Dodaj do ulubionych

Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie

• goglle Uwaga to temat zastepczy. Sługusy Watykanu. 11.01.07, 16:12
      Odwracaja uwagę od skandalu koscioła za pieniądze podatnika.
    • puuchatek Oj Junkier, Junkier... 11.01.07, 16:14
      junkier napisał:

> Erratum
      > Gonie? Brzydze sie michnikowszczyzna i wyskugiwaniem sie komuchom.

I w związku z tym użyjesz każdego łgarstwa? Bo dalej nie wskazałeś, gdzie ja mianowicie "broniłem komuchów". Wiesz, ja - choć generalnie z Michnikiem bardzi często się nie zgadzam - brzydzę się przede wszystkim hipokryzją.

> I nei tylko
      > ja domagam sie lustracji: (...)

Ja nie krytykuję lustracji. Ja krytykuję tę karykatrurę lustracji, którą proponują nam Kaczyńscy. I zważ, prosiaczku, że Twój Wielki Wódz mówi tylko o odebraniu ubekom PRZYWILEJÓW, a nie emerytur. Więc nie wyskakuj przed szereg ;-)

> Co do 'ukochanej LPR' tos z lekka przesadzil, narodowcow cenie ale prywatnie
      > jestem sympatykiem UPR. Jedna literka w skrocie ale zawartosc nieco sie rozni.

To fascynujące. Sympatyk UPR, czyli superliberał, który popiera rząd podnoszący podatki i systematycznie zwiększjący sferę ingerencji państwa w życie obywateli... Powiedziałbym, że to rodzaj politycznej schizofrenii - gdyby nie to, że zwolennicy UPR zawsze byli dziwni. Taki pan Michalkiewicz na przykłąd: z jednej strony pisujący w superliberalnym "Najwyższym Czasie", z drugiej udzialający się w Radiu Maryja, dla którego "liberał" to najgorsza obelga... Z jednej stromy sympatyzujący (swego czasu chyba wręcz członek, ale głowy nie dam) z UPR, z drugiej - startujący w wyborach z listy LPR, a więc partii, która poza jedną literą w skrócie różni się jeszcze podejściem do gospodarki, partii antyliberalnej, w programie ekonomicznym - po prostu bolszewickiej...

Junkierku, prosiaczku, zdecyduj się na coś. Nie da się być jednocześnie superliberałem i zwolennikiem LPR i obecnej koalicji. Oczywiście pod warunkiem, że się choć trochę myśli, a nie tylko automatycznie podchwytuje demagogiczne hasełka...

No i - oczywiście - do moich zarzutów się nie odniosłeś. Bo i po co, prawda? Ważne, żeby sobie pokrzyczeć, przypomnieć, że "to wszystko wina Michnika" (jakież to dzisiaj poprawne politycznie)... A fakty? A logika? Kto by się przejmował takimi szczegółami...

Oto obraz elektoratu obecnej koalicji. Fajnie.
      • junkier Popieram J. Kaczynskiego w sprawach pozagospodarcz 11.01.07, 16:20
        Popieram J. Kaczynskiego w sprawach pozagospodarczych wiec gdzie
        tu "schizofrenia". Program polityczny PiS jest w wielu miejscach zbiezny z
        programem UPR a ja nie jestem sekciarzem, trzeba szukac tego co laczy a nie
        tego co dzieli. Dopoki komuna i postkomuna w Polsce nie zostanie ostatecznie
        ugrobiona. Potem bedzie mozna bawic sie w rozne doszukiwanie sie roznic...
    • ja.wars Bardzo dobry krok. tak trzymac 11.01.07, 16:18
      i karac przestepcow z NB/SB. Nikt nie musial isc do tej zbrodniczej sluzy,
      wymierzonej przeciw Polakom. Ci, ktorzy tam pracowali powinni byc pozbawieni
      wszelkich apanazy i skazani na zycie w nedzy, albo wsadzani do wiezien jesli
      dopuscili sie zbrodni.
    • niekoszerny1 Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 16:18
      NAJWYŻSZY CZAS - Popieram Pana Premiera w 100% !!
      • ja.wars i konfiskowac im caly kradziony majatek! 11.01.07, 16:19
    • ryssio Wygląda na to że nie tylko zaplacimy odszkodowanie 11.01.07, 16:20
      Eureko, ale jeszcze przez głupotę Kaczyńskiego złożymy się wszyscy na
      odszkodowania dla esbeków.
      Co takiego piła czy paliła w ciąży jego mamusia, że coś takiego się urodziło?
    • niekoszerny1 Najwyższy czas - popieram Pana Premiera w 100% !! 11.01.07, 16:22
      • funny5 Re: Najwyższy czas - popieram Pana Premiera w 100 11.01.07, 16:37
        Juz to pisales.Skleroza?
    • malgoska_k Kaczor hipokryta -kolaboruje z kryze i wassermanem 11.01.07, 16:23
      czerwonymi aparatczyki, ktyorzy zwalczali opozycje za komuny

w nagrode za swoja zbrodnicza dzialalnosc obaj trafili do rzadu podobno
      antykomunistycznego

chrzanic IV RP w wydaniu kaczorow, ktorzyu kolaboruja ze starymi komuszowymi
      sluzbami
      • presentation1 Atuty jak z przedszkola 11.01.07, 16:41
        Ale tak trzymaj,przeciez na czyms musisz opierac swoje poglady
    • presentation1 Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:25
      chowa sie na forum Gazety?
      Zreszta to sa wiecznie ci sami od kilku lat-zmieniaja tylko niki.Czuli sie
      wspaniale we wlasnym gronie.Ale dzisiaj okazuje sie ze zostana tylko z
      Adasiem.A ten niestety coraz slabszy i wplywy mizerne.Tak pieczolowicie
      ubudowany sbcki obraz Polski runie.Runie tez ich przeszlosc.O przyszlosc nie
      musza sie martwic.Na miske strawy starczy a jezeli nie to z tej miseczki mozna
      zrobic pozytek-ustac pod sklepem moze ktos ulituje sie nad bylym SBekiem.
      • funny5 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:38
        Brednie
        • presentation1 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:42
          Fakty a one bola najbardziej.
          • funny5 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:51
            Czlowieku,nic mnie nie boli tylko z politowaniem czytam twoje brednie
            • presentation1 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 17:05
              Mozg wyprala Wyborcza.Tak jak Kiszczak czy reszta UBecji na smietnik historii.Szkodz ze tak pozno ale wtedy nie bylo u wladzy Kaczorow....
    • mordzinass Niech zdychają esbeckie psy za 500 zł 11.01.07, 16:38
      Teraz albo nigdy!

Prawo i Sprawiedliwość musi przeforsować deubekizację i dekomunizację.

Bandyci ,złozieje i mordercy z PZPR i SB nie powinni życ sobie w
      dostatku , podczas gdy ich ofiary często żyją na granicy ubóstwa. SB
      ecy nie mogą sprawować funkcji publicznych.

Do tej pory pietnowano tajnych wspólpracowników. A główni sprawcy
      nieszczęścć Polski i Polaków mają się wciaz wspaniale.

Trzeba dobić tych bandytów. Niech zdychają jak wściekłe psy. Za 500
      zł miesięcznie!!!

Tego wymaga ELELMENTARNA sprawiedliwość.

Życze premierowi wytrawalości i konsekwencji w działaniu.

Esbeckie media znów podniosą larum . Nie wolno się nimi przejmować.

Trzeba wytępić to komunistyczne sku..wsyństwo.
      Wyrwać te chwasty z korzeniami i niech schną w południowym słońcu!

• ryssio Ciekawe że zwolennicy PIS to zera moralne 11.01.07, 16:42
        Spotkałem porządnych zwolenników PO, UPR czy nawet LPR. Natomiast każdy kto
        deklaruje się jako zwolennik PiS to od razu kompletna gnida. Chyba to nie jest
        przypadek.
        • lwowiak5 Re: Ciekawe że zwolennicy PIS to zera moralne 11.01.07, 17:15
          ryssio,to nie gnida,to pluskwa bolszewicka.
      • ja.wars Re: Niech zdychają esbeckie psy za 500 zł 11.01.07, 16:42
        popieram!
    • monte-everesto Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 16:39
      Mocne slowa. Kaczynski prawie ze cytuje swojego ulubionego gawedziarza i
      rzeznika Lenina: boj to nasz ostatni. I bardzo dobrze. Ring wolny, bolszewia z
      Pis kontra komuna Prl. Narod sie ucieszy.
    • antithesis zabierajcie wszystko esbeko-mafiom! 11.01.07, 16:39
      te mafie nas okradly,zniszczyly Polske i wymordowaly setki tysiecy Polakow .
      • uu1 Re: zabierajcie wszystko esbeko-mafiom! 11.01.07, 16:51
        > te mafie nas okradly,zniszczyly Polske i wymordowaly setki tysiecy Polakow .
        Dziesiątki milionów. Pozostali tylko polskojęzyczni.
        • langston nie myl inteligencji z michnikowszczyzna 11.01.07, 16:54
          .
    • l005 Poznanie prawdy o mechanizmach jest najwazniejsze 11.01.07, 16:42
      Jakkolwiek moze to byc uznane za "sprawiedliwosc spoleczna", cala lustracja i
      deubekizacja opiera sie na rozliczeniach z indiwidulnymi ludzmi. Brakuje
      opracowan mechanizmow politycznych, spolecznych ktore sklanialy ludzi do
      podejmowania okreslonych decyzji. To jest najwazniejsza nauka dla spoleczenstwa
      i na tym mozna budowac definicje winy i odpowiedzialnosci. Dotychczasowe
      lustracje mialy charakter linczu a nie swiadectwa prawdy i mozna obawiac sie ze
      ten sposob "rozliczen" bedzie nastepnie wsparty regulami prawnymi.
    • baba60 Kaczor - czekista ? Ta taczce do Wisly ? 11.01.07, 16:51
      Jeszcze bedzie ciekawie.
      Niemcy i Rosja juz zacieraja rece.

Bulbaaaa!
    • narciarz2 Uderzyć mocno w premiera 11.01.07, 16:55
      Jestem porzadnym czlowiekiem, i dlatego oswiadczam, ze czystka proponowna przez
      premiera jest podla i niegodna. Jest ona obliczona na usuniecie fachowcow i
      zastapienie ich ludzmi poslusznymi. Widzielismy to ostatnio przy okazji zmiany
      prezesa NBP. Dlatego uwazam, ze kazdy porzadny czlowiek, bez wzgledu na
      orientacje polityczna, powinien sie przeciwstawic podlosci obecnej wladzy.
      • uu1 Re: Uderzyć mocno w premiera 11.01.07, 17:02
        W pełni popieram. pozdro.
        ---
      • langston Dlaczego Niemcy i Czesi ta "czystke" dawno zrobili 11.01.07, 17:38
        Dlaczego Niemcy i Czesi ta "czystke" dawno zrobili...
        ...ale z Kosciola chetnie bys usuwal, ale z Gmin Zydowskich juz nie...prawda?

Michnikowszczyzna czystej wody!!!

www.merlin.com.pl/frontend/browse/bestsellers/index.html
    • rmstemero I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:00
      Gdy ostatnia teczka zostanie otworzona, ostatni ubek zdemaskowany, ostatni
      donosiciel napietnowany? Co dalej? Co uczyni rzad ktory poza debekizacja
      nieustanna i wykrywaniem wrogow nie ma najoczywisciej zadnej wizji?
      W koga wowczas mocno i zdecydowanie bedziemy uderzac?

Wyobrazmy sobie na moment sytuacje w ktorej wszyscy ubecy (zarowno ci
      rzeczywisci jak i wyimaginowani) znikaja. Co sie poprawia? Co z tego wynika?
      Komu przybedzie i w jaki sposob? I czego? Moze to naiwne ale jakos nie wierze
      aby ten rzad mogl sie obyc bez wrogow z ktorymi "walczy".
      • junkier Bedzie IV RP silnie osadzona w tradycji i bioraca 11.01.07, 17:06
        Bedzie IV RP silnie osadzoae w tradycji i bioraca z nowoczesnosci wylacznie to
        co jest dobre a nie to co podsuwaja lewicowe pseudoelity z Bruseli.
        To sobie poczytaj rmstemero:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070110/swiat/swiat_a_2.html
        • helmut.berlin Re: Bedzie IV RP silnie osadzona w tradycji i bio 11.01.07, 17:51
          Junkier naiwniaku, mowisz o "wybieraniu rodzynkow z ciasta"? A powiedz nam kto
          zadecyduje co jest dobre i dlaczego?
      • presentation1 Re: I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:15
        Sbkowi ubedzie a normalni ludzie beda mieli satysfakcje ze sprawiedliwosci dziejowej.
      • helmut.berlin Re: I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:49
        Jak na razie wyglada na to, ze na trzy lata maja dosyc roboty. O nastepne nie
        musza sie chyba martwic. Kazdy "zdemaskowany" ubek to chyba, w jak nie bylo,
        demokratycznym kraju, jakas sprawa sadowa z odwolaniem itd. Moze sie ciagnac
        dlugo. Poza watpliwymi zyskami "moralnymi" faktycznie nikomu nic nie przybedzie
        albo ubedzie.
    • kozk A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 17:01
      Co zrobić na przykład ze znanym aktorem Andrzejem Łapickim ,
      który czytał w owym czasie kroniki filmowe i swoim aksamitnym
      głosem uwiarygadniał te wszystkie działania .Co z aktorami ,
      reżyserami tworzącymi wówczas i którzy dawali poczucie normalności ?
      • presentation1 Re: A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 17:13
        Czy wedlug ciebie to SBecja?Wes sobie na przeczyszczenie i nie odwracaj kota ogonem
        • kozk Re: A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 21:51
          Wziąłem na przeczyszczenie . Kiedy kończysz dyżur ?
          Podziwiam kreatywność i samodzielność myślenia .
    • uu1 Re: Przecież nie chodzi o Ciebie. 11.01.07, 17:03

• szerszen039 Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:05
      a jednak Kaczyński nie tylko mały posturą
      mały umysłem zawzięty i głupi.
      ale przyjdzie na nich czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas,
      na rozliczenia i nie z gwiazd, i nie z gwiazd,i nie z gwiazd.

szerszen.
    • tex3 Re: Brawo !!! Brawo !!! Brawo !!! 11.01.07, 17:07
      Brawo !!! Brawo !!! Brawo !!!
      W ostatnich wyborach miałem wybór
      głosować na dżumą lub cholerą
      wybrałem dżumę i nawet ostatnio
      zaczynałem żałować !
      No ale jeśli dobiorą skutecznie do esbeków
      to mają mój głos dożywotnie niezależnie
      od innych wydarzeń !
    • presentation1 Atak na Ubecje....... 11.01.07, 17:09
      shamuje na kilka lat kwiatostanu lewicy w Polsce typu Kamerunczyk Simone.Zreszta i rodzimi lewacy beda w koncu siedziec cicho bo przeciez jako spadkobiercy PZPR sa wspolwinni kilkudziesieciu lat historii Polski
      • uriel.blog.pl uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:14
        Najlepiej. jeśli zapuszkuje się też ludków pokroju mojego ojca, który oficjalnie
        należał do POP, a mniej oficjalnie do zakładowej "Solidarności", za to nasz
        chodzący kryształ Kryże i jemu podobni dalej będą nie tylko spać spokojnie, ale
        i sięgać najwyższych zaszczytów w II PRL.

---
        milion idiotów nie może się mylić
        • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:18
          Andrzej Kryże ma 53 lata i jest absolwentem Wydziału Prawa Uniwersytetu Warszawskiego. Jego cała dotychczasowa kariera jest związana ze stołecznym wymiarem sprawiedliwości. Przed przejściem do Sądu Wojewódzkiego, obecnie Okręgowego, był prezesem Sądu Rejonowego w Pruszkowie.

Ma opinię bardzo doświadczonego prawnika, który potrafi nie tylko perfekcyjnie i zdecydowanie sądzić, ale również pisać o tematyce prawnokarnej i o działalności wymiaru sprawiedliwości. Kilka razy wypowiadał się na ten temat na łamach "Rzeczpospolitej". Jest zwolennikiem zdecydowanego postępowania wobec przestępców, szczególnie tych najgroźniejszych. Był członkiem zespołu, który w czasie ministrowania Lecha Kaczyńskiego przygotowywał nowelizację kodeksu karnego.

Sędzia Kryże w ostatnich latach orzekał m.in. w procesie "Pershinga", nieżyjącego już szefa gangu pruszkowskiego. Przestępcę skazano w lutym 1996 r. na cztery lata więzienia za wymuszanie zwrotu długów i paserstwo. "Pershing" cały wyrok odsiedział. W drugiej instancji sędzia Kryże przewodniczył w sprawie Humera i innych oficerów śledczych stalinowskiego MBP, oskarżonych o znęcanie się nad więźniami politycznymi. W procesie zapadły wyroki wieloletniego więzienia.

Żona Andrzeja Kryże jest również sędzią. Córka poszła w ślady rodziców i ukończyła prawo
          • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:21
            Gdy Kryze sie rodzil nie bylo UB.
            Urząd Bezpieczeństwa Publicznego (UBP), pot. Urząd Bezpieczeństwa (UB), nazwa jednostek organizacyjnych policji polit. 1944–56; utw. pod nadzorem NKWD; jednostki UB wchodziły w skład MBP (do 1954), następnie Kom. ds. Bezpieczeństwa Publ.; miał swoje oddziały wojew. i powiatowe; gł. organizator polityki terroru komunist. w Polsce.
            • uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:25
              Typowe dla prawiczków: odpowiedzieć nie na temat, ale dla poprawienia mylnego
              wrażenia wiarygodności rzucić jakąś liczbę.

A karierę pana Kryże znam nieco lepiej, również z tymi fragmentami, których w
              twoim poście tajemniczym sposobem zabrakło.

---
              • presentation1 Pytanie..... 11.01.07, 17:28
                czy mozna w internecie znalesc indywidualnych z domowym telefonem.Znam nazwisko i miasto?Z Grudziadza..Moze ktos wie?
            • uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:26
              A poza tym, skoro piszesz o rodzinie wielce czcigodnego pana sędziego, to nie
              bardzo rozumiem, czemu zabrakło krótkiego rysu jego tatusia.

Znowu fakty nie pasowały do wizji?

---
              • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:30
                Gdybym mial pojsc rodzinami to wiekszosc z SLD i PO powinna sie sama skasowac.
                • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:32
                  Dwa pierwsze z brzegu nazwiska z PO6Miodowicz,Rokita i setki innych.A SLD?Tam juz w tysiace
                • uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:35
                  Przecież poszedłeś po rodzinie całkiem mocno. Wzmiankowałeś żonę i córkę, co po
                  zeszłorocznych smrodkach z prawniczej uczelni samo w sobie jest zabawne, ale
                  jeszcze zabawniejsze jest, że do kompletu zabrakło tatusia.

---
                • 1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:38
                  nie bardzo rozumiem. Jesli Kurski czepial sie dziadka Tuska, ktory sluzyl
                  przymusowo wcielony do Wehrmachtu to dlaczego nie mozna czepiac sie Kryze za
                  tatusia?
                  • uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:43
                    Bo Kryże jest Nasz, a Tusk jest Ichni.
                    A jak wiadomo, moja racja zawsze będzie mojsza niż twojsza, co automatycznie
                    zapewnia jej absolutną wyższość i jedyną słuszność.

---
                    • 1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:48
                      no wlasnie. I dlatego to bedzie zwykle polowanie "na czarownice". Leciwe juz
                      leciutko, zreszta.
          • 1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:35
            a co z tata?
            • uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:38
              Prezętęsion zaprezentowania Kryże-seniora konsekwentnie unika i to z niemałą,
              przyznam, erystyczną maestrią. Na szczęście kilku innych forumowiczów przypomina
              jego CV regularnie :P

---
              • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:54
                Ja nie uciekam od faktow jednak wygrzebywanie przeszlosci ktoregos tam pokolenia jest smieszne.Jezeli jest to historia patriotyczna -przypadek rodziny Kaczynskich jest zrozumiale ze tego sie nie przemilcza.Widac Kaczynscy maja patriotyzm w genach.Ale mowie jeszcze raz.Grzebaniem w pokoleniach pozbawisz lewice i PO szans na udzial w zyciu publicznym.Tam zebral sie brud calej Polski.
                • 1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:56
                  a w PISie, LPR a szczegolnie Samoobronie sa same krysztaly?
                  • presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 18:04
                    Krysztalow nie ma nigdzie.I to pod zadna szerokoscia geograficzna.Jak narazie PiS spisal sie po tych 17 latach prywaty najuczciwiej.
                    • 1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 18:10
                      "spisal sie" ??? Ciekaw jestem w jaki sposob? Zawierajac koalicje z takimi
                      smieciami politycznymi?
    • wlodeusz Trzeba posłużyć się ich metodami...... 11.01.07, 17:12
      Zebrać pracowicie wszystkie adresy,zarządzić obserwację,a potem jednego
      dnia,nocą wszystkich,internować i osądzić w trybie express.Niech doświadczą
      małej,zwykłej pełnej szykan cykorii.
    • piskoala Re: Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:13

a kiedy nastąpi dekretynizacja?

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • baba60 Atomowka !!! To beda Rosjanie z Niemcami kort do 11.01.07, 17:15
      tenisa!!!

Bulbaaaa!
      • 1zorro Mam to wszystko w d.... Bo ilez mozna zyc ciagle 11.01.07, 17:19
        przeszloscia? Wszystko mozna zrozumiec ale jak dlugo jeszcze? Jakby tak dobrze
        w teczkach poszperac to sie okarze, ze wsrod dzisiejszych koalicjantow jest
        tylu bylych wspolpracownikow, ze .... lepiej nie mowic. To sa wszystko tematy
        zastepcze dla kaczorow i ich ferajny. A karawana jedzie dalej...
    • lepszawina Premier: Pieski szczekają a karawana idzie dale ! 11.01.07, 17:17
      Pieski szczekają a karawana idzie dale !
      My esbecy trzymamy się mocno !!!

O ile tu esbeków na tym forum
      lub ich rodzin !!!
      • uriel.blog.pl hau! hauuu! 11.01.07, 17:22
        Ja też, ja też, ja też!!!
        Ja też na pewno byłem eSBekiem! Tak tak tak!
        I gó.. mi zrobicie, bo na emeryturę odkładam poza zasięgiem waszego szeryfa Zero.

W kraju, gdzie opluwa się steranych weteranów walki ze starym systemem, żeby
        gó..arze i ówcześni klęczący i kolaboranci mogli przystroić się w patriotyczne
        piórka, znaleźć się jako TW w papierach bezpieki to coraz wyższy honor.

---
    • stara_twojej_starej Re: Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:20
      jak chcą uderzyć, to niech uderzą, ale siebie po tych durnych główkach...
      te oszołomy każdego dnia mnie zaskakują swoją głupotą...

----
      swsts.blox.pl/html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka