rudy_rudolf łapówkoPIS 05.09.06, 18:59 biorą łapówy na PRAWO i lewo-tak, żeby SPRAWIEDLIWOŚCI stało się zadość, żeby żadna ze stron nie była poszkodowana ;-) lepsza strona życia www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: łapówkoPIS 05.09.06, 19:03 A PO będzie już teraz mówić prawdę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper to raczej złośliwość ankietowanych 05.09.06, 19:01 Mozna zarzucic PIs-owi arogancję władzy, zagubienie, amatorszczyznę ale co do korupcji to gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: to raczej złośliwość ankietowanych 05.09.06, 19:03 niższych szczebli PiSu też jesteś taki pewien ??;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper tego nie powiedziałem 05.09.06, 19:38 do władzy i pieniedzy trzeba sie urodzic i mieć silna osobowość.Po za tym część tych ludzi zrobiła wiele dobrego dla Polski w latach kiedy wynagradzano pałką, więzieniem, wilczym biletem, znam to z autopsji.Pisze to dlatego ze kiedys też miałem tytuł wroga ustroju socjalistycznego, ale akurat z PIS-em mi nie po drodze. za to potrafię byc obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusk wsrod najbardziej przekupnych!!! 05.09.06, 19:07 No ladnie... fajna piosenk o Tusiu: video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394&q=tusk&hl=en Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 19:12 Korupcja PiSu to fraszka wobec tej klanu Leszka Milera y Kwasniewskiego, tylo ze oni potrafili to dobrze zamaskowac Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 19:19 Gdy Lepper domagał się zdymisjonowania Mojzesowicza, PiS proponowało nowe stanowiska za odstąpienie od wniosku o zdymisjonowanie. Czy to nie jest korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 05.09.06, 19:22 To są negocjacje polityczne! To takie oczywiste przecież :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 06.09.06, 23:17 Czy oczywiste? No, nie wiem. Nie w tym przypadku. Czy wiesz dlaczego Lepper chce zdymisjonować Mojzesowicza? W mojej ocenie to polityczna łapówka. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider i to jest sedno sprawy ;) 05.09.06, 19:24 korupcja PiSu i jego przywódców ma raczej charakter moralny i mentalny. Do pieniędzy to oni specjalnie głowy nie mają ;) I jedno i drugie świadczy o nich jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider a oto próbka prawdomówności JK ;) 05.09.06, 19:30 www.youtube.com/watch?v=92haC3ohhgY Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa no i? Co to ma wspólnego z korupcją Tuska? 05.09.06, 19:38 Przecież to Tuska i Kwaśniewskiego wymieniają ankietowani jako skorumpowanego? Nie wymieniają za to żadnego polityka PISu. A co do kłamst to nawet Pacewicz mówił o Tusku że kłamie. O Kwasniewskim nie warto wspoominać bo jeszcze będą mnie ścigać, tak jak ściga się od pięciu lat międzynarodowym listem gończym człowieka który powiedział prawdę że Kwasniewski to "pijak i kłamca". chirlider napisał: > www.youtube.com/watch?v=92haC3ohhgY Odpowiedz Link Zgłoś
langston fajna piosenka o Tusku:))) 05.09.06, 19:40 video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394&q=tusk&hl=en Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider nie zmieniaj tematu ;) 05.09.06, 19:42 nie mydl oczu kwaśniewskim i tuskiem. PiS w raporcie został określony najbardziej skorumpowaną partią. Nie chodzi o fakty, a o odczucia społeczne. To dobry znak. Ludzie przejrzeli w końcu na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: nie zmieniaj tematu ;) 05.09.06, 19:48 Pytanie brzmiało chyba: "Która partia jest w Twoim odczuciu najbardziej skorumpowana i dlaczego PiS? Podaj kilka nazwisk." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: nie zmieniaj tematu ;) 05.09.06, 19:55 tylko odczucia sie liczą ;) czym niby kieruje sie przeciętny wyborca zakreślając nazwisko na karcie wyborczej? rzeczową analizą? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: nie zmieniaj tematu ;) 05.09.06, 20:01 Odpowiedź: "Aleksander Kwaśniewski, Leszek Miller, Lech Wałęsa, Donald Tusk, Paweł Piskorski." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: nie zmieniaj tematu ;) 05.09.06, 19:57 On, biedny, nie zmienia tematu. Po prostu dzisiaj ma taki szablon i go przekleja w każde możliwe i niemożliwe miejsce. A świstak... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nie w "raporcie" tylko sonazdu kolego 05.09.06, 20:01 Lod na glowe gosciu bo niedlugo powiesz ze Trybunal w hadze udowodlil korupcje PISowi w wszycy siedza w Guantanamo:) Sonadaze Sorosa, Wybiorczej i innych lewakow to ja mam "...dokladnie tam..." Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Nie w "raporcie" tylko sonazdu kolego 05.09.06, 20:10 Żeby się nie rozwodzić - omów tlyko sprawę "okazyjnego" zakupu leśniczówki przez Kurskiego, pupila Kaczyńskich. No i dodajmy jeszcze - tuszowanie śledztwa w/s afery WBR przez Ziobrę. Odpowiedz Link Zgłoś
langston co to jest leniczowka przy majatku Polski 05.09.06, 20:23 . Merkel, Piskorski, Palikot, mozna by wymieniac i wymieniac. Otrzymywanie kretytow od zaprzyjaznionych bankow na wykup przedsiebiorstwa ...pod zastaw tego przedsiebiorstwa. ...rozne numerki sie w KLD krecilo. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: co to jest leniczowka przy majatku Polski 05.09.06, 21:00 Telegraf, FOZZ, Radio Maryja, WBR, SKOK-i. A co do leśniczówki - złodziej będzie złodziejem, niezależnie od tego co ukradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Nie w "raporcie" tylko sonazdu kolego 05.09.06, 20:37 to co sie tak ekscytujesz? hyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nawet manipulowac badaniami nie umiecie SLD-wcy 05.09.06, 19:27 Dziadkowie(KPP) z piekła wstydzą sie za was. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa TUSK najbardziej skorumpowany? 05.09.06, 19:29 niemozliwe. No ale przecież tak twierdzą ankietowani. "Wymieniano natomiast Aleksandra Kwaśniewskiego, Leszka Millera, Lecha Wałęsę, Donalda Tuska i Pawła Piskorskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Który oddział SLD przeprowadził te 05.09.06, 20:11 badania: żoliborski z centrum Warszawy czy gdyński? Odpowiedz Link Zgłoś
martino już mi niedobrze 05.09.06, 19:27 ...jak czytam GW, wy chyba jakąś obsesję macie. Teraz jak naciskam skrót gazeta.pl, to zastanawiam się jakieś to kolejne nieszczęścia wywołane przez reżim się nam dziś objawią. Zaczyna to przypominać kroniki filmowe, szczęśliwość w krajach "demokracji ludowej" versus zamieszki, huragany, pałowanie, zepsucie na zachodzie. Ciekawe jak nisko musi spaść kurs Agory, żeby w końcu ta gazeta przestała być tak nachalnie jednostronna. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: już mi niedobrze 05.09.06, 19:39 To czemu sie tak ekscytujesz tym co GW napisała?;). Odpuść sobie. Jest tyle bardziej obiektywnych wydawnictw. Po co piszesz na forum "nachalnie jednostronnej" gazety. Czuje tu jakąś sprzeczność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala już mi niedobrze 05.09.06, 19:46 chirlider napisał: > To czemu sie tak ekscytujesz tym co GW napisała?;). Odpuść sobie. Jest tyle > bardziej obiektywnych wydawnictw. Po co piszesz na forum "nachalnie ... Lubię sobie rzygać na tę naszą żeczywiostość ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: już mi niedobrze 05.09.06, 19:59 miłych i owocnych vomitów na "żeczywistość" życze. każdy spędza czas jak lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: już mi niedobrze 05.09.06, 20:00 chirlider napisał: > To czemu sie tak ekscytujesz tym co GW napisała?;). Odpuść sobie. Jest tyle > bardziej obiektywnych wydawnictw. Po co piszesz na forum "nachalnie > jednostronnej" gazety. > Czuje tu jakąś sprzeczność ;) bo lubię mieć torsje :-) a poważnie - piszę, bo mi wolno i mam prawo wyrażać swoje zdanie. Być może Tobie łatwiej jest w towarzystwie wzajemnej adoracji, gdzie wszyscy mają to samo zdanie i wzajemnie podtrzymują się na duchu, że w Polsce jest źle i będzie gorzej. Ja natomiast uważam, że należy mieć własne zdanie i oceniać rzeczywistość wg faktów a nie sondaży. Jeśli w obecnej Polsce każdą partię rządzącą - niezależnie od faktów - ocenia się jako skorumpowaną, to na pewno do takiego stanu nie przyczynili się Kaczyńscy, ale ci, którzy ich dziś tak atakują w każdy możliwy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: już mi niedobrze 05.09.06, 20:52 a ta stronnicza i wroga państwu polskiemu i nieobektywna GW udostępnia ci swoje forum byś mógł wszystkie swoje żale i smuteczki upublicznić. Cóż za paradoks !! Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Kaczki toną, ale te od disney'a, 05.09.06, 20:55 bo nikt nie chce mieć blondokiego blondyna z wermahtu opluwającego patriotyzm w polskim Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kaczki toną, ale te od disney'a, 05.09.06, 21:17 tzn. o kim piszesz? kto to jest blondoki blondyn z wermachtu? coś ci sie koleżko pokiełbasiło, albo ojciec prowadzący przekazał nieprecyzyjne instrukcje ;) ottt napisał: > bo nikt nie chce mieć blondokiego blondyna z wermahtu opluwającego patriotyzm w > > polskim Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala już mi niedobrze 05.09.06, 19:45 martino napisał: >jak czytam GW, wy chyba jakąś obsesję macie. Teraz jak naciskam skrót gazeta. pl, to zastanawiam się jakieś to kolejne nieszczęścia wywołane przez reżim się >nam dziś objawią. ... Objawiły się przed rokiem PiSSOPRL A ja od tego czasu cierpię na nieustanne torsje. PEPSI nie pomaga. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Dwa paluszki w gardło i po sporcie.... 06.09.06, 00:05 ulżyj sobie chłopczyku ... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Przecież PiS to samo dobro 05.09.06, 19:34 Nie rozumiem dlaczego społeczeństwo tak negatywnie ocenia tę wspaniałą partię, która zmienia oblicze Polski na lepsze. PiS to sama uczciwość, poświęcenie dla kraju, rezygnacja z własnych korzyści, myśl o dobru publicznym. Przecież to widać na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala PiS częściej niż inne partie uważana za skorumpowa 05.09.06, 19:41 Nic dziwnego. To widać, to słychać to czuć. Musi, co tak jest naprawdę. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Coś tu nie gra!!Pis najbardziej skorumpowany. 05.09.06, 19:44 jako partia a wymieniani są czołowe postacie z SLD?? Odpowiedz Link Zgłoś
gw_ubecja44 Kłamstwa żydo-ubecji z GW 05.09.06, 19:59 sięgają zenitu, ich ulubiency z PZPR (SLD) nie byli skorumpowani Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Kłamstwa żydo-ubecji z GW 05.09.06, 20:17 gw_ubecja44 napisała: Kłamstwa żydo-ubecji z GW sięgają zenitu, ich ulubiency z PZPR (SLD) nie byli skorumpowani UBecja chciała by PiSowi przyladować nawet gdyby musiała łgać i fałszować jej specjalność to łganie i fałszowanie że tak się wyrażę wielce szanowny panie Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 20:01 gratulacje dla fundacji Batorego za bardzo wiarygodny sondaż, bardzo na czasie a SLD, której posłowie i urzędnicy, albo zostali skazani za przestępstwa albo za głosowanie na 2 ręce albo za łapówki ostatni w rankingu. Po niezwykle skutecznym dziennikarskim śledztwie GW w sprawie Rywina, to druga największa bzdura jaką przeczytałem. Można nie lubić PiS, ale jesli nie można wskazać kogoś z imienia nikogo, kto popełnił taki czyn, to tym bardziej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 05.09.06, 20:03 Przecież wskazano z imienia i nazwiska: "Aleksander Kwaśniewski, Leszek Miller, Lech Wałęsa, Donald Tusk, Paweł Piskorski." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Totalne bzdury 05.09.06, 20:07 Przecież widać gołym okiem że te "badania" opinii publicznej to kiepska manipulacja.Wskażcie skorumpowanego polityka PIS o którym są takie poszlaki w postaci "majątku znikąd" jak Piskorski,Schetyna,Miller,Olechowski,Kwaśniewski(w Szwajcarii),Cimoszewicz,itp. Czy naprawdę uważacie że społeczeństwo ,którym tak pogardzacie bo głosuje na Pis, jest tak durne że tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Totalne bzdury 05.09.06, 20:14 Na PiS głosowało mniej niż 10% tego spoleczeństwa - to tak dla porządku. Osobą, która pierwsza podpada pod korupcję jest Kurski. Już pomińmy kwestię załatwianego prawa jazdy. Ael co z leśniczówką?? No tak, to drobiazg, zresztą już nikt nie pamięta. A zwłaszcza Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 20:17 wypowiedzi powinieneś mieć, masz obowiązek zawiadomić prokuraturę. W przeciwnym razie stajesz się współwinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 20:20 uu1 napisała: Jeżeli masz dowody a sądząc po wypowiedzi powinieneś mieć, masz obowiązek zawiadomić prokuraturę. W przeciwnym razie stajesz się współwinnym. narzędzie gwaltu nosi przy sobie, zawiadom prokuraturę Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 20:31 Co to jest NWM? Miałam już kiedyś spytać :) Guten Abend. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 20:39 Nad Wiek Mądrze. Ścielę się do nóżek, sługa uniżony. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 21:05 > Ścielę się do nóżek, sługa uniżony. O matko Tuska! Są jeszcze tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 21:22 Ostatnie egzemplarze. I nieliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jeżeli masz dowody a sądząc po 05.09.06, 21:48 > Ostatnie egzemplarze. I nieliczne. Niestety. Trochę szkoda, ale nie tracę nadziei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 05.09.06, 20:20 Z najnowszego raportu Fundacji im. Batorego wynika, że 35 proc. Polaków, (...), wymienia Prawo i Sprawiedliwość. Jednocześnie wśród polityków, (...) nie znaleźli się działacze PiS. Wymieniano natomiast Aleksandra Kwaśniewskiego, Leszka Millera, Lecha Wałęsę, Donalda Tuska i Pawła Piskorskiego. Co oznacza, że sondaż jest po prostu bez sensu. Chyba utrwalił się stereotyp, że najwięcej zawsze bierze partia rządząca i PiSowi się dostało chyba przez to. Bo na razie nikt z PiS Millera i Piskorskiego nie pobił. Przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Dajcie czas i szanse PiS i koalicjantom... 06.09.06, 00:11 Przeciez oni dopiero sie te biedne ciemniaki z toruńskiego moherowego nadania zaczynaja orientowac w biznesie, przecież takim w gumofilcach nikt nic nie da, a niektórzy jak Edgar maja zbyt krórtkie łapki by brac... Ale załoze sie ze za cztery lata bedziemy miec niezły ubaw, oglądajac kolejne komisje sledcze ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 20:22 wyprzedzić nawet samoobronę...;)))) ale pis jest zdolne i nie tylko w tym rankingu wyprzedzi so...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 05.09.06, 20:27 Cool! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:30 to sie musialy pisiory niezle nakrasc Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:33 Nooo, tylko mieli dziurawy worek i po drodze wszystko zgubili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:39 hejka..:) co Ty taki wesoły...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:41 Mam być smutny? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:50 nie...;) tak tylko zapytałam... więcej nie zapytam..:P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:54 Aaaaaa, tylko tak mnie zagadałaś... Czuję bluesa :))) Ale moja Gamoniowa zerka zza pleców i głaszcze mnie za uszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 20:56 raczej dostałeś w blaszkę za nazwaniem jej gamoniową...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: no zeby samobrone trzy razy wyprzedzic 05.09.06, 21:01 Ale zrobiła to czule... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 35% uwaza pisiorow za zlodziei - za kilka 05.09.06, 20:25 miesiecy uwazac tak bedzie 60 % Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: 35% uwaza pisiorow za zlodziei - za kilka 05.09.06, 20:26 A za rok pewnie ze 120 % :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 nie da rady :))))))))))))) bo polowa mlodych ludzi 05.09.06, 20:28 do tego czasu da noge z tego pisdzielskiego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Szanowna GW! Co z komentarzem Joli z Dywit??? 05.09.06, 20:29 wprowdziliscie naprawde cenzure???? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 20:29 w każdym życiu najważniejsza jest wiarygodność,jej brak rodzi podejrzenia o wszystko,korupcję,partykularyzm,zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Brak wiarygodności,korupcja,rozkład państa-oto 05.09.06, 20:48 fundamenty PO, na których buduje swój wizerunek, ten prawdziwy, który Polacy już znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Lepper jest kryminalista!! 05.09.06, 20:29 Nie chce aby wicepremierem mojego kraju byl kryminalista!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 ale niestety to jedyny gosc co moze pisdzielcow 05.09.06, 20:31 wykosic swoimi pomyslami Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: ale niestety to jedyny gosc co moze pisdzielc 05.09.06, 20:40 leper nie jest niezbedny, niech wraca gdzie jego miejsce, pisdzielcy sami sobie noge podkładają. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Lepper jest kryminalista!! 05.09.06, 20:37 Można zawsze zgłosić votum separatum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lepper jest kryminalista!! 05.09.06, 20:43 Jeżeli stołek jest zbyt daleko od fortepianu, zawsze można przyciągnąć..fortepian. Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Re: Lepper jest kryminalista?? 05.09.06, 20:45 No tak, bo on już został skazany a Komorowskiego i Tuska jeszcze nie-e. Narazie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lepper jest kryminalista?? 05.09.06, 20:47 Skoro tak mówisz. Ale pomyśl ilu z PiS stoi w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Re: Lepper jest kryminalista?? 05.09.06, 20:52 No ilu? Każdy podejrzany o nieetyczne wykroczenia i przestępstwa dostaje kopa z PiS'u. I nie wyjeżdżaj z Kurskim, bo to tylko przeciwwaga dla gabinetu cieniasów i szczekającym w mediach publicystom. I sprawdza się- cieniasy znikają w sondażach jak śnieg na wiosnę, Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Lepper jest kryminalista?? 05.09.06, 21:11 No tak - jesteśmy wspaniali, moralni i etyczni. Z jednym wyjątkiem, ale to przecież malutki wyjątek. Kurski mógł sobie załatwić prawko, pracę dla znajomego, leśniczówkę, bo jest przeciwwagą :D PiS przy tym lubi przyjmować różych takich Sośnierzy i Gilowskie - usuniętych z innych ugrupowań za "nieetyczne wykroczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lepper jest kryminalista?? 05.09.06, 21:27 A proszę: RDS Bankier,Telegraf,Fundacja Solidarności,Express Wieczorny,ART B,Cenrex,Glapińskiego koncesyjki,Kredyt Bank....warszawki układ -ze śp.Tyszkiewiczem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt30 Re: Czy gazeta pl to same oszołomy 05.09.06, 20:41 No to szczyt kota odwrócić w mówić zmanipulować gdzie tu demokracja fajna była zabawa jak się miało ludzi w rządzie i nimi manipulowało teraz trzeba szybko wmówić że to PiS kradł że Kwaśniewski,Michnik należą do PiS ze rządzi PO wraz z Michnikiem i Kwaśniewskim i jego gazeta i czynią wszystko żeby demokracja znaczy manipulowanie umysłami społeczeństwa polskiego wróciło na stare tory gratuluję hipokryzji i bezwzględnej antypolskiej postawy /prawda nie rychliwa na wierzch wypływa/ Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Kolejny sondaż z serii "Donald wygra w I turze"- 05.09.06, 20:43 dla mnie to temat na komedię a nie do poważnej rzekomo prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Miller, Wałęsa, Tusk, Piskorski skorumpowani z PIS 05.09.06, 20:44 Największym łapówkarzem ludzie uznają PISkorskiego i chyba dlatego za partię skorumpowaną uważają PIS Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 PiS częściej niż inne partie uważana za skorump.. 05.09.06, 20:46 >Zaskakujący jest również wynik badania dotyczącego poziomu korupcji w Polsce. W tym roku do wręczania łapówek przyznało się 9 proc. badanych - o 6 proc. mniej niż w zeszłym roku.< jak tak dalej pójdzie to nikt nie przyzna się że żyje Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: PiS częściej niż inne partie uważana za skoru 05.09.06, 21:02 obecnie odsetek ludzi publicznie przyznających sie do głosowania na PiS jest bliski 0%. Popytajcie ludzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider jest jeszcze jedna możliwość - owe 35% 05.09.06, 20:46 Nie znało znaczenia słowa "korupcja". Profilaktyczne nadali nieznaną sobie cechę partii rządzącej. Podobnie świadomie zachowają się zapewnie przy urnach wyborczych ;) Wybiorą PiS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: jest jeszcze jedna możliwość - owe 35% 05.09.06, 20:49 Proste skojarzenie - PiSkorski - PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: jest jeszcze jedna możliwość - owe 35% 05.09.06, 20:58 Swoją drogą nie zdziwiłbym sie gdyby Piskorski pewnego pięknego dnia przystąpił do PiS. Ta sama mentalność. tyle podoieństw. Nie tylko literalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tak prymitywne przyprawianie PiS-owi geby 05.09.06, 21:03 jest po prostu glupie i niesmaczne. Sondaz prowadzi antypolska Fundacja Batorego, pewnie ze swym pupilkiem Smolarem. Wymieniane sa nazwiska Millera, Walesy, Tuska i Piskorskiego. Ani jednego nazwiska polityka PiS! Ale, oczyswiscie, najbardziej przekupni sa w PiS-ie! Tego typu artykuliki kojarza mi sie raczej z popelnianiem przez GW politycznego i moralnego harakiri. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Tak prymitywne przyprawianie PiS-owi geby 05.09.06, 21:08 zastanów się człecze co piszesz: antypolska Fundacja Batorego przeprowadziła sondaż, który opublikowała Gazeta Wyborcza , z którego wynika , że Tusk jest jednym z najbardziej skorumpowanych polityków. Czy dla ciebie to wszystko trzyma sie kupy? i co z tego wynika? Zimnej wody na łeb życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: chirlider 05.09.06, 22:45 chirlider napisał: > zastanów się człecze co piszesz: antypolska Fundacja Batorego przeprowadziła > sondaż, który opublikowała Gazeta Wyborcza , z którego wynika , że Tusk jest > jednym z najbardziej skorumpowanych polityków. > > Czy dla ciebie to wszystko trzyma sie kupy? i co z tego wynika? > Zimnej wody na łeb życzę. Czy ty masz dobrze w glowie? A od poczatku do konca to nie laska przeczytac? Skoro nie ma wymienionych nazwisk politytykow PiS, to jakim prawem partia ta jest najbardziej skorumpowana??? Widocznie uprawiasz logike wyzszego stopnia, ktora zaczyna sie tam gdzie normalna logika sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tak prymitywne przyprawianie PiS-owi geby 05.09.06, 21:25 > Tego typu artykuliki kojarza mi sie raczej z popelnianiem przez GW politycznego > i moralnego harakiri. Naprawdę martwisz się o "Gazetę Wyborczą"? Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 To chumor zeszytow - inaczej, Super! SLD poplacze 05.09.06, 20:52 To chumor zeszytow - inaczej, Super! SLD poplacze sie ze smiechu. Czekamy niecierpliwie na dalsze sondaze! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Kaczyńscy, nigdy nie wyjaśnili swoich afer! 05.09.06, 20:56 dlatego takie wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kaczyńscy, nigdy nie wyjaśnili swoich afer! 05.09.06, 20:59 i nie wyjaśnią ;) co było w teczce Jarka też sie nigdy nie dowiesz. Chyba że zapytasz niejakiego Poliszynela. Odpowiedz Link Zgłoś
malutki.kutasek.z.platformy a ile HGW nałupiła? i ciągle jej mało 05.09.06, 20:59 zachłanne babsko, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kaczyńscy, nigdy nie wyjaśnili swoich afer! 05.09.06, 21:07 zgodnik1 napisał: > dlatego takie wyniki! Nie wyjasnili, bo nie mieli! Wielu lewakow cieako pracowalo nad Kaczorami, ale polamali sobie zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 Ksiezyc, rabneli PO wyborow, ukradli panstwo... 05.09.06, 21:07 Ksiezyc, rabneli PO wyborow, ukradli panstwo...a poinformowane zrodla twierdza ze maja ochote na 50% Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
malutki.kutasek.z.platformy Platforma to sami uczciwi złoczyńcy. Potrafią łgać 05.09.06, 20:55 jak nikt i kraść na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Platforma to sami uczciwi złoczyńcy. Potrafią 05.09.06, 21:03 długo myślałeś nad tym wpisem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Platforma to sami uczciwi złoczyńcy. Potrafią 05.09.06, 21:05 chirlider napisał: > długo myślałeś nad tym wpisem ? Tu myslec wcale nie potrzeba! Wystarczy spojrzec tylko na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
malutki.kutasek.z.platformy Re: Platforma to sami uczciwi złoczyńcy. Potrafią 05.09.06, 21:08 i posłuchać tego sepleniącego bełkotu. Czy to po kaszubsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Ciekawa korupcja bez afer........... 05.09.06, 21:04 Na zamowienie-jak zwykle.Slynna juz fundacja Batorego za pieniadze Soroza.Ten facet i jego platne pacholki z Batorego mysla ustawiac rzady w swiecie.Kupa zdrajcow za wszawe dolary Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Troche danych.................. 05.09.06, 21:09 Urodzony w 1930 r., jest z pochodzenia węgierskim Żydem, synem adwokata. (...) W 1979 r. założył w Nowym Jorku swą pierwszą fundację: Open Society Fund. Obecnie jego fundacje działają w 22 krajach Europy, RPA, na Haiti i w USA. W 1988 r. w Polsce założył Fundację im. Stefana Batorego. (...)" Z książki Roberta Slatera "Soros, Tajemnica sukcesu największego inwestora świata" dowiadujemy się że od dzieciństwa Soros był głęboko przeświadczony o tym, że jest Bogiem. W wywiadzie udzielonym 3 czerwca 1993 roku gazecie "The Independent" powiedział: "To rodzaj choroby, kiedy uważasz się za bóstwo, stwórcę wszechświata, lecz teraz czuję się z tym dobrze, zacząłem bowiem tego doświadczać" (s. 28). W swojej książce pt. "The Alchemy of Finance" napisał: "Nie będzie to dla czytelnika żadne zaskoczenie, jeśli przyznam, że zawsze miałem wyolbrzymione mniemanie o swojej osobie - mówiąc otwarcie, wyobrażałem sobie, że jestem Bogiem. ... Jeszcze w latach sześćdziesiątych Soros napisał pracę pt. "Społeczeństwo otwarte i zamknięte". ... Po "druzgocącej" krytyce tradycyjnego "społeczeństwa zamkniętego" Soros stwierdza, że należy zbudować "społeczeństwo otwarte", które jest doskonale przygotowane do wprowadzenia zmian" (s. 272). Społeczeństwo to "musi być potraktowane jako model teoretyczny, w którym charakter wszystkich stosunków wynika z określonej umowy społecznej" (s. 279)... Soros stwierdza: "Uważam, że błędem jest traktowanie narkomanii jako zjawiska o charakterze przestępczym. (...) Soros jest, co sygnalizuje również Osęka, członkiem nazywanego przez wielu masońskim rządem światowym, Klubu Bildberg (...). [Stanisław Waluś] Patron Fundacji Batorego malwersantem. George Soros, przed dwoma laty uznany przez "Gazetę Wyborczą" za Człowieka Roku, musi zapłacić 2,2 mln euro kary za udział w aferze finansowej we Francji pod koniec lat 80. Tak zdecydował w piątek sąd w Paryżu. Soros jest głównym założycielem i sponsorem Fundacji Batorego, promuje m.in. tzw. edukację seksualną, antykoncepcję oraz zabijanie dzieci poczętych. Dwaj biznesmeni, którzy razem z Sorosem byli oskarżeni w tym samym procesie, zostali uniewinnieni. Francuz Jean-Charles Naouri, Libańczyk Samir Traboulsi oraz Soros byli oskarżeni o to, że w 1988 roku skupowali relatywnie tanie akcje banku Societe Generale po otrzymaniu poufnych informacji o zamiarze przejęcia tej instytucji przez biznesmena Georgesa Pebereau. Do przejęcia w końcu nie doszło, ale po ujawnieniu sprawy cena akcji gwałtownie wzrosła. Soros miał na tym zarobić 2 mln dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:11 Francuskie prawo zabrania osobom zaangażowanym w jakiekolwiek operacje finansowe spekulowania papierami wartościowymi, których dotyczy dana transakcja, dopóki operacja nie zostanie podana do wiadomości publicznej. Nielegalne wykorzystywanie poufnych informacji dla własnego zysku, z angielska zwane "insider trading", podlega bowiem ściganiu przez wymiar sprawiedliwości i jest uznawane za przestępstwo finansowe. Soros nie przyznawał się do winy, a do paryskiego sądu nie przyjechał. (...) Soros zasłynął jednak głównie z giełdowych akcji (...) przeciwko kilku narodowym walutom, m.in. naruszył stabilność brytyjskiego funta, system finansowy Malezji doprowadził na skraj wydolności i poważnie zaburzył stabilizację finansową kilku innych "tygrysów azjatyckich". Ten węgierski Żyd swoją wielomilionową fortunę zbił przede wszystkim na spekulacjach finansowych. Fundacja Batorego jest promotorem m.in. tzw. edukacji seksualnej, antykoncepcji oraz tzw. aborcji. Ostatnio w jej siedzibie odbyła się konferencja pt. "Edukacja seksualna w krajach Europy Środkowowschodniej jako implementacja praw seksualnych i reprodukcyjnych młodzieży. Wiem ze wielu forumowiczom to pasuje.Dlatego sa zadowoleni ze nawet pedogfile maja swojego promotora.W dodatku nawiedzonego przez boga jak Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:12 presentation1, Einstein TEZ był żydem. Czy to dowodzi, że jego teoria względności została wyssana z palca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:16 Nie zarzucam mu pochodzenia.Stwierdzam kim byl.Czy to zle?Mialem napisac Wegier? To sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:20 ciekawe, to że nie zgadzasz sie z tym Węgrem żydowskiego pochodzenia w poglądach, nie znaczy, że jego poglądy są błędne lub szkodliwe. Różnica jest taka że on ma poglądy a ty ..... odpowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:22 Krecisz sie w kolko.Wielu maniakow ma poglady jednak nie sa w stanie wcielac ich w zycie z prostego powodu-nie maja kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:25 Dlatego też są maniacy którzy z braku kasy rzucili się do władzy by uzyskać możliwość wcielenia swych chorych idei w życie. Przykładów należy szukać niedaleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:24 On sam to twierdzi ... W tym sensie żydowski charakter jest podstawowym elementem mojej osobowości, i jak już wspomniałem, jestem z tego dumny. Jestem jednocześnie świadomy, że moje myślenie jest w pewnej mierze odbiciem żydowskiego utopizmu" (G. Soros, Soros o sobie. Na zakręcie, Warszawa 1998, ss. 242-243).... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:26 no i co z tego wynika ? geniuszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:26 Zarzuciles mi ze pisze o jego pochodzeniu?Zapomiales? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:28 Ręce opadają. Rezygnuję. To kliniczny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:30 Rzad swiatowy czy moze tylko Klub Bildberg? A oto ciekawi ludzie. Członkami Klubu Bilderberg byli lub są między innymi: Bill Clinton, Gerald Ford, Henry Kissinger, ambasador USA przy ONZ Richard Hollbrook, Al Gore (wiceprezydent USA, kandydat na prezydenta), amerykańscy sekretarze skarbu Nicholas Brady, Robert Rubin, Lawrance Summers (jest nim obecnie), prezes Chase Manhattan Bank, David Rockefeller, Zbigniew Brzeziński i Andrzej Olechowski (także członek Rady Fundacji Batorego) itd. ... Hanna Suchocka (również członek Rady Fundacji Batorego) ... Bronisław Geremek ... Anna Radziwiłł ... obok już wymienionych osób, należą między innymi: George Soros, Jan Krzysztof Bielecki, Bogdan Borusewicz, Wojciech Fibak, Jan Gross, Leszek Kołakowski, Marcin Król, Olga Krzyżanowska, Krzysztof Michalski, Maria Radomska, Andrzej Szczypiorski, ks. Józef Tischner, Aleksander Smolar, Grzegorz Lindenberg, Wiktor Osiatyński.Niektorzy umarli i znalezli sie nowi.Tez z pierwszych stron gazet Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:31 i czego to dowodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:34 I doszlismy do poczatku.Do autorow o korupcji PiS w Polsce.Wirtualnej korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:39 jak zawsze wszystkiemu winni są żydzi , masoni, cylkiści i Wojciech Fibak. Ubawił mnie kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:33 korzystaj z materiałów szkolenowych ZE ZROZUMIENIEM. Może tego wam nie przekazali ale to, zapewniam, ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:39 Materialy szkoleniowe? Ja nie naleze do zadnej partii politycznej i w zyciu nie mialem kontaktu z zadnym czlonkiem PiS.Tu gdzie mieszkam nie ma polskich partii politycznych.Moje komentarze wiec sa chociaz subiektywne to jednak nie maja na nie wplywu znajomi z kolek politycznych.Co Tobie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:45 ofkors ;) a sformuowanie (cytuję): "..Fundacja Batorego jest promotorem m.in. tzw. edukacji seksualnej, antykoncepcji oraz tzw. aborcji.." to twoje własne przemyślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:46 Czesc moja a czesc cytaty na ktorych opiram komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:52 Typowa szkoła Kurskiego: pomieszać gowno ze śmieciami i wyjdzie kiełbasa wyborcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:53 A wiec smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Troche danych.................. 05.09.06, 21:55 nie jadam wedlin z nielegalnego uboju Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 To najgorsza korupcja bo wirtualna .. 05.09.06, 21:12 To najgorsza korupcja bo wirtualna .. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To najgorsza korupcja bo wirtualna .. 05.09.06, 21:17 Lub marzenia.Senne majaki zlodziei zeby inni tez sie umoczyli.A wtedy ze spokojem mozna mowic-Oni tez kradna. Odpowiedz Link Zgłoś