Dodaj do ulubionych

Kiedys tez bylam ofiara

25.10.06, 23:32
Kiedys na obozie kilku chlopakow weszlo do pokoju dziewczyn jak spalysmy.Odkryli moje lozko, spalam bez bielizny.:((( zaczeli sie nasmiewac i ogladac mnie.Nikt nic nie zrobil ja czulam wstyd.Tak rozumiem ta dziewczyne :(((
Obserwuj wątek
    • lze_elita.071 Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ciala? 25.10.06, 23:41
      Powinnas czuc wscieklosc, wyskoczyc na golasa z lozka i chocby krzeslem gnojkom
      przylozyc.
      • sonya111 Re: Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ci 25.10.06, 23:53
        To bylo bardzo upokarzajace.....:(( kazdy ma inna osobowosc.Mnie sparalizowalo i wstydzilam sie.
        • fedorczyk4 Re: Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ci 25.10.06, 23:58
          I co dalej? Zrobiłas coś, poskarżyłaś się, próbowalś ich ukarać Jestem
          wstrząśnięta tym co się stalo, ale stwierdzenie że się ją rozumie niczego nie
          zmieni i do niczego nie prowadzi. Z tym należy walczyć od podstaw. Każdy ma
          prawo do nietykalności osobistej i szacunku intymności. Ale tego sie nie da
          nauczyć poprawczakami, a jedynie wpajaniem od maleńkości że mamy prawo i
          obowiązek. To są triuzmy, ale niestety kto nie byl szanowany nie będzie
          szanowal i koniec.
          • sonya111 Re: Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ci 26.10.06, 00:03
            Wiem ze slowa nic nie zmienia.Wiem ze popelnilam blad.Czulam taki wstyd ktorego nie da sie opisac.Trzeba cos zrobic z problemem ale co???? Tak aby wiecej osob nie cierpialo... Wiem na pewno ze te bydlaki powinni dostac jakas wielka kare za to.
      • fedorczyk4 Re: Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ci 26.10.06, 00:02
        lze_elita.071 napisała:

> Powinnas czuc wscieklosc, wyskoczyc na golasa z lozka i chocby krzeslem
        gnojkom
        >
        > przylozyc.

Jasne, tylko że tamta dziewczynka miala 14 lat, malo kto ma swiadomość wlasnego
        ciała w tym wieku, a co dopireo mówić o świdomości prawa do samoobrony, Zresztą
        w Polsce nikt kobiet nie uczy prawa do posiadania wlasnego ciala i świadomości,
        a raczej odwrotnie.
        • sonya111 Re: Dlaczego czulas wstyd? Nie lubisz wlasnego ci 26.10.06, 00:04
          Ja wtedy mialam 15 lat i ogolnie bardzo wstydzilam sie swojego ciala.To taki wiek...
      • polonski Oho! lze_tuba krazy jak sep nad.. 26.10.06, 05:05
        waznym opisem wakacyjnych przygod dziewczyn i chlopakow w wieku szkolnym.

Cos mam przeczucie, ze mialbys ochote podzielic sie z nami twoimi przezyciami
        na pograniczu dziewczynochlopcow.
        Chociaz mozna sie tez pomylic w twoim przypadku. Z Twojej strony nikomu nic nie
        grozi, "but" dzieciom.
        • lze_elita.071 Oho, polski hodowca corek na niewolnice piane z 26.10.06, 05:13
          geby puszcza:) Boisz sie, ze i ta wasza ostatnia "meskosci" jak przemoc wobec
          kobiet sie wam, polscy "rycerze", z brudnych lap wymknie?
    • ra2er Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:06
      I co? Żadnego wpie..? Nic im nie zrobiłaś? Uszło na sucho?
      • sonya111 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:07
        Nic nie zrobilam.Podejrzewam ze ta dziewczyna tez byla tak wrazliwa i delikatna jak ja kiedys.Zamknela sie w sobie i cierpiala.
        • fedorczyk4 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:10
          Bo system nie jest po to żeby bronic slabych, i tu jest problem.
    • sonya111 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:14
      Pamitem ze moje kolezanki nie zaregowaly.Czesto jest znieczulica jak dzieje sie cos zlego.Niestety.
      • fedorczyk4 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:19
        Daj spokój koleżankom, pewnie tez się bały, albo durne byly. Od obrony powinna
        być szkoła jako instytucja i nauczyciele jako jej przedstawiciele.
        • maaac Nie, nie, nie!!!! 26.10.06, 06:38
          NIE
          Obrona w pierwszej kolejności powinna pochodzić od innych współobywateli. Od
          kolegów, koleżanek - jakby natychmiast zareagowali nic by nie było. To co
          prezentujesz to zrzucanie z siebie odpowiedzialności na innych.
          Nauczyciele/policja nie może być wszędzie - uczniowie sami mogli zareagować
          (dlatego dziewczyna nie czuła wsparcia od koleżanek) albo przynajmniej polecieć
          po kogoś dorosłego. Nauczyciele i szkoła dopiero są organem, który może
          wymierzyć sprawiedliwość.

Nauka, że należy samemu się bronić i stawać w obronie swoich bliskich i
          kolegów to też nie jest obowiązkiem szkoły. To jak umiejętność jedzenia przy
          stole powinno wynosić się z domu. U ludzi wierzących kościół powinien to
          jeszcze wzmacniać. Szkoła co najwyżej powinna to ugruntować, a u starszych
          dzieci nauczyć jakie mają "prawne" obowiązki i jakie ponosą konsekwencje.
    • maureen2 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 00:23
      jak się śpi na koloniach bez bielizny, to pewnie w oczekiwaniu na przypadkową
      nocną wizytę,żeby było szybciej,no nie ?
      • fedorczyk4 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 01:03
        Nie pisz takich bzdur. To jest woda na młyn tych co twierdzą że nie byloby
        gwałtów gdyby nie bylo chętnych ofiar. Kompletne odwrócenie sytuacji.
        • maureen2 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 01:05
          kiedy to prawda
          • habitus Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 01:14
            To bzdury. Sprawca jest sprawcą, każdy psycholog ci to powie. Nawet pedofil
            gwałcący małe dzieci twierdzi, że został sprowokowany. Idź spać, bo piszesz bez
            sensu!
          • maureen2 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 01:17
            piszę o bzdurach soni 111
            • sonya111 Re: Kiedys tez bylam ofiara 26.10.06, 09:53
              Zastanow sie co piszesz maureen.Bzdurach!!!! Lepiej nie zabieraj glosu jak masz pisac takie rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka