indis A Rywin mógł przyjść do Michnika z korupcyjną pro- 11.10.06, 10:23 -pozycją... A Michnik mógł przez pół roku prowadzic dziennikarskie śledztwo. A później poszło już z górki Odpowiedz Link Zgłoś
7czester7 Re: A Rywin mógł przyjść do Michnika z korupcyjną 11.10.06, 11:29 Cos o rzetelnoćsi tego pana niunio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
signal Tacy ludzie jak Kaczyńscy 11.10.06, 11:30 nigdy by nie zaistnieli politycznie w USA. Oszczerstwa rzucane przez nich na lewo i prawo, nie mające żadnych podstaw dowodowych, oznaczałyby dla nich śmierć polityczną. Nazywanie ludzi warchołami,zomo, musi zniknąć, itp. byłoby uznane za niedopuszczalne i skandaliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Lis - typowy knajak z pretensjami. 11.10.06, 11:34 Lis odejdzie do lamusa, razem ze swoimi opublikowanymi wypocinami. Kupno jego książki to przejaw bezmyślności i wyrzucanie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Słownik politycznej degrengolady 11.10.06, 11:57 Mam już tę książkę i jestem naprawdę zadowolona z lektury. Brawo Tomek... Odpowiedz Link Zgłoś
pau_ Re: Słownik politycznej degrengolady 11.10.06, 13:19 nie, Tomasz Lis nie jest bohaterem mojej bajki i nie miewam depresji, gdy ominę któreś z jego publicznych wystąpień w wersji papierowej lub audiowizualnej. najnowsza książka też nie jest żadną perełką. ale nie mam poczucia straconego czasu po jej przeczytaniu. nie odkrył Ameryki (nomen omen) i nie powalił na kolana. ale z większością przemyśleń w większości felietonów się zgadzam. a czy ktoś z Państwa tę książkę przeczytał? po komentarzach sądząc - zapewne wszyscy... zawsze zastanawia mnie to ochocze plucie jadem niezależnie od tematu dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Słownik politycznej degrengolady 11.10.06, 13:38 Brawo Lis,punktuj tych oszolomow chorych na wladze.Prymitywne cwoki musza odejsc.Kaczory w pierwszym rzucie. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Pani Milado 11.10.06, 13:53 (co za pretensjonalne imie), ma pani styl olimpijczyka z jezyka polskiego- zbyt duzo zbyt festyniarskich epitetow. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Szelmostwo Lisa.... 11.10.06, 14:23 Miał rozumu za dziesięciu, Toteż w każdym przedsięwzięciu Wprawiał w podziw swoim sprytem, Wyrobieniem znakomitym, Orientacją doskonałą I dowcipem, jakich mało! A miał w sobie tyle dumy, Jakby wszystkie zjadł rozumy. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nie czytuje książek frustratów a znając poglądy 11.10.06, 14:41 pana Lisa - odmawiam tej pracy walorów poznawczych .Lis , Olejnik ,Środa , Janion,Dunin,Michnik,Szczuka,Passent itp - tp grono monotonne w swoich przekazach i parafrazujac jedno z "praw" Parkinsona -jesli w konferencji sa dokoła stołu te same twarze -traci ona wartość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leda7 I znów jątrzy Lisek rudy pelen fałszu i obłudy!!!! 11.10.06, 15:04 To polityk i agitator a nie dziennikarz,nikt nie zdziwł by sie gdyby coś mial za uszami bo panika rozum mu dawno odebrala Odpowiedz Link Zgłoś
aniaread1 Słownik politycznej degrengolady 17.10.06, 03:05 Smiac mi sie chce jak czytam co Pan Lis pisze o amerykanskiej demokracji. Chyba musi przejsc powazny "update", bo jego spostrzezenia nie sa zgodne z prawda. Jak byl korespondentem to u wladzy byl Clinton...Panie Tomeczku czasy sie zmienily!!! Odpowiedz Link Zgłoś