Dodaj do ulubionych

Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci...

• irini Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci.. 20.02.07, 14:26
      GROM do dom
      u
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • blendyks Durnie nami rządzą - amerykanom szkoła jaką 20.02.07, 14:27
      ukończył ambasador nie szkodziła. Najważniejsze, że dobrze wykonywał zadania mu
      powierzone.
      • m15 oj tak ,durnie wami rządzą,bo jak nazwać gazetę 20.02.07, 14:31
        wszak to złośliwa i durna gazeta,dobrze ,że dostrzegacie jej wady,zatem czemu
        słuchacie jej głupot,może macie móżdżki gazetą sterowane,jeśli tak-to
        nieuleczalne
        • soulworm czyli tylko Wiadomosci Wedkarskie nie sa durne? 20.02.07, 14:33

• m15 zapomniałeś o radiu maryja:))) 20.02.07, 14:46
            soulworm napisał:

>
            to krynica wiadomości -szczególnie chetnie słuchana przez komuchów
            • ekumeniczny Michnika ma plan exterminacji Radia Maryja ;-))))) 20.02.07, 15:20
              Slyszalem pogloski ze pan Michnik ktory zywi specjalny szacunek do
              nowego "ewangelisty" Judasza, planuje zalozyc Radio Judasz i wyeliminowac
              Rydzyka z gry. Przed budynkiem planowanego Radia Judasz ma podobno byc
              zainstalowany duzy pomnik nowego "ewangelisty".

Sw. Piotr zawsze jest przedstawiany z kluczami na pomnikach. Judasz, ktory ma
              byc podobno ogloszony patronem Agory i Radia Judasz, bedzie przedstawiony ze
              srebrnikami. Srebrniki maja symbolizowac sukces zyciowy Judasza "ewangelisty"
              i przyciagnac sluchaczy z nieKATOLICKICH kregow dla ktorych srebrniki maja
              wielkie znaczenie. Obok pomnika zostanie posadzone duze dzrzewo z sucha galezia
              dla
              uzupelnienia architektury ogrodowej
              ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • ekumeniczny Michnik kontratakuje ;-))))))))))))))))))))))))))) 20.02.07, 15:21
                Wg. tych samych poglosek, w planach pana Michnika jest tez telewizja FARYZEUSZ,
                ktora bedzie bezposprednio konkurowac z telewizja Trwam
                ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                oraz Bazylika Judasza ktora przycmi blaskiem obiekt w Licheniu i spowoduje
                nawrocenie pewnej glosnej mniejszosci religijnej w Polsce.
            • pantanal Rzeczywiscie, Radyjo nie jest durne 20.02.07, 15:25
              jest cwane
        • funny5 Re: oj tak ,durnie wami rządzą,bo jak nazwać gaze 20.02.07, 15:33
          m15 napisał:

,może macie móżdżki gazetą sterowane,jeśli tak-to
          > nieuleczalne
          ------
          A ty niesterowany mozdzku po co wchodzisz na to forum?
    • neiden Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci.. 20.02.07, 14:31
      rotfeld powinien sie zdecydowac dla kogo pracuje.odwolywanie "dypomatow" z
      placowek zagranicznych jest normalne .jak podpadna to idzie na
      wymiane.wlasciwie kim jest rotfeld? jak dotychczas to wielu wrogow polskich
      jest "oszolomnionych" tymi nowymi zmianami w polsce.lepiej puznio niz wcale.
    • guru133 Boże chroń Polskę 20.02.07, 14:38
      przed tępotą tej władzy!
      • m15 a nade wszystko chroń ubecję? 20.02.07, 14:45
        guru133 napisał:

> przed tępotą tej władzy!
        wątpię by Opatrzność zechciała wysłuchać waszych próśb,z tego typu apelami
        zwracajcie się bezpośrednio do agory na ul.czerskiej,to znana obrończyni
        komuny,ubecji i wszelkich petologii IIIrp
    • babik Kaczyńscy są karą 20.02.07, 14:50
      za 40% frekwencję wyborczą.
      Ludzie myśleli, że ich głosy się nie liczą. To teraz nauczka na przyszłość
      jest, każdy głos jest ważny.
      Nie można oszołomstwa dopuszczać do władzy.

A tak przy okazji zastanawiam się, kto zapłaci za ewentualną (nie daj Bóg)
      śmierć żołnierzy z powodu braku wsparcia wywiadowczego.
      Pan prezydent będzie swoim bełkotliwym głosem wygłaszał wzruszające mowy ?? Bo
      nie sądzę, żeby chociaż przez sekundę poczuli wyrzuty sumienia.

• ffamousffatman Re: Kaczyńscy są karą 20.02.07, 18:43
        Gdzie jest napisane: Jam jest Bog... ale tylko dla prawicy!
    • neiden do guru 133 20.02.07, 15:11
      ciekawe -lewica zaczela sie modlic,prosza teraz boga o pomoc.przedtem modliles
      sie do lenina ,stalina i innych komuchow .polacy nawracaja sie! wszystko
      zawdzieczamy kaczynskiemu.
      • kaczka_prostaczka Przeproś i Spierd@laj 20.02.07, 16:22
        > wszystko zawdzieczamy kaczynskiemu.
    • demokrata10 Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci.. 20.02.07, 15:18
      Kto nie jest z nami jest przeciwko nam. _znane powiedzenie_
      • wikr01 Re: Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwej 20.02.07, 15:27
        demokrata10 napisał:

> Kto nie jest z nami jest przeciwko nam. _znane powiedzenie_

Dlatego spoglądają na wschód.
    • a1996 Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci.. 20.02.07, 15:18
      Zaczynam sie zastanawiac czy nasze słuzby bezpieczeństa jeszce wogóle istniej moim zdaniem nalezało by pilnie zbadac w czyim interesie działaja Pan Maciarewicz i Panowie Kaczyńscy to co sie odbywa to jest demontaz Państwa Polskiego od środka.Kto normalny ujawnia swoje słuzby wywiadowcze są dwie mozliwosci albo ktos kto nie ma pojecia w jakim swiecie zyje i żyje w swiecie łudy albo ktos kto to robi na zlecenie pytanie tylko czyje??
      Moze panowie posłowie zamiast poraz kolejny sie spierac o dyrdymały wezma sie do roboty i poprosza wymienionych Panów o wyjasnienia .Gdyby szary obywatel zaczoł wyjawiac takie rzeczy jak Pan Maciarewicz to albo by wyladował w Tworkach albo w kiciu na długie lata .Hańba
    • majster_g Re: Wezwanie do Polski naszego ambasadora 20.02.07, 15:24

Wyglada na to, ze demaskujemy swoich wlasnych szpiegow...
      Co ma na to NATO zrobic?
    • piskoala Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwej 20.02.07, 15:32
      miroslaw.grabietz napisał:
      > Durnie u wladzy powoduja obnizenie rangi naszego kraju. Zabrac im zabawki i
      > wykopac stad. Pod Trybunal Stanu i do ciupy.

na pięknym zdjęciu urokliwej Pani MSZ wygląda jak gdyby szwedzki
      MSZ puścił BĄKA.
      Czy Antoni M. coś donosi w tym temacie?

----
      poTworki W O N !!!
    • gajane4 Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwejci.. 20.02.07, 15:38
      Jak to jest, że kiedy jakiś śmieszny "gimnazjalista" spotka się ze szpiegiem i
      powie mu to co można wyczytać w każdej gazecie to "idzie siedzieć", a jak
      tzw. "politycy" rozwalają na wiele lat system bezpieczeństwa państwa, to grozi
      im Trybunał Stanu, którego wyrokiem jest jedynie stwierdzenie że postąpili
      niegodnie. Mam jednak nadzieję, że obecna ekipa odpowie przed sądem karnym.
    • tomekjeden Pytanie 20.02.07, 15:39
      Słyszałem kiedyś, że nie powołuje się na stanowiska ambasadora osoby ze służb
      specjalnych, wojskowych itp.. No chyba, że jest to przedstawiciel pułkownika
      Kadafiego, czy innego Czerwonego Kmeru. Czy ktoś ze współforumowiczów wie coś
      więcej o dyplomatycznych obyczajach?
      • kaczka_prostaczka Ja wiem 20.02.07, 16:26
        Wiem tyle, że teraz to Wersalu nie będzie. Będzie Paranoja i Schozofrenia.
        • tomekjeden Re: Ja wiem 20.02.07, 17:59
          kaczka_prostaczka napisał:

> Wiem tyle, że teraz to Wersalu nie będzie. Będzie Paranoja i Schizofrenia.

xxxxxxxxxxxxxxx

Ależ, Wielce Szanowna kaczko-prostaczko, ja naprawdę chcę wiedzieć. A Pani
          kaczka tak od razu z polityką wyjeżdża.
      • ffamousffatman Re: Pytanie 20.02.07, 18:28
        TAK. DYPLOMACJA=WYWIAD to jest podstawowy obyczaj.
        • tomekjeden Re: Pytanie 20.02.07, 20:44
          ffamousffatman napisał:

> TAK. DYPLOMACJA=WYWIAD to jest podstawowy obyczaj.

xxxxxxxxxxxxxxx

Ale w "Faktach" TVN powiedzieli ponad godzine temu, że zwyczaj jest taki, że
          ambasador nie należy do żadnej służby specjalnej. To coś dobrze słyszałem.
    • dx7 Jak zwykle 20.02.07, 15:42
      Anna "bez komentarza" Fotyga jak zwykle nie miala nic do powiedzenia ...
    • maureen2 Re: Wezwanie do Polski naszego ambasadora w Kuwej 20.02.07, 16:57
      czyżby nie sprawdzono tego czlowieka przed wyslaniem na taką placowkę z taką
      funkcją ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka