marcowsky Goryle sobie pozartowaly! 17.12.06, 09:19 Maly Kaczor i Piekny Radus se pozartowaly-to jest tzw subtelne podlizywanie sie elektoratowi samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Mam nadzieje, ze wytoczy im proces. 17.12.06, 09:21 Odnowa moralna pokryta schamiałą patyną. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Minister Sikorski robi za pałacowego Stańczyka 17.12.06, 09:36 Pan Sikorski okazał się ministrem bez polotu, wyrazu i zdolności samodzielnego działania. A tu nagle nowy talent, komiczny, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda smutne, nawet Sikorski pcha sie do kaczej mafii i 17.12.06, 09:37 ma usprawiedliwienie dla chama. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 czym się różni małpa od kartofla? 17.12.06, 09:49 czyżby warzywo było czymś bardziej upokarzającym od zwierzaka? Zdaje się, że za kartofla to mamy sledztwo i awanturę (kompromitację=) międzynarodową. Wstydu nie maja te kacze kartofle z burakami Odpowiedz Link Zgłoś
zawrat2 wypowiedż pana prezydenta tzw. 17.12.06, 09:51 Taka wypowiedż Pana Kaczyńskiego o dziennikarce świadczy o kulturze człowieka,który w w swoich pracach cytował Lenina.W ostatnich wyborach ja na tego pana nie głosowałem i z sympatią mogę o nim powiedzieć mały konus. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Spiepszaj dziadu S.A 17.12.06, 09:55 czysta zenada. sikorski nie widzi problemu w nazywaniu przez prezydenta Polski dziennikarki malpa w czerwonym . w dodatku jeszcze uwaza butnie ze prezydent zyska na swoim chamstwie i braku kultury. Srodnowa Srolarna. Odpowiedz Link Zgłoś
zawrat2 zwrot o żonie pana prezydenta 17.12.06, 09:57 Do swojej żony pan prezydent (małe litery użyte celowo) może zwracać się per kaczko dziwaczko. Ja nazwałbym ją pierwszą sprzątaczką RP w związku z prezencją. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears mialem troche 17.12.06, 10:03 sympati do tego czlowieka a okazalo sie ,ze to zwykly cham. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Sikorski - małpą Kaczego chama ! 17.12.06, 10:14 Panie Ministrze Najjaśniejszej - milczeć a nie bronić przegranej sprawy! Chamstwa nie da sie usprawiedliwić. I to w dodatku chamstwa ktorego uosobieniem jest tzw. prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jednym słowem ; mamy małpi rząd ! 17.12.06, 10:20 ewolucja dopiero nastąpi, jak Kaczyńscy odejdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Sikorski i "małpa" w czerwonym . . . 17.12.06, 10:17 Miałem pana Sikorskiego w tym rządzie za jednego z bardziej sensownych facetów. A tu taka wypowiedź . . . . Jednym słowem - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Zastanawiam sie nad tym Sikorskim 17.12.06, 10:20 Nie musial, a mimo to komentowal i probowal "bronic". Byc moze mial inne zamiary? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Sikorski to dupoliz kaczorka 17.12.06, 10:23 Wydawało mi sie ,że właśnie Sikorski ma jakąś " angielską klasę" tymczasem okazało się ,że to zwyczajny dupoliz jednym słowem też PiS-dzielec . Poinformuje JKM, że jej rezydent w Polsce to pętak Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski to dupoliz kaczorka 17.12.06, 10:30 wicary napisał: > Wydawało mi sie ,że właśnie Sikorski ma jakąś " angielską klasę" tymczasem > okazało się ,że to zwyczajny dupoliz jednym słowem też PiS-dzielec . Poinformuj > e > JKM, że jej rezydent w Polsce to pętak Kto z kim przestaje, takim się staje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Pan Sikorski okazuje sie zwyklym gnojkiem. Ciekawe 17.12.06, 10:48 co by powiedzial gdyby ktos nazwal sympatyczna malpka pania Anne Appelbaum? Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Sikorski nie ma innych problemów ? 17.12.06, 11:03 Bo z tego co widać ,w Resorcie Obrony Sikorski nie panuje nad niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
publicenemy2006 Panie Sikorski 17.12.06, 10:54 Pański prezydent jak i cała jego partia działa wyłącznie w afekcie gdyż albo media albo Platforma stale odbierają im zdolność kierowania swoim postępowaniem. W związku z czym proponuję w każdym takim przypadku dokonanie ekspertyzy przez biegłych psychiatrów czy rzeczywiście wyjątkowe wzburzenie atakiem na "ich majestat" mogło być powodem zaburzenia poczytalności. Jeśli owe badania potwierdzą Pańską tezę deklaruję swoją sympatię.... determinowaną współczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa_czerwona_2006 A ty sikorski 17.12.06, 12:31 A ja sobie ciebie przypominam jako małego angielskiego kutasiczeńka. Odpowiedz Link Zgłoś
tredve94 Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małpka 17.12.06, 12:41 Pan prezydent tez mogłby byc symaptyczna maskotką/kaczuszką promującą nasz kraj. Mogłby być, ale... nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kapollo1 Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małpka 17.12.06, 13:03 rzad idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małp 17.12.06, 13:24 Nie wiem co jeszcze maja zrobic blizniacy by skompromitowac sie do reszty .... Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małp 20.12.06, 00:13 Nooooo... chwileczkę!!! nie sa jeszcze ordynarni publicznie, nie wymiotują jak SEX Pistols na publikę i nie pierdzą do mikrofonu. I za to właśnie kochamy polską prawicę! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Komisja! Gdzie jest Komisja? Kto nie wyłączył 17.12.06, 13:59 mikrofonu? Jeszcze jeden niesłychany, niespotykany, bezczelny, porażający atak układu. Natychmiast aresztować i 24-godzinny trybunał. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Komisja! Gdzie jest Komisja? Kto nie wyłącz 17.12.06, 17:07 mt7 napisała: > mikrofonu? Jeszcze jeden niesłychany, niespotykany, bezczelny, porażający atak > układu. Natychmiast aresztować i 24-godzinny trybunał. Odpuść sobie ten prezydent niektórych polaków to wykształciul i zwyczajny kartofel Odpowiedz Link Zgłoś
kiwit74 IV RP upadek obyczajów 17.12.06, 14:09 Wypowiedź Kaczyńskiego to chamstwo i prostactwo w czystej postaci. Brak elementarnej kultury i obycia.Wałęsa to przy bliźniakach wzór dżentelmena. A tłumaczenie, że to była rozmowa prywatna.....żałosne i żenujące. Konferencja prasowa, mikrofon,kamery itd., a Kaczyński mówi rozmowa prywatna. Prywatnie to sobie może z Jarkiem porozmawiać w cztery oczy przy kielichu i to jak nikt ich nie będzie widział. Wstydzę się, że taka osoba reprezentuje mnie i mój kraj na arenie międzynarodowej. A Hubert H. potrafił przeprosić... ale on nie jest prezydentem, któremu wydaje się,że jest nieomylny i wie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Spadam z tego forum bo glupota lewizny mnie mdli;) 17.12.06, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin spadaj, spadaj;) 17.12.06, 14:17 wroc pod "prawdziwym" nickiem, junkier, galba, dworianin.. itp. ta twoja wycieczka w "wyzsze sfery" nie byla za udana;) tak jak mowilem "von nix kommt nix..."... Odpowiedz Link Zgłoś
wacman_1 Polacy to małpy, albo dziady 17.12.06, 14:13 Polaka prezydent może nazwać małpą albo dziadem i to jest norma u Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś