Dodaj do ulubionych

Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna...

• grzegorzlowicki Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 10:53
      widze chamstwo palestry prawniczej, ale tez Gazety Wyborczej - Pacewicz i
      Stasiński zapomnieli jak bez opamietywania oskarzali i skazywali w sexaferze,
      tasmach prawy, lowcach skor - ale teraz kiedy ich kumpel i pupilek zostal
      zlapany na goracym uczynku i ZACHODZI PODEJRZENIE morderstwa to nagle nie wolno
      tknac ich kolegi ? zwykle chamstwo - pacewicz i stasinski stoczyli GW na dno
      najgorszych smieci komunizmu, tylko wspolczuc temu krajowi bo ani na PiS ani na
      PO juz nie ma co glosowac o innych partiach nawet nie wspomne a teraz okazuje
      sie, ze nawet dziennikarze sprzedaja sie - podobnie jak przy samsonie inni
      psycholodzy - dajac swoje poparcie najgorszym kanaliom prawniczym z TK i
      medycyny, ale na szczescie zawsze jest wybor - moge wogole nie kupowac gazet w
      tym GW
      • 10robo10 Masz rację. Nie pisz też na forum GW 23.02.07, 10:57
        • grzegorzlowicki Re: Masz rację. Nie pisz też na forum GW 23.02.07, 12:13
          to jedyne miejsce abym mogl sie wypowiedziec na temat tego szmatlawca GW i jego
          pseudointeligenckiego srodowiska
    • mika68 Nie od dziś Stępień ma powiązania z lewymi lekarza 23.02.07, 10:54
      mi! Ten czerwono-różowy koleś wraz z inną prawniczą okresu PRL-u Łętowską
      pamiętają o swoich kumplach!
      • qc Prezydent konczy ta Znajomosc 23.02.07, 10:55
        zadnych Zyczen urodzinowych.
      • piskoala Nie od dziś Stępień ma powiązania z lewymi le 23.02.07, 10:59
        mika68 napisała:
        > mi! Ten czerwono-różowy koleś wraz z inną prawniczą okresu PRL-u Łętowską
        > pamiętają o swoich kumplach!

coś Ci się pprdliło
        • travel_wawa Re: Nie od dziś Stępień ma powiązania z lewymi le 23.02.07, 11:09
          > coś Ci się pprdliło
      • semantyczne_naduzycie Monteskiusz lewym lekarzem 23.02.07, 13:38
        POczytaj sobie "O Duchu Praw", niedawno kilkukrotnie wznowione. A najlepiej
        poczytaj na głos kaczorom. Może coś zrozumieją.
    • globetrotuar Brawo TK. Ziobro ciska sie jak wesz na grzebieniu 23.02.07, 10:56
      Brawo PREZESIE TK. Ziobro ciska sie jak wesz na grzebieniu. Ziobro to Prawnicze
      gowniarstwo. "moze mnie pan prezes TK posadzi o zbrodnie w Jugoslawi?" Pan
      prezes TK wyrazie powiedzial tobie, ziobro, ze to odpowiedzialnosc
      konstytucjna a nie karna. Kto ci dawal mature? I gdzie ukonczyles studia
      prawnicze? Ja na Uniwersytecie Warszawskim u znakomitego krymilologa profesora
      Leszka Lernella. Dzis na emigracji w Kanadzie. Nie musisz emigrowac ziobro,
      masz protektora i wydaje ci sie, ze chwyciles Pana Boga za piety. To naiwnosc.
    • michalparadowski Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 10:57
      I jeszcze jedno. Coś tam pan bredził o Ruandzie. Nie radzę panu tam jechać.
      Bo takich jak pan, tam szybko się pozbywają. A może pan, jako tzw. patriota
      chce się poświęcić dla kraju. To niech pan jednak pojedzie. Odetchniemy.
    • palestrina2005 Jakoś GW sama osądziłą Łyżwińskiego przed wyrokiem 23.02.07, 10:59
      i dla większości forumowiczów było to OK.
      Zresztą sami osądziliście wcześniej Łyżwińskiego mimo że nie przedstawiono mu
      nawet zarzutów i nie wiadomo było czy sprawa nie zostanie umorzona...

A teraz facet wyprowadzony w kajdankach, aresztowany - poważne zarzuty - a Wy
      krzyczycie że dzieje się niesprawiedliwość..

To właśnie taka głupia polska mentalność - uważacie że lekarzom należą się
      łapówki i że to nic złego że biorą. Wstyd mi za Was...
      • semantyczne_naduzycie Prywatna gazeta to nie minister sprawiedliwości 23.02.07, 13:39
        Jka nie widzisz różnicy, to nie zabieraj głosu.
    • 6666q To jednak TK nie jest niezależny politycznie 23.02.07, 10:59
      smutne to, aby prezes TK był stronniczy. Dlaczego tak ochoczo prezes TK
      wypowiada się o ministrze a o gazetach zapomniał. Niejedna już gazeta w Polsce
      skazywała ludzi bez osądzenia przez sąd, przykładów jest mnóstwo np. w wybiórczej.
      • piskoala To jednak TK nie jest niezależny politycznie 23.02.07, 11:19
        6666q napisał:
        > smutne to, aby prezes TK był stronniczy. Dlaczego tak ochoczo prezes TK
        > wypowiada się o ministrze a o gazetach zapomniał.
        ...

gazeta to nie WYSOKI URZĘDNIK PAŃSTWOWY !!!!

... Niejedna już gazeta w Polsce
        >skazywała ludzi bez osądzenia przez sąd, przykładów jest mnóstwo np. w wybiórcz
        > ej.

----
        poTworki W O N z pałacu
        • 6666q Re: To jednak TK nie jest niezależny politycznie 23.02.07, 13:22
          A prezes TK ma być niezależny politycznie, w tym momencie widać obiektywność
          sędziów TK. Dlaczego ani jeden sędzia TK nie komentował decyzji kwacha co do
          wysłania żołnierzy do Iraku, za to były prezydent powinien stanąć przed
          Trybunałem stanu.
    • evident Stop Kaczyzmowi 23.02.07, 10:59
      i ludziom opętanym manią władzy absolutnej
      • palestrina2005 Re: Stop UBekistanowi 23.02.07, 11:14

• travel_wawa Między UBekistanem a Kaczorlandem. 23.02.07, 11:22
          Na szczęście między UBekistanem a Kaczorlandem jest cała szeroka przestrzeń pod
          tytułem spokojne i przyjazne obywatelowi państwo silnie wrośnięte w UE nie
          przeszkadzające przecietnemu obywatelowi, nie nękające go:))))
    • gumo26 Ziobro -jesteś Zerem 23.02.07, 11:05
      Leszek miał racje źiobro to wielkie ZERO!!
      • palestrina2005 ..powiedział Zero-Miller który odszedł w niesławie 23.02.07, 11:14

• cybulski.t mniej niż zerooo..... 23.02.07, 13:45
        Fajna piosenka :)
    • travel_wawa Ziobro zachowuje się bezczelnie. 23.02.07, 11:07
      PiSiorom wydaje się, że mogą wszystko, że stoją ponad prawem, że mogą iść "na
      skróty" i najchętniej ZAKAZALIBY jakiejkolwiek krytyki Jaśnie Rządzących.
      Tyle, że tak się nie da:))))
      • palestrina2005 Po prostu twardo dąży do celu - walka z korupcją 23.02.07, 11:15

• mojo.risin Re: Po prostu twardo dąży do celu - walka z korup 23.02.07, 11:17
          no to kto w końcu towarzyszu palestrina wykorzystywał miejsca PZU na postery w
          trakcie kampanii wyborczej. napisz kilka słów.
        • travel_wawa Cel nie może uświęcać środków. 23.02.07, 11:18
          W kraju należącym do UE.
        • r306 no... twardo - jak rasowy bolszewik.....n/t 23.02.07, 11:46
      • intel-e-gent Re: Ziobro zachowuje się bezczelnie. 23.02.07, 12:31
        Im się nie wydaje, oni są przekonani o tym, że stoją ponad prawem...
        • kolter Re: Ziobro zachowuje się bezczelnie. 23.02.07, 12:34
          oni buduja nowa polske , juz w 20 wieku kilku takich bylo co cos budowalo od
          nowa stalin, pol pot , mao , hitler ,musolini , same rodzynki w histori swiata
          ,kaczki tez chca czyms zaslynac poza tym ze w nastepnych wyborach nie dostana
          zadnych glosow !!
    • jestemprezydentkom Zamówiłem ci wizytę u pana doktora G. 23.02.07, 11:09
      Przygotuj się na transplantację.
    • fleshless (K)fak! Jaki ten nasz rząd jest arogancki!!! 23.02.07, 11:10

• palestrina2005 Z korupcją trzeba ostro. Nie ma zmiłuj... 23.02.07, 11:13

• travel_wawa Re: Z korupcją trzeba ostro. Nie ma zmiłuj... 23.02.07, 11:20
          Ostro w ramach obowiązujących procedur prawnych.
          Nie na skróty.
          W sprawach korupcyjnych RÓWNIEŻ obowiązuje zasada domniemania niewinności, a o
          winie orzeka SĄD a nie funkcjonariusz partyjny.
    • rosol4 Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 11:12
      To jest dowód na tezę obowiązującą od lat w III RP.
      Bandyta, złodziej, napastnik tzw. oprawca ma większe prawa niż ofiara.
      Głośna sprawa, kiedy, zrozpaczona matka na procesie o zabójstwo swego syna
      została oskarżona przez oprawce za określenie go na sali sadowej ze jest
      morderca.
      Wrażliwi ci oprawcy i ich obrońcy.
      Czemu pan prezes wcześniej nie stanął w obronie ofiar tegoż wspaniałego zacnego
      lekarza?
    • palestrina2005 Ja podaję same fakty... 23.02.07, 11:12
      Ty siejesz propagandę oszołoma...

Mam nadzieję że jak dorośniesz trochę się ucywilizujesz...
      • piskoala Ja podaję same fakty - gdzie i jakie????? 23.02.07, 11:16
        palestrina2005 napisał:
        > Ty siejesz propagandę oszołoma ?...
        >
        > Mam nadzieję że jak dorośniesz trochę się ucywilizujesz...

z pewnościa nie uda Ci się to za rządów poTworków

----
        poTworki WON z pałacu
    • deboras Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 11:13
      Ziobro nie przesądził o winie Garlickiego?
      W najlepszym razie Ziobro nie rozumie własnych wypowiedzi.
      Ziobro oczywiście powinien stanąć przed TK, jak zresztą wielu polityków z
      czołówki obecnie rządzącej koalicji, którzy ubzdurali sobie, że stoją ponad
      prawem (no ale jeśli w kimś jest samo dobro...).
      Warto w tym miejscu dodać, że tacy trzej panowie, jak Macierewicz i Kaczyńscy
      powinni być sądzeni za zdradę w związku z raportem dot. WSI. (Przy całej
      słuszności likwidacji tych służb.)
      • m15 gdyby ziobro miał mniejsze poparcie społeczne 23.02.07, 11:19
        już by go zjedli,cóż- gazeta i łże elity mają na sumieniu ciemne sprawki z
        okresu tzw transformacji,taki skuteczny prokurator jak zbyszek jest dla nich
        śmiertelnym zagrożeniem,dlatego jazgot podnoszą,ale ludzi otumanić się nie
        da,widzą poprawę bezpieczeństwa ,a to efekt jego ciężkiej pracy
        • pierot6 m15.. co ty pieprzysz komuchu, za bzdury... 23.02.07, 11:23
          podaj łachmyto,te ciemne sprawki GW, fakty,świno,akty!
        • deboras Re: gdyby ziobro miał mniejsze poparcie społeczne 23.02.07, 11:24
          czy uważasz, że jeśli Ziobro ma dobre intencje (przyjmuję, że je ma, chociaż
          jest stronniczy) to może łamać zasady państwa prawa (chyba, że uważasz to
          pojęcie za zbędny balast krępujący rewolucyjne zapędy PIS-u)???
    • grzegorzlowicki Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 11:15
      teraz juz wiem dlaczego nikt inteligentny niechce czytac Gazety Wyborczej - GW
      czytuje jedynie UKLAD broniacy kanalie takie jak Miroslaw G. - wodke, zegarki i
      wieczne piora, dom i samochod kupil z pensji ? to jednak niezle zarabiaja w
      polsce, dlaczego GW zawsze krytykuje swoich przeciwnikow ale sama tak samo
      postepuje, a Ziobro jako prokurator (generalny) moze oskarzac na podstawie
      posiadanego materialu dowodowego, wstyd pacewicz-stasinski tak zniszczyc piekna
      idee GW
      • mojo.risin Re: Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybu 23.02.07, 11:20
        czytaj gazete polską jak ci tu atmosfera nie odpowiada, wypowiadaj sie na ich
        forum.... co, nikt tam nie pisuje? ... jaka szkoda...

grzegorzlowicki napisał:

> teraz juz wiem dlaczego nikt inteligentny niechce czytac Gazety Wyborczej -
        GW
        > czytuje jedynie UKLAD broniacy kanalie takie jak Miroslaw G. - wodke, zegarki
        i
        >
        > wieczne piora, dom i samochod kupil z pensji ? to jednak niezle zarabiaja w
        > polsce, dlaczego GW zawsze krytykuje swoich przeciwnikow ale sama tak samo
        > postepuje, a Ziobro jako prokurator (generalny) moze oskarzac na podstawie
        > posiadanego materialu dowodowego, wstyd pacewicz-stasinski tak zniszczyc
        piekna
        >
        > idee GW
      • m15 kradzione nie tuczy,a gazetę skradli solidarności 23.02.07, 11:23
        grzegorzlowicki napisał:

> teraz juz wiem dlaczego nikt inteligentny niechce czytac Gazety Wyborczej -
        GW
        > czytuje jedynie UKLAD broniacy kanalie takie jak Miroslaw G. - wodke, zegarki
        i
        >
        > wieczne piora, dom i samochod kupil z pensji ? to jednak niezle zarabiaja w
        > polsce, dlaczego GW zawsze krytykuje swoich przeciwnikow ale sama tak samo
        > postepuje, a Ziobro jako prokurator (generalny) moze oskarzac na podstawie
        > posiadanego materialu dowodowego, wstyd pacewicz-stasinski tak zniszczyc
        piekna
        >
        > idee GW
        dlatego bronią przestępców,dlatego malują nierzeczywisty obraz polski,dlatego
        zgnoją każdego kto im się przeciwstawi,nawet najlepszego prokuratora i ministra
        sprawiedliwości
        • pierot6 m15..ty pieprzysz bzdury, ja puszczam pawia... 23.02.07, 11:24
          tobie w ryj..esbecki parobasie..
        • mojo.risin Re: kradzione nie tuczy,a gazetę skradli solidarn 23.02.07, 11:37
          schizofrenia w czystej postaci. z uporem maniaka siedzisz na tym forum,
          założyłeś sobie nawet cudownej piękności wizytówke (no no no..). Korzystasz z
          uprzejmości portalu gazeta.pl i ze swojej norki ujadasz na nich jak psiak
          któremu odebrano kostke.

bądź konsekwentny w swoich "poglądach" i zignoruj to podejrzane GW-towarzystwo.
          inaczej to wygląda komicznie.

m15 napisał:

> dlatego bronią przestępców,dlatego malują nierzeczywisty obraz polski,dlatego
          > zgnoją każdego kto im się przeciwstawi,nawet najlepszego prokuratora i
          ministra
          >
          > sprawiedliwości
          • grzegorzlowicki Re: kradzione nie tuczy,a gazetę skradli solidarn 23.02.07, 12:52
            jedyny sposob aby sie wypowiadac swobodnie, wczesniej bylem zwolennikiem PO
            oraz UD i UW a teraz ... nie mam na kogo glosowac, nie dziwie sie ze ludzie
            uciekaja z kraju skoro maja taka wladze jak opozycje, wstyd aby tylko dlatego,
            ze krytykuje milosciwie nam pajaca pacewicz-stasinski od razu jestem wyzywany
            od esbeekow i ... to widac jakimi jestescie pseudowyksztalciuCHAMI, a moj
            podpis jest autentyczny bo ja nie wstydze sie swoich pogladow
    • jestemprezydentkom Stępień do wymiany.Prezes TK nie może powtarzać 23.02.07, 11:15
      tekstów stronniczego dziennikarza wszystkich agentów bezpieki..kto słuchał tego
      gniota antenowego ten wie o czym piszę.
      • 1zorro À tak swoja droga, to czym sie ten lekarz Ziobrze 23.02.07, 11:25
        tak naprawde narazil? Bo taka ilosc "wziatek" (alkohole, piora, ksiazki itp.)
        ma KAZDY lekarz sprawujacy jakies kierownicze funkcje w szpotalu. Dostaja od
        pacjentow i firm farmakologicznych i nikt tego nie uwaza za korupcje. Myslac
        tak jak Ziobro trzebaby zamknac conajmniej polowe lekarzy. A zarzut zabojstwa?
        Jest po prostu smieszny!
      • semantyczne_naduzycie Ziobro do wymiany (razem z resztą) 23.02.07, 13:40
        Nie moze być ministrem w Europie XXI wieku ktoś, kto nie rozumie zasady
        trójpodziału władzy i nie zna paremii "in dubio pro reo".
    • sudao Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 11:24
      Mam wrażenie, że chodzi nie tyle o złamanie konstytucji, ale o to, że śmiał
      naruszyć zmowę milczenia wokół tzw. błędów lekarskich. Lekarze to w tym kraju
      święte krowy, a łapówki są niestety codziennością. Panie ministrze, trzymam
      kciuki. Wreszcie ktoś się wziął za tą białą mafię
      • marjolaine Re: Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybu 23.02.07, 11:28
        A kto daje lapowki ?
    • majka9959 Prezes TK: Ziobro powinien stanąć przed Trybuna.. 23.02.07, 11:25
      Ziobro ma rację. nareszcie lekarz nie będzie nietykalny jak było do tej pory
      chociaż ten pan mając tyleee pieniędzy z łapówek opłaci niezawisłych i
      przekupnych prokuratorów i sędziów-przecież wygrywa ten kto więcej zapłaci.
      Może wreszcie skończy się era "rządzi kto ma pieniądze i władzę reszta won
      kobiety na "ku.. i sprzątaczki" a mężczyźni tylko na niewolników dla elity i
      obcego kapitału.
    • presentation1 .....Jerzy Stepien.................... 23.02.07, 11:25
      W rozmowie z ND zatytulowanej "Szerokie otwarcie archiwow IPN jest
      niedopuszczalne" prezes Trybunalu Konstytucyjnego Jerzy Stepien stawia wyzej
      godnosc osoby ponad prawde historyczna.ak.Jerzy Stepien uwaza ze prawda to
      g...o.Jest pierwszym prezesem TK bez tytułu naukowego; dotychczasowi prezesi i
      wiceprezesi byli profesorami.
      Szkoda wiec slow.
      • pierot6 Ubekistan..To IV RP Kaczyńskich... 23.02.07, 11:30
        Sciągneli wszystko co najgorsze z czasów Gomułki...
      • kornett Internować TK a szczególnie prezesa Stępnia!! 23.02.07, 11:31
        Za dużo mówi, odważa się krytykować NIEomylnych!!
        Do więzienia z nim!! Komuch jeden!
      • presentation1 ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 11:33
        Prokuratura zarzuciła Mirosławowi G. zabójstwo. Według komunikatu CBA: - w 2006
        roku przeprowadził on przeszczep serca u pacjenta, wiedząc o poważnych
        przeciwwskazaniach do przeprowadzenia zabiegu. Nie dochował, mimo iż miał taką
        możliwość, odpowiednich staranności. Po zabiegu zażądał od rodziny pacjenta
        korzyści majątkowej, której nie otrzymał. Kilka dni po operacji wydał polecenie
        odłączenia pacjenta od urządzeń wspomagających czynności życiowe, co
        spowodowało natychmiastowy zgon pokrzywdzonego
        • helmut.berlin Re: ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 11:39
          Czlowieku moze bys poczytal troche. Wlasnie z tego zarzutu wszyscy "oskarzajacy" dawno sie wycofali.
          • presentation1 Re: ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 11:41
            - Jestem gotów to wszystko powtórzyć - powiedział Ziobro w TVN24.
            I ja tez.
            • helmut.berlin Re: ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 11:59
              > - Jestem gotów to wszystko powtórzyć - powiedział Ziobro w TVN24.
              > I ja tez.

Ty sie nie liczysz
        • witajsmutasie presentation1.. jestes kłamca ! 23.02.07, 11:40
          jak i Ziobro.. nikt nie broni przestepców,ale to co robi Ziobro ,to
          zaprzeczenie Państwa Prawa !!!!
          • presentation1 Re: presentation1.. jestes kłamca ! 23.02.07, 11:43
            To nie zaprzeczenie ale wscieklosc i nie tylko Ziobro ale calego spoleczenstwa
            gdzie ludzie typu Doktor-smierc czy lapacze skor zrobili z panstwa
            folwark.Stop .
            • eat.putsy presentation1 nie jest kłamca ! 23.02.07, 12:04
              jest normalnym forumowym przyglupem z nowego "naboru", pracuje cieżko aby palestryne i junkiera dogonić.
        • kazik.k Re: ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 12:49
          panie presentation1 czy pan w ogole nie czytuje gazet?swoja wiedze ma pan
          bezposrednio od ministra zero ziobro!ten lekarz wcale przeciez nie zazadal
          "korzysci majatkowej"/co za jezyk?/ od rodziny. o odlaczeniu pacjenta
          zadecydowal zespol trzech lekarzy i w tym zespole nie bylo doktora G.!niech pan
          nie bredzi jak nawiedzony!w calej tej sprawie minister zero ziobro nie zachowal
          ani pozoru obiektywizmu ani profesjonalizmu prawnego.nie powinien wydawac
          wyrokow przed orzeczeniem sadu!tylko o to chodzi!w normalnym kraju wylecialby
          zaraz po wygloszeniu tych bredni!to cyrkowiec a nie min.sprawiedliwosci!zwracam
          panu uwage na aresztowanie wasacza jakubowskiej wachowskiego -takie cyrkowe
          pokazy po ktorych wypuszcza sie aresztowanych.udowodnienie winy bedzie w blizej
          nieokreslonej przyszlosci!i jeszcze jedno lekarze tez moga popelniac bledy moj
          panie !jest tylkojeden facet co nie popelnia nigdy bledow!to
          wszechmogacy!pozdrawiam.
          • kolter Re: ...Ziobro ma racje................... 23.02.07, 12:57
            Kazik zgadzam sie z toba ziobro to klau stary kawaler zmeczony ciaglym
            onanizowaniem, wiec wybacz mu bo niewie co czyni , albo podesli mu katalog z
            adresami biur matrymonialnych
      • mojo.risin Re: .....Jerzy Stepien.................... 23.02.07, 11:40
        nie zapominaj towarzyszu prezentacjon, że stępień został namaszczony przez
        kaczki. hehehe... okazuje sie że prawo stanowione przez propagandzistów z pis
        nie ma wiele wspólnego z PRAWDZIWYM prawem i wszystkich organów państwa nie da
        sie zwasalizować.

z partyjnym,
        mojo

presentation1 napisał:

> W rozmowie z ND zatytulowanej "Szerokie otwarcie archiwow IPN jest
        > niedopuszczalne" prezes Trybunalu Konstytucyjnego Jerzy Stepien stawia wyzej
        > godnosc osoby ponad prawde historyczna.ak.Jerzy Stepien uwaza ze prawda to
        > g...o.Jest pierwszym prezesem TK bez tytułu naukowego; dotychczasowi prezesi
        i
        > wiceprezesi byli profesorami.
        > Szkoda wiec slow.
    • swoboda_t Mamy durnia za ministra 23.02.07, 11:29
      >>Prezes Stepień powinien pójść dalej i postawić mnie przed Trybunałem ds.
      Zbrodni w b. Jugosławii albo w Ruandzie - mówił minister. Jak dodał,
      Stępień "jest od niedawna prezesem TK".<<

Ziobro, ten fanatyczny aparatczyk co ledwo szkołę skończył (za badzo był zajęty
      donoszeniem na kolegów) i z trudem zrobił aplikację, będzie pouczał sędziego TK
      z wieloletnim stażem?? I to jeszcze z taką arogancją?? Tobie synku kury szcz..
      prowadzać, a nie w praworządność się bawić.
      Taki sam pozorant jak Lech Kaczyński gdy był ministrem, takie same osięgniecia -
      dużo gadania, mnóstwo zapowiedzi, zero konkretnych efektów, ale wystarcza by
      zbić popularność.
      • m15 teza,że komuchy głupieją jest prawdziwa-oto dowód 23.02.07, 11:31
        swoboda_t napisał:

> >>Prezes Stepień powinien pójść dalej i postawić mnie przed Trybunałem
        > ds.
        > Zbrodni w b. Jugosławii albo w Ruandzie - mówił minister. Jak dodał,
        > Stępień "jest od niedawna prezesem TK".<<
        >
        > Ziobro, ten fanatyczny aparatczyk co ledwo szkołę skończył (za badzo był
        zajęty
        >
        > donoszeniem na kolegów) i z trudem zrobił aplikację, będzie pouczał sędziego
        TK
        >
        > z wieloletnim stażem?? I to jeszcze z taką arogancją?? Tobie synku kury
        szcz..
        > prowadzać, a nie w praworządność się bawić.
        > Taki sam pozorant jak Lech Kaczyński gdy był ministrem, takie same
        osięgniecia
        > -
        > dużo gadania, mnóstwo zapowiedzi, zero konkretnych efektów, ale wystarcza by
        > zbić popularność.
        • witajsmutasie m15.. dlaczego mówisz"komuchy' chamie? 23.02.07, 11:43
          co ty sobie nieuku myślisz?.. w takim razie ja twierdze ,że jesteś zboczonym
          pedofilem...
    • azeta7 Ziobro to nieuk!!! 23.02.07, 11:32
      Dajcie już spokój z tym niedorobionym prawnikiem, który nie ma pojęcia o
      Konstytucji, prawie każdego człowieka, nie obchodzi go nic co o nas mówi się na
      świecie w Europie. Wsadza ddo więziewnia lekarza, który BYĆ MOŻE jest
      przestępcą, a nie może kolejny raz złapać bandytów, prawdziwych morderców.
      Panier ministrze do szkoły! I oby nie tego drugiego barana Giertycha.
    • azeta7 : Ziobro na Białoruś! 23.02.07, 11:35
      Ale najpierw idż chłoptasiu do fryzjera boś chyba 7 latek skończył!
    • tukot "powiedział kilka słów za dużo" - ostrzeżenie? 23.02.07, 11:35
      groźba?

ziobro, smarku, nie ciskaj się, uszy po sobie oraz p. i s.
      • kornett Re: "powiedział kilka słów za dużo" - ostrzeżenie 23.02.07, 11:37
        TAK!!
        Jak powie jeszcze jedno to go aresztują za gwałt na słowie oraz pornografię
        myślową, bo targnął się na Ziobro dziewicę!
      • m15 brawo ziobro-jesteś nadzieją na odnowę moralną 23.02.07, 11:40
        komuchami i ich poplecznikami nie przejmuj się,to płatne pachołki,na dodatek
        ograniczeni umysłowo ćwierćinteligenci po kursach partyjnych
        • kornett __M15... to jest twoja ksywka po badaniach IQ? 23.02.07, 11:42
          Gratuluję wyniku!! Imponujący!
          Tak samo jak twoje wypowiedzi
          • witajsmutasie kornett..m15..to symbol i numer karty chorobowej 23.02.07, 11:46
            w Tworkach..
            • kornett Re: kornett..m15..to symbol i numer karty chorobo 23.02.07, 11:51
              Urwal sie z Tworek ?? i na tylach palacu prezydenckiego dziala jako
              zakonspirowany pisiak ?? To juz wiem po co byly te podgrzewane chodniki...
              Ziiiimno bidakowi!
            • eat.putsy Re: kornett..m15..to symbol i numer karty chorobo 23.02.07, 12:08
              DSM IV 295.30 kornett m15

diagnoza: schizofrenia paranoidalna
              pacjent: kornett
              terapia:15 miesiecy odosobnienia
              • eat.putsy Re: kornett..m15..to symbol i numer karty chorobo 23.02.07, 12:17
                oczywiscie pomylilem sie co do nazwiska pacjenta

> DSM IV 295.30 kornett m15
                >
                diagnoza: schizofrenia paranoidalna
                terapia/lekarz: kornett
                pacjent:m15 (15 to IQ)
                • kornett Re: kornett..m15..to symbol i numer karty chorobo 23.02.07, 12:21
                  :-)) dzieki za sprostowanie
        • tukot ...powiedział bolszewik po kursach partyjnych piss 23.02.07, 11:42
        • witajsmutasie m15.. Ziobro ma poparcie, nieuków,komuchów i.. 23.02.07, 11:44
          pedofili w twoim wydaniu...
    • bsc1 Ziobro stanie przed Trybunałem Stanu po zmianie 23.02.07, 11:40
      Pan Ziobro z pewnością stanie przed Trybunałem Stanu po zmianie na stanowisku
      Prokuratora Generalnego. Poczekajmy, zobaczymy.
      • m15 tylko ziobro wyleczy was z komunizmu 23.02.07, 11:42
        dlatego powinniście dziękować mu za bezinteresowną terapię jaką już wam ordynuje
        • maaac Re: tylko ziobro wyleczy was z komunizmu 23.02.07, 11:44
          Klin klinem? Wyleczy nas z komunizmu po tym jak zaordynuje nam szokową dawkę
          komuny?
          Może to i sposób. Już zbyt dużo osób zapomniało jak było za komuny - rządy
          neobolszewickie PiS skutecznie to przypominają.
        • kornett Re: M15 - tylko ziobro wyleczy CIE z debilizmu 23.02.07, 11:44
          Udaj się do swojego idola na terapie. I to szybko. Moze jest lepszym psychatra
          niz prokuratorem.
        • witajsmutasie m15.. no !..ziobro z małej litery.. autorytet..hi. 23.02.07, 11:47
      • bsc1 Re: Ziobro stanie przed Trybunałem Stanu po zmian 23.02.07, 11:47
        Pan Ziobro ma kodeks karny w glowie a nie glowę w kodeksie. Ponadto widocznie
        nie zna Konstytucji, bo pasja ścigania przesłania mu oczy jak Temidzie. Tym
        razem posunąl się za daleko!
    • eling1 Stępień będzie miał kłopoty ! 23.02.07, 11:48
      Prezydent i premier (lub odwrotnie) nie złożą mu życzeń urodzinowych, jak prf.
      Bartoszewskiemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka