galba 03.01.07, 07:22 Tak dla pełnej jaskości - to z tymi ludźmi Tusk chce budować nową, lewicową alternatywę dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 07:29 galba napisał: > Tak dla pełnej jaskości - to z tymi ludźmi Tusk chce budować nową, lewicową > alternatywę dla PiS. > Tusk z Millerem coś chce budować? A ja myślałem, że Miller to trup polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm galba nie nudz juz swoimi urojeniami... 03.01.07, 07:51 nikomu tego nie wmowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: galba nie nudz juz swoimi urojeniami... 03.01.07, 08:26 czytając niektóre posty, widać jak na dłoni, że atak na galbe jest sponsorowany, zresztą, poziom merytoryczny wypowiedzi w we wszystkich przypadkach jest równy Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: sponsorowany to chyba jest galba... 03.01.07, 08:47 podobnie jak cala reszta tej burdelowo-pisowskiej grupy trzymajacej wladze..zeby bylo jasne - to cale szlachetne towarzystwo : lepper, kaczynski, lyzwinski ze swoimi asystentkami, giertych z swoimi mlodzianami itp.itd - sponsorowane jest pieniedzy polskich podatnikow.. najwybitniejszym fachowcem w tym gronie wydaje sie byc pan byly premier, ktoremu widac tak zaimponowal nikodem dyzma w roli prezesa banku zbozowego, ze postanowil dorownac literackiemu pierwowzorowi .. jego tez zasponsorujemy , bo PKO BP to spolka skarbu panstwa .. Odpowiedz Link Zgłoś
brabancja Przypominam. Jędykiewicz prał pieniądze 03.01.07, 08:59 fundacją kościelną. Szukaj Stella Maris. A to przecież faworycji obecnego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A kto płaci ? Ja robię to za darmo. Głupota mnie 03.01.07, 09:14 złości. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez No dobra, ale tylko pierwszy milion można ukraść 03.01.07, 09:15 Potem to już ciężka praca "na swoim". Wiadomo tez , że zachodni inwestorzy przychodzili do prawdziwych fachowców, a nie nieudaczników z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk pisiorki "odkryły" kolejną "aferę"... 03.01.07, 08:39 pisiorki jak zwykle narobiły krzyku i pewnie wyślą brygadę antyterrorystyczną, aby (pod obstrzałem kamer TV TRWAM) aresztować i doprowadzić przed oblicze prokuratora "winnych". A za kilka miesięcy zrobi się cichutko... I tylko z państwowej (czyli naszej) kasy trzeba będzie wypłacić kolejne sowite odszkodowanie za szkody moralne i inne poniesione przez niesłusznie posądzonych i osadzonych... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz rozumiem, że nie lubisz kaczystów.. Ja też ich 03.01.07, 09:46 nie lubię ale powiedz; naprawdę jest ci wszystko jedno czy Miller nas wydymał czy też nie? Bo akurat w tej sprawie to trzeba kibicować prokuraturze. Nie da się po dwóch miesiącach prowadzenia działalności "trafić" interesu za milion baksów. Biznes to nie totolotek - tu, jeśli ktoś jest skłonny zapłacić taką kasę to zdecydowanie wie za co. Ja też bym chciał się tego dowiedzieć.... Chyba nie jesteś w stanie uwierzyć, że ktokolwiek ot tak - bez powodu, wykłada taką forsę za zwykłe pośrednictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny znowu ci się biedaku wszystko miesza 03.01.07, 07:32 To pewnie przez stres związany z koalicja "gwałtownej" samoobrony. A sojusze z SLD to tworzą radni PiS-u w niektórych miejscowościach... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa_polska Re: Brawa dla Dziennika za ujawnianie czerwonej m 03.01.07, 09:20 Ja, ja der Dziennik zawsze na czele. Powiernictwo nazistowskie wynagrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Moze cos sie wreszczie zaczyna zmieniac na lepsze? 03.01.07, 07:49 Jesli jeszcze sie dowiem, ze tocza sie sprawy wyjasniajace "przypadkowe" zwolnienia przez bylych prezydentow najwiekszych bandytow, wyjasnia czemu naprawde zabito ministra sportu, generala Papale...to zaczne wreszczie wierzyc, ze zaczyna sie rozliczanie najwiekszych przestepcow( a cos mi mowi, ze rodzinka Millerow pojawi sie w kontekscie takich wydarzen z kilka razy). Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 07:52 PiS przetnie te ropiejące wrzody postkomuny. Widac że korupcja postkomuny była ogromna i im prędzej się z tym skończy i wsadzi winnych do więzienia tym lepiej dla Polski. P.S. Czy wiecie że lewacy podszywający się pode mnie i próbujący mnie ośmieszyć pisali nawet w Sylwestra ok. północy (gdy ja bawiłem się i przez kilka dni nawet przez myśl mi nie przyszło zajrzeć na forum GW)... Pokazuje to kim są osoby krytykujące mnie na forum - najczęściej żałosnymi młokosami, którzy nawet w Sylwestra o północy nie mają nic lepszego do roboty niż pisanie na forum. To już groźna obsesja wymagająca leczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 07:59 Idz sie wal ksenofobie Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 08:09 No właśnie - "merytoryczny" argument dzieciaka z SLD którego "inteligencja" nie pozwala na napisanie niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
wazelina2005 SLD i PO to siły grożne dla Polski 03.01.07, 08:50 czyje interesy oni reprezentuja? Wiadomo. Posłuchajcie Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 08:08 > PiS przetnie te ropiejące wrzody postkomuny. > Widac że korupcja postkomuny była ogromna i im prędzej się z tym skończy i > wsadzi winnych do więzienia tym lepiej dla Polski. troszku naiwnie nic nie zrobia a wiesz dlaczego bo nikt nie chce zlikwidowac żłobu. Oni wszyscy tkwia w komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 08:10 Oj, likwidują go likwidują. Juz wywalają "fachowców" z SLD ze spółek skarbu państwa... A jak SLD płacze - jaką to miało "fachową" kadrę.... Hahahaa... Znałem jak paru takich "fachowców" z SLD.... Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 08:25 I wymienia na fachowców z LPR, Samoobrony...... wlos sie jezy na glowie.... palestrina2005 napisał: > Oj, likwidują go likwidują. > Juz wywalają "fachowców" z SLD ze spółek skarbu państwa... > A jak SLD płacze - jaką to miało "fachową" kadrę.... > Hahahaa... Znałem jak paru takich "fachowców" z SLD.... Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 08:28 > Oj, likwidują go likwidują. > Juz wywalają "fachowców" z SLD ze spółek skarbu państwa. i dalej nic nie chodzi o to aby zmienic leszka na kazia. bo bedzie robil dokladnie to samo dalej panstwo ma wplyw na 5000 firm, instytucji (taka mala spoldzielnia ) trzeba sie tego pozbyc i to szybko bo jak posiedza jeszcze pare lat to tez beda na rozne konta splywaly milony. Niestety kasa interesuje wszystkich tch co maja i tych co nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A zastępują ich " fachowcy " z MW oraz PIS ot 03.01.07, 09:21 kolej aby nasi się dorobili. Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 09:55 Skoro już rozmawiamy merytorycznie, to podaj mi chociaż jednego fachowca którego wymienił pis w radzie nadzorczej jakiegoś banku chociażby. I dlaczego jaśnie panujący prezio jakoś do tej pory nie podał nazwiska szefa NBP skoro mają tylu fachowców, a termin ustawowy zdaje się już minął? I dlaczego np. taki Marcinkiewicz nie spełniający żadnego z warunków dot. objęcia stanowiska prezesa banku nagle zostaje tylko doradcą prezesa? Mam pisać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 10:20 Nie będę Ci pisał nazwisk (bo to co wiem to wiem od znajomych a ja wolę pozostać anonimowy) ale w wielu firmach powymieniano Rady i Prezesów. Co do banków -nie jestem z tej branży ale w PKO już szykują się zmiany... Co do Prezesa NBP - widać trudno naprawdę dobrego kandydata znaleźć w naszym kraju... w wiedzy z ekonomii niestety dalej jesteśmy zacofani w stosunku do wielu krajow Zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 10:36 Bankowością jako taką zajmuje się od 10 lat. I mogę Cię zapewnić że te zmiany o których mówisz są niestety nieporozumieniem. Niestety większość tych stanowisk została przyznana według klucza partyjnego. Ci ludzie nie mają wiedzy, nie mają również doświadczenia. Na całe szczęście banków państwowych w zasadzie już nie ma więc za dużo nie spieprzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 11:35 A wcześniej to przyjmowali takich doświadczonych ludzi ????? HGW jakie miała doświadczenie - sama podobno mówiła w mediach że żadne.... Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 12:07 Hmm. Myślałem że sobie poduskutujemy i zrozumiesz o co mi chodzi. A skoro już o niej piszemy. Na początku lat 90 tych w tym kraju wszystko się tworzyło od nowa. A HGW była członkiem chociażby Komisji Kodyfikacyjnej Prawa Bankowego (wiesz co to jest?). Osobiście nie słyszałem aby HGW twierdziła w mediach że nie ma doświadczenia. Pamiętasz ten czas na początku lat 90 tych? Chaos, inflacja i znienawidzony Balcerowicz dzięki któremu mamy teraz rozwój gospodarczy. Niską inflację itd. Ale wracając do meritum. NIE PORÓWNUJEMY CZASÓW TERAŹNIEJSZCYH DO PRZESZŁYCH. MIAŁO BYĆ PRZECIEŻ INACZEJ!!! Nieprawdaż? Członkowie rad nadzorczych chociażby mieli być wybierani w konkursach!!! Jest tak? NIE!!! Mogę tak wymieniać bez końca. Nic się niestety nie zmieniło. A porównywanie się do czasów przeszłych jest raczej nie na miejscu, chyba że dla Ciebie jest miara. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I co miłośnicy SLD. Łyso Wam teraz ???? 03.01.07, 16:18 Nie jest idealnie - przyznaję. Daleko jest do ideału - przyznaję... Ale jest postęp - jest lepiej niż za korupcyjnych układów - SLD i grubej kreski. Jak jest korupcja to na mniejszą skalę. Nie ma już tak gigantycznych przekrętów jak w latach 90tych... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dorobili się i z lewa i z prawa.Ale naszym się 03.01.07, 09:17 należy za lata walki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper wiesz to od Tuska, czy to Twoje pobozne zyczenie? 03.01.07, 08:10 Twoje wypowiedzi w stosunku do wykształcenia sa albo manipulanckie albo nie dostałem w zyciu po gebie Odpowiedz Link Zgłoś
oranje nic sie nie posypie 03.01.07, 08:22 ...kaska jest bezpieczna na Bahama czy innych Kajmanach. Stuknieci jestescie epatujac sie publikacjami o czubku gory lodowej. Jakos umyka waszej uwadze glowna kasa, ktorej ledwie czesc czasteczka sie ujawnila kiedys przy "zwrocie pozyczki PZRR" i ktora...., a zreszta! Oni maja racje - tylko szczekac potraficie, literki na klawiaturze skladac jako-tako i jak psa mozna was gonic! A tak samemu pomyslec?! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .......Gdyby..... 03.01.07, 08:31 w ten milion zamieszany byl ktos z koalicji tytul zwalilby ten rzad w dwie sekundy.A tu co?Prawie nic.Gdy lewica kradnie miliony -problem biznesowy,gdy ktos z koalicji podwiozl hamburgery-afera na caly kraj.Ot i oblicze rasowego lewaka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .......Gdyby..... 03.01.07, 08:36 A tytul w Dzienniku brzmi-Rodzina Millera w podejrzny sposob zarobila miliony- A moze ta-Zlodziejski Premier lub Mafia byla u wladzy.A tu skromnie jakby nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: .......Gdyby..... 03.01.07, 09:55 presentation1 napisał "A tytul w Dzienniku brzmi-Rodzina Millera w podejrzny sposob zarobila miliony- A moze ta-Zlodziejski Premier lub Mafia byla u wladzy.A tu skromnie jakby nic sie nie stalo." Jeżeli wiesz co to odpowiedzialność za słowo to się nie dziw. Chyba że nie wiesz. Jeżeli masz chociaż trochę pojęcia o wynagrodzeniach przy tego rodzaju pośrednictwie to się nie dziw. Chyba że nie wiesz. Jeżeli masz pojęcie że faktycznie doszło do opisanej transakcji to się nie dziw. Chyba że nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .......Gdyby..... 03.01.07, 08:44 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=26741 Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Widzę że nie lubisz demokracji i wolności słowa 03.01.07, 08:35 skoro chcesz wykasować posty tych co myślą inaczej... Proponuję zerknij do encyklopedii (tylko nie wydanej w PRL) i zobacz sobie definicje "demokracji" i "wolności słowa"... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Widzę że nie lubisz demokracji i wolności sło 03.01.07, 08:47 > skoro chcesz wykasować posty tych co myślą inaczej... Miałbys rację gdyby chodziło posty myślących. Ale chyba nie chcesz powiedzieć, że w poście <galby> jest coś zbliżonego do myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wazelina2005 Koalicja skonczy wkrótce z tym lyberalizmem 03.01.07, 08:51 toi my bedziemy decydowac co jest prawdą a co nie. Niech żyje Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Widzę że nie lubisz demokracji i wolności sło 03.01.07, 09:21 Poziom postów Galby bije na głowę poziom postów przeciętnego miłośnika SLD na tym forum... Gdyby zastosować kryteria intelektualne to trzeba by wykasowac 90% postów miłośników SLD. Bo poza bluzgami nie zawierają żadnej treści... Jednak na tym polega wolność słowa ze moga się wypowiedzieć i mądrzy i głupi. Zatem jestem przeciwny kasowaniu na tym forum postów miłośników SLD chyba że zawierają wyjątkowo chamskie i niecenzuralne słownictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Do Admin - to wykasujcie cały wątek... 03.01.07, 09:38 teraz jak wykasowaliście post mojego poprzednika wygląda jakbym odpowiadał na post Galby a tak nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
asmyk7 należy szukać wśród tych, którzy skorzystali 03.01.07, 08:37 Miller skutecznie zniszczył SLD, podkopał na długie lata opinię całej polskiej lewicy i utrudnił działanie sił liberalnych, dla których nowoczesna socjaldemokracja jest naturalnym sojusznikiem. To otworzyło drogę do władzy partiom populistycznym i faszystowskim. Ich prostacka i obłędna ideologia wraz z brakiem kadr na odpowiednim poziomie, prowadzi do zmniejszenia znaczenia Polski w UE, a to jest na rękę przede wszystkim Rosji (pewnie innym krajom też, ale na ten temat niech się wypowiedzą znawcy polityki zagranicznej). Na Millera trzeba patrzeć nie jak na jednego z przywódców lewicy, lecz jak na tego, który lewicę zniszczył. Czy przyczyną takiego działania, w ostatecznym rozrachunku szkodliwego dla Polski, były jedynie kompleksy wobec Kwaśniewskeigo i chęć budowania za wszelką cenę własnego dworu, czy może dobrze mu za to zapłacono? Próby budowania czegoś z lewicą nie oznaczają dziś współpracy z Millerem. Są raczej próbą odnawiania ruin, jakie za sobą zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Wallenrod Miller? 03.01.07, 09:52 Bardzo mi się podoba kreowanie tow. Millera na Wallenroda. Rzeczywiście, obiektywnie rzecz biorąc, pan Miller jak mało kto przyczynił się do spadku wpływów komuny w Polsce. Ale... Ale pan Miller nie działał sam. Pan Miller był znanym działaczem partyjnym od dłuższego czasu. Pan Miller zarzekał się, że nie ma zamiaru kandydować na stanowisko przewodniczącego czy sekretarza (nie pamiętam, jaki tytuł nosi capo di tutti capi w SLD). To aktyw musiał przekonać pana Millera, zeby zechciał przejąć ster ukochanej partii po takich intelektualistach, jak pan Cimoszewicz lub pan Oleksy, którzy byli ponoć za mało dynamiczni. W końcu ktoś musiał pana Millera wybrać. A jaki pan Miller był i jest - każdy widzi. Władze SLD, które go wybrały, mogły się z grubsza orientować, jakie pan Miller ma cechy osobowościowe i poziom inteligencji i jak prawdopodobnie pokieruje organizacją. W końcu są tam ludzie myślący (może nie wszyscy, ale dość dużo takich by się znalazło). Chyba, że ich stanowczo przeceniam? Tow. Miller już nie jest capo di tutti capi. Na jego miejsce wybrano jego klona, który ma bardzo podobny typ osobowości i inteligencji (nawet odzywki ma w tym samym stylu - chyba że pisze je im kto inny - podejrzewam, że pan Urban), a różni się tym, że jest młodszy i dynamiczniejszy, i że nie zdążył się umoczyć w czasach tzw. realnego socjalizmu. Jeżeli pan (pani?) asmyk7 ma rację, to jest jeszcze gorzej, niż myślałam. Toż to spisek przeciw Polsce, świadomie prowadzony przez elitę SLD. Zniszczyć SLD, żeby dopuścić do władzy szkodliwych oszołomów. Nie podejrzewam jednak nawet elity i to nawet SLD o tak wysublimowane możliwości intelektualne. Raczej należy przyjąć, że inteligencja tych elit jednak nie jest aż taka duża, jakby chciały to widzieć. A swoją drogą, jak to jest, że ludzie, którzy z zapałem zwalczali kapitalizm nagle sami stają się kapitalistami? W którym momencie są wiarogodni? Czy można mieć do nich zaufanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Milion dolarów dla syna Millera (nagrody czy łapów 03.01.07, 08:40 I znowu Wyborcza manipuluje tytułami! Napisała "Milion dolarów dla syna Millera" tak jakby chodziło o przyznanie nagrody w wysokości miliona dolarów! Zamiast napisać wprost "Milion dolarów łapówki dla syna Millera?". Oczywiście ten tytuł byłby idealnym gdyby to chodziło o kogoś z PiS. Ale niedoczekanie wasze!!! Wyborcza, jako przyjaciel postkomuny, nigdy stanowczo nie chciała oczyszczenia życia politycznego, społecznego i gospodarczego ze wszelkich mend, skorumpowanych aparatczyków i śmieci historii. Ta sprawa jest pochodną zbyt szybkiego zamknięcia sprawy "moskiewskiej pożyczki". Przykład ten zwraca uwagę na jeszcze jedną ważną rzecz; dekomunizacja w Polsce jest na pewno bardzo potrzebna, ale nie będzie miała już takiego znaczenia jak kiedyś, bo to już nie aparatczycy okradają i psują Polskę, ale ich synowie a nawet wnuki. _________________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez GW milion dolarów ( nagrody?) dla syna Millera . . 03.01.07, 09:12 sympatyk_pis napisał: > > I znowu Wyborcza manipuluje tytułami! Napisała "Milion dolarów dla syna Millera > " > tak jakby chodziło o przyznanie nagrody w wysokości miliona dolarów! Trzeba sprawdzic jego PIT, może zapłacił od tej "prowizji" podatek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 O co tyle halasu ? 03.01.07, 10:01 Jest jeden noblista wiecej, trzeba byc z tego dumnym , a nie narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks A kiedy sledztwo w sprawie Jaromila Netzla? 03.01.07, 08:43 Pół roku temu Rzeczpospolita zamieściła kilka artykułów na temat prominentnej postaci - prezesa PZU z nominacji PiSu Jaromila Netzla. Podejrzane sprawy tego prawnika i prokurenta firmy, która upadła, olbrzymie kwoty jakie otrzymywał czekiem (120.000 zł) i gotówką (200.000 zł) czyli z pominięciem systemu bankowego nie są przedmiotem śledztwa prokuratury. Obecny układ rządowy wyraźnie daje sygnały, że swoich chroni, ściga innych. A sprawę Millera juniora prokuratura rozpoczęła przed czterema laty czyli jeszcze za rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez A kiedy sledztwo w sprawie Netzla? 03.01.07, 09:16 blendyks napisał: Juz było, niczego nie wykazało. A u was w SLD leją po mordach murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 08:47 A ktoś tam niedawno musiał odszczekać swoje słowa o SLD, jako organizacji przestępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Sypie się komuna, posypie się i PiS-LPR-SO 03.01.07, 08:53 Wyłażą na wierzch układy i układziki. Niby zarobił, jest faktura, był pewnie i podatek, tylko teraz ktoś zadał pytanie JAKIM SPOSOBEM, DLACZEGO ON. Potem będą pytania o fachowców z Młodzieży Wszechpolskiej, o Mojzesowicza, synów i córki Samoobrony, polityczne nominacje PiSu. Bo to naturalna kolej rzeczy: najpierw wkładamy SWOICH, żeby przejąć władzę, ale potem niektórzy swoi wstawiają jeszcze innych zaufanych, tylko tym razem z "klucza biznesowego" - jak ty mi, to ja tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Pytasz o synow i corki? 03.01.07, 09:06 Spytaj sie o to samo kierownictwo PO.Wiekszosc z nich to byli synowie wysokich dygnitarzy komunistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pytasz o synow i corki? 03.01.07, 09:08 Dwa z brzegu nazwiska-Rokita,Miodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pytasz o synow i corki? 03.01.07, 09:43 Ziobro, Marcinkiewicz, Kaczynscy :-) We Francji widac slabo polonia zorientowana... Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Donald Tusk: milony Polaków są zaniepokojone .... 03.01.07, 09:09 "Nie wróży to dobrze Polsce, jest przykładem destrukcji i psucia państwa. Jest to droga donikąd, to stracona szansa kolejnego młodego pokolenia Polaków". Święte słowa panie Donaldzie. Czy w tej sytuacji miliony Polaków mają prawo oczekiwać od SLD odcięcie się od Millerów i Kwaśniewskich, a od PO rezygnacji z sojuszu z SLD, a nie usuwania Rokity poza nawias polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Donald Tusk chce waaaadzy... 03.01.07, 09:51 bo waaaadza to psieniadze.Z DIABELKIEM ROKITA MU NIE WYSZLO , to zwrocil sie w kierunku czerwonych hrabiow i baronow,ktorzy juz nie jeden piec rozwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 09:09 galbo, Gdyby naprawde zalezalo ci na PELNEJ jasnosci, nie omieszkalbys przypomniec, z jakimi ludzmi zbudowal sojusz brat Jaroslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 09:18 Gratuluję tematu i podaję w przybliżeniu adres, gdzie PP.Millerowie zainwestowali z takim trudem zdobyte miliony. Suwalszczyzna; Gmina Rutka Tartak, w pobliżu wsi Postawele, nad jeziorem powstał ośrodek szkoleniowy, ogrodzony szczelnie murem z kamienia. Chroniony dzień i noc przez Panów z psami. Juniorowi zdarza się jeżdzić po pijaku po wsiach i krzyczeć "ja was k... wszystkich wykupię". Natomiast po skończeniu i zamknięciu wspomnianej inwestycji, już nie kupuje gruntów. Zaistniał tam natomiast P.Palikont /czy jak mu tam/, teraz on ostro wykupuje ziemię. To tak gwoli informacji, a nuż się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa_polska Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 09:18 Pan Wałęsa wspominał, że pierwszy milion trzeba ukraść i wziąść sprawy w swoje ręce, ale myślał o złotówkach, choć i milionik dolarów też 'wzion". Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A wczoraj banda glupkow na mnie naskoczyla 03.01.07, 09:29 gdy tlumaczylem im podstawy ekonomii globalnej.Nie ukrzdniesz,to ciebie okradna.Zlodziejstwo wcale nie jest zle, ma nawet blogoslawienstwo naczelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest premier tysiąclecia :) 03.01.07, 09:20 Co za suchy artykuł. Czyżby dla GW większym zagrożeniem dla Polski było to co posłowie Samoobrony noszą w rozporkach, niż to co się kryje za takimi operacjami finansowymi jak ta opisana ? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zadajesz glupie pytanie... 03.01.07, 09:43 To co ma w portkach samo-obrona jwst medialne i smieszne,a pieniadze raczej nie smiesza, czesto powoduja nerwobole u niedoswiadczonego zlodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 09:21 Cóż, czerwone świnie liczyły na co najmniej 2 kadencje i nie starczyło czasu na zatarcie śladów Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A jaka to dla ciebie roznica, 'czysciochu' 03.01.07, 09:34 czy te pieniadze ukradli komuchy czy liberalowie? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf to jak badanie lodu 03.01.07, 09:24 to cale postepowanie sadowe to jak badanie lodu - beda badac, badac i badac i wszystko sie rozplynie miedzy palcami... wspieram www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Mowisz,badanie ludu ... 03.01.07, 10:10 Obadali go juz komuchy i solidaruchy, nie wiem czy liberalom cos zostanie do obadania. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz czyli co sugerujesz? Nie badać takich spraw? 03.01.07, 10:14 jest ci obojętne czy Miller/b.premier okradł nas czy nie? Jak masz jakieś wątpliwości co do czynu Millera to otwórz sobie własną firmę i spróbuj w dwa miesiące zarobić milion baksów za zwykłe pośrednictwo.. Zresztą co ja gadam - spróbuj zarobić ten sposób milion w dziesięc lat..... Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 09:27 Nie galba. To tylko ty CHCIAŁBYŚ, żeby Tusk wszedł w przymierze z tymi ludźmi. Mówisz o tym od roku, chociaż jak dotąd nic się w tym kierunku nie wydarzyło. Ty galba wiesz lepiej od Tuska, czego on chce. Stajesz się z dnia na dzień coraz bardziej żenujący. Kłamiesz bardziej niż Wyborcza. ----------------------------- Dlaczego to wciąż jest aktualne? Dlaczego w Polsce? www.youtube.com/watch?v=xT84h4H0xwQ Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Milion dolarów dla syna Millera 03.01.07, 10:12 A jak to jest we władzach Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest przeczytajcie ten art na dziennik.pl 03.01.07, 09:30 to jest naprawdę niezły czad. Ciekawe przez ile lat będzie wypływać to g.. narobione przez komuchów. A tak przy okacji - co się dzieje z Olą Jakubowską - w pierdlu jest czy na wolności ? Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: przeczytajcie ten art na dziennik.pl 03.01.07, 10:29 Dzięki za sugestię. Rzeczywiście - smakowite! Odpowiedz Link Zgłoś