swesolowski 18.01.07, 19:48 Niech wystawia na ebay'u od złotówki. Mam 2,50pln ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tango9 Francja chce przekazać Irakowi wille Husajnów 18.01.07, 20:32 kupię za jedno euro. Na tyle mnie stać. Kiedy aukcja? Ale chyba nie kupię, bo nawet nie wiem, gdzie to dokładnie jest. Co mi zresztą po tym. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Francja chce przekazać Irakowi wille Husajnów 18.01.07, 21:38 Niech sobie to przeznacza dla emigrantów z przedmieśc Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Francja chce przekazać Irakowi wille Husajnów 18.01.07, 21:55 To we Francji też sa złodzieje??!!!No no...o tym sie nie mówiło...Jak coś zginęło to albo ruski albo Polak ...a tu masz...niewiarygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Francja chce przekazać Irakowi wille Husajnów 18.01.07, 21:58 Któremu rządowi, bo tam o ile kojarzę jest sporo chętnych do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tk-w Re: Francja chce przekazać Irakowi wille Husajnów 18.01.07, 22:14 Ja też mogę przekazać coś Irakowi. Fiata Cinquecento, rocznik 1996 za jedyne 1mln€. Żeby mi potem nikt nie mówił, że nie wsparłem tego zniszczonego wojną kraju. P.S. A tak nawiasem - czy słowo "przekazać" w mowie potocznej nie oznacza także "oddawać za darmo"? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Proletariusze wszystkich krajów... 18.01.07, 23:54 tk-w napisał: > P.S. A tak nawiasem - czy słowo "przekazać" w mowie potocznej nie oznacza > także "oddawać za darmo"? Tak. Ale najśmieszniejsze (?) w tym wszystkim jest to, że rząd francuski chce przekazywać coś, co do niego nie należy. Przecież na początku napisano: "Władze Francji rozpoczęły rozmowy o przekazaniu irackiemu rządowi dwóch luksusowych willi na Lazurowym Wybrzeżu, należących do rodziny Saddama Husajna". Wynika z tego, że właścicielem - czy to nam się podoba, czy nie - jest rodzina irackiego tyrana. A o ile mi wiadomo, nie wybito jej do nogi. Więc jak to: pan X ma chałupę, ale Prezydent Wszystkich Francuzów wymyślił sobie, że przekaże ją panu Y, bo taki właśnie ma kaprys... Podejrzewam, że więcej komuny zostało w Paryżu Czyraka niż w Moskwie Putina... Odpowiedz Link Zgłoś