Dodaj do ulubionych

Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego

• wikal Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 22:35
      Ja zawsze wszystkiemu winna jest PO. Ona zaczarowała w swoim czasie ministra
      Lipińskiego, żeby mówił Renacie to, co mówił. A to piwo, które wypił
      kryształowy pan wojewoda, na pewno sam Tusk uwarzył.
    • kornaccy Chciałbym mieć władzę bystrą w rządzeniu, a mam 02.02.07, 22:37
      debili. Nie wiem, kto wystrugał tego Dorna, Kaczyńskich i im podobnych. Polityk
      u władzy powinien być bystry, inteligentny; powinien umieć sie wypowiedzieć. A
      oni? O własne sznurowadła się obalają. Jeden cxzłowiek z ich otoczenia jest
      bystry i inteligentny - Gilowska. No ale ona nie wywodzi się ze środowiska
      "kaczyńskiego", bo gdyby się wywodziła - też pewnie byłaby debilem. Całuję
      rączki Pani Zyto...
      • sw.patryk Re: Chciałbym mieć władzę bystrą w rządzeniu, a m 02.02.07, 23:08
        Przede wszystkim powinien byc przyzwoity, uczciwym gosciem , zeby nie dawac
        przeciwnikom argumentow do reki.
        Na pana wojewode nie trzeba bylo szukac zadnych hakow, bo najwiekszym hakiem
        jest on sam. Wystarczy popatrzec i posluchac. Marne te kadry w PIS , zeby juz
        choc troche lepszych nie mieli ?! I to ma byc ta kadrowa formacja polityczna?
        To wyjatkowo marne te kadry .
    • piotrjakub11 Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 22:39
      Dorn jest zwykłym głupkiem i palantem.
      Wojewoda to pajac kłamca i alkoholik, takiego kompana broni Dorn.
      Zresztą wszyscy z PIS to cieniasy i drobni pijaczkowie
      • wlodwoz Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 02:42
        Jesteś w błędzie. Jarek i Lesio to tylko cieniasy. Nawet piwo jest im obce.
        Mamusia przy obiadkach zabraniała.
    • kornaccy Podobno minister Lipiec robił przekręty w Wawie... 02.02.07, 22:40
      wojewoda po pijanemu spada z roweru... Wasze argumenty, że to tylko domena
      lewicy - jest do dupy...
    • kornaccy "100 wskazówek jak zostać debilem"-autor, Dorn 02.02.07, 22:43
      .
    • jedrek631 Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 22:45
      Abstrachując od pijanego Wojewody , to zastanawia mnie skąd PiS ma jeszcze ok 30
      % poparcia.
      Czy ci ludzie czytać ze zrozumieniem nie umieją, czy wierza w to co Ksiądz na
      ambonie powie. Przcież w tym kraju nie może być 30 % debili, czy słuchacy Radyja ???
      • swoboda_t Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 02.02.07, 23:43
        Pewnie, zę możę być. I jest, nawet więcej.
      • wlodwoz Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 02:30
        Niestety! Liczba debili w kraju rośnie z emigracją inteligentnych. Debil nie
        wyjedzie bo nie wie gdzie sprzedają bilety lotnicze!!!
        • gringo_w66 Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 02:56
          wlodwoz napisał:

> Niestety! Liczba debili w kraju rośnie z emigracją inteligentnych. Debil nie
          > wyjedzie bo nie wie gdzie sprzedają bilety lotnicze!!!

###
          ..też zabłądziłeś kupując bilet
      • shithead Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 03:56
        Ten narod bije pod wzgledem glupoty jakikolwiek inny na swiecie (95% tzw
        katolikow)

Piss & Shit
        • gringo_w66 wara ci od katolików judomatole 03.02.07, 04:01
          shithead napisał:

> Ten narod bije pod wzgledem glupoty jakikolwiek inny na swiecie (95% tzw
          > katolikow)
          >
          > Piss & Shit

###
          ...a co mojżeszowego jesteś, katolików to ty zostaw w spokoju, jak się nie
          podoba do myk do ziemii obiecanej, tam rzeki miodem i mlekiem płyną
          • shithead Re: wara ci od katolików judomatole 03.02.07, 04:17
            Ja jestem ateista a nie kotoidiota.
            You cock sucking motherfucker.Stupid dickhead.Dumb polish catholic
            fuckface.You're being probably the same hight like your gurus jaro and lechi
            and cause of that your head is too close to your ass- the contens of both are
            mixing together and becomes something called shitbrain. That's very serious
            disease which hits Piss fans only.

Piss & Shit
            • gringo_w66 Re: wara ci od katolików judomatole 03.02.07, 04:30
              shithead napisał:

> Ja jestem ateista a nie kotoidiota.

###
              Bądź sobie ateistą, ale nie szydź z wierzących.
              Jak będziesz zdychał- będziesz szukał Boga, zapewniam cię. Co wyprawiaja
              ateiści w obliczu śmierci to tragedia, popytaj lekarzy, ja mam lekarza w
              rodzinie to wiem.
              Użyłem słowa "zdychał" bo ateiści i zwierzęta zdychają, a nie umierają
              Memento mori i przyjemnego zdychania życzę
              • shithead Re: wara ci od katolików judomatole 03.02.07, 05:06
                O.K. Niestety przykro cie rozczarowac bo zdechniesz tak samo jak ja.A Oko boga
                widziales? Niestety jest to tylko Hellix nebulae.
          • puch4cz Re: wara ci od katolików judomatole 03.02.07, 04:35
            Każdy co nie katolik to Żyd? Lecz się psycholu, a nie pisz pierdoły na forum.
            • gringo_w66 odp. dla puch4cz 03.02.07, 04:41
              puch4cz napisał:

> Każdy co nie katolik to Żyd? Lecz się psycholu, a nie pisz pierdoły na forum.

###
              Nie trzeba być Żydem, żeby być judomatołem. Judomatoł jest gorszy, bo głupszy
              od Żyda, ten ostatni, to wie o co w tm wszystkim chodzi...

Judomatoły

ALINA

Kto to jest antysemita w Polsce wiemy, bo nam codziennie przypominają -
              dyżurne media na zmianę. Chociaż odnoszę wrażenie, że po wyjeździe ambasadora
              antysemityzmu Szewacha Weissa, słyszymy o antysemityźmie jakby trochę mniej.

Otóż w Polsce antysemitą jest każdy, bo każdy „wyssał antysemityzm z mlekiem
              matki”. No może nie każdy, bo przecież zaraz po wojnie nasi semiccy władcy
              propagowali karmienie niemowląt mlekiem krowim z butelki, więc moje pokolenie i
              kilka następnych nie powinno być antysemitami. Pewnie chcieli przerwać to
              wysysanie antysemityzmu. Mieli rację, bo od kilku lat zaleca się jednak
              karmienie piersią i znowu antysemityzm się pojawił i rośnie razem z tak
              karmionymi gó..arzami.

Tylko skąd ten antysemityzm u starych? Pewnie ich matki nie słuchały jedynie
              mądrych zaleceń władców i jednak z lenistwa karmiły piersią. Jak to wszystkiego
              nie można dopilnować!

Oprócz tych karmionych z butelki, nie są antysemitami wszyscy postępowcy,
              wyznający na co dzień jedyną słuszną i modną postawę poprawności politycznej,
              według której patriotyzm i mówienie dobrze o Polsce to zacofanie zupełne.

Tymczasem ja widzę wyraźnie inny podział w Polsce. Widzę nieśmiało
              wypowiadających się patriotów, przestraszonych, żeby nikt nie rzucił na nich
              klątwy antysemityzmu, i odważnych, bezczelnych judomatołów, którzy opanowali
              publiczne media w godzinach największej oglądalności.

Żeby mnie nikt nie posądził o antysemityzm, podaję już definicję owego
              judomatolstwa.

Otóż JUDOMATOŁEM jest każdy, kto na to zasłuży.

Każdy, kto pod wpływem międzynarodowej żydowskiej nagonki wyłączył swój mózg i
              wchłania i powtarza niesprawdzone brednie szkalujące Polskę i Polaków.

Każdy kto poddaje się bezkrytycznie modzie na to wciskane codziennie
              judomatołectwo.

Każdy kto mieszka w Polsce i nie zna historii, i nie potrafi docenić wartości
              własnego państwa.

Każdy, kto nagle zapomniał, że II wojnę światową wywołali Niemcy i to Niemcy
              wymordowali Żydów, Polaków, Cyganów, Rosjan i mnóstwo innych nacji, nie
              szczędząc własnej.

Są judomatoły proste, niegroźne (o ile jest daleko do wyborów). Powtarzają
              bezkrytycznie co usłyszą z telewizora.

Są i wyższej rangi. Np. szefowie w publicznej telewizji niedopuszczający do
              emisji najwartościowszych filmów dokumentalnych o Polsce i Polakach, lub
              emitujący je w środku nocy. (Polecam krótką lekturę J.R.Nowaka „Nowa cenzura” –
              księgarnia Antyk w Warszawie).

Są judomatoły w sądach, prokuraturach, administracji i innych urzędach
              państwowych – wszyscy ci, którzy wydają orzeczenia i decyzje tylko na podstawie
              kretyńskich przepisów, ale zupełnie sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem i poczuciem
              elementarnej sprawiedliwości (polskiej sprawiedliwości).

Są judomatoły twórcze – owocem takiej twórczości jest Kabarecik Olgi
              Lipińskiej. Kabarecik przetrwał wszystkie rządy – zawsze jest „anty”. Ale
              najbardziej antypolski. Judomatoły pokazują Polaków jako zwykłych matołów i
              mają z tego świetny interes. Pokazanie matoła żydowskiego to zabroniony
              antysemityzm .....

Są judomatoły wojskowe i tajne. Ci należą do najgroźniejszych. Bo ci akurat
              mogą być pochodzenia żydowskiego i od lat zajmują kluczowe stanowiska. Dobór
              kadr, dla nas dziwny, nie dziwi judomatołów rządzących. Ci najwyżsi, robią
              wszystko, żeby nic się nie zmieniło, a władza nad Polską została w żydowskich
              rękach. Popisy wielu judomatołów można podziwiać w czasie obrad Sejmu.

Są judomatoły „opiniotwórcze”. Ci codziennie piszą w „GW”, „Wprost” ... Ale też
              wypowiadają się. Wtedy można usłyszeć takie kwiatki jak wypowiedź pani prof.
              Staniszkis w TOK FM: na pytanie kto mógłby zastąpić Millera, powiedziała z
              rozbrajającą szczerością, że jedynym, którego widzi jest W. Cimoszewicz, jako
              najzdolniejszy z tej opcji (wyeliminowała Oleksego za niejasną lustrację). Pani
              profesor usiłuje nam wcisnąć wielokrotnie skompromitowanego faceta, który po
              takiej wpadce, nigdzie indziej nie miałby szans powrotu do życia za publiczne
              pieniądze. Wcześniej pani profesor doradzała.... „Solidarności”. Nie dziwi
              upadek tego największego ruchu społecznego w XX wieku – wyczucie społeczne pani
              profesor socjolog ma dość oryginalne.

Uzyskać miano judomatoła można również pracując w Krajowej Radzie Radiofonii i
              Telewizji, szczególnie po napisaniu obszernego elaboratu oceniającego wyniki
              monitoringu „Radia Maryja”. Owo wypracowanie to prawdziwa „perełka” chorego,
              stalinowskiego umysłu. Pani D. Waniek zaiste ciężko popracowała ...

Dlaczego upieram się przy „judomatołach”.

Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Od lat bombardowani jesteśmy antypolską
              propagandą wywołującą u nieświadomych ludzi poczucie niższej polskiej wartości,
              kompleksy, pogardę do własnego państwa, pogardę do jego instytucji.

Robią to na życzenie międzynarodowego żydostwa nasi rodzimi żydzi skupieni
              wokół „Gazety Wyborczej” i publicznej telewizji. I tę modę na antypolską
              poprawność polityczną propagują właśnie kręgi „judo”.

Czyli judomatoł to produkt, wytwór żydowskiej antypolskiej propagandy, to
              jednocześnie producent tej propagandy, bełkotu, odmóżdżającego słabsze
              jednostki, żeby łatwiej przejąć całkowitą kontrolę nad państwem.

Trudno mi ocenić jakie jest stężenie judomatołów w naszym społeczeństwie.
              Zapewne malejące, ale stale groźne.

Czy w innych krajach dopuszczalne jest mówienie źle o własnej ojczyźnie? Czy
              mniejszość żydowska jest tam równie bezczelna i bezkarna? U Niemców też?

Dziś, w sobotę, dziennikarze we wszystkich serwisach sportowych podawali z
              mniejszym lub większym przekąsem o 12 pozycji A.Małysza w konkursie w Sapporo.
              Podali i owszem, że jest 7 w klasyfikacji ogólnej Pucharu Świata, że ma wielką
              stratę do prowadzącego, ale już bez komentarza, że przed nim nie ma ani jednego
              Niemca!

Na tym właśnie polega judomatołectwo!

A szczytem tego zjawiska były „uroczystości” w Jedwabnem .... Głównych
              inicjatorów tego wydarzenia spokojnie można nazwać wyjątkowymi ....

Tymczasem milowymi krokami zbliżają się wybory parlamentarne, a może i
              wcześniejsze prezydenckie. I wielka okazja, żebyśmy bardzo demokratycznie i
              radykalnie zmniejszyli stężenie judomatołów w polskim społeczeństwie. Dla
              własnego bezpieczeństwa i przetrwania.

Alina
              Warszawa, 24.01.2004

• kornaccy Dorn: Proszę mi wybaczyć.Ja naprawde tak wyglądam 02.02.07, 22:49
      .
    • kornaccy Dorn: W momencie poczęcia rodzice mieli 2 promille 02.02.07, 22:51
      .
      • shithead Re: Dorn: W momencie poczęcia rodzice mieli 2 pro 03.02.07, 03:58
        kornaccy napisał:

> .
        Chyba duzo, duzo wiecej.

Piss & Shit
        • gringo_w66 wycieczki do ziemii obiecanej coraz bliższe 03.02.07, 04:03
          ... z biletem od rządu w prezencie (ale w jedną stronę)
          • shithead Re: wycieczki do ziemii obiecanej coraz bliższe 03.02.07, 04:19
            You fucken dumb polish catholic dickhead.

Piss & Shit
    • kornaccy Prawo i Sprawiedliwość-zabawna ta nazwa 02.02.07, 22:52
      .
      • jkal Re: Platforma i Obywatelska-zabawna ta nazwa 02.02.07, 23:23
      • wlodwoz Re: Prawo i Sprawiedliwość-zabawna ta nazwa 03.02.07, 02:46
        Byłaby zabawna, gdyby nie groźna!!!!!
    • q_vw Panie ministrze Dorn... 02.02.07, 22:54
      Tytułem komentarza do pańskich "rewelacji": buahahahahahahahahahahahahahaha !!!

Może coś mniej głupiego i bardziej odkrywczego ?! Stracił pan twarz, tak samo
      jak pański pryncypał... człowiek honoru palnąłby sobie w łeb, ale nie
      spodziewam się po pisiście honoru, po prostu odejdź pan w polityczny niebyt i
      oszczędź Polsce i jej obywatelom swej osoby. To żałosne tłumaczenie własnej
      niekompetencji i ignoracji oraz arogancji...
    • bronimir PO powoli ale się uczy od PiSu. 02.02.07, 22:59
      Hak, hakiem. Mówi to Panu coś, Panie Dorn. Pozdrowienia dla panny Rokity.
    • monopol Tak, tak. Głupocie Dorna też winna jest PO. 02.02.07, 23:01
      Jak wszystkiemu.
    • jarek.kucypera Słowem - to wina PO, jak zwykle 02.02.07, 23:04
    • l.george.l Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 02.02.07, 23:05
      Jeśli Dorn nie rozmija się z prawdą, to pisiory powinny PO grzecznie
      podziękować. Chyba Dąbrowski nie był chlubą partyjnych szeregów.
      • babette666 sraly muszki bedzie wiosna i glupota bedzie rosla 02.02.07, 23:10

to Rokita go upil bo chcial utopic w kieliszku wlasne nieszczescia i zale a ze
        niedoszly Premier z Krakowa ma mocniejszy leb to tylko wojewode zlapali.
        P a r a n o j a !!!!!!

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.
    • madissa Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 23:07
      Popieram szukanie haków na pisuraowców wszelkimi (oczywiście legalnymi ;)
      sposobami. Fakt znalezienia ostatniego haka bardzo uuradował mieszkańców
      Warszawy i okolic, Panie Dorn.
      • beatrix16 Re: Dorniu -co za bystrosc! 02.02.07, 23:12
        ponaglam o szukanie wszystkich hakow na pis!
    • tetradrachma Panie Dorn, pomyś pan co by się działo 02.02.07, 23:09
      w Polsce, gdyby nie media ! Wiem, ze pan i pański pryncypał je nienawidzicie,
      ale czwarta władza to "młot na czarownice" w postaci "Dąbrowskich" i innej
      swołoczy w naszym zyciu publicznym. Vivat media !
    • bloody_rabbit Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 23:15
      "Ale nieformalnie różne rzeczy ludzie mówią - powiedział wicepremier."

Dorn zszedł na poziom magla.
      • r306 A kiedykolwiek ponad ten poziom magla wyszedl??? 02.02.07, 23:27
        Nie zauwazylem....
        • bloody_rabbit Re: A kiedykolwiek ponad ten poziom magla wyszedl 03.02.07, 00:57
          Wiesz, to jest chyba najinteligentniejszy minister w rządzie. Z resztą jest
          tylko gorzej...
      • mistrzkungfu Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 01:46
        "jak nie wiesz co mowic, to mow niewyraznie" hahaha Dorn slucha hip-hopu
    • amanasunta53 Jak tam sprawa posłanki Katarasińskiej? 02.02.07, 23:36
      Zrzekła sie immunitetu,zawiesiłą członkostwo w PO,złożyła mandat?Nic z tego,
      dalej siedzi i obraduje w sejmie.I prawko nadal ma.
      Uwaga: Jakikolwiek wyciągnięty przez media incydent posła(posłanki)PO będzie
      uznany za atak PiS na demokrację i praworządność.
      Haniu ,możesz spokojnie ,,organizowac''przetargi.Musisz przebić Piskorskiego,PO
      liczy na Ciebie!Kasa, kasa potrzebna od zaraz.
      • swoboda_t Re: Jak tam sprawa posłanki Katarasińskiej? 02.02.07, 23:50
        Drobna uwaga: Katarasińska miałą 0,21 promila (była "wczorajsza"), popełniła
        tym samym wykroczenie. Dąbrowski był zwyczajnie naj...y, spadał z roweru, mając
        0,75 popełnił przestępstwo. Skroro PiS wsadza z premedytacją przestępców na
        wysokie stanowiska, to ja już nie mam pytań. A jeśli nie wiedzieli (watpię,
        przecież wystarczy zaświadczenie o niekaralności) to jakie mają kompetencje do
        rządzenia??
        • q_vw Re: Jak tam sprawa posłanki Katarasińskiej? 02.02.07, 23:56
          Dodaj do tego chęć wyłudzenia prawa jazdy przez poświadczenie nieprawdy...
          Katarasińska przy nim ma aureolę...
        • x2468 Re: Jak tam sprawa posłanki Katarasińskiej? 03.02.07, 00:13
          Drobna korekta.Wojewodka mial 0,75 po 6 godzinach.Wynika z tego ze wtedy kiedy
          spadal mial przynajmniej 1,5 promila.A sowja droga ciekawe dlaczego zbadano
          wesolka dopiero po 6 godzinach? Moze policaje uwierzyli ze wypil 1 piwko i
          czekali aby koledze Dornia alkohol wyparowal?
    • zmuzbi Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 23:37
      Po jaką cholere szukać "haków".Towarzysza z włsnych szeregów,poprostu trzeba
      znać.A nie bawić się totolotka!
    • kvakva Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowieckiego 02.02.07, 23:48
      Nieformalnie wiem, że Dorn i jego kumple a PiS to kretyni do kwadratu. Czy tak
      można mówić? Tak! Bo władza wskazała ścieżkę. Czy tak można myśleć? Tak! Bo
      władza wskazała ścieżkę.
      • vinc0 Wojewoda niewinien!!!!!!!!!!!! 03.02.07, 00:00
        Wiem z tajnych źródeł że po szaleńczo pracowitym dniu podstępny do kwadratu
        ,obłudny radny z PO dał mu ugasić pragnienie zamaskowaną w butelce po piwie
        gorzałą.Wojewoda był tak spragniony i pił tak łapczywie że nie rozpoznał tej
        drobnej różnicy w smaku napoju.Kręciło mu się troche w głowinie ale zwalił to na
        karb wypitych 64 kaw po turecku.
    • jola_bzyku .....PO ma pełno brudu za paznokciami 02.02.07, 23:58
      Sami nie potrafią rozliczyć swoich, a u innych szukają haków. Swoją drogą jeżeli
      facet nawywijał to musi beknąć. Ale na miejscu PO poodwieszałabym wiszące sprawy
      prokuratorskie i sądowe swoich trzonków, a potem zaglądałabym innym do zupy. No
      chyba że czekają na korzystne wybory. ob(ż)ydliwe
      • shithead Re: .....PO ma pełno brudu za paznokciami 03.02.07, 05:18
        jola_bzyku napisała:

> Sami nie potrafią rozliczyć swoich, a u innych szukają haków. Swoją drogą
        jeżel
        > i
        > facet nawywijał to musi beknąć. Ale na miejscu PO poodwieszałabym wiszące
        spraw
        > y
        > prokuratorskie i sądowe swoich trzonków, a potem zaglądałabym innym do zupy.
        No
        > chyba że czekają na korzystne wybory. ob(ż)ydliwe

A jola jest jak zwykle na bzyku.Jak jej wojewoda.W PiSSie to jak nieudacznicy i
        nieuki t pijacy i alkoholicy.O..i wszyscy wierzacy.
        Co za wspaniale kadry do rzadzenia.

Piss & Shit
    • mmmzzz PO szukała też haków na dziadka Tuska. Dorn, ty 03.02.07, 00:07
      głąbie, na temat szukania haków powinieneś pogadać z Kurskim. On ci powie co i
      jak.
    • olias ależ to oczywiste 03.02.07, 00:08
      PO już dawno przestało być partią polityczną. Teraz zajmuje się głównie
      rozwalaniem państwa i obroną starych elit. Każdy kto zagrozi "swoim" jest
      wrogiem który musi być zniszczony (patrz - minister sportu - już jest na
      widelcu; wystarczyło zagrozić mafii piłkarskiej, patrz - Lepper, patrz inni.
      Co nie jest złe, zmusi Kaczyńskich do lepszego prześwietlania kandydatów do
      nowej elity.
      • x2468 Re: ależ to oczywiste 03.02.07, 00:17
        O pijanicy wiadomo bylo od lat.Sprawa Lipca byla tajemnica poliszynela.
        Wiem wiem z zadnego Poliszynela nie znasz,z zadnym nie piles
        • babette666 Re: ależ to oczywiste Dornowaty wie najlepiej 03.02.07, 00:35

ale Poliszynel go zna hahahahahaha
          a na powaznie to smieszne jest to ze najpierw wprowadzili najwieksze "szumowiny
          polityczne", faszystow i cwokow do rzaku zasranej koalicji, a teraz
          krysztalowych kandydatow szukaja na te resztki stanowisk.
          Dobro a Ziobro

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
          • kvakva Re: ależ to oczywiste Dornowaty wie najlepiej 03.02.07, 02:07
            > Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
            > eksperymentów zrezygnował.
            A powinno być:
            Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się PiS-em. Z dalszych
            • gringo_w66 bóg stworzył człowieka (Żyda) i srodze się zawiódł 03.02.07, 02:18
              kvakva napisał:

> > Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
              > > eksperymentów zrezygnował.
              > A powinno być:
              > Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się PiS-em. Z dalszych
              > eksperymentów zrezygnował.

###
              przecież pierwszym człowiekiem wg tory był Żyd i właśnie na nim się zawiódł
              • noelkabat Re: bóg stworzył Polaka, ktory sroce ... 03.02.07, 04:08
                ... spod ogona nie wyskoczyl, w odroznieniu od Lechujarka
        • maaac Re: ależ to oczywiste 03.02.07, 00:38
          No ataki na Leppera to już naprawdę to są chwyty poniżej pasa... Jak PO może
          szkalować tak kryształowo czystego człowieka. Przecież po Panu Premierze i Panu
          Prezydencie to najniewinniejszy i najporządniejszy człowiek w Kraju!!!!!
          Wiadomo że wszystkie te zarzuty to ze zazdrości i ze strachu wiadomych sił!! To
          układ fabrykował te oskarżenia...
    • przemyslaw.rokicki Najlepsze bylo tlumaczenie Kaczynskiego 03.02.07, 00:39
      Ze nic tak naprawde sie nie stalo (odnosnie jazdy po pijaku na rowerze) w
      swietle najnowszych wytycnmych genialnego posla Ziobry, ktory nakazal domaganie
      sie przez prokuaratorow 5 lat pozbawienia prawka w przypadku zlapania kogos na
      jezdzie na procentach na rowerze !! :)
      Szkoda ze nie zwolal konferencji teraz media mialyby doskonaly temat.

Sowiecki Agent
      __
      www.NiesfornaZyta.pl za 5 dni zaatakuje !
    • stara_twojej_starej Re: Dorn: PO szukała haków na wojewodę mazowiecki 03.02.07, 00:42
      dorn... jak to było...
      hm...
      dorn kłamie "jak bura suka".
      pisowski śmieć.
      ----
      swsts.blox.pl/html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka