Dodaj do ulubionych

Balcerowicz: Nie stanę przed komisją ds. banków

• lukasz.oldakowski Wyrazy szacunku, Panie Profesorze! 09.09.06, 20:33
      Panie Profesorze!
      Mój szacunek dla Pana i Pańskich dokonań jeszcze wzrasta. Gratuluję odwagi i
      determinacji nie tylko dziś, ale na przestrzeni całego okresu od dnia, gdy
      zdecydował się Pan objąć pierwszą funkcję w rządzie Tadeusza Mazowieckiego.
      Wierzę, że nie zabraknie ich Panu w ciężkich chwilach, które jeszcze przed
      Panem. Ja również nie godzę się z psuciem Państwa, którego doświadczamy obecnie
      i które, niestety, raczej prędko się nie skończy. Ja również nie godzę się na
      coraz brudniejsze, populistyczne metody uprawiania polityki w naszym kraju.
      Łączę wyrazy szacunku i poparcia,
      Łukasz Ołdakowski
      Warszawa
      Łukasz Ołdakowski
      • vitabravo Re: Wyrazy szacunku, to ja Jarząbek! 09.09.06, 20:41
        I podziwu dla pańskiego sprytu.
      • nowa.swiecka.tradycja To mowilem ja..... 09.09.06, 20:43
        To mowilem ja Jarzabek Waclaw trener trzeciej klasy. ........Aha w poprzednim
        tygodniu nie mowilem bo bylem chory .... Mam zwolnienie... To mowilem ja
        Jarzabek
        • lukasz.oldakowski Re: To mowilem ja..... 09.09.06, 20:53
          A twój komentarz to niby co miało być? Może faktycznie idź na zwolnienie. Od
          myslenia.
          • nowa.swiecka.tradycja Re: To mowilem ja..... 09.09.06, 20:57
            lukasz.oldakowski napisał:

> A twój komentarz to niby co miało być? Może faktycznie idź na zwolnienie. Od
            > myslenia.
            Zaczekam na takich, ktorzy skleja!!!
      • allspice Re: Wyrazy szacunku, Panie Profesorze! 10.09.06, 00:39
        Brawo dla p.Balcerowicza i brawo dla p.Łukasza Ołdakowskiego. Brawo!!!
      • xxxx50 Re: Wyrazy szacunku, Panie Profesorze! 10.09.06, 01:30
        A ja nie mam wcale dla pana szacunku, panie profesorze. Poprzez wypowiedzi
        panskich popieraczy, piane nienawisci plynaca z ich wypowiedzi, panska niechec
        poddania sie procedurom ustanowionym przez demokratycznie wybrane wladze,
        uwazam ze jest pan szkodliwym przestepca. Niezaleznie od rzeczywistych i
        domniemanych zaslug jakies pan polozyl w ciagu ostatnich 17 lat. Panscy
        apologeci swiadcza przeciwko panu.
    • kacprzakowa Głosowałam na Tuska... 09.09.06, 20:36
      ... gorliwego wyznawcę kościoła balcerowiczowego, bo nie cierpię Kaczyńskiego,
      ale perpektywy kolejnych siedmiu lat, czyli drugiej kadencji tego ważniaka na
      stanowisku szefa NBP bym nie zniosła. Więc w sumie jestem teraz rozdarta, ale
      oprócz tego zbulwersowana dziesiejszym zachowaniem Balcerowicza. Mam nadzieję,
      że pójdzie do pierdla za niestawienie się przed komisją (to po pierwsze), a po
      drugie za przekręty w fundacji Case i pewnie wiele innych, które wyjdą w
      trakcie. No cóż, wygląda na to, że przed komisją będzie dopiero w 2007, ale mam
      nadzieję, że wtedy już nie w garniaku, ale w pasiaku!

Ja wiem, że to byłby szok dla liberałów, którzy na razie zaciekle go tutaj
      bronią i wyrażają poparcie jak dla Boga, ale to cyniczny człowiek tak jak
      Cimoszewicz. Fałszywie mu z oczu patrzy.
      • abba15 Głosowałaś na Tuska........boś głupia 09.09.06, 20:52
        kacprzakowa napisała:
        > ... gorliwego wyznawcę kościoła balcerowiczowego, bo nie cierpię Kaczyńskiego,
        > ale perpektywy kolejnych siedmiu lat, czyli drugiej kadencji tego ważniaka na
        > stanowisku szefa NBP bym nie zniosła. Więc w sumie jestem teraz rozdarta, ale
        > oprócz tego zbulwersowana dziesiejszym zachowaniem Balcerowicza. Mam nadzieję,
        > że pójdzie do pierdla za niestawienie się przed komisją (to po pierwsze), a po
        > drugie za przekręty w fundacji Case i pewnie wiele innych, które wyjdą w
        >trakcie. No cóż, wygląda na to, że przed komisją będzie dopiero w 2007, ale mam
        > nadzieję, że wtedy już nie w garniaku, ale w pasiaku!
        > Ja wiem, że to byłby szok dla liberałów, którzy na razie zaciekle go tutaj
        > bronią i wyrażają poparcie jak dla Boga, ale to cyniczny człowiek tak jak
        > Cimoszewicz. Fałszywie mu z oczu patrzy.

komisja ma środki przymusu i ikonę
        weźmie na dyscyplinarny postronek!
        • kacprzakowa Re: Głosowałaś na Tuska........boś głupia 09.09.06, 21:14
          Hmmm, ale głosując na odrażającego kaczora, ręka też i dziś by mi zadrżała :/
    • a.to.ja Balcerowicz..... 09.09.06, 20:39
      .. a ja cenię mądrych i odpowiedzialnych ludzi, jak prof.Balcerowicz i "wolę z
      Nim zgubić niż z kazdym koalicjantem znależć" to oszołomy i niedouczeni
      efekciarze.
      • vitabravo Re: Balcerowicza należy doprowadzić pod przymusem! 09.09.06, 20:44
        Jeśli nie stanie, ten członek byłej partii, przed Komisją Sejmową.
      • nowa.swiecka.tradycja Dobrze powiedziane!!! 09.09.06, 20:55
        Byleby, cholera jasna, rozumu nie zgubic!!!
    • o90 Udajemy swieta krowe ??? A raczki czyste ????? 09.09.06, 20:40
      chyba nie
      no bo jakis powod unikania przesluchania musi byc

czlowiek o czystych rekach nie ma sie czego bac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie ma miejsca dla swietych krow w Polsce !
    • abba15 do pierdla z tym kryminalistą 09.09.06, 20:43
      czy kryminalista łamiący prawo nie powinien być wsadzony do pierdla?
      • pogromca_gamonia Masz racje... Ziobro, pakuj Leppera w kajdany! 09.09.06, 20:45
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n powinien na tym przykładzie zobaczymy czy prawo 09.09.06, 21:32
        jest równe dla wszystkich, czy tez może są równiejsi .... z narodou wybranego
        którym wolno więcej niż gojom ...
    • mieczyslaw.koluszki Smieszna komisja 09.09.06, 20:43
      No i dobrze ze Leszek Balcerowicz utarl nosa tej komicznej komisji, sadowi
      kapturowemu. Ciekawe, co mu teraz Zawisza moze zrobic? Otoz nic. Moze to
      powstrzyma tworzenie kolejnych, ludowych trybunalow, nie odzwierciedlajacych
      ukladu sil w Sejmie.
      • vitabravo Re: Smieszny Balcerowicz, głowę w piasek schowa 09.09.06, 20:47
        Komisja musi go przepytać, choćby trzeba było użyć powroza,
        z całym szacunkiem dla świętej krowy.
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n Szacunek dla świętych krów się skończył nawet 09.09.06, 21:27
          w Indiach zaczynają je traktowac normalnie na doprowadzić gadzine przed oblicze
          Komisji Sejmowej emanacji Narodu !
      • silenius.monachijski Sąd kapturowy? Nie, raczej beretowy z antenką :-D 09.09.06, 20:48
        Banda niedouczonych i nienawistnych tłumoli i tyle.
        • vitabravo Nie ma się co cackać. Musi stanąć ! 09.09.06, 20:54
          Balcerowicz musi stanąć i tyle !
          • silenius.monachijski Musi, musi stanąć??? Spróbuj Viagre... ):-D) 09.09.06, 20:57
            • wet3 Re: silenius - klon 09.09.06, 22:39
              silenius.monachijski napisała:

Syanie, stanie ... po twoim lodzie ...
              • silesuis.monachijski0 wet2 - dupa 09.09.06, 23:36
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Balcerowicz to butny bolszewik, powinnien zostać 09.09.06, 21:02
      doprowadozny na przesłuchanie siłą przez policje nawet gdyby oznacząło
      wyciągniecie tego butnego UWola spod biurka ... dodatkowo ze względu na groźbe
      utrudniania sprawy ów typ powinien być tymczasowe aresztowany !

Miejsce tego skzodnika który zniszczył gospodarke narodowa jest przezd
      Trybunałem Stanu a potem w Zakładzie Karnym !
    • 123zly A Jezusa też postawią przed komisją ??? 09.09.06, 21:02

• eti.gda Re: A Jezusa też postawią przed komisją ??? 09.09.06, 21:13
        123zly napisał:

> A Jezusa też postawią przed komisją ???

Jak będzie trzeba, to postawią! Ale kto będzie Piłatem?
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Dla michnikoida balcer to Jezus ... 09.09.06, 21:31
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Nawet komuch WInczorek twierdzi iż towarzysz 09.09.06, 21:04
      Balcerowicz powinien się stawić ! Przecież ten typ jawnie stawia sie ponad
      prawem i drwi z autorytetu Sejmu !
    • gram44cs Święta Krowa? Jego Święto**bliwość? 09.09.06, 21:05
      Święta Krowa? Jego Święto**bliwość? Jaki tytuł się należy?
      • nowa.swiecka.tradycja autorytet 09.09.06, 21:11
        czyli przyklad dla modziezy
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n autorytety chyba dla michnikoidów .... 09.09.06, 21:21
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Ja proponuje Święte gó.. :-) n/t 09.09.06, 21:21
        • gram44cs Re: Ja proponuje Święte gó.. :-) n/t 09.09.06, 21:41
          L.B. to kolejna Święta krowa. Pamiętacie inną świętą krowę adasia michnika -
          przed komisją śledczą - ta buta, arogancja, święto**bliwość, pogarda. Tego nie
          zapomnę. Całe szczęście - mamy wolne media.
          • polonus3 Re: Ja proponuje Święte gó.. :-) n/t 10.09.06, 05:02
            Ja tez pamietam to skandaliczne zachowanie Michnika przed Komisja Sejmowa, pelne
            pogardy dla Komisji, wyzywajaco ublizajace, bylem zdziwiony, ze Komisja zezwala
            na to. Pewnie obawiali sie oskarzen o antysemityzm. To co, robi teraz Balcerowicz
            to hucpa pelna pogardy dla polskich gojow. Jedyna wlasciwa reakcja na to winno byc
            natychmiastowe zdjecie go ze stanowiska, areszt w celu unikniecia matactwa
            i szczegolowe dochodzenie!
    • kacprzakowa Nie chce w garniaku - przyprowadzą w pasiaku 09.09.06, 21:12
      Albo aresztować już dzisiaj za kpiny z polskich władz i lekceważenie organów
      państwowych, które wykonują swoje obowiązki z mandatu obywateli! Doprowadzić
      siłą na 15 września, bo butny pan Leszek i tak nie przyjdzie i złamie prawo. A
      przecież nie ma przyzwolenia na łamanie prawa. Poza tym szkoda czasu na
      bezowocne czekanie komisji. Im szybciej tym lepiej - tym mniej ludzi przekabaci
      na swoją stronę.
    • september76 Panie psorze! Pisz do Benedykta XVI ! Do Kofana! 09.09.06, 21:13
      Ci nowi za nic maja kontrakty,umowy z Magdalenki,kopia w ten stolik po chamsku,
      etykiety nie znaja. Autorytety ostatnich kilkunastu lat padaja jak muchy.Ferst
      lejdi Jolanta Kwasniewska,maz stanu Zbigniew Sobotka,wzor dla
      mlodych,dynamicznych - Pawel Piskorski. Plucie,ataki na symbole III RP trwaja w
      najlepsze.A cywizlizowany swiat milczy - nie pomogly donosy do UE,artykuly
      inspirowane w zagranicznej prasie - skad oni sie urwali,chyba NAPRAWDE chca
      zrobic co mowili!!!
    • polska444 Święta krowa - nietykalna. "Autorytet" GW i PO 09.09.06, 21:22
      Trzęsie portkami, bo ma conieco na sumieniu. Ale sprawiedliwości stanie się
      zadość, wcześniej czy później.
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Ciekawe jakie afery ma na sumieniu, że miałyby one 09.09.06, 21:28
        zachwiać złotówką jkakich przestepstw i szkód się dopuścił oprócz tych
        powszechnie znanych
      • prebus11 Autorytet GW, PO, PD-demokraci.pl 10.09.06, 00:52
        Pan Balcerowicz jest autorytetem GW,PO, PD-demokraci.pl
        • golota20 Re: Autorytet GW, PO, PD-demokraci.pl 10.09.06, 06:13
          I jeszcze III RP
          • prebus11 Re: Autorytet GW, PO, PD-demokraci.pl 10.09.06, 16:17
            Władysław Grabski w III RP.

Nie uwazam, ze teraz mamy juz IV RP z od dnia stworzenia rzadow LPR Samoobrona i
            PiS. IV RP to nazwa, haslo uzywane w kampani wyborczej i teraz tez w celach
            niszczenia dorobku i wizerunku III RP w kraju i na swiecie. Nie uwazam, ze
            istnieja jakiegolwiek argumenty i wydarzenia, zeby zmieniac nazwe kraju na IV
            RP. Uwazam, ze nawet argument, ze zmieniloby sie konstytucje nie bylby podstawa
            do zmiany nazwy kraju na IV RP.
    • zygfryd.okrutny Doprowadzic dziada sila 09.09.06, 21:24
      nie ma prawa stawiac sie ponad polskim prawem, te czas sie juz skonczyly. Skuc kajdankami i doprowadzic, on nie jest prawnikiem, zeby wydawac oceny prawne. Ten pan jest chory ze strachu. Przesluchac publicznie, jak beatke.
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Prawo jest równe dla wszystkich, więc powinien 09.09.06, 21:30
        on zostac doprowadzony siłą a potem odstawiony do aresztu ... inaczej może się
        okazać iż zwieje do Ojczyny jak Morel !
    • ukropek no ..jasne 09.09.06, 21:29
      Sekretarz POP na wydziale Ekonomiki Produkcji ...pomocnik niejakiego "prof"Sachsa..
      Olewa uchwały sejmu......
      na szczęście do 31 grudnia..
      A potem na emeryturę u Sorosa paszoł won...
      Co zrobiłeś dla Polski każdy widzi....
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n Nie na emeryture tylko pod sąd i natychmiast z 09.09.06, 21:31
        dniem 1 stycznia 2007 do aresztu inaczej zwieje do Izraela jak ludobójca
        Morel ...
        • silesuis.monachijski0 Leszek, pluj na ciulowską komisyje durnych kmiotów 09.09.06, 21:36
        • yhy_yhy weż psychotropy i idż juz spać głąbie... 09.09.06, 22:16
          ...jesteś żałosny...
          • gwajak11 Re: weż psychotropy i idż juz spać głąbie... 09.09.06, 23:21
            wole psychotropy jak śmierdzieć czosnkiem
        • prebus11 Re: Nie na emeryture tylko pod sąd i natychmiast 10.09.06, 00:39
          > dniem 1 stycznia 2007 do aresztu inaczej zwieje do Izraela jak ludobójca
          > Morel ...

Ja zadalem pytanie Panu Balcerowiczowi, co bedzie robil po skonczeniu kadencji w
          tym dniu. Sugeruje, ze nalezaloby spoleczenstwu wytlumaczyc czym jest i jakie
          zagrozenia niosa rozwiazanie populistyczne w gospodarce. Do nich nalezy proba
          zachwiania niezaleznosci NBP. Sugeruje tez powrot do polityki, o ile jeszcze
          zdrowie pozwala.
    • mulla_komar Panie Prezesie! Powodzenia!!! 09.09.06, 21:48
      Co prawda mam bardziej liberalne poglady od Pana, ale w tym konflikcie Pana
      popieram. Sukinsyny chca sadzic uczciwego czlwieka za to ze im nie pozwala na
      sukinsynstwo??? Dla Pana swiat stoi otworem, co Pan jeszcze robi w tym smiesznym
      kraiku?
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n To dlaczego ten typ już dawno się stąd nie 09.09.06, 21:55
        wyniósł tylko zniszczył gospodarke narodową a aby naprwić szkody przez niego
        poczynione potrzeba pokoleń ... skala dokonanych przez niego zniszczeń jest
        porównywalna z okupacją hitlerowska ... tak więc teraz nie pozwolimy mu uciec
        jego miejsce jest w więzeniu !
        • silesuis.monachijski0 Wiesz co? Ty też się powieś... ):-()) 09.09.06, 22:02
          strasznie ci sie przepierduje. Uwieerzyles tym chlopkom-roztropkom co to ciagle o wyprzedazy
          narodowego majatku pierdziela. Dupa! Ten majatek to byl bliski zera tylko ze emeryci PRL-u tacy jak ty
          nie moga sie z tym pogodzic. Tak tak, charowaliscie po 40 lat w PRLu pod batem Partii Jedynie Slusznej. I
          co? I gowno! Ten wasz zarzygany dorobek w 1989 roku byl nic nie wart. A Balcerowicz byl pierwszy ktory
          to ujawnil. CHWALA MU ZA TO. LESZEK, PLUJ NA TE CIULOWSKA KOMISYJE DURNYCH KMIOTOW!!!
          • xxxx50 Re: Wiesz co? Ty też się powieś... ):-()) 10.09.06, 01:19
            > narodowego majatku pierdziela. Dupa! Ten majatek to byl bliski zera tylko ze
            em
            > eryci PRL-u tacy jak ty

Czesto to byly oszczednosci i dorobek calego (marnego w PRL) zycia, gnoju

> nie moga sie z tym pogodzic. Tak tak, charowaliscie po 40 lat w PRLu pod
            batem
            > Partii Jedynie Slusznej. I
            > co? I gowno! Ten wasz zarzygany dorobek w 1989 roku byl nic nie wart. A
            Balcero
            > wicz byl pierwszy ktory
            > to ujawnil. CHWALA MU ZA TO. LESZEK, PLUJ NA TE CIULOWSKA KOMISYJE DURNYCH
            KMIO
            > TOW!!!

Oni HAROWALI (nie "charowaliscie" ) nieuku, nie po to by scierwa
            balcerowiczowskiego pokroju je skradly

> to ujawnil. CHWALA MU ZA TO. LESZEK, PLUJ NA TE CIULOWSKA KOMISYJE DURNYCH
            KMIO
            > TOW!!!

Nie przyszlo mi na mysl poprzednio, by popierac Kaczorow, ale post
            michniakowsko-goremkowsko-balcerowiczowskie qrestwo jest godne napietnowania.
            Niech sie sqrwysyn broni i wysuwa argumenty, jesli ma racje!!! A tu mu cala
            zgraja popieraczy kadzi jakby byl bogiem ! Kaczory, trzymajcie sie !!!

• yhy_yhy jesteś niedouczoną gnidą... 09.09.06, 22:09
          ...ale do kogo ja piszę...szkoda słów
          • silesuis.monachijski0 Jak to do kogo... do niedouczonej gnidy... 09.09.06, 22:10
          • xxxx50 Re: jesteś niedouczoną gnidą... 10.09.06, 01:20
            Tak, prymitywny wieprzku...
        • mulla_komar Co to jest gospodarka narodowa? 10.09.06, 00:16
          Balcerowicz przeksztalcil gospodarke komunistyczna w niedoskonala gospodarke
          rynkowa. Niedoskonala ale o niebo lepsza od tego co bylo. Problem w tym ze nie
          da sie ludziom zmienic mentalnosci z komunistycznej na kapitalistyczna. Do tego
          potrzeba pokolen. Socjalisci w Europe zachodniej sa bardziej wolnorynkowi od
          lieralnych partii w naszym parlamencie. Ale dla Polakow PO to i tak skrany
          liberalizm. Szkoda slow.
      • beatrix17 Paranoja 09.09.06, 22:06
        Mam wrażenie, że kraj ten nad Wisłą opętała paranoja. Przeciez niedługo zaczną
        powstawać komisje śledcze do spraw zbadania komisiji śledczych. Histprai tych
        komisji uczy tylk jednego - że niczego nie zbadały do końca i niczego tak
        naprawdę nie wyjaśniły. CZy ktoś dzisiaj zajmuje się jeszcze sprawą grupu
        trzymającej władzę - jeden Rywin poszedł posoedziec, ale czy o to chodziło w
        tej sprawie?
        Dlatego uważam, że stanowisko prof. Balcerowicza w tej sprawie przyszło w samą
        porę, chyba jest jasne , ze panowie posłowie i panie posłanki licza na
        gwiazdorską karierę dzięki zadawaniu " błyskotliwych" pytań osobie, któa budzi
        tyle emocji, jako dyżurny odpowiedzialny za całe zło. Lata mijają, rządy się
        zmieniają , jedno tylko jest trwałe - wszystkiemu winien jest Balcerowicz.
        Uważam, że jeśli są podstawy, aby zarzucac mu przestępstwo - niech zajmą się
        sprawą ci, którzy to robią zgodnie z kodeksem karnym. KOmisje śledcze - idea z
        zasady pozytywna, nie sprawdza się w Polsce , jak zresztą wiele innych z zasady
        pozytywnych idei. Ludzie zawodzą. Dlatego wobec wszechobecnej paranoi cieszy
        mnie, że ktoś wreszcie publicznie powoiedział - dość.
      • vvet3 Re: Panie Prezesie! Powodzenia!!! 10.09.06, 00:24
        Tez popieram Balcerowicza!!! Niech zyje prezes!!!
    • beatrix17 Re: ************f___a___k___t___y**** ********* 09.09.06, 21:51
      Szanownej Pani coś się myli, wzrost gospodarczy w Polsce ma się całkiem nieźle,
      dzięki czemu mamy mocną walutę. Jeśli chodzi o bezrobocie - spróbuj znaleźć
      dzisiaj robotników budowlanych, kierowców, kucharzy itd. - brakuje
      pracowników , a nie pracy . Więcej w tym z pewnością zasługi prof. Balcerowicza
      niż premiera i prezydenta. Na szczęście gospodarka rynkowa to nie jest coś co
      mozna tak od razu popsuć, ale jak się dorwą do NBP-u po upływie kadencji wyżej
      wymienionego - obudzimy się pewnego dnia w Argentynie. A że pieniądze z budżetu
      płyną szerokim strumieniem na różnego rodzaju bzdury, m.in. różne komisje
      śledcze - to wobec tego pielęgniarka nigdy nie będzie więcej zarabiać, a jak
      nie znajdzie się odważny , co powie, że służba zdrowia musi być odpłatna w
      znacznej cześci - nawet swoich 1200 nie dostanie, już wkrótce, niestety.
      Prawa rynku nie ulegają demagogii.
    • tadeuszkowalczuk Balcerowici 09.09.06, 22:01
      Przesłuchanie Balcerowicza przez komisję pozbawione jest sensu. Niemal wszyscy
      jej członkowie są w badanej materii ludźmi niekompetentnymi, a nawet zupełnymi
      ignorantami. Wyglądałoby to tak, jak przesłuchanie Einsteina przez szeregowego
      "pana" od fizyki, a nawet gimnazjalistę. Głupota nie zna granic.
    • ukropek oj oj oj 09.09.06, 22:03
      Balcerku,Balcerku ...kiedyś otworzą ci buzię...
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n mysle, ze w tajnym wiezieniu CIA maja na to sposob 09.09.06, 22:44
    • ali47 to jest Aaron Bucholc 09.09.06, 22:14
      no i wiadomo kto za jego butą stoi
      • yhy_yhy a ty jesteś debilem...i juz... 09.09.06, 22:19
        ..takie życie
        • silesuis.monachijski0 daje mu "upgrade": jest K_R_E_T_Y_N_E_M ):-D) 09.09.06, 22:22
      • d.w.o.r.i.a.n.i.n jeszcze po 31.12.06 zwieje jak Morel Salomon do 09.09.06, 22:48
        Israela ... trzeba mu zatrzymać paszport !
        • zaciekawiony4 Re: jeszcze po 31.12.06 zwieje jak Morel Salomon 09.09.06, 22:59
          Dworianin tępa weszpolska kreaturo, jesteś głupim, matołem i żałosnym trollem
          internetowym, i dziwię się że nie zblokowano ci IP na stałe na tym portalu,
          giertychowy maturzysto.
          • puch4cz Re: jeszcze po 31.12.06 zwieje jak Morel Salomon 09.09.06, 23:39
            jw.
            i jeszcze toto twierdzi że studiuje prawo... chyba prawo do miłowania
            giertycha... dostaje bany i ciągle mu mało, tylko zmienia nicki. czy do niego
            nie dociera, że nie ma dla niego miejsca na tym forum?
    • gwajak11 święta krowa 09.09.06, 22:15
      a niby dlaczego nie mozna wezwać balcerowicza,przez te 15 lat nikt tego pana
      jaszcze nie skontrolował ba nawed nie odwazył sie zapytać,zwariowany naród w
      USA chodziło o prywatne sprawy prezydenta i przyszedł przed komisje a u nas ten
      pan zarządza całą kasą przez tyle lat i nie mozna go nawed przesłuchac bo on
      jest nadczłowiek i nie będzie rozmawiał z byle kim- paranoja czy on tych
      obrońców kupił czy oni bo ta zajadła obrona wydaje mi sie podejrzana
      • humbug96 Balcer, czego się tak boisz, skoro jesteś niewinny 09.09.06, 22:42
        i jesteś nowym wcieleniem Eistaina, Skłodowskiej i Greensmana w jednym, to
        pojaw się na komisji i jednym dmuchem zgaś tych Zawiszów i innych
        niewtajemniczonych w Magdalence a nie tchórzliwie szukaj wykrętów niegodnych
        TWOJEGO Majestatu
        • humbug96 a BTW, w jakimś ostatnio magazynie GW z żoną wywi 09.09.06, 22:48
          ad się ukazał taki śmieszny o JEGO EKSELENCJI i już wyraźnie widać, że mokro
          się IM robi i na szybko inscenizują
      • wet3 Re: gwajak11 09.09.06, 22:47
        gwajak11 napisał: <swieta kwowa>

> a niby dlaczego nie mozna wezwać balcerowicza,przez te 15 lat nikt tego pana
        > jaszcze nie skontrolował ba nawed nie odwazył sie zapytać,zwariowany naród w
        > USA chodziło o prywatne sprawy prezydenta i przyszedł przed komisje a u nas
        ten
        >
        > pan zarządza całą kasą przez tyle lat i nie mozna go nawed przesłuchac bo on
        > jest nadczłowiek i nie będzie rozmawiał z byle kim- paranoja czy on tych
        > obrońców kupił czy oni bo ta zajadła obrona wydaje mi sie podejrzana

Powinienes przeciez wedziec, ze Balcerowicz uwaza iz jest najwazniejsza osoba
        na calym swiecie i zadna komisja nie ma prawa go powolywac!
        • silesuis.monachijski0 spadaj, ty chamie. wszystkich sie czepiasz... 09.09.06, 23:23
          tak jak gowno sie przyczepia do buta. jestes zerem. czyli prawie niczym. a na dodatek: na emeryturze,
          hahahaha! buuuuuhahahaha!!!
    • amanasunta53 Pan profesor jest żałosny.... 09.09.06, 22:46
      Ma wielu obrońców.W kraju i zagranicą.Tylko...nikt go jeszcze nie
      zaatakował.Stawienie sie przed komisją jest obowiązkiem obywatelskim.nikt nie
      moze być ponad takim obowiązkiem.To tylko strach.Czego sie boi
      ,,autorytet''?Komisja nie może go skazać,zatrzymać.Boi sie wystąpić przed
      kamerami?Komisja jest dla niego :
      -bezprawna,
      -niewładana nad nim,
      -niekompetentna.
      Raz tak raz tak.
      Kompromitacja i bardzo dobrze że Profesor pokazał po raz kolejny swoje prawdziwe
      oblicze.Może ostatni uczciwi w ugrupowaniach popierajacych stanowisko
      Balcerowicza otrzeźwieją?I zostanie tam już tylko sama plewa.Będzie czysta sytuacja.
    • piskoala komisja śledcza PiSdyletantów 09.09.06, 22:51

komisja śledcza ma zbadać prawidłowość i celowość działań Narodowego Banku
      Polskiego i Komisji Nadzoru.

A co na to gadatliwy jak Zyta rycerz bez skazy,
      na którego słowie można polegać jek na słowie
      PiSuara?

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • anarcho-emeryt Balcer!Balcer!Balcer!!!! 09.09.06, 22:55
      Balcer, spieniez wszystkie aktywa i pasywa i wyjezdzaj z tej Pipidowki!!!
      Lej na tych nieukow i zapyzialcow!!!Niech buduja ta swoja "prawdziwa bo
      katolicka Polske" i wp...musztarde popijajac octem!!!
    • sayitagain I bardzo dobrze! Niech Zawisza czeka... 09.09.06, 23:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka