Dodaj do ulubionych

Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią

• nad_morzem Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 19:44
      Mówcie co chcecie, ale patrząc na Tuska naprawdę odnosi się wrażenie, że zaraz
      mu jakaś żyłka pęknie ze złości i jakiejś takiej swoistej nienawiści. Patrząc
      na niego mam wrażenie, że się w nim z wściekłości coś gotuje :))) I czy tak
      jest, czy nie - taki image mu mocno szkodzi. To już na Kwasa o wiele milej było
      popatrzeć, mimo wszystko :)))
      • zlotarybka8 Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 20:02
        Tuskowi? - toż on ledwo stał za tą mównicą,
        jakby przeraszał ,ze tam wogóle jest
        jak zionął to tylko chęcią dożycia do konca debaty

a Lepper od razu, ze to gorące uczucie tak Tuska osłabiło
        Nieprawda, kłamstwo i oszukaństwo.
        -a na kogo Ty patrzyłeś ? hmmm?? pewnie na Leppera

nad_morzem napisał:

> Mówcie co chcecie, ale patrząc na Tuska naprawdę odnosi się wrażenie, że zaraz
        > mu jakaś żyłka pęknie ze złości i jakiejś takiej swoistej nienawiści. Patrząc
        > na niego mam wrażenie, że się w nim z wściekłości coś gotuje :))) I czy tak
        > jest, czy nie - taki image mu mocno szkodzi. To już na Kwasa o wiele milej było
        >
        > popatrzeć, mimo wszystko :)))
    • tata20 Lepper do Tuska: Lepper zionie nienawiścia do 15.02.07, 19:46
      kazdego kto mówi prawde o nim.Cham,kryminalista,niedouczony były kierownik PGR,
      Trafił do siedliska przychylnych mu ludzi-zajadłych kretaczy,napuszonych
      kurdupli,mściwych,fałszywych,zakłamanych.Miejsce Leppera to najwyżej w gminnym
      skupie obornika.
    • zapluty-karzel-reakcji Thuske do Reichu a nie szczekać w Polskim Sejmie ! 15.02.07, 20:03
      Brawo premierze Lepper, dobrze powiedziane temu wnukowi wehrmachtowca "- Pan do
      mnie zionie nienawiścią (...), jest pan zawzięty. To nie jest najlepsza cecha.
      Kaszubi rodowici nie mają takiej cechy - zwrócił się Lepper do Tuska."

Wymienione cechy zawziętość, nienawiść ... to typowe cechy NaziGermńca jakim
      jest Thuske ....

Zresztą dzisiaj Fuhrer PeŁo dostał nowe instrukcje z Berlina i z pianą na pysku
      wystąpił przeciw tarczy antyrakietowej.

W każdym razie w tej sprawie Thuske znowu przegra co pogłębi jego frustracje :-)
      • uu1 Re: Thuske do Reichu a nie szczekać w Polskim Sej 15.02.07, 20:10
        Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś i się zawstydź. Potrafisz?
    • krzynia.c 84% społeczeństwa zionie tak samo p.Lepper. 15.02.07, 20:07
      to początek końca,jesteś gościu żałosną marionetką.
      • waldam gdyby słuchać POszołomów to koniec już był i to 15.02.07, 20:14
        kilka razy. Może udali by się do jakiejs wrózki. Bo do tej pory trafiają jak meteorolodzy w pogodę lub ślepy do tarczy.
        • mlaszczacy.kaczor Re: gdyby słuchać POszołomów to koniec już był i 15.02.07, 20:14
          waldam napisał:

> kilka razy. Może udali by się do jakiejs wrózki. Bo do tej pory trafiają jak
          me
          > teorolodzy w pogodę lub ślepy do tarczy.
          W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem
          Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on:
          "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który
          był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało,
          że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej
          czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego
          nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku.
          To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają
          kwalifikacje do kopania rowów".
          Masz jakiś komentarz?
          • waldam Re: gdyby słuchać POszołomów to koniec już był i 15.02.07, 20:23
            listopad - grudzień 2006 - Tusk, Komorowski - " rządy PiS doprowadzą do załamania gospodarki ... na wiosne $ po 5 zł benzyna po 6zł"
            marzec 2007 - " poczekany do jesieni aż notowania PiSu spadną do 12-15%"
            Czyżby i ich tajne słuzby wprowadziły w błąd.
            Dla każdego danie du... nie jest miłe.
            Założycielem PO był człowiek związany z tymi służbami.
    • akaka6 Tusk ma uraz do Leppera 15.02.07, 20:18
      Jak przemawiał Lepper "Nie będzie wersalu"
      W tedy kamery uchwyciły też tuska on był na sali jak przemawiał Lepper Tusk wtedy stał jak w ryty jak by mu ktoś wbił gwoździa w głowe wyglądał.
    • to_ti Leppcio jest coool!!! 15.02.07, 20:21
      On jeden rozumie że polityka to bieganie z wyciągniętym Pisiakiem...:)

fototel.pl/
    • akaka6 Tusk nienawidzi Leppera ale jeden z nich dwa razy 15.02.07, 20:39
      Tusk nienawidzi Leppera ale jeden z nich dwa razy bardziej jeszcze go nie nawidzi mi esię wydaje że Rokita dwa razy bardziej nie nawidzi Leppera
      przecież przez niego więcej stracił bo miał być premierem z krakowaa gdyby nie koalicja to może by i nim był.
      Tusk swoją wsciekłość rozkaład pół na pół na kaczki i Leppera Tusk jest rozczarowany że nie jest prezydentem też.
    • andrzej-ciupinski Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 20:40
      Podstawowa cechą działania partii politycznej,obok mocnych podstaw
      ideologicznych,powinna być skuteczność działania.Różnie można dyskutować o
      ideologii Platformy Obywatelskiej,jednak przemożnie nasuwająca się opinia o
      skuteczności działania tej partii może być tylko jedna:strzelanie kulą w płot!
      Żałosne wrażenie robił w czasie dzisiejszej debaty sejmowej Donald
      Tusk,boksujący się,przy pustawej sali,z pp.Lepperem i Kaczyńskim.Działanie
      p.Leppera jako Ministra Rolnictwa znajduje się chyba na szarym końcu znanych
      publicznie przywar tego polityka znanego z arogancji,populizmu a w końcu ze
      zwykłego chamstwa.
      Dlatego też, dzisiejsza debata była ze strony PO przysłowiowym "puszczaniem
      pary w gwizdek",nieskutecznym i chybionym także pod względem terminu(cofnięcie
      embarga na polskie mięso przez Ukrainę).
      Nasuwa się pytanie:dokąd ta Platforma jedzie i dlaczego bez ciągnika?

AC
    • akaka6 Tusk serwował odgrzane teksty z przed pięciu lat 15.02.07, 20:46
      Podobną niesmaczną kuchnie serwuje nie jaki ~Jan Nowak
      z RM przecież sytuacja polityczn się zmienia.
      Partie ewoluują, podlegają pewnym nurtom myślowym takim jak
      liberalizm np.
      zamieniają się w proeuropejskie jak LPR.
      Ci którzy byli z początku bogami świata polityki stają się
      zwykłymi śmiertelnikami jak Miller.
      Okazują się być agentami jak Oleksy a potem okazują się nimi nie być.
      świat polityki jest za bardzo zmienny i dynamiczny by czepiać się słów.
      • akaka6 Tusk serwował odgrzane teksty z przed pięciu lat 15.02.07, 20:51
        To też pokazuje nieudaczność tuska tusk nie odnajduje sie wroli opzycji
        partyjnej.
        Tylko w zmacnia Leppera już po tej sex aferze Lepper płakał a teraz
        pokazują się nawet w tym temacie teksty za Lepperem.
        Gdyby tusk był mądry to powinien zostawić Leppera i nie robić teraz wojny politycznej zwłaszcza że Lepper wykrwawia się w sprawie krawczyk ale teraz nie będzie Lepper kontra krawczyk teraz Lepper kontra Tusk bedzie
        Tusk to dla leppera chyba pożyteczny idiota jest bo przydusił sprawe krawczyk.
      • chwd.pis4 Mimo wszystko 15.02.07, 20:54
        Mimo wszystko Lepper wicepremierem w rządzie wolnej RP to porażka. To całkowity upadek tego rządu! Tak nie wolno, żeby kryminalista był chołubiony przez Prawo i Sprawiedliwość. Nie czujecie tragedi w tym wszystkim?
    • jasiek.pl Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 20:57
      "NIE DRAŻNIĆ LWA!" - "Dlaczego?" - zapytałem dozorcy. - "DOSTAJE BIEGUNKI" -
      odrzekł. /St.J.L./
    • janunia6 Brawo Jędrek. Wyrastasz na polityka dużego formatu 15.02.07, 21:05
      .. szczególnie jak porówna się Ciebie z tymi niezgółami, wiecznymi opowiadaczami
      głupot Tuskiem , Komorowskim i innymi członkami parti założonej przez agenta SB.
      Rozwijasz się. Nic sobie nie rób z tych łże-elit. To prymitywy, których
      największą wadą to brak zdrowego rozsądku spowodowany uszkodzeniem mózgu.
    • zima0001 A co taka Tuszczyna może? Tylko robić szopkę 15.02.07, 21:22
      Ten facet doznał w 2005r. traumy, która odcisnęła piętno na jego psychice
    • brokowisko Nie ma Leppera nie bedzie Kaczynskiego - proste! 15.02.07, 21:39
      PiS musi usluznie sluchac Leppera bo inaczej nie bedzie mial wladzy!
      PiS woli byc ponizany - ale byc przy wladzy! Kto raz sie dorwie do korytka to
      wie jak ciezko ryjek oderwac!Moze to powiedziec AWS SLD Psl i inni!
      Samo zycie! Korytko to korytko! Tak bylo za komuny i tak jest dzisiaj !
    • kyklop Tusk jest wPOżo facet 15.02.07, 22:20
      a o to dowut ! www.informacje.int.pl/donald-tusk.html
      • woodbridge Lepcio intelektualnie juz przewyzsza Tusia 15.02.07, 22:40
        Lepcio na prawde byl kiedys umyslowym pariasem ale od 2 lat ciagle sie rozwija
        i wiele sie nauczyl "na salonach". A Tusio ? Ten gosc idzie do tylu, co
        wystapienie to jeszcze wieksza kompromitacja. Tusio potrzebujesz logopedy,
        socjo-analityka a przede wszystkim mysl co mowisz i zwlaszcza wtedy kiedy prof.
        Spiewak nie mowi ci co masz mowic !
    • noelkabat Kaczynski o Leperze ... 15.02.07, 22:40
      ... powiedzial kiedys (w 2003 r )znacznie gorsze rzeczy, nazwal go i Samoobrone
      agentem i agentura SB. Teraz zaczyna sie do Lepppera podlizywac bo Leppper
      gwarantuje mu "waaaaadze". "Pokaz mi swoich przyjaciol a powiem kim jestes".
      Obiecuje nam reforme finansow, pewno wprowadzana przez jego pupilka Skrzypka,
      nowego prezia NBP, ktory o finansach nie ma zielonego pojecia i nie umie
      sklecic po polsku prawidlowego zdania, gdy po nominacji udzielal wywiadu to
      belkotal nieprawdopodobnie...nie wiem czy przezyjemy jego reforme finansow i ...
      reforme bezpieki. Ulubiony twor Lechujarka CBA wlasnie wykazal sie
      "osiagnieciem": aresztowaniem przez uzbrojonych zbirow w kominiarkach jednego
      bezbronnego chirurga!!! Wyglada, ze oskarzenia sa mikre i nie do udowodnienia!!!
    • lestek35 Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 23:00
      Lepper mnie "ni ziębi, ni grzeje", ale platformersi... O tutaj jest długa droga
      rządzenia: KLD, UW, UD... aż do PO. I co panowie zrobiliście dla Polski?
      Wyprzedaż za ok. 10 mld dolców 80 % bankowości polskiej, czyli tak jak
      telekompromitacji polskiej sprzedaż za bezcen klientów gotowego rynku.
      Platformersi wraz z rządem Buzka prywatyzowali krwioobieg Polskiej gospodarki.
      Krwioobieg, który teraz przynosi zyski nie Polakom i Polsce ale Niemcom,
      Włochom, Francuzom...
      Dziwne, ale dlaczego oni nie sprzedają swoich banków? Np. w Niemczech tylko ok.
      15-20 % bankowości jest kapitałem zagranicznym, resztę mają gminy, landy czy jak
      zwał ichnie urzedy miejskie. podobnie jest we Francji i Austrii... No, ale uns
      trzeba był prywatyzoawć za wszelką cenę, bez pomysłu, bez długofalowej wizji a
      bo i kopertki pod stołami krążyły aby zmiejszyć w przeciągu paru miesięcy przed
      sprzedażą wartość banków w dół...
      I nie ma co pisać o przedsiębiorstwach, które podczas miłościwie panującego nam
      Balcerka padały tysiącami, bo facet miał wizję (może nawiedzenie) rzucenia
      gospodarki na głębokie wody. I wszystko byłoby fajnie gdyby przy okazji nie
      utopił kilku tyś firm, które były w bankach zadłużone bo wzieły kredyty
      INWESTYCYJNE, muszące spłacać raty za maszyny powiększone z tygodnia na tydzień
      o kilkadziesiąt procent (nawet lichwa jest mniej pazerna). A to skutkowało
      upadłością często doskonale rozwijających się firm... Ale co tam; grunt, że
      prywatyzować... Ot, logika...

I to działo się pod rządami Platformersów, nazywanych wtedy jak już napisałem
      KLD, UW.... (wesoły Bielecki, Suchocka, Mazowiecki...). Krótka pamięć, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka