diopsyd1 Mój pomysł 05.12.06, 18:45 Chłopakom z PISu nie udało się rozbić PO przez wyciągnęcie Rokity (a to że za nim by poszła duża część członków partii to jak w banku). Wyciągnęli więc brudy SO (albo je spreparowali) aby umyć w białych rękawiczkach Leppera. Po wylaniu na zbity pysk Endrju koalicja sie sypnie i wyleci tez Roman jako niepotrzebny. Ponowią wtedy podejście pod Rokitę i tym razem Jan Maria Karierowicz się skusi, bo być w rządzie bez LPR i SO to już nie taki wstyd. Po tym rozpadnie się PO. Kaczory osiągną więc trzy cele - pozbędą się gnoju z rządu, stworzą stabilną większość i rozbiją PO. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Za wcześnie. 05.12.06, 21:02 Po jest jeszcze zbyt silne i może być tak długo - nie mają tak dużego elektoratu negatywnego jak PiS który mogą przejąć. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Też mi się tak wydaje. 05.12.06, 21:40 diopsyd1 napisał: > Wyciągnęli więc brudy > SO (albo je spreparowali) aby umyć w białych rękawiczkach Leppera. Po wylaniu > na zbity pysk Endrju koalicja sie sypnie i wyleci tez Roman jako niepotrzebny. > Ponowią wtedy podejście pod Rokitę i tym razem Jan Maria Karierowicz się skusi, W razie czego wciągną jeszcze PSL, żeby poprawić notowania we wioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Też mi się tak wydaje. 06.12.06, 10:32 No i będzie tak jak dawniej - jeden Naród, jedna Partia. Gołym okiem widać do czego dążą kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 18:56 Przyszły sobie chłopy, w mieście bab nie mieli bo jaka by się za nich wzięła. Dochapali się posad, urzędów, jeżeli to prawda z molestowaniem, to myśleli że wszyscy w Wawie tak robią... Jeżeli to sie potwierdzi to jak myślicie, który z nich będzie na topie listy żon "w więźniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
jarzab9 Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 19:09 mozo powinni zmienic nazwe z samoobrony na sexoobronę???:>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
hektor01 Zdunowski, Łyżwiński, Lepper z jakich okręgów ? 05.12.06, 19:10 Chcialbym wiedzieć z jakich okręgów wyborczychsa ci posłowie? Komu zawdzieczmy tych chamów w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder Re: Zdunowski, Łyżwiński, Lepper z jakich okręgów 05.12.06, 20:27 A samemu to na necie poszukac nie laska ? przeciez wszystko w zasiegu reki: Cyrk (o przepraszam, Sejm) RP ma swoja strone. Ty niemniej sluze odpowiedzia: 1) Posel A.Lepper (ur. w 1954) - okreg wyb.40 Koszalin - 33535 glosow (debili) 2) Posel Z.Lyzwinski (ur. w 1954) - okreg wyb.10 Piotrkow Tryb.- 21101 glosow (durniow) 3) Posel K.Filipek (ur. w 1961) - okreg wyb.18 Siedlce - 16515 glosow (idiotow) 4) K.Zdunowski nie jest poslem, lecz sexpertem SO. [czytamy ze zrozumieniem] Odpowiedz Link Zgłoś
alkana GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 19:20 Grzesik -laptop pełen gołych bab. Golik -europoseł, zgwałcił prostytutkę nie zapłacił. Teraz Łyżwiński z Lepperem? a kilku juz wcześniej [popłynęło nnp. bestry( chyba nie taki bystry). Chojarska przekrety Bergerowa przekręty.Ku.. mać same dziadostwo, ku.., menel, pijak , dziad w tej samoobronie. Przed kim oni się tak bronią? Dlaczego tta "stajnia Augiasza " jest w Sejmie ,dlaczego z PiS-em. Dlaczego do tej pory nie siedzą tam gdzie powinni czyli w więzieniu. Zdelegalizować taką pełną "kurestwa i przekretów" chołotę.Takim ludziom rozum nigdy sie nie rozwinie on zasechł juz na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Afery łóżkowe 05.12.06, 19:20 Skoro już jesteśmy w temacie, to może zaczną mówić ofiary z innych partii, a także zakładów pracy, bo jakoś nie wydaje mi się możliwe, żeby to się działo tylko w Samoobronie (oczywiście wykluczając prowokację). Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Afery łóżkowe 05.12.06, 19:43 Czemu ofiary, z Monisi Levinski i Wilusia Clintona ta sama GW robila bohaterow, atakowala ze dotyka sie spraw intymnych i swery prywatnej do ktorej kazdy ma przeciez prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Re: Krew nie woda majtki nie pokrzywy ! 05.12.06, 19:24 Krew nie woda majtki nie pokrzywy ! To jest dno dziennikarstwa ten temat w ogóle nie interesuje społeczeństwa Łajdaczenie to sytuacja w prawie każdym zakładzie pracy Ja osobiście wolał bym aby prokurator zajął się poważnymi sprawami takimi jak W telewizji było że oszust kupił sobie dwustu osobowy zakład pracy w dobrej kondycji za UWADA pięć tysięcy zł !! albo inny oszust nie zapłacił pracownikom za siedem miesięcy pracy tylko ogłosił bankructwo i zamknął zakład i czuje się jeszcze pełnoprawnym właścicielem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nacap Re:my 05.12.06, 20:05 prawda jest taka; jakie spoleczenstwo tacy reprezentanci, najlepiej zaczac od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vic10 Re:my 05.12.06, 21:56 jacy czytelnicy, taka prasa. Niestety wyborcza tez nie ma wyboru - chce sie sprzedac, bo bulwarowki wypieraja ja z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jak to. 05.12.06, 22:37 To GW nie działała w interesie społecznym ?! To nie dla dobra społeczeństwa i Polski wyśledziła i opisała haniebną sex - aferę na szczytach władzy ? Robiła to po to, żeby się prozaicznie i haniebnie .... przepraszam - SPRZEDAĆ niczym Dziennik Springera ?! Mój świat legł w gruzach, jestem zdruzgotany. Odpowiedz Link Zgłoś
dickofgeorge Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 20:12 Robia afere bo znowu ktos kogos chce odwolac. Co mnie obchodza jakies imprezy jakichs burakow? Media czynia wiele szkody naglasniajac podobne przypadki. Zle to o nich swiadczy. A czy to tylko w politycznym srodowisku dzieja sie podobne rzeczy? Teraz beda pisac na pierwszych stronach o jakiejs niedo....nej babie i paru grubasach na imprezie. Media skupiaja sie na jakichs pie..ch zamiast na konkretach. Po chwili wyniknie z tego afera teczkowa (ze niby agent jakis czy cos), a jak juz go zlapia/zabija/zamkna/ujawnia to na koniec kartofel wykielkuje cudownym kwiatem madrosci i wiadomosci beda o botanice. Polecam BBC zamiast tego polskiego chlamu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkana GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 20:25 Aleś dobrze poinformowana?. Gdybym był nieukiem albo burakiem przyklasnąłbym Ci z całego serca i twierdził żeś "erudytką oświeconą". Wymieniłaś,jednym tchem wiele powodów dzięki którym Polska dziadzieje. Pytam, dlaczego pominęłaś najżarłoczniejszego "konsumenta" polskich finansów. Toż to POLSKI KLER , chrześcijański kościół katolicki. To kler "wypasł" się na tej transformacji ustrojowej najbardziej. To dzięki tym zmianom,bezkarnie "wydrenował" wszelkimi metodami naszą Ojczyżnę i nasze społeczeństwo. Jeżeli nie wiesz o czym mówię to jedź do Starego Lichenia,albo przypomnij sobie co buduje kardynał Glermp w Warszawie,czy jakie imperium "wywalił ojciec? Rydzyk". Tego nie dostrzegasz?. W Polsce, każdy klecha musi miec swoją owczarnię i swój redyk. Koniec i basta. A Bóg a Jego przykazania?. Bóg i przykazania Jego są wciąż aktualne nie dla żarłocznego kleru,ale dla biedoty, ciemnoty czyli nas prostych ludzi. Keler i wszyscy jego ślepi zausznicy( pewnie ty jestes jednym ,jedną z nich),powinni zrozumieć,że właśnie z powodu kleru pazerności, ich zacofania, Polacy ,zwłaszcza młodzi Polacy uciekają z tego porypanego kraju jak najszybciej i jak najdalej. Wasza "płytkość" widzenia wielopokoleniowego ,została zawężona do "własnych nachapań. Kler i tacy ,jak ty poplecznicy działacie jak dawniej działał konował,on "upuszczał świeżą krew" choremu człowiekowi. Wy, krótkowidze polskości, czynicie tak właśnie!! UPUSZCZACIE POLSKĄ KREW ZABIJAJĄC TYM POLSKĘ. Nie problem jest w Balcerowiczu i jego legitymacji PZPR-skiej nie problem jest w zdychający SB. Problem jest własnie w takich tępych głowch żałosnych oszołomów. Nadal zajmujcie się zdechłą ze starości PZPR, nadal zajmujcie sie tym czy dzieci chodza na religię czy w niedzielę chodzą do kościoła i daja na tacę( bo wszyscy dają), zajmujcie sie aborcją i prostytucją, lustracją i ekomunizacjaA gospdarka życiem Obywateli zajmujecie sie na czas WYBORÓW .To pod waszymi skrzydłąmi ,prężnie rozwijają sie faszystowskie falangi, bandy darmozjadów chosztaplerów i zboczeńców. Róbcie Swoje, a za lat kilka okaże się że komuchem jest nawet dziecko które urodzi się 50 lat po upadku socjalizmu( nie komunizmu) w Polsce. Pisze to ,poniewaz mam tyle lat, by taką ocenę w trosce o POLSKĘ wypowiedzieć. I mam , bez względu na "założoną skórkę" partyjną, wszystkich oszołomów głęboko w nosie. Wszystkich tych, co szkodzą mojej ukochanej ojczyźnie POLSCE krzycze stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
nacap Re: ************Prowokacje układu**************** 05.12.06, 20:28 na tace daje kazdy kto chce, nie ma przymusu, za czasow komunistycznych czy socjalistycznych w Polsce placono 1/10 tego co sie nalezalo, czyli bylismy ograbiani latami(bez naszej zgody), gwalty tez sie zdarzaly, ale nikt o tym nie pisal, nie mowiac o zabojtwach i wiezieniu niewinnych ludzi, pzpr powstala jesli mnie pamiec nie myli po 1947r. ile to ludzi musieli uwiezic i zamordowac by stala sie przewodnia sila narodu???; teraz kiedy mozecie wybierac swoich reprezentantow nie potraficie tego zrobic, sami wybraliscie ich, czemu narzekacie??? na kwasniewskiego glosowalo wielu zwas i placzecie za nim, ale zapomnieliscie jak na zagranicznych spotkaniach nas reprezentowal(nie potrafil utrzymac sie na wlasnych nogach i belkot bylo slychac), nie raz zreszta, niestety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
birbek GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka z.. 05.12.06, 22:18 Po kiego ja się trudziłem tym swoim pisaniem.gadam po ludzku a ten woje Kwasniewski, Balcerowicz musi odejśćć(odejdzie odejdzie) spoko. .Posłuchaj albo raczej wsłuchaj się w to co mówię. Pomyśl. Komuna przerżnęła w 1989 ostatecznie . I dobrze, bo to była zaraza na polskiej dupie. Kwasniewski, jako prezydent RP, faktycznie popił i zrobił jak prostak, wstyd na cały świat. Zbeszcześcił Świętete miejsce w historii narodu.Schlany tam łaził.To prawda. Ale uczynił bardzo wiele dobrego dla Polski, tylko nienawistnik temu zaprzeczy. To co zdziałał Za swojego prezydentowania w żaden sposób finansowo nie pogrążyło Polski, nawet nie ośmieszyło . Więc po kiego na tym człeku sie koncentrować,kiedy On już dawno został odstawiony na boczny tor albo inaczej ,zesłany na szrot. (Zreszta wszyscy politycy tego okresu ,prędzej czy później, raczej prędzej- okazują się być "dziadami" "pijakami" "zdrajcami" " sprzedawczykami itp. Jednym słowem; Mazowiecki be, Wałęsa be,Olszewski be, Miller be, Belka be, .Wszyscy, są be. Ale u Ciebie kolego, Kler jest zawsze cacy, on według Ciebie,w czasach komuny siedział w odosobnieniu i modlił sie jeno? był czysty jak wódka? Takie irracjonalne myślenie, powoduje że Polska, gnije, ośmiesza sie i pada. Nie walcz z tym, czego fizycznie nie ma. Walcz z tym, co szkodzi, dąż do zmiany tego, na uczciwsze lepsze dobre dla ogółu. Nie patrz tylko przez pryzmat swojej urojonej nienawiści do Kwaśniewskiego, komuchów, lewicę, Platformę O. czy Balcerowicza. Bo ciasnota umysłowa szkodzi zdrowiu. Nie dedukuj, że skoro mam diametralnie odmienne widzenie spraw Polski od Twojego to znaczy żem, komuch?. Tak jest prawdą,że w tamtych czasach żyłem uczyłem się ,trwałem,pracowałem.By żyć, pracowałem najuczciwiiej jak potrafiłem. Mimo krzywd, jakie fizycznie i finansowo, odczuwam do dzisiaj, to nadal uważam,że była to nasza ojczyzna ,nasza Polska z wszelkim jej dobrodziejstwem. Afery ,te ograbianie Polski, to nazwyczaj szybkie dorobienie się majatków z niczego .To jest problem . Na tym trzeba się skoncentrować, to koniecznie wyeliminować. Organizm Polski jest chory, zgniliznę należy amputować,chore miejsca leczyć,starać się (własną postawą anie inwektywami) izolować zdrowe tkanki od rzeczy które zarażają. Więc pytam się Ciebie, dlaczego chcesz dokonywać cięć tylko po lewej stronie, tak, jakby choroba wybierała jedna stronę narodowego organizmu. Myśl globalnie ,myśl pro-polsko. Myśl wieloma płaszczyżnami, nie koncentruj się na jednym kolorze, zwłaszcza czerwonym,Wiedz,z A dzisiaj co siAleś dobrze poinformowana?. Gdybym był nieukiem albo burakiem przyklasnąłbym Ci z całego serca i twierdził żeś "erudytką oświeconą". Wymieniłaś,jednym tchem wiele powodów dzięki którym Polska dziadzieje. Pytam, dlaczego pominęłaś najżarłoczniejszego "konsumenta" polskich finansów. Toż to POLSKI KLER , chrześcijański kościół katolicki. To kler "wypasł" się na tej transformacji ustrojowej najbardziej. To dzięki tym zmianom,bezkarnie "wydrenował" wszelkimi metodami naszą Ojczyżnę i nasze społeczeństwo. Jeżeli nie wiesz o czym mówię to jedź do Starego Lichenia,albo przypomnij sobie co buduje kardynał Glermp w Warszawie,czy jakie imperium "wywalił ojciec? Rydzyk". Tego nie dostrzegasz?. W Polsce, każdy klecha musi miec swoją owczarnię i swój redyk. Koniec i basta. A Bóg a Jego przykazania?. Bóg i przykazania Jego są wciąż aktualne nie dla żarłocznego kleru,ale dla biedoty, ciemnoty czyli nas prostych ludzi. Keler i wszyscy jego ślepi zausznicy( pewnie ty jestes jednym ,jedną z nich),powinni zrozumieć,że właśnie z powodu kleru pazerności, ich zacofania, Polacy ,zwłaszcza młodzi Polacy uciekają z tego porypanego kraju jak najszybciej i jak najdalej. Wasza "płytkość" widzenia wielopokoleniowego ,została zawężona do "własnych nachapań. Kler i tacy ,jak ty poplecznicy działacie jak dawniej działał konował,on "upuszczał świeżą krew" choremu człowiekowi. Wy, krótkowidze polskości, czynicie tak właśnie!! UPUSZCZACIE POLSKĄ KREW ZABIJAJĄC TYM POLSKĘ. Nie problem jest w Balcerowiczu i jego legitymacji PZPR-skiej nie problem jest w zdychający SB. Problem jest własnie w takich tępych głowch żałosnych oszołomów. Nadal zajmujcie się zdechłą ze starości PZPR, nadal zajmujcie sie tym czy dzieci chodza na religię czy w niedzielę chodzą do kościoła i daja na tacę( bo wszyscy dają), zajmujcie sie aborcją i prostytucją, lustracją i ekomunizacjaA gospdarka życiem Obywateli zajmujecie sie na czas WYBORÓW .To pod waszymi skrzydłąmi ,prężnie rozwijają sie faszystowskie falangi, bandy darmozjadów chosztaplerów i zboczeńców. Róbcie Swoje, a za lat kilka okaże się że komuchem jest nawet dziecko które urodzi się 50 lat po upadku socjalizmu( nie komunizmu) w Polsce. Pisze to ,poniewaz mam tyle lat, by taką ocenę w trosce o POLSKĘ wypowiedzieć. I mam , bez względu na "założoną skórkę" partyjną, wszystkich oszołomów głęboko w nosie. Wszystkich tych, co szkodzą mojej ukochanej ojczyźnie POLSCE krzycze stanowcze NIE. dzieje ,czy nadal tweierdzisz że w dzisiejszych czasach ciągle rządza ubecy czy sbecy albo komuna.JeżAleś dobrze poinformowana?. Gdybym był nieukiem albo burakiem przyklasnąłbym Ci z całego serca i twierdził żeś "erudytką oświeconą". Wymieniłaś,jednym tchem wiele powodów dzięki którym Polska dziadzieje. Pytam, dlaczego pominęłaś najżarłoczniejszego "konsumenta" polskich finansów. Toż to POLSKI KLER , chrześcijański kościół katolicki. To kler "wypasł" się na tej transformacji ustrojowej najbardziej. To dzięki tym zmianom,bezkarnie "wydrenował" wszelkimi metodami naszą Ojczyżnę i nasze społeczeństwo. Jeżeli nie wiesz o czym mówię to jedź do Starego Lichenia,albo przypomnij sobie co buduje kardynał Glermp w Warszawie,czy jakie imperium "wywalił ojciec? Rydzyk". Tego nie dostrzegasz?. W Polsce, każdy klecha musi miec swoją owczarnię i swój redyk. Koniec i basta. A Bóg a Jego przykazania?. Bóg i przykazania Jego są wciąż aktualne nie dla żarłocznego kleru,ale dla biedoty, ciemnoty czyli nas prostych ludzi. Keler i wszyscy jego ślepi zausznicy( pewnie ty jestes jednym ,jedną z nich),powinni zrozumieć,że właśnie z powodu kleru pazerności, ich zacofania, Polacy ,zwłaszcza młodzi Polacy uciekają z tego porypanego kraju jak najszybciej i jak najdalej. Wasza "płytkość" widzenia wielopokoleniowego ,została zawężona do "własnych nachapań. Kler i tacy ,jak ty poplecznicy działacie jak dawniej działał konował,on "upuszczał świeżą krew" choremu człowiekowi. Wy, krótkowidze polskości, czynicie tak właśnie!! UPUSZCZACIE POLSKĄ KREW ZABIJAJĄC TYM POLSKĘ. Nie problem jest w Balcerowiczu i jego legitymacji PZPR-skiej nie problem jest w zdychający SB. Problem jest własnie w takich tępych głowch żałosnych oszołomów. Nadal zajmujcie się zdechłą ze starości PZPR, nadal zajmujcie sie tym czy dzieci chodza na religię czy w niedzielę chodzą do kościoła i daja na tacę( bo wszyscy dają), zajmujcie sie aborcją i prostytucją, lustracją i ekomunizacjaA gospdarka życiem Obywateli zajmujecie sie na czas WYBORÓW .To pod waszymi skrzydłąmi ,prężnie rozwijają sie faszystowskie falangi, bandy darmozjadów chosztaplerów i zboczeńców. Róbcie Swoje, a za lat kilka okaże się że komuchem jest nawet dziecko które urodzi się 50 lat po upadku socjalizmu( nie komunizmu) w Polsce. Pisze to ,poniewaz mam tyle lat, by taką ocenę w trosce o POLSKĘ wypowiedzieć. I mam , bez względu na "założoną skórkę" partyjną, wszystkich oszołomów głęboko w nosie. Wiedz że, złodziejstwo ,szwindel rozwija się tam, gdzie maa przyzwolenie. Zło przybiera różne barwy i zagnieżdza się tam gdzie może się rozwinąć. Słusznie powiedziała minister Z.Gilowska, kiedy mówiła że" Polska to taki dom ,który wymaga wieloletniego remontu, w którym musza zamieszkiwac ludzie". Polska to nie blok, z którego można wykwaterowac wszy Odpowiedz Link Zgłoś
nacap Re: GW ujawnia: Zdunowski dał mi wybór - do łóżka 05.12.06, 22:33 hmm, ciekawym co kwasniewski zrobil dla Polski i dla polakow???? , wiecej zrobil dla siebie i swoich kolesiow; birbek skoros taki swiatly to oswiec nas ciemniakow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tego nie wiem. 05.12.06, 21:24 Ale tego, że prawicowi Kaczyńscy są winni skrzynkę piwa lewicowej Wyborczej za dokopanie słabnącemu Lepperowi i nagonienie resztek jego elektoratu do PiS to jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Tego nie wiem. 06.12.06, 11:07 Przypomnę, że kolejną już. Wcześniej ujawnione przez Wyborczą afery: - Rywnina - paliwowa - łowców skór Szybko i skutecznie "wykończyły" SLD i utorowały PiS'owi drogę do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Samo-brona sama się zgnoiła. Nareszcie!!!! 05.12.06, 21:33 Debile, buraczane wisiory. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie sama. 05.12.06, 21:39 To prezent na Mikołaja dla PiS od redaktorów Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Sama , sama, własnymi... hm... ręcami 06.12.06, 11:10 indeed4 napisał: > To prezent na Mikołaja dla PiS od redaktorów Wyborczej. Nic tak nie pomaga PiS-owi jak wiara społeczeństwa w teorie spiskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp wybór należał do niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.06, 21:41 Coraz trudniej przyjmować te "medialne" doniesienia podbijające bębenek politycznej poprawności, czyli agresywnego feminizmu. Każda z tych kobiet decydowała o sobie i swoim ciele, do nich należał wybór, czy z godzą się na transakcję czy nie - w tym kontekście obłuda Bergerowej czy Hojarskiej jest oczywista! Dopóki jednak tych zwolenniczki Leppera liczyły na przyszłe korzyści za danie dupy, a się zawiodły - to ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Równy chłop nie myslał tylko o sobie ale pomyślał 05.12.06, 21:41 też o koledze z partii. Prawdziwe państwo solidarne! Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Czy to prawda, że Tusk posuwa Julkę Piterę ? 05.12.06, 21:56 bunkier_tuska_w_rzeszy napisał: > Tak słyszałem w kręgach sejmowych, że wiele nocy spędzają razem w hotelu > sejmowym. ty to w "kregach sejmowych" mozesz sie tylko z jednego powodu .... "obracac" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
patman ======Cóż za potworny dylemat zoofiliczny========= 05.12.06, 21:56 Nawet gdyby mogła wybierać wśród wszystkich członków Samejbrony, to i tak nie znalazłaby nikogo z ludzką twarzą. Wszystko świńskie ryje albo szczurze pyski. Stąd wybór ograniczał się jedynie do takiej bądź innej formy zoofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar milczenie jest złotem :) 05.12.06, 22:16 Gazeta wybiurcza miczy dzis o "obywatelskim nieposłuszenstwie" jakiego dopuscił sie J.M. Rokita. Ciekawe, że akurat jak J.M. Rokita rozwiną swoje "obywatelskie nieposłuszeństwo" wobec Wodza Kaczora z Importu Donaldem zwanym, GW wyszukala sex afere. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon Jak dobrze, że odmówiła. Byłoby z tego naprawdę 05.12.06, 22:30 paskudne potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Porządne te dziewczyny w Samoobronie.... 05.12.06, 22:33 ...tylko mają cipki łajdaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Wszystko mi się potwierdza 05.12.06, 22:46 Zawsze sądziłem, że "Samoobrobna" to SB-eckie bydło, rodem z obornika. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub9911 Re: Wszystko mi się potwierdza 05.12.06, 23:25 Żal mi tych kobiet. Oby tylko winni odpowiedzieli za to. A Andriu najprawdopodobniej się wywinie ale za cenę swojej "parti",która się rozleci, a sam przejdzie do pisuarów. To najbardziej prawdopodobne. A dziewczynami niestety nikt się nie przejmie. No chyba że my.... LUD:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Wszystko mi się potwierdza 05.12.06, 23:31 Zaal mi tych mezczyzn, ktorzy rozmawiaja z kobietami bez swiadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Wszystko mi się potwierdza 07.12.06, 00:14 jakub9911 napisał: > Żal mi tych kobiet. Oby tylko winni odpowiedzieli za to. A Andriu > najprawdopodobniej się wywinie ale za cenę swojej "parti",która się rozleci, a > sam przejdzie do pisuarów. To najbardziej prawdopodobne. A dziewczynami > niestety nikt się nie przejmie. No chyba że my.... LUD:) xxxxxxxxxxxxxxxxx Oczywiście, że kobiet żal. Presja bandyckich prymitywnych układów jest jednak ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 a Jarek molestuje koty !...to jest zboczenie!!!!! 05.12.06, 23:28 głaskanie kota po tyłku, to molestowanie!... aż mu sie ogon podnosi.... Odpowiedz Link Zgłoś
remeq A cóżeś ty w sejmie robił, biedaku? 05.12.06, 22:50 Pedałowałeś z Wierzejem i kryptogejami z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
joterde1 Rutkowsk = Draus 06.12.06, 00:15 RUTKOWSKA = DRAUS - Ta niby Rutkowska od ponad 2 lat nosi nazwisko Draus - to oszustka i morderczyni! Narkomanka i alkoholiczka która ma ograniczone prawa do swoich dzieci! Oskarżona została o zabicie swojego męża Andrzeja - potwierdziło to w Prokuraturze kilku świadków - zabrała leki ratujące życie i wyrzucała go z domu przy ul.Saskiej w Warszawie - Andrzej Draus trafił po udarze mózgu rok temu do szpitala - przez miesiąc był w śpiączce i zmarł 28 grudnia 2005 roku - Prokuratura Apelacyjna w Warszawie prowadzi śledztwo w sprawie umyślnego spowodowania śmierci jej męża przeciwko Annie Draus Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk A tak wczoraj przysięgał! 06.12.06, 01:25 wczoraj Lepper przysięgał że nie zgwałcił tej kobiety. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 to juz przynajmniej wiemy jak zostaje sie 06.12.06, 02:04 ministrem pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Chłop żywemu... -- tajny instruktaż Samoobrony? 06.12.06, 07:20 Gdy se kropniem pół siwuchy I z gospody wyjdziem w gali, No to ni ma tu dziewuchy Której byśwa nie... szczypali. Chłop żywemu...! [...] Chłop potęga jest i basta, Ten jak huknie czy zagwizda, To od czasów króla Piasta Drży ze strachu każda... glizda. Chłop żywemu nie przepuści! Chłop żywemu nie przepuści! Jak się żywe napatoczy, Nie pożyje se a juści. K. Grześkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Tak to jest jak sie prymitywy dopusci do wladzy... 06.12.06, 08:10 nie wystarczy "wbic" sie w garnitury od BOSSA i Armaniego. Camstwo i tepota na wiejskich pyskach zawsze pozostanie. Pogratulowac PISuarom koalicjanta! Co za kraj... Odpowiedz Link Zgłoś