goglle Uwaga to temat zastepczy. Sługusy Watykanu. 11.01.07, 16:12 Odwracaja uwagę od skandalu koscioła za pieniądze podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Oj Junkier, Junkier... 11.01.07, 16:14 junkier napisał: > Erratum > Gonie? Brzydze sie michnikowszczyzna i wyskugiwaniem sie komuchom. I w związku z tym użyjesz każdego łgarstwa? Bo dalej nie wskazałeś, gdzie ja mianowicie "broniłem komuchów". Wiesz, ja - choć generalnie z Michnikiem bardzi często się nie zgadzam - brzydzę się przede wszystkim hipokryzją. > I nei tylko > ja domagam sie lustracji: (...) Ja nie krytykuję lustracji. Ja krytykuję tę karykatrurę lustracji, którą proponują nam Kaczyńscy. I zważ, prosiaczku, że Twój Wielki Wódz mówi tylko o odebraniu ubekom PRZYWILEJÓW, a nie emerytur. Więc nie wyskakuj przed szereg ;-) > Co do 'ukochanej LPR' tos z lekka przesadzil, narodowcow cenie ale prywatnie > jestem sympatykiem UPR. Jedna literka w skrocie ale zawartosc nieco sie rozni. To fascynujące. Sympatyk UPR, czyli superliberał, który popiera rząd podnoszący podatki i systematycznie zwiększjący sferę ingerencji państwa w życie obywateli... Powiedziałbym, że to rodzaj politycznej schizofrenii - gdyby nie to, że zwolennicy UPR zawsze byli dziwni. Taki pan Michalkiewicz na przykłąd: z jednej strony pisujący w superliberalnym "Najwyższym Czasie", z drugiej udzialający się w Radiu Maryja, dla którego "liberał" to najgorsza obelga... Z jednej stromy sympatyzujący (swego czasu chyba wręcz członek, ale głowy nie dam) z UPR, z drugiej - startujący w wyborach z listy LPR, a więc partii, która poza jedną literą w skrócie różni się jeszcze podejściem do gospodarki, partii antyliberalnej, w programie ekonomicznym - po prostu bolszewickiej... Junkierku, prosiaczku, zdecyduj się na coś. Nie da się być jednocześnie superliberałem i zwolennikiem LPR i obecnej koalicji. Oczywiście pod warunkiem, że się choć trochę myśli, a nie tylko automatycznie podchwytuje demagogiczne hasełka... No i - oczywiście - do moich zarzutów się nie odniosłeś. Bo i po co, prawda? Ważne, żeby sobie pokrzyczeć, przypomnieć, że "to wszystko wina Michnika" (jakież to dzisiaj poprawne politycznie)... A fakty? A logika? Kto by się przejmował takimi szczegółami... Oto obraz elektoratu obecnej koalicji. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Popieram J. Kaczynskiego w sprawach pozagospodarcz 11.01.07, 16:20 Popieram J. Kaczynskiego w sprawach pozagospodarczych wiec gdzie tu "schizofrenia". Program polityczny PiS jest w wielu miejscach zbiezny z programem UPR a ja nie jestem sekciarzem, trzeba szukac tego co laczy a nie tego co dzieli. Dopoki komuna i postkomuna w Polsce nie zostanie ostatecznie ugrobiona. Potem bedzie mozna bawic sie w rozne doszukiwanie sie roznic... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars Bardzo dobry krok. tak trzymac 11.01.07, 16:18 i karac przestepcow z NB/SB. Nikt nie musial isc do tej zbrodniczej sluzy, wymierzonej przeciw Polakom. Ci, ktorzy tam pracowali powinni byc pozbawieni wszelkich apanazy i skazani na zycie w nedzy, albo wsadzani do wiezien jesli dopuscili sie zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
niekoszerny1 Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 16:18 NAJWYŻSZY CZAS - Popieram Pana Premiera w 100% !! Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Wygląda na to że nie tylko zaplacimy odszkodowanie 11.01.07, 16:20 Eureko, ale jeszcze przez głupotę Kaczyńskiego złożymy się wszyscy na odszkodowania dla esbeków. Co takiego piła czy paliła w ciąży jego mamusia, że coś takiego się urodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Najwyższy czas - popieram Pana Premiera w 100 11.01.07, 16:37 Juz to pisales.Skleroza? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Kaczor hipokryta -kolaboruje z kryze i wassermanem 11.01.07, 16:23 czerwonymi aparatczyki, ktyorzy zwalczali opozycje za komuny w nagrode za swoja zbrodnicza dzialalnosc obaj trafili do rzadu podobno antykomunistycznego chrzanic IV RP w wydaniu kaczorow, ktorzyu kolaboruja ze starymi komuszowymi sluzbami Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Atuty jak z przedszkola 11.01.07, 16:41 Ale tak trzymaj,przeciez na czyms musisz opierac swoje poglady Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:25 chowa sie na forum Gazety? Zreszta to sa wiecznie ci sami od kilku lat-zmieniaja tylko niki.Czuli sie wspaniale we wlasnym gronie.Ale dzisiaj okazuje sie ze zostana tylko z Adasiem.A ten niestety coraz slabszy i wplywy mizerne.Tak pieczolowicie ubudowany sbcki obraz Polski runie.Runie tez ich przeszlosc.O przyszlosc nie musza sie martwic.Na miske strawy starczy a jezeli nie to z tej miseczki mozna zrobic pozytek-ustac pod sklepem moze ktos ulituje sie nad bylym SBekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:42 Fakty a one bola najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 16:51 Czlowieku,nic mnie nie boli tylko z politowaniem czytam twoje brednie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Az tyle SBecji... 11.01.07, 17:05 Mozg wyprala Wyborcza.Tak jak Kiszczak czy reszta UBecji na smietnik historii.Szkodz ze tak pozno ale wtedy nie bylo u wladzy Kaczorow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Niech zdychają esbeckie psy za 500 zł 11.01.07, 16:38 Teraz albo nigdy! Prawo i Sprawiedliwość musi przeforsować deubekizację i dekomunizację. Bandyci ,złozieje i mordercy z PZPR i SB nie powinni życ sobie w dostatku , podczas gdy ich ofiary często żyją na granicy ubóstwa. SB ecy nie mogą sprawować funkcji publicznych. Do tej pory pietnowano tajnych wspólpracowników. A główni sprawcy nieszczęścć Polski i Polaków mają się wciaz wspaniale. Trzeba dobić tych bandytów. Niech zdychają jak wściekłe psy. Za 500 zł miesięcznie!!! Tego wymaga ELELMENTARNA sprawiedliwość. Życze premierowi wytrawalości i konsekwencji w działaniu. Esbeckie media znów podniosą larum . Nie wolno się nimi przejmować. Trzeba wytępić to komunistyczne sku..wsyństwo. Wyrwać te chwasty z korzeniami i niech schną w południowym słońcu! Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Ciekawe że zwolennicy PIS to zera moralne 11.01.07, 16:42 Spotkałem porządnych zwolenników PO, UPR czy nawet LPR. Natomiast każdy kto deklaruje się jako zwolennik PiS to od razu kompletna gnida. Chyba to nie jest przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Ciekawe że zwolennicy PIS to zera moralne 11.01.07, 17:15 ryssio,to nie gnida,to pluskwa bolszewicka. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 16:39 Mocne slowa. Kaczynski prawie ze cytuje swojego ulubionego gawedziarza i rzeznika Lenina: boj to nasz ostatni. I bardzo dobrze. Ring wolny, bolszewia z Pis kontra komuna Prl. Narod sie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis zabierajcie wszystko esbeko-mafiom! 11.01.07, 16:39 te mafie nas okradly,zniszczyly Polske i wymordowaly setki tysiecy Polakow . Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: zabierajcie wszystko esbeko-mafiom! 11.01.07, 16:51 > te mafie nas okradly,zniszczyly Polske i wymordowaly setki tysiecy Polakow . Dziesiątki milionów. Pozostali tylko polskojęzyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Poznanie prawdy o mechanizmach jest najwazniejsze 11.01.07, 16:42 Jakkolwiek moze to byc uznane za "sprawiedliwosc spoleczna", cala lustracja i deubekizacja opiera sie na rozliczeniach z indiwidulnymi ludzmi. Brakuje opracowan mechanizmow politycznych, spolecznych ktore sklanialy ludzi do podejmowania okreslonych decyzji. To jest najwazniejsza nauka dla spoleczenstwa i na tym mozna budowac definicje winy i odpowiedzialnosci. Dotychczasowe lustracje mialy charakter linczu a nie swiadectwa prawdy i mozna obawiac sie ze ten sposob "rozliczen" bedzie nastepnie wsparty regulami prawnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Kaczor - czekista ? Ta taczce do Wisly ? 11.01.07, 16:51 Jeszcze bedzie ciekawie. Niemcy i Rosja juz zacieraja rece. Bulbaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
narciarz2 Uderzyć mocno w premiera 11.01.07, 16:55 Jestem porzadnym czlowiekiem, i dlatego oswiadczam, ze czystka proponowna przez premiera jest podla i niegodna. Jest ona obliczona na usuniecie fachowcow i zastapienie ich ludzmi poslusznymi. Widzielismy to ostatnio przy okazji zmiany prezesa NBP. Dlatego uwazam, ze kazdy porzadny czlowiek, bez wzgledu na orientacje polityczna, powinien sie przeciwstawic podlosci obecnej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Dlaczego Niemcy i Czesi ta "czystke" dawno zrobili 11.01.07, 17:38 Dlaczego Niemcy i Czesi ta "czystke" dawno zrobili... ...ale z Kosciola chetnie bys usuwal, ale z Gmin Zydowskich juz nie...prawda? Michnikowszczyzna czystej wody!!! www.merlin.com.pl/frontend/browse/bestsellers/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:00 Gdy ostatnia teczka zostanie otworzona, ostatni ubek zdemaskowany, ostatni donosiciel napietnowany? Co dalej? Co uczyni rzad ktory poza debekizacja nieustanna i wykrywaniem wrogow nie ma najoczywisciej zadnej wizji? W koga wowczas mocno i zdecydowanie bedziemy uderzac? Wyobrazmy sobie na moment sytuacje w ktorej wszyscy ubecy (zarowno ci rzeczywisci jak i wyimaginowani) znikaja. Co sie poprawia? Co z tego wynika? Komu przybedzie i w jaki sposob? I czego? Moze to naiwne ale jakos nie wierze aby ten rzad mogl sie obyc bez wrogow z ktorymi "walczy". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bedzie IV RP silnie osadzona w tradycji i bioraca 11.01.07, 17:06 Bedzie IV RP silnie osadzoae w tradycji i bioraca z nowoczesnosci wylacznie to co jest dobre a nie to co podsuwaja lewicowe pseudoelity z Bruseli. To sobie poczytaj rmstemero: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070110/swiat/swiat_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Bedzie IV RP silnie osadzona w tradycji i bio 11.01.07, 17:51 Junkier naiwniaku, mowisz o "wybieraniu rodzynkow z ciasta"? A powiedz nam kto zadecyduje co jest dobre i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:15 Sbkowi ubedzie a normalni ludzie beda mieli satysfakcje ze sprawiedliwosci dziejowej. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: I co dalej panie Kaczynski? 11.01.07, 17:49 Jak na razie wyglada na to, ze na trzy lata maja dosyc roboty. O nastepne nie musza sie chyba martwic. Kazdy "zdemaskowany" ubek to chyba, w jak nie bylo, demokratycznym kraju, jakas sprawa sadowa z odwolaniem itd. Moze sie ciagnac dlugo. Poza watpliwymi zyskami "moralnymi" faktycznie nikomu nic nie przybedzie albo ubedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozk A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 17:01 Co zrobić na przykład ze znanym aktorem Andrzejem Łapickim , który czytał w owym czasie kroniki filmowe i swoim aksamitnym głosem uwiarygadniał te wszystkie działania .Co z aktorami , reżyserami tworzącymi wówczas i którzy dawali poczucie normalności ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 17:13 Czy wedlug ciebie to SBecja?Wes sobie na przeczyszczenie i nie odwracaj kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
kozk Re: A co z całym systemem nadbudowy ? 11.01.07, 21:51 Wziąłem na przeczyszczenie . Kiedy kończysz dyżur ? Podziwiam kreatywność i samodzielność myślenia . Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:05 a jednak Kaczyński nie tylko mały posturą mały umysłem zawzięty i głupi. ale przyjdzie na nich czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas, na rozliczenia i nie z gwiazd, i nie z gwiazd,i nie z gwiazd. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Re: Brawo !!! Brawo !!! Brawo !!! 11.01.07, 17:07 Brawo !!! Brawo !!! Brawo !!! W ostatnich wyborach miałem wybór głosować na dżumą lub cholerą wybrałem dżumę i nawet ostatnio zaczynałem żałować ! No ale jeśli dobiorą skutecznie do esbeków to mają mój głos dożywotnie niezależnie od innych wydarzeń ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Atak na Ubecje....... 11.01.07, 17:09 shamuje na kilka lat kwiatostanu lewicy w Polsce typu Kamerunczyk Simone.Zreszta i rodzimi lewacy beda w koncu siedziec cicho bo przeciez jako spadkobiercy PZPR sa wspolwinni kilkudziesieciu lat historii Polski Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:14 Najlepiej. jeśli zapuszkuje się też ludków pokroju mojego ojca, który oficjalnie należał do POP, a mniej oficjalnie do zakładowej "Solidarności", za to nasz chodzący kryształ Kryże i jemu podobni dalej będą nie tylko spać spokojnie, ale i sięgać najwyższych zaszczytów w II PRL. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:18 Andrzej Kryże ma 53 lata i jest absolwentem Wydziału Prawa Uniwersytetu Warszawskiego. Jego cała dotychczasowa kariera jest związana ze stołecznym wymiarem sprawiedliwości. Przed przejściem do Sądu Wojewódzkiego, obecnie Okręgowego, był prezesem Sądu Rejonowego w Pruszkowie. Ma opinię bardzo doświadczonego prawnika, który potrafi nie tylko perfekcyjnie i zdecydowanie sądzić, ale również pisać o tematyce prawnokarnej i o działalności wymiaru sprawiedliwości. Kilka razy wypowiadał się na ten temat na łamach "Rzeczpospolitej". Jest zwolennikiem zdecydowanego postępowania wobec przestępców, szczególnie tych najgroźniejszych. Był członkiem zespołu, który w czasie ministrowania Lecha Kaczyńskiego przygotowywał nowelizację kodeksu karnego. Sędzia Kryże w ostatnich latach orzekał m.in. w procesie "Pershinga", nieżyjącego już szefa gangu pruszkowskiego. Przestępcę skazano w lutym 1996 r. na cztery lata więzienia za wymuszanie zwrotu długów i paserstwo. "Pershing" cały wyrok odsiedział. W drugiej instancji sędzia Kryże przewodniczył w sprawie Humera i innych oficerów śledczych stalinowskiego MBP, oskarżonych o znęcanie się nad więźniami politycznymi. W procesie zapadły wyroki wieloletniego więzienia. Żona Andrzeja Kryże jest również sędzią. Córka poszła w ślady rodziców i ukończyła prawo Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:21 Gdy Kryze sie rodzil nie bylo UB. Urząd Bezpieczeństwa Publicznego (UBP), pot. Urząd Bezpieczeństwa (UB), nazwa jednostek organizacyjnych policji polit. 1944–56; utw. pod nadzorem NKWD; jednostki UB wchodziły w skład MBP (do 1954), następnie Kom. ds. Bezpieczeństwa Publ.; miał swoje oddziały wojew. i powiatowe; gł. organizator polityki terroru komunist. w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:25 Typowe dla prawiczków: odpowiedzieć nie na temat, ale dla poprawienia mylnego wrażenia wiarygodności rzucić jakąś liczbę. A karierę pana Kryże znam nieco lepiej, również z tymi fragmentami, których w twoim poście tajemniczym sposobem zabrakło. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Pytanie..... 11.01.07, 17:28 czy mozna w internecie znalesc indywidualnych z domowym telefonem.Znam nazwisko i miasto?Z Grudziadza..Moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:26 A poza tym, skoro piszesz o rodzinie wielce czcigodnego pana sędziego, to nie bardzo rozumiem, czemu zabrakło krótkiego rysu jego tatusia. Znowu fakty nie pasowały do wizji? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:30 Gdybym mial pojsc rodzinami to wiekszosc z SLD i PO powinna sie sama skasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:32 Dwa pierwsze z brzegu nazwiska z PO6Miodowicz,Rokita i setki innych.A SLD?Tam juz w tysiace Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:35 Przecież poszedłeś po rodzinie całkiem mocno. Wzmiankowałeś żonę i córkę, co po zeszłorocznych smrodkach z prawniczej uczelni samo w sobie jest zabawne, ale jeszcze zabawniejsze jest, że do kompletu zabrakło tatusia. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:38 nie bardzo rozumiem. Jesli Kurski czepial sie dziadka Tuska, ktory sluzyl przymusowo wcielony do Wehrmachtu to dlaczego nie mozna czepiac sie Kryze za tatusia? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:43 Bo Kryże jest Nasz, a Tusk jest Ichni. A jak wiadomo, moja racja zawsze będzie mojsza niż twojsza, co automatycznie zapewnia jej absolutną wyższość i jedyną słuszność. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:48 no wlasnie. I dlatego to bedzie zwykle polowanie "na czarownice". Leciwe juz leciutko, zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:38 Prezętęsion zaprezentowania Kryże-seniora konsekwentnie unika i to z niemałą, przyznam, erystyczną maestrią. Na szczęście kilku innych forumowiczów przypomina jego CV regularnie :P --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:54 Ja nie uciekam od faktow jednak wygrzebywanie przeszlosci ktoregos tam pokolenia jest smieszne.Jezeli jest to historia patriotyczna -przypadek rodziny Kaczynskich jest zrozumiale ze tego sie nie przemilcza.Widac Kaczynscy maja patriotyzm w genach.Ale mowie jeszcze raz.Grzebaniem w pokoleniach pozbawisz lewice i PO szans na udzial w zyciu publicznym.Tam zebral sie brud calej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 17:56 a w PISie, LPR a szczegolnie Samoobronie sa same krysztaly? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 18:04 Krysztalow nie ma nigdzie.I to pod zadna szerokoscia geograficzna.Jak narazie PiS spisal sie po tych 17 latach prywaty najuczciwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: uj, mamo ratuj 11.01.07, 18:10 "spisal sie" ??? Ciekaw jestem w jaki sposob? Zawierajac koalicje z takimi smieciami politycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Trzeba posłużyć się ich metodami...... 11.01.07, 17:12 Zebrać pracowicie wszystkie adresy,zarządzić obserwację,a potem jednego dnia,nocą wszystkich,internować i osądzić w trybie express.Niech doświadczą małej,zwykłej pełnej szykan cykorii. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Re: Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:13 a kiedy nastąpi dekretynizacja? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Atomowka !!! To beda Rosjanie z Niemcami kort do 11.01.07, 17:15 tenisa!!! Bulbaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Mam to wszystko w d.... Bo ilez mozna zyc ciagle 11.01.07, 17:19 przeszloscia? Wszystko mozna zrozumiec ale jak dlugo jeszcze? Jakby tak dobrze w teczkach poszperac to sie okarze, ze wsrod dzisiejszych koalicjantow jest tylu bylych wspolpracownikow, ze .... lepiej nie mowic. To sa wszystko tematy zastepcze dla kaczorow i ich ferajny. A karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Premier: Pieski szczekają a karawana idzie dale ! 11.01.07, 17:17 Pieski szczekają a karawana idzie dale ! My esbecy trzymamy się mocno !!! O ile tu esbeków na tym forum lub ich rodzin !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl hau! hauuu! 11.01.07, 17:22 Ja też, ja też, ja też!!! Ja też na pewno byłem eSBekiem! Tak tak tak! I gó.. mi zrobicie, bo na emeryturę odkładam poza zasięgiem waszego szeryfa Zero. W kraju, gdzie opluwa się steranych weteranów walki ze starym systemem, żeby gó..arze i ówcześni klęczący i kolaboranci mogli przystroić się w patriotyczne piórka, znaleźć się jako TW w papierach bezpieki to coraz wyższy honor. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier: Chcemy uderzyć mocno i ostatecznie 11.01.07, 17:20 jak chcą uderzyć, to niech uderzą, ale siebie po tych durnych główkach... te oszołomy każdego dnia mnie zaskakują swoją głupotą... ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś