mozart 18.10.06, 12:28 Najpierw obsadza TK i NBP swoimi ludzmi, potem J.K powie tschüß Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberdemokracja K_A_t_A_S_t_R_0_F_A! słabnę w oczach to ja - jak 18.10.06, 13:31 słyszę orędzie któregokolwiek z braci - to co się dzieje w Polsce można określić tylko jako KATASTROFĘ. Póki co to katastrofa polskiej demokracji, ale już niebawem dołączy do tego katastrofa gospodarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: K_A_t_A_S_t_R_0_F_A! słabnę w oczach to ja - 18.10.06, 13:33 cyberdemokracja napisał: > słyszę orędzie któregokolwiek z braci - to co się dzieje w Polsce można > określić tylko jako KATASTROFĘ. Póki co to katastrofa polskiej demokracji, ale > już niebawem dołączy do tego katastrofa gospodarcza... To chyba normalne ,że słabniesz, wiekszosc bolszewikow jest w agonii... Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin ReFeReNdUm w sprawie przyśpieszoncyh wyborów 18.10.06, 13:36 jest jedynym rozwiązaniem. Inaczej byc nie może... Jestem zalamny. Zwlaszcza poziomem ludzi na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu "Wehrmacht" smutny - nie bedzie ekstra wyborow 18.10.06, 16:11 Herr Tuske obudzil sie dzis z poteznym kacem. Jedna mysl mu krazyla po lbie cala noc zatruwajac spokoj: NIE BEDZIE WCZESNIEJSZYCH WYBOROW! Stalo sie. Przeciez on sam, Tuske liczyl glosy i mialo sie udac. Tak bylo w czerwcu 1992 roku i premiera Olszewskiego utracili, dokladnie wedlug jego obliczen. Ze tez w tej Polsce musieli sie znalezc tacy Kaczynscy! Teraz wszystkie plany na nic. Pozostaje udawac opozycje, albo wracac do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: "Wehrmacht" smutny - nie bedzie ekstra wyboro 18.10.06, 22:24 poszeklu napisał: > Herr Tuske obudzil sie dzis z poteznym kacem. Jedna mysl mu krazyla > po lbie cala noc zatruwajac spokoj: NIE BEDZIE WCZESNIEJSZYCH WYBOROW! > Stalo sie. Przeciez on sam, Tuske liczyl glosy i mialo sie udac. Tak > bylo w czerwcu 1992 roku i premiera Olszewskiego utracili, dokladnie > wedlug jego obliczen. > Ze tez w tej Polsce musieli sie znalezc tacy Kaczynscy! > Teraz wszystkie plany na nic. Pozostaje udawac opozycje, albo wracac > do Niemiec. polaczku, powiedz, czyim lokajem i pachołkiem jesteś? Trzeba odreagować marny żywot psa na obczyźnie, prawda? Troche ci sie nawet nie dziwię.. Wszyscy dookoła tobą gardzą i pomiatają, zmarnowałeś życie, więc ktoś jest winien - PO. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:"Złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzy 29.10.06, 16:59 "Złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma!" Skok do aorty przemian demokratycznych. Inni siedzą już przy torcie, oni dyszą przy aorcie! Gryź w aortę, szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga! Jowejek Aćkaplaćka! Ależ tandem PiSiORkowy, gejtychowy do połowy, w dalszej części leppiejowy, bezgłowy jeździec ćwiczy, ale nie ma kierownicy! Usiadł PiSiOR na gejtychu i próbuje na popychu! Usiadł PiSiOR na lepbierze i kręci jak na rowerze. Jeszcze wzięli też jednego, co ich wspiera w macanego! Pedały bez kierownicy, więc lądują w gnojowicy! Więc kombinuj w swojej główce, by nie znaleźć się w gnojówce! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 A w Krakowie Jan Maria Rokita to chłop mądry jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Hasło. Wieź udział w Obywatelskim Ruchu, nie kończ u wszaków na obuchu! Odzew. „My PiSiORki jak Bóg nam pomoże, to nasikamy naszym kaczkom morze!" ***S_Z_T_A_M_0_0_B_R_O_N_A - sztama Pechu*** Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: K_A_t_A_S_t_R_0_F_A! słabnę w oczach to ja - 18.10.06, 14:37 yvesl napisał: > cyberdemokracja napisał: > > > słyszę orędzie któregokolwiek z braci - to co się dzieje w Polsce można > > określić tylko jako KATASTROFĘ. Póki co to katastrofa polskiej demokracji > , ale > > już niebawem dołączy do tego katastrofa gospodarcza... > > To chyba normalne ,że słabniesz, wiekszosc bolszewikow jest w agonii... Yvesl! - Małe niewinne pytanko: czy głupota ma jakieś granice ?? Według ciebie nie ma - co oczywiste! Jak sobi wyobrażasz sytuację, gdzie świat prawie cały i większość w Polsce nie ma racji choć, mówią unisono, a ma ją tylko jeden jedyny człowiek (w dwóch postaciach) - Kaczor ??? Toż qrwa, sięgnij do tego swojego przygłupawego łba i może ci się uda jakieś smutne resztki rozumu przyłapać na bierności.... wtedy - kopa! a zobaczysz, ze świat jest wielobarwny... hehehe... Wiem!! Nikt cię nie przekona, że czarne jest fczarne a białe jest białe.... To już jednak nie mój problem.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.s dziwny smutek 18.10.06, 13:35 Jakoś propaganda sukcesu nie dociera do tych zapyziałych zachodnich gazet, to oni nie wiedzą że to był najlepszy rok od 17 lat? Dziwne? Może chociaż na Białorusi nas chwalą? Też nie? Jakoś mi dziwnie smutno ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush PiS twierdzi,ze opinia to tym "rządzie" jest dobra 18.10.06, 15:07 A PiS twierdzi,ze opinia to tym "rządzie" za granicą jest dobra. A jest wrecz przeciwnie !!! Ten "rząd" to jedno wielkie nieporozumienie !!! To nie-rząd. Dlatego nalezy publikowac opinie prasy zagranicznej o tym "rządzie". Ludzie w Polsce maja prawo do rzetelnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagr 18.10.06, 13:22 Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagraniczna prasa lewicowo- pseudoiliberalna, która w żadnej mierze nie jest w stanie wyprzeć się swych kompromitujących antychrześcijańsko-masońskich powiązań, porywa się na ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? Brudną grę lewicowych mediów już wszyscy przejrzeli, a ta rzekoma "troska" niemieckich gazetek o to że "Polska słabnie" jakoby śmierdzi na obłudą na długość rurociągu po dnie Bałtyku. Jeśli oni tam martwią się że "Polska słabnie", to znaczy że jest wszystko OK a odsunięcie od polityki zagranicznej towarzystwa potakiwaczy i środowiska haniebnego "listu ośmiu" było nad wyraz celnym posunięciem polskiej narodowej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Wczoraj krytykował kartofla Igor Janke 18.10.06, 13:25 Stwierdził, że ponowna kolaicja z Lepperem to koniec kaczyńskiego. Czy jego też nazwiesz lewakiem i masonem, pisowska szczekaczko ? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagr 18.10.06, 13:32 Igor Jahnke jest rzetelnym dziennikarzem ale nie jest nieomylny. A elektorat patriotyczny wie co o tej sprawie myslec. Lepperowi nie uda sie raczej wejsc do palacu prezydenckiego w 2010 r. tym bardziej ze bierze obecna czysto koniunkturalna "sympatie" antyprawicowych mediow za element staly. Grubo sie myli. Na marginesie, zycze sukcesow i dobrego samopoczucia przy ujadaniu na polityke polskiej prawicy wraz z centrolewem, SLD i PeDetami. Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:43 Mam prośbę. Czy mógłbyś mi powiedzieć co mam zrobić, żeby być bardziej patriotyczny i jakie są oznaki, że się już jest bardziej patriotycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari oznaki? 18.10.06, 14:05 pewno takie : - zaczniesz pisac tak samo i z takim samym zaangazowaniem jak junkier - glosowac (przynajmniej aktualnie) na pis - j&l kaczynscy + ich koteria sa ogolnie i w detalach super & hiper - wszelkie slowa krytyki pod adresem braci, jedynie slusznego programu uwazac za atak ukladu i dawac mu przykladnie odpor (w zaleznosci od tematu okreslac przeciwnikow "germanskie pieski", "hitlerowcy", "agenci sowieccy", "zdrajcy", "lewacy", "komuchy", "platformerski", "zboczency", "pedaly", czy co tam bedzie odpowiednie na konkretny temat) - okazywac zrozumienie dla aktualnej sytuacji politycznej i odpowiednio okreslac aktualnych badz bylych koalicjantow (to latwe... za jarkier albo lechem... ie. w poniedzialek lepper to "warchol", a w piatek osoba, ktora jest prawie "patriota") ... na poczatek powinno starczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 Re: oznaki? 18.10.06, 14:42 Dzięki. Będę ćwiczył przed lustrem, ale mam dużo problemów bo cały czas widzę na tej swojej, antypatriotycznej mordzie: aspiracje do "łże- elit", "wykształciucha", członka "organizacji obrońców przestępców", dziadka w Wehrmachcie i babcię w KPP. Trudno będzie, ale "powalczę". Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:53 Elektorat "patriotyczny" zrozumie (oby!) gdy za parę lat dług dobije do magicznego progu 60% PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 15:35 > Igor Jahnke jest rzetelnym dziennikarzem ale nie jest nieomylny. Junkiert, powiedz mi czy ty uwazasz, ze Kaczynski jets "nieomylny"? Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:26 Pewnie, że jest jak najbardziej OK, a będzie jeszcze lepiej, i to już wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
radczenko Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:30 Przez ten rzad wstyd mi, ze jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:32 Istnieje taka instytucja jak zrzeczenie sie obywatelstwa. Skoro tak uwiera to pewnie nie ma innego wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 15:37 > Istnieje taka instytucja jak zrzeczenie sie obywatelstwa. Skoro tak uwiera to > pewnie nie ma innego wyjscia. Istnieje tez takie proste urzadzenie jak taczka... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jelmut-szwab 19.10.06, 15:33 helmut.berlin napisał: > > Istnieje taka instytucja jak zrzeczenie sie obywatelstwa. Skoro tak uwier > a to > > pewnie nie ma innego wyjscia. > > Istnieje tez takie proste urzadzenie jak taczka... Tak, tak, taczka dla czerwonych folksgojczow. Heil Hitler! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: jelmut-szwab 19.10.06, 18:10 nie wysilaj sie, gnida jestes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab dosyc! 18.10.06, 13:34 >porywa się na > ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? a ja jestem polskim nie-patriota. czy wedlug Ciebie nie ma takich. jestem polakiem, czasem nawet lubie polske - ale jestem poza konstutucja? ciesze sie ze moge czytac zagraniczna prase ktora ma inne spojrzenie na nasz lokalny burdel. my tez piszemy o tym co u nich. chcesz sobie tego zabronic? boje sie takich ludzi. wez to pod uwage, ze polacy boja sie ludzi ktorzy mowia tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:51 A coś na temat? Miał być większościowy rząd - nie ma. Mimo, że premier próbuje zaklinać matematykę. Poza tym to nie SO i Andrzej Lepper miały wejść do rządu tym razem, prawda? Wiadomo już że z taniego państwa nici. W rządzie są dwa nowe stołki dla koalicjantów. Coraz weselej się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 13:56 junkier napisał: > Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagraniczna prasa lewicowo- > pseudoiliberalna, która w żadnej mierze nie jest w stanie wyprzeć się swych > kompromitujących antychrześcijańsko-masońskich powiązań, porywa się na > ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? > Wszyscy dookola niedobrzy czepiaja sie nas. A my tacy dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 14:01 Zauwaz ze ta prasa zagraniczna pisze zawsze na jedno kopyto. Przeciez gdy Giertych i Lepper wchodzili do rzadu to od razu byl jazgot, zaledwie otrzymali nominacje ministerialne i zanim cokolwiek zdazyli zrobic. Prasa zachodnia, ale w Polsce rowniez (GW i P) cierpi na lewicowe zideologizowanie i nie ma powodu aby o tym glosno nie mowic. Ale calkowicie zgadzam sie z tym co powiedzial J. Kaczynski: Mówiąc krótko, albo Polska jest krajem suwerennym i w 1989 r. odzyskała niepodległość, albo nie jest. Nie musimy pytać redaktorów różnych gazet kto ma rządzić". Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 14:13 dwa lata temu w wywiadach mowil, ze lepper to najgorsza rzecz, ktora spotkala polska demokracja, a samoobrona to partia sterowana z moskwy. oraz ze... z lepper nigdy nie wejdzie do koalicji. daj mu z 2-3 lata, bo to co dzis cytujesz moze sie zdeaktualizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 14:15 J. KAczynski jest politykiem skutecznym i elastycznym, no i w opinii pseudoliberalnej prasy to rowniez "wada". Nawet jakby ludzi uzdrawial mieliby mu ci faryzeusze za zle. Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 14:24 jakby ludzi uzdrawial, to moglby zostac swietym. a o jego politycznych wywodach w wywiadach mozna jedynie powiedziec (za "misiem" bodajze), ze on "w zyciu nigdy slowa prawdy nie powiedzial". swoja droga kaczynscy sa niezle sfiksowani. to tak a propos "tasm prawdy". tuz po "potworna prowokacja" w sobote "przepraszam" w niedziele "zomowcy" tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 15:41 Jak mowisz o pseudoliberalnej prasie, to kto dla ciebie jest "liberalny"? Jest to zle czy dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 15:48 Prawdziwy liberalizm jest liberalizmem KONSERWATYWNYM i z etatystycznym pseudoliberalnym kuglarstwem w stylu nieboszczki UW/PeDe nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: nie cytowalbym kaczynskiego ^-^ 18.10.06, 22:51 > Prawdziwy liberalizm jest liberalizmem KONSERWATYWNYM a to ciekawe, to twoja wlasna "teoria"? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 15:40 > Mówiąc krótko, albo Polska jest krajem suwerennym i w 1989 r. odzyskała > niepodległość, albo nie jest. Nie musimy pytać redaktorów różnych gazet kto ma > rządzić". Widzisz, chodzi o to, ze ty (i wielu innych) nie wiedza co to znaczy "byc suwerennym". Ty chyba uwazasz, ze chodzi o to, ze mozna robic wszystko bo sie jest suwerennym. Inni, chyba madrzejsi mowia, ze suwerennosc albo wolnosc to umiejetnosc nie robienia wielu rzeczy, ktore w "imie wolnosci" mozna byloby zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc junkier, byles na szkoleniu u Joli_z_dywit? 18.10.06, 14:07 masz podobny styl pisania.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 14:41 junkier napisał: > Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagraniczna prasa lewicowo- > pseudoiliberalna, która w żadnej mierze nie jest w stanie wyprzeć się swych > kompromitujących antychrześcijańsko-masońskich powiązań, porywa się na > ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? > > Brudną grę lewicowych mediów już wszyscy przejrzeli, a ta rzekoma "troska" > niemieckich gazetek o to że "Polska słabnie" jakoby śmierdzi na obłudą na > długość rurociągu po dnie Bałtyku. > > Jeśli oni tam martwią się że "Polska słabnie", to znaczy że jest wszystko OK a > odsunięcie od polityki zagranicznej towarzystwa potakiwaczy i środowiska > haniebnego "listu ośmiu" było nad wyraz celnym posunięciem polskiej narodowej > prawicy. Moje podejrzenie, że jesteś semi-analfabetą, obróciło się w pewność... Dowodów dostarczałeś sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 18.10.06, 15:33 > Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagraniczna prasa lewicowo- > pseudoiliberalna, która w żadnej mierze nie jest w stanie wyprzeć się swych > kompromitujących antychrześcijańsko-masońskich powiązań, porywa się na > ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? Poslugujac sie twoja logika mozna byloby powiedziec, ze istnieje w Polsce ktos kto wie najlepiej co jest dla kazdego Polaka dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca 19.10.06, 15:31 junkier napisał: > Serwilistyczna, w swej obłudzie odstręczająca zagraniczna prasa lewicowo- > pseudoiliberalna, która w żadnej mierze nie jest w stanie wyprzeć się swych > kompromitujących antychrześcijańsko-masońskich powiązań, porywa się na > ocenianie tego co jest dla Polski i polskich patriotów dobre a co nie? > > Brudną grę lewicowych mediów już wszyscy przejrzeli, a ta rzekoma "troska" > niemieckich gazetek o to że "Polska słabnie" jakoby śmierdzi na obłudą na > długość rurociągu po dnie Bałtyku. > > Jeśli oni tam martwią się że "Polska słabnie", to znaczy że jest wszystko OK a > odsunięcie od polityki zagranicznej towarzystwa potakiwaczy i środowiska > haniebnego "listu ośmiu" było nad wyraz celnym posunięciem polskiej narodowej > prawicy. Nic dodac, ani ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:23 Polska ze skorumpowanym rządem i bankami do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" Teraz jak chcemy wywalczyć suwerenność ekonomiczną, to Polska staje się ulubionym chlopcem do bici z czynnym udzialem rodzimych "zatroskanych" liberalów i "niezależnych" polskich(?) mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 Re: Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:29 Ale jak my walczymy o tę suwerenność, bo nie wiem. Mógłbyś mi wytłumaczyć, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:36 miko69 napisała: > Ale jak my walczymy o tę suwerenność, bo nie wiem. Mógłbyś mi wytłumaczyć, > bardzo proszę. No jak to - przecież: - będą solidarne (suwerenne i dożywotnie) zasiłki dla każdego nieroba (całe 800 zł) - suwerenną decyzją sejmu nie zostaną obniżone koszty pracy, bo teraz bedzie trzeba z czegoś to sfinansować - suwerennie i w oderwaniu od tendencji światowych cena paliw utrzyma się na wciąż wysokim poziomie poprzez podwyższenie akcyzy o 25 gr (z czegoś trzeba finansować "tanie państwo" i tanich drani żyjących naszym kosztem - suwerennie została zablokowana budowa autostrad - suwerennie została wstrzymana prywatyzacja (suwerenną decyzją b. funkcjonariusza PZPR) Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 Re: Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:40 Dzięki. Teraz wiem, że możemy spać spokojnie. Chciałbym jednak, żeby "bezcenzury" mi też odpowiedział bo sprawia wrażenie eksperta w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:57 za dużo od niego wymagasz...on tylko ma ksywkę "bezcenzury" i udaje "eksperta" a jest tylko zwykłym palantem Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Polska do kupienia za grosze byla "Sehr Gut!" 18.10.06, 13:57 Miko, chyba jestes tu nowa - nie wiesz, że krzykacze typu galba, junkier czy bezcenzury nie są zdolni do rozmowy na poziomie konkretnych faktów i argumentów. Oni wykrzyczą swoje i uciekają... Jak zapytasz o cokolwiek, to odpowiedź będzie zawsze ta sama i nigdy nie na temat - "a u was biją Murzynów". Zapytasz go o autostrady, on ci powie o dziadku Tuska. Zapytasz o "tanie państwo", które nagle gdzies znikło, on ci powie, że wszystkiemu winny jest Rokita i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Michnik: czyli cd co mysla Niemcy o Polakach... 18.10.06, 13:31 moze troche wywazenia w opiniach zagranicznych Niemcy to nie 50% reszty swiata to sasiad, ktory historycznie nigdy nie byl zainteresowany dobrem Polski wrecz przeciwnie Dlaczego tak malo o rosnacym w Niemczech ruchu prawicowo extremistycznym dla ktorych Polska to znowu kraj do ponizania i zniszczenia? www.taz.de/pt/2006/10/18/a0045.1/text Die Gewalt der rechtsextremistischen Szene in Deutschland ist dramatisch gestiegen. Das Bundeskriminalamt hat bis Ende August fast 8.000 rechte Straftaten registriert - 20 Prozent mehr als im Vorjahr. "Das sind Folgen von moralischer Verwahrlosung" Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc rownież Czesi, Austriacy i Szwajcarzy. 18.10.06, 13:54 Rozumiem jednak, ze oni wszyscy sa satanistyczno - postkomunistycznymi liberalami nalezacymi do ukladu.. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
szerb a gdzie Francuzi, Anglicy, Wlosi, Hiszpanie, Szwed 18.10.06, 14:10 ascasc napisał: > Rozumiem jednak, ze oni wszyscy sa satanistyczno - postkomunistycznymi > liberalami nalezacymi do ukladu.. LOL "satanistyczno - postkomunistycznymi" skad to dziwne skojarzenie, z ktorego kontekstu? a gdzie Francuzi, Anglicy, Wlosi, Hiszpanie, Szwedzi, Rojanie, Amerykanie? tym razem Niemcy "tylko" 50% opinii swiata to wyjatkowe jak na GW, z reguly Niemcy to 100%, ktos w GW najwyrazniej lubi nieustannie propagowac niemieckie opinie duzo bardziej niz inne dobrze jest wiedziec co mysla sasiedzi, ale niedobrze jest uzywac tych opinii w nadmiarze i przesadnie do celow politycznych do celow polityki wewnetrznych rozgrywek und hier ist das Hund begraben Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush A PiS twierdzi,ze "zagranica" ten rząd docenia... 18.10.06, 15:35 A PiS twierdzi,ze "zagranica" ten rząd docenia... A jest wręcz przeciwnie !!! Wystarczy doczytac reszte NY Times, FT itp. itd... P. S. > und hier ist das Hund begraben Gratuluje znajomosci niemieckiego ! hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
szerb niemiecka prasa lepsza niz polska opozycja? 18.10.06, 16:32 katrina_bush napisała: > A PiS twierdzi,ze "zagranica" ten rząd docenia... > > A jest wręcz przeciwnie !!! > > Wystarczy doczytac reszte NY Times, FT itp. itd... > akurat NYT nie jest dobrym zrodlem informacji o Polsce. Dla NYT i jego czytelnikow Polska jest malo znaczacym krajem gdzies w Europie Wsch, ktory wyplywa tylko kiedy jest mowa o: II WS, Solidarnosc/Walesa i antysemityzm. Obecnie dla USA Niemcy to duzo wiekszy wazniejszy sojusznik, ktory wkrotce bedzie w Radzie Bezpieczenstwa, Polska tylko maci sojusznicza wode. Ciekawe natomiast, ze rzad polski najwyrazniej uwaza sie za dobrego sojusznika USA, ale jakos bez wzajemnosci. Pytanie jest dlaczego niemiecka prasa zastepuja polska opozycje w niekonczacej sie krytyce polskiej polityki wewnetrznej przy nadgorliwej wspolpracy GW? A to wszystko co napisal o Polsce NYT, lakoniczna wzmianka pozbawiona emocji, zarzutow, oskarzen i "dobrych" rad. Poland: Government Escapes Election Move By JUDY DEMPSEY IHT Published: October 18, 2006 The conservative government of Prime Minister Jaroslaw Kaczynski easily survived a vote on dissolving Parliament, a day after restoring a coalition with a small leftist party. The motion was brought by the opposition Civic Platform Party in an attempt to force early elections. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Poland: Government Escapes Election Move ! 18.10.06, 18:12 October 18, 2006 Poland: Government Escapes Election Move To ma byc pozytywny naglowek !!! Komu ty bedziesz sypac piasek w oczy ???!!! ------------------------ Dalsze naglowki z NY Times: September 28, 2006 Poland: Tape Scandal Hits Government September 22, 2006 Poland: New Political Crisis Looms Odpowiedz Link Zgłoś
szerb brak slow ale duzo wykrzyknikow,o czym to swiadczy 18.10.06, 19:03 > October 18, 2006 > Poland: Government Escapes Election Move > > To ma byc pozytywny naglowek !!! > > Komu ty bedziesz sypac piasek w oczy ???!!! a kto twierdzi, ze to pozytywny naglowek? tzn kto oprocz ciebie w twoim krotkim komentarzu skladajacym sie z "wrzaskow" okraszonych potrojnymi wykrzyknikami Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Znajdź mi chociaż jeden pozytywny artykuł o PiS ? 18.10.06, 19:09 Znajdź mi chociaż jeden pozytywny artykuł o PiS ? P. S. Naglowek podałam specjalnie, bo cos ci sie "zapomniało" (?!) w pełni podac tresc notatki prasowej w NYT. Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: Znajdź mi chociaż jeden pozytywny artykuł o P 18.10.06, 19:20 katrina_bush napisała: > Znajdź mi chociaż jeden pozytywny artykuł o PiS ? > > P. S. > Naglowek podałam specjalnie, bo cos ci sie "zapomniało" (?!) w pełni podac tres > c notatki prasowej w > NYT. my sie chyba nie zupelnie rozumiemy, ja nie szukam pozytywnych artykulow o PiS, dla mnie PiS po ponownym ponizeniu sie do poziomu leperowcow i LePeRuchow jest nie do uratowania w zadnej kategorii, a szczegolnie w kategorii prawa, sprawiedliwosci, moralnosci i uczciwosci. Dla mnie jest tylko nie do przeoczenia, ze gazeta lansuje niemiecka prase jako jedyna "polska opozycje", ktora jest w stanie krytykowac obecny rzad. Czy Niemcy ze swoja potega gospodarcza polityczna i wojskowa i rosnacymi żadaniami terytorialnymi wobec Polski to dobry, rzeczowy i bezintersowny komentator polskich ukladow politycznych? Czy interesy polityczne Polakow i Niemcow wobec Polski sa takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Znajdź mi chociaż jeden pozytywny artykuł o PiS ? 18.10.06, 19:31 > Czy Niemcy ze swoja potega gospodarcza polityczna i wojskowa i rosnacymi > żadaniami terytorialnymi wobec Polski to dobry, rzeczowy i bezintersowny > komentator polskich ukladow politycznych? > > Czy interesy polityczne Polakow i Niemcow wobec Polski sa takie same? Halo ! Czy do Ciebie nie dociera, ze jestesmy w Unii Europejskiej i w NATO ?! Halo ! Jakie zadania terytorialne ?! Co jeszcze wymyslisz ?! Tylko debile z US moga taki bzdet puscic. Odpowiedz Link Zgłoś
szerb kto sie obowia prawdy o neo-nazi w Niemczech? 19.10.06, 00:22 dlaczego dla niektorych prawda o rosnacym brunatnym zagrozeniu w Niemczech jest tak niewygodna? z prasy niemieckiej i miedzynarodowej w skrocie: "Other members of his party have also argued for Germany to renegotiate it national borders." Inni czlonkowie tej partii domagaja sie re-negocjacji granic niemieckich chodzi tu o rosnaca w sile niemiecka partie neo-nazistowska NDP w niemieckiej wersji www.dw-world.de/dw/article/0,2144,2177071,00.html "Denen geht es darum, die freiheitlich-demokratische Grundordnung abzuschaffen und einen Staat nach dem Vorbild des NS-Regimes aufzubauen. Sicher zeitgemäß aufgepeppt, aber letztendlich würde es in der Konsequenz nichts anderes bedeuten." Das Individuum spiele in der NPD-Welt gar keine Rolle. "Der Einzelne ist nichts, das Volk ist alles. Das steht auch im Wahlprogramm. Die Unterordnung des Individuums in die so genannte Volksgemeinschaft." i po angielsku Germany's Far-Right Wants to Expand West NPD members protest in Rostock Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Most supporters of far-right extremist parties are in eastern Germany Encouraged by their successes at polls in the economically sagging eastern Germany, far-right political parties are now trying to appeal to disgruntled voters in the western part of the country. "Now we want to tackle the west," said Udo Voigt, chairman of the far-right extremist National Democratic Party (NDP), this week in Berlin, just days after his party won more than 7 percent of the vote in state elections in Mecklenburg-Western Pommerania. www.dw-world.de/dw/article/0,2144,2181707,00.html "The federal republic's parliamentarianism cannot be the final stage," Voigt said. Other members of his party have also argued for Germany to renegotiate it national borders. German regional elections stir up ghosts of ugly past sfgate.com/cgi-bin/blogs/sfgate/detail?blogid=15archive/&entry_id=9026 bravo katrina!!! gute Arbeit i fajna fryzurka!!! www.dw-world.de/image/0,,293705_1,00.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush O problemie NPD w Niemczech jest glosno. 19.10.06, 18:18 O problemie NPD (odpowiednik LPR, NOP) w Niemczech jest glosno. Nazisci dostali sie w 3 krajach bylej NRD do Landtagu. Tego problemu nie mozna bagatelizowac. Ale nie robic tez z igly widly !!! Z bylej NRD przeprowadzilo sie Niemiec Zachodnich ponad 2 miliony mieszkancow. Dochodzi do tego,ze Polacy ze Szczecina przenosza sie do opustoszalych gospodarstw po niemieckiej stronie. Liczba Niemcow generalnie z roku na rok maleje. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 The Times: "Polski rzad zakladnikiem swiniopasa" 18.10.06, 18:25 I to juz dwa tygodnie temu, gdy Lepper "wylatywal" ze stolka. Dalo sie przewidziec, prorocze slowa:))) www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-2380124.html Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: The Times: "Polski rzad zakladnikiem swiniopa 18.10.06, 19:26 lze_elita.74 napisał: > I to juz dwa tygodnie temu, gdy Lepper "wylatywal" ze stolka. Dalo sie > przewidziec, prorocze slowa:))) > www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-2380124.html "The Polish Government is being held hostage by a garrulous pig farmer, Andrzej Lepper, who can keep party discipline only by demanding cash deposits from his deputies." hehehe, teraz juz wiem skad Andrew wpadl na pomysl, ze latwo bedzie zalozyc farme, tzn chcialem powiedziec partie, poslusznych p.oslow na uwiezi, ktorzy za pelne kortyko beda wykonywac poslusznie rozkazy. Raz farmer, zawsze farmer, i to jeden z lepszych, ale ciagle tylko farmer Z dwojga zlego najpierw pozbylbym sie gauleitera Giertycha, ktory reprezentuje jeszcze duzo gorsze doly spoleczno polityczne, no ale oczywiscie moge sie mylic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Sam widzisz, ze Giertych juz sie nie liczy - 18.10.06, 22:10 chodzi na Kaczym sznurku. Tu rozgrywajacym byl jednak Lepper:) Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Re: Sam widzisz, ze Giertych juz sie nie liczy - 19.10.06, 00:32 lze_elita.74 napisał: > chodzi na Kaczym sznurku. Tu rozgrywajacym byl jednak Lepper:) nie wiem kto chodzi na czyim sznurku, wyglada na to, ze Kaczynscy, Lepper i Giertych nie moga bez siebie zyc, nie moga bez siebie istniec politycznie. Kaczynscy sprowadzili partie, ktora bylo tylko troche w prawo od centrum, do poziomu politycznych oportunistow z najnizszej mozliwej polki, Kaczynscy sprzedali nadzieje milionow glosujacych na partie o nazwie "Prawo i Sprawiedliwosci" typkom spod ciemnej latarni Czy o to chodzilo wyborcom ? Czy wladza za wszelka cene to najlepsze co polscy politycy moga zaoferowac Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Światowa prasa: przegrany Kaczyński, Lepper zwy.. 18.10.06, 13:34 Katschinskij nie pojedzie na zadne konsultacje polsko-niemieckie, bo znowu zachoruje na skretke kiszki. Bo sie obrazi na niemieckie media. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Nie pamietam aby swiatowa prasa zle nam doradzala 18.10.06, 13:35 Dobroc i szczere intencje to przymioty anglojezycznej, niemieckiej i francuskiej prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Precz od Polski 18.10.06, 13:38 Polska staje sie z każdym dniem coraz większym pośmiewiskiem na skale światową. Tracimy we wszystkim i tylko rozpedzonona wcześniej gospodarka daje sie jeszcze obronić co oczywiście w żadnym stopniu nie jest sukcesem tego beznadziejnego rządu. I to dzięki dwom takim co niszczą nasz kraj, gnomiastemu prezydencikowi i jego heteroseksualnemu inaczej braciszkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Spokojnie ! Najgorsze dopiero przed nami... 18.10.06, 15:45 Spokojnie ! Najgorsze dopiero przed nami... Nie znam sie na "bankach", ale wrobelki cwierkaja, ze zanosi sie na niezly PiSowski burdel w sektorze finansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
my-jestesmy-kosciolem Paryż wart jest mszy 18.10.06, 14:29 Media niemieckie, francuskie czy moskiewskie beda tym bardziej wybrzydzac na demokratyczne instytucje polskie, im bardziej skuteczna polityke Polska bedzie prowadzic. Od roku Polska powrócila do uprawiania wlasnej polityki gospodarczej, wewnetrznej i zagranicznej. To nie dziwota, ze ten fakt nad Renem, Innem, Laba, Sekwana czy Moskwa wywolal male trzesienie ziemi. Takiego scenariusza nie przewidywal zaden polityczny uklad miedzynarodowy. Zadanie Polski jest bardzo trudne, ale wykonalne. Poza Ukraina brak nam rzeczywistych sprzymierzenców. Trzeba sie ukladac w plotyce zagranicznej z partnerami, którzy sa tylko do pewnego stopnia sprzymierzencami Polski. Ale sama swiadomosc naszego polozenia jest juz poczatkiem sukcesu, bo liczy sie z realiami. Koalicja PiS, LPR, SO nie jest latwa ani najbardziej wymarzona, ale do tej pory okazuje sie skuteczna w reformowaniu panstwa i przywracaniu Palski na mapie Europy. GW moglaby sie wlaczyc w program naprawy panstwa, ale woli pod dyktando SLD i PO niestety pracowac nad jego destabilizacja. Towarzysze, wasza hanba bedzie tym wieksza, im bardziej bedzie rosnac sila i autorytet Polski w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Paryż wart jest mszy 18.10.06, 14:35 > GW moglaby sie wlaczyc w program naprawy panstwa, ale woli pod dyktando SLD i PO niestety pracowac nad jego destabilizacja. Moja ocena jest inna - to ogon (GW) merda psem (SLD-PeDeci) a czesc PO, ktora szybko puscila w niepamiec niszczenie PO na samym poczatku jej dzialalnosci przez GW, bierze te podstepna polityke za dobra monete... W sobotnim Dzienniku byl swietny artykul C. Michalskiego na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab jasne jasne 18.10.06, 14:48 akurat art. michalskiego byl: 1) kolejnym elementem w kiepskiej potyczce wyborczavs. dziennik 2) w 20% sensowny (analiza sytuacji) w 80% tendencyjny (dokopac wyborczej oskarzajac ja o (no wlasnie) skutecznosc) znamienne dla polakow jest, ze srodowiska wywodzace sie z ruchu solidarnosci (PD, PiS, PO, wyborcza) daja sie bez wszem i wobec obrzucac nastepujacymi epitetami: - ty komuchu - ty zomowcu - ty postkomuchu - ty lewicowcu - ty liberale - ty lewaku witamy w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: jasne jasne 18.10.06, 14:55 a jak ich nazwac skoro inwigilowali bezprawnymi metodami prawice Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab rety 18.10.06, 15:09 > a jak ich nazwac skoro inwigilowali bezprawnymi metodami prawice 1. bezprawnymi? 2. kto konkretnie inwigilowal - osoby 3. prawica inwigiliwala prawice? zawile jak dla mnie w uproszczeniu bylo tak, ze kaczynscy stojacy na czele PC, parti powiazanej z niejasnymi finansami (fozz, zemek) po odrzuceniu ich przez walese (mial chlopak nosa) postanowili przeciwko niemu wystapic. na przyklad spalili jego kukle na wiecu. wtedy odpowiednie sluzby zaczely sprawdzac pewne rzeczy w temacie PC (normalne dzialanie, w kazdej demokrajcji - zaznaczam - SPRAWDZAC - nie pamietam zeby kaczki poszly do pierdla). wyobraz sobie co by bylo gdyby teraz zaczc palic kukly jarka lub leszka? myslisz ze zadne slyuzby wewnetrzne nie badaly by kim jestes? uwazasz ze tak zle funkcjonuje mechanizm wladzy? tak zle oceniasz pisdziorkow? maciarewicz obalil juz jeden rzad - olszewskiego teraz obala kolejny. nie sam, ale i rzad jest trudniejszy do obalenia. ale razem z zeroziobro, rydzykiem, wasserwanna, doornem i reszta druzyny w koncu im sie uda. i nie zebym trzymal kciuki. uda im sie i tak Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: rety 19.10.06, 09:18 Dzisiejsze zdarzenia dowodzą, że Kaczyńskich należało inwigilować. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Paryż wart jest mszy 18.10.06, 14:39 Na świecie? Masz na myśli Białoruś, Koreę Północą i Kubę? Bo na pewno nie wzrośnie u naszego największego zachodniego sąsiada i wiernego sojusznika, USA. Im bardziej Polska drze koty z Niemcami, tym kwaśniejszym moczem leją na nią Jankesi. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Buhahaha! Dobry dowcip, mala:) 18.10.06, 18:28 Ja tez jestem "prasa zagraniczna". A z Michnikiem - jak Bozie kocham - sie nie widzialem:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Wygrany Lepper, przegrana Polska...Jasne że Lepper 18.10.06, 15:37 jest lepszym strategiem od tego wioskowego polityka w brudnych butach i z zaropiałym juz mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wladekpytin Kaczyński wygrał, pokazał że może odwołać Leppera 18.10.06, 22:01 a następnie przyjąć go z powrotem tracąc tylko kilka punktów poparcia w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 A Lepper pokazal, ze Kaczory to lajno, ktore za 18.10.06, 22:08 wladze Lepperowi kolejne stolki odda:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Gdyby Lepper wygral, to nie pchalby sie 19.10.06, 01:23 ponownie do koalicji. To, co zrobil Lepper porownac mozna do jedzenia wlasnych rzygowin! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gdyby Lepper wygral, to nie pchalby sie 19.10.06, 14:30 To, co zrobili Kaczyńscy, zasługuje na identyczne porównanie. Po prostu, warci są siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zigzaur 19.10.06, 15:29 zigzaur napisał: > To, co zrobili Kaczyńscy, zasługuje na identyczne porównanie. Po prostu, warci > są siebie nawzajem. Niezupelnie! Zupelnie czym innym jest pogonienie i ponowne przyjecie na swoich warunkach, a czym innym jest wierzganie i bycie pogonionym za wierzganie oraz potulny powrot (bo doszlo sie do wniosku iz traci sie wszystko przez wierzganie). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: helmut-szwab 19.10.06, 20:55 helmut.berlin napisał: > sam "wierzgasz" kratynku Jak zwykle, czerwoni folksdojcze nie sa w stanie niczego zrozumiec i nie znaja niczego poza inwektywami. Heil Hitler! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: helmut-szwab 19.10.06, 21:09 a teraz paciorek, siusiu i marsz do lozka! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: zigzaur 01.04.07, 12:46 Tylko że ponowne przyjęcie Leppera odbyło się na warunkach lepperowych, nie kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran222 UE dlatego popiera Leppera bo to murzyn dla nich 19.10.06, 18:01 UE dlatego popiera Leppera bo to murzyn dla nich jest. Liberalna Europa popiera kolorowych, sprzeciwia się rasizmowi Dla nich Lepper to swojak. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Te opinie prasy swiatowej to sa redagowane w 19.10.06, 18:17 sztabie PO lub w GW. Niemalze sie dubluja,trudno sie dziwic wiekszosc gazet jest w rekach kapitalu zagranicznego. Tak sie tylko zastanawiam kto kogo urabia?,PO ich, czy oni PO i GW ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re:Te opinie prasy swiatowej to sa redagowane w 19.10.06, 20:56 tychik1 napisał: > sztabie PO lub w GW. > Niemalze sie dubluja,trudno sie dziwic wiekszosc gazet jest w rekach kapitalu > zagranicznego. > Tak sie tylko zastanawiam kto kogo urabia?,PO ich, czy oni PO i GW ? : ) Pewnie onanizuja sie nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
gap_miejski Re:Te opinie prasy swiatowej to sa redagowane w 19.10.06, 21:04 Hm, każdy sądzi po sobie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re:Te opinie prasy swiatowej to sa redagowane w 19.10.06, 21:06 > Hm, każdy sądzi po sobie. w tym przypadku to tylko jego zyczenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bismarkhitesv99 Nie tylko polska ma dosc libelarizacji Europy.!! 28.10.06, 07:45 Ci wszyscy islamodupolizacze z parti Grünen,oder SPd,Linke PDS to to co niszczy nasze zycie w Europie.Juz w Belbi albo w Holandii do tego jeszcze kraje skandynawskie a poza tym Szczyrakiem i Francja pomalu oczy otwiera i mowi ze dosc my chcemy zyc w Europie ktura stworzylismy przez tyle wiekow a ktora teraz te pacyfy chca zniszczyc i oddac w rece islamu.A kto sie temu przeciwstawi jest juz przegrany bo tego chca ci z EU politycy a ludnosc europy ma ich juz w dupie bo my zyjemy z tymi prowokatorami ktorzy chca nasza cywilizacje zniszczyc.Ludzie zacznijcie myslec o przyszlosci i zapobiegajcie zniszczeniu tego czego osiaglismya przez ostatnie lata.Prosze nie zapomniec ze islam to religia zla ktora niszczy i zrzera nasze osiagniecia.!! Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Nie tylko polska ma dosc libelarizacji Europy 29.10.06, 12:44 TY JESTEŚ NAZISTĄ A BISMARK NIEBYŁ,CO DO ISLAMU,WSADZASZ WSZYSKICH MUZUŁMANÓW DO JEDNEGO KOTLA.FANATYKÓW JEST ZA DUŻO,NAPRZYKŁAD TY,pa Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Światowa prasa: przegrany Kaczyński, Lepper z 29.10.06, 12:50 POWINIENEM SIĘ CIESZYC ŻE LEPERR UTARŁ NOSA PREZSOWI,ALE JEST MI WSTYD,SZKODA SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
prov_ Re: Światowa prasa: przegrany Kaczyński, Lepper z 29.10.06, 17:50 czy światowa prasa skupia się na niemieckich gazetach? które nie pamietam jak dawno nie atakowały tak ostro Polskiego Rządu, uważam że Polacy mają dużo cierpliwośći, gdyby wszystkie artykóły o Polsce były przedrukowywane do Polskiej Prasy dosżło by do Wojny jak nic!! niechby w taki sposób spróbowali napisać o Rosji,,,,albo o Brytyjczykach,, hahaha,,,faktem jest, że niektórzy dziennikarze z Polski za ostro reaguja na dowcipy o polakach, bo niemcy nie reagują na dowcipy o niemcach,,,a tak swoją drogą dlaczego niektórzy politycy niemieccy tak bardzo się bali wygranej PIS i dlaczego tak bardzo zależy im na zmianie Rządu w Polsce, i jaki cel ma dyskredydacja polskich władz w oczach niemieckich obywateli????!! Odpowiedz Link Zgłoś