Dodaj do ulubionych

Renata Beger, Mata Hari

28.09.06, 07:04
Szanujcie waszych władców, bo są bardzo pobożni.

Jezus
Obserwuj wątek
    • tychik1 Re:Renata Beger, Mata Hari :))))))) Nasz Dziennik 28.09.06, 07:21
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txti
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=main
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=ii&dat=20060928&id=main
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060928&id=my12.txt
      • tychik1 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 07:24

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txt
        • joris Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 09:49
          Nasz Dziennik - pismo agentury rosyjskiej w Polsce. Polska jest dzisiaj taka
          jaka Rosja chiala ja miec: glupia ale katolicka, ksenofobiczna, zawlaszczajaca
          katolicyzm, sklocona z sasiadami i myslaca ze najwieksza sila panstwa jest
          swiety obrazek.
          • rusek11 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 10:21
            masz racje молодец-ебанушка!
          • tychik1 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 22:01
            joris napisał:

> Nasz Dziennik - pismo agentury rosyjskiej w Polsce. Polska jest dzisiaj taka
            > jaka Rosja chiala ja miec: glupia ale katolicka, ksenofobiczna,
            zawlaszczajaca
            > katolicyzm, sklocona z sasiadami i myslaca ze najwieksza sila panstwa jest
            > swiety obrazek.
            T:Tu masz polityka prozachodniego:
            szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1834083
            • ewkanalewka-75 [...] 29.09.06, 01:16
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • tychik1 Re: Renate Beger - Hama HiHi :)))))))))))))))))) 29.09.06, 02:12
                ewkanalewka-75 napisała:

> adalberto3 napisał:
                >
                > > Mata Hari byla tancerka i erotomanka.
                > > Renata Beger tez to potrafi ?
                >
                > beger tańczy jak szalona kobyła !
                > a jej specjalność to tańczenie
                > na dębowym stole :)
                T:A to krolowa polskiej polityki;
                www.naszdziennik.pl/photo.php?pict=0bpo25.jpg&dat=20060928&id=po25.txt
                www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txt
    • adalberto3 A kto ja rozstrzela ? 28.09.06, 10:14
      Mata Hari byla tancerka i erotomanka. Renata Beger tez to potrafi ?
      • boska_rita Re: A kto ja rozstrzela ? 28.09.06, 19:29
        adalberto3 napisał:

> Mata Hari byla tancerka i erotomanka. Renata Beger tez to potrafi ?

Beger to też tancerka i erotomanka. Piknie tańczyła u Mandaryny, a o jej
        ku..kach każde dziecko wie.
        • darek-rowiglocki [...] 29.09.06, 01:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • thlalock Grube nici 28.09.06, 10:15
      to wszystko jest jakies zamieszanie szyte grubymi nicmi. To co, ze rozmawiali i
      sie przekupywali. To moze byc tylko oburzajace dla dawnych moralenie czystych
      wyborcow PiSu. Kto wiedzial wczesniej czym ta partia pachnie ten raczej chyba
      obserwuje ten cyrk z dystansem i zdziwieniem - dlaczego analiza dziennikarska
      tego zjawiska jest tak plytka, czyzby sie byli zbyt niesmiali, niewyksztalceni ?
    • matrioszka25 Moralnosc politycza, ma ku..ki w oczach 28.09.06, 10:15
      jak obecna medialna, polska Joanna Darc, obuzona brakiem moralnosci w polityce, poslugujac sie metodami SB, postanowila wkroczyc
      na wyzyny medilane. Tylko ta pani, to skazana na 2 lata, w zawieszeniu na 5 lat, za flaszowanie list wyborczych, dla wlasnej kasy,
      boz przeciez temu falszerstwu, zawdziecza obecna pozycje i swoje nieuzasadnione dochody. Czy ta pani, z metalnosci polskiej wiochy, ma prawo moralne kogos
      pouczac?, napewno ma przede wszystkm swojego meza w lozku, ktorego seksualne przezycia, tak lubi rozpowiadac w prasie. Czy wyslila SB prowokacje sama? Nalezy w to watpic, to po prostu przerasta mozliwosci intelektualnej tej osoby pani ktora mamusia uczyla jak kochac i szanowac prawo i Polske.Pani B. to
      jeszcze jednen przyklad, degeneracji ludzkiej i calego systemu parlamentarnego w kraju, maipulacja, komunistyczna prowokacja, to
      najlepiej co reprezentuja okreslone osoby, z lewa matura i lewymi dochodami.
      • thlalock Re: Moralnosc politycza, ma ku..ki w oczach 28.09.06, 10:17
        matrioszka25 napisała:

> jak obecna medialna, polska Joanna Darc, obuzona brakiem moralnosci w
        polityce,
        > poslugujac sie metodami SB, postanowila wkroczyc
        > na wyzyny medilane. Tylko ta pani, to skazana na 2 lata, w zawieszeniu na 5
        lat
        > , za flaszowanie list wyborczych, dla wlasnej kasy,
        > boz przeciez temu falszerstwu, zawdziecza obecna pozycje i swoje
        nieuzasadnione
        > dochody. Czy ta pani, z metalnosci polskiej wiochy, ma prawo moralne kogos
        > pouczac?, napewno ma przede wszystkm swojego meza w lozku, ktorego seksualne
        pr
        > zezycia, tak lubi rozpowiadac w prasie. Czy wyslila SB prowokacje sama?
        Nalezy
        > w to watpic, to po prostu przerasta mozliwosci intelektualnej tej osoby pani
        kt
        > ora mamusia uczyla jak kochac i szanowac prawo i Polske.Pani B. to
        > jeszcze jednen przyklad, degeneracji ludzkiej i calego systemu
        parlamentarnego
        > w kraju, maipulacja, komunistyczna prowokacja, to
        > najlepiej co reprezentuja okreslone osoby, z lewa matura i lewymi dochodami.

OK, OK kolego - ale kto sie z w gnoju pobabral ten gnojem cuchnie - a po SAMO-
        PiSie pozostanie juz tylko polityczny smrod
        • matrioszka25 Prowokacja seksualna? 28.09.06, 11:00
          niewatpliwie pani B. wykorzystala w prowokacji swoje niewatpiliwe atuty seksualne, aby w ten sposob zdyskwalifikowac negocjatora. Po analizie nagran, mozna niezicie stwierdzic, ze negocjacje odbywaly sie w prywatnym pomieszczeniu posleskim, gdzie stalo nieposcielone lozko, w swoistej imntymnej atomsferze sypilani pani B. Pani B. w prowoakcji uzywala czesto slow, daj mi, dajcie mi, zadam, musisz(cie sie zgodzi na moje warunki...typowa pozycja ataku seksualnego, w okreslonej atmosferze molestowania o charakterze seksualnym. Znajac wybujaly temperament tej pani, jej eksponowane sztuczki, z ku..kami w oczach i owsem dla kazdego konia, byly wyrazna prowokacja, mogaca negocjatora z PiS, zdezorientowac i doprowadzic do seksualnej kompromitacji przed ukryta kamera.
          • lencarl Re: Prowokacja seksualna? 28.09.06, 20:39
            Wciąż te słynne k... w oczach. Troche dystansu kobieta też może chcieć i
            lubić seks a że facet traci czujność bo rozmawia z kobietą taką głupią bo ze
            wsi mają nauczkę wszyscy ci mądrzy miastowi faceci.
          • m.m5 Boskie! 28.09.06, 21:42
            Uśmiałam sie do łez.
    • canabis Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 10:21
      niczym Rejtan, rozrywa szaty heheheh!
    • olalk Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 10:42
      Biedna, naiwna posłanka Renata Beger stała się instrumentem w rękach sprawnych
      dziennikarzy, którzy swoimi nagraniami poruszyli pół Polski. Siedziałam przed
      telewizorem jak zauroczona. Pewnie miałam minę podobną do min panów
      Komorowskiego i Sawickiego. Dziennikarze pokazali PiS od podszewki. Wiele osób
      wątpiło w uczciwość PiS, a po tym programie już takich wątpliwości chyba nikt
      nie ma. Słowotok ministra Ziobro na temat pomówienia o korupcję polityczną i
      wygłaszane z obłędem w oczach oświadczenia przewodniczącego klubu PiS o
      służbach specjalnych tylko utwierdzają w przekonaniu o niemoralnym działaniu
      polityków PiS. O pani Beger już nikt nie pamięta. Pod jej adresem padają tylko
      epitety, i to z dwóch stron. Do tego tę Matę Hari z Samoonrony na wtorkowy
      program w TVN uczesano i ubrano na wzór i podobieństwo świnki Piggy.
      Mimo to, Pani Renato gratuluję Pani odwagi cywilnej i, jak się okazuje,
      inteligencji czy może raczej sprytu, który zaowocował zgrabnym wciągnięciem
      ministrów Pramiera w pułapkę.
      • wuj_chojny Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 13:53
        we wczorajszym programie w TVP, posadzono posłanke Beger w kąciku, samą, nie
        pasowała widać do męskiego grona, "politycznych gadających głów", jak ich celnie
        Renia określiła. Myślałem, że tak traktuje się kobiety tylko w Iranie?
        Ale co sie dziwić??? Przykład prostactwa, kołtuństwa idzie z GÓRY od
        dyplomowanych, też profesorów.

bogdanmotyl.alternatywa.com/modules.php?name=News&file=article&sid=43
    • tenare Renata Beger, Mata Hari - moją bohaterką 28.09.06, 14:04
      Jako zwykły obywatel RP odpuszczam dawne grzechy posłanki Beger.
      Dawne winy Pani Beger zostały dla mnie odkupione i zatarte służbą dla Polski.
      Nie sprzemiewierzyła się w akcji korupcyjnej PIS i nie łyknęła grantów PIS-u.
      Pokazała, że oprócz zeszmacenia i rynsztoku władzy można ufać Rzeczpospolitej,
      obnażyła kloakę i pustkę polityczną rządzących Kaczorów.
      NIE wolno tego lekceważyć, a władze nie mogą zatykać ust niezależnym mediom.

• jutka80 Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 14:35
      nie rozumiem tylko jednego, mata hari używała swojego wdzięku i sexapilu, a
      Begerowa co??
      Czyżby gusta polityków, polaków były aż tak zaniżone?
    • katrina_bush Chceta Hary - to Mata Hary ! A co ? 28.09.06, 15:40
      Chceta Hary - to Mata Hary ! A co ?

Renia to jest kult !
    • arek83lbn Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 19:32
      arek83lbn.blox.pl/2006/09/Polska-Szmata-Hari.html
    • jan.mars Akcja Prowokacja Marsjana 28.09.06, 19:36
      Przyznaje sie ze to ja jestem autorem tej szyderczej akcji dywersyjne przeciw
      rzadowi polskiemu. Chcialem w haniebny sposob pokazac ze kierownik PGRu rzadzic
      krajem nie umie. Dzieci w piaskownicy potrafia lepiej kierowac polityka niz
      nasz skorumpowany rzad. Wybralismy ludzi ktorzy w PRLu mogli tylko zarzadzac
      sklepem osiedlowym bez towaru. Komunisci takim ludziom nawet nie chcieli octu
      dostarczac, bo tylko by zmarnotrawili dobry towar. Konkluzja jest jedna: tylko
      wysoko wykwalifikowane komuchy moga rzadzic tym bajzlem. Nikt inny lepperow za
      morde nie potrafi trzymac. Urban mial racje, solidaruchy i koscielnomadrzy nie
      nadaja sie do niczego oprocz latania na kolanach wokol kosciola.
      • abba15 Akcja Prowokacja UB 28.09.06, 19:44
        jan.mars napisała:
        > Przyznaje sie ze to ja jestem autorem tej szyderczej akcji dywersyjne przeciw
        > rzadowi polskiemu. Chcialem w haniebny sposob pokazac ze kierownik PGRu rzadzic
        > krajem nie umie. Dzieci w piaskownicy potrafia lepiej kierowac polityka niz
        > nasz skorumpowany rzad. Wybralismy ludzi ktorzy w PRLu mogli tylko zarzadzac
        > sklepem osiedlowym bez towaru. Komunisci takim ludziom nawet nie chcieli octu
        > dostarczac, bo tylko by zmarnotrawili dobry towar. Konkluzja jest jedna: tylko
        > wysoko wykwalifikowane komuchy moga rzadzic tym bajzlem. Nikt inny lepperow za
        > morde nie potrafi trzymac. Urban mial racje, solidaruchy i koscielnomadrzy nie
        > nadaja sie do niczego oprocz latania na kolanach wokol kosciola.

rabi_focker napisał:
        >Prosze bardzo. Mam nadzieje, ze Dabrowska czy Kisielewski to jeszcze nie "oszol
        > omy" Maria Dąbrowska w zapiskach w swym dzienniku pisała pod datą 17 czerwca
        1947 r.: "UB, sądownictwo są całkowicie w ręku Żydów. W ciągu tych przeszło dwu
        lat ani jeden Żyd nie miał procesu politycznego. Żydzi osądzają i na kaźń wydają
        Polaków". Niemal dziewięć lat później - 27 maja 1956 r. ta sama Dąbrowska
        pisała: "Ostatnimi tygodniami byłam w Nieborowie w towarzystwie samych Żydów
        oprócz Anny i Bogusia. Częste ich rozmowy o wzrastaniu antysemityzmu. Czemu dziś
        sami są częściowo winni - bo jak można było dać sobą obsadzić wszystkie
        'kluczowe pozycje' życia Polski: prokuratury, wydawnictwa, ministerstwa, władze
        partii, redakcje, film, radio itp." Pod datą 18 października 1968 r.
        >Kisielewski pisze: "Dwadzieścia lat temu powiedziałem Ważykowi, że to, co robią
        > Żydzi, zemści się na nich srodze. Wprowadzili do Polski komunizm w okresie
        stalinowskim, kiedy mało kto chciał się tego podjąć z 'gojów' (...)". 4
        listopada 1968 r. Kisielewski zapisał: "Po wojnie g rupa przybyłych z Rosji
        > Żydów-komunistów (Żydzi zawsze kochali komunizm) otrzymała pełnię władzy w UB,
        >sądownictwie, wojsku, dlatego, że komunistów nie-Żydów prawie tu nie było, a
        jeśli byli, to Rosja się ich bała. Ci Żydzi robili terror, jak im Stalin kazał
        (...)". Józef M. Bocheński na łamach paryskiej "Kultury" (nr 7-8 z 1986
        > r.): "Jak wiadomo, władza leżała w dużej mierze w ich [Żydów] rękach po
        zajęciu Polski przez wojska sowieckie - w szczególności pewni Żydzi kierowali
        policją bezpieczeństwa. Otóż ta władza i ta policja jest odpowiedzialna za mord
        bardzo wielu spośród najlepszych Polaków. Polacy mają, moim zdaniem, znacznie
        większe prawo mówić o pogromie Polaków przez Żydów niż Żydzi o pogroma
        > ch polskich" Miłosz mówiąc o żydowskich: "Oni zajęli wszystkie czołowe
        pozycje w Polsce i również w bardzo okrutnej policji bezpieczeństwa, ponieważ
        oni byli po prostu bardziej godni zaufania niż miejscowa ludność."
    • aquarium1 Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 19:51
      Bardzo dobrze ze wszystko zostalo nagrane!!nie wazne z jakich pobudek zrobila
      to Beger i czy sama to wymyslila czy nie - nie wazne.. najwazniejsze to to ze
      obywatele widza na wlasne oczy jaki PiS jest obludny!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka