1zorro 13.09.06, 14:18 Z Y T A , zachowaj resztke honoru i nie daj sie wymanewrowac! Lepiej odoscic i zachowac twarz niz ponownie laczyc sie z ta ekipa! - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelkowalczykx Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:20 Waha sie pic na wode kobita uzależniona od polityki Pojdzie chocby do SLD dajcie spokoj już ją Kaczor przekabacił :p Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Idź Zyta, idź. Potwierdź moją tezę, że byłaś... 13.09.06, 14:29 i nadal pozostajesz głupia. Malo Ci było doświadczeń w jednym sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Idź Zyta, idź. Potwierdź moją tezę, że byłaś. 13.09.06, 14:53 sumienie.lk napisał: > i nadal pozostajesz głupia. Malo Ci było doświadczeń w jednym sądzie? Tylko ten rząd, w takim składzie może odpowiednio podnieść adrenalinę. Widocznie kobiecie tego potrzeba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Pani Zyto! 13.09.06, 15:31 Niech się Pani nie da oszukać. Proszę zobaczyć jak oni działają. Pani jeszcze nie podjęła decyzji a oni już Panią manipulują poprzez media. Dziękuję wam PiSowcy - Dzięki wam w nadchodzących wyborach nie będę miał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna A co z PIT 18 i 28%?Zyty i PIS obietnice jak u SLD 13.09.06, 15:47 gruszki na wierzbie. Spadaj Zyta na drzewo! Dosc juz tego zenujacego spektaklu - wracam/nie wracam. Chcemy obnizki podatkow a nie spektaklu!!!!!!!!!! ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala teraz decyzje podejmuje ... 13.09.06, 20:07 PP, ale nie zawsze mówi jakie. A Zyta dowie się jutro z radia przedsatwi ją albo Nielan, albo Kamiński albo adiutant GS d/s najważnieszych ob. Kurski. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Re: teraz decyzje podejmuje ... 13.09.06, 20:10 piskoala napisał: > PP, ale nie zawsze mówi jakie. > A Zyta dowie się jutro z radia > przedstawi ją albo Bielan, albo Kamiński > albo adiutant GS d/s najważnieszych ob. Kurski. ... dodam jeszcze Cymańskiego albo jakiegoś profesora rozmiłowanego w PiSie ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt80 Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:30 pawelkowalczykx napisał: Waha sie pic na wode kobita uzależniona od polityki Pojdzie chocby do SLD dajcie spokoj już ją Kaczor przekabacił :p ----------------------------------------------------------------------------- A ty gdyby nie GW to miałbyś pustke w głowie i nie wiedziałbyś po co żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekmo Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 16:50 A Ty nie czytaj GW. tylko Nasz Dziennik. Będziesz wiedział więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rusis1 Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 15:18 ech... Niestety mam dziwne wrażenie, że masz rację. Ot, po prostu zawiodę się po raz kolejny na jakimś polityku. Moja nadzieja, że honor nie pozowli jej wrócic, do meijsca, z którego ją usunięto powoli umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Dylemat OZI... być nieśmiałą czy wygadaną 13.09.06, 14:57 OZI Beata lubi sobie poplotkować przy kawce, zajadając się paluszkami. Jak funduszu staje. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Stary kawaler (l. 57) pozna OZI, może być mężatka 13.09.06, 15:02 ale koniecznie oczyszczona przez Sąd Lustracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Stary kawaler (l. 57) pozna OZI, może być męż 13.09.06, 15:05 rydzyk_fizyk napisał: > ale koniecznie oczyszczona przez Sąd Lustracyjny. To Jolanta Szczypińska odpada w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Gadzinkowe rozdzieranie szat, nie wyszło leją łzy 13.09.06, 16:03 To wasze ostatnie poddrygi, IPN otwiera podwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Szacunek pani Profesor z drogi szczekate kundle 13.09.06, 16:01 Sio czerwone ekskrementy, spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:21 1zorro napisał: > Z Y T A , zachowaj resztke honoru i nie daj sie wymanewrowac! Lepiej odoscic > i zachowac twarz niz ponownie laczyc sie z ta ekipa! -Dokładnie tak, pani Gilowska, mało było pani problemów, a w tym rządzie nie ma pani szans jakieś tam zmiany budżetu, co najwyżej Leppiej i Romek będą walić w panią jak w bęben, że kasy na rolników, górników, korników, nauczycieli itd nie chce dać. Zła Zyta, siad. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Zyta, ja wiem że żłób kusi ale 13.09.06, 14:22 Chyba nie dasz się po raz drugi wmanewrować? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Juz sie nauczyla-raz Tusio, raz mafia POszolomska 13.09.06, 14:29 Raz Tusio oskarzyl ja o "nepotyzm" bo pracownica jej biura obca osoba spodobala sie jej synowi...Tusio wpadl na taki pomysl 2lata po fakcie bo "na platformie" nie bylo miejsca dla dwoch kobitek wiec wybaral "wracjajca z Londynu"-Waltz Teraz mafia POszolomska (paliwowa) znow chciala sie dobrac do Zyty. Zyto tylko Kaczynski moze Cie obronic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Juz sie nauczyla-raz Tusio, raz mafia POszolo 13.09.06, 15:01 langston napisał: > Raz Tusio oskarzyl ja o "nepotyzm" bo pracownica jej biura obca osoba spodobala > > sie jej synowi... Po prawdzie, to Tusio oskarżył Gilowskich o nepotyzm, gdyż syn Zyty miał być pierwszy na liście w wyborach do sejmu oraz wykonywał ekspertyzy za pieniądze partii. Odpowiedz Link Zgłoś
langston taka byla wersja dla TV ale z prawda to ma niewiel 13.09.06, 17:56 taka byla wersja dla TV ale z prawda to ma niewiele wspolnego. Chdozilo o wywalenie Gilowskiej by zrobic miejsce dla Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Zyta, ja wiem że żłób kusi ale 13.09.06, 14:29 Niektórzy wchodzą dwa razy do tego samego szamba. Rodzi się pytanie: czy są tacy naiwni, czy raczej brudni? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Zyta, ja wiem że żłób kusi ale 13.09.06, 15:02 frant3 napisał: > Niektórzy wchodzą dwa razy do tego samego szamba. Rodzi się pytanie: czy są tac > y naiwni, czy raczej brudni? Może mikroklimat im odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kundelki chcą swoje osiągnąć kosztem Polski 13.09.06, 15:57 Mówienie per "Zyta" do osoby o takim prestiżu naukowym i społecznym to zwyczajna zawiść! Chamstwo i podłość! Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 o Zyta! przecież wiesz dobrze, że będziesz tego pr 13.09.06, 14:26 ędzej czy później żałować jak mało czego w swoim życiu. warto? na pare miesięcy sławy i zaszcztytów? www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mainekoon Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:29 ale tylko łącząc się z tą ekipą może mieć na nią wpływ. Wierzę że pozytywny. Lepiej taki rząd z Zytą niż taki rząd bez niej. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Zyto PO znowu cie opluje-ale nie martw sie!!! 13.09.06, 14:30 Raz Tusio oskarzyl ja o "nepotyzm" bo pracownica jej biura obca osoba spodobala sie jej synowi...Tusio wpadl na taki pomysl 2lata po fakcie bo "na platformie" nie bylo miejsca dla dwoch kobitek wiec wybaral "wracjajca z Londynu"-Waltz Teraz mafia POszolomska (paliwowa) znow chciala sie dobrac do Zyty. Zyto tylko Kaczynski moze Cie obronic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zyto PO znowu cie opluje-ale nie martw sie!!! 13.09.06, 14:45 Pani A. Dulska za amory syna płaciła z własnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Placila obcej osobie przez 2lata 13.09.06, 16:13 Placila OBCEJ osobie przez 2lata, ptem ta osoba stala sie zona jej syna- co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Naprawdę nie rozumiesz. 13.09.06, 20:27 Płaciła m.in. z moich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskiego po 13.09.06, 14:36 Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskiego powinny byc wystarczajacymi przeslankami zeby prof. Gilowska objela teke ministra finansow. Zlo nie powinno zatriumfowac nad dobrem a wsciekly chichot przeciwnikow lustracji, ktorzy uciekli sie do tak haniebnej prowokacji jak <<sprawa Gilowskiej>> powinien zostac bezpardonowo uciszony definitywnym powrotem prof. Gilowsku do rzadu narodowo-ludowej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 junkier, komuchu! twój premier to kłamca i oszust 13.09.06, 14:38 człowiek,który ma trochę honoru, nie rozmawia z ludżmi pokroju JKaczyńskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a twoj idol Olechowski??? 13.09.06, 14:43 -agent sluzb komunistycznych PRL -sam sie przyznal w wyborach prezydenckich 2000 -przy "okraglym Stole" po stronie PZPR -potem w rzadzie Olszewskiego (minister finansow) -tworca walesowskiego planu 100mln dla kazdego hihihihihhihi co ty wiesz o honorze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Salon ponosl kolejna porazke. Zmiana warty w Rzepi 13.09.06, 15:31 Salon ponosl kolejna porazke. Zmiana warty w Rzepie ! Pawel Lisicki naczelnym! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 langston.. kto ci to powiedził, ja? 13.09.06, 16:53 idoli wybieram sam! tobie, bolszewicki śmieciu, nie zwierzałem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskiego po 13.09.06, 14:44 Mnie komuchem nazwales szczurze? Toz to nawet smieszne nie jest. Gdyby kazdy byl takim "komuchem" jak ja, to zjawisko komunizmu-socjalizmu by z Polski calkowicie zniknelo, a partyjki takie jak SLD, SDKPiL czy Unia Pracy, ze PeDe nie wspomne, zakonczylyby definitywnie zywot z braku wyborcow. Jarosław Kaczyński o czarnej kampanii medialnej przeciw PiS: - O nas muszą pisać źle, bo inaczej, to się wypadnie z głównego nurtu. Jeden to uzasadnia swoimi ambicjami zawodowymi, drugi szczerze: kredyt na mieszkanie zaciągnąłem, dziecko mi się urodziło, co ja mogę zrobić itd. A kto dyktuje ten nurt? - W istocie wydawcy, wpływowe, potężne kręgi. W dużej mierze ciągle "Gazeta Wyborcza", która ma konkurentów wprawdzie, ale uczciwie mówiąc - wart Pac pałaca, a pałac Paca. Wywiad prasowy Nasz Dziennik 01/07/2006 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060701&id=my11.txt Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy nie przesadzaj - zero to ważna liczba... 13.09.06, 14:50 ...gdzie junkrowi do zera...? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: nie przesadzaj - zero to ważna liczba... 13.09.06, 14:50 W takim razie pierwiastek z minus jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskiego po 13.09.06, 14:56 Wielbicielu Millera i komuchow, odp. sie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 14:59 Sam ze soba rozmawiasz, tępy prowokatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy uważaj durniu, bo ci żyłka pęknie... 13.09.06, 15:04 ...harcujesz na Forum, bo jesteś tu tchórzu anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy znowu masz przepustkę junkier...? 13.09.06, 14:49 straszne luzy masz w tym psychiatryku...co chwila jestes na przepustce... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: znowu masz przepustkę junkier...? 13.09.06, 14:50 Może ma w izolatce dostęp do netu? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Oszołomskie kundle się wściekają bo im nie wyszło 13.09.06, 15:58 Spadać na czerwony ryj, ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Oszołomskie kundle się wściekają bo im nie wy 13.09.06, 17:29 scolopetarius napisał: > Spadać na czerwony ryj, ścierwa. Tak jest. Ładnie powiedziane. Beata, nie daj się. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: junkier, komuchu! twój premier to kłamca i o 13.09.06, 14:47 otóz to. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Takiej głupoty to tylko pogratulować 13.09.06, 16:04 Walnij sie w mózgownice Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Takiej głupoty to tylko pogratulować 13.09.06, 18:52 scolopetarius napisał: > Walnij sie w mózgownice Tobie pomogło? Jakoś nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Karteczki daja tylko lewakom w Berlinie 13.09.06, 14:48 z Moskwy "Better Red then Dead" juz zapomniales dziecino te manifestacje w latach 80tych w Niemczech sponsorowane przez ZSRR?? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Karteczki daja tylko lewakom w Berlinie 13.09.06, 15:03 Jak mowisz do "dziecin" to nie wspominaj czasow 25 lat temu bo "dzieciny" moga nie pamietac. Poza tym arguement "typowo glupi" bo co ma jedno do drugiego... W Ameryce bija murzynow... Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska No i widzisz junkier, jak chcesz, to potrafisz 13.09.06, 14:48 Te szpilki, w których dzisiaj chodzisz są wystrzałowe. Byle tylko langston nie stał się zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 14:48 > do rzadu narodowo-ludowej koalicji. Bardzo ładna nazwa. Należy jedynie dodać: 18,22 % narodowo - ludowa. Albo napisać uczciwie PRL bis. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 14:54 Czlowieku, co ty opowiadasz?? PRL-bis to miales przez ostatnie 16 lat, kiesy prawica byla albo zmarginalizowana albo to co uchodzilo za prawice (AWS) bylo w rzeczywistosci karykatura prawicowosci. Czego najlepszym dowodem jest to ze premier Buzek dzis posuwa sie do "obrony Kuronia" i krytykowania w Zetce, u Olejnikowej, a jakze, patriotycznej prawicy z PiS i LPR! Jest to po prostu skandal. A zate prosze nie odkrecac kota ogonem i nie nazywac PRL-em ludzi, ktorzy ten PRL chca definitywnie obalic! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 14:57 junkier napisał: > patriotycznej prawicy > z PiS i LPR! Jest to po prostu skandal. Miejsce rosyjskich patriotów jest w Rosji. To piekny kraj. Jedźcie tam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:00 Jako sympatyk, a moze i potomek tych ktorzy czynnie uczestniczyli w deportowaniu do Rosji najwiekszych polskich patriotow na pewna smierc i poniewierke z pewnoscia jestes kompetentna osoba do wypowiadania sie o "urokach" tego kraju, nie przecze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:00 Powinieneś dostać po twarzy, prowokatorze. Admini śpią, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:08 Czy Twój tekst mieści się konwencji normalnej rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:11 A po co miałby się mieścić? Nie po to takie szumowiny wchodzą na forum, żeby z kimś normalnie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:50 Po forum krąży pewien model, który z uporem ćmy mnie zaczepia. Kiedy dostanie blachę w czoło na odmulenie, przysyła mi maila w którym daje upust swoim uczuciom. Chociaż muszę stwierdzić, że słownictwo ma mocno ubogie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:12 Odpowiedzialem na agresywne, chamskie ataki jakiegos pajaca i byla to odpowiedz przemyslana na tyle ze nie zamierzam sie z niej wycofywac. Ani tez z onym pajacem prowadzic dysput. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:13 No to znikaj prymitywie z tego forum, ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy zenek nie przeginaj...pogonisz junkra i zrobi się. 13.09.06, 15:21 ...nudno. Z kogo się wtedy będę śmiał...? w ramach terapii niech sobie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: zenek nie przeginaj...pogonisz junkra i zrobi 13.09.06, 17:29 Tęskni do pisania raportów? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 14:58 Jednym słowem chcesz powiedzieć, że PiS, SO, LPR to prawica. W takim razie jest to fenomen na skalę światową, który zostanie wpisany do księgi rekordów. Fałszu i zakłamania. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:00 Nie dość, że prawica (!???) to jeszcze "patriotyczna". Jak z takim (...) jak junkier dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:05 Przymiotniki są wstawiane po to, żeby zamaskować brak treści. Stary chwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:06 To prymitywny, zakompleksiony tchórz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:02 LPR to prawica narodowa, PiS to prawica konserwatywna. W warstwie swiatopogladowej oczywiscie. W wartwie gospodarczej jest sporo, jak dla mnie zbyt duzo, elementow chadecko-solidarystycznych. Nie ukrywam ze jesli chodzi o program gospodarczy jedyna partia prawicowa w Polsce jest U P R. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:06 NSDAP to była prawica. Strach przed światem, to "konserwatyzm"? Co to za brednie? Gdzie tego U.P.R. szukać? Chyba w sklepie meblowym? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:07 O, matko Tuska. Zapomniałeś jedynie o genetycznym patriotyźmie i katolickiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:10 A propos patriotyzmu i inteligencji: "Chodzi o, jak nazwał to prof. Kranodębski, nowy kulturkampf, jaki znaczna część mediów toczy przeciw Polsce jako krajowi katolickiemu i słabo poddającemu się nurtowi "postępowemu. A my reprezentujemy tę większość polskiego społeczeństwa, która nie ma poglądów postępowych. Z tych względów, jeśli chodzi o relacje międzynarodowe, to pierwszy okres mojej kadencji będzie niełatwy. Nasi partnerzy muszą oswoić się ze świadomością, że Polska zacznie uprawiać twardą politykę zagraniczną. Nic nas nie skłoni by wracać na te tory, które wprawdzie zawiodły nas do NATO i Unii Europejskiej, ale nie dały nam w tych strukturach pozycji pozwalających na realizację najgłębszych interesów narodowych. Mówiąc krótko, albo Polska jest krajem suwerennym i w 1989 r. odzyskała niepodległość, albo nie jest. Nie musimy pytać redaktorów różnych gazet kto ma rządzić". Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek no a gdzie ta polityka? 13.09.06, 15:13 junkier napisał: > Z tych względów, jeśli chodzi o relacje międzynarodowe, to pierwszy okres mojej > kadencji będzie niełatwy. Nasi partnerzy muszą oswoić się ze świadomością, że > Polska zacznie uprawiać twardą politykę zagraniczną. Pragnę zauważyć, że ta kadencja już dość długo trwa a na razie nie ma mowy o jakiejkolwiek polityce zagranicznej, czy to twardej, czy miekkiej czy może z bąbelkami. Zauważają to - także na tym forum - nawet entuzjaści PiS, jak niejaki lortea (używający kilku nicków). Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:20 W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". To również powiedział P. Kaczyński. PS. Już Ci pisałem - 18,22 % to nie większość. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:26 Tak, tyle ze od tamtego czasu dosc istotnie zmienily sie okolicznosci polityczne (koniecznosc zapewnienia 50 glosow Samoobrony do realizacji progeramu IV RP i unicestwienia godnej pogardy III RP) oraz administracyjne (sadze ze dostep do archiwow policyjnych przez min. Dorna nie potwierdzil wczesniejszych danych o powiazaniach Samoobrony ze sluzbami specjalnymi, ktore mogly sugerowac glosowania partii Leppera czesto zbiezne z glosowaniami komuchow z SLD). To chyba wyjasnie watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:47 > To chyba wyjasnie watpliwosci. Może Twoje. Ja natomiast uważam działania PiS et consortes za uzurpację. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 15:55 Uzurpatorem to byl Belka i jego rzad dzialajacy bez zadnego mandatu i popierany w koncowce swego zenujacego politycznego zywota przez 1 (slownie jednego posla!) w dodatku nalezacego do partii tworzacej tzw. opozycje pozaparlamentarna (Hausner i dziwadlo zwane PeDe geriatrzy.pl - copyright Wprost). Bracia Kaczynscy natomiast maja pelny mandat do rzadzenia i goloslowne negowanie tego faktu jest jakims absurdem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:01 > Bracia Kaczynscy natomiast maja pelny mandat do rzadzenia i goloslowne > negowanie tego faktu jest jakims absurdem. Mają z przystawkami większość w parlamencie i mogą rządzić. Takie są uroki demokracji. Natomiast nie mają mandatu do zmiany Konstytucji i przebudowy państwa na brunatno - czarną modłę. Im szybciej to pojmą, tym lepiej dla nich. I dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:09 No zobaczymy. Moim zdaniem konstytucja kwasniewskiego musi zostac obalona bo tak pasuje do IV RP jak piesc do nosa. Trzeba zapisac ochrone zycia od poczecia do naturalnej smierci, wykreslic paragrafu ymozliwiajace bezkarne dzialanie mafii zwanych "samorzadami zawodowowymi". Proponowalbym rowniez wpisac zapis ze zaden z podatkow nie moze byc wyzszy niz 15% a laczna suma danich o charakterze publiczno-prawnym nie moze przekroczyc 25% PKB. Powinien ponadto zostac wprowadzony zakaz uchwalania deficytu budzetowego oraz nakaz zlikwidowania zadluzenia panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:16 > Powinien ponadto zostac wprowadzony zakaz uchwalania deficytu budzetowego oraz > nakaz zlikwidowania zadluzenia panstwa. I jeszcze nakaz, że wsyscy mają być zdrowi i bogaci, bo co biednemu po chorobie. To IV RP Jednojajowa nie pasuje do Konstytucji i dlatego nigdy jej nie będzie. > Trzeba zapisac ochrone zycia od poczecia do naturalnej smierci, I nie zapomnij o przywróceniu kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:22 Skoro nie dostrzaegasz szkodliwosci narastajacego zadluzenia publicznego to wypada wspolczuc. Niemniej zycze zebys na prywatnym gruncie nie zadluzal sie nadmiernie. Bo np. bedziesz musial obciac wydatki na Wybiorcza i bedzie dramat:) Co do KS to oczywiscie TAK - dla mordercow. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:29 > Co do KS to oczywiscie TAK - dla mordercow. To oczywiste. Czy to się nie kłóci z nauką Kościoła? > Niemniej zycze zebys na prywatnym gruncie nie zadluzal sie > nadmiernie. Bo np. bedziesz musial obciac wydatki na Wybiorcza i bedzie > dramat: Jeżeli do końca życia będziesz miał tyle ile ja mam teraz, będziesz miał znacznie więcej niż Ci potrzeba. :). I popracuj nad dowcipem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 16:35 Z katechizmem Kosciola nie kloci sie na pewno. KS jest sprawiedliwa zaplata do mordercow i to wystarczy. Polska nie jest panstwem koscielnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Dobro kraju i wezwanie Premiera J. Kaczynskie 13.09.06, 18:54 Jak widać Kaczynskiemu nie przeszkadzają byli SB-y,widocznie uważa że ich legitymacje już wyblakły.Prawdziwy katolik wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin chadecko-solidarystycznych ?? 13.09.06, 15:09 a gdzies to skopiowal madralo? Popracuj nad ta teoria to nagrode Nobla dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Lepiej wrócić 13.09.06, 14:38 Myslę, że dla finansów państwa bedzie lepiej jesli Zyta wróci. Nawet na krótko, ale zawsze bedzie stanowić zaporę przed nieodpowiedzialnymi populistami chcącymi kosztem budżedtu zyskać głosy naiwnych wyborców. Poza tym zagra na nosie tym, którzy chcieli się jej pozbyć. Giełda na pewno zareaguje pozytywnie na powrót p. Gilowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Szacunek dla pani Profesor z drogi kundle 13.09.06, 15:59 możecie sobie poszczekać pod płotem wyborczej gadzinówki Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Sio czerwone na Księżyc 13.09.06, 16:06 ...płacz, że się nie udało, płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wyją z bezsilności nadchodzi IV RP - spadać 13.09.06, 16:10 Na księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek stolik do brydża 13.09.06, 14:49 chamski złodziej, faszysta i rozdarta przekupa. Niezły skład. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy do brydża...??? raczej w durnia mogą pograć... 13.09.06, 15:03 ...brydż jest dla ludzi myślących... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: do brydża...??? raczej w durnia mogą pograć.. 13.09.06, 15:07 Niestety, przy stoliku brydżowym różne szumowiny siadają - jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:48 Chciałabym, a boję się. Zyta! nie bojaj się Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:49 Zyta, nie bojaj się.. znikaj z polityki raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 14:50 Beata zawsze była bojowniczką. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Proszę wracać Lepper potrzebuje korepetycji 13.09.06, 15:55 MÓwi takie rzeczy, że ośmiesza polski rząd. Koniecznie trzeba mu kilka lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Proszę wracać Lepper potrzebuje korepetycji 13.09.06, 16:03 Najbardziej ośmieszające jest prężenie muskułów przez krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Ty kurduplu czerwony lizobucie Michnikowy 13.09.06, 16:05 Od Pani Profesor WARA! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius a czerwone jest wredne i dostało po łapach 13.09.06, 16:09 nie wyszło. Zyg zyg marchewka. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 scolopetarius.. ćwoku!.. P.Gilowska i Michnik to 13.09.06, 17:02 przyjaciele, którzy mają wiele szacunku do siebie!.. więc nie ubliżaj,prostaku bolszewicki,Michnikowi, bo dzieki takim ludziom jak On, możesz wypisywać swoje zboczone hasła! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Wróci, wróci, .. 13.09.06, 16:08 dziewica niepokalana politycznie wzór cnót wszelakich i co tam jeszcze chcecie. Uczyła kiedyś ekonomii politycznej socjalizmu to się teraz łatwo z pisiorami dogada. Poza tym ambitna jest kobieta, a godność kiedyś miała - ale zapomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Wróci, wróci, .. 13.09.06, 20:50 cyklista napisała: > dziewica niepokalana politycznie wzór cnót wszelakich i co tam jeszcze chcecie. > Uczyła kiedyś ekonomii politycznej socjalizmu to się teraz łatwo z pisiorami > dogada. Poza tym ambitna jest kobieta, a godność kiedyś miała - ale zapomniała. To zupełnie jak z cnotą.... kiedyś się miało a z biehiem czasu, zapomina się nawet, kiedy się ją utraciło... i z kim :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekig Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 16:23 Bez ambicji baba!!!Jednak dobra "micha", blask kamer robią swoje (A jeszcze niedawno skandowala: "Donald, mój bracie"- szkoda gadać!) Od wszelakiej zarazy, głodu wojny i polityków wybaw nas Panie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 żebym ja i prezydent razem byli w kraju ????? 13.09.06, 17:11 To jest sprawa wydawałoby się prosta i nieprosta - żebym ja i prezydent razem byli w kraju. To jest w tej chwili formalność. - powiedział premier. Ale co powiedział? Nic nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Powinna sobie dać spokój, ta gadułka towarzyska 13.09.06, 17:25 Ta sprawa nie wyjaśniła powodów nadmiernej gadatliwości tej pani ? Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 17:30 I nie ma jej się co dziwić! Poniesie ona odpowiedzialność za budżetowe lawiracje Samopisi i LPR! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 17:34 nomen omen Św. Zita, przez 40 lat była służącą w jednym z możnych domów. Jest patronką chrześcijańskich stowarzyszeń służących (zytek) Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Zyto nie warto! To nie ludzie na poziomie. 13.09.06, 17:35 Szkoda nerwów, zdrowia... Już raz wprowadzili Cię w telewizyjną farsę - TW Beata. Sama podstaw ekonomi państwa nie naprawisz mając wokół siebie oszołomów. Zmuszą Cię żebyś wyrwała propagandową kotwicę, a potem z partykularnych względów (jak się nie uda) zwalą błędy na Ciebie. Wtedy powiedzą najmądrzejsze oszołomy: "Zyta nie była agentką wg sądu, ale wszyscy wiedzą że była, więc zniszczyła wszystko co PIS Narodowi Polskiemu gwarantował. Głosujcie więc na PIS, a Zyta to pomyłka sądowa". Tak prorokuję, ale chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 17:45 1zorro napisał: > Z Y T A , zachowaj resztke honoru i nie daj sie wymanewrowac! Lepiej odoscic > i zachowac twarz niz ponownie laczyc sie z ta ekipa! > - A ja mam do Pani Profesor jedno zdanie: Zyta cholera wracaj bo jesteś najlepsza.Wracaj wbrew tym oszołomom piszącym o honorze.HONOR to jest praca dla kraju. Ci z kongresu lewych dochodów już nikogo nie oszukają Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 17:51 I słusznie ! Jest nad czym myśleć i to seriożnie !. BYc albo nie byc ? Czy wejśc raz jeszcze do tego samego nocnika ?. Odpowiedz Link Zgłoś
ab255 Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 18:09 Pani ZG jeszcze jest u mnie na plusach. Jeśli wstapi do rządu, już nigdy nie odrobi minusów. Jeśli wstąpi to albo ślepa albo zgłupiala na amen Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 18:29 skoro premier i jeden wicepremier (a drugi wice- powiedział, że wie ale nie powie), stwierdzili, że Gilowska wraca... to po co jeszcze udaje, że się zastanawia...?! Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 20:53 isa.stern napisała: > skoro premier i jeden wicepremier (a drugi wice- powiedział, że wie ale nie > powie), stwierdzili, że Gilowska wraca... to po co jeszcze udaje, że się > zastanawia...?! Nie byłaby kobietą, gdyby nie pokokietowała - choćby i opinii publicznej... Jak już rozsiądzie się w tym ministerialnym fotelu, zawsze będzie mogła przywołać "bardzo głębokie zastanawianie się" - na obronę oportunizmu i konformizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Zyta Gilowska waha się, czy wrócić do rządu 13.09.06, 21:33 moze mimo wszystko zastanawia się, czy warto... bedzię tą złą, która nie chce sfinansować durnych pomysłów Leppera i Giertycha... zostanie drugim Balcerowiczem, który każe zaciskać pasa... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar żuććie monetą, albo w marynarza zagrajcie! 13.09.06, 18:55 raz dwa trzy ministrem będziesz ty, nie nie nie bo ty, albo dobra ty ale tyllko przez poł roku a potem moja ciocia.... pawda i sprawiedliwość partyjna plus mądrość(ci) rodziny kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś