Dodaj do ulubionych

LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie...

• konbar Re: LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandz 03.03.07, 15:53
      Polak-normalny.
      Monster1972-wypowiedz "Romka" jak ty go nazywasz ,jest
      bardzo niepopularna wsrod ateistow itp. ale spoleczenstwo
      polskie to KATOLICY i poglady PANA MINISTRA popieraja.
      Czuwaj zuchu
      -i mac dalej.
    • pies_na_lewizne LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie.. 03.03.07, 15:55
      GazWyb podaje:

> Liga Polskich Rodzin skieruje do Sejmu projekt uchwały w sprawie obrony
      > życia, rodziny i praw Narodu. Znajdzie się w niej także zapis, że Sejm
      > Rzeczpospolitej Polski "sprzeciwia się każdej formie propagandy
      > homoseksualizmu, która niszczy rodzinę".

Sformulowanie "Sejm Rzeczpospolitej Polski sprzeciwia się każdej formie
      propagandy homoseksualizmu, która niszczy rodzinę" jest sformulowaniem BARDZO
      NIEFORTUNNYM.

Bo z niego mozna by wywnioskowac, ze "Sejm RP nie sprzeciwia sie tym formom
      propagandy homoseksualizmu ktore nie niszcza rodzine".

A to na pewno nie bylo intencja wnioskodawcow.

Trzeba to swtierdzenie przedefiniowac: ""Sejm Rzeczpospolitej Polski sprzeciwia
      się każdej formie propagandy homoseksualizmu. Propaganda homoseksualizmu
      niszczy rodzinę".

Tym sposobem, wszystko jest jasne i nie moze byc nieporozumien.
      • budrys77 Re: LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandz 03.03.07, 16:05
        Hehehe - nieźle się ubawiłem:) Romek chwyta się brzytwy, by nie utonąć w
        odmęcie politycznej drobnicy pozasejmowej - kolejny raz ośmieszając Polskę!

Niech mi ktoś łaskawie wytłumaczy, jaki cudem homoseksualizm może wpłynąć
        negatywnie na życie rodzinne???? Czyżby istniało niebezpieczeństwo "nawrócenia"
        większości polskich niedomytych "macho" na nowe preferencje hehehe:) Już to
        widzę:P
        Z powodu maleńkiej imprezy o nazwie "Parada równości" mocherowi już trzęsą
        portkami? Zamiast budować Świątynię Opatrzności, proponuję zorganizować 3-
        tygodniowe wycieczki po zachodniej Europie dla elektoratu neofaszystów z LPR.
        Tam dopiero zobaczą "propagandę" hehehehe.

Ps. Jak dobrze że mieszkam blisko Berlina i mogę "odtruć" się parę razy w
        miesiącu od buraczano-brukiewnej polskiej polityki katofaszysowskiej.
        • pies_na_lewizne Re: LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandz 04.03.07, 17:02
          budrys77 napisał:

> Ps. Jak dobrze że mieszkam blisko Berlina i mogę "odtruć" się parę razy w
          > miesiącu od buraczano-brukiewnej polskiej polityki katofaszysowskiej.

Uwazaj zebys nie zlapal AIDSa jak sie tak bedziesz "odtruwal".
    • todeskult Czas rozgonić ten zPiSdziały i zdewodziały Sejm 03.03.07, 15:56
      Romek to by chciał najlepiej przenieść stolicę do Watykanu. LPR ma poparcie na
      poziomie błędu statystycznego i chce zmieniać Konstytucję: śmiech na sali!!! Mam
      nadzieję że posłowie PO i SLD nie pozwolą na takie majstrowanie przy ustawie
      zasadniczej, ja naprzykład napisałem do mojego posła (P. Gadzinowskiego), że
      zobowiązuję go do działania przeciwko zakusom ligusów, pisiorków i innych
      narodowych faszystów.

PS: Skoro pedały są w mniejszości to czego z ich strony obawia się piekny Romuś?
      Że zaczną się mnożyć?
      • sodoma33 Geje a pedofilia - badania naukowe 03.03.07, 15:59
        cytat wynikow badan naukowych cenzorze:

A new study by Dr. Timothy J. Dailey and the Washington D.C.-based Family
        Research Council recently confirmed what police and psychiatrists have known
        for decades: a definitive link exists between male homosexuality and
        pedophilia.

The report entitled Homosexuality and Child Sexual Abuse, shows that while
        homosexual men make up less than three per cent of the adult male population,
        they commit a disproportionate number (one third or more) of child sexual
        molestations. Dailey's report is being sent to parents, youth groups, school
        administrators, Catholic bishops, and religious organizations.

Homosexuality and Child Sexual Abuse presents a number of controversial
        findings. The first is that a significant percentage of child sexual abuse
        victims are boys. The second finding of Dailey's report contradicts
        the "inaccurate but widely accepted claims of sex researcher Alfred Kinsey"
        that homosexuals comprise at least 10 per cent of the population. Based upon a
        study of three large data sets, the General Social Survey, the National Health
        and Social Life Survey, and the U.S. Census, "a recent study in demography
        estimates the number of exclusive male homosexuals in the general population at
        2.5 per cent, and the number of exclusive lesbians at 1.4 per cent," writes
        Dailey.

The FRC study also demonstrates, with a wealth of anecdotal evidence, that
        pedophile themes can be found throughout "mainstream" gay literature, including
        fiction anthologies such as: The Penguin Book on International Gay Writing, The
        Gay Canon: What Every Gay Man Should Read, and A History of Gay Literature:The
        Male Tradition. Interestingly, the late gay Beat poet Allen Ginsberg was a
        pedophile, and wrote articles for publications associated with the North
        American Man-Boy Love Association. "I reread Collected Poems and Ginsberg's two
        subsequent collections, surprised by the pattern of reference to anal
        intercourse and to pederasty that emerged," writes Dailey.
        • sodoma33 Re: Geje a pedofilia czesc 2 - badania naukowe 03.03.07, 16:01
          cytat z innego zrodla naukowego cenzorze. Osmieszysz sie bardzo.

Child molestation and pedophilia occur far more commonly among homosexuals than
          among heterosexuals on a per capita basis, according to a new study.

"Overwhelming evidence supports the belief that homosexuality is a sexual
          deviancy often accompanied by disorders that have dire consequences for our
          culture," wrote Steve Baldwin in, "Child Molestation and the Homosexual
          Movement," soon to be published by the Regent University Law Review.
          • pierot6 sodoma3.. dawno cie nikt nie posunął? 03.03.07, 16:09
            • pies_bies Re: sodoma3.. dawno cie nikt nie posunął? 03.03.07, 16:21
              Nikt też mu nie powiedział, że każdy pedofil i inny zboczeniec był kiedyś
              dzieckiem a nawet noworodkiem i płodem!!!
              Liczę teraz na amerykańskich badaczy, którzy dowiodą, że niektóre zboczenia
              powstają już w brzuchu matki.
              Takim debilnym ludziom jak przedmówca może poprzepalają się wtedy mózgi, z racji
              trudnych do pogodzenia myśli: zakaz aborcji może doprowadzić do tego, że z
              naznaczonych przez szatana płodów za X lat powstaną zboczeńcy.
              • sodoma33 Gej gejowi gejem - prezydent gejow gwalci geja 03.03.07, 17:31
                cytat:

The president of a gay rights organization was charged yesterday with
                the rape of a homosexual date. Columbus police arrested Stalk of 1224 Summit
                St. in an adult bookstore
                he manages on Harrisburg Pike. A Newark, Ohio, man said that on Feb. 5
                he was bound with a necktie and raped repeatedly by Stalk, police
                reported.

;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                zboczeniec pierot6 jezykiem i poziomem postow udowodnil ponad wszelka
                watpliwosc ze geizm to choroba umyslowa. Nawet cenzor musi sie zgodzic ze z
                dewiantami, gejami, zbocznecami nie da sie dyskutowac na argumenty.
                ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                Im w glowie tylko zbocznie.
                ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • sodoma33 Geje a adopcja - po co gejom dzieci ?????????????? 03.03.07, 17:33
                  cytat:

Dwaj zyjacy z soba w zwiazku homoseksualnym mezczyzni zostali aresztowani przez
                  policje w brytyjskim Pontefract, West Yorks pod zarzutem pedofilii.
                  Homoseksualisci wykorzystywali seksualnie powierzonych im w adopcje chlopców.

Jak informuje bibula.com przybrani "rodzice": 40-letni Ian Wathey i 32-letni
                  Craig Faunch, wykorzystywali seksualnie 8-letnich blizniaków i dwójke 14-
                  letnich chlopców. W przeszukanym przez policje mieszkaniu znaleziono zdjecia
                  filmowe i fotografie aktów dzieciecych. Jeden ze skladajacych zeznania
                  molestowanych chlopców powiedzial, ze "Bolalo mnie gdy obaj mezczyzni robili
                  to. Chce aby poszli do wiezienia".

Podczas dochodzenia wyszlo na jaw, ze wladze adopcyjne w Wakefield wiedzialy o
                  mozliwosci molestowania seksualnego, lecz nie podjely zadnych kroków
                  sprawdzajacych. Z dotychczasowych ustalen wynika, ze mezczyzni zaczeli
                  molestowac dzieci juz w miesiac po przekazaniu ich na wychowanie, czyli od
                  okolo lipca 2003 roku.

Oswiec dewianta perot6 blaskiem cytatow.
                  ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                  • sodoma33 Ognista "milosc" geja - cytat z gejowskiej prasy 03.03.07, 17:34
                    gej gejowi gejem:
                    cytat:

www.365gay.com/newscon05/03/030205paFire.htm
                    (Bath, Pennsylvania) A 37 year old Pennsylvania man has been charged with
                    setting fire to his ex-lover's home in an attempt to kill him.

• sodoma33 Geje, Bolek i Lolek i pedofilia -cytat z Michnika 03.03.07, 17:39
                      Dewianci naruszaja prawa autorskie Bolka i Lolka
                      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3348128.html
                      Wlasciciele majatkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka sa
                      zbulwersowani umieszczeniem ich na okladce berlinskiego pisma dla gejów i
                      lesbijek
                      Pismo "Siegessaeule" opublikowalo numer z okladka, na której Bolek ma kobiece
                      piersi. Roman Nehrebecki, syn jednego z twórców filmu oraz pierwowzór postaci
                      Lolka zapowiedzial, ze odda sprawe do sadu. - Wizerunki Bolka i Lolka zostaly
                      uzyte bez naszej zgody - mówi. Oburza sie tez sugerowaniem homoseksualizmu
                      Bolka i Lolka. - Nie mam nic przeciwko gejom. Bolek i Lolek to jednak postaci
                      wymyslone dla dzieci, z zalozenia maja 6-8 lat - tlumaczy Nehrebecki.

Cenzorze, chyba nie skasujesz swojego bosa?
                      Teraz juz chyba nikt nie ma watpliwosci do czego zdolny jest geizm.
                      Nie ma takiej mozliwosci aby zboczency z kibla byli normalni psychicznie.
                      • romano33 O matko czego geje chca od Bolka i Lolka ? 03.03.07, 18:45
        • romano33 Przybywa gejów dzięki promocji homoseksualizmu 03.03.07, 16:38
          (źródło: Rzeczpospolita)

Przybywa gejów dzięki promocji homoseksualizmu - donosi "Rzeczpospolita". Według
          informacji podanych przez ten dziennik aż siedem procent nastolatków w Ameryce
          uważa się za homoseksualistów - to przynajmniej dwa razy więcej niż w poprzednim
          pokoleniu.

Z anonimowej ankiety przeprowadzonej przez Instytut Harrisa wynika, że co
          czternasty Amerykanin w wieku 13 - 18 lat jest bądź homoseksualistą, bądź
          utrzymuje stosunki z obiema płciami. W poprzednim pokoleniu do takich skłonności
          przyznawało się zaledwie 1 - 3 procent mieszkańców USA - czytamy w "Rz".

- Dziś większość homoseksualistów deklaruje swoje preferencje już w wieku 13 -
          15 lat, a nawet wcześniej. W telewizji widzą sławnych polityków, aktorów,
          piosenkarzy, którzy są gejami. W Internecie mogą znaleźć stowarzyszenia
          gejowskie. I dochodzą do wniosku, że nie trzeba się swoich skłonności wstydzić -
          uważa Stephen Russell, profesor socjologii na University of Arizona. - Promocja
          zachowań homoseksualnych w amerykańskiej kulturze z pewnością przyczynia się do
          zasadniczego zwiększenia liczby gejów w amerykańskich szkołach - dodaje,
          powtarzając teorię o genetycznym uwarunkowaniu homoseksualizmu, której jednak
          nie daje się udowodnić naukowo.
          Homoseksualistów przybywa dzięki takim osobom jak Carolyn Laub, która stoi na
          czele Gay Straight Alliance w Kalifornii. Jak informuje "Rzeczpospolita"
          organizacja ta ma już kluby w trzech tysiącach amerykańskich szkół średnich i
          wyższych, a ich głównym zadaniem jest "przeciwdziałanie przemocy wobec uczniów,
          których pociągają koledzy i koleżanki tej samej płci".

• pies_bies LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie.. 03.03.07, 15:56
      Czy jeśli homoseksualiści zostaną oficjalnie przez rząd uznani
      za obywateli niechcianych, to czy będą musieli dalej płaci podatki?
      Bo jeśli nie, to jak to pięknie wymyślił w Irlandii pan prezydent kaczyński, z
      chęcią "przejdę na homoseksualizm"...

Romek piękne hasło żeś wymyślił, ale wytłumacz jak homosy rozbijają nasze rodziny?
      Zasadzając sobie w zadki? Smakując się po ptaszkach??? Kacze pióro, no nie mogę
      sobie tego wyobrazić. Ale to pięknie mieć pasję, uważać, że jest się stworzonym
      do wielkich rzeczy! Z tego względu Romku zasługujesz na moją tolerancję. Bo
      ku*wa na nic więcej, debilasku ty mój!
      • pierot6 Co?..Przeciwko Jarusiowi i Zbysiowi?! 03.03.07, 15:58
        • poglodzio LPR ma rację 03.03.07, 15:59
          nie powinniśmy tolerowac propagandy homoseksualnej szczególnie w naszym kraju
          • todeskult Re: LPR ma rację 03.03.07, 16:04
            ...oraz propagandy narodowo-katolickiej.
          • pies_bies Re: LPR ma rację 03.03.07, 16:11
            > nie powinniśmy tolerowac propagandy homoseksualnej szczególnie w naszym kraju

co to jest "propaganda homoseksualna"?
            czyżby coś co pozwala tobie wierzyć iż jednego dnia można być hetero i
            przeznaczać całe nasienie tylko na produkcję dzieci a już od następnego raczyć
            się hedonistycznie fj*tkiem każdego napotkanego na ulicy pana?
            w tym waszym kraju to ciekawie jest...
            • poglodzio Re: LPR ma rację 04.03.07, 12:29
              propaganda homoseksualna np. w szkołach gdzie dzieci dostają skierownie do
              różnych organizacji gejowskich, zabrania się mówić mama i tata czy 11 letni
              chłopvy tańczą na paradzie gejów i lesbijek
    • shygay Szkoda mi Was, biedaczki 03.03.07, 16:13
      Dajecie się zmanipulować... Ta walka o moher (uosobiony ojcem-dyrektorem)
      pomiędzy Giertychem a Jarkiem rozpala w Was takie emocje? LOL
      • gekon1979 juz ja tu napisalem co bedzie, nie chce mi sie 03.03.07, 16:16
        pisac raz jeszcze!
        • shygay rozpadu koalicji z tego raczej nie bedzie :P 03.03.07, 16:19
          Ale jakies rysy :) No i ewentualnie test dla PO :]
          • gekon1979 Re: rozpadu koalicji z tego raczej nie bedzie :P 03.03.07, 16:22
            nie bedzie PO, nie bedzie demokracji!! zostanie zlikwidowana, podobnie jak internet, tacy jak wy wtedy nie beda mogli szerzyc degrengolady tak latwo!
        • katolik_polski1 Gekon ,Tworki czekaja 03.03.07, 16:21
          Nie opieraj sie bo to polskie pieniadze !
          Wyleczymy cie megalomanie !
          • shygay Re: Gekon ,Tworki czekaja 03.03.07, 16:24
            odczep sie od niego :P
            to najlepszy homofob w sieci jakiego znam :P
          • gekon1979 Re: Gekon ,Tworki czekaja 03.03.07, 16:27
            to nie megalomania, to Wielkosc, ktorej falszywie skromnie nie zamierzam ukrywac
            • katolik_polski1 Re: Gekon ,Tworki czekaja 03.03.07, 16:34
              gekon1979 napisał:

> to nie megalomania, to Wielkosc, ktorej falszywie skromnie nie zamierzam ukrywa
              > c
              -------------------------------------------------------------------
              Dziekujemy za szczerosc !
              Idiotow zapuszkujemy !
    • tadeusz1965 A swoja droga, Roman jest odwazny. 03.03.07, 16:19
      Zeby takiemu gremium wywalic prosto w oczy takie rzeczy, to trzeba miec jaja i
      tyle. Zreszta, Roman przedstawil poglady wiekszosci. Niestety, wymogi
      politycznej poprawnosci nie pozwalaja tej wiekszosci przyznac sie do swoich
      pogladow.
      • katolik_polski1 Re: A swoja droga, Roman jest odwazny. 03.03.07, 16:26
        tadeusz1965 napisał:

> Zeby takiemu gremium wywalic prosto w oczy takie rzeczy, to trzeba miec jaja i
        > tyle. Zreszta, Roman przedstawil poglady wiekszosci. Niestety, wymogi
        > politycznej poprawnosci nie pozwalaja tej wiekszosci przyznac sie do swoich
        > pogladow.
        -------------------------------------------------------
        Zniewiescialy idiota .
        Poznaj realia swiata !
      • wet3 Re: tadeusz1965 03.03.07, 16:26
        tadeusz1965 napisał: > A swoja droga Roman jest odwazny.

> Zeby takiemu gremium wywalic prosto w oczy takie rzeczy, to trzeba miec jaja
        i
        > tyle. Zreszta, Roman przedstawil poglady wiekszosci. Niestety, wymogi
        > politycznej poprawnosci nie pozwalaja tej wiekszosci przyznac sie do swoich
        > pogladow.

Masz 100% racji. Przekleta polityczna poprawnosc! Homoseksualizmu nie nalezy
        propagowac ani pietnowac. Nie ulega najmniejszej watpliwosci, ze Giertych
        wyraza opinie przewazajacej czesci spoleczenstwa - i chwala mu za to!
    • bismarkt Brawo Giertych 03.03.07, 16:21
      J.W.
    • nx_logged_in Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 16:22
      Temat homoseksualizmu jest mi calkowicie obojetny. Jak dla mnie to moze byc
      nawet kwestia gustu, stylu zycia, po prostu WYBORU i nikt nie musi
      "usprawiedliwiac" tego cechami wrodzonymi czy jakimikolwiek innymi. Wisi mi to...

ALE DO JASNEJ CHOLERY WKURZA MNIE JUZ TEN PODZIAL NA "PEDALOW" I "FASZYSTOW".
      WRZUCCIE SE WSZYSCY NA LUZ, CO TO KOGO OBCHODZI KTO Z KIM I JAK SIE BZYKA? JEDEN
      POJEB BIEDRON MOWI, ZE JAK KTOS JEST PRZECIW "PARADZIE ROWNOSCI" <ROTFL> TO JEST
      HOMOFOBEM, FASZYSTA ITD. DRUGI POJEB WIERZEJSKI MOWI, ZE JAK KTOS JEST PRZECIW
      PARADZIE NORMALNOSCI <ROTFL2> TO ZNACZY, ZE JEST DEWIANTEM, CIOTA I PEDALEM.

Dajcie zyc!!!
      • akasha75 Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 16:32
        też jestem za tym, żeby dać żyć, ale widzisz, w tym kraju to niemożliwe:(

A co do tego, co napisałeś - widzisz, jest jedna różnica. jeden jest
        przedstawicielem grupy faktycznie w tym kraju źle traktowanej i dla niego jest
        to jakiś rodzaj walki o swoje prawa. Drugi jest wyłącznie przedstawicielem
        klapek na oczach "wszyscy muszą myśleć jak ja, inaczej do gazu".
        Ja widzę różnicę i choć uwazam, że nie wszystkie inicjatywy pana Biedronia są
        przemyslane i mogą rzeczywiście pomóc jego sprawie, to chyba jednak moja
        sympatia jest po jego stronie i po stronie grupy ktorą reprezentuje:)
        • nx_logged_in Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 16:56
          akasha75 napisała:

> też jestem za tym, żeby dać żyć, ale widzisz, w tym kraju to niemożliwe:(
          >
          > A co do tego, co napisałeś - widzisz, jest jedna różnica. jeden jest
          > przedstawicielem grupy faktycznie w tym kraju źle traktowanej i dla niego jest
          > to jakiś rodzaj walki o swoje prawa.

Zle traktowanej? Masz na mysli na przyklad wyzwiska? Jesli tak, to przeciez
          ludzie wyzywaja sie chocby przy pomocy jednostek chorobowych <debilizm,
          kretynizm, imbecylizm, idiotyzm> a jakos zadna z organizacji z tym nie walczy. I
          cale szczescie! Polityczna poprawnosc zaczyna sie jawic jako kolejna wersja
          totalitaryzmu tyle, ze tym razem "spolecznego". A jezeli chodzi Ci o kwestie
          ekonomiczne - kwestie dziedziczenia mozna rozwiazac u notariusza, mozna zapisac
          majatek komu sie chce. Faktycznie, jest roznica w rozliczaniu sie z fiskusem w
          przypadku malzenstw i tym nalezy sie zajac ale nie w ten sposob! Oczywiscie jest
          jeszcze kwestia adopcji - to juz jest trudniejszy problem - osobiscie jestem
          zdania, ze w zasadzie jestem za. Mowie "w zasadzie" gdyz mysle, ze dziecko tez
          powinno miec cos do powiedzenia w tej kwestii. <wlasnie dlatego, choc jestem
          zwolennikiem legalizacji - a raczej dekryminalizacji - aborcji wiem, ze jest to
          czyn moralnie watpliwy>

Co do samego Biedronia to mam wrazenie, ze ma on gdzies kwestie spoleczne tylko
          po prostu zbija kapital, takze polityczny. Byle glosniej, byle efektowniej.

>Drugi jest wyłącznie przedstawicielem
          > klapek na oczach "wszyscy muszą myśleć jak ja, inaczej do gazu".

Giertychowcow nie komentuje gdyz jak dla mnie to jest relikt przeszlosci.
          • akasha75 Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 18:09
            > Zle traktowanej? Masz na mysli na przyklad wyzwiska?

Wyzwiska, agresję fizyczną też. Ale i wspomnane przez Ciebie sprawy związane z
            dziedziczeniem, rozliczaniem się, obywatelstwem (w przypadku cudzoziemców) i
            możliwością choćby dowiedzenia się o zdrowie partnera w szpitalu. Mnóstwo tego
            jest, niestety. Oczywiście, można załatwiać część takich spraw u notariusza,
            zakładać spółki i inne, ale to cholerne, sorry, pieprzenie się. A przypuszczam,
            że w większości takich sytuacji rodziny i tak obalają testament.
            A na pewno nie widzę walki gejów o takie podstawowe kwestie jako narzucania mi
            ich światopoglądu. Od tego jesteśmy myślącymi jednostkami, aby nie dać sobie
            narzucić niczyjego światopoglądu, z żadnej strony:-) MNie ani Tobie nic nie
            narzucają, chcą tylko móc żyć tak jak ja albo Ty i oczekują normalnego,
            ludzkiego szacunku.
            I chyba dlatego jestem w stanie zrozumieć to, ze czasem głośniej krzykną i
            mocniej zamanifestują swoje istnienie, choć niektórzy uważają, że "tego za
            dużo". Myślę, że gdyby było mniej i "ciszej", to nic by nie osiągnęli. Świetna
            była kilka lat temu kampania "Niech nas zobaczą". Ta obecna jest trochę gorsza,
            może zamiast walczyć ze stereotypami, pogłębić je, ale zobaczymy.
            A co do Biedronia - nie wiem, może i "zbija kapitał polityczny", ale w sumie,
            walczy tym też o swoje sprawy. Pytanie, na ile skutecznie i na ile mądrze.

> Giertychowcow nie komentuje gdyz jak dla mnie to jest relikt przeszlosci.

Tak, tylko widzisz, ten relikt przeszłości ma w tej chwili głos. I wydziera się
            tym głosem na całą Europę:(
            • romano33 Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 18:25
              akasha75 napisała:

> Wyzwiska, agresję fizyczną też.

Homo niczym sie nie roznia do hetero poza orientacja seksualna ale wiele jest
              takich przypadków jak na strasznym filmie "Nieodwracalne". Przykład taki np. we
              Francji kiedy banda głupich gejów sprofanowawała Katedrę swoją parodią lubu,
              pobiwszy do tego Ksiedza. Jest ro najlepszym dowodem nie uzasadnionej pychy
              niektórych homo a pycha owa pojawia się tylko w krajach gdzie absolutna
              tolerancja jest uznana za dobro. Takie zachowania budzą u mnie największą z
              mozliwych pogardę i odrazę. Epatowanie swoim "gejostwem" jest conajmniej mieszne
              w moich oczach... Jeżeli komu sprawia przyjemnoć szokowanie i zwracanie na
              siebie uwagę i podczepia to pod prawo do "bycia sobą" i swobodnego życia jest
              niepoważny...Nie po to walczymy o równe prawa, uznanie i szacunek by tego typu
              człowiek kompromitował rodowisko.

Twój wpis o braku szacunku dla innych pogladow typu:
              > Tak, tylko widzisz, ten relikt przeszłości ma w tej chwili głos. I wydziera
              > się tym głosem na całą Europę:(

Brak szacunku dla religii i cywilizacji łacinskiej, która stworzyła Europę i
              własciwej orientacji seksualnej dającej życie
              • nx_logged_in Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 19:01
                romano33 napisała:

> Homo niczym sie nie roznia do hetero poza orientacja seksualna ale wiele jest
                > takich przypadków jak na strasznym filmie "Nieodwracalne". Przykład taki np. we
                > Francji kiedy banda głupich gejów sprofanowawała Katedrę swoją parodią lubu,
                > pobiwszy do tego Ksiedza. Jest ro najlepszym dowodem nie uzasadnionej pychy
                > niektórych homo a pycha owa pojawia się tylko w krajach gdzie absolutna
                > tolerancja jest uznana za dobro. Takie zachowania budzą u mnie największą z
                > mozliwych pogardę i odrazę. Epatowanie swoim "gejostwem" jest conajmniej
                mieszne w moich oczach... Jeżeli komu sprawia przyjemnoć szokowanie i zwracanie
                na siebie uwagę i podczepia to pod prawo do "bycia sobą" i swobodnego życia jest
                > niepoważny...Nie po to walczymy o równe prawa, uznanie i szacunek by tego typu
                > człowiek kompromitował rodowisko.

Jasne, ze sie niczym nie roznia! Pelna zgoda.

Skoro odwolujesz sie do filmow <co jest samo w sobie smieszne ale ok> to policz
                w ilu pokazana byla przemoc w wykonaniu osob heteroseksualnych.

Ok, akcja w katedrze nie byla na miejscu, byl to zwykly wandalizm i nalezy go
                scigac niezaleznie od orientacji! Jedno zastrzezenie: mam watpliwosci czy to
                tolerancja dla homoseksualistow byla powodem tego barbarzynstwa. Bylbym raczej
                sklonny przypuszczac, ze to daleko posuniety debilizm i - MOZE (podkreslam:
                MOZE) - laicyzacja Francji spowodala, ze katedra stala sie miejscem dla tej akcji.

Kolejna zgoda, pojde dalej: epatowanie jakakolwiek orientacja jest smieszne.

> Brak szacunku dla religii i cywilizacji łacinskiej, która stworzyła Europę i
                > własciwej orientacji seksualnej dającej życie.

Z tego co mi wiadomo to sam poczatek kultury lacinskiej mial, delikatnie mowiac,
                dosc luzny stosunek do homoseksualizmu. O kulturze greckiej nie mowie gdyz tam
                milosc "romantyczna" w naszym rozumieniu byla glownie homoseksualna.
                • romano33 Re: Dajcie zyc!!! :/ 03.03.07, 21:29
                  nx_logged_in napisał:
                  > Z tego co mi wiadomo to sam poczatek kultury lacinskiej mial, delikatnie mowiac
                  > dosc luzny stosunek do homoseksualizmu. O kulturze greckiej nie mowie gdyz tam
                  > milosc "romantyczna" w naszym rozumieniu byla glownie homoseksualna.

A chrzescijanstwo, ktora wyzwoliła starożytność z marazmu niewolnictwa moralnego ?

Podobały ci sie zwyczaje np. publiczne epatowanie orgii seksualnych kazdy z
                  kazdym czy homo ? Bardzo ciekawa ta moralność. Ta propaganda zgnilizny moralnej
                  upadła wraz z Cesarstwem Rzymskim i Grecją. Mowie o zasadach moralności a nie o
                  nauce.
                  • milena.rl Re: Dajcie zyc!!! :/ 04.03.07, 01:09
                    upadły gdy pojawiło się chrześcijaństwo
                  • nx_logged_in Re: Dajcie zyc!!! :/ 04.03.07, 03:10
                    > A chrzescijanstwo, ktora wyzwoliła starożytność z marazmu niewolnictwa moralneg
                    > o ?
                    >
                    > Podobały ci sie zwyczaje np. publiczne epatowanie orgii seksualnych kazdy z
                    > kazdym czy homo ? Bardzo ciekawa ta moralność.

Takie czasy, ich sprawa.

Ta propaganda zgnilizny moralnej
                    > upadła wraz z Cesarstwem Rzymskim i Grecją.

O rany...
      • romano33 Rownowaga w swiecie musi być 03.03.07, 16:50
        Zeby nie było zbyt duzo dewiantów pokroju Biedrona i zeby nie było duzo
        normalnych homofobów pokroju Wierzejskiego

A tak na dobrą sprawę ta propapanda nagłasniana jest przez bogatych elit z
        Ameryki i koncernów medialnych i Hollywoodu czyli kultury Zachodu. To samo z
        pornografia, rasizm,

---
        Wolność słowa jest narzędziem ponianych i wyzyskiwanych
        • milena.rl Re: Rownowaga w swiecie musi być 04.03.07, 01:03
          tak sie składa ze najwięksi "homofobi" (nie lubię tego słowa) są zarazem
          największymi zboczeńcami, wlokącymi się po burdelach. Dlaczego? Mają nadaktywny
          ośrodek seksu w mózgu. Miłość kojarzą jedynie z seksem. Wszystko kojarzy im się
          z seksem. Potrafią rozmawiać tylko o seksie. Jeśli chwalą to tylko wyczyny
          seksualne ("oo zarwał już dziś trzecią, super"), jeśli krytukują to też
          seksualność. Ich życie toczy się jedynie na płaszczyźnie seksualnej :)
          • maureen2 Re: Rownowaga w swiecie musi być 04.03.07, 13:41
            tak się składa,że powszechne wyobrażenie o homoseksualistach jakie mogą mieć
            osoby heteroseksualne,wyobrażenie ukształtowane na podstawie przekazów medial-
            nych /parady wymalowanych,kiczowatych krzyczących golasów,komedie ze wstawkami
            z klubów gejowskich,sex-biznes/ dają obraz homoseksualisty,ktorego życie składa
            się się w 90% z seksu,a w 10% z spania,jedzenia,mycia się i ubierania,czy prze-
            bierania. Nie wiem czy to jest obraz zgodny z rzeczywistością.
    • premier_hiacynt_wielki Głupi jak Giertych takie nowe powiedzenie bedzie 03.03.07, 16:28
      .
    • niekoszerny66 Re: LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandz 03.03.07, 16:33
      monster1972 napisał:

> Romek ma 4% poparcia i wypowiada sie w imieniu polskiego rządu a tym samym w
      > imieniu całej Polski:)
      >
      > trzeba miec niezle nasrane pod sufitem, zeby takie pierdoły opowiadac
      >
      > no ale kazdy wariat uwaza, ze wszyscy inni są psychiczni i tylko on jest
      > normalny
      >
      > nie pozdrawiam katonazioli z Ligi Popier..onych Rodzin
      >
      >
      > Polak-ateista
      >

Powinno być: Polak z pejsami
    • bronimir Powoływanie się na Papieża jest ryzykowne 03.03.07, 16:48
      Głowa państwa Watykan ma wielkie problemy z homoseksualizmem i pedofilią. Nic
      dziwnego że je potępia. Państwo polskie ma całkiem inne problemy.
    • asmith Żenujący chwyt polityczny 03.03.07, 16:54
      Wykorzystywanie autorytetu Jana Pawła II dla podratowania politycznej kariery
      uważam za żenujące.
      I znów pan Giertych chce być bardziej papieski od papieża. Jak próba
      rozwiązywania problemu za pomocą ustaw zabraniających aborcji ma się do
      wielokrotnie powtarzanego przez papieża "zło dobrem zwyciężaj" ?
      • sikorka68 Re: Żenujący chwyt polityczny 03.03.07, 17:50
        asmith napisał:

> Wykorzystywanie autorytetu Jana Pawła II dla podratowania politycznej kariery
        > uważam za żenujące.
        > I znów pan Giertych chce być bardziej papieski od papieża. Jak próba
        > rozwiązywania problemu za pomocą ustaw zabraniających aborcji ma się do
        > wielokrotnie powtarzanego przez papieża "zło dobrem zwyciężaj" ?

A co ty myślisz, jeszcze jego "ryjek" pokazali w telewizji za darmo.
    • ergo12 Polacy czy nie widzicie jak bardzo sie 03.03.07, 17:00
      kompromitujecie przed światem??Czas zamknać granice przed Wami, a potem kolejny
      rpzbiór Waszego Panstwa?
    • spiken Re: LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandz 03.03.07, 17:02
      Kiedy patrzę na to, co się dzieje wokół, to śmiem twierdzić, że tylko
      konserwatyści mogą obronić Polskę przed tą zgnilizną, która napiera na
      polityków, by zaakceptowali dążenia nawiedzonych homoseksualistów do narzucenia
      nam wszystkim swojej woli.

Nie zamierzam poddawać się głupio rozumianej "modzie" na popieranie pedarastów i
      innych pedofilów (vide: zarejestrowana w Holandii partia programowo dążąca do
      obniżenia granicy wieku dzieci, z którymi chcą się migdalić nie popadając w
      konflikt z prawem).

Nie zgadzam się na promowanie nienormalności!!!

Nie jestem katolikiem, nie jestem z LPR, nie jestem z PiS. Jestem Polakiem i...
      często się wstydzę za polityków, którzy dają się "wykorzystać" tym, którzy ze
      zboczenia chcą uczynić normalność.

Politycy!!! Nie ulegajcie głupiej "modzie". Nie dajcie robić sobie wody z mózgu.
      Tylko zdrowe rodziny, czyli związki mężczyzn i kobiet mających wspólne dzieci,
      są fundamentem silnego Państwa.

spiken
      -------------------
      Homoseksualizm? Wolę bez...

Człowiek TAK! Homoseksualizm NIE!!!

www.homoseksualizm.org/
      • ergo12 Polak wyssal homofobię z mlekiem matki 03.03.07, 17:04
        Nietety!
    • taziuta Romek nie zasługuje na tyle naszej uwagi !!!!!!!!! 03.03.07, 17:06
      monster1972 napisał:

> Romek ma 4% poparcia i wypowiada sie w imieniu polskiego rządu a tym samym w
      > imieniu całej Polski:)
      >
      > trzeba miec niezle nasrane pod sufitem, zeby takie pierdoły opowiadac

I to by było na tyle. Na więcej naszej uwagi toto nie zasługuje...
      • babette666 pseudointeligent i glupi jak but !!!!!!!!! 03.03.07, 17:11

moglby upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu - gdyby zrobil referendum w
        sprawie orientacji seksualnych, okazaloby sie ze wiecej jest homo niz
        heteroseksualnych, wiec mialby z glowy ustawe o aborcji i zgrzytow z PiSankami.
        Przeciez aborcja nie dotyczy "pedalow" i "lesbow"
    • matek1965 romus...kalmuko -debilem jestes...... 03.03.07, 17:17
      niestety to po tatusiu ktory tez z jakiegos przypadkowego zwiazku zostal
      stworzony....i do tego musialo sie to stac gdzies w bramie...w straszny
      mroz...........(leb calkowicie przemrozony), no coz tak to juz bywa na tym
      swiecie....perwersja , perwersja, perwersja...... dotknela rowniez giertychow.
      Oj nieladnie , nieladnie upominac romus innych kiedy samemu przez przypadek sie
      na swiat przyszlo....., tatus z mamusia tylko sie chcieli pocalowac .....a tu
      romus na swiat przyszedl........toc to kolejny cud na tym swiecie!!!!! niestety
      bledem natury jestes ........- nic w pospiechu... .
      stary popatrz w lustro.......szeroko otwartymi oczami!!!!!!
      • babette666 Re: romus...kalmuko -debilem jestes...... 03.03.07, 17:19
        to pewno dlatego ze stary Giertych szedl na wojne i go nie skonczyl......
    • akropol2007 LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie.. 03.03.07, 17:31
      Mowimy o Prawach Czlowieka i aborcji ? OK.
      Skoro tak to
      - homosexualisci tez sa ludzmi i kiedys sie urodzili.
      - bedac dziecmi nie mysleli jak i z kim beda "to"robic kiedy urosna.
      - co sklonilo ich do zmiany orientacji sexualnej ?
      - powodow jest bardzo wiele i to bardzo roznych./poczytajcie troche/
      - przed tym tematem nie powinnismy uciekac
      - homosexualisci byli ,sa i beda ,po prostu teraz mowi sie o nich bardziej
      otwarcie,a Polakom to przeszkadza.
      - Wszyscy ludzie maja te same prawa ,teraz "kto"z"kim""jak" i"dlaczego" nalezy
      do naszego osobistego wyboru.
      - Mowienie o orirntacjach sexualnych nie oznacza narzucania "czegokolwiek"-
      "komukolwiek".To po prostu stwierdzenie faktow.
      To nie propaganda ale uswiadomienie tepego narodu ze "cos takiego"istnieje od
      dawna i ludzie nie powinni sie tego wstydzic.Wszystko co zabronione bardziej
      nas pociaga.Taka jest natura czlowieka.
      Gdy czytam te wasze wypowiedzi to przypomina mi sie film "Konopielka"-polecam.
      HALOOO !!!! Obudzcie sie.
      PS.Jesli chodzi o dzieci to wiele razy duzo lepiej byloby aby mialy 2 tatusiow
      czy 2 mamusie zamiast wychowywac sie w domach dziecka lub w pijackich rodzinach.
      Nawiasem mowiacskoro tak to niech pan minister wymysli "test" ktory stwierdzi
      czy naz plod kiedys nie bedzie mial innej orientacji seksualnej-jak tak to
      aborcja.Musi wziasc to pod uwage.

• halfliner Homoseksualiści? Może coś tam. A faszyści - morze 03.03.07, 17:32
      pozdr
      • halfliner krwi w Europie. Dokonajmy aborcji neofaszyzmu 03.03.07, 17:35
        w Polsce i całej Europie razem z Gertychami i Kaczyńskimi ich politycznymi
        sponsorami .
    • proletariuszka LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie.. 03.03.07, 17:39
      Tylko ekspansja homoseksualizmu uchroni nas przed tandetną prokreacją
      uczestników tego forum
    • abhaod niech sie kon lepiej do seminarium zapisze.. 03.03.07, 17:42
      brakuje wyborcow, to juz koscielna propagande robi
    • mark.parker Nazistowska gnida i wycieruch 03.03.07, 17:54
      Wyciera sobie tę wredną mordę nieszczęsnym papieżem i Bogiem. Ale się Pan Bóg
      wqrwi któregoś dnia i będzie po giertychoidalnych.
    • gringo_w66 pederaści i kosmopolici out do ziemii obiecanej 03.03.07, 18:00
      tam propagować kosmo-ideologie
      • halfliner Jaki numer glanów nosisz ś...ciu? 03.03.07, 18:03
        fcy
    • signal Giertych, Kaczyński, Lepper 03.03.07, 18:15
      co więcej można dodać .....
      • kaptur_mnicha Napisze krotko 03.03.07, 18:28
        coraz bardziej cenie sobie wystapienia Romana Giertycha. Chyba wpisze sie do
        LPR.
    • lugner.bakayaro nie dla homofobow 03.03.07, 18:25
      ja powiem tylko jedno nie jestem ani geyem ani lesbijka ale osoba ktora ma
      pojecie o tym co sie dzieje na swicie i o hostori togoz.. w przeciwienstwie do
      pana giertycha mowie i pisze plynnie po angielsku szwedzku i hiszpanksu pisze i
      czytam w lacinie skonczylem studia na kierunku zarzadzanie i administracja sieci
      oraz teraz koncze filozofie . i jako osoba ktora ma dosyc homofobow i idiotow
      jakimi sa lpr powiem tylko jedno .. interterroryzm .. zadne zamachy tylko mile i
      szybkie blokowanie najwazniejszych serverow w RP. pozdrawiam was faszysci ..
      platon czy sokrates sie w grobach przewaracaja jak czytaja wasze idiotyzmy
      • romano33 Skreslasz z góry 90-pare % ludzi ? 03.03.07, 18:32
        Twoja wypowiedz dobitnie swiadczy o niezrozumieniu intencji pana Giertycha.
        Propagujesz zwykła papkę medialna i powtarzasz jak papuga.

> szybkie blokowanie najwazniejszych serverow w RP. pozdrawiam was faszysci ..
        > platon czy sokrates sie w grobach przewaracaja jak czytaja wasze idiotyzmy

To dobitnie swiadczy o twoim wykształceniu i wychowaniu. Nie jeste w niczym
        lepszy od homofobów a takze nie szanujesz religii i cywilizacji łacinskiej,
        która stworzyła Europę i własciwej orientacji seksualnej dającej życie.
        • lopez66 masturbacja Giertychem 03.03.07, 18:45
          nie ma sukcesów w polityce to trzeba dać motłochowi igrzyska, jak mawiał jeden
          z klasyków narodowego-socjalizmu Josef Stopp, żeby rozładować nastroje
          najlepiej wpuścić motłoch w kanał demokratycznego wygadania :)
          • romano33 Re: masturbacja GW 03.03.07, 18:51
            lopez66 napisał:

> nie ma sukcesów w polityce to trzeba dać motłochowi igrzyska, jak mawiał jeden
            > z klasyków narodowego-socjalizmu Josef Stopp, żeby rozładować nastroje
            > najlepiej wpuścić motłoch w kanał demokratycznego wygadania :)

Lumpenliberałowie juz rzadzili i szkody wyrzadzili. Z Samoobrony tez sie smiali,
            ze nigdy do Sejmu nie wejdzie ale weszła i na dodatek rządzi !
            • lopez66 Re: masturbacja GW 03.03.07, 19:04
              ach wąsik ach ten wąsik ... :)
    • jarek1947 LPR chce, by Sejm sprzeciwił się ''propagandzie.. 03.03.07, 18:37
      Jestem za tolerancją co nie znaczy, że zgadzam się na propagowaniem inności -
      jestem za zakazem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka