puch4cz 01.03.07, 06:47 Impreza dopiero się rozkręca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galan12 [...] 01.03.07, 06:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeshua Brawo, panie ministrze! 01.03.07, 06:52 Wszak było powiedziane; "czcij ojca swego i matkę swoją". Pan minister daje przykład chrześcijańskiej postawy, tym bardziej cenny, że naraża się na niewybredne ataki prasy, wrogiej chrześcijańskim wartościom. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Panu wicepremierowi się należy 01.03.07, 07:42 bo walczy o odzyskanie Polski. A chamstwo ma siedzieć cicho i płacic podatki Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To co? Jak kuchta ma na piechotę chodzić?! 01.03.07, 08:26 Jak urodziła takiego najlepszego wicepremiera polskiego (nie)rządu to się kobicie należy! Ustawa taka powinna być, a nie po gazetach ciągać! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tyż mi wielkie mecyje. Wszystkie rządowe kacyki 01.03.07, 09:05 każdego rządu każdej kolejnej RP zawsze traktowali służbowe samochody jako prywatne taksówki na usługi swoje i swoich rodzin, a ochroniarzy BORu jako służących :-). A tu wielki wrzask, bo chodzi o Giertycha. A przecież jak wszyscy to wszyscy, i babcia też... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 09:16 GW jak zwykle kłamie. Giertych jako wice premier jezdzi BMW a nie Lancia, wiec nie wiem jak mogli wozic jago Matke Lancia.... Co za bzdury...a wszystko tylko po to zeby oczernicv Romka. Załamka. "Redaktorze Michnik...a gdyby tak wasza matka...." Odpowiedz Link Zgłoś
semarek1 Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 09:35 lewar121, masz racje ale nie do konca. BMW pojechalo po 1/2 litra do innego sklepu i mamuska musiala niestety sie kopnac tym zlomem Lancia Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 10:52 jazda kilkunastoletnią lancią to żadna radocha nie ma o co robić afery ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu A ojciec Rydzyk jezdzi Mybachem, Aneta K. widziala 01.03.07, 14:52 To jest dopiero skandal!!!!! Gazeta Wyborowa to juz opisala!!!!! Ma swiadkow. Aneta K potwieredzi! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Przywileje władzy w republice bananowej. 01.03.07, 09:35 Najsmutniejsze jest tylko to że nikogo to nie oburza, nie ma z tego skandalu wałkowanego tygodniami, minister nie podaje sie do dymisji itp. Polacy są przyzwyczajeni do tego bagna niestety - standardy u nas są jeszcze azjatycko-afrykańskie. To samo zresztą robił Wałęsa, pewnie SLD, przykre. p.s.Lewar: Oczywiście za błedy (kłamstwa, choc dla mnie czy to BMW czy lancia to jeden pies) odpowiada Sz.P. Michnik - nawet jesli GW cytuje Fakt. Zapewne Michnik podszepnął niemieckiemu brukowcowi co ma pisać. lewar121 napisał: > GW jak zwykle kłamie. Giertych jako wice premier jezdzi BMW a nie Lancia, wiec > nie wiem jak mogli wozic jago Matke Lancia.... > Co za bzdury...a wszystko tylko po to zeby oczernicv Romka. Załamka. > "Redaktorze Michnik...a gdyby tak wasza matka...." Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 09:42 Masz rację. Redaktor naczelny GW nie ma wpływu na to co pisze jego gazeta :)) Ciekawe czym w takim razie się zajmuje. Pewnie zbyt wiele czasu poświęca na rozmowy z Kwaśniewskim, Millerem i innymi mocarzami polskiego biznesu skoro nie ma czasu nadzorować tego co się dzieje w jego marnawej firmie. Gdzie ja żyje ????? I postaraj się mi jeszcze wmówić, że Ty jesteś normalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Gdy na wyspie Bali wali 01.03.07, 09:51 wulkan lawą pod niebiosa - to się za tym Michnik czai z nienawiści błyskiem w oczach! lewar121 napisał: > Masz rację. Redaktor naczelny GW nie ma wpływu na to co pisze jego gazeta :)) > Ciekawe czym w takim razie się zajmuje. Pewnie zbyt wiele czasu poświęca na > rozmowy z Kwaśniewskim, Millerem i innymi mocarzami polskiego biznesu skoro nie > ma czasu nadzorować tego co się dzieje w jego marnawej firmie. > Gdzie ja żyje ????? I postaraj się mi jeszcze wmówić, że Ty jesteś normalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 19:38 lewar ,chcę cię tylko poinformować że większość internetowych portali pisze o tym incydencie . tam pewnie michnik też maczał palce. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany W bantustanie jest tak sielsko! 01.03.07, 10:05 Krowa ryczy, kaczor kwaka, oborowy z miną gęstą ciut lubieżnie kury maca... Dym się ścieli nad ścierniskiem, sołtys przetarg gdzieś ustawia, Walek wali w stogu Kryśkę, wójt - znów schlany - puszcza pawia... W bantustanie tkwimy w roli nam pisanej od pokoleń! Proszę się tu odchromolić i szanować tę ostoję! Odpowiadasz na : znajomy_jennifer_lopez napisał: > Najsmutniejsze jest tylko to że nikogo to nie oburza, nie ma z tego skandalu wa > łkowanego tygodniami, minister nie podaje sie do dymisji itp. Polacy są przyzwy > czajeni do tego bagna niestety - standardy u nas są jeszcze azjatycko- afrykańsk > ie. To samo zresztą robił Wałęsa, pewnie SLD, przykre. > > p.s.Lewar: Oczywiście za błedy (kłamstwa, choc dla mnie czy to BMW czy lancia t > o jeden pies) odpowiada Sz.P. Michnik - nawet jesli GW cytuje Fakt. Zapewne Mic > hnik podszepnął niemieckiemu brukowcowi co ma pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
domlom Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 09:54 Gazeta nie kłamie. Mieszkam w Łomiankach i wiem, ze Giertych jeździ Lancią. Niewykluczona, ze ma do dyspozycji takze BMW. Sam widziałem go na zakupach w Marcpolu z ochronizrzami BOR. Limuzyna wozi takze jego córke do szkoły Opus Dei w Falenicy. Tylko do koscioła jeździ własnym samochodem. Widocznie w niedzielę kierowca ma wolne. Giertych to nadety bufon, który pławi sie w przywilejach, za które płaca podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany GW klamie zawsze! A wtedy, kiedy nie - to przez 01.03.07, 10:11 przypadek, bo chcieli skłamać, tyle że nie wyszło... ;-)).. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek2 Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 10:22 Tez mieszkam w Lomiankach i wczoraj przed jego "okazala willa" (jakis zart chyba... najgorsza dzialka w okolicy...) stala zarowno Lancia jak i BMW. A pan minister czasem wybiera sie tez na piechote do pobliskiego malego sklepiku. Kiedys go tak widzialam. Cudny widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
pytka222 Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 10:24 Jak nie umiesz czytać, to nie udawaj, że umiesz. Artykuł jest z FAKTU. Z FAKTU, nie z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
b.wg.g Re: GW klamie!! G. jezdzi BMW a nie Lancia!!! 01.03.07, 11:10 Lancia, BWM - ja nie wiem i nie chce wiedziec. Ale GW cytuje Fakt, wiec jakiekolwiek pretensje do nich ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Co by nie cytowała - i tak kłamie... ;-) 01.03.07, 11:59 b.wg.g napisał: > Lancia, BWM - ja nie wiem i nie chce wiedziec. > > Ale GW cytuje Fakt, wiec jakiekolwiek pretensje do nich ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.ciechomski Re: Tyż mi wielkie mecyje. Wszystkie rządowe kacy 01.03.07, 09:55 Wrzask jest zawsze. Zależy od częstotliwości ujawniania takich sensacji. Za SLD ludzie nie mówili że to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A to zależy którzy mówili :-)). Z reguły ci, 01.03.07, 10:07 którzy wtedy nie widzieli w tym nic złego teraz podnoszą wrzask. A ci, którzy wtredy mieli to za złe teraz mówią "e, to głupstwo!" :-)) bogdan.ciechomski napisał: > Wrzask jest zawsze. Zależy od częstotliwości ujawniania takich sensacji. > Za SLD ludzie nie mówili że to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: A to zależy którzy mówili :-)). Z reguły ci, 01.03.07, 12:20 Jestem załamana zaówno Giertychem jak i waszymi postami. Wożenie sie służbowymi samochodami za publiczne pieniądze w prywatnych sprawach to ogromne nadużycie. A to, że temu przyklaskujecie jest oburzające. Zawsze się temu sprzeciwiałam, niezależnie czy robiło tak SLD, PO czy LPR. Jest tylko jedno ale. W IV RP miała być odnowa moralna, uczciwość i tanie państwo. A nie mamuśki w lanciach. O co tyle krzyku? O podatki, może wy ich nie płacicie i macie to gdzieś, ale ja płace i mnie to wkurza! Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Podatki - dokładnie .... 01.03.07, 18:52 > O podatki, może wy ich nie płacicie i macie to gdzieś, ale ja płace i mnie to > wkurza! Mnie tu kurna brakuje dla 4 moich dzieci pieniędzy na mundurki, które Giertych wymyślił, a On sobie funduje m.in. z moich pieniędzy, przewóz rządową limuzyną do sklepu na zakupy !!! To On juz własnego samochodu nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Matka synkowi po tornister i mundurek pojechała 01.03.07, 10:40 a wy się czepiacie! musiała jechać z ochroną bo jeszcze dinozaur lub inszy smok wawelski by ją napadł i sponiewierał! Odpowiedz Link Zgłoś
conrad99 Lepiej Matkę niż psy Kwasniewskiego.. 01.03.07, 08:49 mimo wszystko. Poza tym : czy to ladnie gazeto tak gebelsowsku uprzec sie na Giertycha ? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz W sumie to to samo. BOR wozi suke, 01.03.07, 08:54 ... a do matki Giertycha nie mam duzej sympatii. Jakim to gownem mu faszerowala glowe ze wyrosl z niego taki duzy idiota. No i do tego ma za meza poprostu imbecyla. Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: W sumie to to samo. BOR wozi suke, 01.03.07, 11:07 miroslaw.grabietz napisał: > ... a do matki Giertycha nie mam duzej sympatii. Jakim to gownem mu faszerowala > > glowe ze wyrosl z niego taki duzy idiota. to nie ona, to raczej tatus z dziadziusiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 10:30 O co wam chodzi? Partia Giertycha nazywa się Liga Polskich Rodzin. Widać więc jak jej przywódca dba o rodzinę, wprawdzie o swoją rodzinę, ale od czegoś trzeba zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 06:51 Co tu dodać, żenujące ....PRYWATA czyt. Prywatny folwark w Giertycholandii Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 08:31 Ten Giertych (Jr) to jest pseudo minister katolik-wywrotowiec i faszysta,Stary Giertych Antysiemita porypany a ten Aleksandrowicz to prostak i idiota! Kogo wyście wybrali... <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
blindlemon Ciekawe ile BORowik by chciał za wywiezienie... 01.03.07, 06:55 ...wszystkich do lasu i prezentację swoich możliwości nabytych podczas szkoleń opłaconych z naszych podatków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Potrzeba wiecej niz trzy naboje.... Caly pluton 01.03.07, 07:10 Kula w leb dla obecnej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:04 co chcecie,tanie państwo! Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 07:19 Jasne,że tanie. gdyby mamuis agiertychowa pojechała taxi to by było drogie,a tak tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Solidarni z Rzadzacymi! 01.03.07, 07:08 No bo im sie nalezy! A czemu nie! Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie! To jest oczywiste wdrozenie idealow Taniego Panstwa. My zyjemy tanio Oni za to co nam zabiora. Przeproscie i Spieprzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 07:11 W cywilizowanym kraju Giertych natychmiast podałby sie do dymisji albo tego samego dnia na zbity ryj wyleciał. W polskim skansenie jeszcze pyskował będzie a kolesie nie będą widzieli w takim postępowaniu nic złego. Ciekawe czy ktoś tej bandzie jeszcze wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Skoro KOT Kaczysnkiego ma ochrone a mama ma ... 01.03.07, 07:16 ... limuzyne to teraz rozkreci sie lawina zadan koalicjantow. Dostana co zechca bo PiS chce trwac u wladzy. Wiec Lepper poprosi o masazystke oplacana z budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudotka A samemu d.. ruszyć po zakupy 01.03.07, 07:17 to nie łaska, Panie Ministrze? Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Pan Premier 01.03.07, 19:24 jest bardzo zajęty i nie może poleciec do sklepu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3956242.html Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:17 Malzonek bylej szefowej Bundestagu (odpowiednik Marszalka Sejmu)pan Süßmuth, raz tylko skorzystal ze sluzbowego auta swojej zony. A ta omal co nie stracila stanowiska. Rozpetala sie ogromna polityczna burza. innym raze byly minister gospodarki w Niemczech, pan Möllemann, na sluzbowym ministerialnym papierze zalatwial jakas prywatna sprawe. I znow rozpetala sie polityczna burza. Minister stracil prace. A dlaczego ministerialni szczyle woza w Polsce sluzbowymi samochodami swoje rodzinki? Niech podatnik sobie odpowie na to pytanie. A mamuska zamieszkiwujaca siedzibe premiera placi najem, za wywoz smieci, prad?. A jak placi to ile????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel1 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 09:08 Ja swego czasu czytałem informację o pewnej pani minister w Szwecji, która zapłaciła za sukienkę służbową kartą kredytową, ponieważ zapomniała swojej prywatnej. Następnego dnia rano przelała pieniadze ze swojego konta na służbowe, ale pomimo to musiała odejść ze stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A ten tu ze Szwedami będzie wyjeżdżał! Szwedzi 01.03.07, 09:14 chcieli nam Klasztor Jasnogórski zająć i Najświetszą Panienkę obrobić z wotów, co najlepisj świadczy o tym, jaki to podły i antykatolicki naród jest. Już na Szwedach na pewno nie będziemy się wzorwać! rigel1 napisał: > Ja swego czasu czytałem informację o pewnej pani minister w Szwecji, która zapł > aciła za sukienkę służbową kartą kredytową, ponieważ zapomniała swojej prywatne > j. Następnego dnia rano przelała pieniadze ze swojego konta na służbowe, ale po > mimo to musiała odejść ze stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A co tu będziesz jakichś pogrobowców Hitlera 01.03.07, 09:10 stawiał za wzór Prawdziwym Polakom! Pewnie miałeś dziadka w Wehrmachcie i stąd jesteś genetyczny folksdojcz ;-)... alex-alexander napisał: > Malzonek bylej szefowej Bundestagu (odpowiednik Marszalka Sejmu)pan Süßmuth, > raz tylko skorzystal ze sluzbowego auta swojej zony. A ta omal co nie stracila > stanowiska. Rozpetala sie ogromna polityczna burza. innym raze byly minister > gospodarki w Niemczech, pan Möllemann, na sluzbowym ministerialnym papierze > zalatwial jakas prywatna sprawe. I znow rozpetala sie polityczna burza. > Minister stracil prace. A dlaczego ministerialni szczyle woza w Polsce > sluzbowymi samochodami swoje rodzinki? Niech podatnik sobie odpowie na to > pytanie. A mamuska zamieszkiwujaca siedzibe premiera placi najem, za wywoz > smieci, prad?. A jak placi to ile????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
de.fect Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:17 Czemu się czepiacie - kundelki. Min. Roman chroni rodzicielkę i ojca europosła od gawiedzi. Ma do dyspozycji auto to dysponuje i nic nikomu do tego. A szczególnie zazdrośnikom foto i dziennikarzom - Ot Co. Elyta to czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Koń nie jest z Warszawy!!!!!! 01.03.07, 12:26 Olias jest uprzedzony, o patriotyźmie lokalnym lepiej z nim nie rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
bevote Zona Szkapy "studiuje" na UAM !!! 02.03.07, 07:31 Szkapa "pomagal" jej zdawac egzaminy ... psychol i do tego krentacz! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Koń nie jest z Warszawy!!!!!! 02.03.07, 14:41 mojboze napisała: > Olias jest uprzedzony, o patriotyźmie lokalnym lepiej z nim nie rozmawiać... "Możesz mnie chamem zwać, Możesz mnie w mordę lać, Lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać!" (ze starej piosenki warszawskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:18 Nie wiem Panie Adamie ,czy pan pochodzi z z tamtych stron,ale relacje ludzi,którzy na przestrzeni lat kilkudziesięciu w tych stronach bywali w ekstremalnych sytuacjach kazały mi przypuszczać,że to co spotkało Pana przyjaciela musiało nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:22 Ja osobiście nie cierpię Giertycha,ale w taka praktyka istnieje od zawsze.Wyszkoleni oficerowie BOR jezdzili z dziećmi notabli na dyskoteki,czekali spokojnie pod budą aż towarzystwo się nawali ,znosili uszczypliwe uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 08:40 maria10344 napisała: > Ja osobiście nie cierpię Giertycha,ale w taka praktyka istnieje od zawsze. To, że "istnieje od zawsze" nie oznacza, że należy ją kontynuować. Szczególnie w przypadku rządu, który wyrósł na haśle "odnowy moralnej". Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jak to "nie należy kontynuować"? A miłość do 01.03.07, 09:17 tradycji - to pies?!. Miłość tak oczywista u rządzącej konserwatywnej i pobożnej koalicji... ;-) xtrin napisała: > maria10344 napisała: > > Ja osobiście nie cierpię Giertycha,ale w taka praktyka istnieje od zawsze > . > > To, że "istnieje od zawsze" nie oznacza, że należy ją kontynuować. Szczególnie > w > przypadku rządu, który wyrósł na haśle "odnowy moralnej". Odpowiedz Link Zgłoś
da14 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 07:25 Nie tylko, ta sama limuzyna wozi codziennie(a napewno jeszcze niedawno woziła) córkę pana premiera z Łomianek do prywatnej szkoły w Falenicy (ok. 40 km) - lekko licząc kosztuje to podatnika ok. 300 zł/dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Liczyrzepy! 01.03.07, 07:35 Rzad nocami nie spi i pracuje abysmy w kraju mlekiem i miodem plynacym mieszkali! A my im frajdy wozenia mama rzadowa limuzyna odmawiamy? Wstyd! Wstyd! Wstyd! Ten gosciu jest kochajacym synem! Pokazuje nam jak sie o rodzine zatroszczyc! Przeproscie i Spieprzajcie. W kolejce juz stoi Lepper - potrzbne masazystki dla spracowanych p-oslow Samoochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro No przeciez mamy Kartofelland a Giertych to taka 01.03.07, 07:36 mala "stonka", ktora zeby bylo smieszniej nie jest tepiona tylko podlega ochronie. Z cala rodzinka! Kon by sie usmial! Z tego rzadu, prawa i sprawiedliwosci w tej zalosnej, odnowionej moralnie IVPR. Dno... Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Jeśli na sztandarach ma się budowę państwa prawa 01.03.07, 07:39 to trzeba zacząć od siebie, panie Kaczyński.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 07:40 ciekawskie oko dziennikarza.Stal pod domem Giertycha dzien i noc.Jak tu zlapac Giertycha?Nie widze w tym nic dziwnego.Giertych przebywal w domu.Byl wraz z matka i ojcem.Do sklepu podwiozla matke limuzyna rzadowa.Proste.Dlaczego?Moze dziennikarz wygladal na terroryste?Nie widze w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 07:44 > Nie widze w tym nic dziwnego. Taa, inna sprawa matka niepełnosprawnego dziecka musi sobie radzić sama, taaa Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 07:56 Limuzyne oplaca sie z podatkow spoleczenstwa.Do sklepu pojechala matka Giertycha.Jak kazda kobieta lepiej sie zna na zakupach.Czy gdyby po zakupy pojechal Giertych (bo ktos z rodziny musial)wydatki na utrzymanie limuzyny bylyby mniejsze?Oceniajac to w kategoriach ekonomicznych Giertych zarobil dla skarbu panstwa kilka groszy.Przypuszczam ze matka jest lzejsza niz Giertych wiec samochod mniej spalil. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 I Ty wiesz i ja wiem, jak załosne jest 01.03.07, 08:08 Twoje tłumaczenie. Wiec juz nie broń tej godnej pożałowania sytuacji (tanie państwo hehe). Ta limuzyna nie jest dla giertycha, czy innego x-skiego, tylko dla premiera. A nasze buraki (nie tylko tej śmieszniutkiej koalicyjki) nie są w stanie tego zrozumieć. Ale tym razem miało być inaczej, normalnie (władza uczciwa i inne pierdoły), a wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 08:31 Czy gdyby po zakupy pojechała Matka Millera, to też by pisiorstwo takie tolerancyjne było?? Odpowiedź jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 08:35 A moze pojechala?Czy jestes pewien ze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciorra Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 09:29 presentation1 napisał: > A moze pojechala?Czy jestes pewien ze nie? Na pewno pojechala, co w niczym nie umniejsza winy obecnych rzadzacych... Jesli to mial byc argument na obrone Konia, to lepiej bylo sie nie odzywac... Jak do tej pory wiekszosc, pozal sie boze, ekip rzadzacych traktuje ten kraj jak swoja wlasnosc i co najgorsze uwazaja to za normalne i nalezace im sie z powodu posiadanych funkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 09:45 Liczy się tu i teraz trolu, a nie to, co było lub mogło być. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 10:15 a gdyby tu wasz synek biegł w przyszłości i nie mówcie, że nie macie (sprawdzić, czy nie ksiądz) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Re: ...Lsniaca limuzyna......i.... 01.03.07, 19:11 Wiadomo..Presentation1 jest typowym wspieraczem rządu..Gratuluję i doradzam leczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik38 tu już przesadziliście 01.03.07, 07:44 przy takich nastrojach, jakie są wokół jego osoby i zwyczajną obawą Giertycha o bezpieczeństwo matki? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Jesli mama Romka ma psa to tez sie nalezy mu... 01.03.07, 07:49 .. specjalne traktowanie? Chory kraj. Nigdy do Polski juz nie wroce! Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jesli mama Romka ma psa to tez sie nalezy mu. 01.03.07, 08:02 Gniot jeden wie, ze nic mu nie zrobia, bo rozlecialaby sie koalicja. Jest bezczelny i arogancki, nie tylko on zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jesli mama Romka ma psa to tez sie nalezy mu. 01.03.07, 09:06 miroslaw.grabietz napisał: > .. specjalne traktowanie? Chory kraj. Nigdy do Polski juz nie wroce! Ale mam nadzieję, że Ty i tacy jak Ty w następnych wyborach parlamentarnych udział weźmiecie? Choćby przyszło się szczególnie pofatygować... Bo jak nie, to nam znowu mohery wybiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Zamierzam osobiscie namawiac znajomych na udzial 01.03.07, 09:08 Trzeba ta cholote usunac od wladzy. Juz mam bilet do Polski zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Matka siedzi z tyłu, tak powiedział! 01.03.07, 07:56 Jakiś lepszy cwaniak, matke staruszke po sklepach wozi zeby nas tylko wrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Jaka będzie pokuta Giertycha? 01.03.07, 07:58 Giertych się wyspowiada i w ramach pokuty da drugą limuzynę do dyspozycji księdza. W tem sposób grzech zostanie odkupiony. Odpowiedz Link Zgłoś
miastomakow Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 08:01 Jak to leciało- tanie państwo? Giertych to taki sam złodziej i kombinator jak komuniści z SLD. Po prostu, używając zgrabnej metafory - jedni pracują dla Camorry inni dla Cosa Nostry. PiS nie walczy z "układem" dlatego, że chce cos zmienić na lepsze. Po prostu jedna grupa przestępcza pragnie wyeliminować inną. Dlatego własnie to B. Mussilini i jego ekipa odosili największe sukcesy w walce z włoska mafią. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekm7 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 08:08 NO i cóż w tym złego że ochronę wykorzystują do pomocy, są niańkami, tragarzami itp. Tak robili poprzednicy, tak robią obecni włodarze. Ale Ci mieli być inni i to mnie wnerwia. Mają darmową pomoc za pieniądze podatników. O innych pożytkach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Gazeto! Cytujesz "Fakt"?!!! 01.03.07, 08:10 kiepsko, bardzo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Grabisz sobie Romuś grabisz 01.03.07, 08:13 będzie jeszcze raport na twój temat. Zwyczajny Kaszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Grabisz sobie Romuś grabisz 02.03.07, 14:03 incipit napisał: > będzie jeszcze raport na twój temat. > > Zwyczajny Kaszyzm. Raport? A kto go napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Niski poziom glupich mediow....... 01.03.07, 08:16 Czy to ma byc afera?Gdyby patrzac w tych kategoriach policjant z mojego miasta dawno stracilby prace.Nie dosc ze w czasie pracy przyjezdza do mojego domu to wymienia sie grami na PS.Nikt z sasiadow nie doniosl , reporterow tez nie ma pod domem.Moze dlatego ze to dzieje sie w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 presentation1..twoja głupota jest porażająca! 01.03.07, 09:13 bardzej niż raport Macierewicza Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: ...Niski poziom glupich mediow....... 01.03.07, 09:47 Policjant z twojego miasta trolu nie szedł do wyborów z hasłem odnowy moralnej i frazesami bogo-ojczyźnianymi. Odpowiedz Link Zgłoś