Dodaj do ulubionych

Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal...

• premier_hiacynt_wielki Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posrany 17.03.07, 14:05
      kraj>???

Taki Orzechowski? Kim ta menda jest? Co osiagnal w zyciu? Takich ludzi winno
      sie izolowac od reszty bo sa chorzy
      • util Re: Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posra 17.03.07, 14:30
        premier_hiacynt_wielki napisał:

> Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posrany kraj???

Kraj mamy jakich wiele - wcale nie jest posrany bardziej od innych.
        Skandalicznie posrana jest za to koalicja - przestępcy, antysemici, gwałciciele, coorviarze, mitomani, neofaszyści, homofobi, szaleńcy, szalikowcy...

Kogoś opuściłem?
        • c.rayback Re: Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posra 18.03.07, 21:30
          Otoz to.
    • misza36 Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:06
      niech ten debil z faszystowskiej partyjski zamknie wreszcie morde a komuch to
      zakladal lpr niejaki maciej g. jawny wspolpracownik jaruzela w stanie wojennym
      komuchy i faszysci z lpr spiepszac dziady
    • tw_wielgus MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:06
      międzynarodowych powiązaniach.
      Na jej czele stoją dwaj masoni z bandyckiej organizacji opisanej w kodzie
      Leonarda da Vinci.
      • sw.patryk Re: MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:17
        Dobry Boze! Skad sie biora tacy idioci , jak ten palant Orzechowski?!
        Wiekszego debila dawno nie widzialem. Wroze mu wysoki upadek. Na szczescie nie
        posiedzi na tym stolku dlugo , a potem bedzie mial miejsce nalezne. biedne te
        nasze dzieci polskie , ze taka ekipa kretynow znalazla sie u tsreu rzadow .
        Dzieki Bogu , ze jest ZNP , organizacja o chlubnej ,przedwojennej karcie i
        marnych papierach z czasow komunizmu, ale wtedy tak bylo , jak bylo.
        • mayday100 Re: MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:27
          Wejdź na Aspekt Polski - zobaczysz czym się on zajmuje i jakich ma "przyjaciół"
          www.aspektpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=49
    • pies_na_lewizne a dlaczego nie nauczyciele? 17.03.07, 14:14
      Nie tylko kandydaci na dyrektorow szkol powinni sie odciac od komunizmu, to
      samo powinno byc wymagane od nauczycieli. Nie mozna pozwolic zeby osoby ktore
      sluzyly komnunie z calych sil teraz ciagle uczyly polskie dzieci.

Albo sie odetna od komuszej przeszlosci, albo fora ze szkol.
    • dzakarta Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:16
      Dlaczego nikt z posłów i organizacji społeczno-politycznych nie wnioskuje o
      postawienie takiego Orzechowskiego czy Giertycha przed sądem lub trybunałem?
      Przeciez takie publiczne spotwarzanie ludzi jest niemoralne, nieprawdziwe i
      karalne!
      Jak długo tych dwóch facetów będzie szczuć społeczeństwo i młodzież?
      • mayday100 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:29
        Bo tchórzy jest więcej, niż tego sobie życzymy!
    • misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:18
      wieksozsc tych co uczyla w komunie jest na emryturze albo wkrotce odejdzie ,
      jakos sie uczyliscie w komunie i wychowali was na patriotow , moze pan
      orzechowski zajl by sie zalozycielem lpr komuchem maciejem
      • mayday100 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:31
        Jak możesz tak mówić o jego przyjaciołach?:
        www.aspektpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=49
    • dakula Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:24
      W stanie wojennym nauczyciele musieli stawać przed komisją weryfikacyjną, w IV
      Rzeczpospolitej kolejna weryfikacja.Panie Orzechowski, nie wstyd waści.
    • asjabc Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:29
      Nie sądziłam, że to możliwe, ale on jest głupszy i bardziej oszołomiasty od
      Wierzejskiego....
    • kiminohikari panie orzechowski, jestes pan przestepca!!! 17.03.07, 14:30

cytat :
      "Chodzi o to, żeby kandydat na dyrektora powiedział publicznie, że nie ma nic wspólnego z organizacją, która jest w Polsce nielegalna i przestępcza."

jestes pan juz jakis czas na stolku. jesli znp to organizacja nielegalna
      i przestepcza, to czemu nie udales sie pan do swojego kolegi o nazwisku
      ziobro i nie poinformowales go o tym fakcie?

jak to raczyl ujac pana kolega partyjny : szambo nie jest obrazliwym slowem.
      pozwole sobie powiedziec (biorac pod uwage pana wypowiedz o znp i brak
      jakiejkolwiek akcji z pana strony w tym temacie), ze ministerstwo, ktorym
      pan zarzadzasz to szambo.
    • grek.grek Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:31
      Orzechowski,ciebie to tylko w pysk lać i patrzeć czy równo puchnie... wszelka dyskusja z tym zakutym,wszechpolskim łbem jest bez sensu...
    • piotrwit55 Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:32
      Mamy wiceministra polglowka. Ale nie ma co sie dziwic skoro jeszcze wiekszym
      polglowkiem jest jego szef.
      • asjabc Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:36
        Bo co dwie głowy to nie jedna................
        :D:D:D:D:D
        • turingam Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 20:50
          Niestety, mimo, że matura z matematyki będzie obowiązkowa, nie zmieni to jednego faktu: DWA PÓŁGŁÓWKI NIE SUMUJĄ SIĘ W JEDNĄROZUMNĄ GŁOWĘ. ;-))))
      • lehoo Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 18.03.07, 17:49
        Giertych, Orzechowski... Jeśli złożymy razem dwa półdupki to otrzymamy całą dupę. Powyższe stwierdzenie nie dotyczy półgłówków.
    • jasiek.pl Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:33
      "Bałem sie zawsze nie nabitych karabinów. Rozbijano nimi głowy"
    • kabu12 Orzechowski- stalinowski ! 17.03.07, 14:40
      Ze stalinowskiej spuścizny powstał taki "mądry" Orzechowski !
      • sterridder Re: Orzechowski- stalinowski ! 17.03.07, 14:44
        "godny" kontynuator dzieła Trofima Łysenki buahaha :]
    • nick1111 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:41
      util napisał:

> Moron.
      > Konstytucji się nie zna, prawda?
      > Może w dupę pocałowac dyrektorów.

Konstytucje się zmieni.
    • nauczyciel33 Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 14:44
      a nie za szkoły. W szkołach nauczyciele nie wspołpracowali, bo nie było
      marchewki takiej jak na uczelniach w postaci:
      - atrakcyjnych grantów
      - tytułów doktorskich
      - wyjazdów zagranicznych.

To naukowcy wozili się po całym świecie.

Nauczyciel mógl sobie pojechac z klasa najwyżej spływem Dunajcem, do Warszawy
      albo na Trzy Korony.

Nauczyciele siedzieli na tyłkach za bieda-pieniądze.Nie mieli po co kablować.

Dyrektorzy szkół tak, bo oni mieli powód, zwykli nauczyciele nie.Dyrektorów
      piastujących stołki od 20 lat należałoby dokładnie sprawdzić.

• opt Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 15:06
        Nauczyciele - mężczyżni nie donosili,bo poprostu uciekali z zawodu do milicji i
        innych służb,by wyżywić rodzinę i w miarę godnie żyć.Inni nauczyciele,którym
        powierzono funkcje kierownicze te nie donosili,bo trudno sobie wyobrazić
        zaprzedanie się za 200,400 czy 600zł dodatku funkcyjnego-mówię o
        najmroczniejszym okresie PRL-u ,bo rzeczywiście w okresie ostatnich 20 lat ,a
        szczególnie od dojscia do władzy ugrupowań postsolidarnościowych wynagrodzenia
        dyrektorów w każdej formie wzrosły znacznie i to nie zawsze w sposób
        uzasadniony- po kilku dniach pracy przyznanie znaczącego dodatku motywacyjnego
        jest tego przykładem.Nauczyciel czasem na dodatek o niższej skali dochodził
        najczęściej wieloletnią pracą.
        • misza36 Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 16:15
          nauczyciel zawsze byl pomiatany w tej chamskiej polsce nie wazne czy w prl czy
          w 4 rp w prl pracownik prl zarabial wiecej a teraz tez dostaje prawie takie
          same zasilki i jeszcze jakis debil wyzywa ich od zdrajcow
      • asjabc Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 15:31
        Odpowiadasz na :

nauczyciel33 napisała:

> a nie za szkoły. W szkołach nauczyciele nie wspołpracowali, bo nie było
        > marchewki takiej jak na uczelniach w postaci:
        > - atrakcyjnych grantów
        > - tytułów doktorskich
        > - wyjazdów zagranicznych.
        >
        > To naukowcy wozili się po całym świecie.
        >
        > Nauczyciel mógl sobie pojechac z klasa najwyżej spływem Dunajcem, do Warszawy
        > albo na Trzy Korony.
        >
        > Nauczyciele siedzieli na tyłkach za bieda-pieniądze.Nie mieli po co kablować.
        >
        > Dyrektorzy szkół tak, bo oni mieli powód, zwykli nauczyciele nie.Dyrektorów
        > piastujących stołki od 20 lat należałoby dokładnie sprawdzić.
        >

Nie wiem, od czego zacząć sprostowanie:P
        po pierwsze to nie ten minister, po drugie i tak obowiązek lustracyjny obejmuje
        dyrektorów szkół, a na wyzszych uczelniach niemalże wszystkich starszych
        pracowników, po trzecie nie ma tytułu doktorskiego, tylko profesorski.....
        I w końcu nie wiem, czy doktorat to marchewka....
        Nie wszyscy naukowscy wozili sie po świecie, nie wszystkim dawano paszporty, a
        nawet jeśli dawano nie oznacza to, że współpracowali i kablowali...często
        zastanawiali sie jak tu zapedzić w kozi róg nadgorliwców od paszportu.
        I to właśnie ci dyrektorzy sa lustrowani, więc o co tak tu walczysz.....
        • nauczyciel33 Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 20:13
          asjabc napisała:
          > Nie wiem, od czego zacząć sprostowanie:P
          > po trzecie nie ma tytułu doktorskiego, tylko profesorski.....

Skoro tak bardzo zalezy ci na poprawianiu w internecie innych,naucz się sama
          wyrażać poprawnie.

Skąd wzięłaś przymiotnik "naukowscy" ? Historia języka polskiego nie zna czegoś
          takiego,gratulacje.

asjabc napisała:
          > Nie wszyscy naukowscy wozili sie po świecie

• misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:51
      zalosny faszystowski debil obraza pol miliona nauczycieli jakos wieksza czesc
      spoleczenstwa odebrala wyksztalcenie w prl i nie sa komunistami
    • dzakarta Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:05
      Dwóch ponurych facetów rozwala polska edukację, a 40 mln Polaków bezradnie się
      przygląda?
      • pies_na_prawizne Re: Orzechowski: morde w kubel 17.03.07, 15:08
        Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej do czegos
        doszli to znaczy ze nie byla taka zla macocha, byla matka przez duze « M »
        Po « wyksztalciuchach » »malpach w czerwonym » »dziadkach z wermachtu » czy
        HOLOCIE teraz sami, lub za pomoca lizusow z koalicji jezdza po Polakach, a
        Orzechowski po nauczycielach jak po » burych sukach .
        Ale ta Liga Przegnilych Rozumow, ci dwaj zlodzieje Ksiezyca, czy SOrbona
        analfabetow i Kryminalistow jest skazana na zycie wsrod tych ,ktorymi gardza i
        ktorych maja za nic , a ktorzy juz niedlugo odplaca im tym samym

LPR,SO,PiS i Radio Maryja dzialaja jako silne srodki nasenne, prze uzyciem
        skonsultuj matke, ojca i twoje sumienie, one sa twoim najlepszym doradca
        farmaceutycznym
        • irenuk1 Re: Orzechowski: morde w kubel 17.03.07, 17:40
          Nie Sorbona, uchowaj boże. Jeśli już, to Sodoma.
          • tepetoja kto to jest ten cały orzechowski? skąd sie urwał?. 17.03.07, 17:57
      • grek.grek Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 15:10
        Jarosław Kaczyński może położyć temu kres choćby dziś ... Ale widać polityczny interes jest dla niego ważniejszy niż dobro kraju,społeczeństwa i narodu.

To JK jest winien i basta.
      • demokrata10 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 15:10
        dzakarta napisał:

> Dwóch ponurych facetów rozwala polska edukację, a 40 mln Polaków bezradnie
        się
        > przygląda?

Przecież to jest demokracja.
    • tsuranni ten człowiek jest głupszy niż ustawa przewiduje 17.03.07, 15:13
      jak to możliwe, by w socjalizmie, w którym jakość kształcenia była o niebo
      większa niż obecnie, wykształcono takiego nieudacznika?????? To jakiś paradoks.
      I ten debil chce mi dzieci wychowywać?
    • slavik222 ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 15:15
      ZNP,komunistyczna przybudówka SLD: Hun-wej-biuni i janczrzy stanu wojennego,
      Czy wiecie co to znaczy Tradycja? Bóg,Honor i Ojczyzna?
      Co znaczy dobro a co zło?
      Wychowujecie pokolenia niewolników bez honoru i ambicji...
      Nie macie moralnego prawa pouczać ludzi,którzy oparli sie chorej,zniewalającej,
      komunistycznej doktrynie.
      • pies_na_prawizne Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 15:18

.Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej do czegos
        doszli to znaczy ze nie byla taka zla macocha, byla matka przez duze « M »
        Po « wyksztalciuchach » »malpach w czerwonym » »dziadkach z wermachtu » czy
        HOLOCIE teraz sami, lub za pomoca lizusow z koalicji jezdza po Polakach, a
        Orzechowski po nauczycielach jak po » burych sukach .
        Ale ta Liga Przegnilych Rozumow, ci dwaj zlodzieje Ksiezyca, czy SOrbona
        analfabetow i Kryminalistow jest skazana na zycie wsrod tych ,ktorymi gardza i
        ktorych maja za nic , a ktorzy juz niedlugo odplaca im tym samym

LPR,SO,PiS i Radio Maryja dzialaja jako silne srodki nasenne, prze uzyciem
        skonsultuj matke, ojca i twoje sumienie, one sa twoim najlepszym doradca
        farmaceutycznym

• slavik222 Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 19:43
          pies_na_prawizne napisał:

>
          >
          > .Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej
          > do czegos ....
          KACZYŃSCY MIELI SZCZĘŚCIE DO WSPANIAŁYCH RODZICÓW.Im komunistyczne szkoły nie
          były do niczego Towarzyszu Psie na Powrozie do niczego potrzebne.
          Teraz poprzeczka wisi wysoko i nie każdy doskoczy
          • mnietowisi Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 19:49
            slavik222 napisał:

> KACZYŃSCY MIELI SZCZĘŚCIE DO WSPANIAŁYCH RODZICÓW.

Jesteś przekonany co do wspaniałości tatusia?
    • michalparadowski Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:19
      A to ci durnia mamy za ministra. W kretyniźmie przegonił Gierycha!
    • kornett ********* Orzechowski do psychiatry!!! 17.03.07, 15:54
      Żal mi was wszystkich, którzy popieracie pacanów w rodzaju faszysty
      Orzechowskiego i nacjonalisty Giertycha.
      Trzeba było zobaczyć te tłumy zmarzniętych, zmokniętych ludzi (nauczycieli),
      którzy przyjechali do Warszawy żeby pokazać, iż nie zgadzają się z idiotyczną
      dyktatura moralną LPR. A jedyne, co zobaczyli (a racze nie zobaczyli) to TCHÓRZY
      z MEN ukrytych za szczelnym kordonem uzbrojonych po zeby policjantów.
      Szli z nami nauczyciele nauczający w wojennym podziemiu, szli internowani w
      stanie wojennym, szli normalni nauczyciele... ktorzy chcą po prostu uczyć i nie
      byc traktowani jak bydło!

Wstyd mi za wasze komentarze, wstyd i żal...
    • mamgotamgo Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:55
      W SB pracowali bardzo gorliwie byli klerycy. Widzę, że w pewnych strukturach to
      nagminne. Tylko czasy się zmieniły.
    • wesoly_siewca_pesymizmu by onet.pl ;) 17.03.07, 15:58
      Oczekuję od ministra edukacji aby określił również zasady zatrudniania
      dyrektorów w oparciu o jasne deklaracje, czy dany kandydat nie jest masonem,
      cyklistą albo co gorsza liberałem.

Na koniec mam również pytanie do Pana ministra:

Drogi Panie Pośle,
      ostatnio słyszałem w którymś z Pana licznych wywiadów, że dla
      Pana, praktykującego katolika, homoseksualizm jest odrazą, tak jak jest to
      napisane w 3 Ks. Mojżeszowej 18:22 i nie można tego ominąć. Dziękuję za
      wszystko, co Pan robi, by edukować ludzi w zakresie Prawa Boskiego. Dużo się
      dowiedziałem, słuchając Pana wypowiedzi, i staram się podzielić tą wiedzą z jak
      największą liczbą ludzi. Gdy ktoś usiłuje bronić homoseksualistów na
      przykład, przypominam mu po prostu, że 3 Ks. Moj. 18:22 mówi jasno, że jest to
      obrzydliwość. Koniec rozmowy. Mimo tego potrzebuję Pana pomocy odnośnie kilku
      specyficznych praw, by móc je wdrażać w czyn.

1. Gdy spalam byka na ołtarzu ofiarnym, wiem, że to powoduje woń, która jest
      Bogu przyjemna (3 Ks. Moj. 19). Problem jest z moimi sąsiadami. Mówią, że dla
      nich zapach ten nie jest przyjemny. Czy mam ich ignorować?

2. Chciałbym sprzedać swoją córkę jako niewolnicę, za karę, jak to
      opisuje 2 Ks.Moj. 21:7. W tych czasach, jaka byłaby, według Pana, najlepsza cena?

3. Wiem, że nie powinienem mieć kontaktu z kobietą podczas jej
      nieczystości miesięcznej (3 Ks. Moj. 15:19-24). Problem jest, jak się tego
      dowiedzieć? Usiłowałem zapytać, ale one często były obrażone moim pytaniem.

4. Moja żona po wielu latach straciła upodobanie w moich oczach.
      Znienawidziłem ją, gdyż odkryłem w niej odrażającą cechę, gadulstwo. Wypisałem
      jej list rozwodowy (5 Ks. Moj. 24) i chcę ją odprawić, tylko nie wiem, jak go
      jej wręczyć. Osobiście, czy przez policję?

5. Mam jednego sąsiada, który uparcie chce pracować w dzień szabatu. W 2 Ks.Moj.
      35:2 jest jasno powiedziane, że ma być skazany na śmierć. Czy moralnie jestem
      zobowiązany, by go zabić sam?

6. Jeden z moich przyjaciół twierdzi, że nawet jeżeli jedzenie owoców morza jest
      obrzydliwością (3 Ks. Moj. 11:10), to mimo wszystko jest mniej gorsze od
      homoseksualizmu. Nie zgadzam się. Czy może Pan osądzić?

7. W 3 Ks. Moj. 21:20 jest powiedziane, że nie mogę się zbliżać do
      ołtarza Boga, jeżeli mam problem ze wzrokiem. Muszę zdradzić, że noszę okulary
      do czytania. Czy muszę mieć wzrok 20/20 lub czy można negocjować?

8. Większość moich przyjaciół obcina sobie włosy, również w tzw. kołka, mimo że
      jest to jasno zabronione 3 Ks. Moj. 19:27. Jak oni maja umrzeć?

9. Wiem, że wg 3 Ks. Moj. 11:6-8, jeżeli dotknę skóry martwego wieprza, staję
      się nieczysty. Ale czy mogę nadal grać w piłkę nożna, jeżeli będę nosił rękawice?

10. Mój wujek nie respektuje 3 Ks. Moj. 19:19, ponieważ sieje dwie różne rośliny
      na tym samym polu. Jego żona zresztą również, ponieważ nosi ubrania z dwóch
      różnych materiałów (mieszaninę bawełny i poliestru). Ma również zwyczaj
      przeklinania. Czy naprawdę muszę zebrać całe miasto, by ich kamienować (3 Ks.
      Moj. 24:10-16). Czy nie moglibyśmy ich po prostu spalić żywcem podczas
      prywatnego zebrania rodzinnego, jak to zrobiliśmy dla tych,
      którzy sypiają z ich rodziną? (3 Ks.Moj. 20:14).

Wiem, że wnikliwie Pan przestudiował te tematy, i jestem pewien, że mi Pan
      pomoże. Dziękuję Panu jeszcze raz, za przypominanie nam, że słowa Boże są
      wieczne niezmienne. "
      • util Nice :] 17.03.07, 16:15
        I niech Orzechowski już więcej nie poucza mnie zapisami z książki,
        którą on uważa za świętą. I którą pisało kilkudziesiąt osób przez kilka wieków,
        a nadal pozostaje pełna sprzeczności. Znam bardziej życiowe pozycje.
    • ar.co Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 16:01
      Im dłużej słucham Orzechowskiego, tym bardziej utwierdzam się w spiskowej
      teorii dziejów: on został celowo umieszczony na stanowisku wiceministra. W ten
      sposób nawet najgłupszy i najbardziej dotknięty paranoją spośród pozostałych
      członków rządu wygląda jak zrównoważony intelektualista, a najbardziej obłąkane
      teorie premiera i wicepremierów wydają się bardzo rozsądnymi kompromisami.
      • turtlezzz Wierzę ci. Chcę ci wierzyć. 17.03.07, 16:15
        Chcę wierzyć, że Orzechowski to nadworny błazen, a nie istotna politycznie figura.

Z drugiej jednak strony - czy w demokracji to nie błazny obejmują trony ? Ale, choć wokół marmury - dzięki Bogu - trony są z tektury...
    • misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 16:04
      coz mamy w rzadzie ludzi chorych psychicznie chyba po raz w pierwszy w historii
      mielismy ludzi glupich juz zlodzieji roznych ale czubkow jescze nie no to teraz
      mamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka