berserk75 niech "Gazietka"... 24.01.07, 08:18 przeprowadzi szybko obszerny wywiad z uciskanym przez IV RP lewicowym działaczem. niech świat usłyszy jaka krzywda dzieje się ludziom lewicy w faszystowskiej Polsce Kaczyńskiech. bronili Samsona, to czemu nie Pęczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani A ja muszę ubezpieczyć moje porsche! 24.01.07, 08:19 dajcie zapomoge! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh [...] 24.01.07, 08:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Wyjątkowy brak podstaw moralnych pana Pęczaka 24.01.07, 08:49 domagającego sie zapomogi. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Wyjątkowa wrazliwość GW na słowo "czerwone 24.01.07, 08:51 pająki".Gdzie tu złamanie regulaminu? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Wyjątkowa wrazliwość GW na słowo "czerwone 24.01.07, 09:00 rsrh napisał: > pająki".Gdzie tu złamanie regulaminu? - rsrh- masz racje . GW reaguje na słowo czerwoni jak płachta na byka Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Wyjątkowa wrazliwość GW na słowo "czerwone 24.01.07, 09:03 rsrh napisał: > pająki".Gdzie tu złamanie regulaminu? to forum napewno za chwile zniknie, bo wiekszośc forumowiczóe jest przeciw Pęczakowi - koledze ideologicznym Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Wyjątkowa wrazliwość GW na słowo "czerwone 24.01.07, 11:24 brynk napisał: > rsrh napisał: > > > pająki".Gdzie tu złamanie regulaminu? > > > to forum napewno za chwile zniknie, bo wiekszośc forumowiczóe jest przeciw > Pęczakowi - koledze ideologicznym Michnika Moje posty też tną, więc jest jakaś nielogiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 08:28 Dac gnojowi najnizsza stawke - powiedzmy 500 zl. Niech wyzyje - jak ci, ktorych ruchal jako polski, katolski polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:43 To akurat był polityk nie "polski-katolski" ale "wrażliwy społecznie" i "nowocześnie lewicowy". Odpowiedz Link Zgłoś
tora_tora wcale mu się nie dziwię 24.01.07, 08:28 też nie miałbym ochoty żyć za 1,9 tys zł miesięcznie, co niezmienia faktu, że niektórzy żyją za mniej niż połowę tej kwoty. Jednak to problem pęczaka- wara mu od publicznej kasy, kamieniołomy czekają na takich jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Kuźwa! Kuźwa!!!! 24.01.07, 08:31 A jak ludzie zarabiają po 700 zł netto to jest dobrze?! Teraz przynajmniej widzi co to znaczy wyżyć za ta marne pieniądze!! Zresztą 1,9 tys. to i tak bardzo dużo!!! A jak nie ma pieniędzy to niech sprzeda dom i samochód!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Kuźwa! Kuźwa!!!! 24.01.07, 08:41 ot widac ze tekstu nie czytałes a wypowiadasz sie na forum !! nic nie moze sprzedac bo wszystko ma zajete na poczet grzywien , wiec zanim cos polniesz to moze poczytaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream [...] 24.01.07, 09:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 Moja babcia ma niecałe 500zł ... 24.01.07, 09:03 więc niech taki k.wa biedny Pęczak spróbuje wyżyć za pięć stówek emerytury rolniczej grrrrrrrrrrrrrr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph To niech sobie dorobi a emę to max 700zł 24.01.07, 08:39 Trzeba było się bawić w łapownictwo? No jak tak się dbało o interesu polaków to proponuję zakosztować jak oni są zmuszeni żyć. Dać temu panu zwyczajne 700zł i niech spróbuje wyżyć. Taka resocjalizacja najlepiej mu się przysłuży bo panisko kompletnie zapomniało co to takiego zwykły obywatel i że musi za coś żyć. Jak nakradł to czemu by mu współczuć?! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream czerwone robactwo 24.01.07, 08:53 bezczelny gnojek, brakuje słów. szkoda, że nie można odebrać mu tej renty za tupet. dostałby wtedy najniższą z możliwych - są tysiące ludzi, którzy tak muszą żyć. i za co? przecież niczego nie nakradli. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor [...] 24.01.07, 09:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walko1969 biedactwo 24.01.07, 08:54 szczyt chamstwa spróbuj gnoju przeżyć za 600zł, nie piszcie takich artykułów bo ludziom się nóż w kieszeni otwiera. Za taką kasę to cztery osoby trzeba w tym beznadziejnym kraju utrzymać. Zróbcie zbiórkę dla tego biedaczyny, bo mu na chleb nie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk A co z firankami do subaru? 24.01.07, 08:55 Panie Pęczak, czy Panu naprawdę są potrzebne te firanki do subaru? Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Pie........ komuch 24.01.07, 08:58 Szczyt bezczelności.Niech zdycha,Leszek może mu pomoże z moskiewskiej pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Pie........ komuch 24.01.07, 09:01 bi.gazeta.pl/im/4/2444/z2444514X.jpg Tak wygląda szczyt bezczelności... Odpowiedz Link Zgłoś
rusham jam łasica a pęczak to czerwonodupy pawian... 24.01.07, 09:01 ...jak wyżej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko bidulek ! chudzinka !!! 24.01.07, 09:01 aż się popłakałem, tak mi go żal ! to może niech się zamieni ze mną - ja wezmę jego nędzną rencinę, a oddam mu swoją pensję ?! a co mają powiedzieć ludzie bez pracy muszący utrzymać rodzinę mieszkając w slumsach bez prądu ?! to jest dopiero TUPET ! Odpowiedz Link Zgłoś
fisiula Niech się zamieni ze mną. 24.01.07, 09:05 Ja mu dam moją emeryturę 522,- netto, a wezmę jego rentę. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Mam was w dupie! - wydaje się mówic Pęczak na 24.01.07, 09:07 -załączonym zdjęciu .... Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Mam was w dupie! - wydaje się mówic Pęczak na 24.01.07, 09:14 nie bronie qurew i złodzieji , ale skoro ktos zachowuje sie jak w dawnej CCCP gdzie donos starczył za wyrok to z tym sie nie moge zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
peaches21 biedny żuczek 24.01.07, 09:08 A ciekawe co maja powiedzieć Ci uczciwi ludzie, którzy pracowali przez całe życie na nasze Panśtwo, którzy nigdy nikogo nie oszukali, nikomu nic nie zabrali, a potem muszą "wyżyć" za 900 zł renty lub emerytury ??? Panie Pęczak, jest Pan bezczelnym typkiem!!! Żałuję, że nie ma Pan o 1000 zł mniej tej renty. Odpowiedz Link Zgłoś
slawinek Endrju ja cię do pracy przyjmę na 1/4 etatu 24.01.07, 09:13 Endrju ja cię do pracy przyjmę na 1/4 etatu od zaraz na mojej budowie.Popracujesz ciężko to docenisz jak to jest a i na leki dorobisz co?dzwoń 694 654 765 kontakt Benedykt Prusakowski-czekam.Płacę od minimum pensyjki 1/4 + reszte bokiem za nadgodzinki po 3 plny za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
rombek Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 09:15 Nie no, co za bezczelny osobnik. Za 1.9 tys. nie moze wyzyc! DO roboty! Subaru sprzedac. A jak nie ma na alimenty - to czapa. Na frajerni wyladuje. Sie zdenerwowalem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:42 rombek napisał: > Subaru sprzedac. Nie może, komornik zajął. Ale może wyrejestrować,albo zostać taksówkarzem Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Pęczak taksówkarzem? :) 24.01.07, 09:54 cics napisał: > Ale może wyrejestrować,albo zostać taksówkarzem A wsiadłbyś do jego taksówki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaparczynska Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 09:17 Każdy może się załamać jak nie straczy do pierwszego, a zwłaszcza pierwszy raz i to w Nowym Roku:-)ale czegoś tu nie rozumiem 850 zł kosztów rozwodowych oraz koszty ubezpieczenia oraz rejestracji samochodu chyba sie raczej nie ponosi co miesiąć? a może sie ponosi? no to juz teraz nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:28 ewaparczynska napisała: > Każdy może się załamać jak nie straczy do pierwszego, a zwłaszcza pierwszy raz > i to w Nowym Roku:-)ale czegoś tu nie rozumiem 850 zł kosztów rozwodowych oraz > koszty ubezpieczenia oraz rejestracji samochodu chyba sie raczej nie ponosi co > miesiąć? a może sie ponosi? no to juz teraz nie wiem:) A co to powinno nas obchodzić, jakie ma koszty. Każdy ma. Jako zwykły "szraczek" mógłby tylko pomarzyć o takiej rencie. Widać, że facet nie ma wstydu. Był posłem i nic nie zrobił, żeby renty i emerytury wyglądały inaczej, a teraz żebra. Adwokata, to może wziąć z urzędu- jak każdy, który nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoraz Piszmy i my o zapomogę 24.01.07, 09:20 Każdy co ma w domu najwyżej 1900 /neto chyba/ na łeb, niech pisze do sejmu o zapomogę. Uczciwi ludzie powinni mieć większe prawa, poszanowanie i opieke państywa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Piszmy i my o zapomogę 24.01.07, 14:48 Dają,dadzą? tym co mają poniżej 1200!Jednorazowo,po kaczemu! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Biedaczek! 24.01.07, 09:26 Nie wiem, jaka jest wina tego człowieka, i jaka bedzie wymierzona kara, ale wiem, że go nie lubię. Powinien mieszkac w mieszkaniu socjalnym i żyć z zasiłku osrodka pomocy społecznej! A rentę zabrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: ten kraj jest chory 24.01.07, 14:50 To na rentę ten kraj,ale najniższą za takie wybory rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
kingarz1 ten kraj jest chory 24.01.07, 09:32 Ja zarabiam 1000 zł i żyję i cieszę się, że mam pracę. A słysząc takich byłych posłów "biedaków" to zastanawiam się jak długo nasze społeczeństwo wytrzyma tę farsę, bo większość obywateli nie ma do dyspozycji nawet połowy z jego dochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Re: ten kraj jest chory 24.01.07, 09:39 Luuuudzie!!!Trzymajcie mnie mocno!!!Noz sam mi sie otwiera w kieszeni.Nigdy nie zabilem nikogo,ale tego bym nie zalowal.A co maja zrobic tysiace -majacy po 600 zlotych??? Przyjaciolom tego parszywca zycze tez "wszystkiego najlepszego".Prosze zauwazyc,ze wszyscy ONI sa dobrze ustawieni. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Niech idzie do Caritasu 24.01.07, 09:33 Tam go nakarmią, mimo że to komuch i złodziej. Tam karmią ludzi, którzy często mają dużo mniej pieniędzy i całą rodzinę na głowie. A samochodzu nie musiał rejestrować, ani ubezpieczać. Już myślałem, że mu ten areszt dał mocno do myślenia, ale wyraźnie widać, że znowu wychodzi z niego gnida dworska. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jeśli dostał rentę ze względów zdrowotnych, to 24.01.07, 09:36 powinien stracić z tych samych powodów prawo jazdy. Skoro ktoś nie może pracować, to nie powinien też jeździć. Jazda samochodem jest trudniejsza i bardziej odpowiedzialna niż wykonywanie niektórych zawodów (np. posła). A wtedy będzie można spieniężyć subaru. Ech, gdyby tak zweryfikowano wszystkich rencistów z prawem jazdy! Albo w lewo albo w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś