soulworm 03.12.06, 12:29 tepa mala polacka swinka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Zboczenie przez kooptację 03.12.06, 18:49 O takich politykach jak Orzechowski powiada się, że są kontrowersyjni oraz mają wyraziste poglądy. **************************************** To tak jak pies mojego sąsiada. Ma wyraziste poglądy: szczeka na samochody. Jest kontrowersyjny: raz sra na trawniku, a raz na chodniku. W razie wakatu na stanowisku wiceministra edukacji z ramienia LPR serdecznie polecam jego kandydaturę, przy czy pozwolę sobie na uwagę: ów pies bez wątpienia narobi mniej szkód w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Zboczenie przez kooptację 04.12.06, 04:03 Doskonały tekst Panie Smoleński. Podziwiam Pana za upór w rozkminianiu co kretyn miał na mysli.IScie detektywistyczna robota,mi by się nie chciało śledzić bełkotu kretyna dlatego dziękuje Panu za kawał dobrej roboty.Oraz za śmiech który tekst ten mi dostarczył również,bo to wazne gdy robi sie strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Liberał??? 04.12.06, 00:31 Przeżyłam szok!!! Jeśli GW cytuje Niesiołowskiego jako liberała - to w jakim świecie my żyjemy??? I co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Vivisekcja kretyna 05.12.06, 10:30 Z liczby komentarzy widać wyraźnie gdzie ludzie mają poziom umysłowy wiceministra oświaty 4RP. A szkoda, bo potem się dziwią, że z otumanionych i niedouczobych dzieci wyrastają durni politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
vilia Zboczenie przez kooptację 09.12.06, 04:02 Czytajac artykul mialam wrazenie, ze czytam Kafke. Ludzie, toz to cale Ministerstwo Edukacji Narodowej i dzialacze LPR powinni natychmiast zostac zamknieci w szpitalu psychiatrycznym. Inaczej pozamykaja w nim wszystkich innych! Odpowiedz Link Zgłoś
changchun Re: Zboczenie przez kooptację 10.12.06, 01:20 po kilku pierwszych zdaniach pomyslalem sobie: po jaka cholere mam marnowac czas i czytac o tym (przepraszam wszystkich uczciwych idiotow) idiocie. Ale jakos mnie wciagnelo i doczytalem do konca. Po prostu rece opadaja. Jak ktos taki w ogole mogl zajsc dalej niz do Kochanowka? (dla osob spoza Lodzi- lodzki odpowiednik Tworek). Zgroza, ze ludzie popierani przez jakis nedzny promil populacji tego kraju maja tak wysokie w nim stanowiska. Oby do wyborow, ktore oby wymiotly tego typu "katolicko"-"narodowo"-rasistowsko-kreacjonistyczne badziewie razem ze wszystkimi ich poplecznikami takimi jak kaczory, leppery, dorny, gosiewscy, kurscy itp itd. pozdrawiam z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś