Dodaj do ulubionych

Policja namierzyła dręczyciela zwierząt

04.09.06, 08:44
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • toja3003 A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 09:08
      A w cyrku męczy się zwierzęta.

To zresztą małe piwo w porównaniu z
      barbarzyństwem hiszpańskiej corridy
      a rzecz się dzieje w europejskim kraju,
      w XXI wieku, w UE, która jest także
      "wspólnotą wartości".

Bądźmy zatem konsekwentni. Żadnych
      zwierząt w cyrku. Niech się tylko
      ludzie męczą, różni klowni itp.

A jak sie koń w zaprzęgu męczy!
      Wypuścić go. I Burka - nie tylko z łańcucha
      (koniecznie) ale w ogóle ze służby
      dla człowieka. Psina się męczy przecież.

Kanarki w klatkach i rybki w akwariach winny
      być zabronione. Zlikwidować zoa i rybołówstwo.
      Żadnych hodowli, futer, skór, polowań.
      Po prostu przyznać wszystkim zwierzętom
      status krów jak w Indiach i głodując na chodniku, przyglądać się tonom
      "befsztyków". przechadzających się spokojnie
      po ulicach.

Wygląda na to, że szyderczo prowokuję ale
      po prostu wiem, że jeszcze jako ludzkość
      do tego wszystkiego nie dojrzeliśmy.

Jednocześnie jestem głęboko przekonany,
      ze kiedyś tak właśnie będzie.

W każdym razie, zabijanie zwierząt tylko dla przyjemności
      zabijania uważam za co najmniej niesmaczne.

• adomas Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 09:57
        Ty też jesteś befsztykiem chodzącym po ulicach. A na pewno masz inteligencję
        befsztyka.
        • pavle wyższość szczurów nad chomikami?! 04.09.06, 10:33
          to mi pachnie LPRowskim wychowaniem, czy chłopak nie należy przypadkiem do Młodzieńców Wsteczpolskich!?
          • sztukmiszczzlublyna Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 04.09.06, 11:10
            video.google.com/videoplay?docid=-5114978592900000317
            Proszę zwrócić uwagę, że kierujący około 30 sekundy filmu celowo skręca
            kierownicą w prawo. Ciekawe, czy Policja zna sprawę i czy się tym zajęła/zajmie?
            A może dziennikarze Wyborczej?
            • ppo Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 04.09.06, 12:55
              Policja się tym zajmie, jak otrzyma od ciebie maila z zawiadomieniem i tym
              linkiem. Dziennikarz, myślę, też.
              • uniaeuropejska1 Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 28.02.07, 15:30
                Namierzono dręczyciela interautę? Myślałem,że chodzi o niejakiego junkra,który
                już od dłuższego czasu na tym forum dręczy innych bzdetami,bredniami
                itp.Niestety to nie chodziło o spokój innych interautów tylko o spokój...
                chomika.Zwierzęta ważniejsze od ludzi?
                • uniaeuropejska1 Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 28.02.07, 15:31
                  Errata ma być:internautę,internautów.
            • legrange Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 04.09.06, 13:08
              Przecież ten "Polak-katolik" najechał dla draki samochodem na nic mu niewinnego
              człowieka. Dla zdrowia psychicznego normalnych ludzi dobrze by było przeczytać
              informację, że tym przypadkiem policja zajmie się równie skutecznie. Słabi i
              bezbronni nie obawiajcie się nawet groźnie wygladających starszych bezdomnych
              itp. Obawiajcie się tych o wyglądzie licealistów z mózgami bezdusznych
              morderców. O złapanych i sądzonych mamusie przeważnie mówią "przecież to takie
              dobre dziecko".
              • kloszu Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 04.09.06, 19:33
                Na jakiej podstawie twierdzisz że katolik ? moze satanista, żyd , muzułmanin
                albo ateista ?
            • eldezet Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 16:28
              To się po prostu w głowie nie mieści! Jestem zdruzgotany... To nie jest
              przestępstwo, to jest bandytyzm i zbrodnia w najohydniejszej postaci... Mam
              nadzieję, że ten sk..yn odsiaduje już dożywocie. A jeśli takie bydle jeszcze nie
              siedzi, to ten świat zszedł już na psy... Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!!
              Coś takiego jak na tym filmie nie może pozostać bez odzewu...
              Jestem totalnie załamany...
              • drogibronislaw Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 16:34
                Nie uważasz, że w działaniu tego oprawcy chomików były akcenty antysemickie i
                ksenofobiczne?
                • eldezet Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 16:36
                  ja pisałem o filmie podanym w linku przez "sztukmiszczalublyna" a nie o tym o
                  chomikach...czytaj ze zrozumieniem.
                  • drogibronislaw Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 16:38
                    Ale mnie idzie o zagładę chomików... i to, że tę zagładę wykryli sprytni
                    dzinnikarze z Gaaazety
                    • someone_new Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 16:42
                      idz sie czlowieku leczyc, tak dla dobra swojego i otoczenia.
                      • drogibronislaw Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 04.09.06, 17:53
                        Czyżbyś nie wyczuwał ksenofobicznych podtekstów w zagładzie chomików?
                  • arius5 Bylby z niego wspanialy Wszechpolak. 28.02.07, 15:21
                    Wyzszosc szurow plus niepoczytalnosc.
                    Doskonaly material na Wszechlaka.
              • ppo Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 05.09.06, 01:00
                >Coś takiego jak na tym filmie nie może pozostać bez odzewu...
                >Jestem totalnie załamany...

Wystarczy, że wyślesz maila z tym linkiem do policji. Oni już będą wiedzieli,
                co z tym zrobić.
                • sztukmiszczzlublyna Re: Dziennikarze GW zajmijcie się tym!!! 06.09.06, 01:14
                  ppo napisał:

> Wystarczy, że wyślesz maila z tym linkiem do policji. Oni już będą wiedzieli,
                  > co z tym zrobić.

Dlaczego Ty nie wysłałeś? Jesteś od pouczania innych i wskazywania im drogi i w
                  tym w życiu sprawdzasz się najlepiej? Skoro tak, to poucz, czy należy wysłać
                  pocztą poleconą, kurierem, czy odręczną notatkę zanieść osobiście.
            • igraszka Re: Kolejne przestępstwo na filmie w sieci TUTAJ 04.09.06, 17:06
              Zamiast się chwalić, zgłoś to na policję.
      • claneoir Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 10:00
        Chcialbym zeby wpadl w moje lapki.

Tomasz.

• geralt9 Za spoty SLD? 04.09.06, 10:16
        Jego za spoty SLD ze zwierzetami zamkneli tak?
      • witoldch Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 10:42
        Jak mozna usprawiedliwiac bandyte, tak bandyte znecajacego sie nad zwierzetami
        cyrkiem, corrida itp?!! Jasne, ze nalezy walczyc ze znecaniem sie nad
        zwierzetami i tam, jednak fakt, ze gdzies, ktos "jeszcze gorzej lub tak samo'
        nie usprawiedliwia sprawcy. Bandycie gloszacemu teorie o wyzszosci szczurow nad
        chomikami przedstawilbym teze o wyzszosci szczurow nad nim i zamknal w klatce z
        wyglodzonymi sczurami. Ciekawe jakby sie poczul? Mysle, ze tak jak chomiki...
        • totalna_apokalipsa W głowie sie nei meisci... 04.09.06, 12:55
          Jak oni to roba, ze takei rzeczy im sie po nocach nei snią? I dziwić się, z e
          obecnei dla 14 latka nei jest zadnym problemem wrzucuć dziewczynę do studni i
          rzucac w nia gruzem;/
      • jeffrey Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 12:45
        debil zwykly debil,
      • washington999 Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 12:52
        dokladnie.
      • mcgoo Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 04.09.06, 12:53
        ..internetowa siatka osob dreczacych chomiki.. jak podaje tajne zrodlo
        informacji, w siatke moze byc zamieszane sporo osob z zycia publicznego ..
        • igraszka Do tych co mówią, że to "tylko" chomiki 04.09.06, 16:58

morderca zaczyna od chomików, potem morduje kotki, pieski, a potem ludzi.
          mcgoo- jeśli morderca chomików zabije ci dziewczynę albo matkę też będziesz
          kpił?
      • nathaniella I bardzo dobrze 04.09.06, 13:26
        Pierwszy raz jestem dumna z policji.
        Trzeba tępić takie zachowanie wobec zwierząt.
        Kto wie co mogłobybyć dalej.

Tylko dwa lata?
        Oj prawo trzeba zmienić.
        większe kary dla takich jak on.
      • ssssssm :0( Ludzie niesłusznie wolą chomiki, dy- 04.09.06, 15:11
        manie osła za pomocą wiosła? Zrzucić kogoś z dzieiątego piętra, a za nim jego
        zegarek?! Ten koleś musi być z młodzieżówki LPR-u, albo jakiegoś nopu, bo z
        deklem to ma ostro nie w porządku
        • ppo Ten koles jest poprostu infantylny. 04.09.06, 16:53
          To bardzo stare teksty, jeszcze z czasów mojego "nastolęctwa". Tylko, że ja
          wyrosłem z nich mając ok. 13 lat. On najwyraźniej zatrzymał się na tym etapie.
          Cóż... niedorozwój umysłowy i tyle.
          P.S. Nie jestem na diecie. Poprostu lubię takie żarcie :D
          • froken brak empati..... 28.02.07, 15:29
            Tak zaczynaja mordercy ipsychopaci, morduja i mecza zwierzeta a pozniej
            przechodza na ludzi. Totalny brak empati.Powinno sie zastosowac lobotomie na
            takim czubku.
    • a.tomaszewska Policja namierzyła dręczyciela zwierząt 04.09.06, 09:59
      mam nadzieje , ze jego teraz podrecza w wiezieniu udowadniajac wyzszosc gitow
      nadcw..ami.... o ile trafi do wiezienia, u nas sady sa zbyt poblazliwe
      przeciez dla dreczycieli zwiarzat....
      • zerozone Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 10:09
        Witam,
        Jak dla mnie powinien dostac 2 latka i to jeszcze jakas kare w wysokosci
        10-20tys. na schroniska dla zwierzat!!! Jego panna takze conajmniej kare
        finansowa bo biernie sie "przygladala".
        Szkoda ze w polsce zadna fundacja sie nie wezmie za zrobienie czegos na podobe
        HSPCA w USA, dlaczego z nich nie bierzemy przykladu w takich "szczytnych"
        sprawach tylko przejmujemy fastfoody, bezstresowe wychowanie, itp. bzdury ???
        • genyo Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 10:18
          najpierw dreczy chomiki, potem bedzie dreczyl dzieci, a potem zamorduje przed
          lub po gwalcie jakas dziewczyne...dwa lata to za malo, powinien do konca zycia
          byc pod kuratela, jak pedofile, bo nie wiadomo jakich podniet bedzie szukal,
          gdy znudza sie chomiki. Policja powinna brac sadystow pod staly nadzor, bo z
          sadyzmu nie mozna sie wyleczyc.
          • majafi Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 11:02
            > najpierw dreczy chomiki, potem bedzie dreczyl dzieci, a potem zamorduje przed
            > lub po gwalcie jakas dziewczyne...dwa lata to za malo, powinien do konca
            > zycia byc pod kuratela, jak pedofile, bo nie wiadomo jakich podniet bedzie
            > szukal, gdy znudza sie chomiki. Policja powinna brac sadystow pod staly
            > nadzor, bo z sadyzmu nie mozna sie wyleczyc.

Zgadzam się! Super, że policja tak szybko go dopadła, ale teraz nie wiadomo jak
            się spisze wymiar sprawiedliwości... Ja tu nie widzę małej szkodliwości czynu
            tylko psychopatę, chodzącą bombę zegarową. PRZYKŁADNIE UKARAĆ!!!!!
            • olias Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 11:34
              facio jest nienormalny; trzymać go pod kluczem do śmierci.
              • ojkoorde Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 28.02.07, 15:09
                i oby ta śmierć nastąpiła szybko
          • mrowkolew Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 12:12
            też się obawiam,że niedługo go i tak wypuszczą-takie u nas prawo,a ktoś z taką
            psyche ze zdwojonym entuzjazmem będzie robić to co robił,żeby pokazać że jest
            bezkarny
            nie wiem w czym problem ale jak pewnie wielu ludzi zauważyło młodzież straciła
            szacunek do życia,współczucie,nastolatki zamiast mieć np. psy typu
            labrador,beagle,spaniel kupują sobie mieszańce amstaffów bo taka jest moda i
            traktują te psy jak jakiś gadżet do szpanowania a nie psiego przyjaciela
        • nathaniella Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 13:29
          zerozone napisał:

> Witam,
          > Jak dla mnie powinien dostac 2 latka i to jeszcze jakas kare w wysokosci
          > 10-20tys. na schroniska dla zwierzat!!! Jego panna takze conajmniej kare
          > finansowa bo biernie sie "przygladala".
          > Szkoda ze w polsce zadna fundacja sie nie wezmie za zrobienie czegos na podobe
          > HSPCA w USA, dlaczego z nich nie bierzemy przykladu w takich "szczytnych"
          > sprawach tylko przejmujemy fastfoody, bezstresowe wychowanie, itp. bzdury ???

Mozna sprawę zgłosić do fundacji Emir, myslę żeby się tym zajęli. Tak jak
          zajmują sie sprawą goldena
        • cyberrafi Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt... 04.09.06, 20:31
          Co ma do tego bezstresowe wychowanie? Dawnymi czasy bywało przecież o wiele
          gorzej! Publiczne egzekucje i tortury przyciągały szerokie masy spragnionej
          wrażeń gawiedzi przez niemal całą historię ludzkości.
          Dopiero stosunkowo niedawno to obrzydliwe zjawisko zostało zepchnięte do roli
          marginesu. Sądzę, że to jeden z największych sukcesów zachodniej cywilizacji.
          Miejcie to na uwadze zanim zaczniecie narzekać na "dzisiejszą młodzież".
      • kitizz Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt 04.09.06, 10:12
        Ludzie dręczący zwierzęta zrzeszają sie w związki by bezkarnie dręczyć
        zwierzęta.Inni sprawdzają czy - mają ważne karty uprawniające do dręczenia.
        Często nie można dojechać do jeziora - gdyż dojazd jest tylko dla członków
        dręczycieli.
      • rambladelraval Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt 04.09.06, 13:48
        nie wyobrazam sobie zeby nie trafil do wiezienia, chyba nie skoczy sie to tylko
        na tym ze go postawia w koncie i pojdzie spac bez kolacji, poza tym gratuluje
        wyboru ukochanej, a jego matce wspolczuje, nie chcialabym dowiedziec sie ze
        moje dziecko jest zlym czlowiekiem i to do az takiej potegi
      • razzmatazz Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt 04.09.06, 15:00
        Brawo policja! Oby teraz sąd nie okazał się pobłażliwy, jak to się zwykle dzieje
        w sprawach o znęcanie się nad zwierzętami. Powinni sobie posiedzieć, albo w
        ogóle do jakiegos psychiatryka trafić, przecież tacy ludzi normalni nie są,
        kolejną zabawą może bedą filmy przedstawiajace obcinanie ludziom głów?
      • drevni.kocur Re: Policja namierzyła dręczyciela zwierząt 04.09.06, 21:03
        a.tomaszewska napisała:

> mam nadzieje , ze jego teraz podrecza w wiezieniu udowadniajac wyzszosc gitow
        > nadcw..ami.... o ile trafi do wiezienia, u nas sady sa zbyt poblazliwe
        > przeciez dla dreczycieli zwiarzat....

...a kary przewidziane prawem zbyt łagodne :(((((

• baltazarus Może jest przedstawicielem mniejszości seksualnej? 04.09.06, 10:03
      Jakieś zoosadomaso czy coś takiego? Można powiedzieć, że jest prześladowany.
      • washington999 Re: Może jest przedstawicielem mniejszości seksua 04.09.06, 12:53
        baltazarus napisał:

> Jakieś zoosadomaso czy coś takiego? Można powiedzieć, że jest prześladowany.
      • someone_new Re: Może jest przedstawicielem mniejszości seksua 04.09.06, 16:43
        > Jakieś zoosadomaso czy coś takiego? Można powiedzieć, że jest prześladowany.

bezmozgowcy najwyrazniej przesladowani nie sa, sa w wiekszosci
        • drogibronislaw Re: Może jest przedstawicielem mniejszości seksua 04.09.06, 16:54
          Myślę,że jeśli tak, to powinien walić do Bieronia lub Środy,. wzgl.
          Szyszkowskiej
    • hamsterek Co za sk...n !!! 04.09.06, 10:06
      Jak bym dorwał tego gnoja to bym mu z mordy takiego tatara zrobił że po
      wrzuceniu go potem do klatki ze szczurami sam poczuł by ich wyższość.
      • eldezet Re: Co za sk...n !!! 04.09.06, 16:22
        Dokładnie, mam nadzieję że ten &%#!!@ posmakuje życia pod celą i poczuje na
        sobie jak to jest być zgnojonym przez silniejszych od siebie.
    • yavorius Heh 04.09.06, 10:07
      IV RP...
      • otak2 Re: Heh 04.09.06, 10:15
        rączki jemu i jego dziewczynie obciąć i po sprawie. a matke do pracy w
        kamieniołomach za to, że nie umiała syna wychować. ponadto zdjęcia, imiona i
        nazwiska, adres tego kretyna i jego dziewczyny powinno sie w wiadomościach
        puścić o każdej porze tak by wszyscy wiedzieli kto to. ale to i tak za mała kara...
    • malepiffko Policja schwytała "internetowego" dręczyciela z... 04.09.06, 10:12
      "mala szkodliwosc spoleczna czynu" i skur*iel wyjdzie z poczuciem bezkarnosci. a powinni z nim zrobic to co z chomikami.
      • kazia_czapinska Re: Policja schwytała "internetowego" dręczyciela 04.09.06, 15:29
        jaka mała szkodliwość społeczna? Myślę, że każdemu z nas się ciśnienie
        podniosło; co za gnojek i psychopata; co za cholerne patologie? gdzie ja żyję,
        co to wszystko wogóle jest??
    • patman Zrobiłbym aluzję, ale cenzura nie puści 04.09.06, 10:23
      Cenzorzy wiedzą o co chodzi?
      • czosnekk1 Re: Zrobiłbym aluzję, ale cenzura nie puści 05.09.06, 19:03
        z pewnoscia, wszyscy czytaja Ci w myslach :/ ech ... skoro chciales zrobic, to
        trzeba bylo zrobic, a nie zastanawiac sie czy by poszlo czy nie :/
    • pacyniarz Zboczony k... 04.09.06, 10:25
      O ile sobie przypominam Ted Bundy tez tak zaczynał. A skończył mordując seryjnie kobiety. Brawo dla rodziców!
      • anka1 Re: udowodnic mu wyzszosc szczurow nad ludzmi 04.09.06, 10:31
        wpuscic go do kontenera z kilkoma glodnymi przedstawicielami podziwianego przez
        niego gatunku, niech maja z niego tez inny pozytek.
      • socjopatka Re: Zboczony k... 04.09.06, 10:56
        a matka tego zboczenca?dlaczego nikt nie zapytal jej jak to sie stalo
        ze jej syn pod jej okiem torturowal zwierzeta? jak to sie stalo ze dorosla
        kobieta nie wiedziala ze jej syn ma takie krwawe upodobania?
        tak to jest jak bachory ulica wychowuje.
    • polski_murzyn Ludzkość zasłużyła na choroby,holokaust,hiroszime 04.09.06, 10:31
      ,aids i inne . Mam nadzieję ,że ludzkość w najbliższym czasi wyginie .
    • battosai Do cenzora 04.09.06, 10:31
      Cenzorze szanowny, w czym moja autocenzura przybierająca postać "sq....." była
      naruszeniem prawa lub regulaminu?

Napiszę w takim razie inaczej: "ten młodemu człowiek pochodzący od osoby
      uprawiającej najstarszy zawód świata powinien sam zaznać tego, co robił
      chomikom."
    • parys00 A jest film gdzie chłopiec jest rozdeptywany? 04.09.06, 10:40
      Ja bym chetnie zobaczył film z udziałem tego śmiecia gdzie nim ktos rzuca o
      sciany i rozdeptuje go. Co za chorym szmaciarzem trzeba być żeby coś takiego
      robic... Sądzicie że koles ktoremu to sprawia taka frajdę nie bedzie chciał
      kiedys sporobować na kims wiekszym? np na człowieku? Przypomina mi sie ten
      film "Hostel" tam tez byli tacy degeneraci co tez pewnie zaczynali od
      chomików ...
    • piekny_romanek na zdjeciu widac, ze to jakas ciota 04.09.06, 10:54
      Dostalby po ryju nawet od przedszkolaka, wiec nie jest dziwne, ze swoje
      kompleksy i frustracje wyladuje na kims tak slabym jak te nieszczesne chomiki.
      Takiego debila powinno sie odstrzelic dla przykladu na rynku ku uciesze
      gawiedzi, moze inni kretyni by sie dwa razy zastanowili zanim cos takiego
      wprowadzili w czyn. Ewentualnie zamknac do czubow i nie wypuszczac z kaftanu
      bezpieczenstwa. Przeciez ten skur*ysyn jest chory. Jesli pozostanie na wolnosci
      to na 99% kiedys zamorduje w meczarniach jakies dziecko. Takich bezmogow nalezy
      eliminowac ze spoleczenstwa. Czasem to mysle, ze chinole maja racje - nie
      pierd* sie z czubami i kryminalistami. Tylko u nas pseudo-demokracja i pseudo-
      wolnosc.
      • titta Re: na zdjeciu widac, ze to jakas ciota 04.09.06, 10:59
        zapominasz tylko, ze "Chinole" maja tez swoja definicje tego kto jest "czubem"
        i kryminalista - zalezna od poczeb.
        A ten chlopak jest chory - i tak powinien byc traktowany: chory i potencjalnie
        niebespieczny dla otoczenia, nawet jak pzez lata bedzie sie zachowywal
        normalnie.
      • musashipl Re: na zdjeciu widac, ze to jakas ciota 04.09.06, 11:03
        Jestem za i wcale przeciw. Mam nadzieję, że nie dostanie wyroku w zawieszeniu za
        "niską szkodliwość społeczną czynu". To dziecko wygląda na jakieś niedorobione.
        To coś ma 20 lat? Wygląda MOŻE na 14. Jak pójdzie do więzienia, to tylko
        opowiedzieć tę historię współwięźniom. Ktoś o takim wyglądzie byłby ich
        maskotką. Codziennie analka i do buzi. Co prawda nie mogą go wydymać za pomocą
        wiosła, jak to on sam fantazjował, bo trudno w więzieniu o taki stuff, ale
        konwencjonalnie przecież też można, no nie? :evil:
        • gagapapa Re: na zdjeciu widac, ze to jakas ciota 04.09.06, 13:03
          taki kolo juz teraz z jakimis emocjonalnym niedorozwojem po odsiadce to pewnie
          byłby niebezpieczny dla każdego.
        • czosnekk1 Re: na zdjeciu widac, ze to jakas ciota 05.09.06, 19:06
          tak, z pewnoscia ... anal i do buzi na pewno by go wyprostowalo na ludzi,
          zastanow sie zanim zaczniesz pisac takie bzdury i znizac sie do jego poziomu!
          ... chory i po przezyciach w wiezieniu moze byc chodzaca bomba zegarowa :/ ...
          jasne, kto wie czy leczenie przyniesie skutki [no ale jesli nie leczenie to co,
          bo tak jak mowie - wiezienie, nie sadze ...]
      • ppo Wiadomo, że ciota. 04.09.06, 12:42
        Który normalny 20-latek ma dziewczynę 17-latkę? Tylko taki, którego
        rówieśniczka albo starsza nie zechce. Dla mnie to są skłonności pedofilskie.
        Wiadomo: małe dziewczynki- małe wymagania.
        • kodem_pl Re: Wiadomo, że ciota. 04.09.06, 13:30
          No tu sie nei zgodze:-) Wrecz zastanawiam sie nad normalnoscia tych, co majac 40
          lat maja zone co ma wiecej niz 30:-D
          • kazia_czapinska Re: Wiadomo, że ciota. 04.09.06, 15:34
            pewnie nie wspominając nawet o rówieśnicach? ;/
        • czosnekk1 Re: Wiadomo, że ciota. 05.09.06, 19:07
          glupoty wypisujesz, 3 lata to nie tak duzo - dobrali sie "charakterami" i ...
          "masz babo kwasek" :/
    • gczern Dobrze że gnojka złapali 04.09.06, 11:11
      Teraz powinni mu robić regularnie badania psychiatryczne pod katem ewentualnej
      izolacji i zafundować nadzór chyba conajmniej dozywotni, ten gnój by wyrósł na
      seryjnego mordercę który dla przyjemności torturuje ludzi, większość seryjnych
      zaczynała od zwierząt, potem jak zwierzęta sie nudziły czas na większe emocje -
      ludzi
    • alkud Pokolenie JP2 ? 04.09.06, 11:14
      a poważnie - do ciupy gnoja...

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/09/O-Bushu-i-Nasrallahu-karykatury.html
      • burek_polny Tak, to pokolenie JP2, w niedziele chodzi na msze. 04.09.06, 11:20
        BRAWO Policja !! Mam nadzieje, ze posadza tego debila na cale 2 lata do
        pierdla, gdzie przekona sie o wyzszosci mieszkania w domu z mamuska nad
        siedzeniem w pierdlu. Poje*** gnojek, pewnie za 5 lat chomiki by mu sie
        znudzily i zaczalby wieszac ludzi ...
        • krawiec6661 Brawo Policja 04.09.06, 14:11
          Dobra robota!
      • pimpek102 Re: Pokolenie JP2 ? 04.09.06, 11:59
        nie wykluczone, że jest po traumie obrzezania, więc znęca sie nad chomikami

shalom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • burek_polny Funky 04.09.06, 11:18
      BRAWO Policja !! Mam nadzieje, ze posadza tego debila na cale 2 lata do
      pierdla, gdzie przekona sie o wyzszosci mieszkania w domu z mamuska nad
      siedzeniem w pierdlu. Poje*** gnojek, pewnie za 5 lat chomiki by mu sie
      znudzily i zaczalby wieszac ludzi ...
    • mt7 Na tym polega wyższość istoty ludzkiej, że może 04.09.06, 11:30
      bezkarnie znęcać się nad słabszymi, w dalszej kolejności również ludźmi.
      To wstrząsające.
    • lukrad Chłoptasiowi zrobić z d*** jesień średniowiecza 04.09.06, 11:42
      To się wyprostuje!
    • amoremio "Internetowy" dręczyciel zwierząt schwytany 04.09.06, 11:50
      A za zoofilie (dymanie osla) powinien chyba dostac
      jeszcze troche wiecej z odpowiedniego paragrafu. :)
    • ppo Nie wiem, czy ten gó..arz uciekł z wariatkowa, 04.09.06, 12:35
      ale wiem, że powinien czym prędzej tam trafić!
      • mario.osh zgadzam sie. oddać go na przymusowe leczenie. 04.09.06, 14:10
        i jego panienkę.

co z takich ludzi wyrośnie?.

jak leczenie nie odniesie skutku to koniecznie ich wysterylizować.
        • lkfvr Re: zgadzam sie. oddać go na przymusowe leczenie. 04.09.06, 16:21
          Leczenie ich tylko utwierdzi w przekonaniu że oni potrzebują opieki. Jak wyjdą
          to mogą dla odmiany zamordować człowieka. Należy ich ich troche podręczyć
          (odzielnie) i zesłać na ciężkie roboty.
    • monia734 Brawo policja 04.09.06, 12:43
      Mam nadzieję, że niedługo powiemy brawo sąd...no chyba, że niska szkodliwość
      społeczna.
      A ten film z palantami w samochodzie jest naprawdę szokujący!!
      • nati Re: Brawo policja!!! 04.09.06, 12:58
        chlopak debil. zrobic z nim to samo co z chomikami!!! pobic i potorturowac.
        chore jest to, ze jego 17-letnia dziewczyna robila to razem z nim!!! tez powinna
        byc ukarana. skad sie biora tacy idioci na swiecie? czego rodzice nauczyli?
        • misiu-1 Re: Brawo policja!!! 04.09.06, 13:21
          nati napisała:

> chlopak debil. zrobic z nim to samo co z chomikami!!! pobic i potorturowac.

Przejawem głupoty jest zarówno to, co robił ten chłopak, jak i wyżej
          przedstawione propozycje, aby z nim zrobić to samo. A jak ktoś zjadł szynkę, to
          co - przerobić go na szynki i zjeść? Takie postulaty są symptomem nie
          mniejszego zdziczenia niż opisane w artykule. Za znęcanie się nad zwierzętami
          są kary przewidziane w ustawie i według tego należy go ukarać.
    • podwieczorek Napiszcie i wyraźcie swoją opinię 04.09.06, 13:06
      Jak zwykle tłumaczenie, że gazeta nie podaje żadnych danych, które pozwoliłyby
      na zidentyfikowanie człowieka to czcze gadanie. Średnio znająca internet osoba
      przy pomocy Googla od razu odnajdzie właściwą osobę. W tym wypadku dręczyciela
      chomików, do którego każdy może wysłać list i napisać mu, co o nim myśli. Dla
      zainteresowanych adres:

turbomuczacz@interia.pl
      • kodem_pl Re: Napiszcie i wyraźcie swoją opinię 04.09.06, 13:38
        No i? Myslisz, ze ci odpisze?

Zreszta co z tego, ze mozna wyszukac jego dane, adres czy cokolwiek? W dobie
        internetu to zawsze jest mozliwe.
    • stoolejarz skąd można ściągnąć te filmiki 04.09.06, 13:24
      bo bym se obejżał
      • ppo Idź się wypałuj, dziecko. 04.09.06, 13:39
        Sorry zapomniałem- nie możesz, bo masz stoolejkę. Co ty tu jeszcze robisz? Rok
        szkolny już się zaczął! A może przedszkolny jeszcze nie?
      • czosnekk1 Re: skąd można ściągnąć te filmiki 05.09.06, 19:01
        obejrzyj sobie lepiej slownik ortograficzny ... co za burak :/
    • gajdanello Biedny Adam 04.09.06, 13:39
      Tez nie lubie chomikow, dobrze nie owijal ich tasma klejaca i.....-jak w tym
      dowcipie.
      • ppo Re: Biedny Adam 04.09.06, 13:42
        A ja nie lubię małoletnich idiotów na forum. Gdybym był taki "biedny", jak ten
        szczeniak, to powinienneś zacząć się bać. Zastanów się, zanim coś napiszesz,
        dziecko.
    • parwardigar niech mi jakis humanitarysta wytlumaczy... 04.09.06, 13:51
      ...co stoi na przeszkodzie zeby tego sadyste zlikwidowac? przeciez to nawet
      szkoda tlenu ktory marnuje sie na jego oddychanie..
      • altar_of_madness Re: niech mi jakis humanitarysta wytlumaczy... 04.09.06, 16:53
        parwardigar napisał:

> ...co stoi na przeszkodzie zeby tego sadyste zlikwidowac? przeciez to nawet
        > szkoda tlenu ktory marnuje sie na jego oddychanie..

eduseek.interklasa.pl/sciaga/praca.php?idp=1631 to jest bardzo dobre
        pytanie :) w powiesci dostojewskiego raskolnikow jednak przyjmuje krzyz i
        "odradza sie moralnie".. czy slusznie?
        A kto ustalalby zasady, podług ktorych ktos mialby zabierac ZBEDNIE tlen, a ktos
        - bylby go rzeczywiscie wart? Ten koles uznal ze chomiki są niewarte powietrza,
        hitler uznal -ze Żydzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka