Dodaj do ulubionych

Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga

24.03.07, 13:28
Od przyjaciół Boże strzeż
z wrogami sobie poradzę :P
Obserwuj wątek
    • bezcenzury1 TW "Alek" obraził się na TW "Olina" 24.03.07, 13:29
      TW "Alek" obraził się na TW "Olina"? Niech się lepiej rozliczy z Juventuru!
      • jozue.com co w sercu? 24.03.07, 13:53
        problem w tym, ze 'co w sercu to i na jezyku',
        • login.gazeta1 Czerwona hołota.Z lewicą mają wspólną nazwę w lewy 24.03.07, 14:09
          ch interesach. Jaka to lewica?
          • kolargolo prawdziwa lewica to PiS, LPR i Samoobrona 24.03.07, 15:37
            przeciw prywatyzacji, zwiekszaja podatki i gnoja przedsiebiorcow i
            przedstawicieli wolnych zawodow. Jak w PRL.
            • mirmat1 PiS, LPR i SO to Pilsudczykowska "lewica" 25.03.07, 07:37
              kolargolo napisał:
              > przeciw prywatyzacji, zwiekszaja podatki i gnoja przedsiebiorcow i
              > przedstawicieli wolnych zawodow. Jak w PRL.
              M: Szkoda, ze kaczynski nie idzie tak daleko jak Pilsudski i nie pozamyka
              zdrajcow w Berezie Kartuskiej.
              Co do twojego belkotu o "gnojeniu przedsiebiorcow" nikt nie
              przebije "profesora" marksizmu i leninizmu tow. Balcerowicza o czym moze Pan
              Kluska zaswiadczyc. No ale dzis Pan Kluska ma wazniejsze sprawy pracujac razem
              z Kaczynskimi nad zlikwidowaniem 18% bezrobocia Balcerowicza.
      • lewar121 Czy tow. Oleksy ucałował już ziemię kaliską ???? 24.03.07, 13:54
        Pana ciągłe przeprosiny pod adresem Kwaska nie przynoszą skutku. Chłopak się
        zapienił i gada teraz jak zacięta płyta. Może pocałunek w goleń coś pomoże.
        Brawo pis! Postkomunistyczni przekręciarze zniknijcie raz na zawsze z naszego Kraju.
        • lewar121 PiS ===> Prezio Idzie Siedzieć :-) 24.03.07, 14:03
          jak wyżejjj
          • emigrancik Re: PiS ===> Kaczynski przeprosi Wachowskiego 24.03.07, 15:51
            Kaczynski, jezeli w procesie, sad udowodni mu winy, i taki bedzie wyrok sadu
            pewnie pojdzie siedziec.

ja czekam tylko az prezio Kaczynski przeprosi Wachowskiego. Lepiej niech to
            zrobi. Poki co chroni go legitymacja partyjna PiS. jednak po kolejnych wyborach
            moze okazac sie, ze za olanie orzeczenia sadu sam pojdzie siedziec. No chyba ze
            kolejnych wyborow nie bedzie.
            • martha_black Suniemy Lawinowo Do dolu 24.03.07, 16:04
    • bombay_saphire kretyn. i blazen. 24.03.07, 13:29
    • tomasz.kaznowski Chyba się nie wypiera? 24.03.07, 13:31
      tomasz-kaznowski.net
    • gieroy_asfalta Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 13:31
      wot, intrygi, czytski,dintojry to wsród komunistów rzecz normalna. Tow.
      Oleksy chyba zapomniał kim jest on i jego przyjaciele.
    • y00 Łysy, dorwiemy cię i tak :) 24.03.07, 13:32
      podpisano: Trójca Święta :)
      • honeybeam Józiu prosimy o więcej :) 24.03.07, 13:38
        a jak pociągniesz jakąś szumowinę na dno, to sama przeprowadzę zbiórkę na płytę
        pamiątkową z napisem " Józiowi - wdzięczny Naród" :D Nie wiedziałam, że masz
        tak celny i cięty dowcip, to zmarnowany talent :)
    • swan_ganz Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie jak 24.03.07, 13:36
      będziesz dochodził swoich praw; potajemne nagrywanie i upublicznianie
      prywatnych spotkań jest w Polsce (póki co) KARALNE. Więc jeśli Guzowaty - łysy
      dupku - cię o tym nie uprzedził to idź z tym do sądu a wygrasz na pewno. A
      zwróć uwagę, że ze względu na Twoje straty (koniec życia publ.) jak i osobę
      nagrywającego odszkodowanie jakie możesz od tej świni wydębić może być
      imponujące.....
      • przemyslaw.rokicki Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 14:31
        nie jest karalne nagrywanie rozmow w ktorych bierze się udział. Karalnhym byloby
        to - a nie wiem jak bylo - jezeli ochrona nagrala by te rozmowe bez wiedzy Pana
        G. ALE by w niej nie brala udziału (nie slyszeli by tej ropozmowy) poniewaz
        wowczas uzyskali by informacje "dla nich nie przeznaczone ..... (reszta w kk)".

www.ZbigniewZiobro.ORG klaamie na temat obrony koniecznej
        • swan_ganz Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 14:59
          > nie jest karalne nagrywanie rozmow w ktorych bierze się udział.

Pomyliłeś pojęcia; podsłuchiwanie z podstępnym nagrywaniem. Podsłuchiwanie
          rzeczywiście jest karalne ale w tym przypadku (Guzowatego) nie ma mowy o
          podsłuchiwaniu ale o podstępnym nagrywaniu (kk. art 267 par.1) Nie ma więc
          znaczenia stan świadomości Guzowatego za to ma znaczenie nieświadomość Józia
          Brzytwy... Jeśli nie wiedział o nagraniu to ma szansę być bogatym człowiekiem
          chociaż świnią i tak pozostanie. Chyba, że wiedział i świadomie dał się
          nagrać...
          W każdym razie czasem mam okazję kupować rano bułki w tym samym sklepie co on..
          Kiedyś go przepuszczałem w kolejce ale teraz każę mu spie..ć na jej koniec
          :-)
          • przemyslaw.rokicki Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 17:15
            no wlasni mam na mysli art 267 par.1, jezeli Pan G by ich do tego uprawnil
            wowczas byliby osobami uprawnionymi, a fakt ze Oleksemu sie to nie podoba ni ma
            znaczenia, mozna nagrywac rozmowy w ktorych sie bierze udzial bez wiedzy i
            pozwolenia swego rozmowcy. Wiec dopiero wtedy gdyby ochroniaarze nie byliby w
            stanie slyszec tych rozmow (np z racji odleglosci) zamieszczene esprzetu
            nagrywajacego bylo by przestepstwem. (bo z tego co pamietam G. wypieeral sie iz
            wiedzial o nagrywaniu)

• martha_black Jozek, napij sie !!! 24.03.07, 13:39
    • bezcenzury1 Krętacze! Dla kasiory sprzedadzą własną matkę! 24.03.07, 13:45
      Krętacze! Dla kasiory sprzedadzą własną matkę! Kawiorowa "Lewico" zejdź nam z
      oczu!
      • ekumeniczny He he he nieudaczniacy wpadaja w panike 24.03.07, 14:13
        Panie Kwasniewski, zaczynam wierzyc ze proroctwo Daniela, Ezekiela i Izajasza
        w Torze sie spelni.

Tora: "dalem wam wszystko ale wy nigdy nie macie dosc. dlatego wysokie budynki
        beda wam odebrane a wy NA KOLANACH bedziecie prosic o pomoc. Wszystkie wasze
        zbrodnie wyjda na jaw".

Do czytelnikow: ciekawe czy prezydent ktory pil w pracy i zostal zaaresztowany
        w Kanadzie, wytoczy proces Danielowi i Ezekielowi.
        ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    • ksmx Oleksy: zwykła pierdoła i plotkarz... 24.03.07, 13:52
      A z "guzowatego" jest zwykła świnia...
      • wet3 Re: ksmx 24.03.07, 14:00
        ksmx napisał: > Oleksy to zwykla pie.. i plotkarz ...

> A z "guzowatego" jest zwykła świnia...

A czy po czerwonych knurach mozna sie czegos lepszego spodziewac???!
        • shachar pytanie 24.03.07, 14:11
          co gudzowaty bedzie z tego mial?
          • swan_ganz Re: pytanie 24.03.07, 14:16
            > co gudzowaty bedzie z tego mial?

na pewno umorzenie śledztwa w sprawie budowy gazociągu jamalskiego o jakim
            Kaczyński (jako prokurator generalny) mówił kiedyś. że jest ono jednym z dwóch
            najbardziej bulwersujących jakie prowadził ale nie dane mu było ich dokończyć
            bo go "układ" odwołał...
            Po prostu - Guzowaty wróci do koryta z publiczym żarciem od którego odstawił go
            Miller. Guzowaty uznał to za zamach na siebie i swoją rodzinę...
        • polonski Re: Jestes za lagodny.. 24.03.07, 14:14
          Knur wie przynajmniej czego chce a czerwona holota nie.
    • mr.hell Gudzowaty: a co byś chciał Józek? znó kase? 24.03.07, 14:05
      fiskalną? ]:O))
    • kwiecien45 Józek szukał poparcia Moskwy a dostał kopa w dupę 24.03.07, 14:09
      Moskwa pipiera destabilizację Polski.
      Radio Maryja, LPR i PiS to dziś jej pupilki.
      Fotygizacja i macierewizacja to zniknięcie Polski jako podmitu relacji
      międzynarodowych.
      Polska smuta2007 służy Putinowi i jego polityce.
      Ośmieszająca się sama skrajnym fundamentalizmem religijnym i paranoicznymi
      akcjami Polska jest w coraz większej izolacji i o to Putinowi chodzi.
      Taśm będzie coraz więcej.
      Teraz wezmę sią zapewne za Kalisza.
      Ciężko jest kopać się z koniem czego Józek I SLD nie kumają.
    • panajotow Re: Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wro 24.03.07, 14:13
      Rozmawiac o kims w prywatnym gronie i pod warunkiem, ze to nie wycieknie na
      zewnatrz...pewnie wiele osob tak robi, ale w polityce trzeba byc ostroznym.
      Poza tym niewinne ploteczki to co innego niz obrzucanie przyjaciol blotem
      najwyzszej klasy lepkosci...pan Oleksy powinien oddalic sie w milczeniu nad Bug
      i rozpoczac dluga pokute...
    • sagi2007 Tasmy Ungiera ! 24.03.07, 14:16
      RP donosi

AFERA Z TAŚMAMI
      Gudzowaty nagrał też Ungiera

Jak dowiedziała się "Rz", Józef Oleksy nie był jedynym, którego po kryjomu
      nagrał Aleksander Gudzowaty. Kolejnym mógł być Marek Ungier, były minister w
      kancelarii Aleksandra Kwaśniewskiego.

W trakcie rozmów miały paść stwierdzenia o korupcji w otoczeniu byłego
      prezydenta. Ungier - podobnie jak Oleksy - nie wiedział, że był nagrywany. -
      Jeżeli takie taśmy zostaną upublicznione, to wtedy będę mógł się do nich odnieść
      - ucina.

• swan_ganz będą upublicznione ale nie teraz... 24.03.07, 14:19
        Pojawią się gdy PIS-owi zacznie spadać w sondażach. Czyli za kilka miesięcy.
        Po prostu stosują starą zasadę; skoro nie mogą dać narodowi pracy i chleba to
        dadzą nam przynajmniej igrzyska...
        • sw.patryk Re: będą upublicznione ale nie teraz... 24.03.07, 14:24
          Nawet odejsc z twarza bidula nie potrafi. Inna rzecz , ze te nagrania
          prywatnych rozmow , to zwykle ku... o .
    • nocny007 O rany, panie Oleksy! 24.03.07, 14:25
      Proszę nie wmawiać ludziom, że to normalne mówić źle o kolegach za ich plecami,
      bo ja nie mam takich doświadczeń i odmawiam zgody na przechodzenie do porządku
      dziennego nad hipokryzją. Ostracyzm to sprawiedliwa kara za dwulicowość.
      Bardzo dobrze się stało, że panów rozmowa wyszła na jaw. Nie jestem zwolennikiem
      podsłuchów, ale cieszę się, że dostaliśmy pretekst, żeby dowiedzieć się więcej o
      ludziach z kręgu władzy, czy to byłej, czy obecnej, czy przyszłej. W końcu
      władza to służba publiczna. Nie życzę sobie, żeby moim sprawom służyli ludzie
      mali i podli. Precz z filistrami!
    • dzimbim Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:29
      ...ale u przyjaciela,czy serdecznego znajomego też nie...
    • kropekuk1 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:34
      Gudzowaty wkupuje się w łaski PiSu i organów ścigania. Ciekawe ile machlojek
      robionych z SLD ma na sumieniu? Chyba tak i boi się żeby CBA nie wzięło sie
      za niego. A więc taśmy za bezpieczeństwo. Nie wiem jak inni mogą prowadzić z
      takim czyms interesy. No chyba, że są to interesy szemrane.
    • basia Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 14:38

zdradzil, Guzdowaty! on winien. Kazdy moze krasc - to nie jest zle, ZLO, mowic o tym.
      • swan_ganz Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 14:45
        > Kazdy moze krasc - to nie jest zle, ZLO, mowic o tym.

ale kto kradł? To łap go jeśli masz dowody i do ciupy. Niech kibluje skoro na
        to zasłużył.
        A Ty chyba nie mówisz o tych taśmach, co? Chyba nie możesz być aż tak naiwna by
        wierzyć w jakąkolwiek wartość dowodową nagrań Guzowatego. By wierzyć, że zanim
        nastąpił "wyciek" z prokuratury to ta przenicowała każde słowo z tych nagrań,
        każdy przecinek i uznano widocznie, że przy ich pomocy ugryźć się nikogo nie
        da. A skoro tak to ujawniając te taśmy przynajmniej kogoś można obsikać...
        Podoba ci się jak jeden świaniak na drugiego się wyrzyguje, prawda?
        I nie będziesz oczywiście zdziwiona gdy i na ciebie w swoim czasie przyjdzie
        czas...
        • takeyoshi Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 15:01
          Ehh, dalej nie mogę przetrawić takiego tłumaczenia - kiedy światło dzienne
          ujrzały taśmy Renatki dostawaliście orgazmu przekrzykując się odnośnie ich
          wartości, a teraz stając przed identyczną sytuacją jak tamta twierdzicie, że to
          nieprawda, etc. Narzekacie na moherów, ale z mojego punktu widzenia nie różnicie
          się od nich niczym prócz orientacji politycznej...
          • swan_ganz Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 15:11
            może Twoje wątpliwości zmiękczy trochę fakt, że to PIS właśnie idąc po władzę
            obiecywał nam podnoszenie standardów prowadzenia polityki; moralność, etyka i
            uczciwość to były - i są dalej (o ironio) najważniejszymi ich punktami którymi
            mydlą oczy społeczeństwu... I dlatego ujawnienie taśm Renatki było takie
            bulwersujące bo okazało się, że pisowcy to takie same świnie jak ich
            poprzednicy....
            Taśmy Guzowatego natomiast co obnażają? Poza tym oczywiście, że środowisko SLD
            to świniak wzajemnie się ze sobą żrące.

A zwróć uwagę jeszcze na reakcję jednych i drugich na ujawnione draństwa; ci
            pierwsi krzyczeli o zamachu stanu a ci drudzy mówią tylko o pijanej świni...
            Która reakcja ci się bardziej podoba?
    • brynk Oleksy Na Jasna Górę i tam upadnij na kolana 24.03.07, 14:45
    • brynk Wielkanocna spowiedz Józki przed sld - hehehehehe 24.03.07, 14:51
      Józek - co się tak płaszczysz ? Pocałuj towarzyszy jeszcze w d... . Ty
      jestes to samo wart co oni, czyli g.... Sam sobie to g....zaparzyłeś . Wcale cie
      nie załuje. Wrecz przeciwnie. A towarzyszom z sld/pd mówię- osikajcie go , tak
      jak on was osikał - ciepłym moczem/siurami/
    • angaw49 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:53
      Jozek, krotko mowiac: dales d..py i jestes facet bez jaj. I lepiej: "Zamilcz
      wasc i wstydu oszczedz". Przede wszystkim sobie.
    • obcy444 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:57
      Spie..j wreszcie Olinie i przestan swinic, klamac, wykrecac sie. Patrze na
      to, jakby ktos sral na ekranie telewizora.
      Prawica jest oczywiscie gorsza, ale za SLD grosza dac nie warto. Czemu ktos z
      nich nie da mu publicznie po mordzie i nie wykopie z sali?
    • eat.pussy Oleksy zniknij w koncu!!! 24.03.07, 15:00
    • galaxy_poland Jak na spowiedzi? 24.03.07, 15:01
      Szedłem do Gudzowatego nie jak do wroga, ale jak do osoby bliskiej lewicy a
      więc bliskiej osoby nikt nie okłamuje tylko mówi prawdę, szczerą prawdę co w
      rodzinie boli.
    • hanklo NOWE TASMY 24.03.07, 15:07
      Tak sie dowiedzialem dzis o godzinie 22 w telewizji TRWAM nowe tasmy. Czesc
      pierwsza to tasmy ze szpitala MSW z oddzialu ginokologii gdzie bywaja zony
      politykow. Na pierwszy obraz poszla poslanka BEGER. Nagrania zostaly zrobione w
      technice HD. Drug czesc to tasmy z Urologii gdzie byly robione bezplatne
      badania na prostate. Jaja jak cholera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka