jeshua 28.09.06, 07:04 Szanujcie waszych władców, bo są bardzo pobożni. Jezus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tychik1 Re:Renata Beger, Mata Hari :))))))) Nasz Dziennik 28.09.06, 07:21 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txti www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=main www.naszdziennik.pl/index.php?typ=ii&dat=20060928&id=main www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060928&id=my12.txt Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 07:24 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txt Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 09:49 Nasz Dziennik - pismo agentury rosyjskiej w Polsce. Polska jest dzisiaj taka jaka Rosja chiala ja miec: glupia ale katolicka, ksenofobiczna, zawlaszczajaca katolicyzm, sklocona z sasiadami i myslaca ze najwieksza sila panstwa jest swiety obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 10:21 masz racje молодец-ебанушка! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Renata Beger, Wywiad w Naszym Dzienniku 28.09.06, 22:01 joris napisał: > Nasz Dziennik - pismo agentury rosyjskiej w Polsce. Polska jest dzisiaj taka > jaka Rosja chiala ja miec: glupia ale katolicka, ksenofobiczna, zawlaszczajaca > katolicyzm, sklocona z sasiadami i myslaca ze najwieksza sila panstwa jest > swiety obrazek. T:Tu masz polityka prozachodniego: szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1834083 Odpowiedz Link Zgłoś
ewkanalewka-75 [...] 29.09.06, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Renate Beger - Hama HiHi :)))))))))))))))))) 29.09.06, 02:12 ewkanalewka-75 napisała: > adalberto3 napisał: > > > Mata Hari byla tancerka i erotomanka. > > Renata Beger tez to potrafi ? > > beger tańczy jak szalona kobyła ! > a jej specjalność to tańczenie > na dębowym stole :) T:A to krolowa polskiej polityki; www.naszdziennik.pl/photo.php?pict=0bpo25.jpg&dat=20060928&id=po25.txt www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060928&id=po25.txt Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 A kto ja rozstrzela ? 28.09.06, 10:14 Mata Hari byla tancerka i erotomanka. Renata Beger tez to potrafi ? Odpowiedz Link Zgłoś
boska_rita Re: A kto ja rozstrzela ? 28.09.06, 19:29 adalberto3 napisał: > Mata Hari byla tancerka i erotomanka. Renata Beger tez to potrafi ? Beger to też tancerka i erotomanka. Piknie tańczyła u Mandaryny, a o jej ku..kach każde dziecko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek-rowiglocki [...] 29.09.06, 01:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock Grube nici 28.09.06, 10:15 to wszystko jest jakies zamieszanie szyte grubymi nicmi. To co, ze rozmawiali i sie przekupywali. To moze byc tylko oburzajace dla dawnych moralenie czystych wyborcow PiSu. Kto wiedzial wczesniej czym ta partia pachnie ten raczej chyba obserwuje ten cyrk z dystansem i zdziwieniem - dlaczego analiza dziennikarska tego zjawiska jest tak plytka, czyzby sie byli zbyt niesmiali, niewyksztalceni ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 Moralnosc politycza, ma ku..ki w oczach 28.09.06, 10:15 jak obecna medialna, polska Joanna Darc, obuzona brakiem moralnosci w polityce, poslugujac sie metodami SB, postanowila wkroczyc na wyzyny medilane. Tylko ta pani, to skazana na 2 lata, w zawieszeniu na 5 lat, za flaszowanie list wyborczych, dla wlasnej kasy, boz przeciez temu falszerstwu, zawdziecza obecna pozycje i swoje nieuzasadnione dochody. Czy ta pani, z metalnosci polskiej wiochy, ma prawo moralne kogos pouczac?, napewno ma przede wszystkm swojego meza w lozku, ktorego seksualne przezycia, tak lubi rozpowiadac w prasie. Czy wyslila SB prowokacje sama? Nalezy w to watpic, to po prostu przerasta mozliwosci intelektualnej tej osoby pani ktora mamusia uczyla jak kochac i szanowac prawo i Polske.Pani B. to jeszcze jednen przyklad, degeneracji ludzkiej i calego systemu parlamentarnego w kraju, maipulacja, komunistyczna prowokacja, to najlepiej co reprezentuja okreslone osoby, z lewa matura i lewymi dochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock Re: Moralnosc politycza, ma ku..ki w oczach 28.09.06, 10:17 matrioszka25 napisała: > jak obecna medialna, polska Joanna Darc, obuzona brakiem moralnosci w polityce, > poslugujac sie metodami SB, postanowila wkroczyc > na wyzyny medilane. Tylko ta pani, to skazana na 2 lata, w zawieszeniu na 5 lat > , za flaszowanie list wyborczych, dla wlasnej kasy, > boz przeciez temu falszerstwu, zawdziecza obecna pozycje i swoje nieuzasadnione > dochody. Czy ta pani, z metalnosci polskiej wiochy, ma prawo moralne kogos > pouczac?, napewno ma przede wszystkm swojego meza w lozku, ktorego seksualne pr > zezycia, tak lubi rozpowiadac w prasie. Czy wyslila SB prowokacje sama? Nalezy > w to watpic, to po prostu przerasta mozliwosci intelektualnej tej osoby pani kt > ora mamusia uczyla jak kochac i szanowac prawo i Polske.Pani B. to > jeszcze jednen przyklad, degeneracji ludzkiej i calego systemu parlamentarnego > w kraju, maipulacja, komunistyczna prowokacja, to > najlepiej co reprezentuja okreslone osoby, z lewa matura i lewymi dochodami. OK, OK kolego - ale kto sie z w gnoju pobabral ten gnojem cuchnie - a po SAMO- PiSie pozostanie juz tylko polityczny smrod Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 Prowokacja seksualna? 28.09.06, 11:00 niewatpliwie pani B. wykorzystala w prowokacji swoje niewatpiliwe atuty seksualne, aby w ten sposob zdyskwalifikowac negocjatora. Po analizie nagran, mozna niezicie stwierdzic, ze negocjacje odbywaly sie w prywatnym pomieszczeniu posleskim, gdzie stalo nieposcielone lozko, w swoistej imntymnej atomsferze sypilani pani B. Pani B. w prowoakcji uzywala czesto slow, daj mi, dajcie mi, zadam, musisz(cie sie zgodzi na moje warunki...typowa pozycja ataku seksualnego, w okreslonej atmosferze molestowania o charakterze seksualnym. Znajac wybujaly temperament tej pani, jej eksponowane sztuczki, z ku..kami w oczach i owsem dla kazdego konia, byly wyrazna prowokacja, mogaca negocjatora z PiS, zdezorientowac i doprowadzic do seksualnej kompromitacji przed ukryta kamera. Odpowiedz Link Zgłoś
lencarl Re: Prowokacja seksualna? 28.09.06, 20:39 Wciąż te słynne k... w oczach. Troche dystansu kobieta też może chcieć i lubić seks a że facet traci czujność bo rozmawia z kobietą taką głupią bo ze wsi mają nauczkę wszyscy ci mądrzy miastowi faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
canabis Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 10:21 niczym Rejtan, rozrywa szaty heheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
olalk Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 10:42 Biedna, naiwna posłanka Renata Beger stała się instrumentem w rękach sprawnych dziennikarzy, którzy swoimi nagraniami poruszyli pół Polski. Siedziałam przed telewizorem jak zauroczona. Pewnie miałam minę podobną do min panów Komorowskiego i Sawickiego. Dziennikarze pokazali PiS od podszewki. Wiele osób wątpiło w uczciwość PiS, a po tym programie już takich wątpliwości chyba nikt nie ma. Słowotok ministra Ziobro na temat pomówienia o korupcję polityczną i wygłaszane z obłędem w oczach oświadczenia przewodniczącego klubu PiS o służbach specjalnych tylko utwierdzają w przekonaniu o niemoralnym działaniu polityków PiS. O pani Beger już nikt nie pamięta. Pod jej adresem padają tylko epitety, i to z dwóch stron. Do tego tę Matę Hari z Samoonrony na wtorkowy program w TVN uczesano i ubrano na wzór i podobieństwo świnki Piggy. Mimo to, Pani Renato gratuluję Pani odwagi cywilnej i, jak się okazuje, inteligencji czy może raczej sprytu, który zaowocował zgrabnym wciągnięciem ministrów Pramiera w pułapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_chojny Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 13:53 we wczorajszym programie w TVP, posadzono posłanke Beger w kąciku, samą, nie pasowała widać do męskiego grona, "politycznych gadających głów", jak ich celnie Renia określiła. Myślałem, że tak traktuje się kobiety tylko w Iranie? Ale co sie dziwić??? Przykład prostactwa, kołtuństwa idzie z GÓRY od dyplomowanych, też profesorów. bogdanmotyl.alternatywa.com/modules.php?name=News&file=article&sid=43 Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Renata Beger, Mata Hari - moją bohaterką 28.09.06, 14:04 Jako zwykły obywatel RP odpuszczam dawne grzechy posłanki Beger. Dawne winy Pani Beger zostały dla mnie odkupione i zatarte służbą dla Polski. Nie sprzemiewierzyła się w akcji korupcyjnej PIS i nie łyknęła grantów PIS-u. Pokazała, że oprócz zeszmacenia i rynsztoku władzy można ufać Rzeczpospolitej, obnażyła kloakę i pustkę polityczną rządzących Kaczorów. NIE wolno tego lekceważyć, a władze nie mogą zatykać ust niezależnym mediom. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka80 Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 14:35 nie rozumiem tylko jednego, mata hari używała swojego wdzięku i sexapilu, a Begerowa co?? Czyżby gusta polityków, polaków były aż tak zaniżone? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Chceta Hary - to Mata Hary ! A co ? 28.09.06, 15:40 Chceta Hary - to Mata Hary ! A co ? Renia to jest kult ! Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 19:32 arek83lbn.blox.pl/2006/09/Polska-Szmata-Hari.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan.mars Akcja Prowokacja Marsjana 28.09.06, 19:36 Przyznaje sie ze to ja jestem autorem tej szyderczej akcji dywersyjne przeciw rzadowi polskiemu. Chcialem w haniebny sposob pokazac ze kierownik PGRu rzadzic krajem nie umie. Dzieci w piaskownicy potrafia lepiej kierowac polityka niz nasz skorumpowany rzad. Wybralismy ludzi ktorzy w PRLu mogli tylko zarzadzac sklepem osiedlowym bez towaru. Komunisci takim ludziom nawet nie chcieli octu dostarczac, bo tylko by zmarnotrawili dobry towar. Konkluzja jest jedna: tylko wysoko wykwalifikowane komuchy moga rzadzic tym bajzlem. Nikt inny lepperow za morde nie potrafi trzymac. Urban mial racje, solidaruchy i koscielnomadrzy nie nadaja sie do niczego oprocz latania na kolanach wokol kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Akcja Prowokacja UB 28.09.06, 19:44 jan.mars napisała: > Przyznaje sie ze to ja jestem autorem tej szyderczej akcji dywersyjne przeciw > rzadowi polskiemu. Chcialem w haniebny sposob pokazac ze kierownik PGRu rzadzic > krajem nie umie. Dzieci w piaskownicy potrafia lepiej kierowac polityka niz > nasz skorumpowany rzad. Wybralismy ludzi ktorzy w PRLu mogli tylko zarzadzac > sklepem osiedlowym bez towaru. Komunisci takim ludziom nawet nie chcieli octu > dostarczac, bo tylko by zmarnotrawili dobry towar. Konkluzja jest jedna: tylko > wysoko wykwalifikowane komuchy moga rzadzic tym bajzlem. Nikt inny lepperow za > morde nie potrafi trzymac. Urban mial racje, solidaruchy i koscielnomadrzy nie > nadaja sie do niczego oprocz latania na kolanach wokol kosciola. rabi_focker napisał: >Prosze bardzo. Mam nadzieje, ze Dabrowska czy Kisielewski to jeszcze nie "oszol > omy" Maria Dąbrowska w zapiskach w swym dzienniku pisała pod datą 17 czerwca 1947 r.: "UB, sądownictwo są całkowicie w ręku Żydów. W ciągu tych przeszło dwu lat ani jeden Żyd nie miał procesu politycznego. Żydzi osądzają i na kaźń wydają Polaków". Niemal dziewięć lat później - 27 maja 1956 r. ta sama Dąbrowska pisała: "Ostatnimi tygodniami byłam w Nieborowie w towarzystwie samych Żydów oprócz Anny i Bogusia. Częste ich rozmowy o wzrastaniu antysemityzmu. Czemu dziś sami są częściowo winni - bo jak można było dać sobą obsadzić wszystkie 'kluczowe pozycje' życia Polski: prokuratury, wydawnictwa, ministerstwa, władze partii, redakcje, film, radio itp." Pod datą 18 października 1968 r. >Kisielewski pisze: "Dwadzieścia lat temu powiedziałem Ważykowi, że to, co robią > Żydzi, zemści się na nich srodze. Wprowadzili do Polski komunizm w okresie stalinowskim, kiedy mało kto chciał się tego podjąć z 'gojów' (...)". 4 listopada 1968 r. Kisielewski zapisał: "Po wojnie g rupa przybyłych z Rosji > Żydów-komunistów (Żydzi zawsze kochali komunizm) otrzymała pełnię władzy w UB, >sądownictwie, wojsku, dlatego, że komunistów nie-Żydów prawie tu nie było, a jeśli byli, to Rosja się ich bała. Ci Żydzi robili terror, jak im Stalin kazał (...)". Józef M. Bocheński na łamach paryskiej "Kultury" (nr 7-8 z 1986 > r.): "Jak wiadomo, władza leżała w dużej mierze w ich [Żydów] rękach po zajęciu Polski przez wojska sowieckie - w szczególności pewni Żydzi kierowali policją bezpieczeństwa. Otóż ta władza i ta policja jest odpowiedzialna za mord bardzo wielu spośród najlepszych Polaków. Polacy mają, moim zdaniem, znacznie większe prawo mówić o pogromie Polaków przez Żydów niż Żydzi o pogroma > ch polskich" Miłosz mówiąc o żydowskich: "Oni zajęli wszystkie czołowe pozycje w Polsce i również w bardzo okrutnej policji bezpieczeństwa, ponieważ oni byli po prostu bardziej godni zaufania niż miejscowa ludność." Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Renata Beger, Mata Hari 28.09.06, 19:51 Bardzo dobrze ze wszystko zostalo nagrane!!nie wazne z jakich pobudek zrobila to Beger i czy sama to wymyslila czy nie - nie wazne.. najwazniejsze to to ze obywatele widza na wlasne oczy jaki PiS jest obludny!!! Odpowiedz Link Zgłoś