Dodaj do ulubionych

Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła

• zly-czarny-kot to głupiec 13.09.06, 10:19
      i wystarczy tyle opisu

----------------------------------
      Zarabiaj na AdSense!
      adsense.smstips.pl
    • 781936p1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:26
      Ta partia to sami obłokani a wszeglnosci,jej przywdcy.Jak tak dalej bedzie to
      nasz kraj bedzie omijany,przez inne narodowosći.
    • ambasador23 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:28
      Niech ktoś mi wytłumaczy, jak to się dzieje że reprezentują nas takie "osoby"
      jak P.Wierzejski. Nie potrafię sobie wytłumaczyć czy to co mówi ma tylko na celu
      wywoływanie sensacji i sporów wśród ludzi, czy też jest to po prostu zwykły
      kretyn , ograniczny tylko do wygłaszania podobnych tekstów. Uważam, że jestem
      tolerancyjną osobą ale w przypadku P.Wierzejskiego trudno jest przyjąć ze
      spokojem to co on wyprawia.
      • lehoo Re: Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 12:17
        Niestety - tylko kretyn
    • boldtm Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:29
      Spójrzcie na jego zdjęcie: ET go home! :)
    • el_bigos z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 10:32
      temu co na tego idiote głosował
      • eti.gda Re: z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 12:27
        el_bigos napisał:

> temu co na tego idiote głosował

No to nie wiem, czy starczyłoby ci czasu i sił.
        • el_bigos Re: z dziką rozkoszą dałbym po ryju 13.09.06, 12:36
          jestem zdeterminowany i mam sporo znajomych, którzy chętnie pomogą :)
    • margy Jak nigdy, zgadzam się z Wierzejskim... :)) 13.09.06, 10:40
      Powiedział, czystą, żywą prawdę...
      • patthecat Margy, to może daj komuś d..... 13.09.06, 10:49
        W tym całym plaplaniu wierzejka prawdą jest to, że w Europie baby nie chcą
        uprawiać prokreacji.... (choć patrząc na wierzejka, to się nie dziwię). A na
        aktywność seksualną bab nie ma wpływu ani lewica, ani prawica a już na pewno nie
        geje. Więc jeżeli nie chcesz, żeby w dość naturalny sposób wymarłą Europę
        skolonizowali arabowie, to zaciśnij pasa i wystaw dupę do kochasia.... :D

margy napisała:

> Powiedział, czystą, żywą prawdę...
        • eti.gda Re: Margy, to może daj komuś d..... 13.09.06, 12:38
          patthecat napisał:

> W tym całym plaplaniu wierzejka prawdą jest to, że w Europie baby nie chcą
          > uprawiać prokreacji.... (choć patrząc na wierzejka, to się nie dziwię). A na
          > aktywność seksualną bab nie ma wpływu ani lewica, ani prawica a już na pewno
          ni
          > e
          > geje. Więc jeżeli nie chcesz, żeby w dość naturalny sposób wymarłą Europę
          > skolonizowali arabowie, to zaciśnij pasa i wystaw dupę do kochasia.... :D
          >
          > margy napisała:
          >
          > > Powiedział, czystą, żywą prawdę...

Właśnie, W czasie wojny Niemcy już proponowali rozwiązanie: Założyli instytucję
          zwaną "Lebensborn", gdzie specjalnie dobrane rasowo pary miały płodzić bez liku
          czystej rasy aryjczyków. Margy, jeżeli jesteś czystej rasy aryjskiej, wszystko
          przed tobą!
          >
          >
    • zbirut Wyrazy współczucia dla żony białego człowieka 13.09.06, 10:40
      a może żona też pisze bloga?
    • patthecat white power pierd.... się znalazł..... 13.09.06, 10:41
      Cywilizacja białego człowieka.... lol.... jeżeli tym białym człowiekiem ma być
      zakompleksiony, rzygający nienawiścią i po prostu kur.... głupi wierzejewski, to
      ja już wolę cywilizację tygrysów bengalskich..... Swoją drogą, ten facet zjadłby
      spod siebie własne gó.., żeby tylko medialnie 3 sekundy zaistnieć....
    • tristessa Re: Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:47
      co za ŻENADA!!
      jak ktos taki może być politykiem? wstyd na całą europę, i aż strach mnie
      ogarnia na myśl, że są ludzie którzy głosują na tą chorą bande zwaną LPR
    • wierzejski Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:47
      tak , jestem chory.. matka mnie nie kocha a stary za mało trzaskał po ryju
      • offkors Obleśny człowiek 13.09.06, 10:51
        Wierzejski wymaga pomocy duchowej, jest zgorzkniały, sfrustrowany i nieładnie
        pachnie.
      • harwas Wodzu prowadź!!! 13.09.06, 10:55
        Wodzu prowadź!!! Na pohańców, do Ziemi Świętej, na pola naftowe...które są
        głównym bólem nie pozwalającym odizolwoać islamu od reszty świata. Bo inaczej -
        to oddzielić getto islamskie...
        A co będzie w XXII wieku o Wernyhoro i Kasandro w jednym...!!!
    • adamx79 SZOK! Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 10:56
      Jak słysze o Wierzejskim, to przypomina mi sie zabawa "Pomidor". O co by nie
      sytac posła, to odpowie, tak jak jest to w zasadach tej zabawy, jednym słowem.
      Ale nie jest to "pomidor" tylko "gej". Spytac posła o UE - "Gej" usłyszymy.
      Spytać o Romana G. "Gej" , o wynik meczu Olympique - Realu "Gej". Kurcze, ale
      fajnie...
    • helmut.berlin Czyzby zakaz innych wystapien? 13.09.06, 11:00
      Powolny demontaz? Kaganiec? W blogu moze sobie pisac co chce
    • czaromir chory z kompleksow i nienawisci do ludzi 13.09.06, 11:05
      do tego mocno niedokrztalcony. chodzaca tragedia
      • eti.gda Re: chory z kompleksow i nienawisci do ludzi 13.09.06, 12:40
        czaromir napisał:

> do tego mocno niedokrztalcony. chodzaca tragedia

Nie jestem zwolennikiem Wierzejskiego, ale ty chyba też
        jesteś "niedokrztałcony", bo ten wyraz pisze się przez "sz": "niedokształcony".
    • dioskorides Droga gazeto 13.09.06, 11:05
      prosze o niewklejanie wiecej wypowiedzi tego człowieka, który niewątpliwie ma spaczoną psychikę i typowe objawy ksenofobii
      • sabala_1 Re: Droga gazeto 13.09.06, 11:10
        dioskorides napisał:

> prosze o niewklejanie wiecej wypowiedzi tego człowieka, który niewątpliwie ma
        s
        > paczoną psychikę i typowe objawy ksenofobii
        0 sobie mówisz, o sobie.
      • gosia3112 Re: Droga gazeto 13.09.06, 11:33
        Popieram.
        Najlepiej nie rozpowszechniać tego typu wypowiedzi, bo jeszcze znajdą się
        naśladowcy. Co to w ogóle za wyrazy? Czyżby tą okropną nowomową chciał
        Wierzejski komuś zaimponować, zrobić na kimś wrażenie? Można swoje poglądy
        wyrażać równie dobitnie, ale w kulturalny sposób, inteligentnie. Najwyraźniej
        komuś zabrakło erudycji, ogłady i wychowania, ale to przecież nie pierwszy raz
        się zdarza, niestety. Najłatwiej jest obrzucać epitetami, prawda?
        Pozdrawiam
    • sabala_1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:05
      Co racja to racja.
    • bcha Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:06
      Ten pan powinien udać się i to w trybie natychmiastowym na leczenie - fobie ma
      jakieś i to potężne...
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się na 13.09.06, 11:07
      blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym piszecie ?
      I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja
      określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ...

www.wierzejski.blog.onet.pl - polecam, codziennie nowe notki :-)
      • kralik111 Re: Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się 13.09.06, 11:17
        d.w.o.r.i.a.n.i.n napisał:

> blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym
        piszecie ?
        >
        > I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja
        > określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ...

Nastepny PiSdzielec bedzie burosuczyl na Unie, dzieki ktorej wasze rzady nie
        doprowadzily do katastrofy ekonomicznej a Polsce, a moze wypowiesz sie na inne
        dzisiejsze tematy ruski pomiocie, moze powiesz nam cos na temat upartyjniania
        polskiego radia, wedlug standartow PRLowskich, czy chociazby o PiSim oszustwie
        wyborczym ktore odbiera konstytucyjne prawo glosu co trzeciemu Polakowi? A moze
        cos na temat kolejnego blamazu dyplomatycznego z j.kaczynskim w roli
        glownej??? :)))))))))))))))))))))
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 11:29
          jewropejczyk cierpisz na impotencje intelektualną ... ale mógłbyś tego
          publicznie nie okazywać ... i nie wmawiać ludzią popierania PiSu jak popierają
          LPR !

A co do tego ZSRR - bis to ten chory twór skazany jest na upadek w ciągu 20 lat
          a może i szybciej ...co do rzekomych korzyści z obecności w Jewropejskim
          Sojuzie wybacz żadnych nie widze ... co do narodów Zapadnojewropejskich to im
          już i tak nic nie pomoże zaś za kilkadziesiąt lat w tych państwach na zachód od
          Odry ludzie będą mówić w językach: arabskim, tureckim, gudżarati, pendżabi,
          pasztu ...

Wizyta w USA, mnie nie interesuje gdyby była do Moskwy czy Pekinu byłbym żywo
          zainteresowany ... ja nie jestem zwolennikiemklękania przed hameryka i robienia
          wszystkiego co każe ...

Z tym Polskim Radiem to o co wam towarzyszu chodzi ? Bezpartyje niby za SLD
          było ... hahahahahaha

Z głosowaniem sprawa jest jasana to wybory samorządowe, głosują ci co są na
          miejscu ja sam będe musiał jechać ponad 300 km z Warszawy gdzie zaczynam studia
          aby zagłosowac na LPR u siebie !
          • helmut.berlin Re: Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 12:04
            > Z głosowaniem sprawa jest jasana to wybory samorządowe, głosują ci co są na
            > miejscu ja sam będe musiał jechać ponad 300 km z Warszawy gdzie zaczynam studia

A masz przepustke na powrot?
          • mprzedpelski Re: Slumsiarzu Brukseliski, wiem iż jako wzorowy 13.09.06, 17:08

Ty dworianin, niezly kotek jestes!!!! Idz sobie konia zwalic, badz jakas
            moherowa przygruchaj bo chyba raczej ci hormony maxuja!!!
            Lord have mercy!!!!

• helmut.berlin ty myslisz, ze nie mamy nic innego do roboty? 13.09.06, 11:21
        zaczynac nasz dzien od lektury bloga pana W.?
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n Lewactwo zwykle jest bezrobotne to mogloby poczyta 13.09.06, 11:31
          co ludzie wykształceni, inteligencja piszą :-)

PS. Helmut uważasz sie za Judaszowca ?
          • helmut.berlin Re: Lewactwo zwykle jest bezrobotne to mogloby po 13.09.06, 12:02
            a co to takiego Judaszowiec?
          • 1410_tenrok ach, pan prawie student, a juz inteligencja mu 14.09.06, 22:29
            sie marzy. Nie za szybko to? Czy moze UKSW zamienił sie w szkołe partyjnych
            politrukow? Rydzyk dzieła zebrane, krotka historia lpr i sio na magistra????
      • amanasunta53 Re: Towarzysze Judaszowcy ! Ta notka pojawiła się 13.09.06, 23:58
        Misiek,Wierzejski jest PRZECIW muslimom.To twoi kumple z Teheranu!
        d.w.o.r.i.a.n.i.n napisał:

> blogu pana posła Wierzejskiego 11 września, a wy dopiero teraz o tym piszecie ?
        >
        > I co do UE pan poseł Wierzejski ma rację ... jest dokładnie taka jak ja
        > określił ... chociaż nie UE jest zgniła a nie podgniła ...
        >
        > www.wierzejski.blog.onet.pl - polecam, codziennie nowe notki :-)
        • d.w.o.r.i.a.n.i.n W Europie .... 14.09.06, 22:50
    • grabarnia Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:10
      nie no litości...
    • bultek Biedny, biedny, ten Wojtek. 13.09.06, 11:12
      Biedny, bo idiota i intelektualne dno.
      A to co powyżej to taki skrót myślowy... Bo więcej nie chce mi się pisać na
      temat tego indywiduum.
    • szampans [...] 13.09.06, 11:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wimsey Dziękuję, Panie Pośle:) 13.09.06, 11:14
      A ja jestem Panu Wierzejskiemu głęboko wdzięczna. Rzadko zdarza mi się poczuć
      taki przypływ sympatii do UE, jak po lekturze Jego światłych słów. To dzięki
      Niemu z czułością spoglądam na paszport i dowód osobisty, z łezką w oku myślę o
      tym, jakie nowe możliwości otworzyły się przede mną w dniu wejścia do
      wspomnianej obłej wspólnoty. Kochani, głowy do góry, przecież w każdej chwili
      możemy stąd wyp... to znaczy wypełznąć :)
      • belaqua Re: Dziękuję, Panie Pośle:) 13.09.06, 22:32
        Hehehe... Problem właśnie w tym, że nie w każdej chwili możemy z tego syfu
        wyjść...hehehehe
    • michalparadowski Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:17
      Mój Boże. To idiotów jest więcej. A ja myślałem, że tylko w pewnej komisji.
    • momy Niech ktoś zadzwoni po pogotowie psychiatryczne 13.09.06, 11:20
      Kaftan niezbędny
    • dzakarta Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:22
      Lepsza zgejowana UE od takich jak Giertych, Wierzejski czy Maciar.
    • lowca_trolli1 Wierzejski o UE: Zgejowana, impotentna, obła 13.09.06, 11:23
      Obyś panie Wierzejski ilu masz serdecznych partyjnych kolegów "zgejowanych" to
      byś osłupiał i nie wygadywał bzdur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka