leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:14 Radio Maryja- katolicki glos w twoim domu. TVN ateistyczny glos w twoim domu. Sluchaj obydwa - miej wlasna opinie Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:15 Ogladaj TV Trwam i TVN. Miej swoje wlasne poglady Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:16 Sluchaj odmiennych opinii. Miej wlasny poglad. Radio maryja i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:17 Mysl jak patriota. Miej wlasne a nie medialne poglady Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:18 gowna nas obchodza medialne rozporki. Chcemy mediow obiektywnych wobec rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:19 Polacy maja wladze jao suwerenni wyborcy w demokracji. Wladza mediow to mit Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:20 Niech zyje wolna Polska. Mysl jak Polak a nie jak media. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: J.Kaczyński..Główny klaun IV RP ! 08.03.07, 23:40 O nie, nie obrażaj kalunów. On w ogóle nie jest śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:28 Rozumiem ze kazda telewizja oprocz telewizji TRWAM Panie Premierze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 prokto.. a co na to twoja matka ? 08.03.07, 18:38 dlaczego nie?.. pytanie jak kazde... też chodzi do proktologa ? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: prokto.. a co na to twoja matka ? 08.03.07, 18:40 liberale , naćpałeś się ? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: prokto.. a co na to twoja matka ? 08.03.07, 18:44 Wchodzi pierot6 do pokoju swoich rodziców i widzi, jak się kochają. W pewnej chwili ojciec pyta się mamy: -Co chcesz pod choinkę? Chłopca, czy dziewczynkę? A pierot6 na to zdejmuje spodnie, wypina się i mówi: -A ja chcę rowerek! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 prokto.. to jednak masz uszkodzony odbyt ? 08.03.07, 18:51 po co tak ogródkami..mów smiało!..chcesz adres pomocy doraznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prokto.. a co na to twoja matka ? 08.03.07, 18:54 prokto napisała: > Wchodzi pierot6 do pokoju swoich rodziców i widzi, jak się kochają. W pewnej > chwili ojciec pyta się mamy: > -Co chcesz pod choinkę? Chłopca, czy dziewczynkę? > A pierot6 na to zdejmuje spodnie, wypina się i mówi: > -A ja chcę rowerek! Żenujący dowcip Takie opowiadają na antenie radia Marycha ? Tym bardziej Rydzyk powinien ujawnić SB'eckie pochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Platformiacka wieczorynka 08.03.07, 18:38 1.Właściciele prywatnych mediów nie mają wpływu na dobór dziennikarzy. 2.Dziennikarze nie mają pogladów politycznych i gospodarczych. Koniec dobranocki . Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek pisowski poranek - media wedlug pisu 08.03.07, 18:46 1. media maja brac morde w kubel i ruki po szwam. 2. media maja pokazywac, ze biale jest czarne, a czarne biale 3. media maja pokazywac kurdupla jako giganta, a oszusta jako uczciwego czlowieka 4. media maja pozaywac polityczna korupcje i handel stolkami jako normalny proces demokratyczny Ile jeszcze tych pisowskich bredni bedzie uchodzilo bezkarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Liberalne media 08.03.07, 18:56 Kłotnia Gazety Wyborczej i Newsweeka jako dyskurs ? Pluralizm w telewizji to alternatywa TVN-Polsat ? Wybór słuchaczy to RMF FM i Radio Zet ? Dlaczego 20-30 tu % wyborców mają być podporządkowane wszystkie media ? Liberałowie przestają być demokratami ? Oligarchia ? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Liberalne media 09.03.07, 00:42 a co, ktos ukradl caly naklad "Waszego Nocnika" z kiosku i zawiazal ci supel na kablu z TV S..przepraszam, Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 ale sprezentowanie koledze brata TVP po nocy ... 08.03.07, 18:40 ... jest OK i zupelnie nie kojarzy mi sie z czasami PRLu... Odpowiedz Link Zgłoś
phun Kaczynski glowna postac Afery Telegrafu 08.03.07, 18:50 Niech Kaczynski ujawni za czyje pieniadze i po jakich przekretach powstalo RM Odpowiedz Link Zgłoś
phun Za czyje pienidza powstal PIS ?? 08.03.07, 18:58 CIA MI5 MI6 - nie tak latwo stworzyc w PL partie kto dal im pieniadze na kampanie i dlaczego PIS jest najbogatsza partia w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Media: Premier powinien ujawnić swoje pochodzenie 08.03.07, 19:20 Jego antypolskie działania (te ciągłe rekonstrukcje rządu, wprowadzanie nieodpowiedzialnych osób do rządu) są albo dziełem niepospolitego braku intelektu, albo są zamierzone ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Media: Wszystkie ruchy liberalne 08.03.07, 19:47 Wszystkie media liberalne są dla Rydza nienormalne. Spojrzał groźnie spod moherka. Premier pozycja ratlerka. Tylko Trrwam wam prawdę powie, poukłada jakoś w głowie. Bo kaganiec na ratlerki i zawijać wam w papierki przyjdzie, gdy was liberały, libertyni, agnostycy, aferały razem z koszerną gazetką, że do szamba za klozetką spadniecie po ich kopie, Ty się lepiej słuchaj chłopie! Ja wam wszystko poukładam, ludziom na pokutę zadam. Każdy przecież umoczony, kradnie, rwie do cudzej żony. Oczywiście to nie w Pisie, to w Platformie widzi mi sie. Musisz usiąść na Platformie, jeszcze jest w za dobrej formie. Z rządem mamy siłę młota, na myszy wystarczy kota. Kuski weźmie się do Truska i zrobimy z niego Ruska. Zawsze Niemcy z Ruskim przecie robią nam układy krecie. Z wehrmachtem afera dęta dała nam dziś prezydenta, ale czegoś tu brakuje. PO nam horyzont psuje, z tej przyczyny i dlatego: w miącho, ropę, gaz, wrzucimy jego! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota z bulterierkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 i gazety również powinny podawać to przy tytule 08.03.07, 18:44 Czytelnik także powinien wiedziec kto i za jakie pieniądze robi mu pranie mózgu. Parę lat temu sam Maciej Giertych pochwalił mnie za taką propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: i gazety również powinny podawać to przy tytu 08.03.07, 18:55 tadeusz542 napisał: > Czytelnik także powinien wiedziec kto i za jakie pieniądze robi mu pranie mózgu > . > Parę lat temu sam Maciej Giertych pochwalił mnie za taką propozycję >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<,,,,,,,,,,,, Gdzieś się synu zapętał.Tu dyskutują ludzie pochodzący od małpy,a ty stworzony przez boga wlazłeś wśród hołotę i nie wstyd Ci?A chociaż masz ten organ o którym piszesz,że ci go wyprano.To chyba była szmata przez pomyłkę włożona przez boga,a może nic innego nie miał na podorędziu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 18:45 Wybaczcie mu,mały jeszcze jest.Jak podrośnie to mu przejdzie na.....? Nie wiadomo co-=-zony nie ma ani dzieci.Ot poprostu biedaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma panie premierze, gdyby Pan budził moje zaufanie, 08.03.07, 18:45 to wszystkie media świata (nie tylko L.Wałęsa) mogłyby mówić, że jest Pan "Dureń", a ja i tak bym im nie wierzył ! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Pochodzenie...aryjskie?Wg ustaw norymbeskich? 08.03.07, 18:45 Cienka sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kornett _____Jaroslaw powinien ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 18:46 Znam tylko jednego rewolucjonistę, który z szeregowca wykreował się na wodza rewolucji! Prezes nie tylko fałszuje formę śpiewając falsetem, hymn ale fałszuje co gorsze treść i tym samym historię Polski. Figurant Jar to klasyczny przykład rewolucjonisty, który nie załapał sie na historię, bo kiedy był na to czas i miejsce siedział cichutko przerażony hukiem armat i więziennych cel. Gdy prześledzić losy "tuza opozycji" na pierwszy rzut oka widać, że przerażała go atmosfera prawdziwej walki, poświęcenia i odwagi: 1. W 1968 roku nie brał udziału w proteście studentów, dziś więzionego i relegowanego z uczelni Michnika nazywa łże-elitą. 2. W 1970 nie wspierał robotników Wybrzeża, siedzącego wówczas w więzieniu Jacka Kuronia nazywa łże-elitą w ramach całej UW i UD. 3. W 1976 roku nie pomaga robotnikom Płocka, Ursusa, Radomia, pracuje w Instytucie Polityki, w tym samym roku większość inteligencji wspiera robotników między innymi Jacek Kuroń zakłada KOR z kilkoma innymi opozycjonistami. 4. W 1981 roku figurant "Jar" nie zostaje internowany ucieka do OBS Region Mazowsze i tam pracuje do 1982 roku, w tym czasie niemal cała licząca się opozycja jest internowana lub siedzi w więzieniu. Aktywność opozycyjna figuranta "Jar" skupiona jest wokół dwóch przełomowych dat, które zapadły w pamięci Polaków jako pokojowe rozmowy na temat zmiany ustroju. Pierwsza data to lata 1980/81, druga rok 1989, w obu przypadkach figurant "Jar" trzymał się kurczowo spodni Lecha Wałęsy i tylko dzięki Wałęsie wypłynął na szerokie wody. W 1980 w czasie strajku w stoczni Wałęsa uczynił z Kaczyńskich chłopców do prac porządkowych, tacy przynieś podaj, pozamiataj, poprzyglądaj się temu czy tamtemu, sprawdzaj gdzie są agenci, generalnie jakby się coś działo, to zgłaszaj do mnie lub Geremka, Kuronia, Mazowieckiego. Innymi słowy Kaczyńscy byli praktykantkami i uczyli się od Wałesy i jego doradców co to jest komunizm i jak można go zwalczyć. (...) tekst: /matka-kurka/ Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Pamietacie Studio 2 pana Waltera ? 08.03.07, 18:49 No to wiecie skad sa pieniadze na TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Pamietacie Studio 2 pana Waltera ? 08.03.07, 23:45 Tak sie składa, że pamiętam. Pamiętam również, że w siermiężnej rzeczywistości telewizji komuszej, z dwoma zaledwie progrmami, na studio2 się czekało. Lubiłam studio2, teraz lubię tvn. Dla mnie to pieniądze dobrze wydane w przeciwieństwie do tych bodajże 16,70, które moja prawa rodzina płaci co miesiąc tvp w ramach tzw. abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I księzyc ukradł ,razem z bratem kaczor jeden! 08.03.07, 18:50 Ale z tym ,,praktykantem u Wałęsy'' to przeginasz. A propos jak wygląda CV Leszka Wielkiego Balcerowicza w twoim ,,stylu''? Albo bufetowej? Porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I księzyc ukradł ,razem z bratem kaczor jede 08.03.07, 19:13 a ty znowu jak bumerang. Rano i wieczor. Ciagle to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ja ranio i wieczorem a ty .cały dzień,jak poniżej 08.03.07, 19:18 1zorro napisał: > a ty znowu jak bumerang. Rano i wieczor. Ciagle to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ja ranio i wieczorem a ty .cały dzień,jak pon 08.03.07, 19:21 jakbym byl zlosliwy to bym przyczepil sie do twojej ortografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 18:48 Liberalizm to obiektywizm tylko inaczej nazwany ? hahahahahahahhahahaaha ! poczytać trochę politologii to przerasta wasze mozliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 18:59 Ogólnie - czytać warto. Gdybyś trochę poczytał to wiedziałbyś, że liberalizm ma historię dłuższą niż politologia jako wyodrębniona nauka. Mógłbyś sięgnąć też m.in. do filozofii i historii. Ale pewnie u ciebie kiepsko z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 19:08 nie rozumiem co ma "długotrwałość" liberalizmu do jego niby wyższości nad inne poglądy ? (konserwatyzm,chadecja,myśl narodowa) Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 19:19 Zwracam tylko uwagę, że sama politologia nie da ci całej wiedzy potrzebnej do analizy poglądów, doktryn, ideologii itp. Potrzebny jest szerszy kontekst. Jeśli chcesz bazować na "trochę politologii" to sobie daruj. A jeśli chodzi o "wyższość" jednych poglądów nad innymi, to jest to dyskusja podobna do tej nt. gustu. Jako liberał uważam, że kazdy ma prawo myśleć co mu się podoba, tylko ma mi nie robić chlewu w moim otoczeniu. Mówiąc w uproszczeniu "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe". Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 19:27 czy uważasz jako liberał , że alternatywa Polsat-TVN wyczerpuje mozliwy przekrój prywatnych telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 19:40 Jako widz uważam, że Polsat-TVN nie tworzą alternatywy ponieważ do wyboru mamy jeszcze wiele innych telewizji. Na Polsacie oglądam jedynie "Co z tą Polską" (Lis mógłby się bardziej starać, bo strasznie spłyca dyskusję) od czasu do czasu filmy, na TVN ogladam tylko Fakty i "Teraz MY" (nie są lepsi od Lisa) i od czasu do czasu filmy, podobnie na kanałach TVP ogladam jedynie od czasu do czsu programy informacyjne, filmy i Teatr Telewizji - publicystyki tego programu najchetniej nie oglądam bo jest nieznośnie nudna. TW TRWAM nie ogladam bo zasypiam. Najczęściej ogladam TVN24. Najchetniej jednak czytam książki i słucham radia (Tok FM, Radio Afera, Trójka, Dwójka)Nienawidzę RMF i radia Zet. Wolałbym mieć nie tyle wiekszy, co lepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 20:14 TV Puls np. "Puls wieczoru" ? Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 08.03.07, 22:43 Jako liberał uważam że stacji nie powinno być 2, ale i 150 by nie zaszkodziło a instytucję taką jak KRRiTV należałoby przegonić i to natychmiast. A do TV TRWAM nie miałbym nic gdyby to była stacja katolicka. Ale to jest stacja sekciarska w swym działaniu, w dodatku rozbijająca więzi międzyludzkie - wszechobecna podejrzliwość i wiara w jedyną prawdę z tej telewizji członków nawet mojej rodziny sprawia, że już nie da się z nimi rozmawiać, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Liberalizm to nie pogląd jeden z wielu ! 09.03.07, 00:45 chadecja :) dobre, a to przeciez oksymoron. jak moze istniec "chrzescijanska demokracja", skoro wladza jest dana od Boga, a kosciol hierarchiczny z dozywotnimi stanowiskami obsadzanymi z wyboru we wlasnym, zamknietym gronie? zastanawiales sie nad tym? :D Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To trzeba podawac codziennie zaraz po hejnale 08.03.07, 18:51 z wiezy mariackiej i w kazdym glownym wydaniu wiadomosci. Trzeba tylko uzgodnic, czy chodzi o pochodzenie spoleczne, czy rasowe. Ale ten gosciu ma odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Liberalizm..To brzmi dumnie!..Jestem liberałem.. 08.03.07, 18:54 Kaczyńscy i ich poplecznicy to bolszewicka HOŁOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Liberalizm..To brzmi dumnie!..Jestem liberał 08.03.07, 19:01 synku z bolszewikami to liberałowie są w koalicji w warszawie i bolszewicy popierają twoją HGW - żywą reklamę Bilobilu ! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 18:53 Świetny pomysł. Chętnie dowiem się o pochodzeniu TV Trwam:) A może tej telewizji to nie będzie dotyczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Brat durnia walnął głupotę roku 08.03.07, 18:56 Ale czego się można spodziewać po bożyszcze mocheru? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Semka, Urbański to agenci McDonalda. 08.03.07, 19:05 Tego nie trzeba sprawdzać w IPN to widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Dwa Wieśmacki;-) Jak w zamówieniu dworcowym 08.03.07, 19:09 A co przypominają obok siebie Urbański-Michalski-Semka? Albo Kaczyński-Dorn- Kaczyński? Nie chodzi o hotdoga. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dwa Wieśmacki;-) Jak w zamówieniu dworcowym 08.03.07, 19:11 plendz napisał: > A co przypominają obok siebie Urbański-Michalski-Semka? Albo Kaczyński-Dorn- > Kaczyński? Nie chodzi o hotdoga. Myślisz że oni tego .... no wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Dwa Wieśmacki;-) Jak w zamówieniu dworcowym 08.03.07, 19:20 tw_wielgus napisał: > Myślisz że oni tego .... no wiesz. aCHa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek nasi "starsi" bracia mówią cos o siódmym... 08.03.07, 19:07 i cóż Pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
turpentine Telewizje pochodzą od małpy. 08.03.07, 19:09 Ale co na to oba Giertychy ? Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis wiadomo, ze wiekszosc w rekach globalnej mafii- 08.03.07, 20:01 -finansjery i jej sluzy Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 To juz jest paranoja maniakalna. 08.03.07, 19:10 Slyszalem jego wypowiedz i uwazam, ze tego czlowieka powinno sie odizolowac od zdrowego spoleczenstwa bo taka choroba moze wywolac epidemie. Jestem tylko zwyklym robolem z "ukladu" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A spodnie trzeba bedzie tez zdejmowac? No bo zeby 08.03.07, 19:12 udowodnic swoje czysto-aryjsko-polskie korzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Donald spokojny ...dziadek się wreszcie przydał! 08.03.07, 19:15 1zorro napisał: > udowodnic swoje czysto-aryjsko-polskie korzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Donald spokojny ...dziadek się wreszcie przyd 08.03.07, 19:17 amanasunta53 napisała: > 1zorro napisał: > > > udowodnic swoje czysto-aryjsko-polskie korzenie.... Ale prezio może się obawiać. Carski dziadek a może rosyjski Żyd Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Donald spokojny ...dziadek się wreszcie przyd 08.03.07, 19:20 tw_wielgus napisał: Żyd carskim urzędnikiem?To może u cara Putina,bo u Romanowych,szczególnie tych dwu ostatnich ...niemożliwe. > amanasunta53 napisała: > > > 1zorro napisał: > > > > > udowodnic swoje czysto-aryjsko-polskie korzenie.... > > > Ale prezio może się obawiać. Carski dziadek a może rosyjski Żyd Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Tylko się panie Boże nie pomyl i nie walnij ... 08.03.07, 19:13 w kuperki kacze naszego umiłowanego przywódcy Donalda i bufetowej jego. rom48 napisał: > Slyszalem jego wypowiedz i uwazam, ze tego czlowieka powinno sie odizolowac od > zdrowego spoleczenstwa bo taka choroba moze wywolac epidemie. Jestem tylko zwyk > lym robolem z "ukladu" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tylko się panie Boże nie pomyl i nie walnij . 08.03.07, 19:21 amanasunta53 napisała: (...) Bóg jest ( podobno) miłością wieć nikogo walić nie będzie. Ale Twój Bóg, toruński Bóg jest przepełniony nienawiścią i na niego trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Tylko się panie Boże nie pomyl i nie walnij . 08.03.07, 19:23 tw_wielgus napisał: > amanasunta53 napisała: > (...) > Bóg jest ( podobno) miłością wieć nikogo walić nie będzie. > Ale Twój Bóg, toruński Bóg jest przepełniony nienawiścią i na niego trzeba > uważać. Ciebie z Toruniem tez wiele łączy bo ...pierniczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tylko się panie Boże nie pomyl i nie walnij . 08.03.07, 19:26 amanasunta53 napisała: > tw_wielgus napisał: > > > amanasunta53 napisała: > > (...) > > Bóg jest ( podobno) miłością wieć nikogo walić nie będzie. > > Ale Twój Bóg, toruński Bóg jest przepełniony nienawiścią i na niego trzeb > a > > uważać. > Ciebie z Toruniem tez wiele łączy bo ...pierniczysz. Doprawdy ? A Ty taka zagniewana że uwłaczają Twojemu idolowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Re: To juz jest paranoja maniakalna. 08.03.07, 19:14 Ale kto się zdobędzie na odwagę, zeby powiedzieć: "król jest nagi". Jak długo można znosić takich idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To juz jest paranoja maniakalna. 08.03.07, 19:16 niestety, musimy jeszcze z kurduplami te pare lat wytrzymac. Mamy podobno demokracje. No bo gdyby nie ona to.... ech, zamarzylo mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 19:15 A politycy PRZED WYBORAMI powinni uzyskac swiadectwo poczytalnosci - wtedy pisdzielce i przystawki napewno wyladowaly by w psychiatryku zamiast w sejmie (oj te przepelnione szpitale!) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 19:17 a tam by im Religa dokonal w ramach pracy rzadowj transplantacji. Mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus PIS to partia założona przez agenta NKWD Rydzyka 08.03.07, 19:19 no i niech udowodnią że tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś