Dodaj do ulubionych

Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca?

• rom48 odwetowcy z PiS!!! 04.02.07, 20:37
      Moim zdaniem Jaruzelski powinien 35 lat temu siedziec w wiezieniu za masakre na wybrzezu. Teraz to tylko PiSzczenie bezmozgich kaczek, wiepszy i koni! czlowieka stojacego nad grobem g..no obchodza ich popiskiwania
      Bic w PiS jak w Kaczy kuper:D
      • kosa44 Re: odwetowcy z PiS!!! 04.02.07, 20:45
        rom48 napisał:

> Moim zdaniem Jaruzelski powinien 35 lat temu siedziec w wiezieniu za masakre na
        > wybrzezu. Teraz to tylko PiSzczenie bezmozgich kaczek, wiepszy i koni! czlowie
        > ka stojacego nad grobem g..no obchodza ich popiskiwania
        > Bic w PiS jak w Kaczy kuper:D
        Będziesz Piszczał za pięćset pln utrwalaczu prlu...
        • rom48 Re: odwetowcy z PiS!!! 04.02.07, 21:59
          od 40 lat ciezko pracuje na swoja emeryture jako fizyczny pracownik i wlasnie sie obawiam jak ta koalicja kryminalistow porzadzi to i 500zl nie bede mial. A swoja droga albo nie czytasz tego co komentujesz albos bezmozgowiec (sklaniam sie ku 2 wersji) :D
    • waldek235 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 20:39
      niech tylko rusza gen.Jaruzelskiemu maly palec to poczuja wojskowa discypline
      • kosa44 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 20:48
        waldek235 napisał:

> niech tylko rusza gen.Jaruzelskiemu maly palec to poczuja wojskowa discypline
        Jasne...mundurowych emerytów..gierojów Krasnej Armii..
        • beatrix17 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 20:58
          Jaruzelski ma proces od lat w sprawie wydarzen w Gdańsku i Gdyni w 1970 roku.
          Moze by tak wladza zainteresowala sie tym dlaczego ten proces ciagnie sie od
          chyba 10 lat i nie moze w nim zapasc wyrok. Jest konkretna sprawa i jakos nie
          moze doczekac sie rozstrzgniecia. Ale to zbyt skomplikowane dla Ministra
          Sprawiedliwosci - usprawnic kulejacy system sadowniczy. Lepiej niech Prezydent
          wymysla ustawy i w ich mysl pietnuje kogo mu tam trzeba w danym momencie.
          Smieszne. Symbole, symbole... A konkretow jak nie bylo tak nie ma.
          • popieram_pis Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:05
            beatrix - to co postulujesz otworzyloby puszke Pandory,
            zaraz lewackie mass media ( np GW ) zaczelyby wrzeszczec, ze wladza ingeruje w
            niezalezne sadownictwo.
            a to ze proces kuleje, to przede wszystkim dlatego, ze oskarzeni robia uniki,
            a to choroba oskarzonego, potem drugiego oskarzonego, potem choroba adwokata,
            potem choroba nastepnego adwokata itd, itp.

beatrix17 napisała:

> Jaruzelski ma proces od lat w sprawie wydarzen w Gdańsku i Gdyni w 1970
            roku.
            > Moze by tak wladza zainteresowala sie tym dlaczego ten proces ciagnie sie od
            > chyba 10 lat i nie moze w nim zapasc wyrok. Jest konkretna sprawa i jakos
            nie
            >
            > moze doczekac sie rozstrzgniecia. Ale to zbyt skomplikowane dla Ministra
            > Sprawiedliwosci - usprawnic kulejacy system sadowniczy. Lepiej niech
            Prezydent
            > wymysla ustawy i w ich mysl pietnuje kogo mu tam trzeba w danym momencie.
            > Smieszne. Symbole, symbole... A konkretow jak nie bylo tak nie ma.
            • beatrix17 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:14
              no chyba niezupelnie. chodzilo mi o to, zeby wladza zajela sie usprawnieniem
              zle funkcjonujacego systemu, a nie ingerowala w konkretna sprawe. Poza tym w
              granicach prawa sa rozne mozliwosci, aby taki proces zakonczyc. Nigdzie nie
              jest powiedziane, ze jak zachoruje oskarzony albo adwokat to nastepna rozprawa
              ma byc wyznaczona za pol roku na przyklad.
            • eat.putsy Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:17
              > zaraz lewackie mass media ( np GW ) zaczelyby wrzeszczec, ze wladza ingeruje w
              > niezalezne sadownictwo.

a teraz w co ingeruja? objecie ustawa osob, ktorym formalnie w sadzie nic nie udowodniono?
              • popieram_pis Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:19
                eat pussy, nie rozsmieszaj mnie.

eat.putsy napisał:

> > zaraz lewackie mass media ( np GW ) zaczelyby wrzeszczec, ze wladza inger
                > uje w
                > > niezalezne sadownictwo.
                >
                > a teraz w co ingeruja? objecie ustawa osob, ktorym formalnie w sadzie nic nie
                u
                > dowodniono?
                • eat.putsy Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:23
                  > eat pussy, nie rozsmieszaj mnie.

no widzisz, co bys zrobil jakby nie bylo gotowca
                  a tam na koncu zawsze jest to "ratunkowe" zdanie
      • popieram_pis tak Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 20:58
        waldek, sorry - co chcesz powiedzeic przez swa wypowiedz ?
        nikt nie chce ruszac malego palca zdrajcy jaruzela.
        Chca go degradowac i odebrac wysoka emeryture,
        bo byl zdrajca.
        Zglodu nie umrze , bo za liczne medale radzieckie ma emeryture takze z Rosji.

waldek235 napisał:

> niech tylko rusza gen.Jaruzelskiemu maly palec to poczuja wojskowa discypline
    • silesius.monachijski22 Jak to powiadaja: lepiej pozno niz wcale 04.02.07, 20:58
      Wiadomo, jak ciezko sakzac Jaruzela czy Kiszczaka w procesie sadowym; ciagle
      maja wymowki: a to choroba, a to jakiegos papieru im brakuje, a to znowu
      adwokat chory, a to Jaruzel nie moze do Gdanska na proces dojechac (choc do
      Moskwy pk putinowskie odznaczenie mogl poleciec); wiec jedyne, co mozna
      zreobic, to odebrac tym lajdakom, tym sowieckim janczarom, tytuly wojskowe,
      odznaczenia i - oczywiscie - wysokie emerytury; Oby sie udalo!!!
      • kosa44 Re: Jak to powiadaja: lepiej pozno niz wcale 04.02.07, 21:05
        silesius.monachijski22 napisał:

> Wiadomo, jak ciezko sakzac Jaruzela czy Kiszczaka w procesie sadowym; ciagle
        > maja wymowki: a to choroba, a to jakiegos papieru im brakuje, a to znowu
        > adwokat chory, a to Jaruzel nie moze do Gdanska na proces dojechac (choc do
        > Moskwy pk putinowskie odznaczenie mogl poleciec); wiec jedyne, co mozna
        > zreobic, to odebrac tym lajdakom, tym sowieckim janczarom, tytuly wojskowe,
        > odznaczenia i - oczywiscie - wysokie emerytury; Oby sie udalo!!!
        Odebrać to co polskie,,,Zostawić sowieckie..na wieczną chwałę..
        • silesius.monachijski22 Zostawic Jaruzelowi sowieckie i putinowskie ordery 04.02.07, 21:17
          a zabrac wszystkie polskie; rente niech mu tez Putin placi

kosa44 napisał:

> silesius.monachijski22 napisał:
          >
          > > Wiadomo, jak ciezko sakzac Jaruzela czy Kiszczaka w procesie sadowym; cia
          > gle
          > > maja wymowki: a to choroba, a to jakiegos papieru im brakuje, a to znowu
          > > adwokat chory, a to Jaruzel nie moze do Gdanska na proces dojechac (choc
          > do
          > > Moskwy pk putinowskie odznaczenie mogl poleciec); wiec jedyne, co mozna
          > > zreobic, to odebrac tym lajdakom, tym sowieckim janczarom, tytuly wojskow
          > e,
          > > odznaczenia i - oczywiscie - wysokie emerytury; Oby sie udalo!!!
          > Odebrać to co polskie,,,Zostawić sowieckie..na wieczną chwałę..
          • silesius.monachijski23 Wszyscy monachijscy to jedna wielka rodzina. 04.02.07, 22:12
    • 2old2rockandroll2youn2die Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca? 04.02.07, 20:58
      Chorej Głowie Tego Chorego Kraju i Jego Chorym Wyborcom oraz Jego Choremu Bratu
      Jak Wyżej należy zapewnić bezpłatną finansowaną z budżetu państwa chorobową
      emeryturę w wysokości poborów szeregowca wysyłanego dobrowolnie do Afganistanu
      bądź Iraku. Im szybciej ten naród się obudzi z głębokiego letargu, w który
      wprowadziła go Najjaśniejsza Wasalna Wobec Tego Bałwana GWB i Jego Kraju
      Rzeczpospolita, tym szybciej to chore od czasu upadku dynastii Jagiellonów
      państwo będzie w stanie dorównać w rozwoju chociażby Republice Mauritius.
    • marcin1973 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 21:00
      Rzecz w tym, ze prezydent nie ma tytułu profesora zwyczajnego, jest tylko
      profesorem uczelniannym (czyli byłby, gdyby wykładał na tej uczelni)
      Łatwo to sprawdzic wpisując w googla "lech kaczynski"+"ludzie nauki"
      Ponadto prezydent moze nie spełniac wymogow ustawy o nadawaniu tytułu
      profesora, nie ma np. co najmniej dwóch doktorantów. Był magister Kwasniewski,
      jest profesor Kaczynski.

----------------------
      1zorro napisał:
      ----------------------------------------------------------------
      Tak rozumujac, powinno sie odebrac kartoflom tytuly doktorskie no profesorski
      bo robili je za komuny i "sprzedali" sie przyjmujac te tytuly z rak
      wstretnych komuchow. A tak w nawiasie, jak mozna bylo zrobic nawet w PRL
      doktorat nie znajac ZADNEGO jezyka obcego??! CUDA?
    • szmatlawa_gazeta ubecja (w tym cenzor) ostro graja na forum... 04.02.07, 21:03
      Kazda gnida ktora 'budowala' system powinna za to zaplacic a przywodcy powinni
      zaplacic najwiecej - za serwilizm, za oportunizm za zdrade. Podczas drugiej
      wojny swiatowej jakos nie znalazl sie 'jaruzelski' ktory by chcial wspolpracowac
      z hitlerem, Polacy jakos tez nie garneli sie do sluzby w Waffen SS.

Jaruzelski powinien gnic w wiezieniu nie za stan wojenny tylko za wieloletnia
      bezkonfliktowa wspolprace z okupantem. To byl ich czlowiek i pozostal bezkarny.
      Tak samo ZOMOwcy i UBecy - za wspolprace z komuna, za obrone 'porzadku' teraz na
      zebry (zabrac bandytom majatki).
    • matrioszka25 PiS to wypierdki teorii Darwina 04.02.07, 21:08
      wystarczy popatrzec na te kartoflane pyski, przygarbionych jolopow, drapiacych
      sie w gupie lby, Jaruzelskiemu mozecie skoczyc na plecy, jako pierwszy
      Prezydent Niepodleglej Polski ma dozywotni immunitet i nalezne panstwowe pobory
      w wyskosci 10 000 zl na prowadzenie biura prezydeckiego.
      • popieram_pis matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:10
        matrioszka coraz wiecej rzuca obelgami, no coz, jej poziom jaet taki jak osob,
        ktorych broni,
        poziom szamba

matrioszka25 napisała:

> wystarczy popatrzec na te kartoflane pyski, przygarbionych jolopow, drapiacych
        > sie w gupie lby, Jaruzelskiemu mozecie skoczyc na plecy, jako pierwszy
        > Prezydent Niepodleglej Polski ma dozywotni immunitet i nalezne panstwowe
        pobory
        > w wyskosci 10 000 zl na prowadzenie biura prezydeckiego.
        • eat.putsy Re: matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:19
          a ty po co cokolwiek wypisujesz? wszystko jest w twoim wspanialym nicku, nic nowego nie wymyslisz
          • popieram_pis Re: matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:22
            eat pussy, wiem ,ze jestes sympatykiem Jauzelskiego,
            i w twej wypowiedzi to udowadniasz, czyli co chcesz mi zakazac piania na forum,
            bo mam poglady inne od twoich ?
            to juz przerabialismy w PRL ( za jaruzelskiego m.in ),
            gdize zabraniano publikacji niezgodnych z linia PZPR.

eat.putsy napisał:

> a ty po co cokolwiek wypisujesz? wszystko jest w twoim wspanialym nicku, nic
            no
            > wego nie wymyslisz
            • eat.putsy Re: matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:28
              > eat pussy, wiem ,ze jestes sympatykiem Jauzelskiego,
              > i w twej wypowiedzi to udowadniasz, czyli co chcesz mi zakazac piania na forum, bo mam poglady inne od twoich ?

mylisz sie, Jaruzelski jest mi najzupelnie obojetny. dlaczego mam ci cos zakazywac, jak sam mowisz, "piejesz" tutaj to zainteresowalem sie takim ptaszkiem

o PRL-u masz najwidoczniej malo pojecia jak piszesz o tym "zabranianiu".. bo wlasnie "pozwalano" albo tez tolerowano i to czasem nawet duzo

• popieram_pis Re: matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:33
                to w PRL-u mozna bylo pisac i publikowac poglady inne niz oakceptowane przez
                PZPR ?

Kolego - o czym ty mowisz ????/
                Za probe gloszenia pogladow innych niz komunistyczne, bylo sie szykanowanym lub
                szlo sie siedziec ( vide dzialacze KOR, Towarzystwo Kursow Naukowych, Latajace
                uniwersytety ).
                RWE i BBC byly zagluszane, a ty twierdzisz, ze w PRL-u byla wolnosc
                slowa ??????

eat.putsy napisał:

> > eat pussy, wiem ,ze jestes sympatykiem Jauzelskiego,
                > > i w twej wypowiedzi to udowadniasz, czyli co chcesz mi zakazac piania na
                > forum, bo mam poglady inne od twoich ?
                >
                > mylisz sie, Jaruzelski jest mi najzupelnie obojetny. dlaczego mam ci cos
                zakazy
                > wac, jak sam mowisz, "piejesz" tutaj to zainteresowalem sie takim ptaszkiem
                >
                > o PRL-u masz najwidoczniej malo pojecia jak piszesz o tym "zabranianiu".. bo
                wl
                > asnie "pozwalano" albo tez tolerowano i to czasem nawet duzo
                >
                • eat.putsy Re: matrioszka = poziom szamba=rosyjski poziom 04.02.07, 21:53
                  > to w PRL-u mozna bylo pisac i publikowac poglady inne niz oakceptowane przez
                  > PZPR ?

Poniewaz mysle, ze tamte czasy (nie tylko okres stanu wojennego) znasz tylko z opowiadan, radze ci azebys troche poszperal zanim zaczniesz opowiadac takie madrosci. Cenzura istniala w PRL to fakt, nie oznacza to, ze ludzie sie do tej cenzurze bezwzglednie zastosowywali.
      • kosa44 Re: PiS to wypierdki teorii Darwina 04.02.07, 21:12
        matrioszka25 napisała:

> wystarczy popatrzec na te kartoflane pyski, przygarbionych jolopow, drapiacych
        > sie w gupie lby, Jaruzelskiemu mozecie skoczyc na plecy, jako pierwszy
        > Prezydent Niepodleglej Polski ma dozywotni immunitet i nalezne panstwowe pobory
        > w wyskosci 10 000 zl na prowadzenie biura prezydeckiego.
        Nu jesteś wyjątkowo inteligentny ciubaryku...
    • mojo.risin różnica poziomów 04.02.07, 21:12
      mściwe kaczki do pięt nie sięgają generałowi, nie są godni oficerek mu czyścić.
      dorwało sie chamstwo do stołków i leczy swoje kompleksy.
      • popieram_pis mojo - nastepny piewca nienawisci !!!!! 04.02.07, 21:17
        mojo - skad w tobie tyle nienawisci,
        powiedz cos madrego, a nie tylko obelgi.
        Nie stac cie na nic innego - tyko bluzgi ?
        No coz, co innego mozna by sie spodziewac po "obroncy" sowieckiwego generala
        tow. jaruzelskiegoj

mojo.risin napisał:

> mściwe kaczki do pięt nie sięgają generałowi, nie są godni oficerek mu
        czyścić.
        > dorwało sie chamstwo do stołków i leczy swoje kompleksy.
        • mojo.risin Re: mojo - nastepny piewca nienawisci !!!!! 04.02.07, 21:24
          Nie popieram pisu i jego polityki, uważam że szkodzi Polsce i kiedyś za to
          odpowie przed narodem.
          Twoja ocena Braci Krótszych i bezczelnej hucpy którą uprawiają od dłuższego
          czasu nie ma żadnego znaczenia dla nikogo poza tobą.

jesli zaś chodzi o nienawiść przypomnij soie jak jeden z twoich ostro
          poj.banych idoli palił publicznie kukłę urzędującego prezydenta Pana Lecha
          Wałęsy.

pisia partia jest pełna takich moralistów-hipokrytów jak ty. i za to ich nie
          cierpie.
          • popieram_pis Re: mojo - nastepny piewca nienawisci !!!!! 04.02.07, 21:28
            no, jest postep, mniej obelg w twym ostatnim wpisie,
            bierzesz wreszcie przyklad ze zwolennikow PiS.
            To dobry przyklad.

a jesli chodzi o Walese, to wytlumacz, czemu ten gosc, za pleacmi rzadu
            w roku chyba 1993 ( moge sie mylic co do roku ), chcial cichcem podpisac umowe
            z Rosja uklad o uzywanie przez Rosje bez kontroli i bez oplat
            lotnisk po wojskach radzieckich w Polsce ?
            |na szczescie w ostatniej chwili udalo sie zapobiec podpisaniu tego wysoce
            szkodliwego dla interesow olski ukladu.

mojo.risin napisał:

> Nie popieram pisu i jego polityki, uważam że szkodzi Polsce i kiedyś za to
            > odpowie przed narodem.
            > Twoja ocena Braci Krótszych i bezczelnej hucpy którą uprawiają od dłuższego
            > czasu nie ma żadnego znaczenia dla nikogo poza tobą.
            >
            > jesli zaś chodzi o nienawiść przypomnij soie jak jeden z twoich ostro
            > poj.banych idoli palił publicznie kukłę urzędującego prezydenta Pana Lecha
            > Wałęsy.
            >
            > pisia partia jest pełna takich moralistów-hipokrytów jak ty. i za to ich nie
            > cierpie.
            >
            >
            • mojo.risin Re: mojo - nastepny piewca nienawisci !!!!! 04.02.07, 22:20
              biorąc przykład ze zwolenników tej poje...chanej, rządzonej przez oszalały drób
              marginalnej i
              szkodliwej partyjki powinienem skoczyć na główke do szamba bo tam jest ich
              naturalne środowisko.
              rozśmieszają mnie ci mali hipokryci-moraliści typu "popieram_pis".

popieram_pis napisał:

> no, jest postep, mniej obelg w twym ostatnim wpisie,
              > bierzesz wreszcie przyklad ze zwolennikow PiS.
              > To dobry przyklad.
              >
              > a jesli chodzi o Walese, to wytlumacz, czemu ten gosc, za pleacmi rzadu
              > w roku chyba 1993 ( moge sie mylic co do roku ), chcial cichcem podpisac
              umowe
              > z Rosja uklad o uzywanie przez Rosje bez kontroli i bez oplat
              > lotnisk po wojskach radzieckich w Polsce ?
              > |na szczescie w ostatniej chwili udalo sie zapobiec podpisaniu tego wysoce
              > szkodliwego dla interesow olski ukladu.
              >
              > mojo.risin napisał:
              >
              > > Nie popieram pisu i jego polityki, uważam że szkodzi Polsce i kiedyś za t
              > o
              > > odpowie przed narodem.
              > > Twoja ocena Braci Krótszych i bezczelnej hucpy którą uprawiają od dłuższe
              > go
              > > czasu nie ma żadnego znaczenia dla nikogo poza tobą.
              > >
              > > jesli zaś chodzi o nienawiść przypomnij soie jak jeden z twoich ostro
              > > poj.banych idoli palił publicznie kukłę urzędującego prezydenta Pana Lech
              > a
              > > Wałęsy.
              > >
              > > pisia partia jest pełna takich moralistów-hipokrytów jak ty. i za to ich
              > nie
              > > cierpie.
              > >
              > >
        • ylemai Re: mojo - nastepny piewca nienawisci !!!!! 05.02.07, 13:47
          ale co można powiedzieć? KWA KWA KWA?
          najbardziej w tym zamieszaniu żal kaczek. Te miłe ptaki już do końca istnienia
          tego kraju będą wywoływać niemiłe skojarzenia.
      • op_par Re: różnica poziomów 04.02.07, 21:22
        GENERAŁ Z KLASĄ NAPRZECIW ZAKOMPLEKSIONYCH - ZAWISTNYCH - MAŁYCH LUDZI.
        NAJBARDZIEJ CHYBA TO DENERWUJE TCHÓRZLIWE ZERA NA AMERYKAŃSKIM GARNUSZKU!
        PAN PREZYDENT TO BYŁ JARUZELSKI
        KTOŚ GŁUPIO DORADZA OBECNEMU PANU PREZYDENTOWI ABY DZIAŁAŁ NA SWĄ NIEKORZYŚĆ!
        • popieram_pis Re: różnica poziomów 04.02.07, 21:24
          ha, ha, ha - dobry dowcip.
          Jaruzelski to dobry general - tylko, ze nie-polski,
          toz to jeneral sowietskij, u niego mnogo sovietskich medalow,
          on horoszij toworiszcz.

op_par napisał:

> GENERAŁ Z KLASĄ NAPRZECIW ZAKOMPLEKSIONYCH - ZAWISTNYCH - MAŁYCH LUDZI.
          > NAJBARDZIEJ CHYBA TO DENERWUJE TCHÓRZLIWE ZERA NA AMERYKAŃSKIM GARNUSZKU!
          > PAN PREZYDENT TO BYŁ JARUZELSKI
          > KTOŚ GŁUPIO DORADZA OBECNEMU PANU PREZYDENTOWI ABY DZIAŁAŁ NA SWĄ NIEKORZYŚĆ!
          • charybdis Re: Polityczne igrzyska. 04.02.07, 21:43
            popieram_pis napisał:

> Jaruzelski to dobry general - tylko, ze nie-polski,
            > toz to jeneral sowietskij, u niego mnogo sovietskich medalow,
            > on horoszij toworiszcz.
            ----------------------------------------------------------------
            To Wojsko Polskie za PRLu też było sowieckie? Nie przesadzaj. ;)
            Nie widzisz, że to polityczne igrzyska?
            Jak Jaruzelowi i innym zabiorą, to ani twojej mamie, ani tobie nie przybędzie.
            Ale naród lubi igrzyska... Nic to, że emerytury nędzne, a władza rzuci tylko
            jakiś ochłap...
            Dlaczego, skoro od kilku lat mamy wzrost gospodarczy, emerytury i zasiłki stoją
            w miejscu, a pieniądze rząd wydaje na awanturę iracką i świątynię pychy?
            • jankos71 Re: Polityczne igrzyska. 05.02.07, 05:47
              charybdis napisał:
              > To Wojsko Polskie za PRLu też było sowieckie? Nie przesadzaj. ;)

Tak, było. Przysięgało sie na wierność Sowietom i ich dowudztwu, wszyscy od
              szeregowca do generała.
              Prawdziwe Wojsko Polskie, po wojnie zostało zniszczone. Polscy lotnicy
              wracający z Anglii byli aresztowani, żołnierze AK również, wielu z nich
              zamordowano. Poczytaj trochę.
              • eat.putsy Re: Polityczne igrzyska. 05.02.07, 10:15
                > i ich dowudztwu,
                • jankos71 Re: Polityczne igrzyska. 07.02.07, 06:14
                  Za błędy ortograficzne przepraszam.

Od Ciebie oczekuję tego samego. I skoro chcesz być takim stróżem poprawności to
                  sam daj przykład i włącz polską klawiaturę.
                  --
                  Common sense is not so common
    • milo_1 "Komunistyczne wykształciuchy" powinni zrzec się.. 04.02.07, 21:44
      swoich stopni naukowych,zdobytego wykształcenia oraz stanowisk i profitów jakie
      wtedy uzyskali.....To się nie liczy !!!!!!
      Musi zostać przeprowadzona DEWYKSZTAŁCIUCHIZACJA.......
      Minister Giertych przeprowadzi dla nich "nie komunistyczną" maturę - kto obleje
      __to trudno____amnestia została cofnięta ,zresztą cały PiSuar cofa sie w
      rozwoju...dla nich amnesti też nie będzie.....
      • kurb Re: "Komunistyczne wykształciuchy" powinni zrzec 04.02.07, 22:01
        Dlaczego niby mieliby się zrzekać tytułów naukowych. A może mają się zrzeknąć
        życia bo wtedy istnieli? Zdobywanie wykształcenia nikomu wtedy nie szkodziło.
        Sprawa chyba dotyczy przywilejów. Nie może ten co złamał nawet istniejące
        wówczas prawo i działał w interesie ZSRR wprowadzając stan wojenny był w sposób
        szczególnie honorowany (materialnie i moralnie). Dlaczego ma być lepiej
        traktowany jak choćby ten co strajkował w tym czasie a na komisariacie odbito mu
        nerki.

• imniejestwszystkojedno Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca? 04.02.07, 21:50
      Wzieli by sie w koncu do roboty, zamiast wymyslac kolejne bzdurne nic nie
      wnoszace ustawy..
      • chwd.pis4 Problem przeczytać prace doktorskie kartofli ? 04.02.07, 21:58
      • chwd.pis4 Problem przeczytać prace doktorskie kartofli ? 04.02.07, 22:03
        Żaden. Jeden z nich bardzo często powoływal się na Marksa i wychwalał jego teorie. Mając taki autorytet za wzór żaden z nich nie musiał znać języków obcych. Nawet rosyjskiego. Cud prawda? Powinni biegusiem zdegradować się do stopnia przedszkolaka. Należy również spytać dlaczego nie byli internowani i dlaczego brali udział w obradach okrągłego stołu? Szpiedzy cycuś?
        • silesius.monachijski23 A czy ich doktoraty są po rosyjsku? 04.02.07, 22:15
          • chwd.pis4 Re: A czy ich doktoraty są po rosyjsku? 04.02.07, 22:33
            Jeśli juz nie podłożyli fałszywek to wejdź na strone Uniwerystetu i sprawdź o czym pisali.
      • jankos71 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 05.02.07, 05:51
        Tobie jest wszystko jedno? Bo bardzo mało wiesz.
        Na ignorancji ludzi opierają się systemy totalitarne, liczą na nią i aktywnie
        ją podtrzymują poprzez manipulację mediami, cenzurę i propagandę.
    • silesius.monachijski22 A czy kapral "Bolek" tez bedzie zdegradowany?? 04.02.07, 21:57
    • morda11 Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca? 04.02.07, 22:04
      To nie będzie wyraz sprawiedliwości, lecz żałosnej małoduszności i kopania
      leżącego, co do polskiej szlachetności jakoś mi nie pasuje. Ale trudno obecną
      GTW posądzać o szlachetność, tym bardziej polską.
      • jankos71 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 07.02.07, 06:18
        morda11 napisał:

> To nie będzie wyraz sprawiedliwości, lecz żałosnej małoduszności i kopania
        > leżącego, co do polskiej szlachetności jakoś mi nie pasuje. Ale trudno obecną
        > GTW posądzać o szlachetność, tym bardziej polską.

Wielkoduszność jest dla tych co przyznają się do winy i przepraszają.
        To nie komunistyczni przestępcy "leżą" lecz ich ofiary, które zresztą do
        dzisiaj nie doznały zadośćuczynienia.

--
        Common sense is not so common
    • tppiotr [ ... ] 04.02.07, 22:09
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
      naruszających zasady Netykiety.
      • tppiotr Re: [ ... ]PiS czyli Paranoja i Schizofrenia 04.02.07, 22:11
        [ ... ]
    • kapitan21 I słusznie, należy mu się to, a wiecie dlaczego? 04.02.07, 22:11
      Zrobił wielki błąd, powinien w stanie wojennym rozwalić solidaruchów, to by
      dzisiaj nie było tego burdelu. Sam sobie winien, zachciało mu się bezkrwawej
      rewolucji no to i ma.
    • silesius.monachijski22 Do adminow forum GW 04.02.07, 22:23
      Otoz - wie to np. Giwi, admin forum kraj, ktora mi osobiscie zablokowala
      nicka: "silesisu.monachijski0" -, ze jedyne konto, ktore mi pozostalo,
      to "silesius.monachijski22"; i - tak sobie mysle - wy wszyscy admini, o tym
      wiecie; dlaczego wiec - lamiac Wasza Nietykiete - dopuszczacie na forum takie
      osobniki, jak "silesius.monachijski.0" czy "silesius.monachijski23"; a moze Wy
      sami tak bluzgacie na forum, probujac osmieszyc mnie i moje poglady? bo
      gdybyscie byli uczciwi, to juz dawno klonowo/spamowe konta tych lewackich
      pajacow powinny byc zablokowane; no coz: jaka gazeta, taka i "coltora"
    • silesius.monachijski22 Dlaczego adminy nie blokuja klonow spamerow?? 04.02.07, 22:25
      silesius.monachijski23 napisał:

>
      • popieram_pis **|************** silesius |**************** 05.02.07, 01:09
        zaloz sobie nowy nick - jesli popierasz PIS to cos w rodzaju jak ja mam.

pozdrawiam
        • kentucky.schreit.ficken Re: **|************** silesius |**************** 05.02.07, 01:23
          popieram_pis napisał:
          > zaloz sobie nowy nick - jesli popierasz PIS to cos w rodzaju jak ja mam.
          > pozdrawiam

silek chlopak leci na ciebie, nie bedziesz musial strichjungen gonic
    • ksmx Ręce precz od Generała! 04.02.07, 22:26
      Ja do tego człowieka nic nie mam i nic od niego nie chcę! Zostawcie go w spokoju!
      Ja i 90% społeczeństwa darzy tego człowieka szacunkiem!

Aktualnie trzydziestolatek.
      • adam_l27 No i co z tego ze masz 30 lat ?? 04.02.07, 22:36
        Nie musisz nic chciec.

Szacunkiem mozesz go sobie darzyc (choc myslenie ze jestes wsrod 90 %
        spoleczenstwa to pomyłka).

On i jemu podobni mają zasługi i przywileje które im się nie należą, które
        częstokroć zdobyli dokonując przestępstw na zwykłych obywatelach w czasach PRLu
        Dzis na te przywileje musimy się składać wszyscy fundując im niebotyczne emerytury.

Sam Jaruzelski to tylko symbol a ustawa nie dotyczy samego Jaruzelskiego. Skoro
        nic do niego nie masz to świadczy tylko marnie o Tobie i znajomości historii
        własnego kraj, którym najzwyczajniej niewiele się przejmujesz.
        • ksmx Re: No i co z tego ze masz 30 lat ?? 04.02.07, 23:41
          adam_l27 napisał:

> Nie musisz nic chciec.

Moje zdanie moja wola.

>
          > Szacunkiem mozesz go sobie darzyc (choc myslenie ze jestes wsrod 90 %
          > spoleczenstwa to pomyłka).

Może tak może nie. Więcej osób ufa Jaruzelskiemu niż pogiętym kaczkom czy
          wypłowiałym moherom.

>
          > On i jemu podobni mają zasługi i przywileje które im się nie należą, które
          > częstokroć zdobyli dokonując przestępstw na zwykłych obywatelach w czasach > PRLu

Udowodnij to.

> Dzis na te przywileje musimy się składać wszyscy fundując im niebotyczne emeryt
          > ury.

To akurat prawda ale dlaczego na emerytury nie poszły pieniądze z
          PRYWATYZOWANEGO majątku?
          Nie tylko emerytury. Przypomnę Ci, że Ty jaki każdy polak macie po ok 20tys PLN
          długu, z czego parę tysięcy pożyczył za Ciebie już PiS.

>
          > Sam Jaruzelski to tylko symbol a ustawa nie dotyczy samego Jaruzelskiego. Skoro
          > nic do niego nie masz to świadczy tylko marnie o Tobie i znajomości historii
          > własnego kraj, którym najzwyczajniej niewiele się przejmujesz.

Chcę zapomnieć ponieważ są ważniejsze sprawy niż ku.. jego mać ciągła
          dekomunizacja i pie..nie o przeszłości. A kraj tonie w polskim pasztecie.
    • lustrator_wielki Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 22:29
      Czlowiek otrzymal szlify oficerskie podczas wojny z Hitlerem a teraz chca mu to
      odebrac. Popaprancy i Schizofrenicy.
      • adam_l27 Szlify te nieco splamił... 04.02.07, 22:38
        Wysyłając przeciwko własnym rodakom wojsko włącznie z pozwoleniem uzycia broni.
        • lustrator_wielki Re: Szlify te nieco splamił... 04.02.07, 23:32
          A nastepnie razem z Walesa przeprowadzil Polske przez bezkrwawa transformacje
          ustrojowa ktora stala sie podziwem calego Swiata i przykladem dla innych.
          Dzieki temu Polska weszla na droge bezprecedensowego w swej 1000-letniej
          historii postepu cywilizacyjnego. Ani Kaczory ani wiekszosc obecnego PiSu
          wkladu duzego w ten krytyczny proces przed kilkunastu laty nie mieli. Wszyscy
          oni prostu zalapali na czas a teraz czuja sie odwazni bo wiedza ze juz nikt do
          nich nie bedzie strzelal.
          • helmut.berlin Re: Szlify te nieco splamił... 04.02.07, 23:43
            No i wlasnie tak widzi to caly swiat, krecic mozna ile sie chce.
      • helmut.berlin Re: Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 22:47
        Jeszcze bardziej zalosne bedzie jak po degradacji uda sie na dobrowolne wygnanie np. do Rosji.
        • prawdziwek1 Re: Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 23:03
          helmut.berlin-lepiej do Rosji niż jak ty do niemieckich morderców podcierać im
          dup. i czyścić kible za judaszowskie srebrniki wytopione z zębów więżniów
          obozów koncentracyjnych.
          • helmut.berlin Re: Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 23:30
            > helmut.berlin-lepiej do Rosji niż jak ty do niemieckich morderców

szkoda mi ciebie, w Niemczceh sa niezle zaklady psychiatryczne, moze by cie troche doleczyli
            • lustrator_wielki Re: Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 23:35
              helmut.berlin napisał:

> > helmut.berlin-lepiej do Rosji niż jak ty do niemieckich morderców
              >
              > szkoda mi ciebie, w Niemczceh sa niezle zaklady psychiatryczne, moze by cie
              tro
              > che doleczyli
              -------------------
              Moze prawdziwek1 jest wlasnie symbolem czsow ktore teraz w Polsce nastaja?
              • helmut.berlin Re: Degradacja Jaruzelskiego to idiotyzm 04.02.07, 23:40
                ciekawe jak te nicki oddaja cechy ich wlascicieli, "prawdziwek" to ktos kto ma wielkie kompleksy
    • as200 Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 04.02.07, 22:31
      Istnieje legenda, mit o wyjatkowosci polskiego narodu walczacego zawsze o
      wolnosc nasza i wasza ....
      A tu nagle okzuje sie, ze ponad polowa ankietowanych i to w "postepowej" GW jest
      za nie karaniem honorowym czlonkow WRON'y !
      Ale nie ma w tym nic dziwnego, gdy zna sie prawdziwa historie polkich powstan i
      stosynkow z panstwami osciennymi i okupantami ...
      Dlaczego nigdy nie udalo sie wygrac powstania (z jednym wyjatkiem) ??
      Jaka czesc spoleczenstwa brala udzial w powstaniach ?
      Jaka czesc, i ktora kolaborowala z carem, imperatorowa, Szwedami, kansclerzem
      ...idt itp
      Jak walczyl Chlopicki, a jak uciekal Malachowski czy Kollataj ....
      Prawda nie jest taka jak wciskal nam Sienkiewicz z Kraszewskim.
      Patriotyzm polactwa, jak i "swiatlych elit" pozostawial i pozostawia wiele do
      zyczenia. Moze w tym nic dziwnego nie ma znajac slabe wyksztalcenie Polakow,
      brak tradycji demokratycznych, poza "demokracja" dla szlachty, brak
      inteligencji z tradycjami w dostatecznej ilosci......
      Zal, mialo byc tak pieknie, a jest zwyczajnie, marnie...
    • cmos Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca? 04.02.07, 22:33
      bardzo dobrze, lepiej późno niż wcale. Niech bandyci już nigdy nie zasną
      spokojnie. dobry ubek=martwy ubek.
      Niech żyje major Łupaszka !
    • kozaczek3 Dlaczego nie do niedanającego się do wojska? 04.02.07, 22:43
      Żartowałem.
      • menedzer2 Re: Dlaczego nie do niedanającego się do wojska? 04.02.07, 22:50
        Lech Kaczyński cierpi na chorobę Alzhaimera ( czy jak to się pisze) i ma zaniki
        pamięci. Nie wie co czyni.
    • menedzer2 Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowca? 04.02.07, 22:45
      Panowie Kaczyńscy, wszystko złe co innym czynicie do Was wróci.
      Biada Wam.
      • adam_l27 To i do Jaruzelskiego musi wrócić !! 04.02.07, 22:51
        I jemu podobnych - całe zło jakie uczynili.

• jan_r_k A może to się zbiegnie z listem gończym? 04.02.07, 22:53
        A moze degradacja Jaruzelskiego zbiegnie się z listem gończym za bratem
        Nadredaktora?

Jan K.
        • kamyk39 Re: A może to się zbiegnie z listem gończym? 04.02.07, 23:19
          jan_r_k napisał:

> A moze degradacja Jaruzelskiego zbiegnie się z listem gończym za bratem
          > Nadredaktora?
          > Jan K.

A brata Nadredaktora na pal, za zaslugi w utrwalaniu.
    • formozus1 Należy przeprosić Niemców że do nich strzelał!! 04.02.07, 22:53
      Te przeprosiny złożyć na ręce przewodniczącej wypędzonych.
      I prosić o wybaczenie.

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • amanasunta53 Co tak bronicie Jaruzelskiego? 04.02.07, 23:07
      1.Agent sowietów przez zastraszenie ,przecież ojca zabili mu sowieci!
      2.Antysemita i poplecznik Moczara w 1968,rzecznik ,,Polaków'' LWP.Tylko ci
      ,,Polacy''niczym sie od wyrzucownych semitów nie różnili,tacy sami agenci
      Moskwy(tamci już ,,byli'',nawróceni na żydowstwo z ,,komunizmu'').
      3.Wróg opozycji antysowieckiej od 1970 ,ma na rekach krew stoczniowców z Grudnia
      1970!
      4.Najgorszy premier PRL w jej historii:zero wiedzy o
      gospodarce,demagogia,poczatek ,,rozprzedawania''Polski-uwłaszaczania sekretarzy.
      Degradacja to za mało ,nalezy się szafot!
      • prawdziwek1 Re: Co tak bronicie Jaruzelskiego? 04.02.07, 23:15
        Generał Jaruzelski to bohater Narodu Polskiego. Na szafot to ciebie
        styropianowcu i solidaruchu za sprzedany za grosze majątek narodowy obcemu
        kapitałowi.
        • szmatlawa_gazeta Jaruzelski to moze bohater narodu ubeckiego... 05.02.07, 02:22
          czyli takich jak ty ktorzy za korzysci majatkowe, apanaze i wladze sprzedali
          Polske czerwonym.

Polacy na wrone i slepego zawsze pluli i pluc beda.
      • kamyk39 Re: Co tak bronicie Jaruzelskiego? 04.02.07, 23:17
        Tez sie ludziskom tu piszacym tu dziwie.
        Jazruzelski zasluzyl na zdegradowanie.
        W latach swoich rzadow nie uczynil nic dla Polski.
        (Oni czerwoni uwazali, ze beda wiecznie, teraz sie adoptuja na demokratow.)

Zdaje sie tez jaruzel posprzedawal (za dolary) do Szwecji
        zabytki kultury.

manasunta53 napisała:

> 1.Agent sowietów przez zastraszenie ,przecież ojca zabili mu sowieci!
        > 2.Antysemita i poplecznik Moczara w 1968,rzecznik ,,Polaków'' LWP.Tylko ci
        > ,,Polacy''niczym sie od wyrzucownych semitów nie różnili,tacy sami agenci
        > Moskwy(tamci już ,,byli'',nawróceni na żydowstwo z ,,komunizmu'').
        > 3.Wróg opozycji antysowieckiej od 1970 ,ma na rekach krew stoczniowców z Grudni
        > a
        > 1970!
        > 4.Najgorszy premier PRL w jej historii:zero wiedzy o
        > gospodarce,demagogia,poczatek ,,rozprzedawania''Polski-uwłaszaczania sekretarzy
        > .
        > Degradacja to za mało ,nalezy się szafot!
      • silesius.monachijski22 Posluchajcie TOK FM; takiego chamstwa i debilizmu 04.02.07, 23:21
        jeszcze nigdy w zadnej audycji radiowej czy telewizyjnej nie slyszalem; to po
        prostu rynsztok; nie dziwi, ze to w mediach Michnika

amanasunta53 napisała:

> 3.Wróg opozycji antysowieckiej od 1970 ,ma na rekach krew stoczniowców z
        Grudni
        > a
        > 1970!
        > gospodarce,demagogia,poczatek ,,rozprzedawania''Polski-uwłaszaczania
        sekretarzy
        > .
      • formozus1 amanasunta53Nie jesteś żałosny nie zasługujesz na 04.02.07, 23:26
        wet to miano.
        Ten człowiek strzelał do niemców i szedł ze swoją armią wyzwalając od okupanta
        niemieckiego całe połacie naszej umęczonej ojczyzny był witany kwiatami i nawet
        modłami dziękczynnymi w kościołach za wyzwolenie.

Ludu Polan powstań z kolan.
        Amen.
        • babette666 Re: amanasunta53Nie jesteś żałosny nie zasługujes 04.02.07, 23:47
          a coz ta amanasunta53 moze wiedziec na ten temat to smarkata 23 letnia, co lata
          po forach i bluzga na lewo i prawo, jak gringow666
          jak na dziewczyne to bardzo niskie, jak mowil Lec "lezymy w rynsztoku,
          niektorzy patrza w ksiezyc"

--------------------
          Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
          eksperymentów zrezygnował.

Mark Twain
          • babette666 Re: amanasunta53Nie jesteś żałosny nie zasługujes 04.02.07, 23:53
            Ustawa jest potrzebna, bo w myśl obecnych przepisów, degradacja zawodowego
            wojskowego jest możliwa wyłącznie w drodze wyroku sądowego - dodał szef
            kancelarii prezydenta.

idac za slowami szefa kancelarii, jezeli pan Kaczynski,o przepraszam,
            kalkstein, nie lubi tej czy innej osoby, ktora mu zaszla jak zadra kiedys za
            paznokiec, to bum nowa ustawa i juz gosc ukarany. No to wspolczuje Tuskowi,
            Waltz, Michnikowi i innym, niedlugo na zeslanie na Syberie

>
            > --------------------
            > Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
            > eksperymentów zrezygnował.
            >
            > Mark Twain
      • babette666 Re: Co tak bronicie Jaruzelskiego? 05.02.07, 00:25
        amanasunta53 napisała:

> 3.Wróg opozycji antysowieckiej od 1970 ,ma na rekach krew stoczniowców z
        Grudni
        > a
        > 1970!
        > gospodarce,demagogia,poczatek ,,rozprzedawania''Polski-uwłaszaczania
        sekretarzy
        > .
        -------------------------------------

jaruzel nie ma nic wspolnego z wydarzeniami w 1970 rta akcja kierowal
        Cyrankiewicz za co zostal odsuniety od wladzy nie czytaj historii z ksiazek
        Giertychowskich

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.

Mark Twain

• popieram_pis babette - mylisz sie - jaruzelski maczal palce 05.02.07, 01:06
          jaruzel byl ministrem MON w 1970 roku.
          nalezal do scislego kierownictwa pZPR i panstwa.
          Podczas jednej z narad przed krwawyi zajsciami, zostal spytany przez innego
          kacyka,
          "jak zachowa sie armia ?"
          Jaruzelski enigmatycznie odpowiedzial - "Tak jak powinna".

Pare dni pozniej Armia otworzyla ogien w Gdyni do bezbronnych stoczniowcow.

jaruzel nie ma nic wspolnego z wydarzeniami w 1970 rta akcja kierowal
          > Cyrankiewicz za co zostal odsuniety od wladzy nie czytaj historii z ksiazek
          > Giertychowskich
    • lady_godziwa Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregowc 05.02.07, 00:48
      1zorro napisał:

> Tak rozumujac, powinno sie odebrac kartoflom tytuly doktorskie no profesorski
      > bo robili je za komuny i "sprzedali" sie przyjmujac te tytuly z rak
      > wstretnych komuchow. A tak w nawiasie, jak mozna bylo zrobic nawet w PRL
      > doktorat nie znajac ZADNEGO jezyka obcego??! CUDA?

BRAWO KACZUSZKI!A Jaruzela Wojciecha Jaruzela, Czesławowa Kiszczaka,
      Floriana Siwickiego, Jerzego Urbana, Jerzego Millera, Aleksandra
      Kwaśniewskiego i innych UBEKÓW wpierw deportowac z Kanady i USA, a potem
      POWIESIĆ zanim zdarza zwiac do Moskwy!
      • popieram_pis utworzyc dla jaruzelskiego jeszcze jeden stopien 05.02.07, 01:15
        czy wiecie, ze specjalnie dla jaruzelskiego stworzono stopien Generala Armii ?
        jaruzelski mial ambichje by zostac marszalkeim.
        spotkalo sie to jednak ze sprzeciwem nieprzychylnej mu frakcji w partii.
        w zwiazku z tym utworzono osobny stopien - general Armii
        i jaruzelski nim zostal.

Proponuje teraz stworzyc temu osobnikowi jeszcze jeden stopien - podszeregowca
        i zdegradowac go do tego nowego stopnia.

• kentucky.schreit.ficken Re: utworzyc dla jaruzelskiego jeszcze jeden stop 05.02.07, 01:24
          > Proponuje teraz stworzyc temu osobnikowi jeszcze jeden stopien - podszeregowca
          > i zdegradowac go do tego nowego stopnia.

powinni przy okazji stworzyc podpsychola, dla takich jakt ty
          • popieram_pis Re: utworzyc dla jaruzelskiego jeszcze jeden stop 05.02.07, 01:51
            kentucky - bez obelg nie potrafisz , prawda ?
            no coz mozna by sie spodziewac po kims , kto broni zdrajce Jaruzelskiego.

kentucky.schreit.ficken napisała:

> > Proponuje teraz stworzyc temu osobnikowi jeszcze jeden stopien - podszere
            > gowca
            > > i zdegradowac go do tego nowego stopnia.
            >
            > powinni przy okazji stworzyc podpsychola, dla takich jakt ty
            • kentucky.schreit.ficken Re: utworzyc dla jaruzelskiego jeszcze jeden stop 05.02.07, 02:02
              glupiutki jestes, zrob siusiu i marsz do lozka
              • popieram_pis Re: utworzyc dla jaruzelskiego jeszcze jeden stop 05.02.07, 02:11
                no tak kentucky - umiesz tylko wyzywac.
                dalej - bron swego idola - zdrajcy jaruzela,
                obrzucajac inwekwtywami swych "wrogow ideologicznych ".

Do merytorycznej dyskusji nie jestes zdolny, pradwa ?

kentucky.schreit.ficken napisała:

> glupiutki jestes, zrob siusiu i marsz do lozka
      • ylemai Re: Zdegradują Jaruzelskiego do stopnia szeregow 05.02.07, 13:49
        a skąd przypuszczenie, że Imperium Amerykańskie wyda swoich ludzi polskiej
        czarnej sotni? W tym momencie oni by swobodnie dostali azyl polityczny w USA,
        szczególnie że ekipa SLD-owska zawsze wierna była Ameryce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka