dan3iger 24.09.06, 23:07 Kaczor nie daruje Wojewódzkiemu. Kwas miał chociaż poczucie humoru. Kaczor nie ma nic, nawet tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger P.S. 24.09.06, 23:08 P.S. Wojewódzki nie zasłużył sobie na Porshe. Tego nie rozdaje się za zasługi. On na nie zapracował. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Tani lans i puuustka. Żenada! 24.09.06, 23:19 GW zamieściło reklamę a ne recenzję. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 24.09.06, 23:22 m635 napisał: > GW zamieściło reklamę a ne recenzję. Jaki program taka "recenzja". Wojewódzki polansował swoją dziewczynę i koleżankę z tej samej stacji a Łupak polansował Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 24.09.06, 23:28 kataryna.kataryna napisała: > m635 napisał: > > > GW zamieściło reklamę a ne recenzję. > > Jaki program taka "recenzja". Wojewódzki polansował swoją dziewczynę i > koleżankę z tej samej stacji a Łupak polansował Wojewódzkiego. Łupak? Co to jest Łupak? I czemu mieli tę recenzję dawno już napisaną a tylko wkleili tuż po emisji? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 24.09.06, 23:33 m635 napisał: > Łupak? Co to jest Łupak? To ten co podpisany pod recenzją. > I czemu mieli tę recenzję dawno już napisaną a tylko wkleili tuż po emisji? No właśnie, ciekawe. Recenzja w GW ma godzinę dużo wcześniejszą niż początek programu. Może Łupak miał nagranie wcześniej z TVN, żeby miał dobrze dopracować swoje peany na cześć Kuby. A może w ogóle nie musiał ich pisać tylko dostał od razu z TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 00:02 Ja wam powiem, to układ walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 25.09.06, 00:19 create napisał: > Ja wam powiem, to układ walczy. Eee tam, to po prostu "dziennikarskie" standardy GW - Łupaki i Cuchnowskie w natarciu. Powinni Łupaka przerzucić na pierwszą linię frontu walki z PiS-em. Ma chłop talent. Twardy jak Bratny, pióro jak Samitowski, wyczucie polityczne jak Barański. Jeszcze usłyszymy nie raz jego łupanie! Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 25.09.06, 00:34 Fronty walki to istnieją tylko w PiSie, reszta społeczeństwa czuje się normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 25.09.06, 08:00 Kuba W. jakoś mnie nie zachwycił w nowym programie w zasadzie nic nowego, prócz nowej skórzanej kanapy, nie pokazał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wd_07 Re: Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 25.09.06, 09:13 Ten program nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Fakt parę ciętych tekstów było ale nic poza tym. Kwaśniewska nie miała zupełnie nic do powiedzenia, a Mucha nawet jak coś chciała powiedzieć to przez koński śmiech nie za wiele można było zrozumieć. Generalnie nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Przede wszystkim - infantylny do bólu 25.09.06, 09:33 To oczywiście może działać oczyszczająco i odstresowująco... na niektórych. Ale jednak - infantylny, prymitywny i chamowaty. Czy ktoś to jeszcze zauważa? Czy też standardy tak zanurkowały, że następny program wychwalanay przez Łupaka to będzie "Z ukrytą kamerą w szalecie" - kuuupa śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Genialny i trafny 25.09.06, 11:30 Kuba moglby byc szary i podobac sie umiarkowanie wszystkim. Jednak on wybral ciekawsza droge - jedno go nieznosza, inni uwielbiaja. Wyroznia sie i to sie ceni. Pokazuje ze nie trzeba brac wszystkiego na serio. Choc ogladam sporadycznie (i jego i TV w ogole) to bardzo go darze sympatia wlasnie za to jego nieszablonowe podejscie Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 Wolny Rynek Katapultuje Psychopatów :)))))))))))) 25.09.06, 13:17 ...Patrząc na czarne porsche ... Kuby Wojewódzkiego ....pomyślałem, że absolutnie na nie zasłużył.... he he he he he !!!!! czubek zachwycony czubkiem :))) tak jak historia zna mnóstwo przypadków -wykatapultowania-:) psychopatów na władców - patrz hitler, stalin, jaruzel, kwach itp. tak Wolny Rynek - z woli Łżemediów i szarej manipulowanej masy konsumentów - katapultuje bardzo medialne bo psychopateczno-ćwierćinteligentne jednostki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalewska77 Re: Wolny Rynek Katapultuje Psychopatów :)))))))) 25.09.06, 13:21 witek-kwitek881 napisał: > ...Patrząc na czarne porsche ... Kuby Wojewódzkiego > ....pomyślałem, że absolutnie na nie zasłużył.... > > he he he he he !!!!! > czubek zachwycony czubkiem :))) > > tak jak historia zna mnóstwo > przypadków -wykatapultowania-:) > psychopatów na władców - > patrz hitler, stalin, jaruzel, kwach itp. > > tak Wolny Rynek - > z woli Łżemediów i szarej > manipulowanej masy konsumentów - > katapultuje bardzo medialne bo > psychopateczno-ćwierćinteligentne > jednostki :))) ....Przede wszystkim jednak Wojewódzki jest zabawny... ....ryzykowne komentarze (do Oli Kwaśniewskiej, gdy chciała się napić: „leje sobie, jak jej stary w Charkowie”). Można zadać pytanie o celowość tych wygłupów.... he he he he he he !!!!!!!! ten Łupak ma jednak przebłyski świadomości :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zglosczeresniaka łópak jest tópak a wojewódzki ma BLOGA!!!!!!!!!!!! 25.09.06, 22:15 czeresniaki.blox.pl to troche przeginka, ale w sumie kubus robisz tam niezle pojazdy. tak 3maj! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-kowal56 [...] 26.09.06, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 ******Napadnie go młodzieżówka PiS****** 26.09.06, 09:49 Wystarczy poczytać posty, by dowiedzieć się jak go pisiory nienawidzą. Program fajny. Podczas, gdy Wolski i Pietrzak wślizgują się w doopę nowej władzy, Wojewódzki trzepie ją (słusznie) po doopie. Odpowiedz Link Zgłoś
abrzozowska1 Re: ******Napadnie go młodzieżówka PiS****** 26.09.06, 10:58 A kogo to niby trzepał po doopie Kuba, raczej ględził o doopie marynie z dwiema infantylnymi doopami. Wcale nie jestem fanką Pis, ale jak wielu widzów byłam rozczarowana programem - troje znajomych siada przy piwku i ględzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: ******Napadnie go młodzieżówka PiS****** 26.09.06, 14:28 Ja słyszałem jak robił sobie jaja z niziołków, którzy rządzą teraz Polską. Ty słyszałaś co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: Wolny Rynek Katapultuje Psychopatów :))))))) 25.09.06, 14:12 > tak jak historia zna mnóstwo > przypadków -wykatapultowania-:) > psychopatów na władców - > patrz hitler, stalin, jaruzel, kwach itp. zapomniałeś jeszcze dodać braci Kaczyńskich i ich ludzi typu Dorna > tak Wolny Rynek - > z woli Łżemediów i szarej > manipulowanej masy konsumentów - > katapultuje bardzo medialne bo > psychopateczno-ćwierćinteligentne > jednostki :))) takich psychopatów jak np. oj. Rydzyk i Maciarewicz Odpowiedz Link Zgłoś
stefanku1 Re: Wolny Rynek Katapultuje Psychopatów :))))))) 26.09.06, 02:54 lzygan napisał: > > zapomniałeś jeszcze dodać braci Kaczyńskich i ich ludzi typu Dorna > > takich psychopatów jak np. oj. Rydzyk i Maciarewicz Alez skad?! To sa przeciez autorytety moralne moherow! Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Re: Wolny Rynek Katapultuje Psychopatów :))))))) 25.09.06, 16:54 Czy to był "najlepszy" program K.W.? Na pewno nie. Ani A.M. ani A.K. nie są jakimiś nad wyraz ciekawymi osobami. Jedyne co wyróżnia ten program (i co autor artu zauważył) to "odwaga" K.W w kpiniach z wszystkich, wszytkiego i (o zgrozo) obrona pewnych wartości, autorytetów. Tyle że jeśli K.W musi w tym kraju bronić Kuronia to ja się zastanawiam kiedy przespałem koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zglosczeresniaka Rozdają wejściówki na tokszoł Kubła Wojewudzkiego! 25.09.06, 22:13 czeresniaki.blox.pl rozdają wejściówy, jak was to jara, to startujcie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_makler Re: Przede wszystkim - infantylny do bólu 25.09.06, 23:10 parazyd napisał: > To oczywiście może działać oczyszczająco i odstresowująco... na niektórych. Ale > > jednak - infantylny, prymitywny i chamowaty. Czy ktoś to jeszcze zauważa? Czy > też standardy tak zanurkowały, że następny program wychwalanay przez Łupaka to > będzie "Z ukrytą kamerą w szalecie" - kuuupa śmiechu! Ja zauważam. Nowy program Wojewódzkiego zdzierżyłem przez jakieś 5 minut, do chwili kiedy zaczął prezentować całej Polsce tłustawe plecki swojej cizi. Wojewódzki śmieje się z pseudo gwiazd lansujących się w kolorowych magazynach, ale pierwszy swój program wykorzystał głównie do polemiki z tymi magazynami i lansowania swojej panienki. Totalna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek222 Re: Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 25.09.06, 12:20 Dobrze, ze nie płakała, bo to dopiero by było wycie! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz W tym szalenstwie jest metoda ! 25.09.06, 16:21 Kuba prowokuje, a pretensjonalni ludzie oburzaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanku1 Re: Łupak - Wunderwaffe GW w walce z IV. RP!!! 26.09.06, 02:51 GW powinna byla zaznaczyc duzymi literami, ze tekst jest tylko dla osob z poczuciem humoru. Ze czytanie go wprost daje takie same efekty, jak czytanie wprost 40 lat temu felietonow Janusza Glowackiego. Elektorat PiS-u i innego typu watrobiarze zas sa poczucia humoru pozbawieni calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
pisiorek_potworek janiesraku masz rację posłuchaj rydzyja 25.09.06, 22:34 tam są treści na twoim poziomie i standardy i ten błysk intelektu i te wzorce ech szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
birnbaum1 Re: katarynie-katarynie 25.09.06, 11:51 kataryna.kataryna napisała: > No właśnie, ciekawe. Recenzja w GW ma godzinę dużo wcześniejszą niż początek > programu. Może Łupak miał nagranie wcześniej z TVN, żeby miał dobrze dopracować > swoje peany na cześć Kuby. A może w ogóle nie musiał ich pisać tylko dostał od > razu z TVN? Droga-droga kataryno-kataryno, masz prawo nie znać zasad pracy dziennikarskiej. Ale masz również obowiązek je poznać. Poza nielicznymi programami "na żywo" (wiadomości, zawody sportowe) większość jest nagrywana z wyprzedzeniem. Pewnie rozmowa Wojewódzkiego powstała przed tygodniem. Redakcje dodatków telewizyjnych otrzymują je wcześniej, bo nie jest możliwe jednoczesne oglądanie kilku audycji i napisanie na czas recenzji. Recenzję z rozmowy dziennikarz "GW" mógł napisać kilka dni przed jej emisją w TVN. Zresztą przejrzyj pod tym kątem piątkowe wydanie Wyborczej i zwróć uwagę ile programów (nie mówię o filmach fabularnych!) ma tam swoją recenzję przed emisją. Potem redaktor dyżurny wkleja gotowy plik na stronę planowanego wydania gazety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesci_i_cztery Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 26.09.06, 10:14 kataryna.kataryna napisała: [...] > > I czemu mieli tę recenzję dawno już napisaną a tylko wkleili tuż po emisji > No właśnie, ciekawe. Recenzja w GW ma godzinę dużo wcześniejszą niż początek > programu. Może Łupak miał nagranie wcześniej z TVN, żeby miał dobrze dopracować > swoje peany na cześć Kuby. A może w ogóle nie musiał ich pisać tylko dostał od > razu z TVN? Standard w Wybiórczej - kiedyś we Wrocławiu było spotkanie z Michnikiem, frekwencji za dużej nie było, a juz dzień wcześniej gościu napisał w relacji, że przybyły tłumy ... :P Tak się kreuje rzeczywistość. ---- Myśl głową, a nie Gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnapl Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 26.09.06, 16:23 Kataryna.kataryna KŁAMIE KŁAMIE KŁAMIE a jeżeli ktoś ma odwagę publicznie kłamać, to znaczy, ,ze nie jest godny zaufania i wszystko co pisze prawdopodobnie jest kłamstwem. Na spotkanie z red. Michnikiem we Wrocławiu nie mogłam się dostać, takie były tłumy, chociaż sala wykładowa na wydziale prawa UWr jest naprawdę duża. Atmosfera tego spotkania była wyjątkowa, chciałabym częściej mieć możliwość uczestniczenia w dialogu, a nie w prostackich PiS-owskich agitkach i kłótniach. czterdziesci_i_cztery napisał: > kataryna.kataryna napisała: > [...] > > > > I czemu mieli tę recenzję dawno już napisaną a tylko wkleili tuż po > emisji > > No właśnie, ciekawe. Recenzja w GW ma godzinę dużo wcześniejszą niż począ > tek > > programu. Może Łupak miał nagranie wcześniej z TVN, żeby miał dobrze > dopracować > > swoje peany na cześć Kuby. A może w ogóle nie musiał ich pisać tylko dost > ał od > > razu z TVN? > > Standard w Wybiórczej - kiedyś we Wrocławiu było spotkanie z Michnikiem, > frekwencji za dużej nie było, a juz dzień wcześniej gościu napisał w relacji, > że przybyły tłumy ... :P > Tak się kreuje rzeczywistość. > > ---- > Myśl głową, a nie Gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaskowiec Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 23:37 bo Łupak był na nagraniu progarmu. A Ty zobaczyłeś go dopiero kilka dni później w szklanym okienku... widzisz? wyślij sms-a, to może Kubuś Cię zaprosi... Pobiadolisz wtedy prosto w niego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nipoch Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 26.09.06, 00:46 Wojewodzki jest taki, jak nasze rzady. Wydaje sie im (rzadom), ze sa kompetentne, a jemu, ze jest zabawny. A on, jak i rzad sa po prostu kretynami, ktorym wydaje sie, ze maja monopol na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 08:37 > Jaki program taka "recenzja". Wojewódzki polansował swoją dziewczynę i koleżank > ę > z tej samej stacji a Łupak polansował Wojewódzkiego. A Ty im wszystkim zazdrościsz... Odpowiedz Link Zgłoś
garrett76 Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 20:13 to musi bolec katarynko...katofaszystowska konswerwa ma tylko Posipieszalskiego...No i moze Cejrowskiego,ale ten zdaje sie skonczył Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 26.09.06, 01:10 a świetlista, jedynie słuszna Partia ...Wojewódzkiego i się nie dość, że przyznaje to jeszcze nim chwali:) Bez komentarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ecar03 Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 12:14 nie naleze do goracych zwolennikow Wojewodzkiego, ale ma chlop ciety jezyk. lans lansem, a jak wyjasnic sondaz poparcia, z ktorego wyraznie wynika, ze 40% glosujacych uwaza program Kuby za swietny?aaaaaa.... sfalszowany pewnie bo to reklama jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 16:17 Gdyby Doda Elektroda pokazała cycki to znacznie więcej głosujących uznałoby taki program za świetny. Poza tym interesujące, jak są robione takie badania. Ponieważ gdyby mnie zapytano o opinię, odpowiedziałbym zgodnie z prawdą, że nie oglądam tego programu (odpuściłem dawno temu, po trzech pierwszych odcinkach). Jeżeli mniej niż połowa z tych, którzy w ogóle toto oglądają (bo tylko tacy mogą opiniować) jest zadowolona, to chyba fatalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
adamszostak Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 12:14 Łupak,Łupak ale jestes zakompleksiony, program wojewodzkiego nie ma za groz klasy Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 15:46 adamszostak napisał: > Łupak,Łupak ale jestes zakompleksiony, program wojewodzkiego nie ma za groz kla > sy zgadzam się całkowicie - dno - jak ktoś chce ciętego języka i programu z mże nie największą ale jednak klasą niech przywrócą WC kwadrans Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekpokora nie płakałem po kuroniu 25.09.06, 15:57 geralt9 napisał: > A wiec za Kuronia ta laurka w GW... Ano, moze sobie pluc na wszystkich byle o ikonach dobrze mowil, wowczas i GW go pokocha i doceni. ciekawe jakby rozdal koszulki nie plakalem po kuroniu czy by zasluzyl na porshe czy na trabanta? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: nie płakałem po kuroniu 25.09.06, 16:21 Wybaczcie, ale jeżeli ktokolwiek ma być dla mnie "wskazywaczem" autorytetów, to raczej nie Pan Wojewódzki. A co do koszulek, to wolno nosić tylko te o nie płakaniu po Papieżu. Odpowiedz Link Zgłoś
melsztynska Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 16:10 a mnie (zawsze, gdy mialam czas oglądać, czyli kilka razy w życiu) podobal się i bawił i program i sama osobowość prowadzącego... Może więc rzadziej oglądać a jeśli już, to nie po to, by się zawistne i zgorzkniałe myslątka przyplątywały Odpowiedz Link Zgłoś
agatka151 Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 25.09.06, 18:10 Zgadzam sie - te programy sa zalosne i sluza wylacznie lansowaniu krolika ( Kuby) i jego znajomych. Glupie dowcipy, poczucie humoru spod budki z piwem i to jego samozadowoleeeenie. A Mucha - pustka i siano w glowie ( i znowu to przerazajace przekonanie o wlasnej wartosci). Oni oboje potrzebuja dobrego psychoanalityka... Odpowiedz Link Zgłoś
details_matter Re: Tani lans i puuustka. Żenada! 26.09.06, 13:06 Dokladnie. A przy tym artykul na poziomie wypracowania szkolnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kiedy Wojewódzki weźmie się do uczciwej robot 25.09.06, 02:22 a co jest nieuczciwego w prowadzeniu programu telewizyjnego? nie chcesz to nie oglądaj i nie płać abonamentu Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Kiedy Wojewódzki weźmie się do uczciwej robot 25.09.06, 13:06 Właśnie! Mógłby np. dziergać moherowe berety na drutach. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: Kiedy Wojewódzki weźmie się do uczciwej robot 25.09.06, 16:39 a w telewizji to jest jakaś uczciwa praca poza technicznymi - Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: P.S. 25.09.06, 11:50 Kaczor nie daruje Wojewódzkiemu. Kwas miał chociaż poczucie humoru. Kaczor nie ma nic, nawet tego. Szczegolnie wyroumialy byl dla Cejrowskiego, ktory trafil za kraty za taki program... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 24.09.06, 23:12 a co tam nowego? Fidel wyzdrowiał? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Wojewódzki po prostu był 25.09.06, 06:31 żałosny trzymając taki poziom to i ja mógłbym poprowadzić taki program, za to mile zaskoczyła Ola i Ania oraz Pazura w Oficerach Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ja też to widziałam...żenada i dno. 24.09.06, 23:15 Mucha to jakaś kompletna kretynka.Kwaśniewska na 3+.A Powiatowy jak zwykle cham tylko jeszcze większy niż w Polsacie.Niech sobie jeździ tym Porsche.Jak oglądalność spadnie to i TVN go pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
util Zgadzam sie. 25.09.06, 00:58 Program Wojewodzkiego jest cieniutki, nie wiem po co GW dorabia do niego jakąś ideologie. Nie ma tam nic mądrego, odkrywczego, inspirującego. Kuba sie wydurnia zeby się wydurniać. Mucha w moim odczuciu skompromitowała sie totalnie, zero klasy, chodząca pycha. Mam dla niej jeden komunikat: "Dziecko, pokory." Ola wypadła najbardziej dojrzale, co w takim programie łatwe nie jest. A autor recenzji mógłby sprawdzić co jest dokładnie napisane na t-shircie z Kuroniem, bo na pewno nie to, co przywołał. Błahostka, ale świadczy o wartosci rzemiosła autora. Odpowiedz Link Zgłoś
milord-andziula Re: Zgadzam sie. 25.09.06, 01:30 Util, skąd przekonanie, że na t-shircie jest "na pewno nie to, co przywołał[autor recenzji]"???!!! Na t-shirtach obok podobizny Jacka Kuronia jest napis: "Nie palcie komitetów, zakładajcie własne". (do sprawdzenia na stronie Solidarnych z Jackiem: www.solidarnizjackiem.pl/?podstr=koszulki). A swoją drogą: czy trzeba Wojewódzkiego zestawiać z "ambitnymi" talk-show'ami i dyskusjami? A może to ma być po prostu zabawa, bliższa kabaretowi niż publicystyce? (a Szymon-Majewski-Show?!) Od razu wyjaśniam: nigdy nie lubiłam Wojewódzkiego, ale rzeczywiście powoli przekonuję się do jego programu. Bo to jednak nie jest pusta głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Zgadzam sie. 25.09.06, 22:46 milord-andziula napisała: > Util, > skąd przekonanie, że na t-shircie jest "na pewno nie to, co przywołał[autor > recenzji]"???!!! > Na t-shirtach obok podobizny Jacka Kuronia jest napis: "Nie palcie komitetów, > zakładajcie własne" No właśnie - a co napisał autor recencji? Jak cytuje jedno zdanie, to mógłby dokładnie, a nie z pamięci. Koszulkę mam, wiec sprawdzać nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
michles Re: Zgadzam sie. 25.09.06, 07:26 Wyborcza dorabia ideologie czy kolega? Nikt zdrowo myslacy, inteligentny, nie jest w stanie zniesc tego programiku dluzej niz 10 minut ogladania a Mucha to zenada i szkoda forum zeby pisac o Muchach i Wojewodzkich. Jak to jest , ze oszolomy sie wypowiadaja w telewizji? Powinien byc specjalny kanal dla widzow oszolomow w ktorym by wystepowaly oszolomy, a dla widzow wymagajacych co najmniej przecietnego poziomu powinny byc inne programy -tak jak kiedys dla malowymagajacych widzow byl Polsat, ktory emitowal te wszystkie tokszoly z oszolomami, a teraz juz mamy to wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kc2005 Re: Zgadzam sie. 25.09.06, 15:01 michles napisała: > Wyborcza dorabia ideologie czy kolega? Nikt zdrowo myslacy, inteligentny, nie > jest w stanie zniesc tego programiku dluzej niz 10 minut ogladania a Mucha to > zenada i szkoda forum zeby pisac o Muchach i Wojewodzkich. Jak to jest , ze > oszolomy sie wypowiadaja w telewizji? Powinien byc specjalny kanal dla widzow > oszolomow w ktorym by wystepowaly oszolomy, a dla widzow wymagajacych co > najmniej przecietnego poziomu powinny byc inne programy -tak jak kiedys dla > malowymagajacych widzow byl Polsat, ktory emitowal te wszystkie tokszoly z > oszolomami, a teraz juz mamy to wszedzie. Bzdura. Polsatowe debil-tokszoly w stylu programu dawnego Mariusza Szczygla (na kazdy temat (?) - chyba tak sie nazywal) albo niektore wydania tvnowskich "rozmowy w toku" to jest dno, bo udaja ze traktuja widza serio - tepe rozmowy z tepymi ludzmi i udawane ochy i achy na ichnie problemy. Wojewodzki skoczyl na gleboka wode - drze lacha z wszystkich lacznie z soba i swoja dziewczyna - sam moglem sobie wyrobic opinie na temat muchy - i jest ona negatywna. Kuba blaznuje ale jest szczery - nie mami widza pseudo- patriotycznymi, moralizatorskimi tekstami albo udawanym wspolczuciem. Brak tu jest tego calego g..wna ktore serwuja nam wyzej wspomniane programy oraz tabloidy. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Zgadzam sie. 25.09.06, 21:33 Ty to ogladaj sobie telewizje Trwam i sluchaj slusznego radia a na furomu GW nie truj ludziom d.... Odpowiedz Link Zgłoś
johan_wawa Re: Ja też to widziałam...żenada i dno. 26.09.06, 00:33 No patrz, WOjewodzki do dupy, Mucha zla, Kwasniewska slaba. Za to Ty niewatpliwie moja droga jestes zajebista. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna W telewizji pokazali: Kuba w TVN 24.09.06, 23:19 Czy tę wazeliniarską recenzję opłacił TVN czy autor tak sam z siebie? www.youtube.com/watch?v=eZWR6zcmW38 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 24.09.06, 23:26 Z tym chamem nawet Doda sobie poradziła.Doda przy Musze to Himalaje intelektu. www.opozycja.net/go/doda-vs-wojewodzki/36 Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 00:03 Doda to pokaz braku kultury osobistej i braku edukacji nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn W telewizji pokazali: Kuba w TVN 24.09.06, 23:33 Wojewódzki to członek BAS, a czy TY wstapiles juz do BAS? wstąp, jak nie lubisz Wojewódzkiego to go usuniemy z BAS... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mazi.maziasty W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 00:03 Cieszę się, że Kuba Wojewódzki nie starcił nic ze swojego żądła. Jego "nowy" program jest nieco ostrzejszy od poprzedniego, ale równie bezpośredni w przekazie - spieprzaj dziadu... Spieprzaj z naszych umysłów, z naszego życia i z naszej sceny publicznej. Odnosi się to do wszystkich, którzy łapczywie zerkają na koryto, które daje władza i do wszystkich Towarzystw Wzajemnej Adoracji - w świecie show biznesu również... Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Takiego dna jak wczoraj nie oglądałem jeszcze! 25.09.06, 01:14 Wojewódzki pokazał w swoim programie dno - tożsamo dwie jego gościówki: jedna starała się robić wrażenie głupszej od drugiej (choć każda zo osobną zdjaą się być o drobinę inteligentniesze, niz pokazały)). Kiedyś widziałem może dwa jego programy, które choć odrobinę były dowcipne. Teraz zaś: Wojewódzki łapiący za fałdy tłuszczu Muchę. Mucha bacząca i poprawiająca się stale, aby jej biust nie wyszedł z zupełnie nie pasującej na jej figurę "kiecki", córka "prezia" dostosowująca się na siłe do poziomu "intelektualnego" prowadzącego. Do tego żałosne teksty, słabiące dowcipy, itd itp. Słowem: dno i dwa metru mułu! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Takiego dna jak wczoraj nie oglądałem jeszcze 25.09.06, 02:24 najlepsi są ci co to dno oglądają, a potem drżą ze świętego oburzenia. polecam Moliera, wiadomo którego Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Takiego dna jak wczoraj nie oglądałem jeszcze 25.09.06, 09:19 Trudno ocenić coś, czego się nie widział. :-) No chyba, że Ty potrafisz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Takiego dna jak wczoraj nie oglądałem jeszcze 25.09.06, 12:23 pe1 napisał: > najlepsi są ci co to dno oglądają, a potem drżą ze świętego oburzenia. > > > polecam Moliera, wiadomo którego > > Tez to samo chcialem napisac-koncze juz czytanie bo nic ciekawego juz sie nie dowiem! Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 idealny show dla dzieci i wnukow lzeelity PZPRU.. 25.09.06, 01:24 tatusie i mamusie okradli polske ,trzymia forse w szwajcarii a rozwydzone dzieciaki bawia sie u rozwydzonego wojewodzkiego... zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
darkseptim Re: idealny show dla dzieci i wnukow lzeelity PZP 25.09.06, 02:13 zazwyczaj denerwuje mnie czepianie sie forumowiczow w zwiazku z bledami ortograficznymi (szczegolnie na onecie), jednak tym razem cos na ten temat napisze: kolego, roznica miedzy toba a ola kwasniewska jest taka, ze ona powie "trzymają", a ty powiesz "trzymią"... pomijajac juz kwestie polityczne (widac zreszta ze jestes z tych "antyczerwonych" itp.), mloda kwasniewska nie pcha sie nigdzie na sile... ma nazwisko, ale to chyba nie jest jej wina, co nie? Zaprosili ja do tanca z gwiazdami, wykorzystala swoja szanse i przynajmniej zarabia na siebie. Co do muchy: polskie srodowisko filmowe jest skostniale i zmanieryzowane, jesli nie bedzie sie wprowadzalo urozmaicen w postaci nawet glupawych zartow (humor abstrakcyjny to to nie byl), to nasze filmy beda wciaz nudzic... to jest zreszta temat na dluzsza dyskusje... mam wrazenie, ze ci nasi wszyscy aktorzy teatralni/filmowi z uznanymi nazwiskami (skadinad dobrzy) uwazaja sie za artystow, ktorzy koniecznie musza zmieniac swiat, zachowujac przy tym niezmierna, komiczna wrecz powage. Co wiecej, mucha powiedziala ze znany rezyser pocieszal ja ze bylo fajnie, jednak zapewne w gronie innych "wielkich" by nie wypadalo... A program wojewodzkiego jest zdecydowanie najlepszym show w polskiej tv... chyba ze w gronie przyjaciol czyta sie poezje, omawia kwestie sensu istnienia i pali fajke... a jak slysze, ze ktos wojewodzkiego blaznem nazywa... krew mnie zalewa Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Zatem intelektualnie z K.W. jesteście równi? 25.09.06, 02:17 Rozumiem, że dowcip Twój i poziom rozmów przez Ciebie przeprowadzanych jest równie "wysoki". No cóż, ja wolę Leppera. Ten to przynajmniej się trochę stara i częsciej mu wychodzi niż Wojewódzkiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Zatem intelektualnie z K.W. jesteście równi? 25.09.06, 02:26 pomyliłeś się, chciałeś przecież napisać "rozumię" - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Baranie, napisałem, co chciałem napisać! 25.09.06, 11:04 Czy ty może z kwaśniewskim i wałęsą kończyłeś studia? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredu76 Re: idealny show dla dzieci i wnukow lzeelity PZP 25.09.06, 02:21 > > ... a jak slysze, ze ktos wojewodzkiego blaznem nazywa... krew mnie zalewa > Błaznem to był Stańczyk. Wojewódzki ma się tak do błazna jak demokracja ludowa do demokracji. Cham pozostanie chamem, a prymityw prymitywem, choćbyś go ubrał w smoking i nazwał "kulturalnym inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa Kuba - spieprzaj dziadu (?) 25.09.06, 08:59 "A program wojewodzkiego jest zdecydowanie najlepszym show w polskiej tv... chyba ze w gronie przyjaciol czyta sie poezje, omawia kwestie sensu istnienia i pali fajke... a jak slysze, ze ktos wojewodzkiego blaznem nazywa... krew mnie zalewa". Wojewódzki czasem mi się podoba a głównie wtedy gdy jego rozmówcy nie dają sobą manipulować, przerywać itd. Program wczorajszy był po prostu ŻENUJĄCY! Peany recenzenta to czysta opłacona klaka teatralna. Nie chce mi się dłużej na ten temat pisać, szkoda klawiszy... --- www.takagaleria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szujazbagien Re: idealny show dla dzieci i wnukow lzeelity PZP 25.09.06, 11:47 Wojewodzki nie jest blaznem. Blazen powinien byc smieszny. On nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredu76 Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu! 25.09.06, 02:15 Poczucie humoru to dla Kaczorów pojęcie obce. Podobnie jak kultura dla Wojewódzkiego. Co wam się tak podoba w jego programie? To, że facet jest totalnym chamem? Wszystko o czym mówi Wojewódzki da się powiedzieć bez chamstwa, a każdego z jego dotychczasowych gości można zapędzić w kozi róg inteligentnym dowcipem i grą podtekstów. Niestety jest ryzyko, że motłoch nie zrozumie aluzji, bo myślenie w narodzie to czynność mocno niepopularna i zanikająca. Z rozumieniem podtekstów też nie jest dobrze, teraz wszystko musi być podane WIELKIMI LITERAMI, a humor koniecznie musi być ten najbardziej prostacki i prymitywny. Wojewódzki jest papierkiem lakmusowym poziomu odmóżdżenia społeczeństwa: poziom jego programu jest wprost proporcjonalny do miernoty umysłowej jego publiczności. A że prymitywów ci u nas dostatek, to i ten cretino imbecile ma swoje 5 minut. Ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
darkseptim Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 02:21 kompletnie sie nie zgadzam... wszyscy sie uczepili chamstwa... ja tam chamstwa nie widzialem; co w dzisiejszym odcinku bylo chamskie? Wytlumacz i podaj przyklady Odpowiedz Link Zgłoś
zgredu76 Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 02:39 Póki co wolno ci się nie zgadzać, bo JESZCZE jest podobno demokracja. To co widzisz, a co nie, zależy od twojego poziomu empatii. Przypomniało mi się powiedzenie: Nie dyskutuj z debilem - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Do Wojewódzkiego pasuje jak znalazł. Swoją drogą ciekawe, dlaczego jak sam piszesz "wszyscy się uczepili chamstwa"? Czyżby "wszyscy" zmówili się, może to jaki UKŁAD, panie ??? =8-O Czas spać, za 3 godziny idę do pracy budować kolejną RP. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 02:21 Pytanie brzmi: społeczeństwo jest tak prostackie i dlatego ma Wojewódzkiego, czy może odwrotnie: ponieważ mamy wojewódzkich na każdym kroku: poprzednich prezydentów z ośmima klasami i dwoma korytarzami etc., to społeczeństwo dorównuje do tego poziomu...? Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 02:27 durnowate spoleczenstwo tworzy durnowate "gwiazdy" patrzac na nie. Normalnie myslacy czlowiek powinien ogladac w polskiej telewizji tylko dziennik (i publicystyke jak go to interesuje).A reszta programow jest intelektualnie tak plytka ze bez wypicia butelki wodki nie da sie tego ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredu76 Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 02:40 Heh, co było pierwsze, jajko czy kura? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia2 Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 05:34 Nie uważam humoru Wojewódzkiego za prymitywny. On lekko podważa "reguły" tradycyjnej konwersacji owszem przez kpiny z gości ale i równocześnie z siebie, robi to spontanicznie i błyskotliwie stwarzając coś w rodzaju nawiasu dla toczącej się wyminany zdań co czasami ułatwia powiedzenie ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa Re: Prostackie chamidło dla odmóżdżonego motłochu 25.09.06, 09:08 tysia2 napisała: > Nie uważam humoru Wojewódzkiego za prymitywny. On lekko podważa "reguły" > tradycyjnej konwersacji owszem przez kpiny z gości ale i równocześnie z siebie, > robi to spontanicznie i błyskotliwie stwarzając coś w rodzaju nawiasu dla > toczącej się wyminany zdań co czasami ułatwia powiedzenie ciekawych rzeczy. Łoboże! a gdzie tu jest wymiana zdań? Aby było jasne - to nie Wojewódzki jest prymitywny, on taki sobie wymiślił "imidż". Ale program prowadzi prymitywnie czego najlepszym dowodem były wczorajsze jego popisy. --- www.takagaleria.com.pl/ - zobacz i kup... Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: Wysokie loty Lupaka... 25.09.06, 13:07 Patrzac na hagiograficzno-klakierski gniot splodzony w pocie czola przez redaktora Lupaka ma sie nieodparte wrazenie, ze ten "wysublimowany" humor Wojewodzkiego odpowiada jego wlasnym potrzebom intelektualnym. Porsche'a bym mu za ten artykul nie dal; co najwyzej hulajnoge. Chcialoby sie powiedziec z goralska, "redaktory cosik nisko lataja; pewnikiem zara pizdnie dysc". Odpowiedz Link Zgłoś
sokolik3 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 06:30 Nie przepadałem za Kubą. Przyszedł czas ciemnoty i prawie Go ...kocham:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szujazbagien Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 11:57 A ja nie przepadalem za Kaczorami. Ale jak widze i slysze wojewodzkiego to w odruchu przekory czuje sympatie do Kaczek, Giertycha i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
yellow15 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 06:38 Oglądając wczorajszy program, mialam wrażenie, że Mucha rży. Zaśmiewała ciszę sztucznym rechocikiem, ktory brzmiał groteskowo i chciala być bardzo na luzie, ale wyszlo żalośnie.Generalnie, jak dla mnie było to o niczym, żalosne coś. Odpowiedz Link Zgłoś
dolly212 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 10:08 Mucha to tragedia. Rechot żaby, wywalające się obwisłe cycki brrr... w tym wieku? A podtykanie swoich girek prawie pod sam nos Kwaśniewskiej to oznaka,że mama nie wychowała przyzwoicie tej dziewuszki. Oj....mało kobiet z klasą ...tylko jakieś muchy...... Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Dno które nadaje się tylko na Kubę, zgodnie 25.09.06, 06:40 z wcześniejszą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Dno które nadaje się tylko na Kubę, zgodnie 25.09.06, 07:05 Ta "elita" III RP krytykująca i wyśmiewająca sie ze wszystkiich sama traci poczucie humoru i reaguje histerycznie, gdy ktoś ich skrytykuje, patrz Mucha i jej tłuściutkie plecy lansowane przez swojego chłoptasia. Kariera przez łóżko? Brawo, typowe dla tracących władzę nad duszami "elytek" III RP. Wiedziałam że Kuba będzie choroboliwie "jechał" na Kaczyńskich i PiS i lizał pewna część ciała byłej prezydentównie. Szkoda że nie było Kwacha bo zobaczylibyśmy ciekawy pokaz lizodupstwa Kubusia. Posługuję sie tu tak wychwalanym poczuciem chumoru i stylistyką idoli lansowanych w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
mark211 dla mnie gość nie jest zabawny 25.09.06, 07:33 facet prezentuje "humor abawny to jest np. Andrzej Poniedzielski, Artur Andrus, Wojciech Mann. A Wojewódzki to podstarzały playboy, który zachowuje się jak 14 latek. Głupek i już. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: dla mnie gość nie jest zabawny 25.09.06, 07:56 Ale głupek z porsche :) mogę go nie lubić ale trzeba przyznać, że zapracował na siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
emkauk a mi się podobał... 25.09.06, 08:03 ... program oczywiście, i to nie ze względu na samą treść i osobę prowadzącego :) ale... wydaje mi sie że w dzisiejszych czasach potrzebni są ludzie i ich programy które choć trochę nas rozśmieszą - wojewodzki potrafi śmiać się z nas i z siebie! kto tego nie widzi powinien zaliczyć jakąś terapię na "wyluzowanie się" bo dzisiaj najważniejszą rzeczą jest dystans - do świata i do siebie! nie potrafisz przyjąć krytyki - chociaż udawaj że to cię cieszy! bo możesz wyjść na bufona i ignoranta a takich ludzi społeczeństwo nie lubi! w końcu jesteśmy stworzenie do życia w grupie, nieprawdaż?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: a mi się podobał... 25.09.06, 08:11 Jego humor skupia się na Kaczyńskich o PiS i jest to gra do jednej bramki i czystej wody propaganda, to mnie razi w tym programie, wyraźna stronniczość przestaje być dowcipna a staje się programem propagandowym rodem z komuny. Kubuś dziwnie się wpisuje w tą stylistykę a to źle mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_groszki A ja go lubię ;P 25.09.06, 09:33 Lubię Kubę, choć ten program nie zaliczę do najlepszych, akurat ten odcinek czy jak to tam nazwać. A Mucha zdecydownie lepiej wypadła od Kwaśniewskiej, która zachoywała się jakby miała coś z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
zrzuta Re: a mi się podobał... 26.09.06, 12:32 O jakim dystansie mówisz?Krytyki nie potrafi przyjąć para Wojewódzki - Mucha czebu był poświecony ten program w 50%.gdzie kolo próbował wmówic że wszyscy są idiotami bo nie kumają Muchy...żenua Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:07 mucha i kwasniewska to zenada, zwlaszcza mucha ktora robi z siebie wielka ekstentryczna gwiazde, a przepraszam,ale jest nikim. natomiast kompletnie nie rozumiem zarzutow do wojewodzkiego, bo tak bystrych i inteligentnych ludzi naprawde brakuje w tv. moze komus nie odpowiadac styl, ale to naprawde madry facet. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:13 I jeszcze to święte przekonanie ze przez TV wszystko można widzom wmówić, nawet to że Mucha nie ma tłustych pleców, choć przecież ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zieeew Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:29 Nie zgadzam się z artykułem. Jednostronny, subiektywny i niezbyt dobry. Wojewódzki to prostak. Zamiast dziękować mu, że łaskawie chce swoje żałosne wypociny (tam dobry żart nie jest częstym gościem raczej;]) puszczać w całą polskę, powinno się go za nie punktować. Boli mnie, że życie publiczne aż tak się stoczyło, że GW pochwala brak elementarnych zasad wychowania. Za każdym razem oglądając to jestem po prostu zażenowany. Jakub W. jest inteligentnym człowiekiem, pewnie bardziej ode mnie, ale on to wykorzystuje w złą stronę. Żarty na temat seksu we wszystkich odmianach mnie nie bawią specjalnie - udało mi się już zdać liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik333 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:23 Jeśli tak ma wyglądać rozrywka w TVN to dziekuję bardzo.Program żenujacy.Nigdy nie uważałam Wojewódzkiego za pajaca czy kontrowersyjnego showmena ale chyba zaczyna być parodią samego siebie.Oglądałam i aż sie dziwiłam, ze tyle czasu natenowego mozna poświęcic takim pierdołom, brak treści.Nie wiem o co Wojewódzkiemu chodziło, jaki cel obrał.Autor artykułu chyba dostał takie zadanie bo jakos nie przekonuje mnie to co tam wypisuje albo nie oglądał tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
ess2 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:38 Dla mnie program Wojewodzkiego to absolutna zenada, koles jest totalnym prostakiem i jego program jest o niczym, totalna porazka i powinni go wywalic na kopach z tvn !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ws20771 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:51 To jakaś bzdura. Rozumiem, że odnosimy się do wczorajszego programu z Muchą i Kwaśniewską, który miałem nieszczęście oglądać, choć przyznaję tylko w części. W życiu nie widziałem głupszego prowadzącego i formy programu. Teksty Wojewódzkiego, co tak infantylne, że jego goście sami nie wiedzą jak się zachować w obliczu jego głupoty, patrz przykład Kwaśniewskiej, albo próbują zamienić jego głupie teksty w żart i śmieją się z nich, chociaż nic tam śmiesznego nie było. Co to za sztuka zaprosić kogoś, a następnie go wydrwić i prawić mu złośliwości i to jeszcze w tak beznadzieny sposób. Aha i jeszcze jedno, właściwie najgorsze. BYła tam taka relacja z festiwalu w Gdyni i jakiś reporter specjalny. Młody człowiek, który zrobił z siebie totalnego idiotę (patrz siedzenie na toalecie w hotelu gdzie mieszkały gwiad). Tak żenująco beznadziejnego programu dawno nie widziałem. Tekst audytora tego artykułu, ze Wojewódzkiego należy się Porsche jest jakąś totalną pomyłką. Ten człowiek nie ma za grosz gustu, a formuła jego programu wypala się po 2 minutach jego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 08:53 Oglądałem ze dwie minuty. Ależ pusta ta jego Muszka... Oj pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 09:01 Program był słaby, tragicznie słaby. Ale pierwszy raz w życiu obejrzałem program Wójewódzkiego od początku do końća. Nie pamiętam nic z tego co mówiła Mucha i Kwaśniewska, same jakieś banały. Ale jedno mi się podobało - że jeszcze gdzieś ktoś może sobie pozwolić na odrobinę luzu, śmiechu z rządu, IV RP i całej reszty. Bez tej powagi TVP z nadętymi programami z pretensjonalnymi tytułami typu a dobro Polski. Pewnie kogoś obchodzi co ma do powiedzenia taka Mucha, mnie nie. Ale być może niedługo to będzie jedyna rozrywka z tym państwie. ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 09:12 Sebastian Łupak napisał: > Patrząc na czarne porsche carrera 911 Kuby Wojewódzkiego zaparkowane przed studiem TVN, pomyślałem, że absolutnie na nie zasłużył. Ot, taka zwykła ludzka zawiść. :-) > Jego talk show - jeżeli zaakceptujemy jego ryzykowną formułę - może być wentylem bezpieczeństwa w coraz bardziej ciasnych mentalnie czasach. Wentyl bezpieczeństwa? Fiu, fiu! Znaczy się taki nowy Jarocin? ;-) > ryzykowne komentarze (do Oli Kwaśniewskiej, gdy chciała się napić: „leje sobie, jak jej stary w Charkowie”). Bardzo ryzykowne. :-) "Gazeta Wyborcza" nie ryzykowała i nie informowała o pijaństwie prezydenta (nb. serdecznego przyjaciela naczelnego "GW") w Charkowie. :-) > Ale przecież współczesna telewizja - oparta wyłącznie na wizerunkach - to nie jest złe miejsce do poruszania tego typu zagadnień. A w dobie rozwlekłych publicystycznych nasiadówek, zwłaszcza w propagandowej TVP, gdzie eksperci w rzekomej "debacie" zastanawiają się nad dobrem Polski, show Wojewódzkiego z jego błyskotliwością, humorem, niedojrzałością i brakiem szacunku dla "wartości" pozwala na złapanie koniecznego oddechu przy "hurrapatriotycznej" zadyszce. He, he, he! Ale bełkot! :-))) > Na koniec Wojewódzki wręczył Kwaśniewskiej i Musze koszulki z wizerunkiem Jacka Kuronia i cytatem: "Nie palcie komitetów, ale zakładajcie własne". Koszulki wymyślone przez grupę artystyczną Twożywo mają zdaniem Wojewódzkiego przypominać w czasach "politycznych hucpiarzy" o autentycznych autorytetach. Lepiej by było, aby Wojewódzki wręczył "t-shirt dla wolności" ("GW" to patron akcji) z napisem "Nie płakałem po Kuroniu". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elvis_lives Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 11:21 Porsche Wojewódzkiego jest niebiesko-metaliczne raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 09:39 Mam mieszane uczucia,kiedy oglądam p.Kubę i jego programy,ale ten w TVN był dobry,sarkastyczny i ironiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
niokusia to było super 25.09.06, 09:59 świetny program w sam raz na niedzielny wieczór, wyluzowani ludzie w przeciwieństwie do niektórych tu piszących drewniaków któróch wszystko oburza Odpowiedz Link Zgłoś
allspice To tylko wykształciuchy... 25.09.06, 10:59 a nie zadna yntelygencja ...bye awe Odpowiedz Link Zgłoś
domis19722 beznadziejny palant 25.09.06, 10:09 AUTOR TEGO ARTYKULU CHYBA JEST ROWNIE PIE..IETY JAK TEN KUBA NO CHYBA ZE MU IMPONUJE TYLKO AUTO TEJ ZALOSNEJ PADLINY PANI KWASNEIWSKA SCHODZI NIESTETY DO CORAZ NIZSZEGO POZIOMU BY SIE WYPROMOWAC O PANI PSZCZOLE CZY MUSZE TO NIE WSPOMINAM BO JAK KTOS Z PIE..EM MEISZKA TO MU KORBA TEZ ODBIJA WIEC NEI DZIWMY SIE ZE TAK SIE ZACHOWUJE OGOLNIE !! POZIOM BIG BRATHERA I WSZYSCY KTORZY SIE TYM PODNIECAJA SA NA PODOBNYM POZIOMIE Odpowiedz Link Zgłoś