sfajros Autor nie przeczytał ze zrozumieniem 05.09.06, 14:25 Autor tego artykułu nie umie czytać ze zrozumieniem. Cytat z "Gazety": > Apel Eltona Johna wprawił Wierzejskiego w minorowy nastrój, co poseł dobitnie > podkreślił na koniec stwierdzając, że mało się nie popłakał nad losem > "uciśnionych". Nie wiem gdzie autor wyczytał, że to Wierzejski o mało się nie popłakał. Na Blogu Wierzejskiego jest przecież wyraźnie napisane: > Tymczasem im tu lepiej jak gdzie indziej. Robią kariery, startują na posłów, > biorą grubą kasę od Unii na walkę z urojoną „dyskryminacją”. Sir Elton pewnie > tego nie wie i aż mało się nie popłakał nad losem „uciśnionych” O mało nie popłakał się Elton, a nie Wierzejski. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sanoy a Wierzejski zaś jest głęboko szczęśliwy 05.09.06, 14:26 Ach, jakie szczęście bije za to z twarzy Wierzejskiego - wystarczy tylko spojrzeć na nią. Dzieli się on tym swoim szczęściem z nami przy każdej okazji. Co wypowiedź to fala szczęścia: a to szczęśliwy poseł cieszy się w sprawie homoseksualistów, a to znowu w związku z Żydami. Szkoda że nie ma okazji podzielić się swoim szczęściem w innych sprawach - niestety inne jego poglądy nikogo nie interesują. A w powyższych dwóch kwestiach jest jak katarynka - włączana tylko po to by ludzi zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęś 05.09.06, 14:28 Konie kują a żaba nogę podstawia... Odpowiedz Link Zgłoś
czerniakowianka Też jestem głęboko nieszczęśliwa. 05.09.06, 14:30 Jak patrzę na Wierzejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowyekspert Ciekawe ilu gejów jest w LPR, w PiS oraz SO? 05.09.06, 14:30 Oficjalnie wśród kleru przez stulecia nie było gejów. Teraz okazało się, że zakony to wylęgarnie homoseksualizmu. W tej upadłej instytucji KK są teraz tysiące homoseksualistów i lesbijek. A tam wyznaje się wartości, do których przyznają się również członkowie (fajnie to brzmi)PiS, SO i LPR. Stąd moje pytanie: Skoro tysiące nauczycieli z kleru okazało się homo, pedo, gejo to jakie wartości mogli zaszczepić CZŁONKOM LPR, PiS i SO? A przy okazji również ŁECHTACZKOM? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowyekspert Obyczaje kleru który jest wzorem dla LPR 05.09.06, 14:55 OBYCZAJE KLERU www.racjonalista.pl/kk.php/s,66 DEMORALIZACJA SEKSUALNA KLERU www.racjonalista.pl/kk.php/s,321 MIŁOSTKI KLERU www.racjonalista.pl/kk.php/s,2501 HOMOSEKSUALIZM WSRÓD DUCHOWNYCH wiadomosci.onet.pl/1251074,240,1,1,kioskart.html WIERZEJSKI przyznaje się do wartości nauczanych przez tą instytucję. No, no, no. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata001 Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 14:33 A mnie sie wydaje ,ze posel Wierzejewski nie poznal sie na prawdziwej milosci Odpowiedz Link Zgłoś
asniegocka Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 14:37 Ja sie jescze dziwie ze posel Wierzejski nie jest gleboko nie szczesliwy ze swoimi pogladami :) No coz jak ktos nie moze sobie ze soba poradzic zajmuje sie problemami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Precz z Wierzejskim! 05.09.06, 15:32 fleshless napisał: > ja w temacie... > Pierwszy dzien nauki a ty juz na wagarach? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 nieszczęśliwy , ale skradł całusa Lechowi... 05.09.06, 14:39 ciekawe czy z języczkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 weteran3.. zazdrość lesbijska?. 05.09.06, 14:41 poszukaj w swojej sekcie,Rydzyk ci znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 nie będę ci odpisywał bo jakiś dewiant pozwie mnie 05.09.06, 15:13 do sądu a ja nie mam czasu na takie randki. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken ja Wierzejskiego uwielbiam 05.09.06, 14:39 Powinien czesciej uszczesliwiac nas swoimi wystepami. Bez niego zycie byloby szare i nudne. Brawo Wojtek! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken "gleboko" nieszczesliwy 05.09.06, 14:41 ciekawy jestem co by Freud powiedzial na takie sformulowanie? O czym marzy Wojtek? Odpowiedz Link Zgłoś
jarker A gdyby E.John był heteroseksualny 05.09.06, 14:45 miał rodzinę, wspaniałe dzieci, czy to oznacza, że byłby szczęśliwy? Biedny poseł W. nie rozumie czegoś. Ja to mialem, i żona zdradziła. Całe życie się zawaliło. On twierdzi, że jestem szczęśliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Potrafi się wczuć w Eltona Johna i wie, że ten 05.09.06, 14:49 jest nieszczęśliwy, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
nasty.girl Re: Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęś 05.09.06, 14:52 Wierzejski mial poprostu ciezkie dziecinstwo - zamiast grzechotki granaty, zamiast kolyski armate.... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Eltona Johna uratowała 05.09.06, 14:56 nieznajomość angielskiego w Polsce. "Mimo iż słów muzyka nikt nie przetłumaczył, publiczność i tak zgotowała mu owację na stojąco". Twierdzę, że właśnie dlatego, że słów nie przetłumaczono to je oklaskiwano, gdyby ktoś je przetłumaczył to by go wygwizdano. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 15:07 "powiedział co myśli" szkoda że nie myślał nad tym co powiedział... Czemu takie miernoty i palanty uważają się za wyznaczników moralności i autorytety znające się na wszystkim? Wierzejski! Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Wierzejski jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 15:12 Bo nie moze pogodzic sie ze swoja orientacja seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
pearljam2312 Re: Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęś 05.09.06, 15:12 www.google.pl/search?hl=pl&q=peda%C5%82&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
edek24 Re: Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęś 05.09.06, 15:17 Hmmm, nie lubie Pedałów ale mądrze powiedział, że jest tyle zła na świecie, że lepiej jest zająć się ratowaniem świata niż niszczenia ich innej orientacji. Wierzejek niech wraca do Białej Podlaskiej i doi krowy jak to drzewiej w jego rodzinie bywało. Nie lubię i jego, nawet siebie już nie lubie. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Wierzejski: sny o patriarchalnej potędze 05.09.06, 15:20 (...) Szczęście jest w realizacji powołania rodzinnego i ojcowskiego (względnie matczynego) - napisał Wierzejski. (...) A jużci! Baba ma robić za inkubator życia poczętego, siedzieć przy garach i dzieckach z kagańcem na paszczy! Ten facet jest naprawdę nieszczęśliwy. Tylko kiedy to do niego dotrze?! Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Wierzejski: sny o patriarchalnej potędze 05.09.06, 15:27 Na pierwszy rzut oka, taki wierzejski jest przypadkiem klinicznym. Moze jakies przezycia z dziecinstwa spowodowaly u niego takie dewiacje. Jezeli tak, to nie jego wina. Tylko po co od razu pchac sie do polityki. Przeciez sa tok szoly i inne ciekawe programy telewizyjne, w ktorych moglby sie podzielic swoimi nieszczesciami... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Wierzejski: sny o patriarchalnej potędze 05.09.06, 15:34 Tylko po co od razu pchac sie do polityki. Przeciez sa tok szoly i > inne ciekawe programy telewizyjne, w ktorych moglby sie podzielic swoimi > nieszczesciami... Wyjawiles swoj cel wizyty na forum gw. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Wierzejski: sny o patriarchalnej potędze 05.09.06, 15:47 thorgallpl napisał: > Tylko po co od razu pchac sie do polityki. Przeciez sa tok szoly i > > inne ciekawe programy telewizyjne, w ktorych moglby sie podzielic swoimi > > nieszczesciami... > > > > Wyjawiles swoj cel wizyty na forum gw. Dziekuje! I Wesz i Polak - jednocześnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w skad wierzejski wie czy elton jest nieszczesliwy c 05.09.06, 15:25 zy wrecz przeciwnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Wyniki sondażu :))) 05.09.06, 15:33 Kto według Ciebie jest bardziej nieszczęśliwy? 92% Wojciech Wierzejski (2416) 8% Elton John (198) Liczba oddanych głosów: 2614 Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 15:37 Wypowiedz Wierzejskiego jest typowo bolszewicka.Szczescia nie mozna ,jak mu sie zdaje , zadekretowac.Takie czasy juz onegdaj bywaly.Przyniosly tylko rozczarowanie.Mentalnie wpisuje sie Wierzejski w najgorsza tradycje parafialnego myslenia.Chyba madrzejszy byl od niego Incitatus mianowany przez Kaligule senatorem ( dla slabiej zorientowanych chodzi o konia....jednakze prosze tego nie laczyc z podobizna jednego z liderow partyjnych:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koninawburaczkach Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 15:38 WierszGejski na papieża! --------------------------------- www.myspace.com/koelhybris Odpowiedz Link Zgłoś
deboras Wierzejski: Elton John jest głęboko nieszczęśliwy 05.09.06, 15:38 tak naprawdę nieszczęśliwi są ludzie których wypełnia pycha, nienawiść, lęk - i do takich ludzi niestety należy Wierzejski. Głęboko współczuję temu nieszczęśnikowi. Zaiste marny to los wygadywać takie haniebne brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Oświadcz. maj. Pana W. obnaża jego skłonności 05.09.06, 15:40 oto 18.10.2005 deklaruje,że ma 190 tys oszczędności.Do roku 2000 studiował na UW a potem do 2004 dalej.W tym czasie zgromadził więc 190 tyś. oszczędności mimo,że tata w zakładach mięsnych z trudem na narybek zarabiał.Pytam jak to się stało?Czyżby opatrzność? A potem z zonką już do społu zaledwie 20 tys doskrobał do tego konta oszczędnościowego mając niezłe w końcu wyposażenie poselskie. Ot i cała tajemnica Wierzeja:kasa przede wszystkim nawet kosztem gejów.I na co to składa tak zapalczywie? Na budowe swiatyni? Odpowiedz Link Zgłoś