zigzaur 20.09.06, 12:51 Za późno! W tej sytuacji lepiej być twardym niż miękkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumienie.lk Ja też uważam, że warci są tego, by ich docenić 20.09.06, 13:04 szczegolnie za ten pomysł z małżeństwami na godzinę, dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz01 Prorok Muhammad 20.09.06, 13:26 Jakże odmienny od papieża miał ów człowiek charakter... Ten muzułmański "Boży Posłaniec" jawi się w hadisach jako okrutny przywódca muzułmańskich bojówek niosący zagładę niemuzułmańskim społecznościom, pustynny rzezimieszek napadający na kupców, fanatyczny orędownik okrutnego prawa, morderca przeciwników politycznych grabiący ich mienie oraz dysponujący członkami ich rodzin niczym wojennym łupem: www.geocities.com/wlodek_fenrych/teksty_wlodka/hadisy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:38 Niech sobie był, jaki był. Jak go sobie obrali na proroka, to chyba im wolno. Nam nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:41 piwi77 napisał: > Niech sobie był, jaki był. Jak go sobie obrali na proroka, to chyba im wolno. > Nam nic do tego. a co im do papieza? palic kukle papieza mozna a cytowac zbira mahometa nie? lewactwo, robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:47 ladna_pupa napisała: > a co im do papieza? > palic kukle papieza mozna a cytowac zbira mahometa nie? > lewactwo, robactwo. Z pow. wypowiedzi przebija fanatyzm religijny. Mahomet pisze się z wielkiej litery, nie Mahomet był cytowany, lecz obrazliwa wypowiedz na temat Mahometa i najpierw była nieszczęsna wypowiedz papieża, a potem palenie jego kukieł. Więc nie przeinaczaj faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:51 piwi77 napisał: > ladna_pupa napisała: > > > a co im do papieza? > > palic kukle papieza mozna a cytowac zbira mahometa nie? > > lewactwo, robactwo. > > Z pow. wypowiedzi przebija fanatyzm religijny. Mahomet pisze się z wielkiej > litery, nie Mahomet był cytowany, lecz obrazliwa wypowiedz na temat Mahometa i > najpierw była nieszczęsna wypowiedz papieża, a potem palenie jego kukieł. Więc > nie przeinaczaj faktów. to ty najpierw powiedz cos o mnie co co mi sie niespodoba, a ja dopiero pozniej rozwale ci glowe. zachowam kolejnosc i czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:53 ladna_pupa napisała: > to ty najpierw powiedz cos o mnie co co mi sie niespodoba, a ja dopiero pozniej > rozwale ci glowe. zachowam kolejnosc i czyste sumienie. Widzę, że ten pajac z Watykanu rozpalił emocję po obu stronach. Czym to sie skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:57 piwi77 napisał: > ladna_pupa napisała: > > > to ty najpierw powiedz cos o mnie co co mi sie niespodoba, a ja dopiero > pozniej > > rozwale ci glowe. zachowam kolejnosc i czyste sumienie. > > Widzę, że ten pajac z Watykanu rozpalił emocję po obu stronach. Czym to sie > skończy? nie, no jasne - w watykanie siedzi pajac a zbir mahomet jest wielkim boskim prorokiem. pajac w watykanie to prawdziwy zbrodniarz a zbir mahomet to aniol na ziemi. lecz sie swirze. swirow nalezy izolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 14:05 że islamiści potrafią czytać i rozumować. Błąd. Żaden fanatyk tego nie potrafi, czy to islamski, czy katolicki (vide naszych przemądralców z… sami wiecei skąd). Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 14:08 krasnov napisał: > że islamiści potrafią czytać i rozumować. Błąd. Żaden fanatyk tego nie potrafi, > czy to islamski, czy katolicki (vide naszych przemądralców z… sami wiece > i skąd). > ktory z naszych fanatykow zrobil ci krzywde? rydzyk? to zapoznaj sie z osama bin ladenem. wam cos zaszkodzilo na mozgi, totalne zaburzenie prporcjonalnego postrzegania macie... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 14:40 Ladna pupo, co twoim zdaniem powinno zatem sie wydarzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 14:53 emigrancik napisał: > Ladna pupo, co twoim zdaniem powinno zatem sie wydarzyc? po pierwsze macie nie srac na wlasnym podworku. i przyjac do wiadomosci, ze na tym wlasnym podworku mozemy mowic i pisac w gazetach o tym co nas interesuje, a nie o tym co chcieliby tamci. oni naszego zdania nie biora w ogole pod uwage, a jesli ktos z nas bedac u nich choc o centymert wykroczy poza ich obyczaje, to marny jego los. a my zmieniamy swoje obyczaje na ich modle. dajemy sie kolonizowac? na tym polega tolerancja? no i gdzie jest miejsce na tolerancje w zagrodzie do ktorej wpuszczono lwa i antylope? mamy zyc tak jak dotychczas, nie pozwolic dyrygowac soba. nie przemieniac europy na arabie. wyrazac glosno swoje zdanie. nie tak jak papiez. glosniej - tak jak araby. wtedy beda nas szanowac. na razie to grdza nami. i troche nie ma sie im co dziwic. pamietajcie o jednym, jesli teraz nie zrobimy z tym porzadku i nie postawimy sie im to za kilkadziesial lat beda zmuszeni zrobic to nasze dzieci. ale wtedy juz moga nie dac rady. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 15:22 > po pierwsze macie nie srac na wlasnym podworku. > i przyjac do wiadomosci, ze na tym wlasnym podworku mozemy mowic i pisac w gaze > tach o tym co nas interesuje, a nie o tym co chcieliby tamci. Zapewniam cie, ze nikt mnie nie zmusza bym pisal to co pisze. "tamci" zas na pewno wola gdy pisze sie u nas teksty, ktore mozna wykorzystac "u nich" jako hasla dla walki z zachodem. > oni naszego zdania nie biora w ogole pod uwage, a jesli ktos z nas bedac u nich > choc o centymert wykroczy poza ich obyczaje, to marny jego los. a my zmieniam > y swoje obyczaje na ich modle. Taki juz urok panstw w ktorych dominuje jakas religia, ze czlowiek, ktory mysli inaczej niz dominuaca wiara, moze dostac po lapach. Niezaleznie od tego jaka to religia. Ja swoich obyczajow bynajmniej nie zmieniam i nie znam nikogo kto by to robil w europie. Nie pamietam tez, by do naszych europejskich, swieckich, obyczajow nalezalo obrazanie innych religii. > mamy zyc tak jak dotychczas, nie pozwolic dyrygowac soba. Do tej pory nie pozwalalismy dyrygowac soba i teraz tez tego nie robimy. > nie przemieniac europy na arabie. ... to znaczy w dalszym ciagu argumentowac racjonalnie i nie dopuszczac przedstawicieli ruchow religijnych do wladzy dominujacej. Nie pozwalac im dyktowac co ludzie maja myslec i co robic. > wyrazac glosno swoje zdanie. nie tak jak papiez. glosniej - > tak jak araby. wtedy beda nas szanowac. na razie to grdza nami. i troche nie > ma sie im co dziwic. Jakie jest to zdanie? Ja nie widze jednosci w europie co do tego co nalezaloby mowic. > pamietajcie o jednym, jesli teraz nie zrobimy z tym porzadku i nie postawimy > sie im to za kilkadziesial lat beda zmuszeni zrobic to nasze dzieci. ale > wtedy juz moga nie dac rady. Pytanie tylko jak zrobic porzadek. Z kimkolwiek. I tu roznia sie zdania. Bo nie wydaje mi sie aby europa potrzebowala w tej chwili swietej wojny z calym swiatem arabskim. Akurat do takiej wojny nawoluja fanatycy islamscy, ktorzy poki co nie stanowia wiekszosci. Do 2001r zreszta musieli oni martwic sie o przetrwanie w swoich wlasnych krajach. Dopiero atak na WTC sprawi, ze wszystkie media swiata zaczely trabic o wielkosci i niebezpieczenstwie Al Khaidy. Od tej pory kazdy nieszczescliwiec w arabii i kazdy karierowicz, i kazdy radykal, wiedzial juz do kogo ma sie udac i co zrobic. Twoja metoda prowadzi tylko do jednego - do zaostrzania konfliktu. Ta metoda w pewnym momencie moze dojsc do prawdziwego zderzenia. A wtedy nie bedzie wygranych tylko sami przegrani. Zreszta, zapytaj chociazby wyzwolonych irakijczykow. Albo tych co przezyli druga wojen swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 15:27 emigrancik napisał: szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.polak Ojcze Święty, nie ponizaj się 20.09.06, 16:46 Oni i tak nie przestaną Cię atakować: Dlaczego muzułmanie nienawidzą papieza Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 16:43 Dlaczego piszesz my i tamci? Wyznawcy papieża jak i zjadacze fig są siebie warci i siedzą dalej w średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papa poczynił błędne założenie 20.09.06, 16:48 sraczynski napisał: > Dlaczego piszesz my i tamci? Wyznawcy papieża jak i zjadacze fig są siebie warc > i i siedzą dalej w średniowieczu. ja nie wyznaje papieza. jp2 nie lubilam. b16 zaczyna mi sie podobac. i tu w ogole nie chodzi o religie. chodzi o slusznosc i prawde. ty masz najwyrazniej z nia problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.polak Nie przesadzajmy 20.09.06, 16:48 > Dlaczego piszesz my i tamci? Wyznawcy papieża jak i zjadacze fig są siebie warc > i i siedzą dalej w średniowieczu. To dlaczego tylko ci drudzy wysadzają się w powietrze w Londynie i Tel Awiwie? Dlaczego muzułmanie nienawidzą Zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Nie przesadzajmy 20.09.06, 18:44 Dlatego, że ci pierwsi napadają, niszczą, bombardują, mordują, torturują i wcale nie są lepsi od tych wybuchowych. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:42 Tym bardziej ze przez prawie dwa tysiace lat chrzescijanstwo jakby ignorowalo nauki milosci swojego boga i gdzie popadnie szerzylo swoja wiare za pomoca "ognia i miecza". Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:44 emigrancik napisał: > Tym bardziej ze przez prawie dwa tysiace lat chrzescijanstwo jakby ignorowalo n > auki milosci swojego boga i gdzie popadnie szerzylo swoja wiare za pomoca "ogni > a i miecza". > to teraz czas na bogobojnych wyznawcow zbira mahometa? ich szerzenie durnej wiary mieczem jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:51 ladna_pupa napisała: > ich szerzenie durnej wiary mieczem jest ok? Sprawiedliwie rzecz ujmując, każda wiara jest w którymś momencie durna. I dopatrywanie się tej właściwości jedynie w konkurencyjnej religii jest po prostu głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:56 piwi77 napisał: > Sprawiedliwie rzecz ujmując, każda wiara jest w którymś momencie durna. I > dopatrywanie się tej właściwości jedynie w konkurencyjnej religii jest po > prostu głupie. alez ja uwazam, ze kazda jest bardzo durna. natomiast islam jest durny bezdennie. ale nie zmieniaj tematu, nie o durnosc chodzi tylko o to ze swiat stoi na glwowie. swiat oszalal. dzikusy w obrusach na glowach moga robic co im sie podoba a papiez slowem nie moze sie odezwac, bo cholera wie - moze komus sie to nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:02 ladna_pupa napisała: > dzikusy w obrusach na glowach moga robic co im sie podoba a papiez slowem nie m > oze sie odezwac, bo cholera wie - moze komus sie to nie spodoba. Wyrażanie sie o innych dzikusy, świadczy jedynie o prymitywnych obyczajach mówiącego. Kultury mógłbyś sie uczyć od niejednego muzułmanina. Więcej pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:06 piwi77 napisał: > Wyrażanie sie o innych dzikusy, świadczy jedynie o prymitywnych obyczajach > mówiącego. Kultury mógłbyś sie uczyć od niejednego muzułmanina. Więcej pokory! nastepny filozof. zamiast mowic merytorycznie o wojujacych dzikusach, zajal sie mna. bo mu sie moje slownictwo nie spodobalo. a zbiry od koranu wg niega sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:43 Jakie zbiry, przecież oni chcą tylko chrześcijan wymordować by w nagrodę za to trafic prosto do nieba. Ponadto za te straszliwe słowa, które powiedział papież należy się chyba śmierć, nie? A palenie kościołów, wpier* dla zakonnicy, czy wcześniej morderstwo księdza po karykaturach Mahometa albo wysadzenie się ostatnio w tłumie dzieci to norma europejska i nie się co czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:51 Wiec kochany chrzescijaninie, przedstawcielu religii milosci, proponujesz zeby za kazda zastrzelona przez tlum, cz yidiote zakonnice w somalii wyrzucac z europy jednego muzlumanina? A moze tez zastrzelic? A moze dziesieciu, zeby sprawiedliwosci stalo sie zadosc? A moze od razu wszystkich zamknac w obozie? Tylko co, kiedy znowu jakis somalijczyk zastrzeli zakonnice? Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:56 a moze wolisz zwby kochani chrzescijanie za kazda zastrzelona zakonnice dawali rente rodzinie terrorysty i pozwalali mu sie osiedlic a za kazdy zamach powinien dostac tytul honorowego obywatela miasta w ktorym robi zrobil zamach milosc miloscia ale musi byc odwzajemniona nie moze byc tak ze jedni nas morduja a my w zamian sie usmiechamy i mowimy dziekuje ze ze zwrociliscie na nas uwage Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:25 A czy gdzies ktos do tego nawolywal? Czy jezeli jakis polak zabije w belgii czlowieka, to trzeba wyrzucac polakow z europy? A moze trzeba wsadzic ciebie do wiezienia, bos tez polak? Ten kto popelnil zbrodnie powinien zostac ukarany, i tu nic sie nie zmienilo w europie. Wbrew temu co sugerujesz. Ale europa dlatego jest takim fajnym miejscem do zycia, ze nie pakujemy do wiezien ludzi, za przestepstwa ich zimkow. emigrancik.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:35 emigrancik napisał: > A czy gdzies ktos do tego nawolywal? Czy jezeli jakis polak zabije w belgii czl > owieka, to trzeba wyrzucac polakow z europy? demagogia w czystej postaci. zenujace. ja ci powiem jak to od wiekow bylo w normalnych krajach. jak polak zabil belga to ponosil odpowiedzialnosc za swoje czyny i wszyscy zapominali o sprawie. ale jesli zabojstwa belgow przez polakow zaczynaja sie zdarzac bardzo czesto i w dodatku wynikaja z nienawisci polakow do belgow, to miarka sie przebrala. nalezy wydac odpowiednie przepisy i na ich podstawie wszyscy polacy wyjezdzja do polski w ciagu tygodnia. nikt nie ginie, nikomu krzywda sie nie dzieje, nienawisc moze sie zakonczyc. >Wbrew temu co sugerujesz. Ale europa dlatego jest takim fajnym miejsce > m do zycia, ze nie pakujemy do wiezien ludzi, za przestepstwa ich zimkow. i na tym wlasnie dzikusy zeruja. oni u siebie tej zasady nie stosuja. moga po nas jezdzic ile im sie podoba, bo i tak nic z tego nie wyniknie. mozemy im skoczyc. przez takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:51 Hohoho, juz widze ten kontrolowany exodus. A kazdemu do wagonu ladna pupa wrzuci kocyk i podusie. A wasze domy i firmy mozecie oddac nam w opieke. Wybaczcie kochani, ale wszyscy jestescie zagrozeniem dla nas wszystkich, musicie jechac. Tacy jak ty juz raz zgotowali innym taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:57 emigrancik napisał: > Hohoho, juz widze ten kontrolowany exodus. A kazdemu do wagonu ladna > pupa wrzuc i kocyk i podusie. A wasze domy i firmy mozecie oddac nam > w opieke. Wybaczcie kochani, ale wszyscy jestescie zagrozeniem dla nas > wszystkich, musicie jechac. a w dupie mam ich firmy. oni w europie glownie na socjalu siedza i sa niczym pijawki a nie zywiciele. poza tym jesli ktos sie nie umie zachowac to opuszcza lokal nie konczac kolacji. co najwyzej kocyk i podusie moga dostac. > Tacy jak ty juz raz zgotowali innym taki los. zadnej odpowiedniej analogii w historii nie znajduje. mozesz podac jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:58 ladna_pupa napisała: > zadnej odpowiedniej analogii w historii nie znajduje. > mozesz podac jakas? znaczy sie nie znajduje zadnego przykladu dla tej analogii. podaj jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:58 emigrancik napisał: > Wiec kochany chrzescijaninie, przedstawcielu religii milosci, proponujesz zeby > za kazda zastrzelona przez tlum, cz yidiote zakonnice w somalii wyrzucac z euro > py jednego muzlumanina? A moze tez zastrzelic? A moze dziesieciu, zeby sprawied > liwosci stalo sie zadosc? A moze od razu wszystkich zamknac w obozie? Tylko co, > kiedy znowu jakis somalijczyk zastrzeli zakonnice? > ja ci powiem co ja proponuje, czlowieku. zerwac z nimi. dac im alternatywe - zlbo zaczna sie zachowywac jak przystalo na cywilizowanych ludzi, albo wszyscy zalicza wyjazd z powrotem do swoich dzikich krajow. inna sprawa. wsiadam do samolotu i zabieraja mi wszystko, bagaz, telefon, laptop, butelke z herbata. moge laskawie przez osiem godzin lezec w fotelu jak trup i myslec o niebieskich migdalach. tak ma swiat wygladac? nie, jak araby chca fruwac to niech fruwaja sobie motolotniami albo swoimi oddzielnymi samolotami. ja chce zyc normalnie. te dzikusy nie zmienia mojego zycia. a zmieniaja. sprawa jest prosta - jak sie im nie podoba, to wyjazd. wszyscy, bez wyjatku. bo wszyscy, z baaardzo nielicznymi wyjatkami nienawidza nas. a najbardziej ci co miejszkaja w sasiedztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 13:52 > to teraz czas na bogobojnych wyznawcow zbira mahometa? ich szerzenie durnej > wiary mieczem jest ok? Oczywiscie, ze nie. Nikt nie powinien szerzyc swojej wiary mieczem. Ale mowienie o tym, ze w koranie jest wiecej nienawisci niz w biblii jest przesada. Problem lezy w interpretacji obydwu ksiag. Gdyby biblie dac do reki fanatycznym radykalom, z pewnoscia znalezli by fragmenty nawolujace do szerzenia religii ogniem i mieczem. Zreszta przez ponad tysiac lat tak bylo. Islam z drugiej strony tez daloby sie tak zinterpretowac, by wyszedl na religie pokoju. Problem w tym, ze w dzisiejszych czasach ci ktorzy to robia nie maja szans na rozglos. trudno im bowiem konkurowac z interpretacja radykalow, ktora jest powtarzana przez wysztkie media. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:04 emigrancik napisał: > Oczywiscie, ze nie. Nikt nie powinien szerzyc swojej wiary mieczem. to co pie..sz o dwoch tysiacach lat czegos tam. mowimy o tym co jest teraz. kretynach islamistach. > Proble m lezy w interpretacji obydwu ksiag. w dupie mam interpretacje wszystkich ksiag. nie zycze sobie wariatow z obrusami na glowie chcacych mnie wyslac do allacha. > Gdyby biblie dac do reki fanatycznym radyk alom, z pewnoscia gdyby babcia miala wasy, to by byla toba. ja mowie o tym co mamy a nie o tym co moglibysmy miec. rzecz sie ma tak, ze mamy spokojny swiat po jednej stronie i psycholi po drugiej. a ty pie..sz o tym co by bylo gdyby bylo... >znalezli by fragmenty nawolujace do szerzenia religii ogniem > i mieczem. Zreszta przez ponad tysiac lat tak bylo. i mowie, co ma do rzeczy jak bylo? ma byc spokoj i koniec. tu i teraz. w duupie mam co bylo. > slam z drugiej strony tez > daloby sie tak zinterpretowac, by wyszedl na religie pokoju. ku.., to dlaczego tak wlasnie jej nie interpretuja? > Problem w tym, ze > w dzisiejszych czasach ci ktorzy to robia nie maja szans na rozglos. problemem sa tacy ludzie jak ty. przez takich jak ty obcinaja nam lby i mowia co mamy robic i co myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 14:38 Ja rowniez nie zycze sobie by ktos mnie nawracal. Niezaleznie zreszta od sposobu. Problem w tym, ze strategie "takich jak ty" odnosza skutek odwrotny do przewidywanego. "Wasza" nienawisc tylko nienawisc poteguje, bo co jakis czas "dajecie" immamom powody by oglupiac swoje owieczki. Tak bylo z wojna w iraku, tak bylo z przemowa papieza (ktorej tekst zna pewnie tylko kilku immamow, cala reszta braci w wierze nie ma pojecia o czym ten mowil) i tak bedzie za kazdym razem. Perpetuum mobile, jak Kaczynscy i Steinbach. Trzeba naciskac na tych muzlumanow, ktorzy maja inna od zarkawiego wizje swiata. Trzeba wzmocnic ich pozycje w swiecie muzlumanskim. Waleniem glowa o mur rozbijesz tylko glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 15:17 emigrancik napisał: > Ja rowniez nie zycze sobie by ktos mnie nawracal. Niezaleznie zreszta od sposob > u. Problem w tym, ze strategie "takich jak ty" odnosza skutek odwrotny do przew > idywanego. rece opadaja, czlwieku. ty piszesz znow o mnie, o mojej nienawisci. czlowieku ja moge nienawidzic tysiackrotnie, moj sasiad takze. ale co istotne ja ze swoja nienawiscia nic nie robie - siedze w domu i gadam to telewizora jesli z czyms co pokazuja w nim sie nie zgadzam. tak samo robia wszyscy inni polacy. a co robia dzicy ze swoja nienawiscia? no wlasnie... nigdy, ale to nigdy nie porownuj nas z nimi. my sie zachowujemy zupelnie przeciwstawnie. tak dlugo jak nie realizuje swojej nienawisci w praktyce tak dlugo gowno ci do niej. zajmij sie czlowieku zbirami, ktory maja za uszami a nie mna. ja nikomu nic zlego nie zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanym Re: Prorok Muhammad 20.09.06, 16:24 Widzę, że brak Ci zupełnie i seksu i rozumu. Myślisz, ze jak chcrześcijanie przez średniowiecze mordowali w imię wiary to muzułmanie co robili ??? Na pewno nie byli pacyfistami. Nam przeszło, a im tak niestety zostało !!! Oby nie na zawsze. ladna_pupa napisała: > emigrancik napisał: > > > Tym bardziej ze przez prawie dwa tysiace lat chrzescijanstwo jakby ignoro > walo n > > auki milosci swojego boga i gdzie popadnie szerzylo swoja wiare za pomoca > "ogni > > a i miecza". > > > > > to teraz czas na bogobojnych wyznawcow zbira mahometa? ich szerzenie durnej wia > ry mieczem jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Ja też uważam, że warci są tego, by ich docen 20.09.06, 17:53 Docenmy jako przestroge, pomyslowosc i determinacje muzulmanow, ktora z natury jest fanatyczna. Wyraznie widac drugi etap fanatycznej walki z cywilizacja zachodu. Udezajac 11/09/2001 w NJ zamierzali na kolana rzucic nasza cywilizacje za ktora nie moga nadazyc, gdyby nie twardosc Jankesow to zapewne wojna byla by w Eropie a z uleglych zabojadow zrobili by kusku. Widzac niezdecydowanie i roznorodnosc w ocenie innych narodow co do ekspansji arabskiej, podjeli drugi etap walki z nami. Udezaja w nasza dusze, tradycje, kulture. Jesli my chrzescianie nie wzmocnimy duchowo obecnego Papierza to w niedlugim czasie ta arabska zaraza wykona rzes niewiniatek. Zjednoczmy sie i bronmy naszej cywilizacji przed debilnym fanatyzmem, choc kulturowo sie roznimy to w tej sprawie mowmy jednym glosem. Papierz cytujac oceny owczesnej religii machometanskiej mial w mojej ocenie racje, szczegolnie w zderzeniu z obecnym nawolywaniem przez swiat arabski do zabicia zwierzchnika kosciola katolickiego. Prawda jest bolesna i dotkliwa szcegolnie jesli jest widoczna. Wielu arabow mysli pokojowo, ale wiekszosc wychowuje dzieci w fanatyzmie i msciwosci do ludzi innej wiary. Jest jedno wyjscie przyjete przez Izrael oddzielic sie szczelnym wysokim morem, jesli zakladamy ze ich nie zabijemy pozwalajac im zyc. Znajac arabski cynizm do zycia i przebieglosc wschodu, mozemy byc pewni, ze oni zrobia to z nami ze spiewem na ustach. Obecny fanatyzm arabski jest grozniejszy od faszyzmu lat trzydziestych XX w, a z historii wiemy czym to sie skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wyduka, w końcu, słowo przepraszam, czy nie? 20.09.06, 13:12 Dlaczego jakąś swoją lipną tezę musiał uzasadniać akurat cytatem, obrazliwym dla muzułmanów. Geny? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A za co ma przepraszać 20.09.06, 13:19 Powiedział prawdę. Koran nawołuje do szerzenia religii słowem i mieczem. To fakt. Dlaczego kościół katolicki mozna krytykować, można palić kukły Papieża, a jakakolwiek krytyka wobec Islamu jest kończy się zamachami i groźbami śmierci. Coś tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Wyduka, w końcu, słowo przepraszam, czy nie? 20.09.06, 13:46 piwi77 napisał: > Dlaczego jakąś swoją lipną tezę musiał uzasadniać akurat cytatem, obrazliwym > dla muzułmanów. Geny? o genach to ty lepiej nic nie mow, oszczedz sobie wstydu. jestes tylko parobkiem znad wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
bozychwal Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 13:26 po pierwsze teraz to juz za pozno na sprostowania itp... po drugie moze wreszcie swiat otworzy oczy i dostrzeze prosty fakt: normalny dialog z islamem nie jest mozliwy i basta - rownie dobrze mozna glowa naparzac w sciane. Europa powinna zaczac odsylac muzulmanskich imigrantow tam skad przyjechali oraz nie wpuszczac nowych, zadnego studiowania ani innych takich. Tak tak, moze ktos napisac ze to rasizm, ale spojrzmy prawdzie w oczy: sami dajemy wyksztalcenie i pieniadze ludziom ktorzy pozniej wysadzaja w powietrze naszych znajomych i rodziny - tak w ramach podziekowania. czas najwyzszy cos z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
summicron Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 13:30 Powiedzmy to szczerze. Nie mozna patrzycjak miliony muzulmanow zalewa Europe i twierdzic ze sie tego nie widzi. Nie mozna patrzyc jak powstaja setki meczetow na ziemi Europy i twierdzic ze to tolernancja. Nie mozna sluchac kazan skrajno muzulmanskich ziejacych nienawiscia do wrzystkiego co nie muzulmanskie mulli w tych meczetach, wierzac ze Zydzi i maly Izrael to prawdziwe zagrozenie Europy (jak 65 lat temu) i twierdzic ze demokracja tego wymaga - wolnosc slowa. Nie mozna sluchac wiadomosci o krwawych demonstracjach muzulmanskich w Paryzu, Londynie czy Kopenhadze i myslec ze to jednak daleko. Ci co staraja sie przekonywac ze terorystyczne morderstwa w Nowym Jorku, Madrycie, Londynie, Iraku czy w Izraelu popelniane przez skrajnych islamistow to walka wyzwolencza, Ci wlasnie i nikt inny poprowadza Europe na zgube. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Ja nie lubie muzułmanów 20.09.06, 13:33 a właśnie dlatego ze jest alkaida i inne ugrupowania które rzucają złe światło na całą społeczność muzułmańską www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ja nie lubie muzułmanów 20.09.06, 13:36 tralala31 napisała: > a właśnie dlatego ze jest alkaida i inne ugrupowania które rzucają złe światło > na całą społeczność muzułmańską Widzę, że Al Kaida odniosła sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Ja nie lubie muzułmanów 20.09.06, 13:40 piwi77 napisał: > Widzę, że Al Kaida odniosła sukces. al-kaida oddala nam przysluge. otworzyla oczy. wiec to jest jej porazka a nasz sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 odnosi sukces i to bardzo duzy 20.09.06, 13:44 w interesie muzułmanów powinna leżeć dbałość o dobre imie całej społeczności ale widocznie nic sobie z tego nie robia i maja to daleko w dupie www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Ja nie lubie muzułmanów 20.09.06, 13:39 tralala31 napisała: > a właśnie dlatego ze jest alkaida i inne ugrupowania które rzucają złe światło > na całą społeczność muzułmańską widac bardzo przemyslales sprawe. to, ze nas nienawidza, wszyscy razem i kazdy oddzielnie ciebie nie przekonuje, tylko istnienie al-kaidy, to super. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Nie jest sprawą głowy KK analizować niedostatki 20.09.06, 13:35 w innych religiach. Niech się religie zajmują, każda sobą. Inaczej będziemy mieli wojny religijne, bo pokojowo ustalić, która religia jest lepsza, nie sposób. Albo jest ciemny ten papież, albo naprawdę chciał tej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Nie jest sprawą głowy KK analizować niedostat 20.09.06, 13:43 piwi77 napisał: > w innych religiach. Niech się religie zajmują, każda sobą. Inaczej będziemy > mieli wojny religijne, bo pokojowo ustalić, która religia jest lepsza, nie > sposób. Albo jest ciemny ten papież, albo naprawdę chciał tej wojny. a kogo to jest sprawa? to papiez nie moze u siebie w swoim domu zwrocic uwagi wyznawcom zbira mahometa, ze mordujac w jego imie czynia zle? natomiast bogobojni czciciele zbira mahometa moga u nas wysadzac budynki a u siebie obcinac glowy bialasom, palic kulkly papieza i mowic o naszej religii zle? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Nie jest sprawą głowy KK analizować niedostat 20.09.06, 13:58 ladna_pupa napisała: > natomiast bogobojni czciciele zbira mahometa moga u nas wysadzac budynki a u si > ebie obcinac glowy bialasom, palic kulkly papieza i mowic o naszej religii zle? Nie potrzeba aż muzułmanów, aby mówic o "naszej" (czyjej właściwie?) religii zle. Większość Europejczyków przejrzała na oczy i też nie potrafi o niej inaczej mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Nie jest sprawą głowy KK analizować niedostat 20.09.06, 14:10 piwi77 napisał: > ladna_pupa napisała: > > > natomiast bogobojni czciciele zbira mahometa moga u nas wysadzac budynki > a u > si > > ebie obcinac glowy bialasom, palic kulkly papieza i mowic o naszej religi > i > zle? > > Nie potrzeba aż muzułmanów, aby mówic o "naszej" (czyjej właściwie?) religii > zle. Większość Europejczyków przejrzała na oczy i też nie potrafi o niej > inaczej mówić. co ty pie..sz? co ci ta religia zrobila? ja nie wierze w te pierdoly, ale chyba zaczne placic na tace, bo jedynie w kosciele nadzieja, ze takich psycholi jak ty nie bedzie przybywalo. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Nie jest sprawą głowy KK analizować niedostat 20.09.06, 14:19 ladna_pupa napisała: > ale chyba zaczne placic na tace, bo jedynie w kosciele nadzieja, ze takich psycholi jak ty nie bedzie przybywalo. Życzenie mocno spóznione. Dzisiaj Twój pokojowy Kościółek już nie pali na stosie swoich przeciwników. Nie, że wyszlachetniał, raczej że stał sie zbyt słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 Re: niech papież zbir zajmie się katolami 20.09.06, 16:09 ladna_pupa napisała: > piwi77 napisał: > > > w innych religiach. Niech się religie zajmują, każda sobą. Inaczej będzie > my > > mieli wojny religijne, bo pokojowo ustalić, która religia jest lepsza, ni > e > > sposób. Albo jest ciemny ten papież, albo naprawdę chciał tej wojny. > > > a kogo to jest sprawa? > to papiez nie moze u siebie w swoim domu zwrocic uwagi wyznawcom zbira mahometa > , ze mordujac w jego imie czynia zle? > natomiast bogobojni czciciele zbira mahometa moga u nas wysadzac budynki a u si > ebie obcinac glowy bialasom, palic kulkly papieza i mowic o naszej religii zle? niech papież zbir zajmie się swoimi katolami. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: niech papież zbir zajmie się katolami 20.09.06, 16:11 tadek1247 napisał: > niech papież zbir zajmie się swoimi katolami. tak, synku, lekarstwa leza na lodowce. tylko nie zapomnij popic po nich, bo sie zakrztusisz. Odpowiedz Link Zgłoś
net_friend Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 13:42 Oni juz nie słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 13:46 B16 modli sie o sprawiedliwe i pokojowe zażegnanie konfliktu na Węgrzech. Tymczasem Watykan zaostrza ochronę przed mużułmanami. A nie lepiej odwołać się do Opatrzności? Czy tam (w Watykanie) nie działa i trzeba uciekać sie do sił ziemskich? Jak to jest z tą opatrznością i wszechmocą bożą? A tak naprawdę to jakiej narodowości jest Pan Bóg, czy aby nie Niemcem? - Bo gdyby nie był, to by nie dopuścił do rzezi urządzonych przez Niemców (nazistów) w czasie II wojny. Jak to więc będzie teraz (z Watykanem)? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 15:41 mieszko27 napisał: > B16 modli sie o sprawiedliwe i pokojowe zażegnanie konfliktu na Węgrzech. > Tymczasem Watykan zaostrza ochronę przed mużułmanami. A nie lepiej odwołać się > do Opatrzności? Czy tam (w Watykanie) nie działa i trzeba uciekać sie do sił > ziemskich? Jak to jest z tą opatrznością i wszechmocą bożą? A tak naprawdę to > jakiej narodowości jest Pan Bóg, czy aby nie Niemcem? - Bo gdyby nie był, to by > > nie dopuścił do rzezi urządzonych przez Niemców (nazistów) w czasie II wojny. > Jak to więc będzie teraz (z Watykanem)? ja nie wiem skad tacy chorzy ludzie sie biora. jeszcze walczysz z niemcami, 61 lat po wojnie? odpusc sobie czlowieku, to prehistoria. Odpowiedz Link Zgłoś
jodlo Islam nie jest religią, jest systemem społecznym.. 20.09.06, 13:50 Przepraszać za prawdę?, toż to absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Islam nie jest religią, jest systemem społecz 20.09.06, 14:48 jodlo napisał: > Przepraszać za prawdę?, toż to absurd. Chyba masz na mysli buddyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w A czy papiez ma szacunek do ateistow ? 20.09.06, 13:50 a swoja droga papiez nawarzyl piwa to niech je teraz wypije Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: A czy papiez ma szacunek do ateistow ? 20.09.06, 15:59 adam81w napisał: > a swoja droga papiez nawarzyl piwa to niech je teraz wypije widac od razu, ze nie masz pojecia o czym piszesz, biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 Re: papiez nie ma szacunku do nikogo ? 20.09.06, 16:06 adam81w napisał: > a swoja droga papiez nawarzyl piwa to niech je teraz wypije Papież nie ma szacunku ani do ateistów ani do innej religii. Mentalność ma średniowieczą. Tak samo jak caly KK. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: papiez nie ma szacunku do nikogo ? 20.09.06, 16:10 tadek1247 napisał: > Papież nie ma szacunku ani do ateistów ani do innej religii. Mentalność ma > średniowieczą. Tak samo jak caly KK. tylko tyle masz do zarzucenia papiezowi? jaka ty masz mentalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Wyprawy krzyżowe nauczyły ich co to Papież 20.09.06, 14:00 i tolerancjia chrześcijańska. Kościół ma swoje trupy w szafach i nie powinien o nich przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Wyprawy krzyżowe nauczyły ich co to Papież 20.09.06, 16:04 bronimir napisał: > i tolerancjia chrześcijańska. Kościół ma swoje trupy w szafach i > nie powinien o nich przypominać. to jakas choroba z tymi winami kosciola. jak slusznie napisales te trupy maja kilkaset lat. podaj jakis przyklad barbarzynstwa obecnego chrzescijanstwa? opowiedz nam o krzywdzie jaka wyrzadzil kosciol tobie, twojej rodzinie albo twoim sasiadom. nie badz lzacym psem, nie rzucaj slow na wiatr, opowiedz nam. ja za to mam wiadomosci z pewnego zrodla, ze twoj dziadek mordowal i gwalcil male dzieci. w zwiazku z tym tez masz trupa w szafie i nie powinienes sie wypowiadac na tym forum w zadnej kwestii, bo nie masz moralnego do tego prawa. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk2 Szacunek dla muzułmanów, ale krytyka wobec islamu 20.09.06, 14:05 Kosciol uczy szacunku dla grzesznikow, lecz odrzuca grzech jako sprzeczny z prawami czlowieka. Kosciol uczy szacunku dla muzulmanow, lecz odrzuca nauke islamu, jako sprzeczna z objawieniem, rozumem i moralnoscia. Mahomet m.in. zalegalizowal poligamie, uprawial pedofilie, gloryfikowal wojne i przemoc religijna. Jan Pawel II byl papiezem ewangelizacji droga franciszkanskiej milosci czlowieka i pokoju. Benedykt XVI jest papiezem szacunku dla prawdy, nawet za cene popelnienia dyplomatycznego faut-paix. Wskutek jasno wyrazonej postawy papieza Kosciol i cale chrzescijanstwo znalazlo sie w optyce muzulmanskich "warlords", wodzow i ideologow agresji, na pierwszej linii wrogow, obok Ameryki prezydenta Busha. Cena, jaka chrzescijanie zaplaca za ta nieoczekiwana konfrontacje, bedzie zapewne bardzo wysoka. Byloby dobrze, gdyby cale spoleczenstwo europejskie zdalo sobie sprawe z powagi sytuacji i zajelo w tym momencie stanowisko, ktorego ta sytuacja wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Szacunek dla muzułmanów, ale krytyka wobec is 20.09.06, 14:08 1europejczyk2 napisał: > Byloby dobrze, gdyby cale spoleczenstwo europejskie zdalo sobie sprawe z powagi > > sytuacji i zajelo w tym momencie stanowisko, ktorego ta sytuacja wymaga. Dokładnie, należy odciąć sie od nieodpowiedzialnego podżegacza, który gada co nie jest jego poglądem, chyba tylko po to, aby wzniecić pożar. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Szacunek dla muzułmanów, ale krytyka wobec is 20.09.06, 14:14 piwi77 napisał: > 1europejczyk2 napisał: > > > Byloby dobrze, gdyby cale spoleczenstwo europejskie zdalo sobie sprawe z > powagi > > > > sytuacji i zajelo w tym momencie stanowisko, ktorego ta sytuacja wymaga. > > Dokładnie, należy odciąć sie od nieodpowiedzialnego podżegacza, który gada co > nie jest jego poglądem, chyba tylko po to, aby wzniecić pożar. cepie, to nie papiez wznieca pozar, tylko psychole od mahometa. jesli tego nie widzisz, to win za to swoje problemy z koordynacja ruchowa. niedlugo slowa nie mozna bedzie powiedziec, bo sie pozar wznieci. sluchaj wiesniaku znad wisly. jesli teraz od slowa wybuchaja pozary, to za kilka lat nie trzeba bedzie slow - bedzie dochodzilo do samozaplonow. dlatego sprawe nalezy wyjasnic teraz, poki jeszcze jestesmy w stanie postawic sie islamskiej holocie. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Szacunek dla muzułmanów, ale krytyka wobec is 20.09.06, 14:23 ladna_pupa napisała: > bedzie dochodzilo do samozaplonow. Juz doszło. Płoniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Szacunek dla muzułmanów, ale krytyka wobec is 20.09.06, 14:32 piwi77 napisał: > Juz doszło. Płoniesz. oczywiscie, ze mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
isshia Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 14:10 szacunek dla przedstawicieliwielkich religii, a przedstawiciele mniejszych religii na szacunek nie zasluguja? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 14:11 isshia napisała: > szacunek dla przedstawicieliwielkich religii, a przedstawiciele mniejszych > religii na szacunek nie zasluguja? nie, nie zasluguja. niech sobie zapracuja na szacunek. szacunku nie mozna kupic na wyprzedazy w supermarkecie za 4.50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko już 20.09.06, 14:14 nie podpieraj swojego niewysłowionego szacunku żadnym, proszę, cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko ju 20.09.06, 14:17 piwi77 napisał: > nie podpieraj swojego niewysłowionego szacunku żadnym, proszę, cytatem. jasne, bo sie obraza bogobojni islamisci i zaczna podpalac cos... zgodnie z twoim mysleniem powinnam za to co napisales spalic ci chate i przeleciec siostre razem z kolezankami i kumplami dwadziescia razy. a babcie zamurowac w studni. bo mi sie nie podobaja twoje slowa. zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko ju 20.09.06, 14:44 hej, a czy ktoś z szanownych dyskutantów przeczytał CAŁY tekst B16? tym cytatem on zilustrował coś, z czym się nie zgadza i z czym w reszcie wykładu polemizuje. a IMHO - fanatykowi dowolnej maści wystarczy byle pretekst do "akcji" - np. czerwony kolor poglądów albo koszuli wyimaginowanego przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko ju 20.09.06, 15:06 karakuliambro777 napisał: > hej, a czy ktoś z szanownych dyskutantów przeczytał CAŁY tekst B16? tym cytatem > on zilustrował coś, z czym się nie zgadza i z czym w reszcie wykładu polemizuje > . > a IMHO - fanatykowi dowolnej maści wystarczy byle pretekst do "akcji" - np. > czerwony kolor poglądów albo koszuli wyimaginowanego przeciwnika. ale to przeciez niewazne co on powiedzial. wazne ze mozna mu dowalic i ze znow jest okazja aby przeprosic bogobojnych wyznawcow zbira mahometa. wszyscy dziennikarze w tym zasranym zdemoralizowanym swiecie sa lachudrami - nikt nie podal tresci wypowiedzi papieza, za to wszyscy zacytowali jedno zdanie, ktore w dodatku nie bylo autorstwa benedykta. Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko ju 20.09.06, 15:09 generalizujesz, ladna_pupo ;-), w każdym zawodzie są łachudry i ludzie przyzwoici ;-))), nawet....... a tekst wykładu B16 zczytałem ze strony GW ;-) w całości... Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Wierzymy Ci, Ojcze Świety, na słowo. Tylko ju 20.09.06, 15:25 karakuliambro777 napisał: > generalizujesz, ladna_pupo ;-), w każdym zawodzie są łachudry i ludzie > przyzwoici ;-))), nawet....... > a tekst wykładu B16 zczytałem ze strony GW ;-) w całości... a to sorry, ale to prawdziwy wyjatek. ojciec mi mowil, ze nawet na jakiejs powaznej katolickiej stronie podano tylko cytat z wypowiedzi benedykta 16. wcale nie generalizuje, dziennikarzom chodzi tylko o napuszczanie ludzi na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 14:17 myslę że już czas przestać przepraszać tych cholernych fanatyków, zresztą Papież nie powiedział nic takiego co mogoby muzłumanów urazić - olać ich Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Maksisingiel z muslimem 20.09.06, 14:27 Poszukuję obrzezanego muslima do dmuchania mojego psa. Tylko poważne oferty Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 Do vitmika 20.09.06, 15:24 vitmik napisał: > Poszukuję obrzezanego muslima do dmuchania mojego psa. > Tylko poważne oferty jestem chętny do dmuchania ale nie twojego psa, tylko siostrę ty chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Do vitmika 20.09.06, 15:39 "byczek" ala zidane;) www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 14:39 Ja w przciwienstwie do papieza zapewniam wszystkich o moim braku szacunku dla muzulmanow. Co wiecej jetem dumny z tego co moi moi przodkowie zrobili muzulmanom pod Wiedniem . Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 15:39 australopitecus napisał: > Ja w przciwienstwie do papieza zapewniam wszystkich o moim braku szacunku dla > muzulmanow. Co wiecej jetem dumny z tego co moi moi przodkowie zrobili > muzulmanom pod Wiedniem . no wg tego co mowi lewactwo, to powinnismy przeprosic tych dzikusow za to, ze przybyli do europy, zajechali pod wieden i dostali manto. nalezy ich przeprosic, ze sie bronilismy. bo przez to pogwalcilismy ich obyczaje. w ich obyczaju lezy przeciez mordowanie i jasyr. a my omal nie zniszczylismy tej wspanialej kultury. dobra analogia. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Pełny tekst przemówienia 20.09.06, 14:42 www.europa21.pl/name-News-article-sid-5988.html wiec zanim zaczniecie gadac pierdoly najpierw przeczytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Pełny tekst przemówienia 20.09.06, 14:45 zz26 napisał: > wiec zanim zaczniecie gadac pierdoly najpierw przeczytajcie jasne, to samo ode mnie powyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Pełny tekst przemówienia 20.09.06, 15:48 zz26 napisał: > wiec zanim zaczniecie gadac pierdoly najpierw przeczytajcie dzieki za linka. Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 14:55 "szacunek dla wielkich religii, a w szczególności dla muzułmanów, którzy czczą jedynego Boga i z którymi razem bronimy i krzewimy dla wszystkich ludzi sprawiedliwość społeczną, wartości moralne, pokój i wolność". Słucham? Islam a sprawiedliwość społeczna i wolność? Mówimy o religii, która sankcjonuje wyrzynanie kobietom łechtaczek. Chyba się panu papieżowi coś pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
karakuliambro777 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 15:00 miauka napisała: > Słucham? Islam a sprawiedliwość społeczna i wolność? Mówimy o religii, która > sankcjonuje wyrzynanie kobietom łechtaczek. Chyba się panu papieżowi coś pomyli > ło. łechtaczka rzecz przydatna i miła w uzyciu, ale to temat oboczny do tej dyskusji. a religia papieska sankcjonuje nadal likwidację nie-chrześcijan i heretyków (inkwizycja nie została zniesiona, tylko przezwana kongregacją nauki (albo doktryny) wiary.... Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 15:52 karakuliambro777 napisał: > a religia papieska sankcjonuje nadal likwidację nie-chrześcijan i > heretyków (inkwizycja nie została zniesiona, tylko przezwana kongregacją nauki > (albo doktryny) wiary.... taa, trepie? a kogo ostatnio zlikwidowal jp2 albo b16? podaj przyklad jakiegos heretyka albo niechrzescijanina. jesli nie podasz to oznacza, ze lzesz jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:15 ladna_pupa napisała: > a kogo ostatnio zlikwidowal jp2 albo b16? podaj przyklad jakiegos > heretyka albo niechrzescijanina. jesli nie podasz to oznacza, ze lzesz jak pies > . Ochłoń nieco! Hitler, czy Stalin też własnoręcznie nikogo nie zamordowali, swymi przemówieniami porywali tłumy, więc niewinni? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:21 piwi77 napisał: > Ochłoń nieco! Hitler, czy Stalin też własnoręcznie nikogo nie zamordowali, > swymi przemówieniami porywali tłumy, więc niewinni? hitler i stalin... jebnij sie w leb. jestes troche uposledzony wiec sformuluje inaczej pytanie. podaj przyklad jakiegos niechrzescijanina albo heretyka, ktorego zlikwidowal kosciol (baaardzo uogolnilem, specjalnie dla ciebie) w przeciagu ostatnich 50 lat (dalem ci bardzo szeroki przedzial czasowy, bys nie mazgail sie i skarzyl, ze cie ograniczam). i nie lzyj jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1247 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:25 ladna_pupa napisała: > piwi77 napisał: > > > > Ochłoń nieco! Hitler, czy Stalin też własnoręcznie nikogo nie zamordowali > , > > swymi przemówieniami porywali tłumy, więc niewinni? > > > hitler i stalin... jebnij sie w leb. > jestes troche uposledzony wiec sformuluje inaczej pytanie. > podaj przyklad jakiegos niechrzescijanina albo heretyka, ktorego zlikwidowal ko > sciol (baaardzo uogolnilem, specjalnie dla ciebie) w przeciagu ostatnich 50 lat > (dalem ci bardzo szeroki przedzial czasowy, bys nie mazgail sie i skarzyl, ze > cie ograniczam). > i nie lzyj jak pies. Jesteś baardzo kulturalny jak swój papież, pajac watykański. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:34 tadek1247 napisał: > Jesteś baardzo kulturalny jak swój papież, pajac watykański. znow zajmujesz sie mna a nie tematem. jaka jestem to kazdy moze przeczytac. nie musisz tego wszystkim objasniac. odpowiedz na pytanie, bo twierdze ze lzesz jak pies i nie podasz zadnego przykladu. jestes malym smrodliwym polskim pieniaczem. a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
johoho Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 21.09.06, 00:01 przypomniał mi się taki wierszyk....chwaliła się zupa że jest rymem do biskupa,zupę zjadł głodny w ten sposob zupa poznała nowy rym do biskupa... czy co s takiego. A w kwestii merytorycznej - w skarbcu sułtańskim w Topkapi w Stambule znajduje list przypisywany prorokowi M.. który wzywa mieszkańców obleganego miasta do kapitulacji i przyjęcia jedynej słusznej wiary, alternatywnie oferując wyrżnięcie w pień. Uważam też że w upadku 1-wszej Rzeczypospolitej niemałą rolę odegrały ciągłe najazdy " krucjaty muzułmańskie" turków i tatarów.A i tak mieliśmy farta - Bizancjum skończyło znacznie gorzej. i tak dalej panie dzieju..... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:31 ladna_pupa napisała: > > hitler i stalin... jebnij sie w leb. > jestes troche uposledzony wiec sformuluje inaczej pytanie. > podaj przyklad jakiegos niechrzescijanina albo heretyka, ktorego zlikwidowal ko > sciol (baaardzo uogolnilem, specjalnie dla ciebie) w przeciagu ostatnich 50 lat > (dalem ci bardzo szeroki przedzial czasowy, bys nie mazgail sie i skarzyl, ze > cie ograniczam). > i nie lzyj jak pies. Przykro mi, ale nie chcę dłużej uczestniczyć w tym dialogu. Osiagnął, jak na mnie, zbyt katolicki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:39 piwi77 napisał: > Przykro mi, ale nie chcę dłużej uczestniczyć w tym dialogu. Osiagnął, jak na > mnie, zbyt katolicki poziom. nie ma przykladow. jednak lzesz jak pies. tak, podkul ogon i schron sie za "katolickim poziomem dialogu". jakis delikatny rottweiler... ktos kto nie wierzy w boga jest katolikiem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanym Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:19 Ty lepiej daj to ładną pupę komuś zerżnąć wtedy przestaniesz może pisac głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:22 kochanym napisał: > Ty lepiej daj to ładną pupę komuś zerżnąć wtedy przestaniesz może pisac głupoty przyklady, przyklady moich glupot. bo ty na razie nic sensownego nie napisales. blondyn? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanym Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:27 Ładna Dupka - Widzę, że brak Ci zupełnie i seksu i rozumu. Myślisz, ze jak chcrześcijanie przez średniowiecze mordowali w imię wiary to muzułmanie co robili ??? Na pewno nie byli pacyfistami. Nam przeszło, a im tak niestety zostało !!! Oby nie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:31 kochanym napisał: > Ładna Dupka - Widzę, że brak Ci zupełnie i seksu i rozumu. Myślisz, ze jak > chcrześcijanie > przez średniowiecze mordowali w imię wiary to muzułmanie co robili ??? Na pewno > > nie byli pacyfistami. Nam przeszło, a im tak niestety zostało !!! Oby nie na > zawsze. > no i jaki wniosek wyciagasz z tego, ze im zostalo a nam przeszlo? taki, ze nam przeszlo a ty ciagle sie czepiasz naszej przeszlosci a im nie przeszlo w zwiazku z czym odpuszczasz im przeszlosc i terazniejszosc? i finalny wniosek taki, ze jesli im nie przeszlo to mamy teraz sie dac zabic? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanym Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:35 Tak naprawdę to wygoniłbym ich wszystkich do Afryki lub Azji. Uważam, ze w Europie są niepotrzebni. Uważam, że musimy się bronić. Nie możemy być tylko fanatykami Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:34 kochanym napisał: > Ładna Dupka - Widzę, że brak Ci zupełnie i seksu i rozumu. Myślisz, ze jak > chcrześcijanie > przez średniowiecze mordowali w imię wiary to muzułmanie co robili ??? Na pewno > > nie byli pacyfistami. Nam przeszło, a im tak niestety zostało !!! Oby nie na > zawsze. > Ladna-coś-tam to ksiądz. Czuć na kilometr. Niezły z retoryki, cham i zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:41 piwi77 napisał: > Ladna-coś-tam to ksiądz. Czuć na kilometr. Niezły z retoryki, cham i > zboczeniec. a nawet gdyby, to ma to jakies znaczenie dla sprawy o ktorej piszesz? jesli masz racje, to przeciez nawet zboczonego chama bedacego ksiedzem mozesz zalatwic... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:52 ladna_pupa napisała: > a nawet gdyby, to ma to jakies znaczenie dla sprawy o ktorej piszesz? > jesli masz racje, to przeciez nawet zboczonego chama bedacego ksiedzem mozesz z > alatwic... Chory jestes kaznodziejo. Racja nie jest po to, żeby kogos załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:56 piwi77 napisał: > Chory jestes kaznodziejo. Racja nie jest po to, żeby kogos załatwiać. ty napiszesz w koncu cos na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:04 ladna_pupa napisała: > ty napiszesz w koncu cos na temat? Sumienie mi nie pozwala. Gdybyś przeczytał nie poszedłbyś do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
kukulsky Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:16 Z kolei ja zapewniam o zupełnym braku szacunku dla muzułmańskich terrosrystów! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:19 kukulsky napisał: > Z kolei ja zapewniam o zupełnym braku szacunku dla muzułmańskich terrosrystów! Nie mieszajmy islamu z terroryzmem! Bo muzułmanie zaczną mieszać dwa totalizmy XX wieku z chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:27 piwi77 napisał: > Nie mieszajmy islamu z terroryzmem! nie tego w ogole nie mozna se soba polaczyc. islam i terroryzm to jak ogien i woda. wszyscy terrorysci abarscy po dokonaniu zamachu podawali do publicznej wiadomosci, ze robili to w imieniu misia uszatka a nie allacha. szczyt idiotyzmu, koles. hehehe... > Bo muzułmanie zaczną mieszać dwa totalizmy > XX wieku z chrześcijaństwem. tak, tak tamto sie nie wiaze a to w zadadzie jest nierozerwalne. hitler i stalin mordowali ludzi, bo kochali boga. nie trzeba byc islamista aby widziec ten zwiazek i nazywac go po imieniu, tak jak ty to zrobiles. chlopie, lekarstwa bierze sie codziennie nie tylko w weekendy! zastanow sie 55 razy przed napisaniem czegokolwiek. bo pozniej takie nic jak ja moze osmieszyc cie z dziecinna latwoscia i wychodzi na to, ze jestes wiekszym kretynem niz moj kot. a przeciez ty z cala pewnoscia jestes inteligentnym, wyksztalconym i pieknym chlopakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:54 1. Nie totalizmy tylko totalitaryzmy (chyba ze chodzilo Ci o totalizator) 2. Fundamentem komunizmu byl ateizm, a nazizmu poganstwo, oba mialy u podstaw odrzucenie chrzescijanstwa - wiec nijak ich mieszac sie nie da. 3. Niestety, w odroznieniu od chrzescijanstwa, islam od razu zaczal swa historie przemoca, morderstwem, gwaltem i ludobojstwem (wyrzniecie innowiercow, zwlaszcza Zydow i zoroastrian, na calym Polwyspie Arabskim), zas sam prorok mahomet zanim nawet zaczal spisywac koran zorganizowal w swym obozie tajna policje. Wiec sorry Winetou, ale islam jest od pierwszych chwil swego istnieniu scisle powiazany ze stosowaniem terroru w celu osiagnieca celow politycznych - co jest definicja terroryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:58 darthmaciek napisał: > 1. Nie totalizmy tylko totalitaryzmy (chyba ze chodzilo Ci o totalizator) > 2. Fundamentem komunizmu byl ateizm, a nazizmu poganstwo, oba mialy u podstaw > odrzucenie chrzescijanstwa - wiec nijak ich mieszac sie nie da. > 3. Niestety, w odroznieniu od chrzescijanstwa, islam od razu zaczal swa > historie przemoca, morderstwem, gwaltem i ludobojstwem (wyrzniecie innowiercow, > > zwlaszcza Zydow i zoroastrian, na calym Polwyspie Arabskim), zas sam prorok > mahomet zanim nawet zaczal spisywac koran zorganizowal w swym obozie tajna > policje. Wiec sorry Winetou, ale islam jest od pierwszych chwil swego istnieniu > > scisle powiazany ze stosowaniem terroru w celu osiagnieca celow politycznych - > co jest definicja terroryzmu Mnie nie tłumacz. Wytłumacz to muzułmanom, bo jeżeli podchodzą do tej sprawy tak jak my, mieszając islam z terroryzmem, to bedziesz miał co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:03 piwi77 napisał: > Mnie nie tłumacz. Wytłumacz to muzułmanom, bo jeżeli podchodzą do tej sprawy > tak jak my, mieszając islam z terroryzmem, to bedziesz miał co robić... ty chyba jakis nietutejszy jestes... byles w spiaczce ostatnie kilkanascie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:06 ladna_pupa napisała: > ty chyba jakis nietutejszy jestes... Jak widzę co sie porobiło w naszym kraju w ciągu ostatniego roku, to powyższą uwagę odczytuję jak komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:29 Drogi piwi77 kiedy problem w tym, ze ja nie chce nic z muzulmanami robic. Chce tylko spokojnego, szczesliwego, dlugiego, zdrowego i wmiare mozliwosci nie biednego zycia, dla siebie i dla wszystkich - problemem jest to, ze ich naplyw i ich rosnaca agresja i buta zle wroza spokojowi na naszym kontynencie, o pozostalych nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:02 darthmaciek napisał: > 1. Nie totalizmy tylko totalitaryzmy (chyba ze chodzilo Ci o totalizator) > 2. Fundamentem komunizmu byl ateizm, a nazizmu poganstwo, oba mialy u podstaw > odrzucenie chrzescijanstwa - wiec nijak ich mieszac sie nie da. > 3. Niestety, w odroznieniu od chrzescijanstwa, islam od razu zaczal swa > historie przemoca, morderstwem, gwaltem i ludobojstwem (wyrzniecie innowiercow, > > zwlaszcza Zydow i zoroastrian, na calym Polwyspie Arabskim), zas sam prorok > mahomet zanim nawet zaczal spisywac koran zorganizowal w swym obozie tajna > policje. Wiec sorry Winetou, ale islam jest od pierwszych chwil swego istnieniu > > scisle powiazany ze stosowaniem terroru w celu osiagnieca celow politycznych - > co jest definicja terroryzmu Jeżeli chodzi o pkt 3., to róznicy między obiema religiami nie ma żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:26 Jest i to znaczna. Chrzescijanstwu zajelo jakies osiemset lat zanim zaczelo szerzyc sie podbojem i przemoca (za Karola Wielkiego), wczesniej jego rozwoj przebiegal pokojowo i nawet czesciej podbici nawracali zdobywcow niz odwrotnie - islamowi podobny proces zajal jakies osiem minut Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 18:05 Chrześcijanie woleliby gdyby taka opinia o nich była. Niestety, fakty są bardziej nieubłagane. Gdy tylko zostali uznani za religię państwową (IV wiek), natychmiast zdelegalizowali inne wyznania, z odbieraniem majątków, a także zycia opornym. A potem było już tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 19:30 OK, sprobujmy wiec inaczej - proste pytanie: w jakim kraju wolalbys zyc, chrzescijanskim, czy muzulmanskim? Przyjmijmy, ze nie ma roznicy w poziomie zycia. I przyjmijmy, ze oba sa konserwatywne i autorytarne, np. jak Hiszpania za czasow Franko i dzisiejza Arabia Saudyjska. Bez wzgledu na wynik - jesli dla Ciebie islam i chrzescijanstwo to jedna i ta sama zaraza, to wspolczuje - nawet jesli nie lubisz kosciola i chrzescijanstwa, to jednak wlasnie te instytucje uksztaltowaly zachodnie spoleczenstwo, w ktorym zyjesz - niedoskonale, ale bez watpienia pozwalajace na najlepsze i najbardziej godne zycie na tej planecie. Co uksztaltowal islam, mozemy zobaczyc codziennie w wiadomosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanym Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 16:18 Tchórz. Szkoda, że nie wspomniał o zabitej zakonnicy i podpalonych kościołach. Pewnie to zrobiy muzułmańskie aniołki Mahometa !!!! Wystarczyły zupełnie ostatnie wyjaśnienia, dzisiejsze już były niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa3 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:36 jak dla mnie to muzulmanie potwierdzili swoim zachowaniem, ze mowil prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 16:46 oliwa3 napisała: > jak dla mnie to muzulmanie potwierdzili swoim zachowaniem, ze mowil prawde. tak, ale lewactwo jedzie w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:26 Ladna pupa, nie dość że ładna to jeszcze ma poukładane w głowie - i to z sensem. Nie przejmuj się, piwi77 i jemu podobni to jeszcze szczawie, może zmądrzeją. Na razie to mają potężne predyspozycje aby zostać dhimmi. Cóż, jak ktoś lubi być walony... Rodzaje zboczeń są różne. Tylko szkoda sztuki, literatury, teatru, filmu, muzyki, nauki i temu podobnych zgniłych wytworów zdegenerowanego Zachodu. Przecież prawdziwy muzułmanin (np model talibsko- wahabicki, z miejscowym odchyleniem perskim) nie będzie się zajmował takimi pierdołami. Czołem o glebę, kindżał w zęby i poszli rebiata! Aha, i kobitek szkoda, fajne są takie pępuszki zgrabne... Nawet najprzedniejszy jedwab uformowany na kształt worka to już nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
robert888 Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 17:16 tzn. co niby proponujeż Papiezowi aby zrobił? Pokazał muzulmanom palec? Sprecyzuj pojęcie "bycia twardym" bo na razie to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułm 20.09.06, 18:35 robert888 napisał: > tzn. co niby proponujeż Papiezowi aby zrobił? Pokazał muzulmanom palec? > Sprecyzuj pojęcie "bycia twardym" bo na razie to nic nie znaczy. a nich im pokaze palec. posrali by sie ze zlosci. to w ogole jest kultura kretynow. kiedy pala kulke papieza malo nas to obchodzi. no i slusznie, niech sobie robia co chca w tym swoim syfie. ale jeslibysmy my spalili kukle zbira mahometa, posraliby sie i wplaw przyplyneli tutaj z afryki aby nas pozrec zwycem. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut A zapewniaj sobie, hitlerjugend - dałeś "ciała" 20.09.06, 17:59 i nic ci nie pomoże... Debil z tiarą? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: A zapewniaj sobie, hitlerjugend - dałeś "ciał 20.09.06, 18:31 ben_shaprut napisał: > A zapewniaj sobie, hitlerjugend - dałeś "ciał > Debil z tiarą? koncertowy przyklad kretynizmu made in poland. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Papież zapewnia o wielkim szacunku dla muzułmanów 20.09.06, 18:03 Ta straszna i jednocześnie śmieszna wojna ma charakter regigijny i musi się toczyć pomiędzy dwoma potęznymi ugrupowaniami religijnymi, czyli właściwym adresatem i miejscem jest Watykan i Mekka a nam g.... do tego. W jej wyniku zwycięzy silniejszy tzn silniejsza ideologia. Nowych wojen religijnych w stylu średniowiecznych trudno oczekiwać ( Może z wyjatkiem katolandu, Sp-ka 2 BRACI pod wodzą łojca Ryjdzyka ruszy z odsieczą bo wysyłanie batalionów przychodzi nam stosunkowo łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś