tomek9991 Hm,kaczory ogłoszą Stępnia agentem WSI i GRU 23.02.07, 09:03 "Układ" atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
jago68 Nasz magister Ziobro 23.02.07, 09:04 Słusznie jest twierdzenie Prof. Stępnia. Pan magister Ziobro jest funkcjonariuszem publicznym, a w dodatku prokuratorem i powinien wiedzieć że takie twierdzenia wypełniają znamiona czyny zabronionego z Kodeksu karnego. Nie ma znaczenia prawego, czy jest to prawda czy też nie. Ale taki jest tego magistra prawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
jami8 kawał moskiewski 23.02.07, 09:08 Aresztują człowieka na ulicy w Moskwie. - O co jestem podejrzany? Milicjant zatacza ręką łuk, wskazując na przechodniów. - Podejrzani to są oni. Ty jesteś winien. Czy u nas tak jak w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak ***IPN znajdzie wreszcie teczkę prof. Stępnia*** 23.02.07, 09:09 i TK odzyskamy ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
jestemprezydentkom Dziadek zaistniał we łżeradiu.Panie Ziobro naprzód 23.02.07, 09:09 rozwalać te nasze idiotyzmy korupcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: Dziadek zaistniał we łżeradiu.Panie Ziobro na 23.02.07, 10:02 Brawo min.Ziobro,tak trzymać.Trzeba skończyć z tymi obrońcami złodzieji i bandytów.Napadnięty i poszkodowany musi mieć większe prawa niż bandyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca [...] 23.02.07, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:11 I tak tym nie rozwalicie rzadu.Ziobro powiedzial prawde ale o jedno slowo za duzo.Ja tez uwazam ze ten doktor to zbrodniarz.Czytajac posty jakbym czytal swietych.A przeciez to Wy w wiekszosci uwazacie ze to rzad zbrodniarzy i nie ponosicie za to konsekwencji.Gadacie co chcecie jak Wyborcza.Coz wypowiedzial si sedzia TK i moze ma racje ze Ziobro troche przeszarzowal ale nie zmienia to faktu ze doktor jest winien tak samo jak winnymi byli lowcy skor. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:15 nie, nie rozwalimy. ten rząd sie sam rozwali. presentation1 napisał: > I tak tym nie rozwalicie rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:23 Nic sie nie rozwali.Ten rzad przetrwa i nastepna kadencje bo ktos musi przeciez rzadzic takimi ofiarami losu jak PO czy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:29 ten rząd nie przetrwa nawet do końca roku. twoje myślenie życzeniowe (pomimo tego co ci sie wydaje) nie ma mocy sprawczej. a propos tytułu twojego posta: naprawde jesteś w szoku ? presentation1 napisał: > Nic sie nie rozwali.Ten rzad przetrwa i nastepna kadencje bo ktos musi przeciez > > rzadzic takimi ofiarami losu jak PO czy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Jak dotąd każdy rząd sam się rozwalał 23.02.07, 09:55 za naszym łaskawym przyzwoleniem. Mamy już takiego pecha, że zawsze dopuszczamy do władzy głupców. Mnie osobiście skręciło by na amen, gdybym miał oddać głos na kogoś mądrego. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:33 wiesz jaka jest różnica między "trochę przeszarżował", a "złamał konstytucyjne prawo obywatela"? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 09:38 Media prawie codziennie lamia konstytucyjne prawa obywateli.To przeciez Wyborcza wmawiala spoleczenstwu ze Lepper molestowal,gwalcil,jest ojcem itd.Dlaczego o tym nie wypowiedzial sie Stepien? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 10:19 Czy dziennikarza można postawić przed TS? Jak odpowiesz na to pytanie to zrozumiesz jaka jest róznica pomiędzy tym co pisze w gazecie, a tym co może mówić Minister Sprawiedliwości na oficjalnej konferencji prasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 [...] 23.02.07, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 10:05 Brawo min. Ziobro,tak trzymać.Precz z obrońcami złodzieji i bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Postkomuna w szoku..... 23.02.07, 10:08 Stowarzyszenie Obrony Przestepcow w akcji.Patronat-Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin ....PiSkomuna w szoku..... 23.02.07, 12:09 sędzia z kaczego namaszcenia miał czelność wyrazić osobistą opinę. Cała Piskomuna w szoku. presentation1 napisał: > Stowarzyszenie Obrony Przestepcow w akcji.Patronat-Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Co podejżany chciałby powiedzieć 23.02.07, 09:18 przed wykonaniem wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Demokracja owszem, a żeby mi tu jakiś PiS rządził? 23.02.07, 09:18 Nie o to walczyliśmy na barykadach! Jak oni śmią nam mówić, co jest białe, a co czarne! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 to się zbyszkowi dostanie! i dobrze 23.02.07, 09:21 starczy tych polowań ,tych zmian kodeksów,2widmo przepełnionych więziń krąży nad polską,przestępców trzeba wychowywać-nie represjonować, Odpowiedz Link Zgłoś
m15 jaruzelski przed trybunał! ale za co? :)))) 23.02.07, 09:23 wszak tylko łamałem prawa milionów ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
m15 kiszczak przed trybunał!ale za co? 23.02.07, 09:24 wszak to nie ja wydawałem bezpiece i zomowcom rozkazy Odpowiedz Link Zgłoś
m15 mazowiecki przed trybunał! ale za co 23.02.07, 09:25 to nie ja wymyśliłem grubą kreskę(amnestię dla wszystkich uboli) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 [...] 23.02.07, 09:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Jeszcze ktoś w Polsce jest normalny... 23.02.07, 09:25 Wszystkie kaczki i ich sługusy powinny trafić pod sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Widze Ziobro w TVN idzie w zaparte 23.02.07, 09:25 Mówi że nie powiedział co słyszałem. Kaczyńscy milcząco go popierają. A wszystkiemu winny Pacewicz z GW. Macierewicz to nie jedyny tam paranoik. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Widze Ziobro w TVN idzie w zaparte 23.02.07, 09:26 fantastyk,Masz cos z Lema. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wypuśćmy doktora G-to taki sympatyczny człowiek 23.02.07, 09:29 na jego miejsce wsadzimy zbyszka-po co rozdmuchiwał aferę,zresztą-cóż to za afera,wszyscy wiedzą,że lekarze biorą w łapę,czym zabieg bardziej skomplikowany i mniej dostępny,tym opłata wyższa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: wypuśćmy doktora G-to taki sympatyczny człowi 23.02.07, 09:50 Nie wiedzą (udają)uczeni w prawie.Dlatego bandyta ma większe prawa niż napadnięty.Brawo min. Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 na tym forum ziobrę chętnie by zlinczowali 23.02.07, 09:56 przez tyle lat był spokój ,dogadane,klocki poukładane ,zgoda na salonach ,a tu przychodzą oszołomy,ciemne typy spod znaku pis i robią jakąś rewolucję,jakiś ferment,zmiany,wielu ludzi zaczyna mić kłopot ,ciągnie za sobą innych ,nagle część elit czuje się zagrożona,pęka mit o sielskisj polsce,tonący sami tonąć nie będą,cóż robić-za wszelką cenę trzeba zatrzymać zmiany-ziobro przed trybunał,kaczory przed trybunał,cały pis przed trybunał-i ich zwolenników- też Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: Widze Ziobro w TVN idzie w zaparte 23.02.07, 09:36 1.Wydawanie wyroków, najlepiej przez trójki dawniej zwane rewolucyjnymi 2. Represyjne prawo a w szczególności gospodarczy, by nikt nie był pewien że swoimi pieniędzmi może dowolnie dysponować. 3. Największymi wrogami są dawni "współtowarzysze rewolucyjni" itd Zmieniły się tylko nazwiska a mechanizm jak w 1918 Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto TS reprezentuje niestety rację stanu RP 23.02.07, 09:27 A to nie to samo, co racja stanu kaczolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 tak ,czas zapomnieć w czym sedno sprawy 23.02.07, 09:32 zły ziobro,a przeciw niemu ,my wszyscy-obrońcy biednej ofiary IVrp-doktora g Odpowiedz Link Zgłoś
prokurator-rudenko Stepien przed Trybunal Ludowy 23.02.07, 09:31 Prezes Stepien juz mocno obrósl w piórka. Sedzia, który z laski ministra Ziobro (który pozytywnie zaopiniowal kandydature sedziego prezydentowi) zostal prezesem, juz przy pierwszej nadarzajacej sie okazji gryzie reke, która go wyniosla na jego obecny wysoki stolek. Stepien nie bedzie wprawdzie dlugo prezesem, ale widzac jego wybryki nalezy sie obawiac, ze w swoim krótkim okresie urzedowania zajdzie nam wszystkim porzadnie za skóre. Stepien moze wkrótce uznac, ze ograniczenia aborcji, brak eutanazji i malzenstw jednoplciowych stanowia naruszenie Konstytucji Okraglego Stolu. Wszyscy go popamietamy. Na szczescie nad Trybunalem Konstytucyjnym stoi jeszcze Najwyzszy Trybunal Ludowy. Prezio Stepien bedzie tez odpowiadac za wlasne zbrodnie. Nikt, zaden sedzia, zaden prezes trybunalu nie stoi ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Ziobro duzo mowi i czesto daje znakomite pole do 23.02.07, 09:31 apelacji Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 i oto trybunał zajmuje sie ochroną aferzystów !!! 23.02.07, 09:33 cos podobnego ... jak rozumiem to pewnie i aresztować tego chirurga łachudrę też nie było można ???? bo przecież może on jest niewinny !!! prawda ? i wtedy naruszone zostanie jego dobre imię !!! do dupy z takim trubunałem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Głupio piszesz, albo nawet głupio myślisz 23.02.07, 09:41 Z wami to nigdy nie wiadomo - kiedy głupio myślicie, a kiedy tylko robicie propagandę dla ciemnego luda. Czym innym jest aresztowanie i osądzenie faceta, a czym innym robienie show z ministrem sprawiedliwości w roli głównego naganiacza. Jak Ziobro chce tak hucznie święcić viktorie to niech świętuje po skazaniu. Swoją drogą to jest bez sensu: dlaczego my mamy o Was dbać? Możecie sobie żyć na wasz własny sposób - za przekroczenie prędkości będą was pokazywać w telewizji i opowiadać, że już nigdy nikogo nie zabijecie, bo wam zabiorą prawo jazdy. Tylko od nas się z takimi metodami odpier.olcie. Weźcie sobie kawałek Polski i zróbcie swoje gó..ane kacze państwo, a nam zostawcie resztę. Tylko nie emigrujcie na naszą stronę za dwadzieścia lat. Rzygać mi się już chce od tych dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
theanswerisme Re: Głupio piszesz, albo nawet głupio myślisz 23.02.07, 09:46 pana sedziego juz demencja starcza dopada.. chyba zapomnial, ze ziobro jest tez prokuratorem generalnym i moze mowic, ze na podstawie dowodow zarzut jest taki a taki.. bo taka jest rola prokuratora.. jesli uznamy inaczej, to za kazde zarzuty i kazdy akt oskarzenia bedziemy stawiac prokuratorow przed TS.. absurdalna nagonka na ziobre siega szczytu.. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Nie rouzmiesz co piszesz? 23.02.07, 09:57 theanswerisme napisał: > moze mowic, ze na podstawie dowodow zarzut jest taki > a taki.. Sam nie rozumiesz co piszesz? Właśnie w tym rzecz: może mówić "zarzut jest taki i taki", a nie perdzielić takie głodne kawałki jak to mu się zdarza. Koleś - może zlikwidujemy sądy bo i po co? Ziobro zadecyduje kto powinien iść siedzieć, na ile i za co. Uważaj tylko, bo prędzej czy później, ciebie też dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Stępień nie pyskuj, czyli.. 23.02.07, 09:33 następny do odstrzału. Bo dla pisu nawet postawienie prezesa TK przed TS lub przed TK, nawet jezeli Stępień miałby stanąć przed samym sobą, kurde, nie będzie trudne. Chciałam jeszcze dodać, że jestem ogromną fanką Misia Ziobry i jego pistoleciku. Ajlowiu! Odpowiedz Link Zgłoś
marych Podobnie jest z agentami legalnych WSI 23.02.07, 09:34 skoro widnieją w raporcie, tzn że ktoś im zarzuca popełnienie przestępstwa, więcej: ktoś juz stwierdził że są przestępcami! W demokratycznym kraju wyroki wydają pożal-się-boże ministrowie, a nie niezawisłe sądy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Galba dużo może w tym zakresie. Ale akurat co do 23.02.07, 09:35 Stępnia to nie dałbym głowy, że na pewno nie ma racji. Ponieważ u nas panuje taki kalizm, kargulizm i pawlakizm, że obejmuje prawie całe społeczeństwo: od ciecia z miotłą poprzez moherową babcię, czytelnika GW, PlatfusOfila i PiSoluba aż do całkiem shabilitowanych i sprofesorowanych przedstawicieli ELYT SPOŁECZNYCH :-). tukot napisał: > naprawdę sądzisz że on może z siebie zrobić jeszcze większego durnia? > > czyżbyś znał jakieś jego dodatkowe, nieobjawione talenta? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany (tzn. nie dałbym głowy, że Galba nie ma racji) tak 23.02.07, 09:40 bardziej precyzyjnie mówiąc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Galba dużo może w tym zakresie. Ale akurat co 23.02.07, 10:01 uchachany napisał: > Ponieważ u nas panuje taki kalizm, kargulizm i pawlakizm, że obejmuje prawie > całe społeczeństwo: od ciecia z miotłą poprzez moherową babcię, czytelnika GW, > PlatfusOfila i PiSoluba aż do całkiem shabilitowanych i sprofesorowanych > przedstawicieli ELYT SPOŁECZNYCH :-). A tak całkiem nawiasem mówiąc. Ty do których należysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie mieści Ci się w główce, że można do żadnych 23.02.07, 11:39 nie należeć ;-)...? wiktoriaka napisała: A tak całkiem nawiasem mówiąc. Ty do których należysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Nie mieści Ci się w główce, że można do żadny 23.02.07, 14:55 uchachany napisał: > nie należeć ;-)...? Mieści się, oczywiście, że się mieści. Sama do żadnych nie należę. Tylko jesteś zawsze taki mało wyrozumiały dla ludzkich słabości, że nie mogłam się powstrzymać, a pewnie powinnam. Jeżeli Cie uraziłam, to przepraszam, nie miałam takiego zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ależ ta "główka" to było pieszczotliwie! Miałem na 23.02.07, 17:16 myśli zgrabną, kobiecą główkę, a nie męską "głowę". Czy zgoła, sądząc po niektórych tu wypowiadających się - CZEREP. Rubaszny... To ja Cię przeraszam, jeżeli poczułaś się urażona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Ależ ta "główka" to było pieszczotliwie! Miał 23.02.07, 18:33 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 09:38 Polityk powinien ważyć słowa,a Ziobro się napewno zagalopował.Teraz PIS będzie miało problem,by nie pokazać,że ma mentalność "Kalego".Osobiście uważam,że tak jak nie powinno być nowych wyborów w W-wie,tak też szkoda jednego z lepszych ministrów,który za bardzo wpatrzony czasami jest w cel nie zwracając uwagi na literę prawa np.łatwiejszy dostęp do aplikacji,niepotrzebne kłótnie z SN Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Kaczory nie powiedzą Ziobrze złego słowa 23.02.07, 09:44 Podobnie jak oszalałemu Macierewiczowi. Będą go popierać jek będzie się wypierał że to co wszyscy słyszeli to wina Pacewicza. To rewolucja jak w 1918 tylko w wersji soft Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Trybunał dla Zw.Ludności Nar.Ślaskiej 23.02.07, 09:39 Jestem Polakiem mieszkajacym na Śląsku , to co wyrabia i opowiada to stowarzyszenie to powinno naprawdę zainteresować Trybunał a nie jakieś pierdoły .Porównanie Polaków i lat po 1945 oraz naazistów sprzed 1945 - to jest TEMAT dla Trybunału . Odpowiedz Link Zgłoś
carlo6 Brawo Panie Prezesie...tylko jeden błąd.. 23.02.07, 09:43 Kpk art 5 par 1 Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 a jednak pod trybunał !! 23.02.07, 10:05 stary ale chyba wiesz co mam na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ciekawe co powie Prezes TK jak lekarz będzie winny 23.02.07, 09:43 Z korupcją trzeba walczyć ostro a nie patyczkować się... Ja popieram Ziobro nawet jeśli się trochę zagalopował... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czy GW też stanie przed Trybunałem Stanu ??? 23.02.07, 09:45 Redaktorzy GW publicznie wydali wyrok na Łyżwińskiego jeszcze podczas prac prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005..podaj te fakty,kłamco... 23.02.07, 09:56 zacytuj orginalne artykuły, i wykaz swoje kłamliwe pomówienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Trochę spokojniej i kulturalniej 23.02.07, 10:00 Naucz się prosze dyskutowac merytorycznie i poważnie, bez zacietrzewienia i oszołomstwa, które prezentujesz. Bierz przykład ze mnie - spokój i opanowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 23.02.07, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Re: Trochę spokojniej i kulturalniej 23.02.07, 11:12 palestrina2005 napisał: "Czy GW też stanie przed Trybunałem Stanu ???" Czy można postawić gazetę codzienną przed Trybunałem Stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Trochę spokojniej i kulturalniej 23.02.07, 12:24 To było ironicznie... Nie bierz tak dosłownie i poważnie wszystkiego co piszę... Więcej luzu i pogody ducha ... Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Re: Trochę spokojniej i kulturalniej 23.02.07, 13:02 Argumenty nie będące argumentami są bezużyteczne i zaciemniają sprawę. Myślałem, że chcesz Wyborczą do Trybunału i już się cieszyłem na tą okoliczność, a tu nic. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t albo bierz przyklad z naszych elit politycznych :) 23.02.07, 13:36 Kultura, merytoryka, powaga. Chętnie dyskutują... Nie, nie.... Już nie mogę ... he ... he he .... brzuch mnie boli ze śmiechu :) A gdzie merytoryka w pana opinii panie Palestrina? Chcesz pouczać? Najpierw nabądź do tego prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
semantyczne_naduzycie GW to nie osoba fizyczna i nie pełni funkcji publ. 23.02.07, 13:36 więc nie może stanąć przed Trybunałem Stanu. Kartofle i ich totumfaccy mają elementarne brakui w zakresie pierwszego semestru studiów prawniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
signal niech mówi po wyroku 23.02.07, 09:46 a nie wydaje wyrok przynależny tylko i wyłącznie sędziemu. Za takie gadanie powinien być natychmiast odwołany, w normalnym państwie prawa. Niestety przy rządach Kaczyńskich takim już nie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
theanswerisme Re: niech mówi po wyroku 23.02.07, 09:50 szkoda, ze wiekszosc forumowiczow nie rozumie, od czego jest prokurator w tym kraju.. ale to efekt pseudonaukowej paplaniny, ktora wieksze prawa daje oskarzonemu/podejrzanemu, niz ofiarom.. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 powie ze zbrodniarz 23.02.07, 09:47 i wtedy bedzie mogl tak powiedziec, ziobro tez a teraz obowiazuje domniemanie niewinnosci i nawet ziobro nie moze wydawac wyroku w mediach zanim niezawisly sad sie wypowie a ziobro sie nie zagalopowal, ale z pelna premedytacja zrobil spektakl polityczny, jak zwykle zreszta nie pierwszy raz, to sie nazywa cynizm i populizm Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 zanim napiszesz cos, pomysl! 23.02.07, 09:56 ale dla piskomunistow to chyba za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Palestrina2005..ty tępaku, pomyśl..to nie boli ! 23.02.07, 10:00 Właśnie o to chodzi!..Wyrok po udowodnieniu winy,nie przed..baranie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari nic nie musi mowic, bo to nie bedzie jego broszka. 23.02.07, 10:06 natomiast ziobro powinien wiedziec, ze stawianie oskarzen i ich udowodnienie w sadzie nalezy do prokuratury, a nie do ministra sprawiedliwosci na konferencji prasowej. to co zrobil ziobro wpisuje sie w sposob dzialania wymiaru sprawiedliwosci za hitlera i stalina, gdzie z gory bylo wiadomo, kto jest winny, a kto nie. bylo nie bylo, to nie ziobro wydaje wyrok. przynajmniej teoretycznie powinien to zrobic niezalezny sad (a minister nie powinien wplywac na bieg spraw wydajac opinie). i zeby nie bylo, ze sie czepiam... lekarz mi zwisa totalnie. jesli zawinil, to niech siedzi, ale to sedzia wydaje wyrok, a nie ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Tryb.Stanu 23.02.07, 09:44 żaden Trybunał nic nie może tej PiSekcie żadnej krzywdy wyrządzić. Przecie oni to czynią w sposób jedyny, jaki im do rycerskich łbów przychodzi a wszystko to dla nas i dla naszej Heimatki. A nasze (i prawników!?) umiarkowanie rozwinięte zdolności umysłowe - Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Czyli w TK ciagle siedza "elyty" i ludzie z ukladu 23.02.07, 09:46 Ziobro do dziela! Kartofle czekaja na wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion dzień bez hucpy to dzień stracony 23.02.07, 09:45 gut stępień gut, wróci sld to nie zapomni o zasługach, jak hgiewa se w stope strzeliła to też prawo było złe i stanęło do raportu Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Nie tylko Ziobro ale i Kamiński. 23.02.07, 09:46 Z chwilą nadania takiej farsy z prawa na konferencji prasowej chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie miał wątpliwości co do profanacji prawa przez pp. Ziobro i Kamińskiego. Tylko czy PiS-tolety to zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Magister Sprawiedliwosci teraz tylko w Trwam 23.02.07, 09:51 tam tak ladnie wyglada jak ministrant. Moze mowic co chce, sluchacze docelowi i tak nie sa przyzwyczajeni do wnikania w znaczenie slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A propos fars z prawa, to dla równowagi i Rada 23.02.07, 10:14 Wawki wczoraj w swym umiłowaniu HGW wczoraj farsę zrobiła :-). Ale PlatfusOluby popierają tę farsę tak samo zaciekle i kargulsko, jak PiSioroluby popierają farsę Ziobry :-). bsc1 napisał: > Z chwilą nadania takiej farsy z prawa na konferencji prasowej chyba nikt przy > zdrowych zmysłach nie miał wątpliwości co do profanacji prawa przez pp. Ziobro > i Kamińskiego. Tylko czy PiS-tolety to zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
witajsmutasie Które oskarżenia Ziobry,zakończyły sie w sądzie? 23.02.07, 11:54 i zapadł wyrok ?..Afera bilbordowa..Popis ziobry wraz ze swoja ukochana niszczarka-oskarżenie,fałszywe,dete..Sprawa Wąsacza, sprawa Wachowskiego i pare innych...Wszystkie dęte, na pokaz ! Typowe zachowanie komuchów.. Ziobro ma dobrego doradce wiceministra, mistrza w tych sprawkach.. KRYŻE ! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Dla ciemnego ludu przedstawienie jest ważniejsze, 23.02.07, 12:50 niż śledzenie jego następstw :-). Ale jeden sukces już uzyskał: zapadły wyroki w sprawie zawalenia się hali w Katowicach. Tylko bodajże nie całkiem po jego myśli - skazano projektantów i wykonawców zamiast właściciela, którego oskarżał o nieodśnieżanie dachu, wymachując soplem na konferencji prasowej :-)... witajsmutasie napisał: > i zapadł wyrok ?..Afera bilbordowa..Popis ziobry wraz ze swoja ukochana > niszczarka-oskarżenie,fałszywe,dete..Sprawa Wąsacza, sprawa Wachowskiego i pare > > innych...Wszystkie dęte, na pokaz ! > Typowe zachowanie komuchów.. Ziobro ma dobrego doradce wiceministra, mistrza w > tych sprawkach.. KRYŻE ! Odpowiedz Link Zgłoś