Dodaj do ulubionych

Pytanie do facetów ;]

10.01.08, 23:37
jak dziewczyna okłamie chłopaka swojego, że jest jej pierwszym a po miesiącu,
dwóch przyzna, że to wielkie kłamstwo jak to się może skończyć dla związku
?????????
Proszę o bardzo poważne potraktowanie problemu ;]

ps. nie żebym ja tongue_outP
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Pytanie do facetów ;] 11.01.08, 00:02
      Ja nie facet ale Ci odpowiem - wszystko zależy od tego jak bardzo poważnie facet
      traktuje związek, bo jak mu wisi to będzie mu też pewnie wisiało, że go
      dziewczyna okłamała. Jak związek jest dla niego ważny to są dwa wyjścia - albo
      wybaczy kłamstwo (wybaczy, jak się odpowiednio do niego podejdzie z tematem
      hehehe) albo i nie wybaczy i może nawet dalej będzie z tą dziewczyną, ale przy
      każdej nadarzającej się okazji będzie wypominał, albo po prostemu adios (ale w
      to śmiem wątpić).
      A tak wogóle to chyba coraz mniej facetów przywiązuje wagę do tego, czy ktoś był
      przed nim czy nie (no wiadomo, żeby nie był zbyt wielu hihihi). Bardziej bym sie
      przejmowała nie byłymi partnerami a właśnie kłamaniem smile bo trudno jest potem
      ufać komuś kto zrobił to chociaż raz sad.

P.S. A czy ona była jego pierwszą? tongue_outbig_grin
      P.S.1. Myślisz, że jakiś facet Ci odpowie???
      P.S.2. Mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z tego co napisałam hehehe.
      • galaxian1 Re: Pytanie do facetów ;] 11.01.08, 09:57
        Napewno facetowi bedzie z tego powodu bardzo przykro.
        Faceci maja cos z tym "byciem pierwszym" i jesli najpierw go w tym
        upewnila, a potem okaze sie to klamstwem... to bedzie to powazna
        sprawa. Lepiej jest od razu sie przyznac do prawdy... a nie klamac.
        Jak zareaguje, to zalezy od faceta... moze sie to skonczyc tylko na
        zdziwieniu i smutnej mince, a moze sie rozpasc znajomosc.
      • gugi14 Re: Pytanie do facetów ;] 11.01.08, 10:35
        akurat Ten facet jest konserwatywny i to jest jego pierwsza dziewczyna;

hehe zalezy jeśli było ich dużo a facet nie jest typu figo fago, to chyba zaniży
        by nie przestraszyć dziewczyny no nie ????
      • agamasia Re: Pytanie do facetów ;] 11.01.08, 13:37
        Aniuta toż to prawdziwy wykład uskuteczniłaś wink))
        • aniuta75 Re: Pytanie do facetów ;] 11.01.08, 14:26
          Gupoty same bo już późno było tongue_outbig_grin.
    • blackfoam Re: Pytanie do facetów ;] 24.03.08, 19:24
      Ja mam podobny problem, tylko, że w odwrotną stronę. Moja dziewczyna, nie miała
      nigdy chłopaka i powiedziałem jej, że ja, nie miałem wcześniej żadnej baby smile
      (chce dziewczyna poczekać z seksem parę miesięcy no i chce mężczyzny tylko „dla
      siebie” – mają ludzie wymysły w związkach uncertain) jak mam jej powiedzieć, że miałem
      wcześniej 4 kobiety? Przyznać się, a może powiedzieć, że miałem tylko jedną?
      Przecież to jest najnormalniejsze w świecie. Dla mnie ilość partnerów nie
      stanowi żadnego problemu. Ona jest naprawdę fajną i miłą dziewczyną. Może mi
      doradzicie?

Odnośnie zapytania w temacie: Ja uważam, że nie powinno być żadnego problemu,
      gość powinien to zrozumieć. Zwłaszcza jak padło słowo przepraszam. Przeprosiłaś?
      Kłamstwa w związkach przytrafiają się każdemu. Akurat to kłamstwo nie jest
      niczym ważnym. W jakich my czasach żyjemy? Zresztą, kogo obchodzi, czy jest się
      pierwszym czy drugim czy trzecim. Liczy się związek !!! To co jest teraz !
      Ostrzegam ! Jeśli jednak ma problemy z tym, to faktycznie jest fanem radia
      maryja a takich to należy omijać szerokim łukiem, bo potem będzie nawijał o
      kalendarzyku małżeński, albo będzie proponował leżenie krzyżem na łóżku w nocy i
      inne tego typu przyjemności rodem z Torunia smile Jeśli jest konserwatywny, i tym
      się zasłania, to nie koniecznie musi chodzić o wiarę smile Należałoby się
      zastanowić czy nie jest gejem. W końcu niektórzy ludzie nie są świadomi swoich
      preferencji seksualnych. Gdzieś kiedyś czytałem o takim przypadku, nie żartuję:
      Bierze sobie facet, kobietę za żonę, jest bardzo bardzo religijny, a w
      rzeczywistości ma inne potrzeby. Tu ma żonę, a na boku.... ma kochanka smileHahaha
      smile Przypatrz mu się dobrze, jak się zachowuje, żeby potem nie żałować. Zawsze
      można znaleźć lepszy model smile
      • milka323 Re: Pytanie do facetów ;] 24.03.08, 20:36
        no ja nie wiedziałam, że lolum się przekształcił w poradnię ds.
        związków ;P.
        • agamasia Re: Pytanie do facetów ;] 24.03.08, 23:14
          No wiesz jak komuś coś leży na wątrobie , to najlepiej się wygadać smile
          • gugi14 Re: Pytanie do facetów ;] 26.03.08, 10:04
            ehehehe ;] no jak na razie kumpela dalej jest z tym chłopakiem więc chyba sobie
            już odpuścił a jeśli chodzi o te kłamstwa to tak do końca nie jestem za tym, że
            w każdym zwiazku zdarzają się one.... można w końcu się przyzwyczaić do tego bo
            łatwiej jest kręcić... do czasu...
    • debest3 Re: Pytanie do facetów ;] 26.03.08, 13:59
      szczerze mówiąc nie przywiązywałem do tego nigdy zbyt wielkiej wagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka