amanasunta53 Kiedy port w Toruniu? 02.02.07, 11:15 Jak nie port to choć przystań dla jachtów desantowych .I z wiosną Wisłą do Gdańska wyruszy desant na twierdzę PO! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy port w Toruniu? 02.02.07, 11:27 amanasunta53 napisała: > Jak nie port to choć przystań dla jachtów desantowych .I z wiosną Wisłą do > Gdańska wyruszy desant na twierdzę PO! Masz tutaj, poczytaj sobie o swoim desancie beretowym :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) www.wprost.pl/ar/?O=99547&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtello2 ja tu czegoś nie rozumiem 02.02.07, 11:25 Czy ktoś może mi wytłumaczyć co ten idiota Rydzyk ma do polskiej gospodarki morskiej? Ja rozumiem, że zajmuje się tą maryjną trzodą, ale to chyba jest gestia ministra rolnictwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ja tu czegoś nie rozumiem 02.02.07, 11:36 w kwestii idiotyzmu Rydzyka sie nie wypowiadam,gdyż grozi to najazdem komanda moherowych babć i dziadów z parasolkami w ręku.W kwestii ministerstwa gospodarki morskiej popieram mojego przedmówcę,gdyż Toruń nie leży nad Bałtykiem stąd ojciec Tadeusz nie ma oglądu sytuacji,tym niemniej w kwestii wodnej ma rozeznanie i to dobre. Od lat skutecznie robi wodę z mózgu emerytom i rencistom wyciskając z nich grosz ostatni.W kwestii rolnictwa także zgadzam się z przedmówcą,zamienianie jednego idioty na drugiego nie posłuży rozwiązaniu problemu świńskiego cyklu.... Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay O te srebniki chodzi...... 02.02.07, 11:29 Rydzyk wyczul kopalnie srebnkow,Boze mozna wszystko wybaczyc ale nie to ze,znajdoje sie w nie naszych rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
remis1 Kiedy wreszcie odejdziecie 02.02.07, 11:37 wy wszyscy ignoranci, dyletanci, cwiercinteligenci, katolewacy, czarni i brunatni z PiS, LPR, SO, RM - niszczycie Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
1234567890rm Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:46 ...a Torun czeka na instrukcje z Lubianki. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 A moze ojczulkowie obsadziliby jakis resort. 02.02.07, 11:50 Rydzyk Skarb a szeregowi redemtorysci np .finanse- o.Krol,edukacje,rolnictwo,telewizje,msz Kobylanski.To bylby rzad.trwalby na wieki,wiekow.... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A moze ojczulkowie obsadziliby jakis resort. 02.02.07, 12:26 szasza7 napisała: > Rydzyk Skarb a szeregowi redemtorysci np .finanse- > o.Krol,edukacje,rolnictwo,telewizje,msz Kobylanski.To bylby rzad.trwalby na > wieki,wiekow.... Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Środowisko radiomaryjne ??? A cóż to takiego. ? 02.02.07, 11:51 Czy jeżeli RM o kimś wyrazi się z sympatią to automatycznie jest to osoba ze środowiska radiomaryjnego ? W czym gorsze jestśrodowisko RM od złodziejsko- bandyckiego środowiska "Gazetowego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Środowisko radiomaryjne ??? A cóż to takiego. 02.02.07, 13:46 moher75 napisał: > Czy jeżeli RM o kimś wyrazi się z sympatią to automatycznie jest to osoba ze > środowiska radiomaryjnego ? W czym gorsze jestśrodowisko RM od złodziejsko- > bandyckiego środowiska "Gazetowego" ? Powiedz oszczerczy śmieciu, co to jest złodziejsko-bandyckie środowisko "Gazetowe"? Kto jest bandytą i złodziejem, konkretnie i jakiego przsestępstwa dokonał? Po co tu sie produkujesz na tym złodziejskim forum w takim razie? Nie brzydzisz się? Won na jedyne prawdziwie polskie i wolne forum gadzinówki nasz dziennik. Zajmij się o. Malwersantem, który ukradł największą po 1989 roku sume pieniędzy - ponad 100 mln złotych (niektórzy szacują ją nawet na 100 mln dolarów) które zbierał niby na Stocznie i dlatego zawsze i wszędzie będę go nazywał złodziejem. A teraz ten bezczelny oszust jeszcze śmie sie wtrącać do obsady ministerstw?? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:52 W tym "radiu" powinny być paciorki, a nie polityka. Jeżeli jest tak hojne, to niech obejmie patronatem konający szpital we Wrocławiu. Nowe pomniki nikomu nie są potrzebne. Instrukcje "ojca Rydzyka" to hańba dla rządu i dla całej Polski. To nie Radio MARYJA,to radio z ryjem. Ryjem Rydzyka. I nie wmawiać mi tu, że jestem komunistką, idioci. Tak samo niecierpię komunistów jak i Rydzyka. Chcę, by państwo było niezależne od kościoła, by wreszcie było wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Popieram! Niech Radyjo zajmie się modlitwą 02.02.07, 12:07 Popieram! Niech Radyjo zajmie się modlitwą a nie polityką. Ręce precz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:53 ...walka o stołki... choć on jest partaczem, ale nie o to przecież im chodzi!!! TERAZ wychodzi na jaw, że ta sekta obsadza ministerstwa! LUDZIE! Kiedy wy przejrzycie na oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Brawo aleksandra 991.Poprze Pani moje 02.02.07, 12:03 uzupełnienie .W języku sportowym mówi się,że tak się gra jak przeciwnik pozwala.Bliżniacy gotowi dużo sprzedać,żeby uzyskać poparcie.Ku.. gotowa dużo sprzedać,żeby mieć kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:08 Czyżby miał czelność mieć inne zdanie w niektórych sprawach, niż szacowne Radio Maryja? A może "róże", które powinien przesyłać do Torunia, są zbyt małe. A może, co najgorsze zapomniał o szacownym protektorze i wogóle "róż" nie przesyła? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 13:28 michalparadowski napisał: > Czyżby miał czelność mieć inne zdanie w niektórych sprawach, niż szacowne Radio > > Maryja? > A może "róże", które powinien przesyłać do Torunia, są zbyt małe. > A może, co najgorsze zapomniał o szacownym protektorze i wogóle "róż" nie > przesyła A to łobuz niewdzięczny, zapomniał, że Ojczulek jest hojny, ale pamiętliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
boban001 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:11 nawet nie warto komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw To nie RM , ale Koszerna chce mieć wpływ na całą 02.02.07, 12:13 gospodarkę i całe państwo, jako to było przez ostanich siedemnaście lat: tow. Jaruzelski, tow. Kiszczak, tow. Kwaśniewski, tow. Święcicki, tow. Balcerowicz, etc. - wszyscy z namaszczenia Koszernej! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Radio Maryja 02.02.07, 12:14 Zastanawiam sie czy redemptorysci naleza do naszej wiary czy juz nie.Tyle zaklamania , zachlannosci ,zadzy wladzy i lajdactw z ich strony sklania mnie do twierdzenia , ze oni sluza szatanowi.Dla swoich wyzej wymienionych wlasnosci sa gotowi na wszystko .Doslownie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:20 Po raz pierwszy zgadzam się z radiem ojca Grzyba. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Banda zlodzieji z Radia Maryja terroryzuje kraj 02.02.07, 12:26 Gorsi od komunistow.Kradna ,oszukuja,oklamuja,oczerniaja i szczuja ludzi przeciwko sobie,a przede wszystkim przynosza wtyd Polsce i Polakom w swiecie za swoja neohitlerowska propagande. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:36 O co chodzi z ta krytyką, przecież cały ten rząd, z wyjątkiwm 5, może 6 osob, to partacze. Wiechecki tak samo szkodzi jak Giertychy, Kaczyńscy czy ich poplecznicy, tyle tylko że skutki widoczne będą za parę lat. Ale wtedy będzie się mówiło, że to następcy są winni. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:43 Jak nie ambasador to minister... Czy w tym kraju o.Rydzyk jest premierem ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 13:31 gajane4 napisał: > O co chodzi z ta krytyką, przecież cały ten rząd, z wyjątkiwm 5, może 6 osob, > to partacze. Wiechecki tak samo szkodzi jak Giertychy, Kaczyńscy czy ich > poplecznicy, tyle tylko że skutki widoczne będą za parę lat. Ale wtedy będzie > się mówiło, że to następcy są winni. Myślisz, że będą jacyś następcy, inni niż jedynie słuszna partia? (może pod inną nazwą, ale z tymi samymi ludźmi) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:51 Proszę, proszę :) Nie spodziewałem się, że minister Wiechecki ma jakąkolwiek zaletę, a tu taka niespodzianka :) Samo ministerstwo jest w sumie od niczego, równie dobrze mogliby powołać jeszcze ministerstwo rzek i jezior, ministerstwo komunikacji miejskiej, ministerstwo transportu dalekobieżnego, ministerstwo aeronautyki, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Jak to robicie,że powstrzymujecie odruch 02.02.07, 13:06 wymiotny czytając wiadomości na temat polskiego życia politycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Torun da instrukcje.? 02.02.07, 13:09 Premier czeka na instrukcje z Torunia.? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt katabasy żrą sie miedzy sobą 02.02.07, 13:19 widac wszystko juz rozkradli i teraz walczą o chocby najmniejsze synekury Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 13:26 Wydaje mi się, że i tym razem zadecyduje głos Radia Maryja. Przecież tam jest cały Komitet Centralny PiS-owskiego rządu i nie wolno się narażać. Co by powiedział Kobylański, o.Rydzyk i inni? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos nie mogę w to uwierzyć, pierwszy raz zgadzam się 02.02.07, 13:35 ze zdaniem RM, co nie znaczy, że popieram ich wtrącanie się do polityki Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 13:47 heurisko. A lud wiedział to już od kilku miesięcy, że mamy parana na ministerialnym stolcu. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo Co z partaczem wiary katolickiej Rydzykiem ????? 02.02.07, 13:54 Kiedy KK, pozbędzie sie tego złodzieja, oszusta? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja1003 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 14:32 LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytlumaczcie mi kto naprawde w Polsce jest u wladzy.BARDZO PROSZE. Pyta mnie wielu znajomych a ja nie potrafie im odpowiedziec. Wg,mnie z tego co czytam /bo w Polsce nie mieszkam 15 lat/ dzieje sie tam cos niesamowitego.Nie dopuszczam do mysli ze rzadzi kosciol. Czyzby z jednej niewoli do drugiej? Jestem wierzaca - wierze w Boga nie w ksiezy. Ksieza to osoby ktore maja rozpowszechniac slowo Boze a nie zajmowac sie polityka czy tworzyc nowa polityke. Z tym co robia kreca tylko bat na samych siebe. Nie wystarcza im kosciolow??/Do ktorych i tak nie chodze bo za duzo w nich polityki/.... Niech kazdy zajmie sie swoimi sprawami. Jak tak dalej to w sejmie sasiada wszyscy w sutannach z etykieta "KATOLIK".Stworzymy drugi WATYKAN..... ale nie wiem co bedzie z nami. Pozdrawiam i przepraszam jesli kogos urazilam. Zycze Spokoju i duzo rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 14:47 Ojcze Rydzyk; mieszasz wac Pan. Przeczytaj biblie, bo sadze, ze tylko czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś