formozus1 Rosja i Zachód to perspektywa Chińskiej ekspansij 22.11.06, 01:09 I tak mi dopomóż kretynie Boże. Nigdy tego nie zatrzymasz. Bo jesteś półgłówkiem. Ludu Polan powstań z kolan. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
smileordie Re: Chodorkowski: Rosja i Zachód zakładnikami Chi 22.11.06, 02:00 Pardon, sir, ale to forum jest w języku polskim a nie rosyjskim, proszę załączaj tłumaczenie jeśli już musisz wklejać te bukwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Shui shi ni de laoshi 22.11.06, 02:09 Oczywiście, że ojciec Dyrektor. smileordie napisał: > Pardon, sir, ale to forum jest w języku polskim a nie rosyjskim, proszę > załączaj tłumaczenie jeśli już musisz wklejać te bukwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Xia ci zai lai. Przyjdż znowu!Man zou a. powoli 22.11.06, 02:26 Mów do mnie po woli swej. Już nie wiem gdzie przecinek a gdzie myśl moja się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
moped Re: Shui shi ni de laoshi 22.11.06, 22:20 smileordie wydaje mi sie zes dosc potezny prymityw umyslowy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Promocja oszusta..... 22.11.06, 08:34 Niedlugo i Rywin bedzie w Wyborczej na pierwszym miejscu.Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Nikola, ja sie tego uczylem na izust' w szkole! 22.11.06, 09:18 czyj to wierz, bo zapomnialem? Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Nikola, ja sie tego uczylem na izust' w szkol 22.11.06, 10:14 koham.mihnika napisał: > czyj to wierz, bo zapomnialem? Myslie, ze ten wiersz Aleksandra Puszkina nie wzbudza u Pana nienawisci do Rosjan i ich jezyka, o ktorych zawsze mowi tu wiekszosc forumowcow? Odpowiedz Link Zgłoś