izis_k Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 12:32 Mc Donald nareszcie dowozi do domu! Nr tel, pod ktorym mozna zamawiac dostawe, w calym kraju ten sam: 997 Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 12:35 Dla stałych klientów dowóz na sygnale! Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Mc DORN ! 27.12.06, 12:35 Brawo, ale powinien minister wystapić do Mc Donalds żeby wypuścili nowe kanapki Mc Dorn i 997. Przecież z tego policja mogłaby mieć mnóstwo dochodu za licencje. Kanapki rozchodziły by sie w oka mgnieniu! A tak Mc Donalds proponuje badziewne wsiomaki /a fe!!!!!./ Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyst A czy w tym pociagu nie bylo WARSU ?? 27.12.06, 12:40 pani wozidupa ma zajadac nam koszt podatnika ?? Kto zaplacil za kanapki. GRANDA !! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 12:41 To jest jakaś ciężka kpina :((( Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:12 a dlaczego? Wszyscy(prawie) Polacy urzadzają kpiny? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:50 waldam napisał: > a dlaczego? Wszyscy(prawie) Polacy urzadzają kpiny? Równaj do tych "prawie". Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:52 a jest jakaś różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:59 Maleńka ale jest. Zapytaj Francuzów. Oni mają powiedzenie - niech żyje ta maleńka różnica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:18 bardziej dosadnie - "a" ma palec w p... "b". Obaj mają palec w p.... Niby to samo a jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:24 > bardziej dosadnie Fakt, bardziej dosadnie. Ale od czapy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:32 moherowej czy aksamitnej? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 12:44 No bo policjanci nie maja nic innego do roboty tylko przynosic kanapki jakiejs kobiecinie... Czy ludzie w tym ministerstwie maja juz do konca poprzestawiane w glowach? Jak dla mnie bylo to razace naruszenie wladzy i lzenie autorytetu policji. Odpowiedz Link Zgłoś
tintin1 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:08 A ja nie pamietam, czy byla gdziekolwiek mowa o istnieniu/nieistnieniu wagonu Warsu w tym slynnym pociagu. Bo jesli takowy zostal wlaczony do skladu, to wychodziloby na to, ze p. Rafalska chciala po prostu cos wszamac gratis. I co, powinna byla ukrasc wspolpasazerowi jajka na twardo albo korniszonka? Ewentualnie nie miala przy sobie drobniakow, a z 200 zl Wars nie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
czaterxx No to wiem juz czym zajmuje sie CBA 27.12.06, 12:54 Wstyd, czy CBA tez zajmuje sie dostaraniem jedzenia dla VIP_ów IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Wywiady Dorna to potwornie wystękane bzdety... 27.12.06, 12:55 A czy pamiętacie jego żałosne dowcipy w sejmie gdy PiS był w opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wywiady Dorna to potwornie wystękane bzdety.. 27.12.06, 12:56 Najlepszy był o "molestowaniu fiskalnym". Ciekawe czemu teraz tego nie rzuci po raz wtóry - wszak jest to bon mot wciąż bardzo na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
klementynka113 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 12:58 Głosowałem na ludzi z PiS i nie życzę sobie nieudzaczników w sferach monisterialnych.Osoba która nie umie zapanować w sytuacji lekko kryzysowej nad brakiem kanapek nie może zajmować stanowiska w strukturach rządowych.To kompletny brak wyobrażni oraz psucie wizerunku parti(i tak ciągle przez postkomunę naciskaną).Pamiętam cwaniaków z pod znaku byłej PZPR takie postępowanie -dojenie wszystkiego na lewo i prawo mieli we krwi.Panie Dorn słucham pana wypowiedzi i stwierdzam że są zbyt pobłażliwe - koniecznie życzę sobie i moi znajomi obciążenie koasztami przestoju i dojazdu za wożenie placków do pociągu i proszę o publiczne o tym powiadomienie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Zakażona krew? :-) 27.12.06, 14:28 klementynka113 napisał: > ...Pamiętam cwaniaków z pod znaku byłej PZPR takie postępowanie -dojenie > wszystkiego na lewo i prawo mieli we krwi... Wygląda na to, że pisiorkom ktoś wstrzyknął komuszą krew... Popatrz pan! Chwila nieuwagi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zakażona krew? :-) 27.12.06, 14:41 A ja myślałem, ze One są czujne jak owsiki. A tu Układ je załatwił na mikado ze szlaczkiem. No, no. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 doszlo do tego, że psy w zębach przynoszą... 27.12.06, 13:01 żarło dla puń i punów ze słomą w walonkach... Odpowiedz Link Zgłoś
jawalko22 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:07 Gazeciarze stwarzają różne sensacje, bo muszą z czegoś żyć, natomiast zajmowanie się takimi sprawami przez członków rządu jest po prostu śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:10 Nie śmieszne, ale żenujące jest STWARZANIE takich spraw przez członków rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaem Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:18 I tak powinien postąpić normalny minister, a następnie podać się do dymisji - nienormalni nie wykonują następnego kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:25 Może by jakiś radiowóz odwiózł nas do domu po Sylwku? Szkoda nam na taksówki wydawać... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Nareszcie tanie państwo 27.12.06, 13:26 "Wyborcza" przemilcza że nareszcie mamy obiecywane tanie państwo: pani minister jeździ pociągiem i żywi się kanapkami z Dc'Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:26 nawet wredne media nie powinne takimi pie..mi sie zajmowac .przypomnijcie sobie okradanie Polski przez sld-owska magnaterie kiedy i korupcja i afery prawdziwe afery byly czyms normalnym codziennym gdzie byliscie wtedy posrani dziennikarze glowy w piach i cisza oj biedacy .Wiem ze PiS jeszcze dlugo porzadzi choc czasami chcialbym zeby sld (pzpr)tak na miesiac dostala wladze to najpierw z wami pismacy zrobiliby porzadek zaraz wiedzielibyscie czym pismak powinien siezajmowac i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:48 Ale teraz mialo byc inaczej- przeciez wlasnie TO obiecywal PiS wyborcom, czyz nie? Wiec nie odwoluj sie do tego, co bylo za SLD, bo teraz mialo byc inaczej. Mialo byc pieknie- a wyszlo jak zwykle.Tylko retoryka pisuarow jest bardziej zenujaca- geby pelne wznioslych komunalow, a z drugiej strony "police- pizza". No niby luksus, a rzygac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 tupet 27.12.06, 13:43 NNNNNNoo ! Tak Dyzma mowił do swoich przeciwników. Pan Dorn ,teraz nie widzi naruszenia etyki zawodowej i kolesiostwa.Kwituje .... zwrócilem uwagę i wszystko... Mam nadzieję ,że już niedługo tak będzie mozna lekceważyc wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:54 Śp. Kpt. Żeglugi Wielkiej, bo II RP takową miała, Mamert Stankiewicz, napisał w swojej książce zatytułowanej "Znaczy Kapitan" zdanie: "Panie, nich pan przestanie, to przecież skandal jest podobne zachowanie.". To tyle, jeśli chodzi o II RP. Jest rzeczą bardzo dziwną, że przez 17 lat nowej RP, jakkolwiek numerowanej, politycy nie zrozumieli, iż duża część Polaków bardzo sobe ceni uczciwość i _równość_ wobec _Prawa_, czytaj _Sprawiedliwość_. Dzięki takim Polakom wielu przegrało poprzednie wybory, a jak wynika z pojmowania _równości_ wobec _Prawa_ przez przedstawicieli Prawa? i Sprawiedliwości?, następne przegra PiS. I każdy w pszyszłości dostanie taką lekcje pokory od nas uczciwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 13:59 A nie obawiasz sie, ze slowa takie jak honor, ojczyzna, prawo sie zdezawuowaly i KAZDY. kto sie dorwie do wladzy, traktuje nasz piekny kraj jak swoje wlasne koryto? Wkurza mnie taka perspektywa i to tym bardziej im bardziej kaznodziejski ton leje sie z przemowien. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.jed Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:00 A dlaczego nie zamówił żarcia dla całego pociągu jak ma takie dobre serce? Albo mogli użyć do tego celu śmigłowca i zatrzymać pociąg w środku pola bo jakaś ci.. jest głodna. Co za popie...i ludzie nami żądzą. Odpowiedz Link Zgłoś
and_kok Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:00 Jeśli go za serce zły los koleżanki chwycił, to mógł przecież łapciuch sam podejść po kanapki. Mnie tam szkoda tych bidulek policjantów, co odmówić nie mogą, a potem, gdzieś w stawie do góry kołami... Mówię więc rządzącym "Spieprzajcie dziady" małe wzrostem wielkie dziadostwem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:02 beda tkwic przy korycie do upadlego. Mam nadzieje ze swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
psychodad zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:09 Wiedzialem !!!! Pewnie rodzina p. Dorna prowadzi biznes hamburgerowy i dlatego sie nic nie stalo, Surmacz dostal pewnie uwage, dlaczego kupil tylko 2? Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 skoro pies na psa warknąl tzn wszystko w porządku 27.12.06, 22:04 o co ten rwetest? te psy nie zjadły cudzych kanapek tylko grzecZnie przyniosły!! dobre pieski!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 14:59 Ten szczebel już jest ponad prawem a komendant posterunku wyleciał z roboty za to samo. Prawo i sprawiedliwość w wydaniu Dorna Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:00 > Prawo i sprawiedliwość w wydaniu Dorna. Doorna lex, sed lex. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaedlund Arogancja władzy 27.12.06, 15:10 "w odruchu ludzkiego współczucia"? Dorn pogłaskał Surmacza po głowie i będzie cacy, ale to nie w tym rzecz. Surmacz miał CZELNOŚĆ powiedzieć, że „w podobnej sytuacji postąpiłby tak samo jeszcze 100 razy” i za TAKĄ wypowiedź w cywilizowanym kraju wyleciałby NA PYSK Odpowiedz Link Zgłoś
jurek42 Dorn: zwróciłem Surmaczowi uwagę 27.12.06, 15:13 tanie państwo, policja w roli peronowych kelnerów, tak upada nasze państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Dobrze,że z kanapkami nie wpadli pod pociąg..... 27.12.06, 15:29 byłaby okazja do fety i nadania posmiertnie odznaczeń........... ....."zginęli podczas wykonywania obowiązków służbowych"........... A swoją drogą czy wykonanie tego polecenia odnotowali w notatnikach służbowych.... bądź co bądź było to polecenie od samego ministra....Notatnik na pamiątkę mozna dać Surmaczowi o podpisu..... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dzięki Bogu, że tylko kanapki... 27.12.06, 15:37 I tak dobrze, że nie kazał jej dostarczyć do przedziału jakiegoś przenośnego piecyka, na naftę, na przykład... Jeszcze by się coś sfajczyło! (Przecież marzła!) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Wesoły ten Surmacz---uznał to za taką błachostkę, 27.12.06, 15:46 że aż zanosił się od śmiechu w przedświątecznej TV....razem z wygłodniałą panią minister.... Ciekawe co czuły rodziny policjantów z Centralnego oglądając rozanielonego Surmacza ...... Zgineli przez błachostkę podobnego dupka z MSWiA..... Odpowiedz Link Zgłoś