tejon23 30.12.06, 10:51 Spoczywaj w pokoju Saddamie! Ten łotr Bush juz niedługo za wszystko odpowie! Zostaniesz pomszczony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tejon23 Dyktator, który stracił wszystko 30.12.06, 10:52 Spoczywaj w pokoju Saddamie! Ten łotr Bush już niedługo za wszystko odpowie! Zostaniesz pomszczony! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Re: Dyktator, który stracił wszystko 30.12.06, 11:57 tejon23 napisał: > Spoczywaj w pokoju Saddamie! Ten łotr Bush już niedługo za wszystko odpowie! > Zostaniesz pomszczony! Znowu zapomniales wziasc lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
soulbaker Re: Dyktator, który stracił wszystko 30.12.06, 12:59 Dokładnie. Stary nie bierz już tego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pako19 tejon23, weź leki bo ci się pogarsza 30.12.06, 16:38 -------------------------- filatelista.blox.pl/html filatelistyka-pasja z tradycją www.peakoil.pl/ ---coś o ropie i energii na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Re: tejon23, weź leki bo ci się pogarsza 30.12.06, 17:01 A dlaczego nie poszedl w slady Kadafiego? Odpowiedz Link Zgłoś
decisive [...] 30.12.06, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Czy Wy tejon i decisive macie aby dobrze w głowie? 30.12.06, 22:04 Na temat opinii, wyrażonej o Bushu, dyskutować nie zamierzam. Jako zdeklarowana przeciwniczka kary śmierci, też, nie powiem, żebym odczuwała szczególną satysfakcję z wykonania wyroku na Husajnie, ale - niewinny? zostanie pomszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalizm1 Re: Czy Wy tejon i decisive macie aby dobrze w gł 31.12.06, 21:42 koloratura1 napisała: > Na temat opinii, wyrażonej o Bushu, dyskutować nie zamierzam. > Jako zdeklarowana przeciwniczka kary śmierci, też, nie powiem, żebym odczuwała > szczególną satysfakcję z wykonania wyroku na Husajnie, ale - niewinny? zostanie > pomszczony? - dlaczego jestes przeciwniczka KS? z religijnych i emocjonalnych powodow? czy racjonalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy Wy tejon i decisive macie aby dobrze w gł 03.01.07, 03:10 kapitalizm1 napisał: > > - dlaczego jestes przeciwniczka KS? > > z religijnych i emocjonalnych powodow? > > czy racjonalnych? Z religijnych - w żadnym razie: jestem osobą bezwyznaniową, w dodatku - agnostyczką. Z emocjonalnych - zapewne: a może gubi mnie też i nadmiar wyobraźni. Po prostu wyobrażam sobie jak podłym trzeba być człowiekiem, żeby wykonać wyrok, na chłodno pozbawić życia drugiego człowieka, choćby i arcyzbrodniarza. I robi mi się niedobrze... Ale chyba najważniejszy powód, to właśnie racjonalny: zdarzają się pomyłki sądowe, a po wykonanym wyroku nie da się już niczego zmienić... Nie wiem, jak w podobnym przypadku mogą dalej żyć sędzia, który taki wyrok wydał oraz kat, który go wykonał. Odpowiedz Link Zgłoś
mjrosin Dyktator, który stracił wszystko 02.01.07, 22:59 Dziwnie sie czuje gdy to zobaczylem. Przerazajaca byla jego smierc ale rowniez ta ktora sial...Nie wiem co powiedziec. Czuje strach. Odpowiedz Link Zgłoś