Gość: iga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 19:26 Gdzie można kupić tofu wedzone i jaka jest jego cena. Jakie inne formy tofu są dostępne w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Tofu wędzone 19.03.02, 17:35 W każdym supermarkecie, tam gdzie zwykle "urzędują" różne sojowe wynalazki typu samo tofu, paróweczki czy paszteciki z tofu itp. Cena ok. 6-7 zł. Poza tym na ogół w sklepach tzw. ze zdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Tofu wędzone IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:35 szukałam przez 10 min w Geanie (zdrowa żywność) i nic takiego nie znalazłam możesz podać dokładnie w jakim supermarkecie? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Tofu wędzone 20.03.02, 21:26 W Geant na Ursynowie w lodówkach przy garmazerce pakowanej i wędlinach na wagę (trzeba dobrze obejść te lodówki, bo łatwo przeoczyć), w Hicie na Kabatach w lodówce koło garmazerki pakowanej, na dolnej półce po lewej stronie. Poza tym bywa na tyłach dawnej Sawy w sklepie ze zdrową żywnością oraz na rondzie waszyngtona w Bio-Smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Tofu wędzone IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 22:02 serdeczne dzięki a ile ma wedzone tofu cal w 100 gr i ile % tłuszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Tofu wędzone 22.03.02, 10:17 Nie wiem. ALe o ile pamiętam to Polsoja (producent) zwykle umieszcza takie informacje na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Tofu wędzone IP: *.chello.pl 25.03.02, 10:51 85 cal w 100 gram, tak jak i niewędzone. Odpowiedz Link Zgłoś