zly-czarny-kot to głupiec 13.09.06, 10:19 i wystarczy tyle opisu ---------------------------------- Zarabiaj na AdSense! adsense.smstips.pl Odpowiedz Link Zgłoś
781936p1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:26 Ta partia to sami obłokani a wszeglnosci,jej przywdcy.Jak tak dalej bedzie to nasz kraj bedzie omijany,przez inne narodowosći. Odpowiedz Link Zgłoś
ambasador23 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:28 Niech ktoś mi wytłumaczy, jak to się dzieje że reprezentują nas takie "osoby" jak P.Wierzejski. Nie potrafię sobie wytłumaczyć czy to co mówi ma tylko na celu wywoływanie sensacji i sporów wśród ludzi, czy też jest to po prostu zwykły kretyn , ograniczny tylko do wygłaszania podobnych tekstów. Uważam, że jestem tolerancyjną osobą ale w przypadku P.Wierzejskiego trudno jest przyjąć ze spokojem to co on wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 12:17 Niestety - tylko kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
boldtm Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:29 Spójrzcie na jego zdjęcie: ET go home! :) Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 10:32 temu co na tego idiote głosował Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 12:27 el_bigos napisał: > temu co na tego idiote głosował No to nie wiem, czy starczyłoby ci czasu i sił. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 12:36 jestem zdeterminowany i mam sporo znajomych, którzy chętnie pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
margy Jak nigdy, zgadzam się z Wierzejskim... :)) 13.09.06, 10:40 Powiedział, czystą, żywą prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Margy, to może daj komuś d..... 13.09.06, 10:49 W tym całym plaplaniu wierzejka prawdą jest to, że w Europie baby nie chcą uprawiać prokreacji.... (choć patrząc na wierzejka, to się nie dziwię). A na aktywność seksualną bab nie ma wpływu ani lewica, ani prawica a już na pewno nie geje. Więc jeżeli nie chcesz, żeby w dość naturalny sposób wymarłą Europę skolonizowali arabowie, to zaciśnij pasa i wystaw dupę do kochasia.... :D margy napisała: > Powiedział, czystą, żywą prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Margy, to może daj komuś d..... 13.09.06, 12:38 patthecat napisał: > W tym całym plaplaniu wierzejka prawdą jest to, że w Europie baby nie chcą > uprawiać prokreacji.... (choć patrząc na wierzejka, to się nie dziwię). A na > aktywność seksualną bab nie ma wpływu ani lewica, ani prawica a już na pewno ni > e > geje. Więc jeżeli nie chcesz, żeby w dość naturalny sposób wymarłą Europę > skolonizowali arabowie, to zaciśnij pasa i wystaw dupę do kochasia.... :D > > margy napisała: > > > Powiedział, czystą, żywą prawdę... Właśnie, W czasie wojny Niemcy już proponowali rozwiązanie: Założyli instytucję zwaną "Lebensborn", gdzie specjalnie dobrane rasowo pary miały płodzić bez liku czystej rasy aryjczyków. Margy, jeżeli jesteś czystej rasy aryjskiej, wszystko przed tobą! > > Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Wyrazy współczucia dla żony białego człowieka 13.09.06, 10:40 a może żona też pisze bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat white power pierd.... się znalazł..... 13.09.06, 10:41 Cywilizacja białego człowieka.... lol.... jeżeli tym białym człowiekiem ma być zakompleksiony, rzygający nienawiścią i po prostu kur.... głupi wierzejewski, to ja już wolę cywilizację tygrysów bengalskich..... Swoją drogą, ten facet zjadłby spod siebie własne gó.., żeby tylko medialnie 3 sekundy zaistnieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
tristessa Re: Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:47 co za ŻENADA!! jak ktos taki może być politykiem? wstyd na całą europę, i aż strach mnie ogarnia na myśl, że są ludzie którzy głosują na tą chorą bande zwaną LPR Odpowiedz Link Zgłoś
wierzejski Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:47 tak , jestem chory.. matka mnie nie kocha a stary za mało trzaskał po ryju Odpowiedz Link Zgłoś
offkors Obleśny człowiek 13.09.06, 10:51 Wierzejski wymaga pomocy duchowej, jest zgorzkniały, sfrustrowany i nieładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
harwas Wodzu prowadź!!! 13.09.06, 10:55 Wodzu prowadź!!! Na pohańców, do Ziemi Świętej, na pola naftowe...które są głównym bólem nie pozwalającym odizolwoać islamu od reszty świata. Bo inaczej - to oddzielić getto islamskie... A co będzie w XXII wieku o Wernyhoro i Kasandro w jednym...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 SZOK! Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:56 Jak słysze o Wierzejskim, to przypomina mi sie zabawa "Pomidor". O co by nie sytac posła, to odpowie, tak jak jest to w zasadach tej zabawy, jednym słowem. Ale nie jest to "pomidor" tylko "gej". Spytac posła o UE - "Gej" usłyszymy. Spytać o Romana G. "Gej" , o wynik meczu Olympique - Realu "Gej". Kurcze, ale fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Czyzby zakaz innych wystapien? 13.09.06, 11:00 Powolny demontaz? Kaganiec? W blogu moze sobie pisac co chce Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir chory z kompleksow i nienawisci do ludzi 13.09.06, 11:05 do tego mocno niedokrztalcony. chodzaca tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: chory z kompleksow i nienawisci do ludzi 13.09.06, 12:40 czaromir napisał: > do tego mocno niedokrztalcony. chodzaca tragedia Nie jestem zwolennikiem Wierzejskiego, ale ty chyba też jesteś "niedokrztałcony", bo ten wyraz pisze się przez "sz": "niedokształcony". Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Droga gazeto 13.09.06, 11:05 prosze o niewklejanie wiecej wypowiedzi tego człowieka, który niewątpliwie ma spaczoną psychikę i typowe objawy ksenofobii Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: Droga gazeto 13.09.06, 11:10 dioskorides napisał: > prosze o niewklejanie wiecej wypowiedzi tego człowieka, który niewątpliwie ma s > paczoną psychikę i typowe objawy ksenofobii 0 sobie mówisz, o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia3112 Re: Droga gazeto 13.09.06, 11:33 Popieram. Najlepiej nie rozpowszechniać tego typu wypowiedzi, bo jeszcze znajdą się naśladowcy. Co to w ogóle za wyrazy? Czyżby tą okropną nowomową chciał Wierzejski komuś zaimponować, zrobić na kimś wrażenie? Można swoje poglądy wyrażać równie dobitnie, ale w kulturalny sposób, inteligentnie. Najwyraźniej komuś zabrakło erudycji, ogłady i wychowania, ale to przecież nie pierwszy raz się zdarza, niestety. Najłatwiej jest obrzucać epitetami, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:05 Co racja to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
bcha Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:06 Ten pan powinien udać się i to w trybie natychmiastowym na leczenie - fobie ma jakieś i to potężne... Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się na 13.09.06, 11:07 blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym piszecie ? I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ... www.wierzejski.blog.onet.pl - polecam, codziennie nowe notki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się 13.09.06, 11:17 d.w.o.r.i.a.n.i.n napisał: > blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym piszecie ? > > I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja > określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ... Nastepny PiSdzielec bedzie burosuczyl na Unie, dzieki ktorej wasze rzady nie doprowadzily do katastrofy ekonomicznej a Polsce, a moze wypowiesz sie na inne dzisiejsze tematy ruski pomiocie, moze powiesz nam cos na temat upartyjniania polskiego radia, wedlug standartow PRLowskich, czy chociazby o PiSim oszustwie wyborczym ktore odbiera konstytucyjne prawo glosu co trzeciemu Polakowi? A moze cos na temat kolejnego blamazu dyplomatycznego z j.kaczynskim w roli glownej??? :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 11:29 jewropejczyk cierpisz na impotencje intelektualną ... ale mógłbyś tego publicznie nie okazywać ... i nie wmawiać ludzią popierania PiSu jak popierają LPR ! A co do tego ZSRR - bis to ten chory twór skazany jest na upadek w ciągu 20 lat a może i szybciej ...co do rzekomych korzyści z obecności w Jewropejskim Sojuzie wybacz żadnych nie widze ... co do narodów Zapadnojewropejskich to im już i tak nic nie pomoże zaś za kilkadziesiąt lat w tych państwach na zachód od Odry ludzie będą mówić w językach: arabskim, tureckim, gudżarati, pendżabi, pasztu ... Wizyta w USA, mnie nie interesuje gdyby była do Moskwy czy Pekinu byłbym żywo zainteresowany ... ja nie jestem zwolennikiemklękania przed hameryka i robienia wszystkiego co każe ... Z tym Polskim Radiem to o co wam towarzyszu chodzi ? Bezpartyje niby za SLD było ... hahahahahaha Z głosowaniem sprawa jest jasana to wybory samorządowe, głosują ci co są na miejscu ja sam będe musiał jechać ponad 300 km z Warszawy gdzie zaczynam studia aby zagłosowac na LPR u siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 12:04 > Z głosowaniem sprawa jest jasana to wybory samorządowe, głosują ci co są na > miejscu ja sam będe musiał jechać ponad 300 km z Warszawy gdzie zaczynam studia A masz przepustke na powrot? Odpowiedz Link Zgłoś
mprzedpelski Re: Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 17:08 Ty dworianin, niezly kotek jestes!!!! Idz sobie konia zwalic, badz jakas moherowa przygruchaj bo chyba raczej ci hormony maxuja!!! Lord have mercy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin ty myslisz, ze nie mamy nic innego do roboty? 13.09.06, 11:21 zaczynac nasz dzien od lektury bloga pana W.? Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Lewactwo zwykle jest bezrobotne to mogloby poczyta 13.09.06, 11:31 co ludzie wykształceni, inteligencja piszą :-) PS. Helmut uważasz sie za Judaszowca ? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Lewactwo zwykle jest bezrobotne to mogloby po 13.09.06, 12:02 a co to takiego Judaszowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ach, pan prawie student, a juz inteligencja mu 14.09.06, 22:29 sie marzy. Nie za szybko to? Czy moze UKSW zamienił sie w szkołe partyjnych politrukow? Rydzyk dzieła zebrane, krotka historia lpr i sio na magistra???? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się 13.09.06, 23:58 Misiek,Wierzejski jest PRZECIW muslimom.To twoi kumple z Teheranu! d.w.o.r.i.a.n.i.n napisał: > blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym piszecie ? > > I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja > określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ... > > www.wierzejski.blog.onet.pl - polecam, codziennie nowe notki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grabarnia Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:10 nie no litości... Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Biedny, biedny, ten Wojtek. 13.09.06, 11:12 Biedny, bo idiota i intelektualne dno. A to co powyżej to taki skrót myślowy... Bo więcej nie chce mi się pisać na temat tego indywiduum. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans [...] 13.09.06, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wimsey Dziękuję, Panie Pośle:) 13.09.06, 11:14 A ja jestem Panu Wierzejskiemu głęboko wdzięczna. Rzadko zdarza mi się poczuć taki przypływ sympatii do UE, jak po lekturze Jego światłych słów. To dzięki Niemu z czułością spoglądam na paszport i dowód osobisty, z łezką w oku myślę o tym, jakie nowe możliwości otworzyły się przede mną w dniu wejścia do wspomnianej obłej wspólnoty. Kochani, głowy do góry, przecież w każdej chwili możemy stąd wyp... to znaczy wypełznąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Dziękuję, Panie Pośle:) 13.09.06, 22:32 Hehehe... Problem właśnie w tym, że nie w każdej chwili możemy z tego syfu wyjść...hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:17 Mój Boże. To idiotów jest więcej. A ja myślałem, że tylko w pewnej komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Niech ktoś zadzwoni po pogotowie psychiatryczne 13.09.06, 11:20 Kaftan niezbędny Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:22 Lepsza zgejowana UE od takich jak Giertych, Wierzejski czy Maciar. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_trolli1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:23 Obyś panie Wierzejski ilu masz serdecznych partyjnych kolegów "zgejowanych" to byś osłupiał i nie wygadywał bzdur Odpowiedz Link Zgłoś