chemik46 Sukces czy kompromitacja? - Opinie po opublikow.. 17.02.07, 00:12 Raport jest mało wiarygodny, tendencyjny i nie realizuje ustawy sejmowej. Kompromitacja, która będzie miec niechlubny ciąg dalszy na różnych płaszczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzy84 A może by tak Trybunał Stanu ?? 17.02.07, 00:32 Czy ktoś mi powie czy da się tych panów postawić przed Trybunał Stanu? Po pierwsze żeby więcej nie szkodzili Polsce, a po drugie żeby odpowiedzieli za szkodę którą wyrządzili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamosia Sukces czy kompromitacja? - Opinie po opublikow.. 17.02.07, 00:35 Ten raport w całości jest taki dziwnie płynny, wszystko związane z wodą: - wąski strumyczek "przecieków" w okresie przygotowań - szeroki stumień "wodolejstwa" w raporcie - utajone wodogłowie twórców, odtajnione po ogłoszeniu raportu Jedynym skutecznym sposobem leczenia tego rodzaju wodogłowia jest zrobienie dziurki w czaszce (sposobem dowolnym) i spuszczenie pisuarowej wody z tejże czaszki, robiąc miejsce na myślący mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Sukces czy kompromitacja? - Opinie po opublik 17.02.07, 20:33 Przez godzine czytałem wypowiedzi internautów na temat raportu kaczomacierewicza i jestem zdegustowany poziomem tych wypowiedzi.Poza kilkoma wyjatkami,same inwektywy,obrzucanie błotem, zwłaszcza ze strony zwolenników PiS.Wyraznie dostroili sie poziomem swoich postów do zawartosci Raportu. Szkoda.Była to świetna okazja do dyskusji na temat stanu polskiego panstwa.A wyszła, jak zwykle, pyskówka.Do rzeczowej dyskusji potrzebna jest wiedza i kultura osobista połączona z szacunkiem dla dyskutanta o odmiennych poglądach.Tego,niestety, internautom w wiekszości brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 teraz cieszy się KGB 17.02.07, 20:52 że tacy durnie rządzą w Polsce. W Moskwie zacierają rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
pielnia1 Macierewicz - Kaczyńscy 18.02.07, 10:08 Macierewicz znany jest publice od lat. To osobowość fanatycznego mnicha, który wszędzie widzi spisek i z diabolicznym uśmiechem na ustach chce spalić na stosie każdego, na kogo zagnie haka.Sposób zachowania i działania Macierewicza jest zaprzeczeniem profesjonalizmu. Wczoraj późnym wieczorem - znając zapowiedź- słuchałem w Radio Maryja gaworzenia Macierewicza na temat jego raportu. Macierewicz jest zachwycony swoim dziełem, nie przyjmuje żadnej krytyki, czy uwag i zapowiada, że będzie tworzył następne rozdziały.Kaczyńscy są ludźmi inteligentnymi. Znają Macierewicza, jego metody, jego "obiektywizm", z góry wiedzieli, że Macierewicz każdej sprawie, którą się zajmie, odbierze jakiekolwiek cechy prawdopobobieństwa. Dlaczego więc zatrudnili do tej roboty Macierewicza? Czy po to, aby z analizy działań WSI zrobić żałosną parodię? Być może, iż rację ma b. prezydent Wałęsa, że to Kaczyńscy są w pierwszym rzędzie odpowiedziałni za zorganizowanie WSI i nadanie im określonych pełnomocnictw działania i teraz dając Macierewicza na ten "odcinek" zrobili to z pełną świadomością, bo wiedzą, że nikt lepiej, niż Macierewicz,nie podważy pewnika, że białe jest białe, a czarne-czarne. Czyli powieść z kluczem? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Raport jest denny.I nie chodzi mi w tej chwili 18.02.07, 20:55 o zawartość,bo przecież nie widziałem dokumentów żródłowych.Chodzi o sposób napisania tego dokumentu.Jest to taki poziom,jakby badanie dokumentów przeprowadził jakiś gminny rewident.Ludzie to jest dno.Tak nie wolno napisać żadnego urzędowego dokumentu nawet na poziomie jakiejś gminnej spółdzielni,czy shroniska zwierząt.A to ma być dokument wagi państwowej?Gdie my jesteśmy.Autor musi być matołem.To niesłychane.No ale -dzieło chwali mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś