nessuno Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 20:54 "Władza nie jest dla nas celem samym w sobie. Chcemy rządzić Polską, ale po to, aby Polskę zmieniać. Nie pójdziemy wobec nikogo na ustępstwa, które by podważały nasze plany, plany naprawy Rzeczpospolitej" - podkreślił szef rządu. Panie kaczka,przestań pan bzdury opowiadać.Sam pan w to nie wierzy.Przesraliście już swoją szansę.Pora już kończyć,a nie czekać na kolejne wybory.Takiego wała,mojego głosu nie dostaniecie popaprańce.Jesteście hańbą Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Kaczynscy - prawdziwi polscy patrioci gora 22.09.06, 21:08 Smiesza mnie te wulgarne wypowiedzi frustratow i agentow starego systemu na tym forum. Golym okiem widac, ze geniusz J. Kaczynskiego z duza latwoscia radzi sobie z trudna przeciez sytuacja. Pozostalym "przywodca" takim jak Tusk, Rokita, Olejniczak, Lepper pozostaje tylko zgrzytac zebami, jednoczesnie je szczerzac w falszywym usmiechu. Ogral was panowie, ponownie was ogral jak dzieci. A samo to, ze w demokratyczny sposob dal sobie rade z tym" wiejskim watazka, powinno by przyczyna wystawienia mu pomnika. No coz; wszyscy przeciez mieli mozliwosc zapoznania sie z rachunkami jakie ten warchol wystawial polskiemu spoleczenstwu za rozbijanie sie samolotami, zlopanie najlepszych trunkow, ubrany w nalepsze garnitury i buciki. " Panie prezesie, trzeba sie podac do dymisji i to wlasnie teraz" " Mowisz pan" rzecze pan prezes Dyzma. "Ale kiedy szkoda tych pare tysiaczkow..." No i czs bedzie znowu blokowac wiejskie odpusty, panie Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg chyba Waterloo nastało 22.09.06, 21:11 gdy wiosną 1945 roku tylko Wunderwaffe pozostawało jedyną nadzieją, ciągle nie brakowało takich co wierzyli i sławili geniusz Wodza Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do qawsedrtfg 22.09.06, 21:16 Ten pan to pewnie byl Twoj wodz. Poza tym nie widze zwiazku. Przekonamy sie za pare tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczynscy - prawdziwi polscy patrioci gora 22.09.06, 22:20 marek10004,lepiej widzieć warchoła w eleganckim ubraniu jak chama i flejta na mównicy.Tatuś lektor marksizmu leninizmu czego miał nauczyc synka.Synek nieudacznik życiowy nawet nie potrafił sobie rodziny założyć,jakie on ma pojęcie o życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 20:56 Tytuł jak zwykle niewłaściwie przesadzony. Fakty są przecież zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Jak to zwykl mawiac Twoj brat blizniak..... 22.09.06, 21:01 sp....aj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Jak to zwykl mawiac Twoj brat blizniak..... 22.09.06, 21:05 > sp....aj dziadu! Dlaczeg P. Prezydent mógł w kampanii powiedzieć s.p.i.e.p.r.z.a.j dziadu, a na forum trzeba kropkować? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Zakiwał się kartofel na śmierć (polityczną)? 22.09.06, 21:02 Nie wierzę, dalej coś knuje i kombinuje. On tak już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zakiwał się kartofel na śmierć (polityczną)? 23.09.06, 10:39 Niech Kaczyński jeszcze trochę knuje. Przez to spadnie bardziej boleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusie! 22.09.06, 21:02 Ten facet po prostu robi swoje i jest wiarygodny! Zależy mu na Polsce i nie trzyma sie tak kurczowo władzy, jak inni, którzy, gdy jej nie otrzymują, dostają małpiego rozumu a frustracja nie pozwala i, logicznie mysleć! Brawo Jarek, Brawo Lechu - Polacy z wami, róbcie swoje! Będą wybory - dostaniecie jeszcze wiecej głosów niż w "pamiętnym" AD 2005! I nie przejmujcie się sondażami! Odpowiedz Link Zgłoś
polonais A tales dalej swoje ... 22.09.06, 21:09 Biedny chlopina. Tak sie napina a za co sie nie wezmie to wszystko w g...o sie obraca ... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Jestem konsekwentny, a nie czerwona chorągiewka 22.09.06, 21:11 Unia Demokratyczna - Unia Wolności - Partia Demokratyczna + SLD/SdPl/UP = postsolidarnościowipostkomuniści? Odpowiedz Link Zgłoś
polonais Re: Jestem konsekwentny, a nie czerwona chorągiew 22.09.06, 21:30 Konsekwencja w glupocie wcale nie jest cnotą. Jak mawiał Sw. Augustyn: Błądzenie - rzecz ludzka, trwanie w błędzie - diabelska. Pomysl o tym troche ... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Jestem konsekwentny, a nie czerwona chorągiew 22.09.06, 22:29 Przecież to się tyczy też ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Kto chce prezydenta Tuska?Wpisujcie się chłopaczki 22.09.06, 21:15 Albo premiera Rokite? - Tez sie wpisujcie! Zobaczymy, ilu was jest, silni w gębach! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kto chce prezydenta Tuska?Wpisujcie się chłop 23.09.06, 10:38 Ja chcę, tylko Tusk i Rokita, a nie ci przestępcy s PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ;)))))) tales to dzielny pretorianin :D bedzie 22.09.06, 21:17 stal przy swoim cysurzu :P do konca, mimo ze ten cysurz, to zwykle nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ;)))))) tales to dzielny pretorianin :D bedzi 22.09.06, 22:33 Gekon, walnąłeś sobie w żyłe? Bredzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
msvip Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 21:16 tales1 napisał: > Ten facet po prostu robi swoje i jest wiarygodny! Zależy mu na Polsce i nie > trzyma sie tak kurczowo władzy, jak inni, którzy, gdy jej nie otrzymują, dostaj > ą > małpiego rozumu a frustracja nie pozwala i, logicznie mysleć! Brawo Jarek, Braw > o > Lechu - Polacy z wami, róbcie swoje! Będą wybory - dostaniecie jeszcze wiecej > głosów niż w "pamiętnym" AD 2005! I nie przejmujcie się sondażami! i na tobie tez mu pewno zależy kołku :):):)tak samo jak na ilości opadów śniegu na Alasce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 22:32 Ja jestem bezinteresowny i na nic nie liczę! Chcę jedynie normalnej Polski z silnym prezydentem i premierem, a twoja opinia obchodzi mnie tyle, ile ... śnieg w Tadżykistanie! Czerwona parówa, zawsze będzie czerwoną parówą! (to za kołka) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Jasne Tales... Bezinteresowny jesteś 22.09.06, 22:37 Ale zapomniałeś dodać, że PiS ma spory budżet na kampanię w necie ;) A serio, który Kaczyński ma jaja, bo jeden z nich się nie rozmnożył ;p Ta normalna Polska, której chcesz jest niczym innym jak dyktaturą ciemniaków. PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A jestem! 22.09.06, 22:55 Budżet na kampanię ma i PO, i to większy, wliczając uległe media komercyjne i nahalną bezpłatną promocję ze strony GW, Polityki i innych pisemek! Dyktatura ciemniaków? Ty chyba nie wiesz, co oznacza słowa dyktatura, chłopcze! Wcześniej oprezydentem był elektryk, później przez dekadę niecały magister ekonomii, teraz mamy profesora i jest źle? Ośmieszasz się bracie, albo wsciekłość z przegranej twoich ulubieńców odbiera ci zdolność logicznego rozumowania! Pewnie, że ja ze swoimi poglądami wnerwiam osobników o czerwonoróżowym zabarwieniu, którzy dają mi to co rusz odczuć,zapominając o głoszonych hasłach : "tolerancja", "otwartość" - na poglądy innych! Ale cóż począć, przeżyję! Przynajmniej to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum może otrząśnie się z błędnego przeświadczenia, że wszyscy myślą tak jak oni! Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent No i dobrze! 22.09.06, 23:04 Ale przypomnij sobie, że dyktatura oznacza posiadanie władzy absolutnej, a do tego dążą Twoi idole... A SLD ma mały budżet na kampanię... A przecie tyle podobno nakradliśmy :(( Pozdrawiam Talesie i idę spać! PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: No i dobrze! 22.09.06, 23:10 No właśnie to mnie dziwi: tyle nakradliście, a na kampanię nie macie? Pewnie kisicie wszystko na numerycznych kontach w Szwajcarii! A zwykłych ludzi, nawet waszych wyborców, macie w d...! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: No i dobrze! 22.09.06, 23:43 numerycznie to moga byc maszyny sterowane, kaczy baranku :) Odpowiedz Link Zgłoś
melsztynska tylko, ze ten profesor przemówienia powitalnego 22.09.06, 23:29 nie przeczytał porządnie przed papieżem. umiejętność reprezentowania narodu (nie mówiąc już o charyzmie) nijak się mają do profesur (słusznie uważanych w tym kraju za najbardziej szanowany zawód). żal mi go bylo jak tak dukał i dukał ale i wkurzona bylam strasznie, że się dał wypchnąć przebojowemu bliźniakowi na stanowisko, do ktorego się z tylu powodów nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A jestem! 22.09.06, 23:42 kogo mamy, przepraszam? prezydent sie zmienil??? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 21:19 tales1 napisał: > Ten facet po prostu robi swoje i jest wiarygodny! Zależy mu na Polsce i nie > trzyma sie tak kurczowo władzy, jak inni, którzy, gdy jej nie otrzymują, dostaj > ą > małpiego rozumu a frustracja nie pozwala i, logicznie mysleć! Brawo Jarek, Braw > o > Lechu - Polacy z wami, róbcie swoje! Będą wybory - dostaniecie jeszcze wiecej > głosów niż w "pamiętnym" AD 2005! I nie przejmujcie się sondażami! Chłopie, palisz to świństwo czy wąchasz klej? Odpowiedz Link Zgłoś
ocellatus Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 21:23 Tu muszę się zgodzić. Skrajni zwolennicy PIS-u nie dotykają się stron gazety więc nie wiedzą nawet jakie sondaże są tam prezentowane. Ani nie martwią się "opluwającymi" komentarzami. Nawet jak się PIS-owi do końca nie uda, to wierzę, że uda się "ściąć" kilka głów zamieszanych w doprowadzenie Polski do stanu w którym się znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 22:44 Co to znaczy skrajni zwolennicy zwolennicy? Nie wystarczą: zwolennicy? Nie dotykają stron gazety? Gazety? Jednej gaqzety? Tak, nie dotykam stron GW, ale czytuję jej wydania elektroniczne! Czytuję Dziennik, Życie Warszawy, Nasz Dziennik, Wprost, Newsweek...a z zagranicznych Le Mond i FAZ, wystarczy chyba? Uważasz się za lepszego od... takiego moherowego beretu? Takaś mądra, ostajnico nakrapiana (chalcides ocellatus), jaszczurko? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 22.09.06, 23:45 tales, ogladanie reklam w prasie zagranicznej to jeszcze nie jest czytanie, tak gwoli scislosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ocellatus Re: Kaczyński to ma jaja! Tusk z Rokitą to pikusi 23.09.06, 00:01 Kto napisal zwolennicy zwolennicy? Skrajni zwolennicy. Nie rozumiesz pojęcia? :D Czy ja coś do Ciebie pisałem? Napisałem, że są ludzie co mają w d.. opinie kilkunastu frustratów z forum internetowego. I cokolwiek piszą te kilka tysięcy (załóżmy) forumowiczów to ich to ni cziębi ni parzy. A ty co? Chwalisz się, że umiesz czytać? :P Poza tym, Astronotus Ocellatus. :D Odpowiedz Link Zgłoś
uenifeu Plan Polski Solidarnej (PPS) 22.09.06, 21:07 Juz sie pogubilem z tymi planami. Za kazdym razem jak widze Jarosława "Drewniane Rece" w TV to jakis inny plan albo pakt albo numerek przy RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
msvip powrót do socjalizmu - czas emigrować! 22.09.06, 21:07 pomijając inne aspekty tego rędzia , to faktycznie interesujące jest ,że w ramach Polski solidarnej budżet na kolejny rok zakłada zwiększone obciążenie tych , co pracują (pracownicy , przedsiębiorcy ) na rzecz kilku wybranych kast społecznych jak np rolnicy , które nie przyczyniają się w żadnym stopniu do wzrostu wspólnego dobra , z którego korzystają .Gdzie wobec tego do q.wy nędzy jest sprawiedliwość społeczna??????Widać drobnymi krokami zmierzamy do tego co było przed 1989 rokiem czyli Realnego Socjalizmu. A mnie nikt nie zapytał, czy chcę , aby z efektów mojego codziennego zapie....nia w pocie czoła korzystała cała grupa nierobów , leni i obiboków!! To jest wielki c..j a nie Polska Solidarna!@! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: powrót do socjalizmu - czas emigrować! 23.09.06, 10:40 Precz z Kaczyńskimi.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joaska321 J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przedte.. 22.09.06, 21:13 Planu Polski Solidarnej to w skrócie PPS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przedte.. 22.09.06, 21:13 Pisiorki kochane.... tego waszego wodza to nieźle pogięło! A kto on jest, że orędzia wygłasza, no chyba że w imieniu braciszka? Coś wam się ten wódz nie sprawdził się, bo po pierwsze nie ma nosa do ludzi jak z takimi jak Lepper sojusze zawiera, a po drugie, jeśli podstępem wyciąga posłów z innych partii (choćby nawet szmaciarzy) to jest gość bardzo niehonorowy. Tak więc przyjrzyjcie się swojemu wodzowi i ocknijcie się ....zanim Polskę do końca zniszczycie, a macie tam sporo geniuszy jak kurski, bielan, zawisza, cymański, jurek marek, ludwik - ich stać na wszystko. Nawet jak słyszę na ordynację pt. wybrany bierze wszystko - nie kompromitujcie gó..arze. Odpowiedz Link Zgłoś
anty-pis2006 Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:26 Ludzie! Bierzmy udzial w wyborach i odbierzmy wladze tym idiotom. Na wymiociny mnie bierze jak widze kogokolwiek z PISu. Nienawidze PISu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
echo66 Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:35 "Władza nie jest dla nas celem samym w sobie." No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 po co wy tu ludzie piszecie ? tego nikt nie czyta 22.09.06, 21:17 ..wyborczej juz NIKT NIE CZYTA !!!!! ... strata czasu ! proponuję ONET ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: po co wy tu ludzie piszecie ? tego nikt nie c 22.09.06, 21:19 No to co ty tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Jarosław K. czyta FORUM "Wyborczej". 22.09.06, 21:42 pw2221 napisał: > ..wyborczej juz NIKT NIE CZYTA !!!!! ... strata czasu ! proponuję ONET ! ************************************************************************** Przeczytał wypowiedzi na forum nt. spartolonej nowej ustawy lustracyjnej i jak się dowiedział, że połowę rządu będzie musiał wyrzucić (łącznie z Zytą G.) - to wyrzucił tę ustawę. Do kosza. ;) Teraz trzeba pisać, żeby zgłosił bratu dymisję rządu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:18 Po raz pierwszy zgadzam się z panem premierem Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kenman Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:27 Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy! A kto wyciągnie ręke po tę władzę, to mu ta władza tę rękę.... Skąd my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
moonflate Prosba do panstwa Kaczynskich. 22.09.06, 21:23 Panowie Kaczynscy !!! proszę się wziąć za rozwój najbiedniejszych regionów, walkę z bezrobociem ,budowę infrastruktury drogowej i budownictwo mieszkaniowe a nie za pierdoły które tak naprawdę nikogo nie interesują. A stwarzanie wyimaginowanych problemów nie odciągnie inteligentnych ludzi od tych rzeczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przedte.. 22.09.06, 21:23 Premier często używa okreslenia "przedwczesne wybory",ale miejmy nadzieję,że chodzi i przedterminowe. I z tym się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
jur.jam Jednak kurduple mają kompleksy 22.09.06, 21:26 Te małe karakany aż kipią chęcią zemsty i rozpierduchy ,,,,,,,,Niech naród z tym skończy ..wstydu na świecie oszczędzi . Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Rokita i Schetyna to właśnie kurduple 22.09.06, 21:36 O nich mówisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 powiedzmy PiSowi "Spieprzaj dziadu" 22.09.06, 21:26 12 listopada będą narodowe wykopki :D Odpowiedz Link Zgłoś
o90 boi sie PO i watlym cialkiem trzesie 22.09.06, 21:27 perspektywa wczesniejszych wyborow nie po mysli PO oj nie po mysli.... ciekawe w jaki stylu teraz Donald przerznie kolejne wybory ? i czy w koncu po tych przegranych wyborach kopnie go ktos ze stolka Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda trudno o wiekszego hipokryte i kretacza niz kaczor 22.09.06, 21:27 - juz wkrotce spoleczenstwo mu za to zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 wcale nie trudno - popatrz na Donalda 22.09.06, 21:41 Donald jak kazdy wie dobry jest w liczeniu glosow szczegolnie w czerwcu i szczegolnie jak trzeba kolegom komunistom pomoc okazac w chwili dla nich nieciekawej ale podobno swietnie tanczy tylko to nie wystarczylo zeby wygrac wybory ale z niego sierota... Odpowiedz Link Zgłoś
b3style KlamstwA!! 22.09.06, 21:29 Klamstwo wyborcze powinno byc tak samo scigane jak klamstwo lustracyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Nowa egzotyczna koalicja PO i Samoobrona 22.09.06, 21:32 czyli SAMOPOMOC Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Nareszcie ! 22.09.06, 21:38 Krzyzyk wam na droge panowie K., obysmy zapomnieli wasze przebrzydle pisowskie geby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Wzrost i sukcesy 22.09.06, 21:39 Gospodarka ma się w miarę dobrze nie dzięki rządowi, ale pomimo jego radosnej twórczości. Kaczor to tylko gracz - nie mąż stanu. On jest dobry tylko w gabinetowe gierki. Nie patrzy dalej, niż do najbliższych wyborów. Nie ta liga. Wydatki socjalne i na rolnictwo wzrosną, bo emeryci i rolnicy to elektorat. Nie ma żadnego pomysłu dla ludzi zarabiających średnio. To ich się doi, bo są za bogaci, żeby wyłudzać zasiłki i za biedni, żeby kombinować na podatkach. Wybory wygra PiS przy 30% frekwencji. I chyba właśnie o to chodzi.Platforma nie ma szans, bo jej elektorat zostanie w domu albo będzie w tym czasie zmywać gary w Irlandii.Żeby w Polsce dokonano poważnych reform, musi chyba dojść do poważnego krachu, jak w 1989. Na Węgrzech jest zadyma, bo rząd podawał nieprawdziwe dane. Może u nas jest tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 zapomniales dodac 22.09.06, 21:45 ze na Wegrzech to byl lewacki rzad umknelo z pamieci ? za duzo czytasz wybiorczej i sie kolego za bardzo sugerujesz wybory wygrywa lepszy Platforma jest gorsza ot wszystko nie wszystko co wymysli Tusk a opisze Michnik pochwali Geremek jest GENIALNE patrz -> Unia Demokratyczne, gruba kreska, wspieranie lewej nogi, mgr Golen itd Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: zapomniales dodac 22.09.06, 21:53 Kłamstwo nie jest ani lewicowe ani prawicowe.Ono jest ponadpartyjne. Niedawno Kaczor twierdził, że Samoobrona to esbecki twór. Teraz (tzn. do dzisiaj) tworzył z nimi koalicję. To tylko jeden przykład zakłamania. Nie będąc fanem Kaczorów nie musze być fanem Michnika czy Kwaśniewskiego.I nie jestem. Ale zdaję sobie sprawę, że na szkoleniach w Radyju takich przypadków nie przewidziano. A więc klapy na oczy i do przodu! Kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Hmm... a co wy się tak lewicy uczepiliście? 22.09.06, 22:08 Aż tak się boicie? No i co z tego, że był lewicowy? Równie dobrze mógłbyć prawicowy. Kłamstwo jest obecne w każdej opcji. Spójrz na Kaczki, jak kłamią na potęgę. Ja się pytam, no gdzie jest ten obiecany przez Kaczora most? PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
langston Brawo PIS!! Brawo Jarek!!!! 22.09.06, 21:41 ...no coz UE uznala juz Leppera z "profesjonaliste":)) Kaczynscy nie pozwola tu chulac niemieckim i rosyjskim ziomalom jak Tusio czy Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Unia o Lepperze. 22.09.06, 21:53 langston napisał: > ...no coz UE uznala juz Leppera z "profesjonaliste":)) ********************************************************** No cóż, na tle Jarosława K. i jego kumpli, Andrzej L. wypadał po prostu świetnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Brawo PIS!! Brawo Jarek!!!! 22.09.06, 22:29 langston napisał: > ...no coz UE uznala juz Leppera z "profesjonaliste":)) > > Kaczynscy nie pozwola tu chulac niemieckim i rosyjskim ziomalom jak Tusio czy > Lepper. > A dupa Jaś i rozmowa na migi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:42 Panie Kaczynski,jedyna rzecz którą pan powiedział mądrą,pomożemy odpłynąć Pisowi w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przed 22.09.06, 21:46 Teraz już wiem dlaczego na bilbordach Tuske jest napisane RAZEM. PO razem z SAMOOBRONĄ, Tuske razem z Lepperem. Planowali od dawna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: J. Kaczyński: Jedynym wyjściem ....... 22.09.06, 21:53 Wprawiasz mnie w w doskonały humor tępy politruku.... Za niedługo wasze A-bombki będą rozrywać się nad Rassiją... I o to chodzi...ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: J. Kaczyński: Jedynym.... 22.09.06, 21:43 Ten Jarek to głupek....w "sondaże" nie wierzy... Znowu przegra....wszystko...matoł...ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 J. Kaczyński: Jedynym wyjściem mogą być przedte.. 22.09.06, 21:45 Kaczynski jak zwykle uzywa wznioslych slow ,ktore nie maja nic wspolnego z jego fatalnymi rzadami.Czas najwyzszy by on i jego rzad spakowal manatki. Brzemie szkod jakie wyrzadzil Narodowi jest wyjatkowo ciezkie.On jest solidarny ale z USA , dla ktorych gotow jest zlozyc ofiare z krwi polskiego zolnierza w bezsensownej wojnie.Narod ,gdyby byl madry , juz dawno winien podjac wielki przeciwko tym rzadom protest.Bo blizniaki niczym slepcy z obrazu Bruegla prowadza Kraj i Narod ku Przepasci. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent PiSuar nr 1 aka Prezes jak zwykle kłamie 22.09.06, 22:03 Szczególnie gdy mówi, że: "Władza nie jest dla nas celem samym w sobie. Chcemy rządzić Polską, ale po to, aby Polskę zmieniać. Nie pójdziemy wobec nikogo na ustępstwa, które by podważały nasze plany, plany naprawy Rzeczpospolitej" Na przestrzeni ostatniego roku widać wyraźnie, że dla Kaczek i PiSuarów władza jest celem samym w sobie, szczególnie, że daje dostęp do koryta. Koryta, o którym Kaczki nie marzą (bo i Jarek, i Lech chcą władzy), ale PiSuary owszem. Strach się bać, co wymyślą Zero i Wodnik jak będą parlamentarne, skoro przy samorządowych tak szaleją. PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Potwory i Spółka - czyli polskie koszmary w akcji 22.09.06, 22:01 Wstyd o obciach na kółkach Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Potwory i Spółka - czyli polskie koszmary w a 23.09.06, 10:40 Podłość i Satanizm.!!! Odpowiedz Link Zgłoś