Dodaj do ulubionych

"Radio Maryja wzorcem dla innych rozgłośni"

• formozus1 Jak ja kocham te wydzieliny spływające z krzyża 21.01.07, 11:37
      Mniam mniam.
      Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymskiego
      żołdaka.
      Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną.
      Smacznego.
      Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
      • krystyna_z_gazowni Ty przygłupie.To moja ślina i innych moherów 21.01.07, 11:47
        Sama zawsze pluje na jego stopy.
        Inne mohery wpadają w zachwyt.
        A może też walą głupa.
        Amen.
        formozus1 napisał:

> Mniam mniam.
        > Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymskiego
        > żołdaka.
        > Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną.
        > Smacznego.
        > Ludu Polan powstań z kolan.
        > Amen.
        • formozus1 Po twoim poście zwymiotowałem na różaniec 21.01.07, 11:55
          wykonany z ząbków czosnku.
          oczywiście w czasie modłów
          krystyna_z_gazowni napisała:
          Nie obrzydzaj wydzielin pana.

> Sama zawsze pluje na jego stopy.
          > Inne mohery wpadają w zachwyt.
          > A może też walą głupa.
          > Amen.
          > formozus1 napisał:
          >
          > > Mniam mniam.
          > > Liżę jego stopy nasączone uryną, kałem, i wyciekiem z rany po pice rzymsk
          > iego
          > > żołdaka.
          > > Mam nadzieję, że każdy katolik chciałby lizać te specjały razem ze mną.
          > > Smacznego.
          > > Ludu Polan powstań z kolan.
          > > Amen.
          • kaczazupa1 formozus1.. nie afiszuj sie zboczeniami... 21.01.07, 13:11
            pokazujesz,że stoisz na poziomie Lepera,czy Rydzyka.. Myślisz ,że to odwaga,
            kozactwo ?.. Powiedz to wszystko pod swoim nazwiskiem i adresemm, wtedy
            powiem,zes kozak..chociaz świnia....
    • snorri696 To jest ciekawe 21.01.07, 11:52
      "Jak wynika z przeprowadzonych badań aż 66,6 proc. Polaków jest zdania, że
      Kościół miesza się do polityki - mówił medioznawca."

666 z "," dla niepoznaki :) ot szatamanistyczny naród :)
      • popelina2005 wzorem sekty RM Rydzyka, jest kapuś Wielgus ! 21.01.07, 11:55
        • popelina2005 Niedługo poznamy teczkę Lepy...A kiedy Rydzyka? 21.01.07, 11:57
          • formozus1 Niedługo poznamy teczkę Leppiey.klempy 21.01.07, 12:01
            A to będzie szał nad szały.

Ludu Polan powstań z kolan.
            Amen.
    • jurwal RM daleko do swiętości za to blisko do grzechu 21.01.07, 12:14
      Radiem interaktywnym od 20 i więcej lat jest PR3 czyli Trójka. Mówienie
      pochlebstw o RM jest fałszerstwem. Zastanawia mnie dlaczego tylu biskupów tak
      dobrze mówi o RM. Czym to jest podyktowane? Klapkami na oczach? Brak
      umiejętności chłodnej oceny? Profitami otrzymywanymi od Rydzyka?
      Radio Maryja jest stacją szkodząca kościołowi. Jeśli kler tego nie rozumie, to
      ja zaczymnam rozumieć skąd się bierze ogromne zamieszanie biskupów wokół sprawy
      współpracy niektórych księży z SB.
      RM słucham od czasu do czasu żeby móc wyrobić sobie swoją własną ocenę tego
      radia. Pierwsza sprawa, to przekraczanie dozowolonych mocy przez nadajniki RM.
      Nikomu nie przeszkadza ich szkodliwość ani łamanie prawa. Inspekcja radiowa
      udaje, że nie dostrzega tego problemu. Ale to jest wyjątek. Dopuszczalne moce
      innych stacji są kontrolowane o wiele dokładniej i wyciągane są wnioski oraz
      restrykcje.
      • babette666 10 przykazan wg Saddama Torunskiego 21.01.07, 12:45

Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na
        plagi egipskie, w radio głupoli
        1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
        2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
        3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
        4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
        5. Nie zagłuszaj.
        6. Nie cudzosłysz.
        7. Nie przestrajaj.
        8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
        9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
        10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.

Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z
        całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie
        samego!

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.
        • kaczazupa1 Dlaczego sekta Rydzyka, stoi ponad prawem ? 21.01.07, 12:50
          dlaczego, odpowiednie instytucje nie mogą{nie chca?} przeprowadzić kontroli
          finansów tej organizacji i Rydzyka ?
          • hatteras Re: Dlaczego sekta Rydzyka, stoi ponad prawem ? 21.01.07, 20:20
            Bo u nas w kraju nie ma prawa i sprawiedliwosci.Jasne!?
    • gobi03 do interaktywności to jeszcze daleko 21.01.07, 14:52
      RM ma dosyć dobrą społeczność, ale pod względem interaktywności
      to przypomina co najwyżej niezłe radio z lat 60-tych ubiegłego
      stulecia. Samo prowadzenie witryny to w nasych czasach niewiele.
      Pod względem technicznym to pewnie jest niezłe, ale jeśli chodzi
      o filozofię kontaktu ze słuchaczami, to stoi o wiele lat za
      Gazetą Wyborczą - dlatego piszę tu, a nie tam.
      • babette666 I coz tu jeszcze mozna dodac.......... 21.01.07, 16:15

telefon do RM: - Postuluje wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo
        to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót
        od anteny, zobaczymy cala prawde Sat-an!

ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe moga byc przyczyna masturbacji,
        która bedzie pózniej przeszkadzala w tworzeniu wiezi rodzinnych. Badania na
        calym swiecie wskazuja, ze masturbacja jest glówna przyczyna rozwodów na calym
        swiecie

telefon do RM: – Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną
        o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak
        posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem
        alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka…

¤ ¤ ¤

Słuchaczka RM: – Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie ku…
        wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za
        chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się
        jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do
        książki. Już nie wiem, co o tym myśleć.

¤ ¤ ¤

Słuchaczka: – Jest u nas w Toronto taki jeden Amerykanin, który przez całe
        życie wyszukuje i opisuje negatywne postacie Żydów.

A ja się pytam, czy w imię miłości Chrystusa nie mógłby wyszukać kilku
        pozytywnych postaci tej nacji?

o. Piotr: – Proszę pani… to za niego robi „Gazeta Wyborcza”.

¤ ¤ ¤

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.
    • walbrzych Polskim biskupom lasuje się mózg 21.01.07, 18:11
      Z poczynań biskupów kościoła katolickiego w Polsce można domniemywać, że pod
      wpływem rewanżyzmu, odwetu, nienawiści itp. wielu z nich zlasowało mózg. Czy
      biskupi nie powinni zająć się działalnością duszpasterską i odsunąć się od polityki?
      Poczynania i wypowiedzi polskich biskupów świadczą, że celem ich działania są:
      wchodzenie do polityki, ustawianie rządu i samorządu i ... obłuda. Niby ganią
      poczynania ojca-kretyna dyrektora, ale w rzeczywistości popierają go i robią
      wszystko żeby otumanić naród.
      • gringo_w66 boją się semici RM - rynszTOK fm remedium 21.01.07, 18:22
        • hatteras boja˛ sie˛ szczury z RM - rynszTOK jest dla nich! 21.01.07, 20:57
          A nie forum GW.
    • ziomek-elektronik znam biskupa 21.01.07, 20:09
      ja podzielam poglądy biskupa, zresztą go znam gdyż wykłada na moim
      uniwersytecie - uważam że 'niektóre' media kreują go na innego niż jest w
      rzeczywistości, zwłaszcza gazeta wyborcza - znam jego poglądy szerzej, i z
      pewnością artykuł nie odzwierciedla wszystkiego jak należy
    • s-k-i-n GW swoich jaczarów cenzuruje?? 21.01.07, 20:25
      za malo promichnikowi? aferal! slabo się starasz
      • hatteras GW tylko skinow rydzykowych s-synow cenzuruje!!! 21.01.07, 21:00
        Dlaczego nie przeniesiesz sie na forum skinow rydzykowych SS-ynow?
        RM nie ma swojego forum dla takich jak ty?
        • s-k-i-n ja jestem poganinem a nie chrześcijaninem 22.01.07, 23:59
          • hatteras Kazdy sekciarz/ra z RM to poganin! 23.01.07, 02:35
            • 18261826www Re: Kazdy sekciarz/ra z RM to poganin! 26.01.07, 02:14
              Swieta prawda!!!
    • jakiwoj radio Maryja wzorcem dla innych rozglosni 21.01.07, 20:43
      A Kosciol pokazuje cechy spoleczenstwa sredniowiecznego, cechy inkwizycji,
      plonacych stosow,dziesieciny, nietolerancji i ciemnoty.
      • hatteras Re: radio Maryja wzorcem dla skinow i innych synow 21.01.07, 21:03
        mamy tego dowod na forum GW.
        • atosatos1 Boże broń, aby inne rozgłośnie brały przykład 21.01.07, 21:12
          z Radia Maryja. Wystarczy takie jedno.
          Wolę posłuchać obiektywnych i rzetelniejszych rozgłośni, niż tej wychwalanej
          przez biskupa.
      • jakiwoj A kosciol reprezentuje cechy sredniowiecza 21.01.07, 21:08
        Krwawe wyprawy krzyzowe, plonace stosy, inkwizycja, dziesiacina, handlowanie
        odpuatami, antysemityzm, ciemnota i koloboracja z sb
        • hatteras czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiecza 21.01.07, 21:15
          jakiwoj napisa?:

> Krwawe wyprawy krzyzowe, plonace stosy, inkwizycja, dziesiacina, handlowanie
          > odpuatami, antysemityzm, ciemnota i koloboracja z sb
          =======================================================
          Ksieza ,ktorych pamietam z dziecinstwa i lat m?odzienczych to byli
          wspaniali,wartosciowi,skromni i inteligentni ludzie.Nie pamietam rasizmu
          ,antysemityzmu,nikt z nich nie by? zboczencem,ani nie zy? ponad stan.Dzisiaj w
          KK pojawi?o sie byd?o,ktore zprofanowa?o to co zawsze by?o dla nas swiete.
          • jakiwoj Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 21.01.07, 21:31
            Tez znalem takich ksiezy, lecz ich jest coraz mniej. Moja poprzednia opinia
            napisalem po przeczytaniu artykulu i jesli ktos ocenia cale spoleczenstwo
            negatywnie to pozwolilem przypomniec pare grzeszkow KK. O orgiach homo w
            seminarium w Austri i w parafi w lubuskim, jak i gwaltu w czestochowie i innych
            w ostatnim czasie szkoda pisac.Swieci nie sa sami tacy swieci.
            • hatteras Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 21.01.07, 21:41
              Tylko w USA w czasie ostatnich 20 lat KK wyp?aci? 20 miliardow dolarow ofiarom
              gwa?tow i molestacji seksualnych dokonanych przez ksiezy, a drugie tyle
              zap?acono aby zataic sprawy.Tyle mowi oficjalna statystyka.Nie wolno zapominac
              o tysiacach uczciwych kap?anow pe?niacych z powo?ania s?uzbe duszpasterska.O
              nich sie nie pisze,pisze sie tylko o Rydzykach,Jankowskich i innych
              Paetzach-z?odziejach i zboczencach .
              • jankos71 Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 26.01.07, 05:47
                > Tylko w USA w czasie ostatnich 20 lat KK wyp?aci? 20 miliardow dolarow ...

Masz rację - tylko w USA.
                • hatteras Re: czesc kosciola reprezentuje cechy sredniowiec 27.01.07, 00:49
                  20 miliardow +20 miliardow = 40 miliardow!!!
    • jezyk7 Uważam, że... 21.01.07, 23:33
      ... Ksiądz powinien przejść się po łódzkich parafiach. Przed wyborami
      samorządowymi jeden z kandydatów miał wystąpienia i spotkania w mojej parafii. A
      to JEST mieszanie się do polityki. Poza tym wielokrotnie słyszałam słowa z
      ambony krytykujące jeden rząd czy drugi, a to również JEST mieszanie się do
      polityki.
    • malarz2 "Głosjcie na AWS" 21.01.07, 23:37
      98' - Proboszcz "Głosjcie na AWS" - Zero polityki ;)
      • polonus9 najwyzszy czas na emryture tego biskupa 22.01.07, 00:07
    • karul nie ma nic 22.01.07, 00:52
      piekniejszego, jak obluda i klamstwa facetow z teatralnych strojach! ci to sa
      dopiero mistrzami w trudnej sztuce lgania prosto w oczy, i nawet im powieka nie
      drgnie.

stad takie sukcesy tego kultu zydowki z bekartem - od stajenki do palacow.
    • b.6.1966 To opinia jednego biskupa. 23.01.07, 00:05
      Patrzac na radio maryja, nawet czlowiek pozbawiony wzroku, przy minimalnym
      sluchu dostrzeze, ze to radio bardzo TENDENCYJNE!Po paciorkach i aniele panskim-
      ostra, niekatolicka ofensywa krytyki na wszystko, co ma zwiazek z ZABOBONEM
      zalozyciela tego radia, jego kompleksami i podlosciami!To radio chcialoby byc
      z lekka katolickie z nazwy, ale nienawisc nie pozwala.Hipokryzja jest nazywanie
      tej rozglosni-KATOLICKA, bo w tym radiu brak milosci i zrozumienia dla
      odmiennosci. Albo plyniemy z radiem, albo jestesmy Zydami, komunistami,
      zboczencami lub zwyklymi polskimi prostaczkami!!Radio maryja URAGA nazwie i
      imieniu tej, do ktorej codziennie sie odwoluja.A pastuch, nie pasterz-----
      rydzyk, to BARKAROLA, nie muzyczna!
      • ortanol Radio Maryja 23.01.07, 04:07
        sieje nienawiść, ksenofobię, szowinizm. Powinno się je zamknąć i rozliczyć w
        końcu o.Dyrektora finansowo.
        • jankos71 Re: Radio Maryja 23.01.07, 04:45
          Większość osob wypwiadających się na tym forum "sieje nienawiść, ksenofobię,
          szowinizm".

--
          Common sense is not so common
          • s-k-i-n Re: Radio Maryja 25.01.07, 16:03
            ale na opak...czyli wyznają internacjonalizm i kosmopolityzm...ewentualnie
            wyznają nacjonalizm i szowinizm żydowski
            • jankos71 Re: Radio Maryja 26.01.07, 05:07
              Niech więc obywatele Michnixu wyjmą belkę ze swego oka zanim zaczną wydłubywać
              drzazgę z RM.
              • s-k-i-n Re: Radio Maryja 26.01.07, 15:05
                madrze powiedziane
    • s-k-i-n bla bla bla 08.02.07, 11:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka