formozus1 Jak ja kocham te wydzieliny spływające z krzyża 21.01.07, 11:37 Mniam mniam. Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymskiego żołdaka. Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną. Smacznego. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Ty przygłupie.To moja ślina i innych moherów 21.01.07, 11:47 Sama zawsze pluje na jego stopy. Inne mohery wpadają w zachwyt. A może też walą głupa. Amen. formozus1 napisał: > Mniam mniam. > Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymskiego > żołdaka. > Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną. > Smacznego. > Ludu Polan powstań z kolan. > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Po twoim poście zwymiotowałem na różaniec 21.01.07, 11:55 wykonany z ząbków czosnku. oczywiście w czasie modłów krystyna_z_gazowni napisała: Nie obrzydzaj wydzielin pana. > Sama zawsze pluje na jego stopy. > Inne mohery wpadają w zachwyt. > A może też walą głupa. > Amen. > formozus1 napisał: > > > Mniam mniam. > > Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymsk > iego > > żołdaka. > > Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną. > > Smacznego. > > Ludu Polan powstań z kolan. > > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczazupa1 formozus1.. nie afiszuj sie zboczeniami... 21.01.07, 13:11 pokazujesz,że stoisz na poziomie Lepera,czy Rydzyka.. Myślisz ,że to odwaga, kozactwo ?.. Powiedz to wszystko pod swoim nazwiskiem i adresemm, wtedy powiem,zes kozak..chociaz świnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
snorri696 To jest ciekawe 21.01.07, 11:52 "Jak wynika z przeprowadzonych badań aż 66,6 proc. Polaków jest zdania, że Kościół miesza się do polityki - mówił medioznawca." 666 z "," dla niepoznaki :) ot szatamanistyczny naród :) Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Niedługo poznamy teczkę Leppiey.klempy 21.01.07, 12:01 A to będzie szał nad szały. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal RM daleko do swiętości za to blisko do grzechu 21.01.07, 12:14 Radiem interaktywnym od 20 i więcej lat jest PR3 czyli Trójka. Mówienie pochlebstw o RM jest fałszerstwem. Zastanawia mnie dlaczego tylu biskupów tak dobrze mówi o RM. Czym to jest podyktowane? Klapkami na oczach? Brak umiejętności chłodnej oceny? Profitami otrzymywanymi od Rydzyka? Radio Maryja jest stacją szkodząca kościołowi. Jeśli kler tego nie rozumie, to ja zaczymnam rozumieć skąd się bierze ogromne zamieszanie biskupów wokół sprawy współpracy niektórych księży z SB. RM słucham od czasu do czasu żeby móc wyrobić sobie swoją własną ocenę tego radia. Pierwsza sprawa, to przekraczanie dozowolonych mocy przez nadajniki RM. Nikomu nie przeszkadza ich szkodliwość ani łamanie prawa. Inspekcja radiowa udaje, że nie dostrzega tego problemu. Ale to jest wyjątek. Dopuszczalne moce innych stacji są kontrolowane o wiele dokładniej i wyciągane są wnioski oraz restrykcje. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 10 przykazan wg Saddama Torunskiego 21.01.07, 12:45 Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego! Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczazupa1 Dlaczego sekta Rydzyka, stoi ponad prawem ? 21.01.07, 12:50 dlaczego, odpowiednie instytucje nie mogą{nie chca?} przeprowadzić kontroli finansów tej organizacji i Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Dlaczego sekta Rydzyka, stoi ponad prawem ? 21.01.07, 20:20 Bo u nas w kraju nie ma prawa i sprawiedliwosci.Jasne!? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 do interaktywności to jeszcze daleko 21.01.07, 14:52 RM ma dosyć dobrą społeczność, ale pod względem interaktywności to przypomina co najwyżej niezłe radio z lat 60-tych ubiegłego stulecia. Samo prowadzenie witryny to w nasych czasach niewiele. Pod względem technicznym to pewnie jest niezłe, ale jeśli chodzi o filozofię kontaktu ze słuchaczami, to stoi o wiele lat za Gazetą Wyborczą - dlatego piszę tu, a nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 I coz tu jeszcze mozna dodac.......... 21.01.07, 16:15 telefon do RM: - Postuluje wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy cala prawde Sat-an! ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe moga byc przyczyna masturbacji, która bedzie pózniej przeszkadzala w tworzeniu wiezi rodzinnych. Badania na calym swiecie wskazuja, ze masturbacja jest glówna przyczyna rozwodów na calym swiecie telefon do RM: – Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka… ¤ ¤ ¤ Słuchaczka RM: – Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie ku… wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do książki. Już nie wiem, co o tym myśleć. ¤ ¤ ¤ Słuchaczka: – Jest u nas w Toronto taki jeden Amerykanin, który przez całe życie wyszukuje i opisuje negatywne postacie Żydów. A ja się pytam, czy w imię miłości Chrystusa nie mógłby wyszukać kilku pozytywnych postaci tej nacji? o. Piotr: – Proszę pani… to za niego robi „Gazeta Wyborcza”. ¤ ¤ ¤ Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych Polskim biskupom lasuje się mózg 21.01.07, 18:11 Z poczynań biskupów kościoła katolickiego w Polsce można domniemywać, że pod wpływem rewanżyzmu, odwetu, nienawiści itp. wielu z nich zlasowało mózg. Czy biskupi nie powinni zająć się działalnością duszpasterską i odsunąć się od polityki? Poczynania i wypowiedzi polskich biskupów świadczą, że celem ich działania są: wchodzenie do polityki, ustawianie rządu i samorządu i ... obłuda. Niby ganią poczynania ojca-kretyna dyrektora, ale w rzeczywistości popierają go i robią wszystko żeby otumanić naród. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras boja˛ sie˛ szczury z RM - rynszTOK jest dla nich! 21.01.07, 20:57 A nie forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomek-elektronik znam biskupa 21.01.07, 20:09 ja podzielam poglądy biskupa, zresztą go znam gdyż wykłada na moim uniwersytecie - uważam że 'niektóre' media kreują go na innego niż jest w rzeczywistości, zwłaszcza gazeta wyborcza - znam jego poglądy szerzej, i z pewnością artykuł nie odzwierciedla wszystkiego jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n GW swoich jaczarów cenzuruje?? 21.01.07, 20:25 za malo promichnikowi? aferal! slabo się starasz Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras GW tylko skinow rydzykowych s-synow cenzuruje!!! 21.01.07, 21:00 Dlaczego nie przeniesiesz sie na forum skinow rydzykowych SS-ynow? RM nie ma swojego forum dla takich jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Kazdy sekciarz/ra z RM to poganin! 26.01.07, 02:14 Swieta prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwoj radio Maryja wzorcem dla innych rozglosni 21.01.07, 20:43 A Kosciol pokazuje cechy spoleczenstwa sredniowiecznego, cechy inkwizycji, plonacych stosow,dziesieciny, nietolerancji i ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: radio Maryja wzorcem dla skinow i innych synow 21.01.07, 21:03 mamy tego dowod na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Boże broń, aby inne rozgłośnie brały przykład 21.01.07, 21:12 z Radia Maryja. Wystarczy takie jedno. Wolę posłuchać obiektywnych i rzetelniejszych rozgłośni, niż tej wychwalanej przez biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwoj A kosciol reprezentuje cechy sredniowiecza 21.01.07, 21:08 Krwawe wyprawy krzyzowe, plonace stosy, inkwizycja, dziesiacina, handlowanie odpuatami, antysemityzm, ciemnota i koloboracja z sb Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiecza 21.01.07, 21:15 jakiwoj napisa?: > Krwawe wyprawy krzyzowe, plonace stosy, inkwizycja, dziesiacina, handlowanie > odpuatami, antysemityzm, ciemnota i koloboracja z sb ======================================================= Ksieza ,ktorych pamietam z dziecinstwa i lat m?odzienczych to byli wspaniali,wartosciowi,skromni i inteligentni ludzie.Nie pamietam rasizmu ,antysemityzmu,nikt z nich nie by? zboczencem,ani nie zy? ponad stan.Dzisiaj w KK pojawi?o sie byd?o,ktore zprofanowa?o to co zawsze by?o dla nas swiete. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwoj Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 21.01.07, 21:31 Tez znalem takich ksiezy, lecz ich jest coraz mniej. Moja poprzednia opinia napisalem po przeczytaniu artykulu i jesli ktos ocenia cale spoleczenstwo negatywnie to pozwolilem przypomniec pare grzeszkow KK. O orgiach homo w seminarium w Austri i w parafi w lubuskim, jak i gwaltu w czestochowie i innych w ostatnim czasie szkoda pisac.Swieci nie sa sami tacy swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 21.01.07, 21:41 Tylko w USA w czasie ostatnich 20 lat KK wyp?aci? 20 miliardow dolarow ofiarom gwa?tow i molestacji seksualnych dokonanych przez ksiezy, a drugie tyle zap?acono aby zataic sprawy.Tyle mowi oficjalna statystyka.Nie wolno zapominac o tysiacach uczciwych kap?anow pe?niacych z powo?ania s?uzbe duszpasterska.O nich sie nie pisze,pisze sie tylko o Rydzykach,Jankowskich i innych Paetzach-z?odziejach i zboczencach . Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 26.01.07, 05:47 > Tylko w USA w czasie ostatnich 20 lat KK wyp?aci? 20 miliardow dolarow ... Masz rację - tylko w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 27.01.07, 00:49 20 miliardow +20 miliardow = 40 miliardow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Uważam, że... 21.01.07, 23:33 ... Ksiądz powinien przejść się po łódzkich parafiach. Przed wyborami samorządowymi jeden z kandydatów miał wystąpienia i spotkania w mojej parafii. A to JEST mieszanie się do polityki. Poza tym wielokrotnie słyszałam słowa z ambony krytykujące jeden rząd czy drugi, a to również JEST mieszanie się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 "Głosjcie na AWS" 21.01.07, 23:37 98' - Proboszcz "Głosjcie na AWS" - Zero polityki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karul nie ma nic 22.01.07, 00:52 piekniejszego, jak obluda i klamstwa facetow z teatralnych strojach! ci to sa dopiero mistrzami w trudnej sztuce lgania prosto w oczy, i nawet im powieka nie drgnie. stad takie sukcesy tego kultu zydowki z bekartem - od stajenki do palacow. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 To opinia jednego biskupa. 23.01.07, 00:05 Patrzac na radio maryja, nawet czlowiek pozbawiony wzroku, przy minimalnym sluchu dostrzeze, ze to radio bardzo TENDENCYJNE!Po paciorkach i aniele panskim- ostra, niekatolicka ofensywa krytyki na wszystko, co ma zwiazek z ZABOBONEM zalozyciela tego radia, jego kompleksami i podlosciami!To radio chcialoby byc z lekka katolickie z nazwy, ale nienawisc nie pozwala.Hipokryzja jest nazywanie tej rozglosni-KATOLICKA, bo w tym radiu brak milosci i zrozumienia dla odmiennosci. Albo plyniemy z radiem, albo jestesmy Zydami, komunistami, zboczencami lub zwyklymi polskimi prostaczkami!!Radio maryja URAGA nazwie i imieniu tej, do ktorej codziennie sie odwoluja.A pastuch, nie pasterz----- rydzyk, to BARKAROLA, nie muzyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
ortanol Radio Maryja 23.01.07, 04:07 sieje nienawiść, ksenofobię, szowinizm. Powinno się je zamknąć i rozliczyć w końcu o.Dyrektora finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Radio Maryja 23.01.07, 04:45 Większość osob wypwiadających się na tym forum "sieje nienawiść, ksenofobię, szowinizm". -- Common sense is not so common Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Radio Maryja 25.01.07, 16:03 ale na opak...czyli wyznają internacjonalizm i kosmopolityzm...ewentualnie wyznają nacjonalizm i szowinizm żydowski Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Radio Maryja 26.01.07, 05:07 Niech więc obywatele Michnixu wyjmą belkę ze swego oka zanim zaczną wydłubywać drzazgę z RM. Odpowiedz Link Zgłoś