Dodaj do ulubionych

Sikorski: Prezydent zyska na wpadce z "małpą"

• marcowsky Goryle sobie pozartowaly! 17.12.06, 09:19
      Maly Kaczor i Piekny Radus se pozartowaly-to jest tzw subtelne podlizywanie sie
      elektoratowi samoobrony!
      • 4bani Mam nadzieje, ze wytoczy im proces. 17.12.06, 09:21
        Odnowa moralna pokryta schamiałą patyną.
    • chris12 Minister Sikorski robi za pałacowego Stańczyka 17.12.06, 09:36
      Pan Sikorski okazał się ministrem bez polotu, wyrazu i zdolności samodzielnego
      działania.
      A tu nagle nowy talent, komiczny, brawo!
    • cyndyndanda smutne, nawet Sikorski pcha sie do kaczej mafii i 17.12.06, 09:37
      ma usprawiedliwienie dla chama.
    • kiks11 czym się różni małpa od kartofla? 17.12.06, 09:49
      czyżby warzywo było czymś bardziej upokarzającym od zwierzaka? Zdaje się, że za
      kartofla to mamy sledztwo i awanturę (kompromitację=) międzynarodową. Wstydu
      nie maja te kacze kartofle z burakami
    • zawrat2 wypowiedż pana prezydenta tzw. 17.12.06, 09:51
      Taka wypowiedż Pana Kaczyńskiego o dziennikarce świadczy o kulturze człowieka,który w w swoich pracach cytował Lenina.W ostatnich wyborach ja na tego pana nie głosowałem i z sympatią mogę o nim powiedzieć mały konus.
    • adam81w Spiepszaj dziadu S.A 17.12.06, 09:55
      czysta zenada. sikorski nie widzi problemu w nazywaniu przez prezydenta Polski
      dziennikarki malpa w czerwonym . w dodatku jeszcze uwaza butnie ze prezydent
      zyska na swoim chamstwie i braku kultury. Srodnowa Srolarna.
    • punter Radek Sikorski to bardzo sympatyczny brown noser 17.12.06, 09:56
    • zawrat2 zwrot o żonie pana prezydenta 17.12.06, 09:57
      Do swojej żony pan prezydent (małe litery użyte celowo) może zwracać się per kaczko dziwaczko. Ja nazwałbym ją pierwszą sprzątaczką RP w związku z prezencją.
    • earlyyears mialem troche 17.12.06, 10:03
      sympati do tego czlowieka a okazalo sie ,ze to zwykly cham.
    • milesahead lepiej być małpką niż kaczką 17.12.06, 10:10
      jw.
    • sarmata Sikorski - małpą Kaczego chama ! 17.12.06, 10:14
      Panie Ministrze Najjaśniejszej - milczeć a nie bronić przegranej sprawy!
      Chamstwa nie da sie usprawiedliwić. I to w dodatku chamstwa ktorego uosobieniem
      jest tzw. prezydent.
      • pierot6 jednym słowem ; mamy małpi rząd ! 17.12.06, 10:20
        ewolucja dopiero nastąpi, jak Kaczyńscy odejdą....
    • slarwar Sikorski i "małpa" w czerwonym . . . 17.12.06, 10:17
      Miałem pana Sikorskiego w tym rządzie za jednego z bardziej sensownych facetów.
      A tu taka wypowiedź . . . . Jednym słowem - żenada.
    • helmut.berlin Zastanawiam sie nad tym Sikorskim 17.12.06, 10:20
      Nie musial, a mimo to komentowal i probowal "bronic". Byc moze mial inne zamiary?
    • wicary Sikorski to dupoliz kaczorka 17.12.06, 10:23
      Wydawało mi sie ,że właśnie Sikorski ma jakąś " angielską klasę" tymczasem
      okazało się ,że to zwyczajny dupoliz jednym słowem też PiS-dzielec . Poinformuje
      JKM, że jej rezydent w Polsce to pętak
      • koloratura1 Re: Sikorski to dupoliz kaczorka 17.12.06, 10:30
        wicary napisał:

> Wydawało mi sie ,że właśnie Sikorski ma jakąś " angielską klasę" tymczasem
        > okazało się ,że to zwyczajny dupoliz jednym słowem też PiS-dzielec . Poinformuj
        > e
        > JKM, że jej rezydent w Polsce to pętak

Kto z kim przestaje, takim się staje.
    • corruptor24 wart pac pałaca 17.12.06, 10:39
    • jacek230 Pan Sikorski okazuje sie zwyklym gnojkiem. Ciekawe 17.12.06, 10:48
      co by powiedzial gdyby ktos nazwal sympatyczna malpka pania Anne Appelbaum?
      • karagandak Sikorski nie ma innych problemów ? 17.12.06, 11:03
        Bo z tego co widać ,w Resorcie Obrony Sikorski nie panuje nad niczym.
    • publicenemy2006 Panie Sikorski 17.12.06, 10:54
      Pański prezydent jak i cała jego partia działa wyłącznie w afekcie gdyż albo
      media albo Platforma stale odbierają im zdolność kierowania swoim postępowaniem.
      W związku z czym proponuję w każdym takim przypadku dokonanie ekspertyzy przez
      biegłych psychiatrów czy rzeczywiście wyjątkowe wzburzenie atakiem na "ich
      majestat" mogło być powodem zaburzenia poczytalności. Jeśli owe badania
      potwierdzą Pańską tezę deklaruję swoją sympatię.... determinowaną współczuciem.
    • malpa_czerwona_2006 A ty sikorski 17.12.06, 12:31
      A ja sobie ciebie przypominam jako małego angielskiego kutasiczeńka.
    • tredve94 Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małpka 17.12.06, 12:41
      Pan prezydent tez mogłby byc symaptyczna maskotką/kaczuszką promującą nasz kraj.
      Mogłby być, ale... nie jest.
    • kapollo1 Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małpka 17.12.06, 13:03
      rzad idiotow
      • jacekm22 Re: Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małp 17.12.06, 13:24
        Nie wiem co jeszcze maja zrobic blizniacy by skompromitowac sie do reszty ....
        • arct Re: Sikorski: Rosińska to bardzo sympatyczna małp 20.12.06, 00:13
          Nooooo... chwileczkę!!! nie sa jeszcze ordynarni publicznie, nie wymiotują jak
          SEX Pistols na publikę i nie pierdzą do mikrofonu.

I za to właśnie kochamy polską prawicę!
    • neptus Spieprzaj dziadu! 17.12.06, 13:28
      Znowu pokazał swój poziom "kultury".
    • mt7 Komisja! Gdzie jest Komisja? Kto nie wyłączył 17.12.06, 13:59
      mikrofonu? Jeszcze jeden niesłychany, niespotykany, bezczelny, porażający atak
      układu. Natychmiast aresztować i 24-godzinny trybunał.
      • wicary Re: Komisja! Gdzie jest Komisja? Kto nie wyłącz 17.12.06, 17:07
        mt7 napisała:

> mikrofonu? Jeszcze jeden niesłychany, niespotykany, bezczelny, porażający atak
        > układu. Natychmiast aresztować i 24-godzinny trybunał.

Odpuść sobie ten prezydent niektórych polaków to wykształciul i zwyczajny kartofel
    • kiwit74 IV RP upadek obyczajów 17.12.06, 14:09
      Wypowiedź Kaczyńskiego to chamstwo i prostactwo w czystej postaci. Brak
      elementarnej kultury i obycia.Wałęsa to przy bliźniakach wzór dżentelmena. A
      tłumaczenie, że to była rozmowa prywatna.....żałosne i żenujące. Konferencja
      prasowa, mikrofon,kamery itd., a Kaczyński mówi rozmowa prywatna. Prywatnie to
      sobie może z Jarkiem porozmawiać w cztery oczy przy kielichu i to jak nikt ich
      nie będzie widział. Wstydzę się, że taka osoba reprezentuje mnie i mój kraj na
      arenie międzynarodowej. A Hubert H. potrafił przeprosić... ale on nie jest
      prezydentem, któremu wydaje się,że jest nieomylny i wie wszystko.
    • pies_na_lewizne Spadam z tego forum bo glupota lewizny mnie mdli;) 17.12.06, 14:12
      • helmut.berlin spadaj, spadaj;) 17.12.06, 14:17
        wroc pod "prawdziwym" nickiem, junkier, galba, dworianin.. itp. ta twoja
        wycieczka w "wyzsze sfery" nie byla za udana;) tak jak mowilem "von nix kommt
        nix..."...
    • wacman_1 Polacy to małpy, albo dziady 17.12.06, 14:13
      Polaka prezydent może nazwać małpą albo dziadem i to jest norma u Kaczorów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka