Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Katowicach!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:40
    Byłam dziś na rozmowie o prace w Carrefourze al. Rozdźenskiego 200 Potrzebują
    osób do pracy na kasie. Jednak nie ma chetnych. Nie płacą najgorzej. Praca na
    1/2 etatu jednak można w miesiącu dobić godzin do pełnego. Za wszystko płacą.
    Jest pracowniczy fundusz socjalny. Ja ofertę przyjęłam!!! Jeśli chcecie
    podaję numer telefonu bezpośrednio do kierownika działu kas......... 032 78
    62 185 lub 290.
    ps. Nie trzeba miec doświadczenia i wykształcenia wyższego.......

Obserwuj wątek
      • Gość: sylwka85 Re: praca w Katowicach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:10
        Hej. Właśnie zadzwoniłam i rzeczywiscie. W czwartek idę na rozmowę. Dzięki
        • Gość: agusia Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 07.11.06, 19:48
          sylwka 85 i agula jestescie z katowic?i czy trzeba miec ukonczony kurs kasy
          fiskalnej?
      • Gość: Magda Re: praca w Katowicach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:07
        Życzę Wam wszystkiego dobrego w związku z nową pracą, ale nie wydaje wam się
        podejrzane, że większość hipermarketów ogłasza nabór na kasy przed świętami???
        A co po świętach? By by?
        • Gość: agula Re: praca w Katowicach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:13
          Na rozmowie dostałam zapewnienie że nic takiego sie nie stanie na chyba że ma
          się duze manka i robi jakieś przekręty. Zreszta mam akurat tam kilka znajomych
          i jak narazie pracują już ponad pół roku a umowy po okresie próbnym dostał na
          2lata (jedna jeździ na wrotkach a druga siedzi na kasie). Z drugiej jednak
          strony nie jest to może wymarzona praca ale choćby nawet nie przedłużyli mi
          umowy to ja bedę sie cieszyć z tego że mam pracę chociaż na 3 miesiące, a jak
          pisałaś idą święta.........
      • Gość: agnieszka28 Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 07.11.06, 17:40
        Agula czy wymagaja kursu obslugi kasy fiskalnej czy nie?odpisz
      • giwera123 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 10:38
        JEST TO NAPEWNO AGITACJA BO ZACZYNA SIę OKRES śWIATECZNY. STARE KASJERKI
        UCIEKAJA STAMTąD I NIE MA KTO PRACOWAć.
        w zeszłym roku sie zwolniłam z carrefoura w Katowicach z działu kas - serdecznie
        odradzam! nie "jest mozliwość dorobienia" tylko najzyczajniej w swiecie musisz
        zostać dłuzej i nikt Cię nie pyta czy możesz a jak nie to po premii pojadą.
        Przez rok nie zaobiłam nawet złotówki ponad 700 zł!!! z dnia na dzień zabiera
        sie wolne i też nikt cie nie pyta o to czy ci pasuje. POdobno kierowniczka się
        zmieniła więc moze jest lepiej ale atmosfera w pracy tam (raczej niefajna) to
        nie zasługa tylko kierownictwa ale kasjerek po "awansie" na nadzór kasowy.
        Naprawdę szkoda tam ugrzęznąć.
      • giwera123 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 10:41
        Agula napewno pracuje tam i ogłosza tą bzdurę na wiekszości forum a przecież są
        portale typu pracuj.pl hrk.pl czemu tak sie nie ogłosicie?? carrefour w jeszcze
        taki sposób oszczędza?
      • Gość: karolinka Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 08.11.06, 11:22
        giwera123 czy trzeba miec ukonczony kurs obslugi kasy fiskalnej by tam
        pracowac?odpisz to pilne
        • giwera123 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 12:37
          nie trzeba, w jeden dzień Cię będą szkolić (mimo że mówią że szkolenie 3 dni) a
          na drugi dzień będą kolejki i będziesz juz pracować = wisieć na telefonie do
          nadzoru jesli nigdy nie miałas do czynienia z kasą fiskalną i w pierwszy dzień
          nie zapamietasz wszystkich kodów. Przyjmują wszystkich chętnych
      • giwera123 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 12:54
        aaa i jeszcze warto żebys wiedziała że praca na kasie to nie tylko praca na
        kasie. Na punkcie "gorącym" będziesz kasowac podgrzewać szykować żarcie typu
        smierdząca kapusta z grzybami i nierzadko wysłuchiwać potem oburzonych klientów
        że cos smierdzi, jest twarde itd., nosic i wykładać towar na innych działach -
        bo nie może byc tak że siedzisz na kasie i nic nie robisz, myć wszystkie kasy,
        wazyc towar na mrożonkach itd itp. ale chyba najlepiej się przyjąć i samemu
        zobaczyc jak to jest bo sie nie uwierzy. Dochodzi kwestia przerw w pracy -
        8godz pracy = 15 min przerwy, z tego jak jestes wprawiona droga do szatni to
        jakies 4-5 min i warto dodac że na przerwę z reguły chodzi sie juz po godzince
        pracy. Picia na kasie nie wolno bo za czesto bys chodziła siku. i takie tam
      • losiu4 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 13:12
        Sylwka, Agula, listopad, Carrefour... chyba wszystko jasne :) Po prostu
        zacznijcie uczciwie przedstawiać sprawy :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: lidka24 Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 08.11.06, 13:45
        popieram giwere123, praca ta to zwykla harowka, tez pracowalam w carrefourze i
        powiem wam ze szkoda marnowac zdrowia dla takiej pracy. Ktos tu pisla ze placa
        nienajgorzej co mnie zdziwilo,nienajgorzej? siedzisz 10 godzin w pracy za marne
        600 no max 700 zl, a ci ludzie ktorzy mowia ze to praca na plo etatu to klamia
        bo czesto tam sie pracuje 6 dni w tyg po 10 godz. I to ma byc pol etatu?no i
        zgadzam sie z giwera ze nie tylko sie siedzi na kasie ale jest sie czlowiekiem
        od wszystkiego za marne 600 zl netto bo za dni weekendowe wcale nie placa wiecej
        . Takze tylko jelenie chyba pojda tam do pracy albo ci ktorzy maja dwoje dzieci
        na utrzymaniu i niewiele zarabiaja
        • Gość: agnieszka78 Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 08.11.06, 13:47
          a czy przyjmuja tam tez osoby z grupa inwalidzka?
          • Gość: gość Re: praca w Katowicach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:46
            kursu kasy fiskalnej nie trzeba posiadać, z grupa inwalidzka też przyjmują.
            Poza tym to nie uważam aby 700 zł na 1/2 etatu było mało. Nikt nikogo do pracy
            nie zmusza wiec jak chcecie. Atmosfera napewno sie zmieniła ponieważ
            kierownictwo się zmieniło!!!!!!!!!! Nie ma odbijania wcześniej ani nic
            podobnego. Jest zupełnie inaczej,ciekawe za co zwolnili giwere123 ???????????
            Moze za róznice??????? Ja pracuje już w Carrefourze już 7 lat , umowę mam na
            czas nieokreślony i sama napewno nie zamierzam sie zwalniać. Z premiami różnie
            ale jeśli nie ma sie różnic kasjerskich to nie zabieraja bez powodu. A ze
            wymagają kultury osobistej??? Niestety do naburmuszonej i wiecznie
            niezadowolonej kasjerki to raczej nikt nie podchodzi. Nie ukrywam jest to
            cieżka i stresująca praca ale jeśli komuś potrzebne sa pieniądze to podejmnie
            sie każdej pracy. I jeszcze jedno giwero123 i losiu4 fajnie było dostać bilety
            do kina za ponad 100zł i bony na każde Świeta wiec skoro tak ci było źle było
            trzeba było tego nie brać, zawsze ktoś chętny by sie znalazł i nie podejmować
            było trzeba tam pracy!!!!!!!!!
            • Gość: giwera123 Re: praca w Katowicach!!! IP: 213.25.48.* 08.11.06, 17:05
              sama sie zwolniłam. A kierownictwo stare za co wyleciało? słyszałam że za
              kradzież? może stąd te różnice u kasjerów?
            • Gość: giwera123 Re: praca w Katowicach!!! IP: 213.25.48.* 08.11.06, 17:09
              acha - gdyby nie to wasze mydlenie oczu na rozmowach napewno NAPEWNO bym tam nie
              pracowała. Poza tym skoro pracujesz tam 7 lat doskonale wiesz jak jest więc sie
              nie produkuj. A najgorzej maja ci którzy nie wchodzą do d... bez mydła, nie
              donoszą i nie spedzaja przerw z kierownictwem na bojceniu
            • losiu4 Re: praca w Katowicach!!! 09.11.06, 09:51
              Gość portalu: gość napisał(a):

> I jeszcze jedno giwero123 i losiu4

za stary łoś jestem i zbyt dużo widziałem by dać się nabrać na gładkie
              słówka :) co nie oznacza, że odradzam ludziom podjecia u Was pracy, chcą -
              niech idą, ale niech wiedzą co i jak :)

Pozdrawiam

Losiu
      • giwera123 Re: praca w Katowicach!!! 08.11.06, 17:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=51706293
      • faga Re: praca w Katowicach!!! 09.11.06, 01:09
        no to niech ktos powie prawde jak naprawde sie pracuje na stanowisku kasjerki w
        carrefour?bo cosmi sie zdaje ze jak przyjmuja wszystkich chetnych to bedzie
        niezly wyzysk czyli czlowiek przynies podaj pozamiataj za 600 zl 10 godzin dziennie
        • Gość: ciekawska Re: praca w Katowicach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:10
          czy do kas przyjmuja tylko po szkole sredniej czy po zawodowej tez?
      • Gość: magdalena Re: praca w Katowicach!!! IP: *.sti.net.pl 09.11.06, 12:46
        Mysle,ze jakiekolwiek dotarcie pracodawcy do szukajacego pracy jest dobre nawet
        przez takie ogloszenie.Ten kto jest zainteresowany to skorzysta akogo to nie
        interesuje pominie ten watek.
        • Gość: gość Re: praca w Katowicach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:23
          wykształcenie nie ma znaczenia ja też jestem po zawodówce. Co do ogłoszenia to
          po niedzieli będzie w prasie.
          ps. nie każdy otrzymuje tam prace.
      • Gość: chetnie_popracuje Re: praca w Katowicach!!! IP: *.crowley.pl 11.11.06, 16:24
        czesc a ja mam takie pytanko, czy zeby zostac zatrudnionym jako kasjerka trzeba
        miec aktualna ksiazeczke sanepidowska czy bez niej tez przyjmuja??? odpiszcie
        prosze:)
        • Gość: ola Re: praca w Katowicach!!! IP: *.sti.net.pl 11.11.06, 18:42
          Jezeli sie na ciebie zdecyduja wyrobisz w miedzyczasie.
          • Gość: ola Re: praca w Katowicach!!! IP: *.sti.net.pl 13.11.06, 19:10
            700 zl netto czy brutto?bo to jest roznica?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka