Dodaj do ulubionych

GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z...

05.12.06, 15:40
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • vinc0 GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z... 05.12.06, 15:41
      Bydło i margines funduje nam odnowę moralną.
      • p.i.s buraki i ziemniaki na księżyc 05.12.06, 15:44
        tam możecie rządzić !
        • mat56 hahaha bydlo i bagno 05.12.06, 15:54
          Bagno, ot ci Polska....
          • ivulspirit Aniołki Leppera 05.12.06, 17:58
            Łyżwiński
            Filipek
            Zdunowski
            cdn..

... stare pryki, z żonami i rodzinami, a chce im się młode dupy napastować....
            ładnie, ładnie. Wzór do naśladowania. IV RP pełną gębą... Co na to Giertych i
            Liga Nawiedzonych, Niepokalanie Poczętych Polskich Rodzin?
            • plaszcz tak to jest jak buractwo dostaje sie do polityki 05.12.06, 18:25

• indeed4 Jaki cel ma GW. 05.12.06, 18:41
                I jaki będzie efekt ich działań - kompromitowanie współkoalicjantów
                Kaczyńskiego w oczach opinii publicznej pomaga PiS'owi, czy szkodzi.
                Jak myślicie.
                • zsa-zsa Re: Jaki cel ma GW. 05.12.06, 18:57
                  naprawde tylko ewentualna skaza na wizerunku PISu w tym wszystkim cie martwi?
                  • indeed4 Nie chodzi o wizerunek. 05.12.06, 19:01
                    Tylko o wynik statystyczny, wyrażony procentowym poparciem wyborców dla
                    rządzącej partii.
                    • indeed4 Ok. Pytanie pomocnicze : 05.12.06, 20:54
                      do tej pory liberalno - lewicowa Wyborcza atakowała socjalno - prawicowy PiS
                      jako swych naturalnych wrogów i naiwnością jest sądzić, że nagle zajęła wobec
                      nich neutralną pozycję.
                      W tej sytuacji można być 100 % pewnym, że intencją GW nie jest pomaganie
                      rządzącej partii ( podobnie jak Axlowi Springerowi) i ujawniając materiały
                      pośrednio kompromitujące ich współkoalicjanta chcą bezposrednio zaszkodzić
                      Kaczyńskim.
                      Ale czy tak się stanie ... ?
                      Nie byłbym tego tak pewny, panowie redaktorzy.
                      • i_wonder Przestan p..c tu ze swymi konspiracyjnymi teoriami 05.12.06, 21:07
                        i spiskami mediow...
                        To nie media posuwaja ekspertki i inne pracownice biur lecz poslowie SO i ich
                        kolesie. I pewnie nie tylko oni, ale o tym - tu i w tej chwili - jest mowa.

Wiec przestac belkotac, powtarzac swych tez na okraglo(gdy inni je ignoruja) i
                        upierac sie przy swej paranoji.
                        • etylkapl Re: Przestan p..c tu ze swymi konspiracyjnymi teo 06.12.06, 09:10
                          i_wonder napisał: Wiec przestac belkotac, powtarzac swych tez na okraglo(gdy
                          inni je ignoruja) i
                          > upierac sie przy swej paranoji
                          jak się nie zna ortografii i znaczenia słów, nie należy się wypowiadać, pisze
                          się paranoi, z resztą się zgadzam
                          • eyeofbeholder Rasowy KNUR łyżwiński zakopał się w gnoju u sie- 06.12.06, 10:59

bie w oborze i myśli że nikt go już nie widzi, a tymczasem reszta bydła z
                            Samoobory dzielnie bierze go w (Samo)obronę (boją się że ich brudy też niedługo
                            wyjdą na wierzch).

Idea "Solidarnego państwa" w ramach IV RP, roztoczona Polakom przez J.
                            Kaczyńskiego, nabiera wreszcie wyraźnych, konkretnych kształtów...
                            Ta zwierzęca, stadna "solidarność" jest niewątpliwie ciekawym zjawiskiem
                            przyrodniczym, ale czy na pewno powinna stanowić najwyższą wartość w polskim
                            życiu publicznym?

Wstyd i hańba, Panowie (P)osłowie z PiSu!!!
                            • czlon_pisu _________________________a zona, dzieci, rodzina ? 06.12.06, 14:52
                              HANBA panowie politycy, taki przyklad dajecie dla spoleczenstwa.
                              Bierzecie pieniadze, pierdzicie w fotele i zachowujecie sie jak nie katolicy.
                        • zbinx Re: Przestan p..c tu ze swymi konspiracyjnymi teo 06.12.06, 11:54

> To nie media posuwaja ekspertki i inne pracownice biur lecz poslowie SO i
                          ich
                          > kolesie. I pewnie nie tylko oni, ale o tym - tu i w tej chwili - jest mowa.
                          Czy aby na pewno? Nie wiesz jakie "stosunki" panują wsrod ludzi mediow. Tam tez
                          trzeba sobie zasluzyc na posade...
                        • deis jesli szefowie napastuja seksualnie to prokuratura 06.12.06, 12:26
                          to idzie sie do sadu a nie czerpie nadal korzysci , dla te panie to degeneratki
                          dlatego Wyborcza osmiesza sie , ciekawe ile te panie od gazety dostaly
                          pieniadze.W slynnych teatrach na zachodzie tez sie slyszy ze bez lozka z
                          dyrektorem nie ma swietnej roli. Ale chyba to nie dyrektor sie kompromituje
                          tylko panie ktore go kryja i nie zglosza do prokuratury ,za molestowanie w
                          miejscu pracy , jesli odbylo to sie na wspolnych imieninach to jak nie chce to
                          wychodze. To sa dorosle kobiety , na wszystko idzie tylko prostytutka.
                          • asteroida2 Re: jesli szefowie napastuja seksualnie to prokur 06.12.06, 13:52
                            To nie wiesz że prostytucja jest w tym kraju legalna?

I co to ma w ogóle do rzeczy? Gdyby Anna K. była nawet wielokrotną morderczynią,
                            to dalej molestowanie w miejscu pracy, defraudacja publicznych pieniędzy (bo
                            wydawanie ich, w postaci wypłacanych pensji, na dziwki) oraz krzywoprzysięstwo
                            jest bardzo poważnym przestępstwem. I kpiną z elektoratu.
                        • evito Schwarzenegerra w Kalifornii tez podano za molest 06.12.06, 12:31
                          Schwarzenegerra przed wyborami tez zglosily panienki ze molestowal je
                          seksualnie.
                      • zgryzliwy1 fakty koles fakty !!!!!!! 05.12.06, 21:30
                        indeed4 napisał:

> intencją GW nie jest pomaganie
                        > rządzącej partii ( podobnie jak Axlowi Springerowi) i ujawniając materiały
                        > pośrednio kompromitujące ich współkoalicjanta chcą bezposrednio zaszkodzić
                        > Kaczyńskim.

nie bredz koles
                        gazeta nie jest od tego by partiom pomagac
                        gazeta ma opisywac fakty ,reszte czytelnik sam powinien sobie dospiewac
                        • indeed4 Here you are : 05.12.06, 21:35
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53433094
                          Chcesz mi wmówić że liberalno - lewicowa GW wspiera prawicowy rząd ?
                          A to i zapewne też współpracuje z prorządowym "Dziennikiem" Springera ;-)
                          No i wszystko jasne.
                          • m.malone Re: Here you are : 06.12.06, 10:55
                            indeed4 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53433094
                            > Chcesz mi wmówić że liberalno - lewicowa GW wspiera prawicowy rząd ?
                            > A to i zapewne też współpracuje z prorządowym "Dziennikiem" Springera ;-)
                            > No i wszystko jasne.

Sam sobie odpowiadasz na pytanie 'cui prodest?'
                        • indeed4 GW jest przez zachodnie media 05.12.06, 21:57
                          określana jako dziennik liberalnej lewicy.
                          Co jest - pierwszy raz w zyciu słyszycie o tym, że na zachodzie większość prasy
                          jest przyporządkowana określonej politycznej opcji ?
                          To zapraszam do wzięcia w rękę chociażby "Forum" i spojrzenia na ostatnią
                          stronę.
                          • seroo1 I wszystko jasne... 06.12.06, 10:04
                            ...musisz czytać "Forum", żeby wyrobić sobie obraz świata? Czyli nie potrafisz
                            samodzielnie osądzać faktów i musisz korzystać z cudzej, przetrawionej papki?
                            Coś Ty się tak uczepił, że wszystkie media muszą popierać rząd (moim zdaniem
                            kretyńsko-beznadziejny. Ty albo komuny (jedynie słusznej w owych czasach włądzy
                            z monopolem na rację) nie pamiętasz albo niewiele z tej tragicznej lekcji
                            historii zrozumiałeś, co by się zgadzało z moim, określonym na początku,
                            spostrzeżeniem.
                            • czlon_pisu Marsjanie tez winni ! 06.12.06, 15:01
                              Totalna globalna konspira.
                      • jwarenn Re: Ok. Pytanie pomocnicze : 06.12.06, 14:50
                        Wręcz przeciwnie. Słaby koalicjant nie może brykać , ma siedzieć cicho ,
                        brać diety i udawać ,że nic się nie stało. Czyli Premier zyska. Pozycja Leppera
                        była już słbiutka po wyborach samorządowych, a teraz po aferze z P. Anitą
                        K.,widać ,że jego czas nieubłaganie mija. Stworzona przez UB-eków Samoobrona,
                        wspierająca się na niezadowoleniu wsi , zwłaszcza pooegeerowskich, odchodzi do
                        niehlubnej historii. Jej działacze są ludźmi wielce majętnymi, niektórzy stali
                        się wręcz latyfundustami i od dawna mają gdzieś swój ubogi i niestety ciemny
                        elektorat. Good by Endrju, jeśli nawet nie pójdziesz siedzieć / czego Ci
                        Serdecznie Życzę/ możesz się już powoli żegnać z Vicepremierostwem i
                        ministrowaniem.Wiesz przecież ,że bez Twojej hucby i chamstwa , reszta
                        towarzystwa się nie liczy. To tylko głowonogi , w rodzaju Pań Beeger,
                        Chojarskiej itd. Partia "wodzowska" nie przeżywa najczęściej wodza. Szkoda
                        tylko ,że Twój pobyt w polityce był tak długi i przyniósł Polsce tyle szkód i
                        wstydu. I jeszcze jedno: pamiętaj ,że w więzieniu koledzy nie będą wdawać się w
                        subtelne niuanse prawne, dla nich będziesz po prostu gwałcicielem i dzięki nim
                        poznasz sex również z drugiej... raczej bolesnej strony.
                • tim7 Re: Jaki cel ma GW. 05.12.06, 19:02
                  A potrafisz oderwać się od myślenia torem: "spisek GW przeciwko PiS"? Potrafisz
                  na zagadnienie wykorzystywania stanowiska do niecnych celów spojrzeć nieco
                  szerzej? Mam w dupie czy to szkodzi czy robi dobrze PiSowi. Wku..a mnie, że
                  bydło dorwało się do władzy w MOIM kraju, i tę władzę wykorzystuje by
                  jaknajtaniej zamoczyć własnego kaczora. I to bydło ma z PiSem prowadzić MORALNĄ
                  ODNOWĘ POLSKI? To kpiny z porządnych obywateli! Dla takiego Łyżwińskiego czy
                  Leppera wprowadziłbym specjalną ustawę o publicznej chłoście za czyny moralnie
                  sięgające dna. A jak przypomnę sobie obrazek z materiałów telewizyjnych
                  Łyżwińskiego jak pokornie modli się pod krzyżem, to nie dziwcie się, że zacznę
                  twierdzić, że Kościół Katolicki nie ma prawa kształtować moralności w Polsce.
                  • indeed4 Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:10
                    Sam się wtłaczasz w pułapkę schematycznego myślenia.
                    Czytałem komentarz I. Zalewskiego, który napisał że GW atakuje Samoobronę razem
                    z proPiSowskim Dziennikiem i to mnie zastanowiło, bo wątpię aby te gazety
                    jednoczył wspólny cel.
                    Was to nie dziwi ?
                    • tim7 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:24
                      Gdzie ta pułapka?

Nie czytałem komentarza Zalewskiego. Ale ma własne zdanie. Skoro dziwi cię
                      fakt, że dwie różne, niezależne od siebie i nawet opozycyjne wzajemnie
                      gazety "atakują", jak twierdzisz Samoobronę, to z dziwnej perspektywy patrzysz
                      na świat. Zaryzykuję nawet twierdzenie, że patrzysz jak Kaczyński, bo on proste
                      rozwiązania odrzuca jako z góry "spiskowe". A tu być może sprawa jest prosta,
                      co? Skandal ten po prostu przerósł o oburzył obydwie gazety. Proste i logiczne.
                      Dopóki nie będzie innych wskazówek, należy przyjąć proste rozwiązanie.
                      Więc odpowiadam: mnie to nie dziwi.
                      • indeed4 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:27
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53425393
                        • tim7 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:37
                          ???
                          • indeed4 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:40
                            I ponawiam pytanie : czy w obecnej sytuacji kompromitując Giertycha i Leppera
                            GW PiSowi szkodzi, czy wręcz odwrotnie - pomaga mu przyspieszając proces
                            osłabiania i wchłaniania ich partii przez Kaczyńskich.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53425393

• tim7 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:43
                              Czyli ty jedziesz tą samą śpiewkę, a ja nic ciekawego sie od ciebie nie dowiem.
                              Jak z Kaczorami. Dzięki za niby-dyskusję.
                              • indeed4 Proste pytanie. 05.12.06, 20:05
                                A masz problem z odpowiedzią. Dlaczego :-)
                                • tim7 Re: Proste pytanie. 05.12.06, 21:51
                                  A ty masz problem z percepcją. Odpowiedziałem ci już:
                                  "Więc odpowiadam: mnie to nie dziwi."
                                  Nudny jestes.
                                  • indeed4 Wciąż problem z odpowiedzią ? 05.12.06, 21:59
                                    Przykro mi.
                                    Jak już się zorientujesz o co pytam, to możesz się zgłosić :-)
                                    • pacal2 chyba sam nie wiesz już o co pytasz 05.12.06, 22:45
                                      Jesteś tak wyrafinowany intelektualnie, że wszyscy gubią się w meandrach twoich
                                      wypowiedzi.

Już któraś osoba ci odpowiada to samo, a ty dalej swoje.
                                      Nieważne jakie nastawienie/światopogląd ma gazeta, oburzyło to wszystkich
                                      jednakowo, poza wiejskimi typami z klapkami na oczach.

Ergo, bez sensu szukasz drugiego dna tam gdzie go nie ma. Kropka.

Ciekawe jaki TY z kolei masz cel w zasłanianiu i rozmywaniu głównego problemu
                                      opisanego w tym artykule?
                                      Mnie osobiście twoja postawa nie dziwi, tylko _bardzo_ zniesmacza.
                                      Nie dziwi, bo obecnie już mnie nawet odwrócenie tygrysa ogonem nie zaskoczy.
                                      • indeed4 Nie. 05.12.06, 22:51
                                        Zadałem pytanie na samym początku i wciąż czekam z nadzieją, że ktoś z tego
                                        forum wolny od antykaczej lub antyplatformerskiej obsesji pokusi się o
                                        odpowiedź.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53423117
                                        • kalandah Re: Nie. 06.12.06, 10:56
                                          Odpowiedziano na twoje pytanie parokrotnie - nie pojmujesz jednak, że twoja wizja nie jest dla każdego rzeczywistością.
                                          Twoje pytanie brzmi: Jaki cel ma GW? I jaki będzie efekt ich działań - kompromitowanie współkoalicjantów Kaczyńskiego w oczach opinii publicznej pomaga PiS'owi, czy szkodzi. Jak myślicie.

Moja odpowiedź brzmi: GW nie ma w tym żadnego celu - GW, jak większość gazet, pisze o sensacjach - knury z Samoobrony pasują do tego jak ulał. Nikt tutaj nie kompromituje SO - kompromituje się sama, nie ma tu spisku szarej sieci, układu - spróbuj spojrzeć na fakty, niezależnie od teorii spiskowych. A czy to pomoże PiS czy zaszkodzi - zaciekli zwolennicy pis będą w tym widzieć spisek wrażych sił, przeciwnicy - kolejny przykład kompromitacji, jednym słowem nic to nie zmieni. Przestałem wierzyć w ludzką umiejętność kojarzenia faktów dawno temu.

Notabene - dokładnie to samo działo się jakiś czas temu przy okazji Beger i jej taśm - PiS natychmiast wytoczył działa. "spisek", WSI, agenci, prowokacja - tak krzyczeli zaślinieni działacze - a dla mnie ważne jest to co widziałem i słyszałem i naprawdę nieistotne kto to nagrał - agent, zły wilk, sierotka Marysia, ważne jest to co mówili ludzie tam nagrani - a ci skompromitowali się na maksa, bo widzisz, nikt nie zmusił ich do mówienia tego co powiedzieli - robili to z całą świadomością, tyle że nie wiedzieli iż ktoś jeszcze to usłyszy.
                                          • czlon_pisu +++++++ czy politycy Samoobrony sa katolikami ? 06.12.06, 15:07
                                            Zaczynam watpic czy oni w ogole sa katolikami, ich zachowanie jest raczej
                                            pasujace do jakiegos zboczenca.
                    • ona42 Re: Nie mówię o spisku. 05.12.06, 19:50
                      Człowieku zastanów się co piszesz. To ordynarne chamstwo to co robili panowie
                      posłowie. I nie ma znaczenia z jakiej są partii!!!!!!!!!!!! Oni "po prostu"
                      wykorzystywali seksualnie kobiety. Wykorzystywali swoje stanowisko i pozycję,
                      żeby po chamsku i bez skrupułów zaciągać kobiety wiesz gdzie. I to wszystko.

Mnie dziwi co innego. Gołym okiem widać, że co najmniej w samoobronie jest to
                      raczej tajemnica poliszynela. Dziwi mnie tylko to, że proceder trwający od lat
                      wyszedł na światło dzienne dopiero teraz.
                      • indeed4 Wiem. 05.12.06, 20:09
                        Ale nie wiem, czy ujawnienie tego przez GW zaszkodzi czy pomoże PiSowi.
                        A ty jak myślisz ?
                        • i_wonder RE: wiem 05.12.06, 21:24
                          Przestan p..c tu ze swymi konspiracyjnymi teoriami i spiskami mediow...

upierac sie przy swej paranoji
                          • indeed4 Re: RE: wiem 05.12.06, 21:26
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53432196
                    • poddanywujasama Re: Nie mówię o spisku. 06.12.06, 06:26
                      Jezeli dwie, rozniace sie od siebie gazety maja takie samo zdanie na ten temat,
                      dodaje to bardzo duzo wiarygodnosci calej tej sprawie.
                  • a.k.traper Przeciez to nie jest problem nowy ani dotyczący 06.12.06, 10:20
                    tylko polityków.Politycy sa uwaznie obserwowani i zaczęło się cos sypać.Problem
                    jest szerszy i nalezy potraktowac go powaznie, na wzór państw
                    zachodnich.Wypowiedź żony tego pana a zarazem posłanki dyskwalifikuja ja
                    zupełnie, sami powinni się zrzec mandatów, ale tego nie zrobia bo prokurator
                    czeka.To zwyczajna chołota, która dorawała się do stanowisk.
                • jerber Re: Jaki cel ma GW. - pokazać kogo wybraliśmy. 05.12.06, 19:10
                  Trzeba się zastanowić zanim postawi się krzyżyk na karcie wyborczej. Bo teraz
                  możemy tylko zgrzytać zębami na kogo głosowaliśmy.
                  • indeed4 Zgadza się. 05.12.06, 19:24
                    Z tym że chodzi tutaj o PiS a nie Samoobronę. Świadczy o tym wymowny tytuł art.
                    GW p.t. " koledzy PiSu", który się ukazał na pierwszej stronie następnego dnia
                    po zawarciu koalicji PiS - LPR - SO.
                    I ponawiam pytanie : czy w obecnej sytuacji kompromitując Leppera GW PiSowi
                    szkodzi, czy wręcz odwrotnie - pomaga mu przyspieszając proces osłabiania i
                    wchłaniania tych partii przez Kaczyńskich.
                    • i_wonder Re: Zgadza się. 05.12.06, 21:25
                      Przestan p..c tu ze swymi konspiracyjnymi teoriami i spiskami mediow...

upierac sie przy swej paranoji
                      • indeed4 Re: Zgadza się. 05.12.06, 21:27
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=53413179&a=53432196
                  • arius5 "Najwięcej wiedzą te, które nadal robią karierę" 06.12.06, 08:51
                    No no, czyzby Jola z Dywit ?
                • uchachany W oczach opinii publicznej oczywiście szkodzi PiS- 05.12.06, 23:52
                  owi, ale pozostaje jeszcze otwarta sprawa, czy nie jest w innym aspekcie
                  korzystne dla Pana Premiera :-)). Przecież to chyba oczywiste, że Kaczyński nie
                  zawarł koalicji z Lepperem w uznaniu jego samoobronności, ale po to, żeby mieć
                  głosy jego bestiarium, i docelowo PiS miał pożreć elektorat i Samoobrony, i
                  (zwłaszcza) LPR, a wodzowie obu tych partii nie są mu do niczego potrzebni :-)).

Zwróć uwagę, że drakę z "przystawkami" zaczął prorządowy Dziennik (zwany przeze
                  mnie przez analogię z GW ("judaszówką") "springerówką", naświetlając
                  gó..arskie zabawy szczeniaków z MW stawiające w złym świetle Giertycha.

Sam Premier na razie daje dość niejednoznaczne sygnały co do tego, jaki użytek
                  zrobi z tej sytuacji :-))
          • zbujowachata Re: hahaha bydlo i bagno/nie to Gnojówa -bagno to 06.12.06, 10:39
            Wodp. na post - Nie Bagno to Wersal to
            trzeba nazwać ich/samobrony językiem/
            to jest Gnojówa taka kilkuletnia mazista !
            i w tej cieczy jest im najprzyjemniej i Sexy !!!
            Old Hors.
        • msyrena Re: buraki i ziemniaki na księżyc 05.12.06, 15:55
          ...coś Ty?!!!...za blisko !!!...poza układ...SŁONECZNY....:)
          • jola_z_dywit6 ************Prowokacje układu***************** 05.12.06, 16:14
            By rozbić koalicję która dobiera się do ministerstwa finansów i kolosalnego
            złodziejstwa.
            W to zamieszana jest oczywiście SBecka gazeta ,która dostała wielomilonowe
            zwolnienia podatkowe.
            • ready4freddy Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 16:17
              > By rozbić koalicję która dobiera się do ministerstwa finansów i kolosalnego
              > złodziejstwa.

nie chcialas aby, Jolu, napisac "rozbic kolosalne zlodziejstwo, ktore dobiera
              sie do ministerstwa finansow"?
              • jola_z_dywit6 Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 16:30
                ready4freddy napisał:

> > By rozbić koalicję która dobiera się do ministerstwa finansów i kolosalne
                > go
                > > złodziejstwa.
                >
                > nie chcialas aby, Jolu, napisac "rozbic kolosalne zlodziejstwo, ktore dobiera
                > sie do ministerstwa finansow"?
                To chciałam napisać!

Tow. Balcerowicz Leszek nr legitymacji KC PZPR 6165 Balcerowicz pieszczoch
                socjalizmu beneficjent komunistycznych grantów,dyrygował gospodarką i walutą
                kraju przez szesnaście lat.

Efekt? Polska jest najbiedniejszym spośród 25 państw UE, ma najniższe tempo
                rozwoju gospodarczego, najgorsze finanse publiczne, najwyższe bezrobocie,
                najniższe płace Oczywiście najwieksze są tylko emerytury EBeków i utrwalaczy
                władzy ludowej, najmniejszą liczbę przedszkoli, największą liczbę niedożywionych
                dzieci, liczba samobójców z przyczyn ekonomicznych to przeszło 6000
                rocznie,horendalne płace prezesów banków po 500 tyś np:.., itd.

No i owe 23 miliony żyjących poniżej minimum socjalnego... Z zeszłorocznych
                danych Głównego Urzędu Statystycznego wiemy, iż 23 miliony rodaków żyją poniżej
                granicy wyznaczającej strefę niedostatku (!!), czyli mają na życie mniej niż
                wynosi minimum socjalne.

Ten sam GUS zapewnia, że 6 milionów rodaków wegetuje w głębokim ubóstwie,
                więcej: poniżej ustawowej granicy ubóstwa, z czego 3,5 miliona poniżej granicy
                skrajnego ubóstwa, prowadzącego do biologicznego wyniszczenia organizmu (!!!).
                To jest stan charakterystyczny dla najuboższych krajów afrykańskich. Polska ma
                najsilniejszą walutę Europy, iście mocarstwową, a pensje tyrających Polaków
                (nauczycieli, lekarzy, techników, robotników itd.) tudzież renty i emerytury
                (prócz mundurowych postkomunistycznych) są głodowe! Wykwalifikowana
                pielęgniarka, mająca osiemnastoletni staż pracy, i nauczycielka mająca
                dwudziestoletni staż pracy dostają 1500 zł miesięcznie (w Anglii już pierwszego
                roku 3000 funtów).

Pielęgniarki i lekarze masowo uciekają z Polski do innych krajów, a nauczyciele
                zazdroszczą im, gdyż belfrów Zachód nie importuje. I proszę mi nie mówić, że to
                jest demagogią lub chwytem poniżej pasa, bo według mnie uderzeniem niżej
                straszliwie zaciśniętego pasa biedaków i czystą demagogią jest obrona
                Balcerowicza oraz jego mocarstwowej złotówki, a te 23 miliony, te 6 milionów i
                te 3,5 miliona to są fakty!
                Emigranci galopującej nędzy idą już w miliony,całe połacie kraju są
                wyludnione,seniorzy dogorywający w lepiankach bez możliwości wykupu
                leków.bezdomych 0,5 miliona na działkach szałasach dworcach.żebractwo i elita
                Balcerowiczowskich cięmiężycieli którzy za społeczne pieniądze finasują w
                przestępczy i kumoterski sposób fundację CASE dla wybranych,

Polska przez tych ludzi to kraj horroru i beznadziei.

I za te osiągnięcia przestępcy spod znaku wyzysku i demagogi ekonomicznej
                powinni być osądzeni i ukarani.
                • swan_ganz no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 16:36
                  powiedz co to ma (to co tu napisałaś) z Twoimi jurnymi kolegami z partii? Czy
                  to znaczy, że dopóki w Polsce są ludzie biedni, zagubieni w otaczającej ic
                  rzeczywistości to Twoi koledzy mogą sobie dymać co popadnie? Chcesz
                  usprawiedliwić tym postem ich skur...skie wykorzystywanie trudnego położenia
                  kobiet ?
                  • jola_z_dywit6 Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 16:39
                    powiedz co to ma (to co tu napisałaś) z Twoimi jurnymi kolegami z partii? Czy
                    > to znaczy, że dopóki w Polsce są ludzie biedni, zagubieni w otaczającej ic
                    > rzeczywistości to Twoi koledzy mogą sobie dymać co popadnie? Chcesz
                    > usprawiedliwić tym postem ich skur...skie wykorzystywanie trudnego położenia
                    > kobiet ?

A kiedy SBecka gazeta pisała prawdę?
                    O Jaruckiej choćby.
                    Anastazji i tym podobnych agentach.
                    • funny5 Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 16:41
                      Po cholere czytasz taka gazete????????
                      • jola_z_dywit6 Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 16:47
                        Po cholere czytasz taka gazete????????

Czytam by wiedzieć co SBecy wypisują i co jest obiektem ataku.

Z twoją inteligencją cieniutko.
                        • funny5 Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 16:53
                          Jak nie rozumiesz ironii to chyba z Twoja inteligencja cieniutko
                          • troll7777 w kazdym razie miala WYBOR: 05.12.06, 17:45
                            albo rybki albo pipki... nie to, ze ja zmuszano ktoremus konkretnemu sie
                            przychylac.. chlopom z samojebrony widac wszystko jedno ktora im popusci - byle
                            z tzw krzyza spuscic... haah haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich
                            • czlon_pisu a facet powinien zachowac sie jak katolik 06.12.06, 15:04
                              POlitycy budzo moje obrzydzenie. Bioro kase, pierdzo w stolek, ganiajo za
                              kobitami a jak media piszo o tym to oni krzyczo: konspira !
                        • troll7777 Jolu te knury Ci kazaly tu referaty pisac? 05.12.06, 17:49
                          bedziesz za to miec przyjemnosc popuscic przewodniczacemu i paru innym knurom?
                          haha haha!
                        • mario-radyja Twoi idole to sprośne buraki 05.12.06, 18:33
                          Europoseł gwałcił prostytutkę, Lepper się z tego śmiał, a teraz wychodzi że
                          Łyżwiński i paru kolegów sobie urządzili prywatną ..nię.

Schemat się potwierdza, buraki dorwały się do władzy i w pałach im się
                          poprzewracało. Zero zachamowań, typowe wioskowe odruchy.

Jak Óóóókład kradł, to ja się boje szacować ile ci panowie jeszcze nakradną.
                        • jerber Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 19:17
                          Widać, że twoja wiedza pochodzi z "Naszego Dziennika", TVtrwam i radyjka
                          o.dyrektora.
                        • 1zorro [...] 05.12.06, 19:41
                      • zgryzliwy1 Re: no dobrze Jolu... Ty się nie denerwuj tylko 05.12.06, 21:48
                        funny5 napisała:

> Po cholere czytasz taka gazete????????

bo endriu po dymanku moze zapytac co tam w GW slychac :-)
                  • hegemon72 a jednak dal jej wybor! honorny widać 05.12.06, 16:39
                    tak trzymac andrju za ryj
                • kochanek_dorna Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 16:49
                  Ciekawe czy w Dywitach wiecej takich pol-inteligentow.

Artykul traktuje o wykorzystaniu seksualnym pracownic przez posla Samoobrony (a
                  nawet smago Przewodniczacego) a Jola symuluje wypowiedz i metoda copy-paste
                  serwuje glodny kawalek o Leszku Balcerowiczu. Nie nauczycli w domu czytac ze
                  zrozumieniem??
                  Moze cos od siebie?
                  PS
                  Na dodatek powtarzasz sie. Juz wklejalas ten tekst wczesniej na innych forach.
                • pancwynar skąd biorą się tak bezdennie głupie istoty?! 05.12.06, 16:54
                  jola_z_dywit6 napisała:
                  > Tow. Balcerowicz Leszek nr legitymacji KC PZPR 6165 Balcerowicz pieszczoch
                  > socjalizmu beneficjent komunistycznych grantów,dyrygował gospodarką i walutą
                  > kraju przez szesnaście lat.

gdyby głupota umiała fruwać...

> Efekt? Polska jest najbiedniejszym spośród 25 państw UE, ma najniższe tempo
                  > rozwoju gospodarczego, najgorsze finanse publiczne, najwyższe bezrobocie,
                  > najniższe płace

nawet faktów na poparcie Waszych tez nie potraficie skompletować

> No i owe 23 miliony żyjących poniżej minimum socjalnego... Z zeszłorocznych
                  > danych Głównego Urzędu Statystycznego wiemy, iż 23 miliony rodaków żyją poniżej
                  > granicy wyznaczającej strefę niedostatku (!!), czyli mają na życie mniej niż
                  > wynosi minimum socjalne.

a Ty co byś chciała? aby wszyscy dzielili biedę po równo? taka jest cena 50.letnich zapóźnień
                  i ja NIE ŻYCZĘ sobie, aby np. moje pieniądze, ciężko zarobione, przeznaczone na II filar były teraz zwracane do ZUSu.. aby z moich podatków wspierać "sieroty socjalizmu"
                  poniała?

> tudzież renty i emerytury
                  > (prócz mundurowych postkomunistycznych) są głodowe!

są i powinny być! bo na inne nas nie stać...
                  skoro przez 50 lat dorobiliśmy się krachu gosp. to trzeba kolejnych 50 lat aby to odrobić

> Wykwalifikowana
                  > pielęgniarka, mająca osiemnastoletni staż pracy, i nauczycielka mająca
                  > dwudziestoletni staż pracy dostają 1500 zł miesięcznie (w Anglii już pierwszego
                  > roku 3000 funtów).

chętnie zapłacę pielęgniarce np. 5 tyś
                  ale w PRYWATNEJ klinice, bez dawania kopert, z fachową i kompleksową usługą od A do Z z POMINIĘCIEM NFZ, ZUSów i innych urzędniczo-państwowych hydr

kurde.. sam się sobie dziwię.. po co ja dyskutuję z Tobą?
                  przecież Wy z Samobrony chcielibyście aby garstka ludzi pracowała na Was - nieudaczników życiowych bez wykrztałcenia i/lub kombinatorów nauczonych zachowań rodem z Barei /zakombinuj, ukradnij, NIGDY się nie przepracuj!/
                  • pancwynar Re: skąd biorą się tak bezdennie głupie istoty?! 05.12.06, 17:52
                    skończyło się tym, że zacząłem robić 'byki' niczym poseł so...:/
                    wpływ głupoty jest, jak widać, przemożny...
                    • jola_z_dywit6 Re: skąd biorą się tak bezdennie głupie istoty?! 05.12.06, 23:00
                      Te wykrztałcony !
                      Skąd się biorą takie wykrztałciuchy?
                      • abstracto Re: skąd biorą się tak bezdennie głupie istoty?! 05.12.06, 23:32
                        > Skąd się biorą takie wykrztałciuchy?

No raczej nie są to potomkowie Łyżwinśiego.
                        A swoją drogą ty też Jolka ten-teges z chłopakami? Bo jak widać trudno się tam
                        u Was utrzymać przy korycie w inny sposób.
                      • arius5 Mam pytanie do Joli 06.12.06, 08:54
                        Jak ci sie, dziecko, pracuje w otoczeniu zboczencow i kryminalistow ?
                        Widze, ze odpowiada ci to towarzystwo.
                        • jola_z_dywit6 Re: Mam pytanie do Joli 06.12.06, 12:47
                          ak ci sie, dziecko, pracuje w otoczeniu zboczencow i kryminalistow ?
                          > Widze, ze odpowiada ci to towarzystwo.

A którzy to?
                          Pomyliłeś coś ja pracuję w Samoobronie nie w PO sld
                      • caius1 Re: skąd biorą się tak bezdennie głupie istoty?! 06.12.06, 17:09
                        > Skąd się biorą takie wykrztałciuchy?

Ano w moim przypadku stąd że jak moi kolesie z podstawówki ganiali za panienkami
                        albo za piłką bez umiaru, obciągali bełta albo i gorzałę czy wałęsali się bez
                        sensu po okolicy to ja czytałem różne mądre książki i uczyłem się myśleć i
                        wnioskować. Wtedy miałem językiem ogólnowojskowym mówiąc prze..ne bo odstawałem
                        od ogółu. A teraz oni są tam gdzie są tj. na ogół w kolejce po zasiłek albo
                        przed monopolowym z "wisienką" w łapie a ja skończyłem studia, zrobiłem doktorat
                        i jeszczr parę innych rzeczy wymagających pracy może nie katorżniczej ale dużej
                        i mam teraz znacznie lepiej. Celem wyjaśnienia: nie miałem rodziców w PZPR, ZSL
                        czy SD ani w innym "układzie" i sam nigdy do żadnych układów mimo wyraźnych
                        nacisków nie należałem i należeć nie zamierzam chociaż niekiedy wiąże się to z
                        przykrymi konsekwencjami. Dlatego jak szanowne Kaczokomuchy ze swoimi
                        kałolicjatami pie..ą o wyksztłciuchach to krew mine zalewa. A swoich
                        kolesiów-mięśniowców którzy wtedy w podstawówce czuli się ode mnie o tyle lepsi
                        teraz biedę klepią wcale nie żałuję i to nie ze złości ale na zimno bo los
                        człowieka jest w znakomitej większości konsekwencją działania jego samego a nie
                        wpływu jakichś postokuchów, układu czy innych ciemnych sił.

NiePis
                • lwowiak5 [...] 05.12.06, 17:33
            • fervex.adult [...] 05.12.06, 16:57
            • luigi22 W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 17:20
              Popieram, nareszcie jeden głos rozsądku. Każdy rozsądny widzi, że to SBecka
              prowokacja. Lustracja, likwidacja WSI, ujawnienie agentów w mediach, koniec ery
              Balcerowicza, prawdopodobna ekstradycja Mazura....zaczyna się SBekom grunt pod
              nogami palić, więc próbują tak obalić ten rząd za wszelką cenę inaczej czeka ich
              sąd.
              • himhith Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 17:24
                O jakim czyszczeniu SBecji pierdzisz? Przeciez Kaczynski, ktory o SBronie mowił:
                "Samoobrona jest tworem byłych oficerów SB", wzial ja do koalicji.
                • czlon_pisu ___________________ wykastrowac liderow Samoobrony 06.12.06, 14:55
                  i bedzie mniej klopotow
                • jwarenn Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 06.12.06, 15:06
                  A jakie miał k.... wyjście ? Oddać władzę PO i przeprosić w imieniu PIS-u ,że
                  wygrał wybory ? Puknij się człowieku ! Myślisz,że z tymi wieprzami z S. i
                  oszołomem Girtychem rządzi się łatwo i przyjemnie?
              • jola_z_dywit6 Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 17:25
                Popieram, nareszcie jeden głos rozsądku. Każdy rozsądny widzi, że to SBecka
                > prowokacja. Lustracja, likwidacja WSI, ujawnienie agentów w mediach, koniec ery
                > Balcerowicza, prawdopodobna ekstradycja Mazura....zaczyna się SBekom grunt pod
                > nogami palić, więc próbują tak obalić ten rząd za wszelką cenę inaczej czeka ic
                > h
                > sąd.

SBecka gazeta postbolszewia z WSI oraz Tvn i Soloż vel zegarek z polszitu
                zgrana paczka pazerniaków na układy i forsę.

Ustawa dekomunizacyjna musi być uchwalona!!!!
                • himhith Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 17:27
                  Pluj Jolka pluj. :) Moze ktos uwierzy i zapomni o tym, ze:

„Samoobrona jest tworem byłych oficerów SB. Mój brat dostał raport, z którego
                  wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona.
                  To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego
                  nieporządku, który jest w kraju i jednocześnie korzystającą z tego
                  nieporządku” - powiedział Jarosław Kaczyński
                • himhith Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 17:44
                  puk, pku Jolu. Zatkalo Cie?

P.S. „Samoobrona jest tworem byłych oficerów SB. Mój brat dostał raport, z którego
                  wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona.
                  To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego
                  nieporządku, który jest w kraju i jednocześnie korzystającą z tego
                  nieporządku” - powiedział Jarosław Kaczyński.
                • ivulspirit Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 18:05
                  rządu nikt nie musi obalać.... on samoistnie sobie poradzi
                • luigi22 Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 18:32
                  Ustaw lustracyjna nie tylko musi być uchwalona, ale również wprowadzona w życie
                  i to najlepiej za tego rządu. W następnym może nie być takiej szansy.
                  • pacal2 ciekawe co ty kretynku zrobisz 05.12.06, 22:55
                    jak któryś rząd wreszcie wprowadzi twoją ukochaną ustawę, ujawni wszystkie
                    teczki, wyhaczy większość powiązania byłych agentów SB i innych służb, a
                    sytuacja w kraju nie zmieni się ani na jotę.

Chyba się powiesisz, jak już nie będzie kogo oskarżać za własną nieudolność.

Nieeee, na pewno sobie znajdziesz nowego "public enemy", nowy układ który nie
                    pozwala ci sięgnąć po należną sławę i pieniądze.

Swoją drogą jakoś nie ciekawi cię, że kaczorki takie były chętne a jednak im
                    rura zmiękła i tak gdzieś od roku mając wszystkie możliwości zabierają się do
                    lustracji jak do jeża... Za dużo ciemnych sprawek wyszłoby na jaw?
                    • czlon_pisu mysle ze oczekujesz za duzo od tej osoby 06.12.06, 14:59
                      :-)
                • karol_7 Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 20:19
                  Jolka nie daj się, pieprzyć pieprzonych i pieprzących ale co do tego bęcwała
                  balcerka to masz 150000% racji
                • blackmoore Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 06.12.06, 11:02
                  Jola napisała cos takiego
                  "Tow. Balcerowicz Leszek nr legitymacji KC PZPR 6165 Balcerowicz pieszczoch
                  socjalizmu beneficjent komunistycznych grantów,dyrygował gospodarką i walutą
                  kraju przez szesnaście lat."
                  Wszystkoiwedząca Jolu, podaj nam numery legitymacji PZPR Leppera, Łyżwińskiego
                  i całej bandy pieszczochów komuny z samejbrony. I kup sobie słownik
                  ortograficzny "wykształciuchy" nie powinnas pisać przez "rz". Zanim zaczniesz
                  cokolwiek komus zarzucać zobacz sama w jakim bagnie siedzisz. Tylko że tak
                  smierdzi wokół Ciebie ze sama tego nie czujesz. Jak tam wyniki wyborów? Znowu
                  przepadłaś razem z szambobroną? Jakos nie masz widpocznie upoważnienia do
                  zabierania głosu w imieniu Polski i Polaków, jakos nie chca Ciebie z Twojej
                  zasranej partii
              • karol755 Re: W-Y-C-Z-Y-Ś-C--I-Ć ---S-B-e-c-j-ę--- 05.12.06, 21:39
                Czlowieku, jestes chory!
                Czy nie widzisz co sie dzieje?
                Czy nie chcesz widziec ?
                To gorsze od faszyzmu, stalinizmu.
            • majster_g Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 18:21
              Za czasow komunizmu winni byli syjonisci i kapitalisci.
              Za czasow kapitalizmu winni sa syjonisci i komunisci.

Przynajmniej cos sie nie zmienia.
              Zgaduj zgadula - co sie nie zmienia?
            • 1zorro [...] 05.12.06, 19:37
            • zgryzliwy1 Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 21:45
              jola_z_dywit6 napisała:

jola Ty tez pracujesz dla endriu za .......
              kiedy zglosisz sie do GW ?
            • a.k.traper To z zazdrosci, dobre chłopaki i mogą! 06.12.06, 11:35
              Trafiło się to skorzystali, to że sa posłami, czyli ciałem ustawodawczym,to
              pomagali sobie innymi ciałami.Masz rację układ chce rozbic koalicje w imie
              państwa prawa.Gratuluje przenikliwosci w tropieniu układów, jestes najlepsza
              kandydatka na zwierzchnika CBA.
          • lesew Re: buraki i ziemniaki na księżyc 05.12.06, 17:26
            msyrena napisał:

> ...coś Ty?!!!...za blisko !!!...poza układ...SŁONECZNY....:)

-Hola, hola, a kto będzie płacił, jak "zieloni" odeślą nam ich na nasz koszt?!!
          • winka53 Re: buraki i ziemniaki na księżyc...nieee-w pyry.. 05.12.06, 18:05
            <a..WIELEBNY ..nie zagladal pod koldre????????
        • roger45 A w Senacie glosno jest w toaletach,nastepny temat 05.12.06, 16:04
          dla GW.
          Jest tez duze zuzycie papieru i puszczaja oko i bąki.
        • marjolaine Re: buraki i ziemniaki na księżyc 05.12.06, 16:27
          ludzie trzeba ich pogonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • muppet_show poneologizujmy trochę 05.12.06, 16:37
          sformułowanie < udupczyć > nabiera dzisiaj nowego wydzwięku;
          staje się niezwykle aktualne w swojej dosadności;

Stąd:
          drodzy faceci, towarzysze broni, niech każdy trzyma swojego wilczura na
          łańcuchu, co by żaden się nie zerwał i szkody nie narobił, bo zemsta kobiet nas
          dosięgnie i udupią nas doszczętnie (w końcu za psa pan jest odpowiedzialny);

a więc nie zapędzaj się tam, gdzie nie jesteś mile widziany
          d... - tajna broń kobiety

a tak na marginesie:
          skoro my faceci tak traktujemy kobiety, to nie dziwmy się że one płacą nam
          pięknym za nadobne (zwłaszcza że my za nic płacić nie chcemy);

wszelki uwagi kobiet mile widziane
        • geralt9 Widzialem jak Michnik spouchwalal sie z Kiszczakie 06.12.06, 09:49
          Widzialem film jak Michnik i jego kumple spouchwalali sie z Kiszczakiem. Ciekawe
          czy to juz molestowanie.
      • gwand jurne ziutki zarzadzaja Polska 05.12.06, 16:25
        Pytanie retoryczne do kartofli- kto to bydlo wyforowal na piedestal, kto ich wyciagnal z obor,chlewow i lepianek.Dzieki komu moga te czerstwe, wasate,buraczane paly czuc sie tak pewnie.To jest ta sanacja o ktorej tyle szczekaliscie
        Wam panowie kartofle kury szczac prowadzac a nie polityke robic,powiedzial by wielki Polak.
        • ralph100 Re: jurne ziutki zarzadzaja Polska 05.12.06, 20:28
          to jak z orwella.wieprze i świnie nam świat objaśniają i obsrywają.
          trzoda chlewna u władzy. gnój i słoma z butów.

chciałem dodać że i mnie zgwałcił poseł łyżwiński.
          a dokładniej mój zmysł estetyczny.
          tzn. wyobraziłem sobie jak kobieta może w ogóle spółkować z takim prosiakiem
          i wyobrażenie to pogwałciło mój zmysł estetyczny. feeeeeee
          żal mi tej kobiety.
          juz nigdy nie będzie wilgotna.

• uzdek98 4 rp tanczy i spiewa...przeciez to sa kolalicjanci 05.12.06, 16:48
        lapy precz od nich...
        • jankbh 4 rp spiewa: Miales chamie zloty róg 05.12.06, 17:39
          Ostal ci sie ino ch..
          Majwazniejsze, ze chlopaki sa jurne i jeszcze moga. No, jeszcze mogli do
          niedawna, przynajmniej.
      • kozojeb Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 22:34
        > Bydło i margines funduje nam odnowę moralną.
        to ku.. , alfonsy i złodzieje
        • nacap Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 22:37
          ty zaqjmij sie swoimi kozami zeby nie beczaly,
          kozo eb
    • brytnej GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z... 05.12.06, 15:41
      Czy to jeszcze GW czy już BILD - nie wiadomo, granica się chyba zaciera.
      Dulszczyzny wam się zachciało. Stwarzacie atmosferę nagonki na seks, a potem
      dziwicie się, że PiS i LPR mają wysokie poparcie. Wstydźcie się.
      • funny5 Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:45
        brytnej napisał:

> LPR mają wysokie poparcie. Wstydźcie się.
        Skad takie informacje?????
      • iedsupo Redakcję Faktu aż skręca ze złości... 05.12.06, 15:50
        ...że to nie oni ten temat wyciągneli. Żeby taka poważna i stateczna GW
        odbierała tabloidom czytelników - no co to się porobiło !

brytnej napisał:

> Czy to jeszcze GW czy już BILD - nie wiadomo, granica się chyba zaciera.
        > Dulszczyzny wam się zachciało. Stwarzacie atmosferę nagonki na seks, a potem
        > dziwicie się, że PiS i LPR mają wysokie poparcie. Wstydźcie się.
        • wlodwoz Re: Redakcję Faktu aż skręca ze złości... 05.12.06, 18:05
          Idź do endriu. On ci zrobi dobrze. Jak innym pracownicom partyji.
      • jack20 Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 16:54
        Pozytywne jest, ze wielu przestaje sie bac czy wstydzic

• pokeo2 Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 19:56
        "PiS i LPR mają wysokie poparcie" - jakies 5-8% w sumie. ROTFL! :D
    • a.k.traper Czysta ekologia, wszyscy chca w naturze 05.12.06, 15:41
      Ostrożnie panie bo polityków braknie
    • rumburakk1 GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z... 05.12.06, 15:42
      tak mi się myśli że powinno się dla takich przypadków przywrócić karę
      publicznej chłosty po d..ie
    • tibidabo GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z... 05.12.06, 15:42

kurde, trudny wybór :]
    • funny5 GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z... 05.12.06, 15:43
      Super.No to ladnie sie afera rozkreca
    • euroazjata ciekawe co to bedzie 05.12.06, 15:43
      Fajna afera... przypomina troche te historie z Anastazja P.
    • tedi90 Super partia,super koalicja,super kraj 05.12.06, 15:47
      Jarek powiedział mamy świetną koalicje
      • pyosalpinx Re: Super partia,super koalicja,super kraj 05.12.06, 21:15
        ...i jak sie okazuje super-ogiery w tej Samoobronie
    • swan_ganz Wieczorem v-ce premier zmęczony dniem pracy 05.12.06, 15:48
      (w końcu "wyopiniował" dziś trzy kandydatki chętne do pracy w biurach
      poselskich) przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony...
      Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi.
      Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę
      przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju...
      Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste
      butelki....
      - " Co to???!!!! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu? Mało mamy jeszcze
      kłopotów?
      - " jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał się
      Filipek.... koleżanka Lewandowska ma okres."
      - " aaaa...- westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to mi
      też polejcie."
    • hehenio Działaczka Samoobrony - to brzmi dumnie! 05.12.06, 15:49
      Coraz dumniej!
      Już wiemy jakim to rezerwuarem kadrowym dysponuje pan wicepremier.
      A panu Premierowi - pogratulować kolegi.
      Z takim to nie tylko konie kraść, ale nawet Księżyc!
    • jola_bzyku Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:51
      baju, baju. dlaczego prostytuta nie nagrała rozmowy?
      • swan_ganz Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:53
        bo spodziewała się rozmowy o pracy a nie o dymaniu z Filipkiem...
        Zawsze chodzisz z dyktafonem, Jolka?
        • jola_bzyku Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:55
          -Tak i bardzo mi to pomaga przed wydymaniem przez byle brudnego, butnego frajera
          -
          swan_ganz napisał:

> bo spodziewała się rozmowy o pracy a nie o dymaniu z Filipkiem...
          > Zawsze chodzisz z dyktafonem, Jolka?
          • swan_ganz Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 16:03
            > -Tak i bardzo mi to pomaga przed wydymaniem przez byle brudnego, butnego
            > frajera

No i pewnie dlatego dalej kandydujesz z Dywitt mimo, że ładnych parę lat już
            mnieło od czasu gdy wciągneli Cię na członka i że jesteś nie brzydką kobietą,
            Jolu :-)
            Sama więc widzisz - w jakie bagno wlazłaś i jakich gnoi tu bronisz..
            A nie mogłabyś się tak zaangażować na przykłąd w PIS-ie? To przecież też partia
            narodowa i być może docenią Twoje zaangażowanie a ponieważ mają bardzo krótką
            ławkę personalną to kto wie? Może przy najbliższych wyborach pójdziesz nawet
            między posły ?
      • maczor Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:56
        czyli jeżeli ja teraz ci zaproponuję sex za pieniądze, a ty mi odmówisz to też
        jesteś prostytuta?

gratuluję mózgu, a raczej jego braku
    • te_was Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 15:57
      A co na to Ojciec - Inwestor ? Będzie jakaś dyskusja w TRWAM-ie ?
    • exill GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 16:02
      "Czy była świadkiem podohbnych zachowań ze" literówka ;)
    • maureen2 GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 16:03
      Zdunowski w łóżku z Filipkiem ? Tego jeszcze nie było !
    • minipolak Raz w roku w Skirolawkach 05.12.06, 16:06
      Pewnie Endriu i jego pretorianie
      naczytali sie glupot i probuje samemu.
      Och te Samoobronowe elity...

• polska2007 Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 16:11
      Ciekawe że kobieta pracowała przez rok bez wynagrodzenia - ona się tylko do
      Samoobrony nadaje!
    • the.bill1 Czy GW dołaczyła juz do Faktu i Superexpressu? 05.12.06, 16:16
      Na to wygląda. Bye panowie i panie....
      była sobie kiedys gazeta.... zostało.. no własnie co?
      Smutne...
    • wojtek2784 Czy chodzi o tego filipka z konopi ? 05.12.06, 16:17
      Te panie się szaleju napiły ? Jak na zamówienie , teraz , wszystkie na raz ?
      Trzeba się było czepiać Platformy , tam same europejczyki, co to kobiety nie
      zaczepią nawet w nocy po slubie ?
      Rozum odebrało tym kobietą ? Gdzie one były rok temu ? Dwa lata temu ?
      Okazuje się ,że w Samoobronie sami stręczyciele seksualni ?
      • util Re: Czy chodzi o tego filipka z konopi ? 05.12.06, 16:37
        wojtek2784 napisał:

> Okazuje się ,że w Samoobronie sami stręczyciele seksualni?

No... prawie...

Rysiu Czarnecki póki co się przemóc nie może.
    • flyb52 GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 16:18
      Stare, smierdzace pezetperowskie capy. Niestety w budynku na Wiejskiej znacznie
      wiecej takich kretur mozna spotkac.Chamstwo, ktore trudno okreslic jakims
      epitetem.
      To "swoje" chlopy, ktorych zony pewnie mowia: dobry chlop jak jeszcze moze.
      Reprezentanci narodu, kon by sie usmial przed apteka.
    • september76 Lyzwinski jest moim idolem.W IV RP nie ma twarzy! 05.12.06, 16:20
      Sa za to mordy, ryje - swinskie, jaszczurze, zdeformowane przez wady genetyczne,
      pijanstwo rodzicow, zmutowane urazami fizycznymi w dziecinstwie przy pracy w
      polu, obsypane rzadkim wasem, czesto polotwarte geby, nieskoordynowane
      spojrzenie z lekkim zezem. Wyobrazcie sobie rzad -
      Lyzwinski,Filipek,Gosiewski,Lepper,Hojarska. Ludzie o takich
      fizjonomiach,dykcji, byli przesladowani w swoich szkolach zawodowych, zapijali
      kompleksy, mysleli - nie dla nas salony, Warszawa. Dopiero 4 RP dala im szanse,
      powolila uwierzyc w siebie, zamiast polski liberalnej zaoferowala im
      solidarnosc. Czasem, w przyplywie nadzieji i dobrej woli, mysle ze ten rzad
      realizuje polityke rownych szans, zatrudniajac osoby niedorozwiniete umyslowo i
      zdeformowane fizycznie.
      • muppet_show Re: Lyzwinski jest moim idolem.W IV RP nie ma twa 05.12.06, 16:49
        hormony pomylili, zamiast zwierzakom dali sobie, stąd taki efekt;
        w miastach był klej, a na wsi co w oborze w kącie stało
      • titta Re: Lyzwinski jest moim idolem.W IV RP nie ma twa 05.12.06, 18:12
        Czy tylko mnie sie wydaje, czy wrocily czasy Saskie: pieniactwo, buractwo,
        wiesniactwo i samowola "paniatek"...a lud ciemny i glupi.
    • piekny_romanek oblesne dziady do kosciola, a nie do lozka 05.12.06, 16:22
      Pewno zony dawaly im tylko po bozemu, a taki naogladal sie playboy'ow to mu
      odpierd* palma. W tej samo-oborze swiniopasow same zboki. Teraz widac, ze ten
      gwalt na prostytutce to nie byl przypadek. Oni tam wszyscy maja niezle popierd*
      w glowach. Mogli sobie na dziwki isc debile. Mysleli, ze to nigdy nie wyjdzie
      na jaw?
    • mordzinas A co będzie ,jeśli jutro jakaś ździra.... 05.12.06, 16:26
      Póki co mamy tylko słowa ,słowa i słowa. Stawiajac takie zarzuty
      trzeba mieć niepodważalne dowody.

A co bedzie jeśli jutro jakaś żdzira oskarży np. Donalda Tuska albo
      Olejniczaka o to samo???

Liczą sie tylko dowody a nie pomówienia.

Moze pani Anetka ma jakieś nagrania ,taśmy - wtedy ok. Drań jest w
      sidłach.
      A póki co to wszystko zwykłe pomówienia , które wybiórcza tak ochoczo
      rozpowszechnia w wiadomym celu.

• machy Re: A co będzie ,jeśli jutro jakaś ździra... 05.12.06, 16:43
        1. gdydby gazeta nie byla pewna to by nie publikowala. jesli to sie okaze
        nieprawda gazeta utracilaby to co najcenniejsze, wiarygodnosc
        2. gazeta to nie fakt - porownanie jest zle: fakt publikuje informacje o seksie
        dla taniej sensacji, z osobami niepelniacymi funkji publicznych. Gazeta mowi o
        wicepremierze (!) i ludziach rzadzacych Polska. Nie widzicie roznicy?
        • ivulspirit Re: A co będzie ,jeśli jutro jakaś ździra... 05.12.06, 18:01
          Każdy bierze odpowiedzialność za swoje słowa. Jeśli te babki nie były
          napastowane to odpowiedzą za to co powiedziały przed sądem.... Jeśli to
          prawda.... to mamy niezły BURDEL
      • laaazy_boy Re: A co będzie ,jeśli jutro jakaś ździra... 05.12.06, 18:18
        Lepper mówiąc, że się go wciąga między "konflikt dorosłych ludzi" potwierdził
        przecież, że ta kobieta sypiała z Łyżwińskim. Znając poziom buraków z Samoobrony
        i ich stosunek do kobiet oraz wcześniejsze dokonania (gwałt w Brukseli,
        molestowanie dzieci przez Bestrego itp.) nie zdziwiłbym się, gdyby oskarżenia
        tej kobiety były prawdą. Zresztą - patrząc na facjaty panów z SO - dochodzę do
        wniosku, że inaczej niż siłą nie są w stanie niczego zdobyć.

Myślę, że w tej sytuacji premier powinien dać swym koalicjantom dobrą radę
        popartą wieloletnim doświadczeniem - kot i matka to najlepsi towarzysze każdego
        mężczyzny.
    • dudala76 Ankieta dla pań i nie tylko:Filipek czy Zdunowski 05.12.06, 16:34
      Czekam na typy
      • swan_ganz Re: Ankieta dla pań i nie tylko:Filipek czy Zduno 05.12.06, 16:38
        Filipek to jakaś nie poważna propozycja... On jest za mały/krótki.
    • pancwynar rzygać się po prostu chce... 05.12.06, 16:40
      fakty.interia.pl/prasa/news/lyzwinski-rozbieral-dziewczyny,824190,16
      co tu komentować?
      i jak ten burok może bez wstydu spojrzeć żonie w oczy? jak przekroczyć próg kościoła? jak wychowa dzieci?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka