poszakalu [...] 06.03.07, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thug Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 19:30 Moja koleżanka pracuje w sanepidzie, i ok. 2 lata temu ostrzegała mnie żeby nie kupować tych soków, zwłaszcza dla dziecka. Mówiła, że soki które nie zostały sprzedane, a trochę pewnie ich było ze względu na krótki termin ważności, zostają mieszane ze świeżym i taki syf jest butelkowany. Dlatego lepiej omijać takie wynalazki i kupić sokowirówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikastasiak Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 07.03.07, 09:06 Gdyby faktycznie tak było to wszyscy już dawno by się zatruli. Czasami warto zastanowić się nad tym co mówią inni a nie bezkrytycznie przyjmować wszystko za pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Na szczescie u nas... 06.03.07, 20:15 ...jest 100 razy pyszniejszy socio jednodniowy - Bartosz. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 SZOK!!!Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 20:16 Sok jak sok, ale nazwa wsi jaka ;-) Nie dośc że "Zła", to jeszcze "Wielka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_michalowska Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 20:17 Od dwóch lat pije codziennie soki firmy Marwit i czuje się dobrze, nic mi nie zaszkodziło. Moje dziecko uwielbia jabłkowy soczek, małe marchewki marwitki. Moim zdaniem, w całą tą sprawę zamieszana jest firma konkurencyjna, których soki nie są nawet porównywalne w smaku do produkowanych przez wyżej wspomnianą firmę. Soki jednodniowe, są zdrowe i z niecierpliwością czekam na rozpoczęcie produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
martaurb Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 20:24 Przed napisaniem artykulu (jesli mozna ta informacje tak nazwac) warto byloby sprawdzic, co to za wies..... Bo Marwit jest w miejscowosci o nazwie ZLAWIES WIELKA, a nie Zla Wies Wielka (przepraszam za brak polskich znakow), o ile dobrze pamietam to nazwy miejscowosci skladajace sie z trzech slow w ogole w jezyku polskim nie istnieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
aliasqbek Re: Zlawies Wielka a nie Zla Wies Wielka 06.03.07, 21:01 Martaurb ma racje. Druga sprawa - ZLAWIES WIELKA k.TORUNIA a NIE BYDGOSZCZY BYDGOSKI TO SANEPID BYL CO ZAMKNALBYL PRODUKCJE Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: Zlawies Wielka a nie Zla Wies Wielka 07.03.07, 13:52 aliasqbek napisał: > Druga sprawa - ZLAWIES WIELKA k.TORUNIA a NIE BYDGOSZCZY > BYDGOSKI TO SANEPID BYL CO ZAMKNALBYL PRODUKCJE A co to kogo interesuje, bliżej którego z miast soczki się produkuje? Ważne, że mają feler... Odpowiedz Link Zgłoś
leute Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 07.03.07, 12:49 > o ile dobrze pamietam to nazwy > miejscowosci skladajace sie z trzech slow w ogole w jezyku polskim nie > istnieja.... Ależ istnieją, np. Nowy Dwór Mazowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie sabotaż 06.03.07, 20:59 jak nic... Jeden z nie licznych dobrych produktów spożywczych i bach! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_wi Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 21:01 No i ja taki soczek piłam w niedzielę wieczorem.. i miałam dolegliwości żołądkowo-jelitowe do wczorajszego wieczora... I w głowę zachodziłam skąd to u mnie skoro jadłam z domownikami to samo (oprócz właśnie soczków). Teraz chyba juz wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 21:21 w TV mowili ze nie E. coli ale Yersinia znalezli w tym soczku............. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 07.03.07, 10:34 ma_wi napisała: > No i ja taki soczek piłam w niedzielę wieczorem.. i miałam dolegliwości > żołądkowo-jelitowe do wczorajszego wieczora... I w głowę zachodziłam skąd to u > mnie skoro jadłam z domownikami to samo (oprócz właśnie soczków). Teraz chyba > juz wiem:( W niedziele wieczorem, powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ciekawe. Jak byla "afera" z maka za diabla nie 06.03.07, 21:39 chcieli podac nazwy wytworcy tej maki. Teraz od razu wymieniaja nazwe soczkow. Ktos chce kogos uwalic ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mati123 Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 21:49 Chcę mój soczek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anonim79 Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 06.03.07, 22:02 Czyżby sprężynka konkurencji? Maspex działa? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pieterku SOK marchwiowy jedno dniowy !!! 06.03.07, 22:56 SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowySOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowySOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy SOK marchwiowy jedno dniowy Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tryk Gdzie wykryto bakterie?W rozlewni czy w sklepie? 07.03.07, 02:29 W całej partii soków czy tylko w jednym? We wszystkich sklepach w całej Polsce czy tylko w jednym sklepie? We wszystkich rodzajach soków? Sok jest świeży, mógł być źle przechowywany lub źle przewożony, przeterminowany. Ilu ludzi się zatruło, umarło, że news jest tak nagłaśniany? Sanepid robi kontrole raz na jakiś czas, a sok jest sprzedawany i pity codziennie i nikt nie zgłaszał zastrzeżeń? A sok był z lodówki czy z leżaka na straganie? Dziwny ten news. Ciekawe jak jutro odpowie Marwit. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwo ... 07.03.07, 11:07 a ja padlam ofiara tego soku - przezyc z tym zwiazanych nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 07.03.07, 11:45 Niedawno piłam i nic mi nie było. Pyszny soczek. Pewnie badali soczek jednodniowy po trzech dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kleju1 Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 08.03.07, 19:00 witam mam nadzieje ze sie wkoncu odczepia od marwitu jemy i pijemy ruzne syfy i co zyjemy bajcie juz spokoj..pozdrawiam kierowca kleju1 Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_mala Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 09.03.07, 12:46 kurcze, nie wiecie czy te bakterie sa grozne dla kobiet w ciazy, pilam ten soczek niemal codziennie..;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kleju1 Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 09.03.07, 20:59 witam jestem pewien na 1000%ze nic ci nie bedzie powiem wiecej jeszcze ci pomogł to wszystko zrobiła konkurecia spojrz ta firma istnieje..14,lat i jest wszystko w porzadku nie martw sie bedzie oki zycze zdrowka tobie i dzidziusiowi...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
555kk Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 09.03.07, 13:39 bzdura,to najlepszy soczek jaki piłam!!!!!A sanepidu nigdy nie ma tam,gdzie powinien byc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kleju1 Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 09.03.07, 21:02 witam juz w przyszłym tygodniu bedziemy na połce hura...hura Odpowiedz Link Zgłoś
555kk Re: Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 09.03.07, 22:00 Juz nie moge sie doczekac na powrot soczkow Marwit!!!!MniammmmmInne nie pasuja. A atera wyjdzie Wam tylko na ZDROWIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kleju1 Sanepid wstrzymał produkcję soków Marwit 15.03.07, 16:16 witajcie jutro jestem na pułce icimens i ta reszta niech sie zacznie bac nadchodze MARWIT...MARWIT Odpowiedz Link Zgłoś