maderic GW obcina komentarze jak WRON 14.12.06, 04:24 tak wyglada wolna prasa i wolnosc pogladow wedlug Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r WRON nie obcinała komentarzy 14.12.06, 07:14 tylko sadzała autorów do paki. Odpowiedz Link Zgłoś
qc "No i prosił mnie, żeby jakby coś tego... " 14.12.06, 05:31 Ze slownika zwrotow potocznych zaradnych szczuro-Polakow,(niektorzy nazywaja ich szara siecia). Odpowiedz Link Zgłoś
zygmak Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 06:45 Mam prosbe do Szanownych redaktorow z GW ,,,ida swieta,,,troche obnizcie ton swoich wrzaskow na temat d,,,,,, czyzby tylko to bylo wazne w IV RP ????????? Naprawde rodzi sie pytanie z kad taka zajadlosc,zacieklosc,,,??Czyzby tego nauczal Was nasz Papiez????? Odpowiedz Link Zgłoś
prego27 Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 07:01 krew mnie zalewa jak oglądam tą zakłamaną bandę z PIS.samoobrona ,leper,i inni mnie nie dziwią.takie numery jak ostatnia afera z pracą za sex to pestka,że Łyżwiński naciska na świadków to też normalka,on się broni jak może ,amoże jak widać dużo.Pytanie dlaczego? To proste.To PIS na to pozwala ,dla wygody utrzymania za wszelką cenę władzy.Maja wszystkich po kontrolą,równierz Kaczmarka.Teraz to już tylko gra pozorów.Kogoś skasują,kogoś lekko ukarają,będzie dobrze dalej jak by się nic nie stało.Ale preteks jest do zmiany ustawy prasowej.Wyborcza posuneła sie za daleko, inni dziennikarze byli w sprawie zbyt beszczelni.Zrobiąwszystko by założyć wam dziennikarzą ,kaganiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Co mi tam jakiś Łyżwiński ! 14.12.06, 07:30 Przecież jego żona cieszy się "że chłop jeszcze może" - powiedziała to publicznie. Widać nie jest problemem moralność jakiegos Łyżwińskiego. Problemem jest hipokryzja PISu. PIS bredzi coś o odnowie moralnej w polityce i próbuje odnawiać wespół z przestępcami i neofaszystami. Pogratulować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Wiadomość tygodnia! dobre...na pierwszej stronie.. 14.12.06, 07:37 śmieszne że aż baki zrywać jak świeże wiśnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Brawo - Gazeta robi postępy.... 14.12.06, 08:31 ... coś już zostało nagrane, są jakieś strzępki dowodów. Jak tak dalej pójdzie to za 100 wydań wyborczej będzie można śmiało stwierdzić, że Łyżwa nie jest już dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
pibi62 gazeta w. dalej babra się... 14.12.06, 07:40 dalej w tym szambie grzebiecie, chyba przestanę czytać tej gazety i słuchać BEŁKOT FM, jak kupuję to chcę czytać artykuły, a nie gó..ane wypociny... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Po "Kanoniku" i "Wannie" kolejny serial GW 14.12.06, 07:57 z"wyzszych sfer prostytucyjnych" jakby napisał Mrozek. Gratuluje tematu i zapału !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Polacy są już znudzeni seksaferą 14.12.06, 07:58 Słuchałem sobie w tym tygodniu co mówią zwykli przeciętni ludzie na ulicy, w centrach handlowych itd. na temat seksafery. Większość jest już znudzona i zniesmaczona zeznaniami Anety K. i całą seksaferą. Np. dwie młode kobiety (pewnie wyborczynie PO) które słyszałem na ulicy mówiły "jak ona może tak kłamać", "najpierw mówi że dzeicko jest Łyżwińskiego, potem okazuje się że nie". Inni też zauważali że Aneta K. mówiła że w chwili poczęcia spała tylko z Łyżwińskim a potem okazało się że nie jest ojcem. Potem chciała testó DNA dla Leppera, następnie to odwołała, a potem powiedziła że ojcem jest ktoś trzeci. Ludzie nie wierzą też w tą próbę aborcji i śmieją się z robienia z Anety K. ofiary. Co nie znaczy że popierają Łyżwińskiego - jeśli byłby winny to oczywiście powinien zniknąć z polityki. Generalnie kobiety są zniesmaczone kłamstwami Anety K., a mężczyźni raczej rozbawieni jej "występami" jako "ofiary".... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina205 [...] 14.12.06, 08:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan ludzie "mówio,że Łogry robią z kości chleb" 14.12.06, 09:36 a nawet, że Łyżwa sobie transfuzją krwi DNA zmienił. I niektórzy w to wierzą. Sama słyszałam za rogiem szaletu. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: wielu znudzonych palestrina2005... 14.12.06, 17:10 Sluchalem w tym tygodniu co mowia przecietni ludzie na ulicy, w centrach handlowych itd...Wiekszosc jest znudzona wpisami sygnowanymi PALESTRINA2005 na tym forum. Np. dwie mlode kobiety, najpewniej wyborczynie PiS mowily: jak on tak moze, przeciez on szkodzi naszej jedynie slusznej partii czystego dobra, z uporem maniaka bredzac najpierw o dzialce Anety a potem z kima Aneta spala lub nie spala...ludzie nie wierza juz w te wypociny palestriny2005 i smieja sie z niego....Juz nawet wodz samoobrony przejzal na oczy iw wyrzucil posla Lyzwinskiego z partii a ten palestrina2005 wciiaz jak jakis niezdrowy maniak wypisuje na tym forum swe nudne teorie...Mezczyzni to rozbawieni sa tymi jego wystepami... Odpowiedz Link Zgłoś
marekfocus Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 08:01 co za bzdety po aferze rywinskiego nawet moja wnuczka 10-cio letnia wie ze moze byc podsluchwana a takki jak mowicie bystry posel z samoobrony by nie wiedzial to czsta prpwokacja posla albo osla \dziennikarza/ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna wola 14.12.06, 08:13 "Gazecie" powiedziała, że: Łyżwiński kazał jej współżyć w zamian za pracę, że "własnym ciałem dokonała transakcji z posłem Łyżwińskim", że po współżyciu dostała pracę - najpierw w partii, a potem w KRUS. Nikt Ci kobieto nic nie kazał !!!!! Jak idę na rozmowę kwalifikacyjną to przyszły pracodawca nic mi nie "każe" tylko "oferuje pewne warunki" i ocenia czy jestem odpowiednim kandydatem. Jak mi się te warunki nie podobają (za mała pensja, praca niezgodna z moimi zainteresowaniami, brak perspektyw rozwoju, kiepska atmosfera, praca 20 godz. dziennie) to nie podejmuję pracy i szukam dalej. Nie ma żadnego przymusu... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina205 [...] 14.12.06, 08:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 10:42 A ja myślę, że sprawa jest trochę bardziej złożona. Nie usprawiedliwiam Anety K., bo prostytutki na Joanne d'Arc się nie nadają. Ale.. gdyby w naszym pięknym kraju były inne warunki pracy, niższe bezrobocie, prawo pracy chroniło pracownika a nie pracodawcę.. pewnie zachowałaby się inaczej. Inna sprawa, że "trafił swój na swego". Podejrzewam, że 80 proc. samotnych matek z dwójką dzieci na taki układ by nie poszło. Łyżwiński po prostu wykorzystał "noszenie", przez co jest dla mnie zwykłym, pozbawionym jakichkolwiek wartości burakiem. Czyli w dwóch słowach szambiarska afera. >(...) nie podejmuję pracy i szukam > dalej. Nie ma żadnego przymusu... A masz dwójkę dzieci na utrzymaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 11:17 Z takim poglądem muszę się zgodzić. (chociaż z ostateczną oceną zaczekajmy do wyników śledztwa) Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 11:31 Zaczekać możemy, ale wg mnie Łyżwiński JUŻ popłynął. I to nie za sprawą Anety K. Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 12:01 Ha! I go wypierniczył. Brawo Andrzej! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 12:24 Widac uznał że dowody są już takie że prokuratura na pewno się za niego weźmie. OK. Skoro jest winny to powinien ponieść karę... Ale wkurza mnie wybielanie Anety K. P.S. Nie myl mnie przypadkiem z Paleslrina2005 - to podszywacz Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 14:21 palestrina2005 napisał: > Widac uznał że dowody są już takie że prokuratura na pewno się za niego > weźmie. Ciekawe, skąd Lepper o tym wie ? Prokratura znów popuściła ? A może premier go wtajemniczył ??? > OK. Skoro jest winny to powinien ponieść karę... Ale wkurza mnie wybielanie > Anety K. Skoro wkurzają cie twoje własne urojenia, to jest to już jakaś poprawa. Pierwszy krok zrobiłeś, teraz tylko zobacz, że nikt Anety K. nie wybiela. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 15:09 Nie rozśmieszaj mnie - gazety pisza - biedna molestowana kobieta... A dla mnie to po prostu prostytutka ktora sprzedala swoje ciało za pracę/kasę, łapówkara wręczająca seksualne łapówki... Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 10:42 Brawo, brawo! Prosimy o wiecej, bo chcemy lepiej poznac mentalnosc typowego zwolennika obecnej koalicji rzadowej. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 14:16 oblesnik napisał: > Brawo, brawo! Prosimy o wiecej, bo chcemy lepiej poznac mentalnosc typowego > zwolennika obecnej koalicji rzadowej. Ale palestrina nie jest typowy. To dewiant, nawet jak na niewygórowane standardy PiSdecji. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 15:12 Widze że dla ciebie wzorem cnot moralnych jest Aneta K., biedna matka-Polka. Hahaha... Skoro Twoim standardem moralnym jest sprzedawanie ciała za kasę i dawanie seksualnych łapówek to współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 16:10 Wiadomo było od samego początku, że Aneta K. należy do osób o wątpliwej reputacji, z którymi łżepremier Kaczyński miał się już nie zadawać, ale nie zdołał się tej pokusie oprzeć. Nic w tym dziwnego, że Aneta K. ma wszelkie cechy kobiety lekkich obyczajów, wszak do niedawna współtworzyła ona łajdacką koalicję - a kto z PiSdecją przestaje, ten taki sam się staje. To właśnie dlatego rząd PiS jest taki zdegenrowany i plugawy, bo opiera się na ludziach pokroju Anety K., Stanisława Ł., Andrzeja L. czy Jarosława K. W końcu także najbardziej zakuty porcelitowy czerep zrozumie, że złe prowadzenie się Anety K. to tylko jeden z licznych symptomów trądu toczącego całą obecną władzę. Rząd od tej afery nie upadnie, ale moralne prawo tych panów do mówienia co dobre a co złe już nigdy się nie ziści. Podszyte nerwowym chichotem wywody zindoktrynowanych pętaków nie są w stanie zmienić powyższych faktów, choćby się ci agitatorzy nie wiem jak napinali w swoich pociesznych próbach wykręcenia kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Miajsce w celi Pęczaka chyba jest. 14.12.06, 08:10 Ziobro do roboty, uchylać immunitet. Matactwo trzeba ograniczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkowal1 Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 08:18 Gazeto wyborcza proponujemy zminić Wasz tytuł na np Kochanki Łyżwińskiego. Przez tyle dni pisać o tej sprawie na pierwszej stronie. Dla mnie jest to od pewno czasu upadek Gazety .DNO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 08:20 A co na to tzw.prokuratura? naciskanie na swiadka jest podstawa do natychmiastowego aresztowania "naciskacza". Smutne, ze w Polsce nie funkcjonuje aparat sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 08:39 Tak się bardzo martwili, że nie mają nagrań ani zdjęć to hokus-pokus i proszę jest nagranie. Jeszcze trochę i zdjęcia się znajdą. Tak to jest jak trącasz lwa. Pani poseł Lewandowska pośpieszyła się mówiąc - "po co zamykać, ukarać i sami się zamkną", nie przewidziała że śledczy z GW brali lekcję u samego P. Maleszki. Nawiasem mówiąc to GW. bez sensu podgrzewa atmosferę. Jak ktoś mi mówi że musiał pracując świadczyć usługi seksualne szefowi to wybaczcie, za taką cenę nie wszystkie kobiety tą pracę podejmą, albo od razu zawiadomią prokuraturę. Wiarygodność Pań przedstawionych przez GW. w moich oczach spadła do zera. W jednym przypadku funkcja radnej i dziecko nie wiadomo czyje w drugim etat w KRUS i co to ma być wiarygodny świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
scubabe Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 08:58 Pewnie że kobieta nie musi iść do łóżka by mieć prace tak samo jak wcale niemusi tkwić w chorym związku gdy mąż ją katuje, ale Polska rzeczywistość niestety jest inna i niektóre kobiety posuwają się nawet to łóżkowych kontaktów w zamian za prace. A GW dobrze że podburza społeczeńsrwo bo może ta farsa się nareszcie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Ten temat ma dluuuuuuga brode i sie wyczerpal1 14.12.06, 08:58 a koalicja i tak bedzie trwala, trwala i trwala. I te 3 lata niestety trzeba bedzie jeszcze poczekac. No chyba, ze kaczory wprowadza potem stan wojenny.... Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 09:39 Ale ja nie rozumiem dlaczego oczekujesz wiarygodności po ludziach łamiących co najmniej 3 przykazania dekalogu? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca I co wsiowy knurze! Gnój się wylał za bardzo! 14.12.06, 08:58 Zbyt śmierdzi niestety i posprzątać się już nie da widłami, kmioty, tak jak jesteście do tego przyzwyczajeni! Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: I co wsiowy knurze! Gnój się wylał za bardzo! 14.12.06, 09:27 Nie mogłam się oprzeć, aby nie odpisać. Zadziwiła mnie pojemność twojej "sapiterni", codziennie taki sam tekst i codziennie "masz coś w dupie", nie chcę diagnozować, może ci się to wszystko na mózg wylało i dlatego tak bardzo podobają ci się te inwektywy, których z taką lubością używasz na tym forum. Nie myślałeś/aś/ o zmianie? Pomyśl, to naprawdę nie boli. /zwroty osobiste pisane z małej litery są zamierzone/ Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Ojej... 14.12.06, 11:52 Jestem doprawdy porażony tą całościową, wyrafinowaną illokucją...muszę przyznać, iż szczególnie ubodły mnie te zwroty osobiste pisane CELOWO przy użyciu małych liter!...wobec tego zastanowię się nad swoim postępowaniem, przemyślę je i obiecuję poinformować w razie decyzji o wdrożeniu ewentualnych korekt. A jeśli chcesz troszkę poszpanować znajomością wyrazów to proponuję najpierw zapoznać się z ich właściwą pisownią; z pewnością bowiem chodziło ci o moją sEMpiternę :D :D :D Buaahahahahaha A tymczasem...pilnuj swojej przy zastosowaniu punktów 1) i 2) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Ojej... 14.12.06, 14:42 Nie ucz głupcze "ojca dzieci robić", lepiej swoje Buaahahahahaha zamień na skamlanie o "grosik" podwyżki od swoich mocodawców, bo jeszcze trochę a przepełniona SAPITERNIA nie dość że wyrzuci zawartość na mózg to jeszcze po drodze, uszkodzi układ nerwowy a nie wszystkie przypadki NFZ refunduje. Wykonujesz doprawdy bardzo stresujące zajęcie. Ja zgodnie z radą "swojej" będę pilnowoć, nie dlatego że ktoś taki jak ty mi każe, tylko dlatego że od lat weszło mi to w krew i dzięki temu nie muszę zabiegać o pomoc u twoich mocodawców, jak sławna p.A. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Wyczuwam nerwowość :D 14.12.06, 15:42 Proszę uważać! Może powodować to colon irritabile w tej...no..SAPITERNIE hahahaha :D A swoja drogą (całkiem szczerze) muszę przyznać, iż zostałem bezbłędnie rozszyfrowany :( Jako że nie ma już co ukrywać, to publicznie się przyznam: moi mocodawcy to komunistyczno-żydowska masoneria, która wespół z Michnikiem oraz Balcerowiczem (pobierając jednoczesnie grosiwo od Platformy Obywatelskiej) finansuje moje skryte działania mające na celu obalenie porządku IV RP i państwa solidarnego. Ehhh...teraz to już na nic się nie zda...przyjdzie mi żebrać. Skamleć znaczy się. :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Zdelegalizować PO po wczorajszj kraksie 14.12.06, 09:02 samochodowaej... To gigantyczna afera w Platformie Obywatelskiej !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina205 [...] 14.12.06, 09:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Zdelegalizować PO po wczorajszj kraksie 14.12.06, 16:45 palestrina2005 napisał: > samochodowaej... > To gigantyczna afera w Platformie Obywatelskiej !!!!!!!!!!!!!!!! palestrina.... ja wiedzialem, ze jestes glupi, ale przyrownujac wyczyn PO do SO, wykazujesz sie niezrozumieniem tematu. debil jest w stanie poweidziec, na czym polega roznica, a Ty nie. moze nie rob wiecej porownan? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprzedaży 14.12.06, 09:01 o rozpadzie koalicji nie ma już mowy bo wiadomo że Lepperowi po niespójnych zeznaniach Anety K. (poddac go testom DNA, potem nie, ojcem Łyżwiński, potem Lepper, potem ktoś inny, Lepper ma owłosione nogi. Hahahaha!!!!) nic już GW w tej sprawie nie zrobi. GW może najwyżej bronić samoą siebie przed totalną kompromitacją. Bo jeśli prokuratura nie Łyżwińskiemu zarzutów to będzie już całkowita kompromitacja GW. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:08 Tak, tak, oczywiście:) O rozpadzie koalicji faktycznie mowy pewnie nie ma, bo szable SO są potrzebne Kaczyńskiemu, nieważne ile jeszcze będzie skandali. Nieważne, że Kurski okazał się po raz kolejny zwykłym łgarzem (wtorkowy wyrok), nieważne, że LPR miała od dawna faszystowską młodzieżówkę, a wiceminister edukacji to kretyn (a teraz zrobili lifting marketingowy, czyli przemianowali MW na Ruch Młodych LPR bo przecież "ciemny lud to kupi"), a SO to partia kryminalistów i zboczeńców. Wszystko jest cacy, bo Jaruś jest i chce być u koryta. Za słabo Ci idzie próba odwracania uwagi i pomijania niewygodnych fragmentów, musisz się jeszcze pouczyć kłamać, narazie cienko. ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:12 Ciekawe gdzie te kłamstwa w moich mailach. Może zacytujesz... Każdy ma prawo do swoich poglądów w tej sprawie i nie możesz mi odmówić wolności wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina205 [...] 14.12.06, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:22 palestrina2005 napisał: > Ciekawe gdzie te kłamstwa w moich mailach. > Może zacytujesz... > Każdy ma prawo do swoich poglądów w tej sprawie i nie możesz mi odmówić > wolności wypowiedzi. Haha, niby gdzie Ci czegoś zabraniam? Możesz sobie wypisywa co chcesz, ani słowa nie napisałem, gdzie Ci czegoś zabraniam, bo wcale się do zabraniania nie poczuwam. Pisiorkowe metody kagańcowe są mi obce;)p Za to tak samo, bazując na tej samej wolności wypowiedzi mam prawo ocenić manipulacje, które płodzisz:) Płódź dalej, fajna zabawa:) ps. Dynda mi i zwisa, czy GW się utrzyma na rynku jako numer 1, nr 5 czy w ogóle nie. Mamy wystarczająco dużo gazet i wolny rynek. Wypadnie jedna, wejdzie następna, więc niestety Twój misterny plan wyciągania wyssanych z palca wniosków sięnie udał, bo nie, nie zgadza się:) Chciałbym za to, żeby skazano kryminalistów, bo brzydzą mnie zboczeńcy, brzydzą mnie kryminaliści, brzydzą mnie faszyści i tak dalej:) A poza tym żal mi molestowanych kobiet i mam nadzieję, że znajdą sprawiedliwość:) To się i owszem zgadza. Ty być tego nie chciał?:) ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:41 Chciałbym za to, żeby skazano kryminalistów, bo brzydzą mnie zboczeńcy, Tu się zgadzam z tobą, jesli Łyżwiński jest winny niech go skażą. A poza tym żal mi molestowanych kobiet i mam > nadzieję, że znajdą sprawiedliwość:) Molestowanych tak. Ale Anety K. jakoś mi nie żal. Wiele kobiet w Polsce żyje w trudniejszych warunkach i nie decydują się sprzedawać dobrowolnie swojego ciała. A Aneta K. nie była molestowana robiło wszystko dobrowolnie za 4,5tys. PLN miesięcznie (jeśli mówi prawdę). Tak samo jak żal mi prostytutek zmuszanych do tego procederu biciem itd., a nie żal tych co dobrowolnie zgłaszają się do agencji towarzyskiej aby zarobić kasę. Aneta K. jest w tej drugiej grupie więc mi jej nie żal. A że jest w drugiej grupie mówię na podstawie tego co sama powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 palestrina2005.. już nie bronisz Samoobrony??? 14.12.06, 09:45 co,nie wyszło?.. ty bolszewicki degeneracie! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina205 [...] 14.12.06, 09:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:45 Dopowiem ci jeszcze jeden powód do obrzydzenia. Kobietę która świadomie się prostytuuje i matkę która rozpętując w mediach aferę ze zwykłej zemsty nie pomyślała o dzieciach , córkach 12 i 13 letnich. Jak myślisz - warte to twojego obrzydzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:33 A ja dodam jeszcze jeden - nikt nie pomyślal o kobietach które mialy lepsze kwalifikacje niż Aneta K., ale nie dostały tej pracy bo nie chciały robić tego co Aneta K. - to one powinny oskarżać a nie Aneta K. Nikt nie pomyślał o tym że wiele kobiet przegrywa walkę o zatrudnienie przez kobiety które swoje ciało traktują jako łapówkę (tak jak Aneta K.) Bo Aneta K. ze swoim luźnym podejściem do prostytucji na pewno w życiu sobie poradzi i na brak kasy narzekać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:44 palestrina2005 napisał: > Bo Aneta K. ze swoim luźnym podejściem do prostytucji na pewno w życiu sobie > poradzi Czy Szanowny Myśliciel P. mógłby mi powiedzieć co kryje się za "lużnym podejściem" ponieważ nie chce być "sztywny" w podejściu do pewnych zagadnień. Poza tym proszę mi podać imię pańskiego patrona, bo ich jej bardzo dużo, wszyscy byli myślicielami ze względu na posiadanie mózgu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:25 Aneta K. jak bedzie jej brakowało pieniędzy prawdopodobnie sprzeda swoje cialo. Wnioskuje to na podstawie tego co do tej pory mówiła i jak się zachowywała. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:45 bo > szable SO Jakie tam szable...Chyba raczej pięści, pomówienia i insynuacje(ulubiona broń PiS).Przecież wszyscy ci politycy mają mentalność buszmena. I ta ich plemienność... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:35 lepsz mentalnośc Tuska który dowodził wczoraj w TV że PO odniosło tak wielki sukces w ostatnich wyborach że ma prawo sądzić że po następnych PO będzie moglo rządzić samodzielnie bez zadnej koalicji. Kto ma uwierzyć w te bzdety - wyborcy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:02 Wyborcy wierzą w rozmaite bzdury,np. 3mln mieszkań w 3lata, ziemniaczaną stonkę z Ameryki, homoseksualizm premiera czy też nagły blysk nad Rydzykiem. Przecież wolno im... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:20 Oczywiście że wolno... Ale wkurza mnie taka ostra krytyka PiS bo inni nie są lepsi. Wybory w Polsce to wybór mniejszego zła a nie lepszego dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:36 To głosuj na program, dokonania i przestań ogłądać seriale w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:07 Program Tuska - "odsunąć PiS od władzy" (bo nic innego ostatnio od Tuska nie słyszę). Super program ... tylko jakiś taki niekonkretny... Dokonania SLD - działaność tej partii jako PZPR, a potem niekącząca się ilość afer i rozdawnictwo dla górników i innych pieniędzy z budżetu... Nie ma co PiS ma znakomitych konkurentów... Mógłbym głosowac jeszcze na UPR ale to strata głosu i tak nie przekroczą 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:16 Mentalnie jesteś na drodze do wyjazdu stąd,ale pozostajesz bo: a/jesteś za stary b/pracujesz w budżetówce i jest ci wygodnie,choć za mało c/jesteś romantycznym patriotą? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:27 d. pracuję w prywatnej firmie i nieźle mi się powodzi... a jak będzie źle to się zastanowię co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
aarek.slon Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:30 No to winszuję twojemu szefowi... Odpowiedz Link Zgłoś
aarek.slon Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:18 "rozdawnictwo dla górników i innych pieniędzy z budżetu...". Rozdawnictwo dla innych pieniędzy z budżetu? To ma być czołowy myśliciel EU? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:33 Chodziło mi o inne grupy takie jak górnicy, gdzie zwiazkowcy wymuszają na rządzie podwyżki, wcześniejsze emerytury itd. Nie łap mnie za słówka. SLD rozdawało pieniądze z budżetu na lewo i prawo. Górnicy dostali wcześniejsze emerytury za ktore ja teraz muszę częściowo płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 09:38 palestrina2005 napisał: > GW może najwyżej bronić samoą siebie przed totalną kompromitacją. Bo jeśli > prokuratura nie Łyżwińskiemu zarzutów to będzie już całkowita kompromitacjaGW. Wielki myśliciel i poeta polski Jan Sztaudynger w swoich "Piórkach" tak skomentował w/w wystąpienie: "Najbardziej zawsze nadęci kastraci i impotenci". Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:09 Nawet jeśli GW mu nic nie zrobi to zrobią mu coś wyborcy. Następne wybory będą kubłem zimnej wody dla chamoobrony, lpr-u PiSu oraz ich żałosnych wyborców. Kto wie, może wtedy Polacy zaczną wracać z zagranicy? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:37 Zobaczymy - już po aferze Beger wielu mówiło o końcu PiS, końcu koalicji i wyniku poniżej 20% w wyborach do sejmików.... I co ?????? Na bezrybiu .... tak można powiedziec o polskiej polityce... dlatego głosuję jednak (pomimo wszystkich jego wad) na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:52 Są różne formy kalectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 10:47 Ani GW nie musi sie bronic przed kompromitacja, ani koalicja, ale z roznych powodow. GW dlatego, ze jest w tej sprawie jak najdalej od kompromitacji. Koalicja dlatego, ze jest juz skompromitowana z kretesem. Ty tez, palestrina2005. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:23 To że jeden z posłów SO zachował się haniebnie (co jeszcze trzeba udowodnić, czekam na wyniki śledztwa) nie znaczy że koalicja się skompromitowała. Na tej samej podstwaie można powiedzieć że PO skompromitował wczorajszy wypadek samochodowy jaj członka. To pojedynczy ludzie. W dużych partiach nie ucieknie się od zgnilych jabłek... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 11:55 palestrina2005 napisał: palestrina2005 napisał: > Bo Aneta K. ze swoim luźnym podejściem do prostytucji na pewno w życiu sobie > poradzi > PO skompromitował wczorajszy wypadek samochodowy jaj członka. Czy Szanowny Myśliciel P. mógłby mi powiedzieć co kryje się za "lużnym podejściem" ponieważ nie chce być "sztywny" w podejściu do pewnych zagadnień. Jakie jaja, którego członka PO uległy wypadkowi? Myślicielu "nie rżnij głupa" jak mówią ostatnio Twoi ulubieni politycy! Poza tym proszę mi podać imię pańskiego patrona, bo ich jej bardzo dużo, wszyscy byli myślicielami ze względu na posiadanie mózgu. Pa! Tak trzymaj a wówczas w tym szambie się nie utopisz! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: GW już tylko broni siebie przed spadkiem sprz 14.12.06, 12:13 Luźne podejście do prostytucji - Aneta K. jak jej będzie brakowało kasy prawdopodobnie sprzeda swoje ciało - tak wnioskuję z jej dotychczasowych zachowań. W przeciwieństwie do innych polskich kobiet. Wczoraj członek PO uległ wypadkowi saochodem sejmowym którego nie miał o ile dobrze pamiętam prawa prowadzić - pisała o tym GW wczoraj. Jak cos piszesz to pisz rozsądnie bo Twoje argumenty niewiele sa warte... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Apel do patrona Myśliciela 2005 lub odwrotnie 14.12.06, 12:36 palestrina2005 napisał: > Jak cos piszesz to pisz rozsądnie bo Twoje argumenty niewiele sa warte... Napisałeś " "PO skompromitował wczorajszy wypadek samochodowy jaj członka" . Wiec zapytałem się jak prosty myśliciel: jakie jaja, jaki członek? Odpowiedż "na lużne podejście" jest bujaniem w obłokach,tak jak mówienie tobie że prawdopodobnie będziesz za 20 lat pieknym i cudownym "męszczyzną". Będziesz niemowlakiem to już jest bliższe prawdy. Na drugą część listu nie dostałem odpowiedzi: bardzo proszę mi podać imię pańskiego patrona, bo ich jej bardzo dużo, wszyscy byli myślicielami ze względu na posiadanie mózgu. Pa! Tak trzymaj a wówczas w tym szambie się nie utopisz! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Apel do patrona Myśliciela 2005 lub odwrotnie 14.12.06, 13:46 Czepiasz się literówek jaj/jej... to ma być poziom dyskusji ????? Kończę bo nie warto z Tobą dyskutować... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Come on Rasputin Stach Łyzwiński sex machine! 14.12.06, 09:07 A wygląda na zwykłego buraka, co to tylko wprowadzi,erekcja i lulu.A tu jakieś orgie,trójkąty,czworokąty ...no no. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Wogle polacy to odbiora jako beke.! 14.12.06, 11:31 Lyzwinski bedzie teraz synonimem playboya, A te kobiety to prostytutki. I chasla w stylu "komu dzisaj dupy dala Aneta K?" beda powszechne. wsumie trzeba sie smiac z plebsu ale nie mozna pozwalac zeby plebs rzadzil krajem. Bo to troche zapszecza naszym tradycjom. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Zła kolejność... 14.12.06, 14:34 amanasunta53 napisała: > A wygląda na zwykłego buraka, co to tylko wprowadzi,erekcja i lulu. Jak wprowadzi bez erekcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomir.swiechowski Re: Come on Rasputin Stach Łyzwiński sex machine! 14.12.06, 14:42 amanasunta53 napisała: > A wygląda na zwykłego buraka, co to tylko wprowadzi,erekcja i lulu.A tu jakieś > orgie,trójkąty,czworokąty ...no no. A ja myślę że to raczej impotent. Więcej <a href"http://polityka-4rp.blogspot.com/2006/12/ywski-impotentem.html">TUTAJ</a>. Moim skromnym zdaniem, nadrabiał perwersją kopleksy i marną kondycję. Wszak już niejedna kobieta mówiła o "kilku minutach". :) Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Do szczekaczy na GW 14.12.06, 09:08 Nie rozumiem tego powszechnego ujadania na GW w tej konkretnej sprawie. Dzisiaj już chyba wszyscy muszą przyznać, że do molestowania w Samoobronie dochodziło i prokuratura postawi chyba jakieś zarzuty. Wiele spraw jest jeszcze do wyjaśnienia, np. kto jest ojcem dziecka pani Anety (czyżby Lepperek? to by wyjasniało dlaczego nie pali się on do poddania badaniom DNA). Tym wszystkim, którzy nadal udają, że wierzą, że to kolejny spisek łże-elit po prostu jest głupio. Głupio, bo znienawidzona przez nich Gazeta, ta "syjonistyczna" "wybiórcza", ten organ prasowy Michnika itp. natrafiła tym razem na grubą aferę, która okazuje się być prawdziwa. Głupio im przyznać jej rację więc wracają do swojego rytualnego obrzucania obelgami. Jakże to! Więc to "Gó.." ma czelność pisać prawdę i piętnować odrażające praktyki do jakich dochodziło w szeregach koalicjanta naszego ukochanego premiera. Mam więc dla Was propozycję - jeśli tak bardzo nie lubicie GW, to zacznijcze czytać Nasz Dziennik i produkujcie się na tamtejszym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Do szczekaczy na GW 14.12.06, 10:12 Nasz dziennik nie ma forum. To jest gazeta myślących inaczej. forum służy do wypowiadania własnego zdania a czytelnicy ND go nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: Do szczekaczy na GW 14.12.06, 10:48 Doskonale wiem, że Nasz Dziennik nie ma forum i fakt ten najlepiej ilustruje mentalność tego towarzystwa. Dlatego biedni wyznawcy ojca dyrektora muszą wyżywać się w znienawidzonej Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Rada Etyki Mediów o "seksaferze" 14.12.06, 09:20 Gie Wu nie donosi o tym, jak Rada Etyki Mediów odniosła się do "seksafery" wykreowanej przez Gie Wu - więc donoszę za Dziennikiem Polskim: dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/12.13/Kraj/60/60.html Zamęt i zgorszenie Rada Etyki Mediów oceniła wczoraj, że dziennikarze, relacjonując tzw. seksaferę, naruszyli Kartę etyczną mediów. "Dziennikarze głównych mediów opiniotwórczych dali się wciągnąć w rozgrywkę polityczną, zamiast poprzestać na informowaniu o przebiegu prokuratorskiego śledztwa" - głosi oświadczenie REM. REM uważa, że po artykule "Gazety Wyborczej" pt. "Praca za seks w Samoobronie" nastąpiła eskalacja publikacji zawierających sensacyjne szczegóły, często słabo udokumentowane, wywołujące w opinii publicznej zamęt. - Oświadczenie dotyczy sprawy medialnej, jaka powstała po tym artykule. W naszym przekonaniu media źle odnoszą się do tej sprawy. Powiększają codziennie szum, zamęt, zgorszenie itd. Prokuratura bada sprawę i trzeba poczekać, aż ją zbada - powiedziała Magdalena Bajer, szefowa REM. "Powinnością dziennikarzy jest kontrolowanie władzy w imieniu społeczeństwa i ujawnianie zła popełnianego przez polityków. Takim złem jest na pewno molestowanie seksualne, zwłaszcza szantaż wobec podwładnych" - czytamy w oświadczeniu REM. Zdaniem Bajer doszło do karygodnego upublicznienia danych osoby prywatnej w publikacji "GW" na temat Honoraty Jędrzejczak, którą, według gazety, łączyły intymne stosunki z posłem Waldemarem Borczykiem. Honorata jest siostrą Magdaleny Jędrzejczak, która broniła posła Stanisława Łyżwińskiego przed zarzutami o wykorzystywanie seksualne pracownic biura poselskiego. "Osobie prywatnej wolno robić co chce, jeśli nie wchodzi w kolizję z prawem. I tego nie wolno ujawniać. To jest oczywiste. Możemy o tym sądzić co chcemy, jak ona się zachowuje, natomiast to nie obchodzi opinię publiczną, jeśli to jest osoba prywatna" - podkreśliła Bajer. Jak dodała, dziennikarze powinni spokojnie czekać i informować opinię publiczną o przebiegu śledztwa, jeśli jest w tym śledztwie coś nowego, a nie kreować codziennie nowych bohaterów. REM uważa, że wszystko to narusza zapisaną w Karcie etycznej mediów zasadę kierowania się przede wszystkim dobrem odbiorcy. Dobru temu szkodzi również zaprzątanie czytelników, widzów i słuchaczy, w tym młodzieży, niesmacznymi i gorszącymi informacjami o zachowaniach wykreowanych przez media bohaterów afery. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 09:24 No prosze i mamy nastepny sukces GW i TWN. Ja w sobote pisalem ze po nie ustaleniu ojcostwa psy goncze natychmiast ruszyly do do akcji. To dzialanie przyniesie na pewno skutki uboczne mianowicie takie ze mezowie ktorych zony pracuja w zakladach prywatnych blisko swoich szefow zaczna sie bardziej krytycznie przygladac swoim kobietom. Najgorsze zacznie sie w tedy gdy nabiora podejrzen i sami zechca wymierzac sprawiedliwosc nie czekajac na sady. Jest i dobry aspekt tej sprawy a to taki ze padnie blady strach na tych wszystkich jurnych biznes-padalcow ktorym to uchodzilo dotychczas na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 09:28 Ja już nie uwierze w ani jedno wasze słowo i wasz komentarz.Przestaliscie byc dla mnie kompletnie wiarygodni Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Sexbrona 14.12.06, 09:30 to partia niewyżytych buraków i dziwek spod znaku czerwonej latarni . Po co wymieniać z nazwiska winnych ? tam wszyscy są po jednych pieniądzach . Kaczor domaga się , żeby wszyscy którzy mają na sumieniu "haniebne" czyny , odeszli dobrowolnie ( lub jak chce Jurek Marek spreparować przepis o wydaleniu z sejmu ) to muszę stwierdzić , że Kaczor w tym momencie ma po większości ! Katokomuchy , naziści i sexburaki w takim przypadku są na aucie . Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a Wyborcza dalej pływa w tym samym szambie ! 14.12.06, 09:32 ... ale uwaga szambo głębokie, mozna się utopić ! ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polski_katolik Re: &&Czego się boi Jola na forum GW:))) 14.12.06, 10:12 > Czy brat michnik Stefan został chociaż zaocznie skazany? a co to ma do do rzeczy, tuzie yntylektu? Rozumiem rozczarowanie niską pozycja w strukturach, ale żeby zaraz brać się za wykręcanie kota ogonem- trudno- pogódź się że "Łyżwa" ma taki a nie inny "gust"(; - należy obrać inną "ścieżkę kariery" Jednym natura dała rozum, innym urodę, trzecim umiejętność copy & paste. Ciesz się zatem, ze ludzi możesz bawić swoimi postami, utwierdzać opinie o prawdziwym charakterze swej "partii":):):) Szczęść Boże:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: &&Czego się boi Jola na forum GW:))) 14.12.06, 10:41 CBŚ zatrzymało wiceprezydentów Krakowa Centralne Biuro Śledcze zatrzymało czterech wiceprezydentów Krakowa - poinformowała TVN24. Mieli zostać zatrzymani pod zarzutem przyjęcia łapówki w wysokości miliona złotych - dowiedziały się Wiadomości Onet.pl. To wasi ludzie Antypolski portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wiesz Jolka, Kluske i Modzelewskiego tez kiedys 14.12.06, 10:52 ABW czy CBS zatrzymalo... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Wiesz Jolka, Kluske i Modzelewskiego tez kied 14.12.06, 11:00 Modzelewskiego? Głąbie! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomir.swiechowski Re: &&Czego się boi Jola na forum GW:))) 14.12.06, 15:11 jola_z_dywit6 napisała: > CBŚ zatrzymało wiceprezydentów Krakowa > Centralne Biuro Śledcze zatrzymało czterech wiceprezydentów Krakowa - > poinformowała TVN24. Mieli zostać zatrzymani pod zarzutem przyjęcia łapówki w > wysokości miliona złotych - dowiedziały się Wiadomości Onet.pl. > To wasi ludzie Antypolski portalu. Twój szef Moja Droga ma już przynajmniej cztery wyroki, więc wybacz brzmi to wszystko mało przekonująco... O reszcie twoich kolegów wypowiadać się nie będę, czekam raczej na twoją historię... Have Nice Day! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A z czego to takie "Jole" mają się cieszyć? 14.12.06, 11:53 prawdziwy_polski_katolik napisał: > > Jednym natura dała rozum, innym urodę, trzecim umiejętność copy & paste. Ciesz > się zatem, ze ludzi możesz bawić swoimi postami, utwierdzać opinie o prawdziwym > charakterze swej "partii":):):) > Szczęść Boże:) Czy wogóle ktoś normalny czyta te tasiemcowe "copy & paste", wklejane w co drugim wątku, a pasujące do tematu tak, jak pięść do nosa? Odpowiedz Link Zgłoś