Dodaj do ulubionych

Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t...

• akff Na tym Zawiszy nie można polegać 14.09.06, 22:15
      Na tym Zawiszy nie można polegać
      Śledczy ma w nosie sąd

Od innych żąda bezwzględnego stawiania się przed Sejmową Komisją Śledczą. Sam ma
      gdzieś sądowe wezwania na rozprawy. Artur Zawisza z PiS, przewodniczący Sejmowej
      Komisji Bankowej, odpowiada za pobicie..

Proces nie może jednak ruszyć, bo oskarżony poseł nie stawia się na kolejne
      rozprawy Sprawa ciągnie się od 4 lat. W maju 2002 r. na drodze dojazdowej do
      przejścia granicznego na Łysej Polanie Artur Zawisza miał uderzyć Ryszarda K.
      Poseł oburzył się, bo mieszkaniec Jaworzna wyjechał z kolejki stojących aut i
      zajechał mu drogę.

- Ruszyłem na polecenie celnika, który przepuszczał auta również lewym pasem -
      tłumaczy Ryszard K. -ĘWtedy z auta jadącego z przeciwka wyskoczył wściekły
      poseł. Uderzył pięścią w samochód, a potem mnie w głowę.

Przekazywana z sądu do sądu sprawa ruszyła w końcu w Jaworznie pod koniec 2004
      r. Wiosną ubiegłego roku sąd uniewinnił Artura Zawiszę. Ryszard K. odwołał się
      od wyroku i w efekcie Sąd Okręgowy skierował sprawę do ponownego rozpatrzenia.
      Proces nie może jednak ruszyć. -ĘStraciłem już nadzieję, że kiedykolwiek
      doczekam się sprawiedliwości -Ęwzdycha Ryszard K.

Artur Zawisza przesłuchiwał wczoraj kolejnych świadków. Dzień wcześniej
      przekonywał na łamach "Dziennika Zachodniego", że nie wie nic o nowej sprawie i
      nie dostaje z sądu żadnych wezwań.

-ĘTo nieprawda -Ęstwierdza stanowczo sędzia Teresa Truchlińska-Babiracka,
      rzecznik Sądu Okręgowego w Katowicach. - Wezwania były wysyłane z
      kilkutygodniowym wyprzedzeniem na adres wskazany przez posła. Były odbierane -
      podkreśla pani sędzia.

Artur Zawisza nie zjawił się na rozprawach m.in. 8 grudnia, 10 stycznia i 3
      marca. -ĘTo są kpiny -Ępodsumowuje sędzia Teresa Truchlińska-Babiracka.

Sąd Okręgowy skarcił również podległy mu sąd w Jaworznie. Uznał bowiem, że poza
      wysyłaniem zawiadomień są inne metody doprowadzenia obywatela przed oblicze Temidy.
    • r0b0l "kłamcy, oszuści, cynicy" to pasuje do PISiorów 14.09.06, 22:16
      do PO pasowałoby raczej określenie nieudacznicy

czyżby festiwal nienawiści oznaczał strach pisokomunistów???
      wyjaśnimy skoki, inwigilację i kilka innych drobiazgów, poszczujemy ciemny lud na wodzów i poczekamy aż skończy się nurzanie oszustów w szambie, taczanie w smole i pierzu i inne atrakcje będące dowodem wdzięczności i podziękowaniem za 4 RP
    • mavro wreszcie ktos sie dobral tej zawiszy do tylka!!!!! 14.09.06, 22:16
      mam nadzieje, ze skonczy tak jak zaczal,
      czyli w hanbie i nieslawie.
    • wikal Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t.. 14.09.06, 22:26
      Chamowi Zawiszy nikt w komisji nie jest potrzebny - sam zadaje pytania i sam na
      nie odpowiada. Po dzisiejszym głosowaniau dokoptuje się z 5 posłów PiS-u, a
      sługus Jurek tak długo będzie zarządzał kolejne głosowania w swoim prywatnym
      folwarku zwanym szumnie sejmem RP, aż maszynka do głosowania uchwali co trzeba.
      Mam tylko nadzieję, że to chamidło wykończy PiS, bo nawet "ciemny lud" tego
      ćwoka nie kupi.
    • honeyr =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawienie= 14.09.06, 22:31
      Mimo totalnej nieudolności tych ludzi i hucpiarstwa Zawiszy, tak wściekłe ataki
      na komisję budzą zastanowienie.
      Przeciez przy tak politycznie motywowanych i nieudolnych "śledczych" wszyscy ci,
      którzy maczali paluchy w "tworzeniu systemu bankowego" mogliby spac spokojnie...
      a jednak najwyraźniej mają naprawdę wiele na sumieniu i wiele na kontach do
      stracenia, skoro reagują tak nerwowo i próbują za wszelką cenę odwrócić uwagę od
      funkcjonowania i kształtowania się sektora bankowego w Polsce.
      • zenutek Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 00:00
        Słoneczko drogie, jak by ktoś chciał wyjaśnić, tak jak piszesz, tworzenie
        systemu bankowego po roku 1989, nie zacząłby od marginalnej sprawy, jaką są
        wpłaty banków komercyjnych, za prace merytoryczne wykonane przez CASE.
        Prawdziwa komisja śledcza, która chciałaby prześwietlić prywatyzacje banków po
        roku 89, powinna od pierwszych dni zająć się bankami, po kolei, każdym od
        pierwszego dnia przekształceń tych banków. Natomiast jak widzisz, komisja
        zajmuje się udowadnianiem swoich bzdurnych oskarżeń przed społeczeństwem, i to
        w dość nieelegancki sposób. Bo tak na marginesie: CASE nie jest państwową
        firmą,nad którą sprawuje kontrolę Sejm lub państwo, nie jest stricte bankiem,
        choć czasami wykonuje na ich zlecenia prace naukowe, ale takich firm jest setki
        a może nawet tysiące.... Więc przy naprawdę dobrym prawniku, CASE nie powinna
        nawet stawać przed komisją, chyba że byłyby jakieś rozbieżności złożone w
        zeznaniach świadków z banków. Ale CASE jest na tyle transparentną fundacją, że
        wykorzysta taką podłą intrygę do swojej reklamy.... I tutaj PiS strzeli sobie
        znów samobója..... Ostatnio sporo ich sobie strzela....
        • honeyr Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 00:23
          Misiu, właśnie o tym pisałem - jeśli więc ta komisja jest tak głutacka (a
          niestety na to wygląda), to po co tyle szumu wokół niej? Po co ten gremialny
          najazd na kabaret? Mam podejrzenie, że może, choćby przypadkowo i mimochodem,
          coś tam w końcu z zakresu kulisów naszej bankowości komisje odkryje - i to
          wywołuje te alergiczne obawy.
          Stąd te wrzaski PO o "elegancji", któych jakos nie było słychać, kiedy ich
          szemrany Miodowicz w wyjątkowo chamski, obrzydliwy i uragujacy prawu sposób
          działal w tzw. komisji orlenowskiej.

Bez złudzeń, prezesunie bankowe i ich kumple mają niemało do ukrycia, i na
          swoich kontach również!
          • honeyr Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 00:25
            sorry za literówki...:)
          • stefanku1 Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 08:41
            No, ten facet jezcze nie kuma
          • zegrz Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 12:57
            A marnowanie czasu i pieniędzy podatników, a dalsze ośmieszanie posłów (jeśli
            to jeszcze jest możliwe) i Sejmu. To mało? Taki cyrk za nasze pieniądze? To
            trzeba zwalczać. Chcą kabaretu niech zatrudnią artystów. Ta komisja jest tylko
            i wyłącznie po to by dokopać Balcerowiczowi (osłąbienie pozycji Prezesa Banku)
            i HGW (w walce o Prezydenta Warszawy). Wcale nie ma zamiaru zajmować się
            bankami.
        • nike_air_max Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 08:32
          Oglądałem fragment przesłuchania pani Balcerowicz
          i tak sobie myślę, że Rosjanie to chyba mają
          tylko jednego szpiega- Ałganowa.
          W dodatku tego Ałganowa znają wszyscy w Polsce
          i on najwyraźniej chyba też wszystkich zna.
          Co to więc za szpieg?
        • stefanku1 Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 08:40
          Swietny post. Ciesze sie
      • stefanku1 Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 08:38
        Jakie wsciekle ataki na Zawisze? Sam sie wystawia na posmiewisko! A ze ludzie
        lubia sie posmiac z glupoty, to mamy jak mamy.
        W szczytowym okresie prywatyzacji bankow na czele NIK, ktory badal poszczegolne
        prywatyzacje, stal obecny prezydent. I nie stwierdzono zadnych naduzyc.
        Tej komisji, tzn. PiS-owi, ktory ja stworzyl i na czele postawil tego zalosnego
        macho o urodzie "fryzjera z Kozielj Wolki" (cytuje innego autora postu), chodzi
        wylacznie o dokuczenie L. Balcerowiczowi.
        Gdyby chodzilo o sledzenie nadzyc, PiS nie walczylby tak, zeby nie badano
        dzialalnosci SKOK-ow
        • saniba Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 15.09.06, 10:31
          Dzięki za tę wypowiedź. Ludzie zapominają, iż niektórzy przedstawiciele obecnej
          władzy, piastowali poważne urzędy dużo wcześniej, za innej władzy i wtedy
          wszystko było cacy. Wtedy też pan Balcerowicz również był dla nich ok. Ja
          rozumiem, że nie zdobyli jeszcze wszystkich najważniejszych stołków (mam
          nadzieję, że nie zdobędą) i trzeba po przysłowiowych trupach dążyć do ich
          zdobycia. Może za to są przewidziane jakieś premie w postaci całusa w dłoń od
          premiera???
      • mt7 Re: =Wściekłe kopanie tej komisji budzi zastanawi 16.09.06, 00:05
        A zgodne opinnie większości na tym forum nie dają ci do myślenia. Chyba, że
        wszyscy "maczali paluchy w "tworzeniu systemu bankowego""
    • leszekes Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t.. 14.09.06, 22:31
      Zawisza sam jest kłamcą. Ten człowiek kompletnie się nie nadaje do Sejmu,
      polityki. Wyborcy powinni wysłać go na drzewo. Może potrafi liście liczyć?
      • kralik111 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:57
        leszekes napisał:

> Zawisza sam jest kłamcą. Ten człowiek kompletnie się nie nadaje do Sejmu,
        > polityki. Wyborcy powinni wysłać go na drzewo. Może potrafi liście liczyć?

Lecz Kaczynski podczas kampani prezydeckiej zostal zapytany o stosunek do
        jednomandatowych okregow wyborczych, odpowiedzial, ze jest im przeciwny
        poniewaz uniemozliwiaja one wejscie penwym silom politycznym do parlametu,
        teraz juz wiemy jaki "sily" mial na mysli ;)))
    • cookies3 Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t.. 14.09.06, 22:35
      I teraz p.Zawisza stawi się przed komisją i będzie odpowiadał na pytania
      w sprawie znanych sobie afer w SKOK-ach.
      • kralik111 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 15.09.06, 00:02
        cookies3 napisała:

> I teraz p.Zawisza stawi się przed komisją i będzie odpowiadał na pytania
        > w sprawie znanych sobie afer w SKOK-ach.

To moze by tak Balcerowicza powolac do komisji, tak dla odmiany...? Ale bylby
        ubaw ;))))))))
        • adas313 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 15.09.06, 00:07
          Przynajmniej w tej komisji byłby jakiś fachowiec.
    • rekmare Patrze na to oblicze zle i falszywe wasikiem przy- 14.09.06, 22:38
      ozdobione. Zly z pana czlowiek panie Zawisza. Po prostu zly, maly, klamliwy manipulatorek. Pan mieszkasz w Piasecznie? To ja sie stad wyprowadzam. Juz wiem skad tem smrod.
      • jolunia55 Paszoł won 14.09.06, 22:42
        Paszoł won -sabaka!To są Pana słowa panie Zawisza!Paszoł won-Zawisza!
    • meritum3 Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t.. 14.09.06, 22:50
      A to gnida ten Zawisza a poza tym " kryminalny"
    • ponpidu Artur Zawisza-Miernota 14.09.06, 22:54
      Przecie ten gamon ze szczotka do butow pod nosem opisuje siebie! Pluj w oczy a
      on sie usmiecha glupkowato.Pisiorom sie demokracja podoba kiedy ONI wygrywaja
      glosowania.
    • megasceptyk Artur Zawisza to członek 14.09.06, 23:01
      ...komisji :). Wywalić go z komisji bo nie pasuje, bez komisji będzie lepiej pasowało.
    • maureen2 Artur Zawisza - kłamca,oszust,cynik 14.09.06, 23:01
      autoreklama ?,to inni nie ja
    • zablokowany Zawisza zmień nazwisko bo pewien gość spod wsi 14.09.06, 23:03
      Grunwald przewraca się w grobie.
      A co Ty komunisto jesteś pieszczochem towarzysza Maciory , który źle został
      zrozumiany i używał skrótu myślowego???
    • pablo303 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:04
      Ludzie, nie mogę zrozumieć jak takie nic może w tak bezwzględny i
      niekontrolowany sposób może pluc jadem w koło - dlaczego głosowaliście na tych
      warchołów i debili, dlaczego, przecież to wszysto co robią rujnuje naszą
      przyszłość i przyszłość kolejnych pokoleń, dlaczego nikt nie zajmuje się
      kwestiami ważnymi, gospodarką, edukacją, dlaczego chca odnieść sukces naszym
      kosztem, Brońmy Balcera i wszystki którzy nie lubią potworów i spółki
    • kraq i bardzo dobrze 14.09.06, 23:08
      tak naprawde ta komisja powinna sie zajac przede wszystkim skokami czyli czyms
      co funkcjonuje jak bank a bankiem nie jest (tylko jakims parabankiem?). no i
      dobiora sie do dupy zawiszy, ktory z tymi skokami jest pewnie niezle
      umoczony.haha pisdzielce kto mieczem wojuje...:)))))))))))
    • jozef6 Oj ZAWISZniesz na haku bydl.ku 14.09.06, 23:09
      Ścierwo... i gó..jad.
    • czytelnik4 Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej t.. 14.09.06, 23:10
      Warto zauważyć przy tej całej awanturze, że jakikolwiek obywatel odwarzył się
      określić podobnymi epitetami członków pis, zostałby natychmiast aresztowany,
      doprowadzony przed sąd i skazany. Natomiast gdy błotem obrzuca ktoś z PIS może
      się czuć absolutnie bezkarnie - trochę jak za czasów Hitlera czy Stalina.
      • d_arek_d Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 15.09.06, 00:53
        czytelnik4 napisał:

> Warto zauważyć przy tej całej awanturze, że jakikolwiek obywatel odwarzył się
        > określić podobnymi epitetami członków pis, zostałby natychmiast aresztowany,
        > doprowadzony przed sąd i skazany. Natomiast gdy błotem obrzuca ktoś z PIS
        może
        > się czuć absolutnie bezkarnie - trochę jak za czasów Hitlera czy Stalina

Dokładnie tak jest, czwarty czytelniku, ofiarą tego jest pewien bezdomny, który
        ośmielił się skrytykować w niewybredny sposób bliźniaków.
        • topewnieja Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 15.09.06, 07:41
          a tak przy okazji...:D to jestem ciekaw tych twoich dowodów na istnienie
          przynajmniej jednego Boga :D podzielisz się ? :)
    • goodsamaritan 40 Milionowa Republika Bananowa 14.09.06, 23:25
      szkoda słów i szkoda życia w tym państwie, niestety...:<
      • franek9915 Re: 40 Milionowa Republika Kartoflowa 15.09.06, 07:22
        chciales powiedziec
    • bravocharlie Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:30
      na początku na miejscu posła Zawiszy przestałbym kłamać, że nie dostaje wezwań
      do sadu - w ten sposób zaprezentowałbym tak przez niego poszukiwaną u innych
      postawę obywatelską. Chyba, że pan i poseł Zawisza jest nadczłowiekiem, ma
      specjalne przywileje. Ciekawe czy w końcu znajdzie u siebie...
      Jest Zawisza świetnym wykonawcą powiedzenia Jarka Kaczyńskiego - Nikt nas nie
      przekona że czarne jest czarne a białe jest białe.
      Jak z takim kims mozna rozmawiać.
      A poza tym - PiS i pisfani - tak wielka katolicka partia - a belki we własnym
      oku nie widzi...
      Zawisza jest może wygadany, prawdziwy z niego filozof, nie powiem;) Prawdę
      powiedziawszy łże-filozof, a jego logika z prawdziwą logiką nie ma nic
      wspólnego.
      • szczypiorkowski Zawisza - geniusz! 14.09.06, 23:40
        Dziś Zawisza miał piękną passę w telewizji. Doprowadził Monikę do wściekłości a
        Lisa omalże do płaczu. Lis do końca programu nie mógł dojść do swojej rutynowej
        bezczelności, pot mu wyszedł na czoło.
        Tak trzymać! Zawisza będzie premierem za parę latek.
        • lolop7 Re: Zawisza - geniusz! 14.09.06, 23:42
          inni geniusze to rydzyk kaczynski lepper giertych i cala reszta tego lajna za
          pare lat pewnie beda dupe lizac zawiszy
        • helmut.berlin a ty slepy i gluchy czasem nie jestes? 15.09.06, 00:00
          • chateau Re: a ty slepy i gluchy czasem nie jestes? 15.09.06, 09:56
            Kolega ma po prostu inne oczekiwania w stosunku do premiera, który najwidocznej
            ma być chamem, wkurzać, poniżać i robić z siebie pajaca. Jeśli tak to Zawisza
            jest bezsprzecznie idealnym kandydatem :))
        • kralik111 Re: Zawisza - geniusz! 15.09.06, 01:54
          szczypiorkowski napisał:

> Dziś Zawisza miał piękną passę w telewizji. Doprowadził Monikę do wściekłości
          a
          > Lisa omalże do płaczu. Lis do końca programu nie mógł dojść do swojej
          rutynowej
          > bezczelności, pot mu wyszedł na czoło.
          > Tak trzymać! Zawisza będzie premierem za parę latek.

Szkod,ze nie widziales zblizenie fotela na ktorym siedzial zawisza, fotel byl
          caly mokry, jak myslisz, zawisza przepocil se rowek, czy poprostu...polecial???
          ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • topewnieja Re: Zawisza - geniusz! 15.09.06, 07:52
          chyba na twoim podwórku badź razem w celi :D?
        • albrecht_kalb Re: Zawisza - geniusz! 15.09.06, 10:03
          jesli zartujesz to ciezkawy ten dowcip jesli mowisz serio to wstydze sie ze mam takich rodakow
        • michalparadowski Re: Zawisza - geniusz! 15.09.06, 12:17
          Do p.Szczypiórkowskiego.
          Napisał Pan, że p.Zawisza będzie w przyszłości premierem. Nie myli się Pan
          jedynie co do przyszłości, bo napewno będzie i to w niedalekiej przyszłości
          Premierem w renomowanym zakładzie leczniczym w który pełno Premierów,
          Prezydentów, Napoleonów, Aleksandrów Wielkich itp.Proszę sobie, łaskawie
          dopisać inne sławne osobistości.
          • mariola9915 Re: Zawisza - geniusz! 15.09.06, 12:29
            w nieslawie odejdzie m.in sepleniacy ciagle KUCHCINSKI!
    • jerzy-j Śmieszny ten zawisza...takie nazwisko,a taki pajac 14.09.06, 23:34
      • lolop7 zawisza pajacu daj sobie juz spokoj...wyzszy i tak 14.09.06, 23:39
        nie bedziesz
    • lolop7 Artur Zawisza to marny kurdupel tez zreszta aferz 14.09.06, 23:35
      ysta ta sprawa wyjdzie przed wyborami .. he he
      • tadjan Re: Artur Zawisza to marny kurdupel tez zreszta 14.09.06, 23:43
        No, cóż... takie jest to pospolite ruszenie braci Kaczyńskich. Myślę, że już
        niedługo to potrwa. Ale wstyd zostanie na wiele lat.
    • uu1 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:44
      Pan A. Zawisza powinien złożyć mandat poselski i zapaść się pod ziemię. Gdyby
      miał odrobinę honoru.
      • kralik111 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:49
        uu1 napisała:

> Pan A. Zawisza powinien złożyć mandat poselski i zapaść się pod ziemię. Gdyby
        > miał odrobinę honoru.

Honor i PiS, no nie zartuj sobie...;)

Pozdrawiam
        • uu1 Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:54
          > Honor i PiS, no nie zartuj sobie...;)
          Fakt. Tu się wygłupiłem. :( pozdro.
          • lolop7 zawisza jest chyba impotentem 14.09.06, 23:56
            zamiast w sypialni wyzywa sie w komisji :)
            • lolop7 najbardziej w zawiszy bawi mnie????? 14.09.06, 23:59
              a wasik
              b glosik
              c jego brak obycia na tzw salonach
              d inne .........
              • adas313 Re: najbardziej w zawiszy bawi mnie????? 15.09.06, 00:09
                Mi on się jakoś kojarzy z Łopuszańskim.

Pamięta ktoś jeszcze tego faceta?
                • smierc666 Re: najbardziej w zawiszy bawi mnie????? 15.09.06, 00:15
                  adas313 napisał:

> Mi on się jakoś kojarzy z Łopuszańskim.
                  >
                  > Pamięta ktoś jeszcze tego faceta?

tak a drugi to jurek ten od bicia dzieci a trzeci..... kto pamieta??:))
                  • adas313 Re: najbardziej w zawiszy bawi mnie????? 15.09.06, 00:17
                    Goryszewski?
                    Janowski?
                    Piłka?
                    Marcinkiewicz?
                  • uu1 Re: najbardziej w zawiszy bawi mnie????? 15.09.06, 00:19
                    Walerian Piotrowski.
            • kralik111 Re: zawisza jest chyba impotentem 15.09.06, 00:00
              lolop7 napisał:

> zamiast w sypialni wyzywa sie w komisji :)

On sie nie wyzywa, on sie miota, kazdy by sie moiotal jak by mial do stracenia
              tyle co on i PiS maja do stracenia poprzez utrate kontroli nad SKOKami.
              • uu1 Re: zawisza jest chyba impotentem 15.09.06, 00:07
                > On sie nie wyzywa, on sie miota, kazdy by sie moiotal jak by mial do stracenia
                > tyle co on i PiS maja do stracenia poprzez utrate kontroli nad SKOKami.
                Masz rację. Ale dodatkowo uwzględniłbym fakt, że gość dawno znalazł się na
                szczeblu własnej niekompetencji. To go spina i podpowiada kabotyńskie zachowania.
                • smierc666 Re: zawisza jest chyba impotentem 15.09.06, 00:11

ale u Lisa to juz przesadzil :))
                  Wygladal na calkiem zagubionego malego czlowieczka
                  i te jego zlosliwosci na poziemie 7letniego chlopca ktoremu zabrano zabawki

szkoda gadac
                • kralik111 Re: zawisza jest chyba impotentem 15.09.06, 00:56
                  uu1 napisała:

> > On sie nie wyzywa, on sie miota, kazdy by sie moiotal jak by mial do stra
                  > cenia
                  > > tyle co on i PiS maja do stracenia poprzez utrate kontroli nad SKOKami.
                  > Masz rację. Ale dodatkowo uwzględniłbym fakt, że gość dawno znalazł się na
                  > szczeblu własnej niekompetencji. To go spina i podpowiada kabotyńskie
                  zachowani
                  > a.

Chcialbym zobaczyc choc jedna osobe w tej koalicji, ktora nie jest na szczeblu
                  swoich niekompetencjii...;)))
            • vvet3 Re: lolop7 15.09.06, 00:10
              Zawisza to wredny szwab!!
              • lolop7 zawisza to taki sam wybryk jak ten big shopping ce 15.09.06, 00:16
                nter ze swiecidelkami w licheniu tylko ze tu mamy do czynienia z wybrykiem
                natury a tam z wybrykiem architektonicznym, w obu przypadkach brak dobrego smaku
        • eti.gda Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 15.09.06, 13:22
          kralik111 napisał:

> uu1 napisała:
          >
          > > Pan A. Zawisza powinien złożyć mandat poselski i zapaść się pod ziemię. G
          > dyby
          > > miał odrobinę honoru.
          >
          > Honor i PiS, no nie zartuj sobie...;)
          >
          > Pozdrawiam

Chyba żeby "Blood and Honour"
    • arturkotlinski Re: Artur Zawisza: Posłowie PO z komisji bankowej 14.09.06, 23:51
      A gdybyscie zobaczyli jaki niekulturalny i cyniczny jest pan posel Zawisza!
      Koresponduje z nim od pol roku!I od tego czasu nie odpowiada rzeczowo na emaile
      tylko tyle,ze odpowie-zachowuje sie jeszcze gorzej,niz w kiosku Ruchu,bo tam to
      kioskarka chociaz zaraz wraca i odpowiada na nasze potrzeby,a Pan posel nawet
      nie znajduje 5 min.czasu,aby odpisac na emaila...Nie wspominajac o slowach
      powiatania: Witam albo dzien dobry...No,ale skoro zwracajac sie do
      kom.sledzczej zaczyna:Cynicy i klamcy,to lepiej zeby nic nie mowil...
      Ale Ci politycy sa aroganscy i nie kulturalni!Nie mozna na panu posle polegac
      jak na Zawiszy...
    • pw2221 ale te komentarze ociekają gnojem ,,, !!! fe 14.09.06, 23:53
      i za grosz merytorycznych uwag ... kto to pisze na tym portalu ?
      • uu1 Re:Ty. 14.09.06, 23:54

• kralik111 Re: ale te komentarze ociekają gnojem ,,, !!! fe 15.09.06, 00:05
        pw2221 napisał:

> i za grosz merytorycznych uwag ... kto to pisze na tym portalu ?

Uwazasz, ze twoja uwaga jest merytoryczna...???? ;)))
        • smierc666 Re: ale te komentarze ociekają gnojem ,,, !!! fe 15.09.06, 00:08
          kralik111 napisał:

> pw2221 napisał:
          >
          > > i za grosz merytorycznych uwag ... kto to pisze na tym portalu ?
          >
          >
          > Uwazasz, ze twoja uwaga jest merytoryczna...???? ;))

PISiki tak uważaja:)
          taka moralnosc kalego do kwadratu - cyt z Balcera
      • adas313 Re: ale te komentarze ociekają gnojem ,,, !!! fe 15.09.06, 00:13
        Jaka komisja i jej przewodniczący oraz jego wypowiedzie - taki i komentarze.

• adas313 Re: ale te komentarze ociekają gnojem ,,, !!! fe 15.09.06, 00:13
          > wypowiedzie

wypowiedzi
      • jww20 Re: fe... konflikt interesów... 15.09.06, 01:13
        pw2221 napisał:

> i za grosz merytorycznych uwag ... kto to pisze na tym portalu ?

merytoryczne uwagi o Paniu Zawiszy? żarty chyba sobie robisz, facet jest mało
        ciekawy i fałszywy, choć jest jednym z kilkunastu posłów PiS którzy znają
        pojęcie "konflikt interesów" z autopsji... w encyklopedii, powinno być jego
        zdjęcie w tym haśle i do tego zdjęcie Prezydenta wetującego ustawę brata.
    • cyndyndanda wyglada na to, ze jak kacza mafia straci wladze 14.09.06, 23:59
      zawisza najbezpieczniej sie bedzie czul w kryminale - predzej czy pozniej
      nadejdzie czas slodkiej zemsty i o tym powinni pamietac wszyscy PISdzielcy.
      • kralik111 Re: wyglada na to, ze jak kacza mafia straci wlad 15.09.06, 00:08
        cyndyndanda napisał:

> zawisza najbezpieczniej sie bedzie czul w kryminale - predzej czy pozniej
        > nadejdzie czas slodkiej zemsty i o tym powinni pamietac wszyscy PISdzielcy.

Zemste to lepiej pozostawmy PiSdzielcom, my nie znizajmy sie do ich poziomu,
        poprostu ladnie posprzatamy po nich i zapomnimy, zapewniajac im wczesniej cele
        wiezienne ;)))
        • vinc0 Re: wyglada na to, ze jak kacza mafia straci wlad 15.09.06, 00:43
          kralik111 napisał:

> cyndyndanda napisał:
          >
          > > zawisza najbezpieczniej sie bedzie czul w kryminale - predzej czy pozniej
          >
          > > nadejdzie czas slodkiej zemsty i o tym powinni pamietac wszyscy PISdzielc
          > y.
          >
          > Zemste to lepiej pozostawmy PiSdzielcom, my nie znizajmy sie do ich poziomu,
          > poprostu ladnie posprzatamy po nich i zapomnimy, zapewniajac im wczesniej cele
          > wiezienne ;)))

-----------
          W celi to by Zawisza zrobił furorę,zgolili by mu wąsik a głosik ma jak kastrat.
      • eti.gda Re: wyglada na to, ze jak kacza mafia straci wlad 15.09.06, 13:25
        cyndyndanda napisał:

> zawisza najbezpieczniej sie bedzie czul w kryminale - predzej czy pozniej
        > nadejdzie czas slodkiej zemsty i o tym powinni pamietac wszyscy PISdzielcy.

Biada nam, jeżeli pierwszym zadaniem następnej ekipy znowu ma być zemsta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka