adamiania Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 22.10.06, 19:32 To co pisze i mówi Tusk to jeden wielki stek kłamst dlatego ze w naszym karaju każy tak mówi jak tylko chce dojść do władzy i on wcale nie jest lepszy od innych a nawet jest gorszy bo przegrana z kaczkami dała mu popalic a wiadomo że reklama jest najważniejsza i wszyscy o tym dobrze wiedzą a mimo to Tusk ma poparcie dziwie sie kto na drugą kaczke pójdzie głosować!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman PO jest tylko partią zdobywania władzy dla władzy 22.10.06, 19:46 Nawet bezczelnie się do tego przyznają. Przeczytajcie jaki był cel powstania Platformy Obywatelskiej. bip.platforma.org/?s=czlonkostwo Odpowiedz Link Zgłoś
kooopa Re: PO jest tylko partią zdobywania władzy dla w 22.10.06, 21:20 Hahaha dobre a PiS jest partią "utrzymania" wladzy dla wladzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
statryczaly o zesz w morde!!! 22.10.06, 19:59 o zesz w morde!!! to dlaczego nie chcieli pracowac "w sluzbie publicznej dla innych ludzi" razem z Kaczynskimi biorac tyle ministerstw ile proponowala im PIS??? czy nie poszlo im wlasnie o stolki, posadki i urazone ambicje??? zaklamana PO "Ubiegamy się o władzę nie dla zaszczytów, nie dla przywilejów, nie dla panowania nad innymi ludźmi. Jedynym usprawiedliwieniem, jedynym uzasadnieniem dla naszej indywidualnej i zbiorowej ambicji przewodzenia innym jest gotowość traktowania służby publicznej jako pracy dla innych ludzi" - powiedział Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: o zesz w morde!!! 22.10.06, 20:02 Widzisz, sertyczały człowieku, PiS zaproponował im kompromis będący de facto dyktatem, więc się nie zgodzili. Jak ja nie lubię bronić PO... Odpowiedz Link Zgłoś
kartagina11 Re: o zesz w morde!!! 22.10.06, 20:29 Jedno jetst pewne, kogu tu sie zajadle atakuje mozna smialo powiedziec ze to porzadny czlowiek i prawy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 [...] 22.10.06, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Tusk tez ..pije? /patrz zdjęcie/ 22.10.06, 20:43 Niepokoje się o platforme , bo wożnica pije.... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Tusk tez ..pije? /patrz zdjęcie/ 22.10.06, 20:45 MacDonald wali gaz, znaczy porzadny chlopicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Tusk tez ..pije? /patrz zdjęcie/ 22.10.06, 20:46 todundliebe napisał: > MacDonald wali gaz, znaczy porzadny chlopicho. ale ty walisz o wiele wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Tusk tez ..pije? /patrz zdjęcie/ 22.10.06, 20:56 Jasne, dlatego jestem jeszcze porzadniejszy ale znam miejsce w szeregu nie przyszlo mi do glowy nawet w pijanym widzie ze moge byc prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Tusku- co tam popijasz? - herbatka po "góralsku"? 22.10.06, 20:47 Znów paparatzzi w akcji , przyłapali Tuska na popijaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Tusku- co tam popijasz? - herbatka po "górals 22.10.06, 20:51 brynk napisał: > Znów paparatzzi w akcji , przyłapali Tuska na popijaniu... a cie nie lapia paparazzi(IMBECILLE) tylko od razu policja i na izbe wytrzezwien! Odpowiedz Link Zgłoś
kartagina11 Re: Tusku- co tam popijasz? - herbatka po "górals 22.10.06, 20:59 Nie trzeba bardzo sie starac, On pije ciagle i duzo, sam o tym mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Tusku- co tam popijasz? - herbatka po "górals 22.10.06, 21:06 wiecej niz ty nikt nie pije! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Tusku- co tam popijasz? - herbatka po "górals 22.10.06, 21:09 To wiem sam, w tym jestem dobry, ale nigdy nawtet na kacu nie pomyslalem zeby zostac prezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: o zesz w morde!!! 22.10.06, 20:49 M.Olejnik nie jest taka stara, na ale ze za grosik to nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: o zesz w morde!!! 22.10.06, 20:52 todundliebe napisał: > M.Olejnik nie jest taka stara, na ale ze za grosik to nie wiedzialem. mowilam o partii ,ktora nazywa sie PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe [...] 22.10.06, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: o zesz w morde!!! 22.10.06, 21:18 Na trzezwo, wypisywac takie rzeczy, zazdrosze Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
ulpwp Re: Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 22.10.06, 21:18 Panie Tusk, ile Pan złożył interpelacji sprawdzałem ani jednej to jak może Pan wypowiadac sie w sprawach obywateli jak im Pan nie pomaga . Dla mnie jest to dowód że nie interesuja pana sprawy zwykłych obywateli . Odpowiedz Link Zgłoś
kartagina11 Re: Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 22.10.06, 21:22 Panie Ulpwp, picie to jest zycie i nie zawracaj pan gitary w niedziele wieczoram. MacDonald Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 23.10.06, 01:11 NIE CHCIAŁEM BYĆ PREZYDENTEM, NIE CHCIAŁEM MIEĆ PREMIERA Z KRAKOWA!!! TO ONI NAS OSZUKALI, TO ONI NAS OBSAMAROWALI... NIE CHCĘ STANOWISK, BYLE ZMIENIAŁA SIĘ POLSKA ZWYKŁYCH OBYWATELI... DOLANT TUSK(HM... ODOBRZE) Odpowiedz Link Zgłoś
ulpwp Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 22.10.06, 21:21 kto zalazł chociaż jedną interpelacje w Sejmie Pana Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_ubecka_gadzina Tusk - PO-nieudacznik zatopi tę partyjkę 22.10.06, 21:52 jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
kartagina11 Re: Tusk - PO-nieudacznik zatopi tę partyjkę 22.10.06, 22:13 To juz go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran222 Gada jak odkopany komunista z przed 50-ciu lat. 22.10.06, 23:35 koń by się usmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
jebacsedziego [...] 22.10.06, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 23.10.06, 01:05 A o co jak nie o wladze???? Smiechu warte oto epni budowniczowie V juz chyba rzeczpospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 23.10.06, 01:19 zastanawiam sie po co to wszystko..oskarzenia bez wyrokow...swistki papieru sugerujsce ze cos tam bylo....sejfy z wycinkami z gazet...szafy itd no tak wazne igrzyska....a wszystko wina PO..lewakow....gejow..sld...no i gazety Michnika sadzilam ,ze panstwo prawa i sprawiedliwosci to bedzie rzadzic a oszustwami,aferami bedzie sie zajmowac sad i inne instytucje do tego powolane teraz jest tak jakbym czytala prase policyjna a hihi niektorzy tak sie podniecaja ze bije od nich nienawisc do wszystkich ktorzy nie mysla podobnie chce normalnosci!!!!!!!!!!!!!!! do sadu z aferami jak sa prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 Tusk: Nie ulegajcie 'magii sondaży' 23.10.06, 02:58 Cóż za rozbrajająca szczerość Naczelnego Hipokryty i Demagoga Polski! No, dalej,komunistyczne złodziejskie zaplecze sprzymierzone z rodzimymi lewakami wszelkiej maści, pomóżcie temu urodzonemu Destruktorowi. Pali się im już pod tyłkami, oj pali. A wiedzą od dawna,że może być jeszcze bardziej gorąco, więc goreją już brudne, lepkie łapki, które z taką wprawą grabiły przez dziesięciolecia kraj, polewając mętną wodą głowy kolejne generacje społeczeństwa tumanionego przez dyspozycjne media. Panie Prezydencie i Panie Premierze, wytrwajcie mimo kalumni, szyderstw i nadal dyspozycjnych im mediom. Zrealizujcie Wasz plan, mimo wszelkich kłod zawzięcie rzucanym przez klan złodzieji i nędznych karierowiczów, dziś samookreślających się jako OPOZYCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Tusk: Ubiegamy się o władzę nie dla zaszczytów 23.10.06, 03:55 Jasne, cieniasie, nie zaczczyty tylko koryto. Takiego wała. Odpowiedz Link Zgłoś
4752434g Tusk:jakoś ciebie nie lubię 23.10.06, 05:26 Tobie chodzi tylko o władzę Odpowiedz Link Zgłoś
kaszeba1 Tusk: Kaszeba inaczej, chce gołej władzy i pienięd 23.10.06, 06:47 Najważniejsze motto Tuska: Dajcie mi władzę, a ja was usadzę. Drugie motto Tuska: pieniędzy, pieniędzy, pieniędzy. Ten człowiek psuje w całej Polsce opinię o Kaszubach. Nie można oczywiście powiedzieć, że nie jest Kaszeba i Polakiem z pochodzenia, ale co z niego za Kaszeba i Polak?! To kandydat liberalnej, wielkomiejskiej nomenklatury i wielki pan. Na Kaszubach pokazuje się raz w roku, na odpuście w Sianowie, i zasiada w pierwszym rzędzie krzeseł z wojewodami i starostami, przeznaczonych dla włodarzy tej ziemi. My Kaszubi, jesteśmy dobrymi gospodarzami naszej ziemi i gorącymi patriotami, oddanymi Kościołowi i Polsce. Głosowaliśmy masowo za prezydentem Kaczyńskim, a nie za farbowanym Kaszubą, Tuskiem. Donald Tusk jest Kaszubą inaczej. Przynosi nam więcej wstydu niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jakoś Panu nie wierzę Panie Tusk 23.10.06, 07:28 To dlaczego tak przeżył Pan porażkę w wyborach prezydenckich i nie potrafi Pan powstrzymać emocji po przegranej ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: PR Samoobrony 23.10.06, 08:01 JAK ANDRU LEPPER! UCZY SIĘ PRu OD SAMOOBRONY? TO COŚ NOWEGO... MOŻE JEDNAK TO SPOTKANIE BYŁO? MOŻE ANDRU DAWAŁ WYKŁADY SOCJOTECHNIKI POŚLEDNIEMU KACZORKOWI DONALDOWI? Odpowiedz Link Zgłoś