pcat TVN i Polsat powstały na zlecenie służb. 29.09.06, 18:23 Kto po 1989 roku mógł otworzyć ogólnopolską telewizję? Wszystko należało do czerwonych oraz byłych SB-ków - sądy, prokuratury, urzędy, TVP, kombinaty przemysłowe, większość gazet. Nikt mi nie wmówi, że panowie Solorz (kilka lat przed otwarciem Polsatu chodził w dresach, jeździł Wartburgiem i handlował ciuchami na stadionie) i Walter (kasety VHS) mogli legalnie otworzyć telewizję, dostać koncesję i mówić prawdę o przekształceniach po okrągłym stole. Wspólnikiem Waltera został jakiś Szwajcar, a kraj ten znamy świetnie, gdyż mieszka siostra Kwaśniewskiego, Voggel - morderca i kasjer lewicy, bawił tam długo sam prezio po skończeniu kadencji (porządkował sprawy w banku). Firmy rozwinęły się świetnie (zero realnej konkurencji) i zostały wielkimi koncernami medialnymi, które nadal realizują jednak polityczne zamówienia mocodawców. Czy Lis jest obiektywny? Czy Monika Olejnik jest obiektywna? Chyba nie do końca. I mam od razu pytanie - czy ktoś z was oglądał film "Nocna Zmiana"? Kliknijcie, przemęczcie się do końca i dopiero się wypowiadajcie: www.pis.org.pl/multimedia.php?st=20#wideoframe Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Antypolska TVN manipuluje spoleczenstwem !!! 29.09.06, 18:33 To co w Polsce TVN nazywa sie korupcja polityczna w USA jest na porzadku dziennym.Od kilkudziesieciu lat potezne firmy zbrojeniowe, samochodowe czy prawnicze wplywaja na kongresmenow i senatorow ktorzy odnosza z tego nie tylko korzysci polityczne i nikt z tego nie robi bagna politycznego. Zbieznosc czasowa rozwiazania WSI i mega kreacji tasm nie sa dzielem przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Antypolska TVN manipuluje spoleczenstwem !!! 29.09.06, 18:55 Owszem, ale w USA lobbing, bo tak sie to nazywa, reguluja BARDZO PRECYZYJNIE stosowne akty prawne. A u nas, przy braku przyzwoitosci indywiduow spod znaku PiS i Samoobrony, panuje wolna - nomen omen - amerykanka. PiS zas, kierowany swiatla mysla pana Kurskiego, faszeruje "ciemny lud" coraz bardziej bezczelnymi klamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: Antypolska TVN manipuluje spoleczenstwem !!! 29.09.06, 18:57 Funia - wstyd mi za takich jak Ty. Wyjedź z Polski polityczna ignorantko o bardzo małej wiedzy na temat przekształceń w Europie w katach 1988-1992. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Antypolska TVN manipuluje spoleczenstwem !!! 29.09.06, 20:46 woodbridge napisał: > To co w Polsce TVN nazywa sie korupcja polityczna w USA jest na porzadku > dziennym. Jasne Rosja to jest niedościgniony przykład porządku i uczciwości ( szczgólnie dla Polaków) szukaj dalej głupiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
garfi24 Re: TVN i Polsat powstały na zlecenie służb. 29.09.06, 18:46 pcat napisał: > Kto po 1989 roku mógł otworzyć ogólnopolską telewizję? Wszystko należało do > czerwonych oraz byłych SB-ków - sądy, prokuratury, urzędy, TVP, kombinaty > przemysłowe, większość gazet. Nikt mi nie wmówi, że panowie Solorz (kilka lat > przed otwarciem Polsatu chodził w dresach, jeździł Wartburgiem i handlował > ciuchami na stadionie) i Walter (kasety VHS) mogli legalnie otworzyć telewizję, > dostać koncesję i mówić prawdę o przekształceniach po okrągłym stole. > Wspólnikiem Waltera został jakiś Szwajcar, a kraj ten znamy świetnie, gdyż > mieszka siostra Kwaśniewskiego, Voggel - morderca i kasjer lewicy, bawił tam > długo sam prezio po skończeniu kadencji (porządkował sprawy w banku). Firmy > rozwinęły się świetnie (zero realnej konkurencji) i zostały wielkimi koncernami > medialnymi, które nadal realizują jednak polityczne zamówienia mocodawców. Czy > Lis jest obiektywny? Czy Monika Olejnik jest obiektywna? Chyba nie do końca. I > mam od razu pytanie - czy ktoś z was oglądał film "Nocna Zmiana"? > Kliknijcie, przemęczcie się do końca i dopiero się wypowiadajcie: > www.pis.org.pl/multimedia.php?st=20#wideoframe a wypchaj się kaczko jedna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: TVN i Polsat powstały na zlecenie służb. 29.09.06, 18:54 A może odniósłbyś sie do bardzo merytorycznych zarzutów wujka Pcata? Chyba nie masz kontrargumentów wieśniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
signal szukacie, porównujecie, jak robaki się wijecie 29.09.06, 19:03 co ma wspólnego ten film z obecną sytuacją - nic. Przecież tam byli przedstawiciele partii, którzy przy obecności dziennikarzy prowadzili rozmowy jak zmienić premiera większością parlamentarną. Zmiana jest potrzebna - ekipy rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: szukacie, porównujecie, jak robaki się wijeci 29.09.06, 19:31 Wy się wijecie jak robaki, hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 18:26 Kiedy wreszcie skonczy sie ta schizofremia obecnych wladz\? Przecież PiS jedyne co robie to mówi o układzie i szarej sieci ?! Niech zaczną wkońcu pracowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:27 www.pis.org.pl/multimedia.php?st=20#wideoframe - polecam ignorancie polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:28 Oczywiscie ze nie ma , ale jak to mowil pewien towarzysz "pokazcie mi czlowieka a znajde paragrafy" , nie ma co , PiS czerpie pelna garscia z metod sprawowania wladzy ZSRR ! PO dojdz do wladzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:29 www.pis.org.pl/multimedia.php?st=20#wideoframe - Nocna Zmiana - remedium na POlitycznych półgłówków Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny pcat ?! 29.09.06, 18:47 kolejny uzdrowiciel-patriota z ciebie? te PC z nicka to popartyjnie ci pozostalo? Wiesz ze jeszcze kilkadziesiat lat temu takich jak ty to w USA leczono elektrowstrzasami... az do skutku? Mam wiec remedium dla ciebie - istne panaceum. Wez dwa gwozdzie i zaprzyjaznij sie ze swym gniazdkiem elektrycznym :) Nie dziekuj - wykonaj zadanie i zamelduj prezesowi - ucieszy sie tym ten gnom podolski :) - ilu jeszcze paranoikow wykluje sie w tym pisuarze, moze czas juz wode spuscic? albo domestosem ich? hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny Re: pcat ?! 29.09.06, 19:25 przepustka ci sie skonczyla? oj ty bidoku :( Tworki welcome you :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: pcat ?! 29.09.06, 19:31 Nie wiem po co Ty się tutaj jeszcze plączesz. Do domu pętaku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny Re: pcat ?! 29.09.06, 20:48 te - pecet, nie wiem czyjs ty chamie, ale miarkuje zes bezpanski... idz do Jarka - przygarnie cie obszczymurze, a moze i przytuli do swego lona... moze poglaszcze i ucaluje twe spracowane dlonie... moze nie tylko dlonie? Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: Doucz sie historii 29.09.06, 18:29 Uzywanie slowa "ZYD" kompromituje i piszacego i sprawe o ktorej pisze. A szkoda, bo problem istnieje rzeczywiscie. Jest to problem nie rasowy, ale pewnego typu mentalnosci inteligenckiej, mentalnosci podporzadkowanej : - lewicowym jedynie ideom - przemocy - reprezentowanie wlasnego lub grupowego interesu - ideologii lewicowej - interesom rosyjskim - mysleniu w kategoriach bezpanstwowych, wrogich idei malych panstw jak Polska - globalizacji - materializmowi - idealizmowi w sensie wiary w sprawcza moc czlowieka z elity Tacy ludzie nie sa wylacznie Zydami - wielu Zydow jest przeciwnych takiemu mysleniu, a wielu POlakow jest wlasnie takich - WSZEDZIE TEN TYP ZADUFANEGO W SIEBIE INTELIGENTA MOZNA SPOTKAC. To ze Zydzi byli tak reprezentowani we wladach komunistycznych to jedynie zbieg historycznych okolicznosci (patrz P. Johnson - Historia Zydow) Odpowiedz Link Zgłoś
rabi_srulek Antysemita jest ten kogo nie lubia Zydzi :) 29.09.06, 18:46 Powiedzial to Isaak B. Singer. On tez sie kompromituje o jest antysemita? Nie dajmy sie zwariowac plitycznej poprawnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 On ma rację. Za mocno ugrzęźliśmy w historii. 29.09.06, 18:31 Nie idziemy naprzód, nie rozwijamy kraju - gospodarki, dróg, nie czynimy naszego otoczenia zadbanym i przyjaznym miejscem do życia. Nie pozwalamy tworzyć miejsc pracy, krępujemy ludzi przepisami, a na każdego przedsiębiorcę patrzymy jak na złodzieja. Zamiast rozwoju mamy: 1. teczki 2. nocną zmianę z antycznych czasów przełomu (IHMO rząd Olszewskiego był złym rządem) 3. rusofobię 4. germanofobię 5. sarmacką niczym nie uzasadnion butę I te pięć punktów to trzon kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: On ma rację. Za mocno ugrzęźliśmy w historii. 29.09.06, 18:37 ooo zapomniales dodac 6 punkt-antysemityzm. Wkoncu pare miesiecy temu jakis ciemniak napadl na rabina. Przeciez kazdy wie ze to wszystko przez "kaczystow" a Polacy to najwieksi antysemici i rasisci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Jestescie rasistami: doskonale to widac na Wyspach 29.09.06, 18:54 I nie chodzi tu o sluszne oburzenie na ekstreme islamska etc, ale o cofanie reki, bo czarny sklepikarz moglby jej przypadkiem dotknac przy wrecaniu wam reszty:) I jesli to zachowanie razi w kulturze anglosaskiej, ktora przeciez nie akceptuje zbuytniej bliskosci fizycznej w oficjalnych kontaktach, to latwo sobie wyobrazic jak to odbieraja np.Afrykanczycy. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
rabi_srulek O czym ty synku mowisz? :)) 29.09.06, 18:58 Wyspiarze sa najmniej politycznie poprawna nacja z jaka przyszlo sie mi zetknac :) Zapewniem cie, ze wiem o czym mowie i prawde mowiac watpie zebys byl na Wyspach - to co opowiadasz swiadczy o tym, ze nigdy tam nie byles :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Ja sie tutaj urodzilem. I moi rodzice. Az po XVII 29.09.06, 19:03 Bo dalej nie siegaja akta parafialne;) Klan jest niewatpliwie duzo starszy. A o kulturze Wysp nie moze wyrokowac sezonowy niewykwalifikowany pracownik na budowie, obracajacy sie wsrod innych robotnikow z Europy Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Oczywiscie:) Polaka z PiSuaru dziwi, ze jezykiem 29.09.06, 19:09 obcym mozna biegle wladac? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_srul No, no - blyskotliwa riposta :)))))))))))))))))))) 29.09.06, 19:12 No to sie synku naciales. Wladam 4 jezykami a na PiS nie glosowalem. Nie rob juz z siebie wiekszego wala niz jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Kaczy, gesi, kurzy i "po polskiemu" rzecz jasna? 29.09.06, 21:04 A super walem to TY jestes. I bedziesz jeszcze wiekszym - po "Purple haze" na moim irlandzkim blogu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lze_elita72 30.09.06, 01:02 lze_elita.72 napisała: > A super walem to TY jestes. I bedziesz jeszcze wiekszym - po "Purple haze" na > moim irlandzkim blogu:) Glupias!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin a ty jeszcze tutaj bluznisz 30.09.06, 01:06 powinienes wszystkich przeprosic tak jak prezes Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Powiem ci, co dzis w nocy bedzie na moim blogu 29.09.06, 20:44 irlandzkim (Madman's notes) - moj pobyt w Katmandu; z cytatem z "Purple haze". A o tym to moze wiedziec jedynie tegoz autor:) Jak bedziesz odszczekiwal? I w jakim jezyku: po pudlowemu czy kundlowatemu? Oj, Polacy, Polacy...Zadnego szacunku i dla siebie, i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Niestety, nie prowokator, ale EU obserwator:) 29.09.06, 19:10 Bo Europa juz nie potrzebuje nazizmu. Ani kolejnego blizniaczego Hitlera:) Przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam gdzie cie ucza takiego belkotu... 29.09.06, 19:15 mowisz ze nie urodziles sie w polsce i wogole jakis takie bzdety o wyspach ale masz taka sama mentalnosc warchola jak nikodem dyzma. Moze jakies pokrewienstwo ;-) ty moj Europejski prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Jestem oficerem armii Republiki Irlandii. 29.09.06, 21:13 Mozesz mnie sobie obejrzec tutaj: madmansnotes.blogspot.com/2006/09/on-border_115926928440894298.html Wprawdzie sprzed 30 lat, ale niewiele sie zmienilem;) NB. Parnell ktory mi odpowiada, to nick znanego polityka z Polnocy i zarazem polityka zjednoczeniowego. Wybacz wiec, ze waszymi "trouble" ja sie moge tylko bawic:) Aktualna fotke z wakacji campingowych mozesz popodziwiac gdy wstukasz w Google Leo J Hellmann i dobrze poszukasz:) Zapraszam na moj blog - dzis w nocy bedzie o Katmandu w 1971 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Jestem oficerem armii Republiki Irlandii. 29.09.06, 21:43 BUJAJ SIE... hehehhehehe dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 To ze sam jestem zerem wcale nie znaczy, ze kazdy 29.09.06, 23:30 musial pojsc w twoje slady:) Jestem. Scislej bylem - wiek juz nie na sluzbe czynna, niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Niestety, nie prowokator, ale EU obserwator:) 29.09.06, 20:27 lze_elita.72 napisała: ty nie jesteś zadna elita, ty jesteś czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Niestety, nie prowokator, ale EU obserwator:) 29.09.06, 20:47 A JA POWIEM-"OSZOLOM" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Bo wam, tchorzliwie schowanym za nickami, prawde 30.09.06, 12:59 o sobie i o was powiedzial? Jest jak zapowiadalem wczoraj: i wczorajsze Kathmandu, i dzisiejsza zwariowana don podroz tubylczym autobusem: madmansnotes.blogspot.com/2006/09/green-eye-of-yellow-god2_30.html A moze chcesz wiedziec, o czym zamierzam pisac w najblizszych dniach? A moze zaczac na powaznie pisac o Polsce i Polakach, bo dotad z litosci tylko raz o was wspomnialem? madmansnotes.blogspot.com/2006/09/real-irish-music.html A moze chcesz esej o pewnych chamskich mordach z forum Gazety Wyborczej? Uczcie sie, Polacy, ze i w necie nie jestescie anonimowi. I ze wasze netowe "popisy" KAZDY w swiecie, co znasz wasz jezyk moze obserwowac, krytykowac i prezentowac innym nacjom.I ze swiatu do tego zaden "Michnik" nie jest potrzebny:) A wiec zachowujcie sie grzecznie, pokazujcie od najlepszej strony,jak to zazwyczaj Polak...wobec gosci. Bo swoich, zwlaszcza tych od was lepszych, w lyzce wody byscie utopili - taka "solidarna" nacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: On ma rację. Za mocno ugrzęźliśmy w historii. 29.09.06, 18:42 Masz rację. Dodałbym do ego jeszcze 6 filar: kłamstwo, obezwładniające prostackie kłamstwo. KŁAMAĆ JAK PISOWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 18:31 "Zaprzeczam, że w komisji badającej działania Wojskowych Służb Informacyjnych jest sporządzana lista dziennikarzy współpracujących z WSI." "Dodał, że są zaś informacje o ingerencji WSI w życie społeczno-polityczne, w tym także w media." Tym razem nie jest to skrót myślowy, ale jego rozwinięcie. Sporządzana jest lista współpracowników WSI pracujących jako dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jedno jest pewne!.. Macierewicz był agentem! 29.09.06, 18:37 stowarzyszenia kominiarzy!... dzieci lubia bajki o Maciarewiczu, a szczególnie morał; Marcinkiewicz kona pod ciosem wielkiego kaczora!... straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Teczki Macierewicza 29.09.06, 18:37 powtórka z historii. Ludzie, czy oni już nie mają czym się zająć. Bezrobocie, ludzie uciekają z kraju, budownictwo leży, drogi dziurawe jak szfajcerski ser, biedota nie ma co do garnka włożyć, nauczyciele, renciści, służba zdrowia zarabiają grosze, gdzie tanie państwo [ ilośc etatów w administracji centralnej wzrosła o 12 %], a onie piepszą o agentach, teczkach, spisku. Do roboty weźcie się darmozjady. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 znowu czasy PRL...rządzi PISokomuna ! 29.09.06, 18:39 Gomułka ciagle żywy! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Teczki Macierewicza 29.09.06, 18:39 signal napisał: > powtórka z historii. Ludzie, czy oni już nie mają czym się zająć. Bezrobocie, > ludzie uciekają z kraju, budownictwo leży, drogi dziurawe jak szfajcerski ser, > biedota nie ma co do garnka włożyć, nauczyciele, renciści, służba zdrowia > zarabiają grosze, gdzie tanie państwo [ ilośc etatów w administracji centralnej > wzrosła o 12 %], a onie piepszą o agentach, teczkach, spisku. Do roboty weźcie > się darmozjady. Remont domu zaczyna sie od pozbywcia sie z niego insektów. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Teczki Macierewicza 29.09.06, 19:24 amanasunta53 napisała: > Remont domu zaczyna sie od pozbywcia sie z niego insektów. Nie, skarbie - remont zaczyna się od załatania dachu i osuszenia fundamentów. Do tego zwykle potrzebuje się fachowców. Pluskwy najczęściej tępi się samemu. Zwykle przy pomocy buta, a nie zawszonej speckomisji. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Teczki Macierewicza 29.09.06, 19:30 amanasunta53 napisała: > > zarabiają grosze, gdzie tanie państwo [ ilośc etatów w administracji cent > ralnej > > wzrosła o 12 %], a onie piepszą o agentach, teczkach, spisku. Do roboty w > eźcie > > się darmozjady. > > Remont domu zaczyna sie od pozbywcia sie z niego insektów. Insekty tępisz armią urzędników? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:38 cyberdemokracja napisał: > PiS napewno coś tam wymyśli. Jak nie będzie dowodów to się je podrzuci albo > myśli... Typowa obrona agenta.Jak ,,Bolek''.Ile płacili za wypisywanie na forum ,,cyberdemokracjo''? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 tales1..ty naprawde jesteś świnią! 29.09.06, 18:40 myślałem ,że to przekomażanie... ty jestes podły! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: tales1..ty naprawde jesteś świnią! 29.09.06, 18:49 pierot6 napisał: > myślałem ,że to przekomażanie... ty jestes podły! Ja nie jestem ,,tales1''Pisałam do ,,cyberdemokracji''.To Ty? Ja dwóch nicków nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Re: Mam to w dupie, co pisala Dabrowska, 29.09.06, 18:38 Zgadzam się z Tobą :) A największy problem ma nasz zakompleksiony wódz w postaci Jarosława i Lecha wissenwertes napisał: > mam w dupie to co sie wydazylo 60, 40, 20 lat temu. Mam w dupie tych ktorzy maj > a > problemy z historia bo nie maja wlasnego zycia. > > Chce zyc, a nie wdychac wasz wiecznie rostrzepywany kurz. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Jako Irlandczyk nie odpowiadam za wasz antysemityz 29.09.06, 18:44 Co najwyzej moge sie wstydzic za Joyce'a Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Nie musze - my nie mamy Kaczorow i innych nazioli 29.09.06, 18:56 A Ahern chyba zaraz dostanie kopniaka za AFERE LAPOWKOWA:) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Bardzo sie mylisz:) Idz na moje blogi i wyslij mi 29.09.06, 19:07 maila - natychmiast ci odpowiem: btinternet to platny adres; nie mozna sobie zalozyc pod nim skrzynki z Polski. Na tej fotce - przykladowo - jestem ja, telewizja Eire potwierdzi:) madmansnotes.blogspot.com/2006/09/on-border_115926928440894298.html Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Zobaczymy, kto sie bedzie dzis w nocy smial. 29.09.06, 21:14 Moj ty ...Pole:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_srul Przed chwila wstydziles sie za Joyce'a :) 29.09.06, 19:03 Zdecyduj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Mysle, ze polskie "moglbym" jest dla Polaka 29.09.06, 19:08 zrozumiale. Kacza "niejasnosc semantyczna"? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Swiadkow rozmowy zapraszam jutro na moj blog: 29.09.06, 21:20 "Madman's notes" (link nizej). Dzis w nocy bedzie o Katmandu w 1971 roku - a tylko autor wie, co na blogu dopiero bedzie:) I wowczas dopiero sie okaze, jakiego tu mamy "rabina" - antysemickiego, nazistowskiego SUPER WALA:) Czy to naprawde przekracza polska zdolnosc pojmowania, ze Wyspiarz moze wladac bieglym polskim (nb. rosyjski lepszy - pewien Ruski z tego forum mi tu od wczoraj swiadkiem)? Nie tak trudno sie nauczyc - zwlaszcza, gdy dobrze za to placa. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Srule i spolka: akuku! Mowilem, ze bedzie o 29.09.06, 23:37 Katmandu:) Kiedy "prawdziwi Polacy" uwierza, ze Michnika ze skarga do mediow zachodnich nie trzeba wysylac, bo media zachodnie sa stale na forum GW? madmansnotes.blogspot.com/2006/09/green-eye-of-yellow-god.html A jutro bedzie o podrozy autobusowej z Rexaul do Kathmandu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 18:45 Po skutkach całej operacji sądząc, wygląda to na rewanż byłych ruskich agentów na byłych niemieckich agentach za połączenie Niemiec, oczywiście, jeśli ktoś lubi spiskową teorię dziejów. Teraz oni oderwą nas od Europy i połączą z Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...trzecia ...to skansen bolszewikow i kolesi... 29.09.06, 18:50 ...Powołanym w 1991 r. WSI zarzucano wiele nieprawidłowości, m.in. brak weryfikacji funkcjonariuszy z czasów PRL, szpiegostwo na rzecz Rosji, udział w aferze FOZZ, nielegalny handel bronią... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: ...trzecia ...to skansen bolszewikow i kolesi 29.09.06, 18:54 zagadka, o kim mowa: Od marca do października 1991 był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa w Kancelarii Prezydenta Lecha Wałęsy oraz szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego. może ktoś pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...trzecia ...to skansen bolszewikow i kolesi 29.09.06, 19:28 ...pamietam rzad olszewskiego...pamietam macierewicza i pamietam kaczynskiego zachowanie...ale pamietam tez rokite ...pamietam tuska...pamietam wachowskiego- zdrastwujte...i pamietam walese-...oni zaszli juz za daleka...natychmiast dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: ...trzecia ...to skansen bolszewikow i kolesi 29.09.06, 19:45 To może pamiętasz, gdzie za czasów Macierewicza podziały się teczki polityków PC? Bo potem już ich nie widziano. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:52 wariant_b napisał: > Po skutkach całej operacji sądząc, wygląda to na rewanż byłych ruskich > agentów na byłych niemieckich agentach za połączenie Niemiec, > oczywiście, jeśli ktoś lubi spiskową teorię dziejów. > Teraz oni oderwą nas od Europy i połączą z Białorusią. Uważaj z tą Białorusią.Bereza Kartuska tam.A tam katowali sanacyjni bandyci(przodkowie Kaczyńskich) ,według komunistów,twoich pradziadków płaczących ze szczęścia po zajęciu wschodu Polski przez Sowiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:56 A Twoim zdaniem, po skutkach rzecz sądząc, jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:57 wariant_b napisał: > A Twoim zdaniem, po skutkach rzecz sądząc, jak to wygląda? ?????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 19:08 amanasunta53 napisała: > uważaj z tą Białorusią.Bereza Kartuska tam.A tam katowali sanacyjni > bandyci(przodkowie Kaczyńskich) ,według komunistów,twoich pradziadków > płaczących ze szczęścia po zajęciu wschodu Polski przez Sowiety. Częściowo pudło, wprawdzie dziadek był przedwojennym związkowcem, ale siedział gdzie indziej. Radości z przyjścia Niemca nie odczuł, bo ci też go posadzili. Co do sanacyjnych przodków Kaczyńskich chętnie wdam się w dyskusję, bo temat to jakże ciekawy, choć mało przez PiS popularyzowany. Zamieniam się w słuch. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja PiS w swoim żywiole - znów można rzucać okarżenia 29.09.06, 18:50 a na potwierdzenie zarzutów wyciągnie sfałszowane teczki... Potrzebują jeszcze tylko tygodnia, góra dwóch na wyczyszczenie swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: PiS w swoim żywiole - znów można rzucać okarż 29.09.06, 18:54 cyberdemokracja napisał: > a na potwierdzenie zarzutów wyciągnie sfałszowane teczki... Potrzebują jeszcze > tylko tygodnia, góra dwóch na wyczyszczenie swoich... Masz praktykę w czyszczeniu teczek.Albo paleniu jak na ,,Psach''. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 tales1.. ty sie nie zmienisz! 29.09.06, 19:30 możesz sie ujawnic, odpokutowac!..wybaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Czy ten na zdjęciu to BERIA????? 29.09.06, 18:54 ??? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Czy ten na zdjęciu to BERIA????? 29.09.06, 19:18 Nie, Beria był inteligentem - nosił okulary. Ale upodobania miał podobne. Czystość lubił. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 18:55 ...nasz "dierżyński" wszędzie wietrzy wrogów,szpiegów i układy.Tylko nie w pis- ie Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z 29.09.06, 18:57 pokon napisał: > ...nasz "dierżyński" wszędzie wietrzy wrogów,szpiegów i układy.Tylko nie w pis- > ie ,,Wasz''? Odpowiedz Link Zgłoś
inter56 "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 19:06 ,,żELAZO" i ,,CENZIN" kto,ile, ???? jakie wyroki ?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Jesteście podłymi obłudnikami! 29.09.06, 19:08 Jarosław Kaczyński to mąż stanu. On i jego brat to jedni z nielicznych uczciwych polityków. Zawsze znienawidzeni przez media. Zawsze. Porozumienie Centrum ,które założyli było zwalczane w ordynarny sposób. Prowokacje , manipulacje ,kłamstwa . To są wszystko FAKTY!!! Kaczyńscy są spoza układu i dlatego ziejecie do nich taką nienawiścią. Polskie media a wlaściwie polskojęzyczne nie są mediami wolnymi. To co się wyprawia terazz na antenie tvn czy na łamach Wybióczej top rzecz nieprawdopodobna. Posłużyliście sie prowokacją by móc uderzyć. A nawet z tej prowokacji wynika ,że Kaczyński zachował się jak mąz stanu - bo odmówił tej ku..e beger spełnienia jej ubeckich rządań. I wy wszyscy to doskonale wiecie -ale udajecie że nie wiecie. I wylewacie morze jadu. Rozpętujecie histerię . Wszystko na nic. Polska wygra. Najwyższy czas na to. Dosć rządów mafii ,której bronią łotrzy z PZPR-SLD oraz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jesteście podłymi obłudnikami! 29.09.06, 19:30 A sekwencji CTRL+ALT+DEL już próbowałeś. Działa skuteczniej niz CTRL+INS. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Jesteście podłymi obłudnikami! 29.09.06, 20:55 mordzinas napisał: > Jarosław Kaczyński to mąż stanu. O ooooo!! tylko nikt z nim w Europie nie bedzie chciał poważnie gadać - po wystepie z taś...taś... karmy kaczki..taśmami a to naprawdę nie jest dobre dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek PiS puszcza bąki :) 29.09.06, 19:09 Teraz się zaczęło na dobre - PiSiorki będa podrzucać smrody na prawo i lewo, aby tylko odwrócić uwagę opinii publicznej od afery korupcyjnej. Koryta tak szybko nie oddadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PiS puszcza bąki :) 29.09.06, 19:14 czerstwy.stefek napisał: > Teraz się zaczęło na dobre - PiSiorki będa podrzucać smrody na prawo i lewo, ab > y tylko odwrócić uwagę opinii publicznej od afery korupcyjnej. Koryta tak szybk > o nie oddadzą... Ty głupi śmieciu. Niczego nie rozumiesz. Twój świat to jest studio tvn24 i ta esbecka gazeta wybiórcza. To co oni ci powiedzą to jest dla ciebie wykładnia. Współczuje ci jeśli jesteś nieświadomy własnej głupoty. Pogardzam jeśli to co wypisujesz robisz z pełną świadomością. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Re: PiS puszcza bąki ,to Beria-Marcnkiewicz! 29.09.06, 19:32 puścił tajniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: PiS puszcza bąki.... ze strachu 29.09.06, 19:37 mordzinas napisał: > Ty głupi śmieciu. Niczego nie rozumiesz. Twój świat to jest studio > tvn24 i ta esbecka gazeta wybiórcza. To co oni ci powiedzą to jest Ty mądry nieśmieciu. Gdyby GW to była "sbecka" gazetka, to - nie było tego forum albo - zaraz by cię zabanowali albo - miałbyś duże nieprzyjemności. Jakoś jest tak, że tylko "lewackie" i "niepolskie" media typu gazeta czy onet nie boją się prowadzić forów internetowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: PiS puszcza bąki :) 29.09.06, 19:38 Nie ma to jak merytoryczny głos prawdziwego pisiorka. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Jak chcesz życ jako półanalfabeta? 29.09.06, 19:10 Ty mi gościu wyglądasz na takiego, co to ma problemy nie tylko z historią i kulturą, ale przede wszystkim z ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 WSI ingerowało w media 29.09.06, 19:14 to dobrze, jeżeli ustrzelili parę beztaleńć, to jestem wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Opamiętajcie się ludzie z PO i PIS 29.09.06, 19:19 Na tej całej aferze skorzystaja tylko komuchy. Parafrazując Marka Twaina można by powidzieć , że pogłoski o śmioerci SLD są mocno przesadzone. Jeżeli do walki politycznej w nadchodzących wyborach włączy się Kwach , komuchy mogą pod nową nazwą powrócić do władzy. Czy tego chce PO . Czy PO chce koalicji z SLD. Nadchodzi godzina prawdy. Leopold Tyrmand w swoim dzienniku 1954 napisał, że po 1945 r. włdzę w Polsce objęła koalicja talmudystów i pastuchów, teraz nadal pod różnymi postaciami rządzą jej dzieci. Nastała chwila aby to zmienić raz na zawsze aby Polska była Polską rządzoną przez Plaków w interesie Polaków. Faktem jest,że obecnie różni lokalni kacykowie z PIS-u promują swoią rodzinę i znajomych ale polityka od zarania dziejów zawsze była rodzajem mnniejszego zła , a rządy PIS to tak jak demokracja najmniejsze zło z możliwych Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: Opamiętajcie się ludzie z PO i PIS 29.09.06, 22:19 A Kwaśniewski to nie Polak? A kto go wybrał? Nie Polacy? Zakładając, że masz rację, to rodzi się pytanie: gdzie wtedy byli tzw. prawdziwi patrioci? Jeśli ty za takiego się uważasz to oznacza tylko jedno. Masz w dupie ten kraj. I nie wypluwaj z siebie pseudopatriotycznych hasełek tylko raz w życiu idź na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph wątpliwa szczerość Macierewicza 29.09.06, 19:22 Przepraszam, ale po wybryku Macierewicza związanym z oskarżeniem iż prawie wszyscy ministrowie MSZ współpracowali z obcym wywiadem, jest mi bardzo trudno uwierzyć w jakiekolwiek słowo Macierewicza. A skąd nie wiadomo że to on nie tworzył fałyszywych notatek SB na swoich przeciwników? Owszem, niekoniecznie jest to możliwe, ale trudno wierzyć człowiekowi który się mija z prawdą. Macierewicz już nieraz się zdyskredytował i mam głęboko gdzieś co on mówi (to jest to samo jak dziecko co chwilę straszy że jest pożar, i kiedy naprawdę jest pożar to nikt mu nie wierzy). Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 19:23 Antoni daj ze sobie spokoj bo bardziej spatrzonego czlowieka nie ma w obecnym rzadzie. Wszyscy wiemy ze nie jestes stabilny emocjonalnie. Ulzyj sobie i jedz na ryby , najlepiej z calym PiS-em ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 znowu kłamstwa Kaczyńskich! 29.09.06, 19:29 aby oszukać,pomówic.. tylko władza,władza! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_organ_tw1 Re: znowu kłamstwa ubecji i morderców 29.09.06, 19:33 jak mordowali ks. Popieluszke to rzales głupku? Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.krzyz szpiegostwo na rzecz Rosji 29.09.06, 19:32 szpiegostwo na rzecz Rosji to mnie najbardziej interesuje! jakby zostalo udowodnione kogos na 100 % to wlasnorecznie bym postawil goscia pod sciane i rozstrzelal! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_organ_tw1 Maleszka, Skalski, Czajkowski, Urban,Żakowski, Lis 29.09.06, 19:32 Pacewicz, Michnik, Stasiński, Paradowska, Sierakowski - szpica uczciwości inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Maleszka, Skalski, Czajkowski, Urban,Żakowski 29.09.06, 20:16 Walcza o przetrwanie. Albo my albo oni! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny Re: Maleszka, Skalski, Czajkowski, Urban,Żakowski 29.09.06, 20:53 nie wiem cozes ty za organ - ale niewatpliwie meski organ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Wszyscy są agentami 30.09.06, 00:37 Bądźmy szczerzy: kto nie jest z nami, ten jest przeciwko nam. Precz z agenturą. Wszelką. Odtajnić wszystko, rozpirzyć wszystko - tak jak Putin Czeczenię! Alleluja i do przodu bracia i siostry! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski "Nie ma listy dziennikarzy współpracujących z WSI 29.09.06, 19:32 Baczek to ten sam kreton sepleniacy co wystepowywal byl w R"M" z roznymi innymi emerytowanymi bojownikami o wolnosc i demokracje o ktorych nikt nigdy nie slyszal gdzie i o co walczyli? Odpowiedz Link Zgłoś