premier_hiacynt_wielki Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posrany 17.03.07, 14:05 kraj>??? Taki Orzechowski? Kim ta menda jest? Co osiagnal w zyciu? Takich ludzi winno sie izolowac od reszty bo sa chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posra 17.03.07, 14:30 premier_hiacynt_wielki napisał: > Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posrany kraj??? Kraj mamy jakich wiele - wcale nie jest posrany bardziej od innych. Skandalicznie posrana jest za to koalicja - przestępcy, antysemici, gwałciciele, coorviarze, mitomani, neofaszyści, homofobi, szaleńcy, szalikowcy... Kogoś opuściłem? Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Ile jeszcze te ku*** beda osmieszac ten posra 18.03.07, 21:30 Otoz to. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:06 niech ten debil z faszystowskiej partyjski zamknie wreszcie morde a komuch to zakladal lpr niejaki maciej g. jawny wspolpracownik jaruzela w stanie wojennym komuchy i faszysci z lpr spiepszac dziady Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:06 międzynarodowych powiązaniach. Na jej czele stoją dwaj masoni z bandyckiej organizacji opisanej w kodzie Leonarda da Vinci. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:17 Dobry Boze! Skad sie biora tacy idioci , jak ten palant Orzechowski?! Wiekszego debila dawno nie widzialem. Wroze mu wysoki upadek. Na szczescie nie posiedzi na tym stolku dlugo , a potem bedzie mial miejsce nalezne. biedne te nasze dzieci polskie , ze taka ekipa kretynow znalazla sie u tsreu rzadow . Dzieki Bogu , ze jest ZNP , organizacja o chlubnej ,przedwojennej karcie i marnych papierach z czasow komunizmu, ale wtedy tak bylo , jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: MEN to organizacja przestępcza o podejrzanych 17.03.07, 14:27 Wejdź na Aspekt Polski - zobaczysz czym się on zajmuje i jakich ma "przyjaciół" www.aspektpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=49 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne a dlaczego nie nauczyciele? 17.03.07, 14:14 Nie tylko kandydaci na dyrektorow szkol powinni sie odciac od komunizmu, to samo powinno byc wymagane od nauczycieli. Nie mozna pozwolic zeby osoby ktore sluzyly komnunie z calych sil teraz ciagle uczyly polskie dzieci. Albo sie odetna od komuszej przeszlosci, albo fora ze szkol. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:16 Dlaczego nikt z posłów i organizacji społeczno-politycznych nie wnioskuje o postawienie takiego Orzechowskiego czy Giertycha przed sądem lub trybunałem? Przeciez takie publiczne spotwarzanie ludzi jest niemoralne, nieprawdziwe i karalne! Jak długo tych dwóch facetów będzie szczuć społeczeństwo i młodzież? Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:29 Bo tchórzy jest więcej, niż tego sobie życzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:18 wieksozsc tych co uczyla w komunie jest na emryturze albo wkrotce odejdzie , jakos sie uczyliscie w komunie i wychowali was na patriotow , moze pan orzechowski zajl by sie zalozycielem lpr komuchem maciejem Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:31 Jak możesz tak mówić o jego przyjaciołach?: www.aspektpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=49 Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:24 W stanie wojennym nauczyciele musieli stawać przed komisją weryfikacyjną, w IV Rzeczpospolitej kolejna weryfikacja.Panie Orzechowski, nie wstyd waści. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:29 Nie sądziłam, że to możliwe, ale on jest głupszy i bardziej oszołomiasty od Wierzejskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari panie orzechowski, jestes pan przestepca!!! 17.03.07, 14:30 cytat : "Chodzi o to, żeby kandydat na dyrektora powiedział publicznie, że nie ma nic wspólnego z organizacją, która jest w Polsce nielegalna i przestępcza." jestes pan juz jakis czas na stolku. jesli znp to organizacja nielegalna i przestepcza, to czemu nie udales sie pan do swojego kolegi o nazwisku ziobro i nie poinformowales go o tym fakcie? jak to raczyl ujac pana kolega partyjny : szambo nie jest obrazliwym slowem. pozwole sobie powiedziec (biorac pod uwage pana wypowiedz o znp i brak jakiejkolwiek akcji z pana strony w tym temacie), ze ministerstwo, ktorym pan zarzadzasz to szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:31 Orzechowski,ciebie to tylko w pysk lać i patrzeć czy równo puchnie... wszelka dyskusja z tym zakutym,wszechpolskim łbem jest bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:32 Mamy wiceministra polglowka. Ale nie ma co sie dziwic skoro jeszcze wiekszym polglowkiem jest jego szef. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:36 Bo co dwie głowy to nie jedna................ :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 20:50 Niestety, mimo, że matura z matematyki będzie obowiązkowa, nie zmieni to jednego faktu: DWA PÓŁGŁÓWKI NIE SUMUJĄ SIĘ W JEDNĄROZUMNĄ GŁOWĘ. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 18.03.07, 17:49 Giertych, Orzechowski... Jeśli złożymy razem dwa półdupki to otrzymamy całą dupę. Powyższe stwierdzenie nie dotyczy półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 14:33 "Bałem sie zawsze nie nabitych karabinów. Rozbijano nimi głowy" Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Orzechowski- stalinowski ! 17.03.07, 14:40 Ze stalinowskiej spuścizny powstał taki "mądry" Orzechowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
sterridder Re: Orzechowski- stalinowski ! 17.03.07, 14:44 "godny" kontynuator dzieła Trofima Łysenki buahaha :] Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:41 util napisał: > Moron. > Konstytucji się nie zna, prawda? > Może w dupę pocałowac dyrektorów. Konstytucje się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel33 Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 14:44 a nie za szkoły. W szkołach nauczyciele nie wspołpracowali, bo nie było marchewki takiej jak na uczelniach w postaci: - atrakcyjnych grantów - tytułów doktorskich - wyjazdów zagranicznych. To naukowcy wozili się po całym świecie. Nauczyciel mógl sobie pojechac z klasa najwyżej spływem Dunajcem, do Warszawy albo na Trzy Korony. Nauczyciele siedzieli na tyłkach za bieda-pieniądze.Nie mieli po co kablować. Dyrektorzy szkół tak, bo oni mieli powód, zwykli nauczyciele nie.Dyrektorów piastujących stołki od 20 lat należałoby dokładnie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 15:06 Nauczyciele - mężczyżni nie donosili,bo poprostu uciekali z zawodu do milicji i innych służb,by wyżywić rodzinę i w miarę godnie żyć.Inni nauczyciele,którym powierzono funkcje kierownicze te nie donosili,bo trudno sobie wyobrazić zaprzedanie się za 200,400 czy 600zł dodatku funkcyjnego-mówię o najmroczniejszym okresie PRL-u ,bo rzeczywiście w okresie ostatnich 20 lat ,a szczególnie od dojscia do władzy ugrupowań postsolidarnościowych wynagrodzenia dyrektorów w każdej formie wzrosły znacznie i to nie zawsze w sposób uzasadniony- po kilku dniach pracy przyznanie znaczącego dodatku motywacyjnego jest tego przykładem.Nauczyciel czasem na dodatek o niższej skali dochodził najczęściej wieloletnią pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 16:15 nauczyciel zawsze byl pomiatany w tej chamskiej polsce nie wazne czy w prl czy w 4 rp w prl pracownik prl zarabial wiecej a teraz tez dostaje prawie takie same zasilki i jeszcze jakis debil wyzywa ich od zdrajcow Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 15:31 Odpowiadasz na : nauczyciel33 napisała: > a nie za szkoły. W szkołach nauczyciele nie wspołpracowali, bo nie było > marchewki takiej jak na uczelniach w postaci: > - atrakcyjnych grantów > - tytułów doktorskich > - wyjazdów zagranicznych. > > To naukowcy wozili się po całym świecie. > > Nauczyciel mógl sobie pojechac z klasa najwyżej spływem Dunajcem, do Warszawy > albo na Trzy Korony. > > Nauczyciele siedzieli na tyłkach za bieda-pieniądze.Nie mieli po co kablować. > > Dyrektorzy szkół tak, bo oni mieli powód, zwykli nauczyciele nie.Dyrektorów > piastujących stołki od 20 lat należałoby dokładnie sprawdzić. > Nie wiem, od czego zacząć sprostowanie:P po pierwsze to nie ten minister, po drugie i tak obowiązek lustracyjny obejmuje dyrektorów szkół, a na wyzszych uczelniach niemalże wszystkich starszych pracowników, po trzecie nie ma tytułu doktorskiego, tylko profesorski..... I w końcu nie wiem, czy doktorat to marchewka.... Nie wszyscy naukowscy wozili sie po świecie, nie wszystkim dawano paszporty, a nawet jeśli dawano nie oznacza to, że współpracowali i kablowali...często zastanawiali sie jak tu zapedzić w kozi róg nadgorliwców od paszportu. I to właśnie ci dyrektorzy sa lustrowani, więc o co tak tu walczysz..... Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel33 Re: Niech się zabierze za wyższe uczelnie, 17.03.07, 20:13 asjabc napisała: > Nie wiem, od czego zacząć sprostowanie:P > po trzecie nie ma tytułu doktorskiego, tylko profesorski..... Skoro tak bardzo zalezy ci na poprawianiu w internecie innych,naucz się sama wyrażać poprawnie. Skąd wzięłaś przymiotnik "naukowscy" ? Historia języka polskiego nie zna czegoś takiego,gratulacje. asjabc napisała: > Nie wszyscy naukowscy wozili sie po świecie Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 14:51 zalosny faszystowski debil obraza pol miliona nauczycieli jakos wieksza czesc spoleczenstwa odebrala wyksztalcenie w prl i nie sa komunistami Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:05 Dwóch ponurych facetów rozwala polska edukację, a 40 mln Polaków bezradnie się przygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Orzechowski: morde w kubel 17.03.07, 15:08 Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej do czegos doszli to znaczy ze nie byla taka zla macocha, byla matka przez duze « M » Po « wyksztalciuchach » »malpach w czerwonym » »dziadkach z wermachtu » czy HOLOCIE teraz sami, lub za pomoca lizusow z koalicji jezdza po Polakach, a Orzechowski po nauczycielach jak po » burych sukach . Ale ta Liga Przegnilych Rozumow, ci dwaj zlodzieje Ksiezyca, czy SOrbona analfabetow i Kryminalistow jest skazana na zycie wsrod tych ,ktorymi gardza i ktorych maja za nic , a ktorzy juz niedlugo odplaca im tym samym ************************* LPR,SO,PiS i Radio Maryja dzialaja jako silne srodki nasenne, prze uzyciem skonsultuj matke, ojca i twoje sumienie, one sa twoim najlepszym doradca farmaceutycznym Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: Orzechowski: morde w kubel 17.03.07, 17:40 Nie Sorbona, uchowaj boże. Jeśli już, to Sodoma. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 15:10 Jarosław Kaczyński może położyć temu kres choćby dziś ... Ale widać polityczny interes jest dla niego ważniejszy niż dobro kraju,społeczeństwa i narodu. To JK jest winien i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 15:10 dzakarta napisał: > Dwóch ponurych facetów rozwala polska edukację, a 40 mln Polaków bezradnie się > przygląda? Przecież to jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni ten człowiek jest głupszy niż ustawa przewiduje 17.03.07, 15:13 jak to możliwe, by w socjalizmie, w którym jakość kształcenia była o niebo większa niż obecnie, wykształcono takiego nieudacznika?????? To jakiś paradoks. I ten debil chce mi dzieci wychowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 15:15 ZNP,komunistyczna przybudówka SLD: Hun-wej-biuni i janczrzy stanu wojennego, Czy wiecie co to znaczy Tradycja? Bóg,Honor i Ojczyzna? Co znaczy dobro a co zło? Wychowujecie pokolenia niewolników bez honoru i ambicji... Nie macie moralnego prawa pouczać ludzi,którzy oparli sie chorej,zniewalającej, komunistycznej doktrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 15:18 .Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej do czegos doszli to znaczy ze nie byla taka zla macocha, byla matka przez duze « M » Po « wyksztalciuchach » »malpach w czerwonym » »dziadkach z wermachtu » czy HOLOCIE teraz sami, lub za pomoca lizusow z koalicji jezdza po Polakach, a Orzechowski po nauczycielach jak po » burych sukach . Ale ta Liga Przegnilych Rozumow, ci dwaj zlodzieje Ksiezyca, czy SOrbona analfabetow i Kryminalistow jest skazana na zycie wsrod tych ,ktorymi gardza i ktorych maja za nic , a ktorzy juz niedlugo odplaca im tym samym ************************* LPR,SO,PiS i Radio Maryja dzialaja jako silne srodki nasenne, prze uzyciem skonsultuj matke, ojca i twoje sumienie, one sa twoim najlepszym doradca farmaceutycznym Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 19:43 pies_na_prawizne napisał: > > > .Kaczynscy ukonczyli szkoly « za macochy Komuny » skoro dzieki niej > do czegos .... KACZYŃSCY MIELI SZCZĘŚCIE DO WSPANIAŁYCH RODZICÓW.Im komunistyczne szkoły nie były do niczego Towarzyszu Psie na Powrozie do niczego potrzebne. Teraz poprzeczka wisi wysoko i nie każdy doskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Re: ZNP, komunistyczna przybudówką SLD 17.03.07, 19:49 slavik222 napisał: > KACZYŃSCY MIELI SZCZĘŚCIE DO WSPANIAŁYCH RODZICÓW. Jesteś przekonany co do wspaniałości tatusia? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:19 A to ci durnia mamy za ministra. W kretyniźmie przegonił Gierycha! Odpowiedz Link Zgłoś
kornett ********* Orzechowski do psychiatry!!! 17.03.07, 15:54 Żal mi was wszystkich, którzy popieracie pacanów w rodzaju faszysty Orzechowskiego i nacjonalisty Giertycha. Trzeba było zobaczyć te tłumy zmarzniętych, zmokniętych ludzi (nauczycieli), którzy przyjechali do Warszawy żeby pokazać, iż nie zgadzają się z idiotyczną dyktatura moralną LPR. A jedyne, co zobaczyli (a racze nie zobaczyli) to TCHÓRZY z MEN ukrytych za szczelnym kordonem uzbrojonych po zeby policjantów. Szli z nami nauczyciele nauczający w wojennym podziemiu, szli internowani w stanie wojennym, szli normalni nauczyciele... ktorzy chcą po prostu uczyć i nie byc traktowani jak bydło! Wstyd mi za wasze komentarze, wstyd i żal... Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 15:55 W SB pracowali bardzo gorliwie byli klerycy. Widzę, że w pewnych strukturach to nagminne. Tylko czasy się zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu by onet.pl ;) 17.03.07, 15:58 Oczekuję od ministra edukacji aby określił również zasady zatrudniania dyrektorów w oparciu o jasne deklaracje, czy dany kandydat nie jest masonem, cyklistą albo co gorsza liberałem. Na koniec mam również pytanie do Pana ministra: Drogi Panie Pośle, ostatnio słyszałem w którymś z Pana licznych wywiadów, że dla Pana, praktykującego katolika, homoseksualizm jest odrazą, tak jak jest to napisane w 3 Ks. Mojżeszowej 18:22 i nie można tego ominąć. Dziękuję za wszystko, co Pan robi, by edukować ludzi w zakresie Prawa Boskiego. Dużo się dowiedziałem, słuchając Pana wypowiedzi, i staram się podzielić tą wiedzą z jak największą liczbą ludzi. Gdy ktoś usiłuje bronić homoseksualistów na przykład, przypominam mu po prostu, że 3 Ks. Moj. 18:22 mówi jasno, że jest to obrzydliwość. Koniec rozmowy. Mimo tego potrzebuję Pana pomocy odnośnie kilku specyficznych praw, by móc je wdrażać w czyn. 1. Gdy spalam byka na ołtarzu ofiarnym, wiem, że to powoduje woń, która jest Bogu przyjemna (3 Ks. Moj. 19). Problem jest z moimi sąsiadami. Mówią, że dla nich zapach ten nie jest przyjemny. Czy mam ich ignorować? 2. Chciałbym sprzedać swoją córkę jako niewolnicę, za karę, jak to opisuje 2 Ks.Moj. 21:7. W tych czasach, jaka byłaby, według Pana, najlepsza cena? 3. Wiem, że nie powinienem mieć kontaktu z kobietą podczas jej nieczystości miesięcznej (3 Ks. Moj. 15:19-24). Problem jest, jak się tego dowiedzieć? Usiłowałem zapytać, ale one często były obrażone moim pytaniem. 4. Moja żona po wielu latach straciła upodobanie w moich oczach. Znienawidziłem ją, gdyż odkryłem w niej odrażającą cechę, gadulstwo. Wypisałem jej list rozwodowy (5 Ks. Moj. 24) i chcę ją odprawić, tylko nie wiem, jak go jej wręczyć. Osobiście, czy przez policję? 5. Mam jednego sąsiada, który uparcie chce pracować w dzień szabatu. W 2 Ks.Moj. 35:2 jest jasno powiedziane, że ma być skazany na śmierć. Czy moralnie jestem zobowiązany, by go zabić sam? 6. Jeden z moich przyjaciół twierdzi, że nawet jeżeli jedzenie owoców morza jest obrzydliwością (3 Ks. Moj. 11:10), to mimo wszystko jest mniej gorsze od homoseksualizmu. Nie zgadzam się. Czy może Pan osądzić? 7. W 3 Ks. Moj. 21:20 jest powiedziane, że nie mogę się zbliżać do ołtarza Boga, jeżeli mam problem ze wzrokiem. Muszę zdradzić, że noszę okulary do czytania. Czy muszę mieć wzrok 20/20 lub czy można negocjować? 8. Większość moich przyjaciół obcina sobie włosy, również w tzw. kołka, mimo że jest to jasno zabronione 3 Ks. Moj. 19:27. Jak oni maja umrzeć? 9. Wiem, że wg 3 Ks. Moj. 11:6-8, jeżeli dotknę skóry martwego wieprza, staję się nieczysty. Ale czy mogę nadal grać w piłkę nożna, jeżeli będę nosił rękawice? 10. Mój wujek nie respektuje 3 Ks. Moj. 19:19, ponieważ sieje dwie różne rośliny na tym samym polu. Jego żona zresztą również, ponieważ nosi ubrania z dwóch różnych materiałów (mieszaninę bawełny i poliestru). Ma również zwyczaj przeklinania. Czy naprawdę muszę zebrać całe miasto, by ich kamienować (3 Ks. Moj. 24:10-16). Czy nie moglibyśmy ich po prostu spalić żywcem podczas prywatnego zebrania rodzinnego, jak to zrobiliśmy dla tych, którzy sypiają z ich rodziną? (3 Ks.Moj. 20:14). Wiem, że wnikliwie Pan przestudiował te tematy, i jestem pewien, że mi Pan pomoże. Dziękuję Panu jeszcze raz, za przypominanie nam, że słowa Boże są wieczne niezmienne. " Odpowiedz Link Zgłoś
util Nice :] 17.03.07, 16:15 I niech Orzechowski już więcej nie poucza mnie zapisami z książki, którą on uważa za świętą. I którą pisało kilkudziesiąt osób przez kilka wieków, a nadal pozostaje pełna sprzeczności. Znam bardziej życiowe pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od stal.. 17.03.07, 16:01 Im dłużej słucham Orzechowskiego, tym bardziej utwierdzam się w spiskowej teorii dziejów: on został celowo umieszczony na stanowisku wiceministra. W ten sposób nawet najgłupszy i najbardziej dotknięty paranoją spośród pozostałych członków rządu wygląda jak zrównoważony intelektualista, a najbardziej obłąkane teorie premiera i wicepremierów wydają się bardzo rozsądnymi kompromisami. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Wierzę ci. Chcę ci wierzyć. 17.03.07, 16:15 Chcę wierzyć, że Orzechowski to nadworny błazen, a nie istotna politycznie figura. Z drugiej jednak strony - czy w demokracji to nie błazny obejmują trony ? Ale, choć wokół marmury - dzięki Bogu - trony są z tektury... Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Orzechowski: Dyrektorzy mają odciąć się od st 17.03.07, 16:04 coz mamy w rzadzie ludzi chorych psychicznie chyba po raz w pierwszy w historii mielismy ludzi glupich juz zlodzieji roznych ale czubkow jescze nie no to teraz mamy Odpowiedz Link Zgłoś