Dodaj do ulubionych

PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w...

• marian391 Może rządzaca partia wyjaśni przecieki? 03.10.06, 14:29
      Draństwo i obłuda. Czy po to rozwiąnao WSI aby przeciekały informacje? Znowu
      ktoś ma dowieść, że nie był wielbłądem? To jest sprawa dla prokuratora.
      Kuchcinski nigdy nie grzeszył nadmiarem inteligencji, teraz jego poziom osiagnął
      dna. Tak jak jego partii PIS-PISUAR- SZAMBO. A swoją drogą Maciarewicz ma takie
      kwalfikacje, do tego co robi jak na biskupa. Służby pod jego kierunkiem bedą
      szczelne jak sito dla informacji tajnych.
    • milo_1 T_e_r_a_z.. K_wa.. M_y __czyli __TKM __bis.. 03.10.06, 14:29
      Teraz My mamy atuty w ręku czyli źródło TKM-u AWS ma swoich następców w PiSuarze.
      • tales1 i TVNikowi od razu spadło na giełdzie,he,he!Brawo! 03.10.06, 14:49
        Oby tak dalej, a WSI splajtują jak nic!
    • wlodwoz PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:31
      PiS się zeszmacił. I to jedyny fakt!
    • adamk017 PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:31
      czym dłużej ta partia jest u władzy tym większe szkody poniesi nasz kraj ,
      niech spieprzają tam gdzie kłamstwo i obłuda jest powszechne czyli Białoruś
      • mika68 no i padł blady strach na szefostwo PO_litruków! 03.10.06, 14:34
        oj będzie się działo Panie Janie-Mario-Donaldzie!
        • kornett Re: no i padł blady strach na szefostwo PO_litruk 03.10.06, 14:35
          Mika? A może tak wyprowadzisz kurskiego na spacer, to się razem przewietrzycie.
          Tylko uważaj, żeby Ci kostek nie polał, przy okazji robienia następnej kupy.
          • mika68 Re: no i padł blady strach na szefostwo PO_litruk 03.10.06, 14:43
            konecik nie napinaj się tak mocno bo ci zwieracz na paradzie popuści i wstyd
            będzie tak licznemu tęczowemu gremium.

Bajdełej! Nie zapomnij o szturmówce! No i weź pod uwagę społeczne PO-PARCIE:)))
            miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3656857.html Polecam:))))

-------------
            "Najbardziej do dzisiaj mi wstyd, że na plakatach wtedy
            ja byłem prezydentem, a Rokita premierem..."
            D. Tusk dla RadiaZet (30.09.2005)
    • troque Nowa jakość .... 03.10.06, 14:33
      Jak to jest Szanowni Forumowicze - bo chyba jestem zbyt małym misiem o zbyt
      małym rozumku ... . System prawny ma opierać się teraz na domniemaniu winy i
      obowiązku udowodnienia niewinności ?? Czu podstawą oskażenia będą teraz
      niewinne pytania ?? Czy w istocie takie jest pojmowanie prawa najważniejszych
      funkcjonariuszy partii PiS ??

Nawet przeciwnikowi politycznemu należy się chociaż minimum szacunku jednak
      trudno jest poważnie traktować partię gdy pan Kuchciński (jednak nie będący
      kimś anonimowym) opwiada takie rzeczy. Czy PiS nie ma instynktu
      samozachowawczego czy rzeczywiście to jest właśnie Prawo i Sprawiedliwość ??.

Jednak wole być ZOMOWCEM niż prawym w ten sposób.

I jeszcze niewinne pytanie: Szanowny Panie Pośle na Sejm RP Kuchciński,
      wydawało mi się, że słyszałem opinię wypowiadaną przez ponoć wiarygodne
      twierdzące jakoby był pan zakamuflowanym wielbłądem ?? Czyżby to była prawda ??
      • kornett Re: Nowa jakość .... 03.10.06, 14:42
        :-)) on jest wielbłądem ale jednogarbnym i boi się przyznać, ze nie ma miejsca
        na karku dla obydwu ojców narodu.
      • amanasunta53 Re: Nowa jakość .... 03.10.06, 15:16

Dobrze zacząleś w pierwszym zdaniu.Potem już coraz gorzej.
        troque napisał:

> Jak to jest Szanowni Forumowicze - bo chyba jestem zbyt małym misiem o zbyt
        > małym rozumku ... . System prawny ma opierać się teraz na domniemaniu winy i
        > obowiązku udowodnienia niewinności ?? Czu podstawą oskażenia będą teraz
        > niewinne pytania ?? Czy w istocie takie jest pojmowanie prawa najważniejszych
        > funkcjonariuszy partii PiS ??
        >
        > Nawet przeciwnikowi politycznemu należy się chociaż minimum szacunku jednak
        > trudno jest poważnie traktować partię gdy pan Kuchciński (jednak nie będący
        > kimś anonimowym) opwiada takie rzeczy. Czy PiS nie ma instynktu
        > samozachowawczego czy rzeczywiście to jest właśnie Prawo i Sprawiedliwość ??.
        >
        > Jednak wole być ZOMOWCEM niż prawym w ten sposób.
        >
        > I jeszcze niewinne pytanie: Szanowny Panie Pośle na Sejm RP Kuchciński,
        > wydawało mi się, że słyszałem opinię wypowiadaną przez ponoć wiarygodne
        > twierdzące jakoby był pan zakamuflowanym wielbłądem ?? Czyżby to była prawda ??
    • pojeb12 powoli wszystko zaczyna sie wyjasniac.... 03.10.06, 14:33
      tylko dlaczego media sa az tak zinfiltrowane przez sluzby specjane?

Media - czyli czwarta wladza w rekach WSI, kapusie rzadcami dusz... Obrzydliwe....

Subotic i ubecja moga tylko isc w zaparte
    • danz5 [...] 03.10.06, 14:33
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • danz5 Prawda o mafijnych strukturach 04.10.06, 16:04
        agentury lewackich przestepcow i ich obroncy Tuska jest skwapliwie i
        natychmiast wycinana przez cenzure burkow Michnika.
    • lichttrager Re: PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI 03.10.06, 14:33
      Zdaje się, że to winę a nie niewinność należy udowadniać bo jeżeliby było
      inaczej to niech tow. Macierewicz udowodni, że nie jest agentem Amanu, którego
      chciano wysłać do Libanu lecz ze względów humanitarnych tego nie uczyniono!
      • pshemon Re: PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI 03.10.06, 14:35
        Udało mi się zdobyć nowy scenariusz spotu wyborczego PIS, jak widać u nich też są przecieki.
        Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego.
        -O to Renata Beger. Co Pani tu robi?
        -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd.
        -A powie Pani że załatwiamy stołki?
        -A załatwiacie?
        -No tak.
        -Załatwiają!!!
        -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny.
        -A załatwiacie?
        -Załatwiamy.
        -Załatwiają!!!
        -I weksle spłacamy.
        -I weksle spłacają!!! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią!!!
    • differ1 Re: PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI 03.10.06, 14:34
      To na pewno jakas pulapka PIS... nie wiedza jak ugryzc TVN, zeby zdyskredytowac
      Sekielskiego i Mrozowskiego. Przeciez dobrze wykonali swoja prace... po co
      dopatrywac sie w tym ukrytego spisku...?
      • pierot6 typowa prowokacja bolszewików PIS ! 03.10.06, 14:39
        żadnych faktów,dowodów !..tylko pomówienia..
    • maxman01 Interesujace skad Walter mial pieniadze na TVN, a 03.10.06, 14:39
      Interesujace skad Walter mial pieniadze na TVN a Solorz na Polsat.
      Trudno uwierzyć by Solorz tak gorliwie wozil paczki a Walter culal
      w PKO ze az dorobili sie staci telewizyjnych.

• pierot6 maxman01..dostali od Kaczyńskich i SKOKOW ! 03.10.06, 14:42
        forsa nie śmierdzi, baranie!
        • marcowsky Re: maxman01..dostali od Kaczyńskich i SKOKOW ! 03.10.06, 14:47
          i od ojca dyrektora tyz!
      • brokowisko Baczek Wam odpowie lub przekarze Gazecie Polkiej ! 03.10.06, 14:45
        Tak chce Jarek K. !
    • lwaw Re: Zdajesz sobie sprawę 03.10.06, 14:40
      ... że cała akcja polityczna TVN, to skandal w państwie demokratycznym. Stacja
      telewizyjna pod wpływem agentury próbuje obalić rząd i zdestabilizować państwo.
      Jak to się ma do winy "negocjatorów" PIS-u. Widzisz proporcje win?
      • ivulspirit witamy w Lud. Dem. Rep. Ubekistanu 03.10.06, 15:00
        proporcja win? To rząd dzięki własnym działaniom doprowadza do tej sytuacji...
        gdyby nie było takich rozmów to tvn ich by nie nagrał...

agentura...... człowieku! Odbiło ci do reszty? Wszędzie spiski, wszędzie układ,
        wszędzie zomo... komuniści cczerwoni zboczeńcy.... uważaj bo zaraz wszyscy na
        ciebie napadną...... zaszyj się gdzieś
        • wrojoz Re: witamy w Lud. Dem. Rep. Ubekistanu 03.10.06, 15:38
          Na czele Kaczyński.
      • zetnon Re: Zdajesz sobie sprawę 03.10.06, 15:11
        Jaja robisz, czy Ty tak poważnie?
        Buahahahahaah, "wpływ agentury", "destabilizacja państwa". A afera Rywina, w
        której utopiło się SLD, to co? Też mała "destabilizacja" była. Nie wciskaj kitu
        lwaw-po prostu pokazali z bliska "prawą" i "sprawiedliwą" partię, która miała
        niby wprowadzić nowe standardy rządzenia. Jak widać, jest tak samo uczciwa jak
        inne, a co gorsza nie wprowadza żadnych reform prowadzących do poprawy sytuacji
        obywatela (czekamy na podatki 18 i 32!). Po prostu PiS chce się wyłgać z afery i
        ukazać TVN w złym świetle- a "ciemny lud" pewnie kupi i partia ponownie będzie
        uczciwa, bo przecież Lipiński nie podejmował prób korupcji, jasne. Ale błagam,
        nie próbuj ludziom robić wody z mózgu i wmawiać że TVN to telewizja agentów.
        Wszyscy wiedzą, że TVN opowiada się przeciw władzy, że władza ma u nich gorzej.
        Ale sorr, wszystkie media tak mają, a w TVN i opozycja dostaje, jak coś
        przeskrobie (choć władza dostałaby mocniej, ok). Po prostu chcą ich udupić-ale
        ja tam już TVP nie oglądam, więc jak im koncesji nie zabiorą, to na mnie będą
        zarabiać.
      • yoreek Jak za Gomółki ... Jak za Gierka ... 03.10.06, 15:49
        Widziałem "ciekawy" filmik. 1. Co on robi na stronie partii rządzącej ?? 2.
        przecież to jawna propaganda i manipulacja. Kurski byłby zadowolony. Same
        wyrwane z kontekstu zdania. 3. Odrobina samokrytyki. Nawet jeśli PO dało pałę,
        to PiS nie jest taki świetny. 4. Przykłady osiągnięć to jakieś okruszki reform i
        usprawnienia. Jeżeli to wszystko czym można się pochwalić ... Nie twierdzę, że
        PO jest super, ale twierdzenie że PiS jest to już arogancja.
        • wrojoz Re: Jak za Gomółki ... Jak za Gierka ... 03.10.06, 19:51
          Gorzej. Wtedy ludzie coś robili, a teraz się nienawidzą.
      • aelfric Re: Zdajesz sobie sprawę 03.10.06, 16:15
        A więc dla szanownego forumowicza odsunięcie od władzy tej ekipy paranoików
        równa się destabilizacja państwa, si?
        Mam jeszcze jedno pytanie: jak się pracuje na etacie PR-owca obsługującego
        poszczególne fora dyskusyjne? Praca ciekawa, dobrze płacą?
        Filmik nie ciekawy. Dosłownie, nawet go nie skrytykuje, nie warto. Nic
        szczególnego, w żadną stronę.
        • coprawda Ja jestem tez PRowcem PISu 03.10.06, 19:03
          > Mam jeszcze jedno pytanie: jak się pracuje na etacie PR-owca obsługującego
          > poszczególne fora dyskusyjne? Praca ciekawa, dobrze płacą?

Siedzą sobie w Plainfield USA i z mojego domu działam jak PRowiec PISu.
          Dorobiłem sie mam 3500 sf chate 2 moje firmy zatrudniają ponad 70 ludzi.

To jest związane z tym że popieram PIS. A jak ? Bo ja myślę.

• ivulspirit Re: Ja jestem tez PRowcem PISu 03.10.06, 19:32
            Siedzą sobie w Plainfield USA i z mojego domu działam jak PRowiec PISu.
            > To jest związane z tym że popieram PIS. A jak ? Bo ja myślę.

a weź ty sobie tego swojego pisa do tej swojej Ameryki jak ci sie tak
            podoba..... jak nie żyjesz w Ubekistanie/RP4 to nie wypowiadaj się tak samo jak
            inni tutaj nie wypowiadają się o tym co jest dobre dla Ameryki
      • wikal Re: Zdajesz sobie sprawę 03.10.06, 17:51
        Pitolisz od rzeczy.
    • brokowisko Kaczynski puscil Baczka - z gazety Polskiej ! 03.10.06, 14:43
      To jest dopiero nr ! To jest prowokacja PiS i Gazety Polskiej! Teraz Kaczka
      padnie ! Facet z gazety w komisji i nikt nie wie , kto puscil "kaczke" !
      Panie Kaczynski opamietaj sie pan !
      • mg2005 Myśliwy stał się zwierzyną ?... ))) 03.10.06, 14:46
        :)
    • mariaszekmariasz PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:46
      Może "pisiaki "zaczęłyby pokazywać jakieś dowody swoich wystąpień . Taką
      informację może podać do wiadomościm publicznej każdy / nawet franek z pod
      budki z piwem / . Pokażmy wszystkim ,że mamy już ich dość 7.10.2006
    • bloody_rabbit PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:48

PiS znajdzie agentów w każdej instytucji medialnej, która ich krytykuje.
    • skubi6 Kto nie z Mieciem, tego zmieciem 03.10.06, 14:51
      ... tak mówili moczarowcy (od Miecia Moczara).

A teraz: kto przeciw PiS, tego obsmarujemy. Do tego mamy Macierewicza.

Była lista Macierewicza, czyli lista tych, których Macierewicz nie
      lubił. Jak byli ministrowie spraw zagranicznych wytknęli ptactwu domowemu
      skrajną nieudolność, to bum, pojawił się skrót myślowy Macierewicza, że są
      sowieckimi agentami. A teraz są taśmy Beger w TVN, to okazuje się, że TVN,
      to agenci.

Kiedy kaczki odlecą ?

www.skubi.net/pis.html
      • brokowisko A moze pomozemy kaczkom odleciec?! Na gazecie P! 03.10.06, 14:58
        Ale Baczek puszczony przez PiS - smierdi w calym kraju!
        Tak samo smierdzi jak GAZETA POLSKA pracodawca tego Baczka !
    • marcowsky Tylko winny sie tlumaczy! 03.10.06, 14:51

• shedows1969 PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:53
      Jeżeli pan Komorowski nazywa legalnie wybranego premiera "śmiertelnie ranną
      gadziną" w TVN to kto tu jest bydlakiem
    • tag1 PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 14:53
      A co to za piśmidło "Gazeta Polska"- to mi pachnie faszystowska propagandą w
      stylu goebelsa, gratuluję p. Kuchcińskiemu źródła "wiarygodnej informacji".
      P. Kuchciński jest pan po prostu śmieszny w swoich wystąpieniach. Ale co się
      dziwić kto z kim przestaje, takim się staje.....
    • pies_na_lewizne No i co Wy na to, kochane lewactwo? 03.10.06, 14:53
      E sasiednim artykule, "Sekretarz TVN wspolpracowal z WSI?" gazeta pisze

> Według wiedzy "Gazety Polskiej" oficerem prowadzącym Suboticia był Konstanty
      > Malejczyk, późniejszy szef WSI, a następnie współpracownik Andrzeja Leppera.
      > Tygodnik ustalił, że Konstanty Malejczyk na kilka dni przed emisją
      > programu "Teraz My" spotkał się z posłem Samoobrony Januszem Maksymiukiem,
      > który przyznał się później do zorganizowania prowokacji. W programie
      > wyemitowane zostały nagrania z negocjacji przedstawicieli PiS-u z posłanką
      > Samoobrony Renatą Beger.

No i co kachane forumowe lewactwo, obroncy Prawdy i Demokracji? Czy teraz z
      takim samym zapalem bedziecie sie domagac wyjasnienia tej sprawy?

Czy wreszcie Wam spadly te klapki z oczu?

Bo jesli nie... to obawiam sie ze juz nigdy nie spadna....

---------------------------------------------------
      Parafrazujac jednego z Was

0+0 = 5
      2+2 = 0
      Wiemy ze Prawda, Niewinnosc i Cnota jest u Czerwonych i Rozowych, i nikt i nic
      nas nie przekona ze moze byc inaczej.
      • pierot6 pies_na_kaczki..Kaczyński prosił o przyjęcie do .. 03.10.06, 15:02
        GRU, za mały i głupi...nie przyjeli
      • iedsupo Coś ci się pomerdało piesku... 03.10.06, 15:05
        Insynuacje Gazety Polskiej niech wyjaśnia Gazeta Polska. Porządni ludzie nie
        powinni się tego szmatławca dotykać, bo jeszcze jakaś egzema przeskoczy.
      • sodalicjakaczynska Zalecam więcej dioptrii 03.10.06, 15:10
        Otóż gdybyś był łaskaw rzucić okiem na trzy poprzednie strony opinii, nie
        zadawałbyś durnych pytań, bowiem odpowiedzi na nie są jakby oczywiste,
        aczkolwiek - wierzę - nie mieszczące się w Twojej głowie.
      • uniaeuropejska1 Re: No i co Wy na to, kochane lewactwo? 04.10.06, 15:55
        A coś udowodniono w tym artykule?Ja napiszę np,że pies_na _lewiznę jest
        prowadzony przez Mossad,a oficerem prowadzącym jest Ariel Kozibobek.I co spadły
        ci klapki z oczu? I wam obrońcom pisu?
    • brokowisko Co o Baczku sadzi plk Kaczynski i kpr Kuchcinski ! 03.10.06, 14:54
      Baczek z GAZETY POLSKIEJ - krysztalowej gazety obnazyl sie !
      Wraz z nim wszyskie krzykacze z PiSu! No i znamy prawde! To jest dopiero
      prowokacja Pis! zapomnieli , ze kij ma dwa konce !
      • fly8171 Re: Co o Baczku sadzi plk Kaczynski i kpr Kuchcin 03.10.06, 14:56
        Sądzi że generał WSI Michnik mija się z prawdą!!!!!!!!
      • marcowsky Baczek dostanie awans na sierzanta ABW! 03.10.06, 14:57
    • ollo2005 Re: PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI 03.10.06, 14:56
      Czy dobrze rozumiem - Czy Subotić to mąż dziennikarki "RZ" Małgorzaty Subotić,
      ktora dzisiaj publikuje rozmowę z Wasermannem? No to jak sie dokopia w
      archiwach WSI i IPN kwitów na ludzi TVN-u z Krakowa, to będa jaja...
    • adam_l27 Zrozumcie jedno: Samoobrona to planowała. 03.10.06, 14:56
      Planowała dokopać PiSowi po tym jak Lepper dostał nokautujący cios wyrzucający
      go z rządu. I w tym momencie przychodzą do nich dziennikarze. NIEWAŻNE KTO ZA
      NIMI STOI ANI KTO STOI ZA SAMOOBRONĄ. Jedno jest faktem: wplątują się w
      polityczną grę i nawet sugerują scenariusz zemsty.

Mówcie co chcecie ale TO NIE JEST NIEZALEŻNE DZIENNIKARSTWO.
      Dziennikarz powinien być obiektywny i tylko relacjonować wydarzenia, tymczasem w
      tej sprawie dziennikarze TVNu postawili na "współpracę" z Samoobroną i wspólnie
      z tą partią zaczęli KREOWAĆ POLITYCZNĄ RZECZYWISTOŚĆ.

To jest dziennikarstwo politycznie zaangażowane. Zresztą takie jak w większości
      mediów. 85 % uległo emocjom i ma jednego wroga któremu pragnie dokopać. Co
      gorsze, wielu z nich wydaje się, że na tym polega ich rola.

• ute_ute Re: PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI 03.10.06, 15:00
      a jak ekipa "Teraz my" filmowała z ukrycia konwencję PO, dzięki uprzejmości
      jednego z "piskorczyków" to też była inspirowana z WSI?
    • kc2005 PiS: Niech TVN wyjaśni zarzuty o agentach WSI w.. 03.10.06, 15:00
      ale skur...synstwo... Najpierw PiS przygotowuje raport, potem mowi, ze zadnych
      jego szczegolow nie poda, teraz Gazeta Polska ujawnia rewelacje jakoby pewien
      przedstawiciel mediow byl wspolpracownikiem WSI (ciekawe skad to wiedza? Na 99%
      przeciek kontrolowany, niekoniecznie prawdziwy, bo przeciez nazwisk z raportu
      nigdy nie ujawnia) i teraz swiety PiS domaga sie wyjasnien. Co za k...
      hipokryzja!
    • mln79 Czy Subotić pisał kwestie dla Lipińskiego? Nie! 03.10.06, 15:01
      "Szef klubu PiS zwrócił się do zarządu TVN o wyjaśnienie (...) dlaczego takie
      osoby w TVN pracowały i miały najprawdopodobniej wpływ na tę całą sytuację,
      jaką dziś mamy w państwie."

Zarzut współpracy Suboticia z WSI to zapewne oszczerstwo, ale nawet gdyby to
      była prawda, to co do ma do rzeczy? Czy winny jest ten co korumpuje, czy ten,
      kto korupcję ujawnia? Czy to Subotić pisał kwestie dla min. Lipińskiego? Nie!
      Ewentualne powiązania Suboticia z WSI nie zmieniają faktu, że to PiS, a nie WSI
      korumpowało Beger. I to PiS, a nie ten czy inny dziennikarz, odpowiada za tę
      całą sytuację, jaką dziś mamy w państwie
      • pierot6 Kaczyński puścił Bączka? 03.10.06, 15:03
        ale smród!
      • adam_l27 Co jest takiego w kwestiach Lipińskiego ?? 03.10.06, 15:37
        Gdzie PiS korumpuje Beger ?? To Beger mówi czego chce. Czy to nazywasz
        propozycją korupcyjną PiSu ?? Czy PiS się na to zgadza ?? To Beger mówi o swoich
        oczekiwaniach politycznych i korupcyjnych. Oczekiwania korupcyjne czyli posady
        dla rodziny i umorzenie spraw sądowych są wyraźnie odrzucone.

Propozycja objęcia stanowiska sekretarza stanu jest de facto propozycją
        polityczną !!! (Może można mówić o korupcji politycznej choć wątpliwe jeśli
        mówimy o posłance reprezentującej grupę posłów, według podobnej zasady każde
        takie stanowisko byłoby aktem korupcji politycznej a jest przecież tylko
        następstwem politycznej umowy koalicyjnej).

Za sytuację odpowiada dziennikarz ponieważ pomógł Samoobronie to wszystko
        zaaranżować. Czy trudno pojąć że Begerowa to planowała ?? Skoro miała kontakty z
        posłami PiSu a nie zamierzała popierać rządu to chyba oczywisty jest jej cel ??
        Dziennikarze TVNu spadli jej z nieba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka