darekwu 23.11.06, 13:42 Panu Wassermanowi wszystko się kojarzy. Zamiast zostawić człowiek sam na sam z wiecznością, kupczy jego najintymniejszymi uczynkami dla osiagnięcia doraźnych celów paranoidalej polityki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 14:01 tak ogólnie ktoś umorzył,ktoś wznowił sledztwa,znowu ktoś umorzył,a nzawiska ? Skoro on umorzył,a potem przełożeni, to był kryty i nie miał czego obawiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Nie strielaj - ostatnie słowa przed samobójstwem 23.11.06, 14:19 Usuwają świadków? Tak też było z Baraniną i wieloma innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz To przez rzeczywistość IV RP, gość ma słabe nerwy 23.11.06, 14:23 i nie wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
klik24 Re: To przez rzeczywistość IV RP, gość ma słabe n 23.11.06, 15:11 Umorzył bez wiedzy swoich przełożonych (tak się mawia), a potem już się nie udało tego wznowić, bo wybory wygrało SLD. Wykonał czarną robotę, napewno mu się to sowicie opłaciło, ale jak się okazuje pieniądze to nie wszystko. Pochorował się na raka. .............................................. Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: To przez rzeczywistość IV RP, gość ma słabe n 23.11.06, 15:29 za takie przysługi nie płaci się raczej pieniędzmi,no chyba,że... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: To przez rzeczywistość IV RP, gość ma słabe n 23.11.06, 21:04 A śmiertelna choroba? Zapomniałeś? Uwierzyłeś w brednie nawiedzonego? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Nie strielaj - ostatnie słowa przed samobójst 23.11.06, 14:40 bajki dla naiwnych,i kręcenie nowej afery. Umorzył, bo chciał a reszta zgodziła się na to,bo tak trzeba było. I czego tu się bać ? Prokuratura jest strukturą hierarchiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nie strielaj - ostatnie słowa przed samobójst 23.11.06, 18:13 Umorzył, bo chciał a reszta zgodził > a > się na to,bo tak trzeba było. I czego tu się bać ? nie bać się, aby do nowych wyborów, wygramy i znowu będziemy umażać bo tak trzeba i jest co umażać! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Nie strielaj - ostatnie słowa przed samobójst 23.11.06, 21:06 No nie... nie przeginajmy w drugą stronę. MA BYĆ SPRAWIEDLIWIE! Każdemu wedle zasług. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Nie strielaj - ostatnie słowa przed samobójst 23.11.06, 21:02 Rozum za drzwiami? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 14:45 Wasserman (czy dziadek czasem nie służył w ...) ma najwyższy wynik w rządzie w teście Rorschacha. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 19:57 Może i służył... ale mi się wydaje, że on cały czas służy. Mam takiego pieska... jak mu pokażę kość to służy tak długo aż ją dostanie... hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
zydzinski Najpierw przesłuchać a potem niech sobie strzela 23.11.06, 14:19 w łeb albo niech ten ktoś ponownie mu pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Najpierw przesłuchać a potem niech sobie strz 23.11.06, 20:00 Wali ciebie? To sam sobie strzel, ale kupę, bo na kulkę nie zasługujesz. Nie życzy się nikomu śmierci. Nawet największemu wrogowi. A jeżeli już ciężko chory człowiek postanowił skrócić swoje męczarnie to należy to uszanować i spuścić nad tym zasłonę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg A gdyby tak oni wszyscy zechcieli popełnić... 23.11.06, 14:19 ...samobójstwo Eh...! Marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: A gdyby tak oni wszyscy zechcieli popełnić... 23.11.06, 14:38 Wassermann, jak zwykle "kombinuje" ; tak miedzy Bogiem a prawda czego mozna sie spodziewac po prl-owskim prokuratorze odznaczonym w okresie panowania Jaruzelskiego krzyzem zaslugi??? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: A gdyby tak oni wszyscy zechcieli popełnić... 23.11.06, 20:05 Masz na myśli wszystkich polityków? To niepotrzebne, wystarczy jak rozwiną skrzydła i odlecą do ciepłych krajów. Ale co zrobić jak na wiosnę zechcą powrócić? To jest problem. Może zwiększyć ilość myśliwych? Wystawić ich z dubeltówkami wzdłuż granic i strzelać do każdej kaczki na niebie? Nie... wystarczyłoby postrzelać im koło ucha a uciekłyby gdzie pieprz rośnie. Takie kurduple robią dużo hałasu, ale jak przyjdzie do czego to biorą nogi za pas. Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
zbinx Próbował strzelić sobie w głowę i.......... 23.11.06, 14:43 ...nie trafił... Gdyby chciał się zabić to pewnie by mu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Próbował strzelić sobie w głowę i.......... 23.11.06, 20:12 To nie jest tak jak myślisz... wszystko zależy od tego jak kula przejdzie i co uszkodzi. A swoją drogą... wybacz za tą uwagę... to się nie popisałeś wybitną inteligencją. Śmiertelnie chory facet strzela sobie w głowę i modli się o to, aby kulka go nie trafiła? Już dawno czegoś tak śmiesznego nie czytałem. Ubawiłem się setnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 14:54 Zbyszek Wasserman jest ów Jasio - jemu wszystko się z doopą kojarzyło zaś Wannomistrzowi wszystko kojarzy się ze specsłuzbami i spiskami. Do lekarza go. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 sekuła chcąc się zabić,kilkakrotnie strzelił sobie 23.11.06, 15:07 w brzuch,prawdziwy samuraj z niego,to było boleśniejsze od sepuku,baranina przedawkował aspirynę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: sekuła chcąc się zabić,kilkakrotnie strzelił 23.11.06, 20:15 Sekuła został na prawie pewno zamordowany. Na 99,9%. Nie znam szczegółów, bo mi ich nikt nie pokazał, ale już w tym przypadku raczej jest wręcz odwrotnie. Choroba śmierteln, list... Nie to nie jest morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:13 Dobre! I to ciupasem... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 15:36 darekwu rozkojarzyly ci sie fakty. Kto w tym artykule jest wazniejszy Wasserman czy ten niedoszly nieboszczyk i komunistyczny prokuratorzyna????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:17 W tym konkretnym przypadku najważniejsza jest bardzo ciężka choroba Wassermanna. Można ją wyleczyć tylko w Tworkach, lub Dziekance. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 15:37 W tym srodowisku miejsca na rzetelnosc i niezaleznosc nie ma.Albo sie wykonuje polecenia wladzy albo won.A wladza sie zmienia.Obecna tez wreszcie odejdzie.Czy wowczas obecni dyspozycyjni tez bedą sobie strzelać w łeb, czy zrobią kolejny zwrot? Nowi ich rozliczą?A moze nie. A sumienie?Oni go nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
marek277 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 15:38 Przyjmowanie lapowek nie jest "czynem intymnym". Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a czyż i on nie kupczył 23.11.06, 15:39 darekwu napisał: > Panu Wassermanowi wszystko się kojarzy. Zamiast zostawić człowiek sam na sam > z wiecznością, kupczy jego najintymniejszymi uczynkami dla osiagnięcia > doraźnych celów paranoidalej polityki.... ============================================= A czy i ten pan nie kupczył cała Polska.... czyż nie kupczył .... sprawiedliwościa i zyciem innych... Nalezy mu sie kara takze doczesna, chocby symboliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: a czyż i on nie kupczył 23.11.06, 20:19 Jaja sobie robisz, czy też masz problemy z główką? Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 15:43 A czym Pan Prokurator "kupczył" przez lata i dla jakich celów? Jesteś pewien że zasłużył na spokój? Ja mam wątpliwości i od tego jest P. Wasserman, żeby je rozwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 15:54 najlepiej go przesłuchać,to wyjaśni się o co mu chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:25 Przecież list napisał! Zresztą może nie chcieć mówić... jego prawo. Ja bym na pewno nic nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:23 Pan Wassermann jest od tego, by być uczciwym. Niestety jako polityk jest tak stronniczy jak dyspozycyjni prokuratorowie (a może prokuratorzy?... przepraszam... nie wiem...) stalinowscy. A krzyż zasługi za komuny od kogo dostał? Teraz musi być świętszy od papierza. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 16:06 Nawet inteligentny inaczej jak Wasserman zauważy, że umoczeni w tę sprawę giną jak muchy. I to przeważnie "samobójczo". Nie wiem też jak można strzelić sobie w głowę i spudłować. I skąd u niego broń, miał pozwolenie? Z drugiej strony, skoro był ciężko chory na raka, to może naprawdę miał już dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 16:16 skąd wiadomo,że spudłował Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:34 Trafił, ale niedokładnie. Może ręka mu w ostatniej chwili zadrżała? To jednak jest stress. Stań na poręczy mostu i pomyśl o tym, że za chwilę polecisz w dół... brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:27 Każdy prokurator i sędzia może bez problemu pozwolenie na broń uzyskać. Myślisz, że skazani nie myślą jak ich dorwać? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Darmozjady z poczty ! 23.11.06, 16:17 Darmozjady z poczty: akcje.blox.pl/2006/11/Darmozjady-z-poczty.html Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider2 mldy-inwestor - nudny sie stajesz kolego 23.11.06, 16:52 mlody-inwestor napisał: po co piszesz, nie masz piwka w lodowce, by se lyknac i sie wyluzowac ? www.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Darmozjady z poczty ! 23.11.06, 20:35 hihihi... skąd się urwałeś? Przecież nie z choinki. Jeszcze nie święta. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 A kiedy wymierzona zostanie sprawiedliwość ... 23.11.06, 16:34 ... eksministrowi Jaskierni? Czy zanim jeszcze stanie na Sądzie Ostatecznym, zajmie się nim wreszcie sprawiedliwość ziemska? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: A kiedy wymierzona zostanie sprawiedliwość .. 23.11.06, 20:37 Jak okaże się być winny. Na razie nic na niego nie ma poza pomówieniami. Również takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Postawic paru policjantow na strazy. 23.11.06, 16:42 Postawic ochrone policyja w szpitalu bo jeszcze sie niedoszly samobojca znowu targnie na wlasne zycie, nawet zanim oprzytomnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Postawic paru policjantow na strazy. 23.11.06, 20:40 To już chyba tylko dlatego aby pomóc uzasadnić tezę Wassermannowi ktoś go kropnie. Ja bym mu koło łóżka wannę postawił. Tą, która chciała zabić pewnego polityka, któremu zrobiło się żal dutków. Wiadomo... Krakus. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 16:56 darekwu napisał: > Panu Wassermanowi wszystko się kojarzy. Zamiast zostawić człowiek sam na sam > z wiecznością, kupczy jego najintymniejszymi uczynkami dla osiagnięcia > doraźnych celów paranoidalej polityki.... normalnemu facetowi wiele rzeczy kojarzy się z dupą.Pisiorom i Wassermanowi wszystko musi kojarzyć się na opak.Wnoszę o natychmiastową eutanazję, z pożytkiem dla większości. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry1 Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 17:14 Ta wladza moherowych szumowin potrafi kazda informacje wykorzystac dla wmowienia ciemnemu ludowi, ze oto uklad zostal ruszony i jeden z nich spanikowal. Najwazniejsze, zeby przez to pisiaczki mogly wygrac wybory w Warszawie, reszta sie nie liczy. Te hieny, jakby mogly to z ucha trupa by wysysaly korzystne dla siebie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
chic253 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 18:08 jesli PO SLD ma takich zwolennikow jak ty kerry to napewno przegraja wybory bo jestes przestawicielem glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:42 Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 17:15 Tow.Wassermann,Ziobro tak trzymać odebrać Moskalom te dulary, po trupach,pilnujcie Tow.aby nikt sobie życia nie odbierał,aby ujśc przed waszą sprawiedliwością.Zal mi was,ale nato niema lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 17:42 lwowiak5 napisał: > Tow.Wassermann,Ziobro tak trzymać odebrać Moskalom te dulary, po > trupach,pilnujcie Tow.aby nikt sobie życia nie odbierał,aby ujśc przed waszą > sprawiedliwością.Zal mi was,ale nato niema lekarstwa. nie, pozwolny odejsc bandziorom, a przed smiercia dajmy im godziwe zycie a rodzinom ich ofiar powiedzmy, ze ci ktorzy zgineli sami sobie byli winni bo tak najprosciej i humanitarnie to, ze lew poluje i zabija i nikt mu zlego slowa nie powie, nie znaczy, ze ludzie tez tak musza robic Odpowiedz Link Zgłoś
chic253 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 18:04 leczcie sie towarzyszu ziemicki na nogi bo na glowe juz za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:51 Zapomniałeś, że prawie 20 lat temu był w Krakowie pewien zasłużony dla systemu prokurator? Nazywał się Wassermann. Dostał nawet wtedy Krzyż Zasługi. Czy to nie przypadkiem ten Wassermann od wanny? Jeżeli tak, to odebrać mu te dulary. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 17:40 tak, zostawic w spokoju kogos, kogo podejrzewa sie o zlodziejstwo cudownie, do ancli wsadzac glodnych zlodziei buleczek, a walkarzy, przez ktorych pare tysiecy osob musi placic wieksze podatki albo nie ma co do gara wlozyc, bo w jakiejs aferze stracili dorobek zycia, glaskac i calowac tak moze pomyslec tylko debil i az sie prosi o eutanazje dla takich myslicieli tak, pozwolny zlodziejom i bandytom dozyc spokojnej starosci i jeszcze dajmy im emerytury i renty, a rodzinom pokrzywdzonych wyslijmy kondolencje Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:55 Oj... ciężką masz głowę kolego, ciężką... szkoda, że rozum zostawiłeś w szkole. Teraz by się bardzo przydał. Ale, ale... to co teraz w niej pływa? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
zimowa1 czyżby przestępców ruszyło sumienie ?! 23.11.06, 17:45 Oby wszyscy tak samo uczynili w Polsce zapanowało by normalne prawo i godne życie dla ludzi uczciwie żyjących. Mam nadzieję, że reszta przestępców- prawników uczyni to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: czyżby przestępców ruszyło sumienie ?! 23.11.06, 20:56 Nie ma przestępcy bez udowodnionej winy przez Sąd, osiołku. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 17:58 Czy ten Wasserman to ten Wasserman co wynalazl czy mu ukradli jakas specjalna wanne? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 20:58 A może to ten co ukradł? Albo za nią nie zapłacił? Wszystko jedno. To jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
chic253 Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 18:01 Szkoda czlowieka. Nie znam go ale wnioskuje z jego dzialan ze to tendencyjny lewus Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Tajemnicza próba samobójcza prokuratora 23.11.06, 21:01 A ja, że śmiertelnie chory, zrozpaczony człowiek. Umrzeć w męczarniach na raka? brrr... tylko nie to... chociaż zrobiłbym chyba to samo. Piszę chyba, ale czy starczyłoby mi odwagi? To już nie jest takie pewne. W każdym bądź razie facet odważny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Zniesienie kary smierci ma sens 23.11.06, 18:08 Otoz teraz mozna ukarac kogos dozywociem. I nawet gdy probowal odebrac sobie zycie zdajac sobie sprawe z winy to kara pozostanie kara. A niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Martwi mnie, 23.11.06, 18:13 że załatwili generała policji, dotarli do austriackiego wiezienia i pomogli w samobójstwie dobrze strzeżonemu więźniowi, a pan Wasserman był tylko raz "zaatakowany" przez wanne z prądem, natomiast pan Ziobro jest nadal nie niepokojony przez nikogo (z tego co wiem nie bylo na niego zadnego zamachu). Jak to jest?! Przecież duet Ziobro-Wasserman więcej "rozrabia" i szkodzi niż generał Papała czy ktokolwiek inny.......martwią mnie nasuwające się wnioski...... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Martwi mnie, 23.11.06, 20:31 Obaj faceci się nie cierpią. Na razie Ziobro ma lepsze notowania u kaczorów i Wassermann szumi, aby o sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wassermann 23.11.06, 19:53 ma wszystkie szare komórki czy też jedną jedyną pielęgnuje jak może? Wygląda na to, że ta komórka odpowiada za niewyobrażalną i wręcz chorobliwą nienawiść. Za wszystko są winni polityczni przeciwnicy. Jak sie przewróci jego żona na drodze, to winny będzie komunistyczny dyrektor od chodników. Nie ważne, czy był w PZPR. Jak nie był to tym gorzej dla niego. BYŁ AGENTEM a to jeszcze gorzej.Za jego wannę też odpowiada emerytka - agentka? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wasse 23.11.06, 20:25 Jak świat światem najbardziej gorliwi są neofici. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wasse 23.11.06, 20:29 Niestety jest to prawda! Co do tego wątpliwości nie mam. Niektórzy mają złudzenia, ale nie ja, nie ty... i jeszcze wielu, wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuchicago Re: Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wasse 23.11.06, 20:41 Leszeks masz racje iz tracisz czas na te wymioty ktore piszesz zastanow sie czy nie wskazane by bylo bys skontaktowal sie z lekarzem a juz napewno z psychiatra on nie wyleczy lecz zaleczy twoje dziwne ciagoty ukierunkowane w strone tych lachudrow z lewicy,ale tez sie zaspecjalnie nie dziwie jak zostales wychowany to soba reprezentujesz.A byc moze ty chorujesz na syndrom WUJKA ktory w latach komunistycznych przychodzil do mamusi czestowal dzieci cukierkami i wysylal do kina a sam dzielnie udzielal korepetycji Seksualno-Marksistowskiej zawadzajac co jakis czas o przykazania Boze? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wasse 23.11.06, 20:47 Zbychu z Chicago! Amerykanie mają najlepszych lekarzy podobno. Życzę ci, abyś dużo zarobił, bo mało niestety nie biorą. A tak na marginesie... postarałbyś się o drugą szarą komórkę, bo jedna to za mało... hihihi Podyskutować byłoby i może o czy, ale niestety nie ma z kim. p.s. nie byłem, nie jestem i nie planuję być komunistą, marksistą czy czym tam jeszcze. Należę do partii ZDROWEGO ROZSĄDKU osiołku. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Facet miał raka! Zostawił list! Czy ten Wasse 23.11.06, 21:19 > Zbychu z Chicago! To wyątkowo miękki tiul. Odpowiedz Link Zgłoś