zupa_wolowa 24.03.07, 13:28 Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezcenzury1 TW "Alek" obraził się na TW "Olina" 24.03.07, 13:29 TW "Alek" obraził się na TW "Olina"? Niech się lepiej rozliczy z Juventuru! Odpowiedz Link Zgłoś
jozue.com co w sercu? 24.03.07, 13:53 problem w tym, ze 'co w sercu to i na jezyku', Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Czerwona hołota.Z lewicą mają wspólną nazwę w lewy 24.03.07, 14:09 ch interesach. Jaka to lewica? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo prawdziwa lewica to PiS, LPR i Samoobrona 24.03.07, 15:37 przeciw prywatyzacji, zwiekszaja podatki i gnoja przedsiebiorcow i przedstawicieli wolnych zawodow. Jak w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 PiS, LPR i SO to Pilsudczykowska "lewica" 25.03.07, 07:37 kolargolo napisał: > przeciw prywatyzacji, zwiekszaja podatki i gnoja przedsiebiorcow i > przedstawicieli wolnych zawodow. Jak w PRL. M: Szkoda, ze kaczynski nie idzie tak daleko jak Pilsudski i nie pozamyka zdrajcow w Berezie Kartuskiej. Co do twojego belkotu o "gnojeniu przedsiebiorcow" nikt nie przebije "profesora" marksizmu i leninizmu tow. Balcerowicza o czym moze Pan Kluska zaswiadczyc. No ale dzis Pan Kluska ma wazniejsze sprawy pracujac razem z Kaczynskimi nad zlikwidowaniem 18% bezrobocia Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Czy tow. Oleksy ucałował już ziemię kaliską ???? 24.03.07, 13:54 Pana ciągłe przeprosiny pod adresem Kwaska nie przynoszą skutku. Chłopak się zapienił i gada teraz jak zacięta płyta. Może pocałunek w goleń coś pomoże. Brawo pis! Postkomunistyczni przekręciarze zniknijcie raz na zawsze z naszego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: PiS ===> Kaczynski przeprosi Wachowskiego 24.03.07, 15:51 Kaczynski, jezeli w procesie, sad udowodni mu winy, i taki bedzie wyrok sadu pewnie pojdzie siedziec. ja czekam tylko az prezio Kaczynski przeprosi Wachowskiego. Lepiej niech to zrobi. Poki co chroni go legitymacja partyjna PiS. jednak po kolejnych wyborach moze okazac sie, ze za olanie orzeczenia sadu sam pojdzie siedziec. No chyba ze kolejnych wyborow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 13:31 wot, intrygi, czytski,dintojry to wsród komunistów rzecz normalna. Tow. Oleksy chyba zapomniał kim jest on i jego przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Józiu prosimy o więcej :) 24.03.07, 13:38 a jak pociągniesz jakąś szumowinę na dno, to sama przeprowadzę zbiórkę na płytę pamiątkową z napisem " Józiowi - wdzięczny Naród" :D Nie wiedziałam, że masz tak celny i cięty dowcip, to zmarnowany talent :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie jak 24.03.07, 13:36 będziesz dochodził swoich praw; potajemne nagrywanie i upublicznianie prywatnych spotkań jest w Polsce (póki co) KARALNE. Więc jeśli Guzowaty - łysy dupku - cię o tym nie uprzedził to idź z tym do sądu a wygrasz na pewno. A zwróć uwagę, że ze względu na Twoje straty (koniec życia publ.) jak i osobę nagrywającego odszkodowanie jakie możesz od tej świni wydębić może być imponujące..... Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 14:31 nie jest karalne nagrywanie rozmow w ktorych bierze się udział. Karalnhym byloby to - a nie wiem jak bylo - jezeli ochrona nagrala by te rozmowe bez wiedzy Pana G. ALE by w niej nie brala udziału (nie slyszeli by tej ropozmowy) poniewaz wowczas uzyskali by informacje "dla nich nie przeznaczone ..... (reszta w kk)". www.ZbigniewZiobro.ORG klaamie na temat obrony koniecznej Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 14:59 > nie jest karalne nagrywanie rozmow w ktorych bierze się udział. Pomyliłeś pojęcia; podsłuchiwanie z podstępnym nagrywaniem. Podsłuchiwanie rzeczywiście jest karalne ale w tym przypadku (Guzowatego) nie ma mowy o podsłuchiwaniu ale o podstępnym nagrywaniu (kk. art 267 par.1) Nie ma więc znaczenia stan świadomości Guzowatego za to ma znaczenie nieświadomość Józia Brzytwy... Jeśli nie wiedział o nagraniu to ma szansę być bogatym człowiekiem chociaż świnią i tak pozostanie. Chyba, że wiedział i świadomie dał się nagrać... W każdym razie czasem mam okazję kupować rano bułki w tym samym sklepie co on.. Kiedyś go przepuszczałem w kolejce ale teraz każę mu spie..ć na jej koniec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Re: Słuchaj Kretynie i Zdracjo; pomożesz sobie j 24.03.07, 17:15 no wlasni mam na mysli art 267 par.1, jezeli Pan G by ich do tego uprawnil wowczas byliby osobami uprawnionymi, a fakt ze Oleksemu sie to nie podoba ni ma znaczenia, mozna nagrywac rozmowy w ktorych sie bierze udzial bez wiedzy i pozwolenia swego rozmowcy. Wiec dopiero wtedy gdyby ochroniaarze nie byliby w stanie slyszec tych rozmow (np z racji odleglosci) zamieszczene esprzetu nagrywajacego bylo by przestepstwem. (bo z tego co pamietam G. wypieeral sie iz wiedzial o nagrywaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Krętacze! Dla kasiory sprzedadzą własną matkę! 24.03.07, 13:45 Krętacze! Dla kasiory sprzedadzą własną matkę! Kawiorowa "Lewico" zejdź nam z oczu! Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny He he he nieudaczniacy wpadaja w panike 24.03.07, 14:13 Panie Kwasniewski, zaczynam wierzyc ze proroctwo Daniela, Ezekiela i Izajasza w Torze sie spelni. Tora: "dalem wam wszystko ale wy nigdy nie macie dosc. dlatego wysokie budynki beda wam odebrane a wy NA KOLANACH bedziecie prosic o pomoc. Wszystkie wasze zbrodnie wyjda na jaw". Do czytelnikow: ciekawe czy prezydent ktory pil w pracy i zostal zaaresztowany w Kanadzie, wytoczy proces Danielowi i Ezekielowi. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
ksmx Oleksy: zwykła pierdoła i plotkarz... 24.03.07, 13:52 A z "guzowatego" jest zwykła świnia... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ksmx 24.03.07, 14:00 ksmx napisał: > Oleksy to zwykla pie.. i plotkarz ... > A z "guzowatego" jest zwykła świnia... A czy po czerwonych knurach mozna sie czegos lepszego spodziewac???! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: pytanie 24.03.07, 14:16 > co gudzowaty bedzie z tego mial? na pewno umorzenie śledztwa w sprawie budowy gazociągu jamalskiego o jakim Kaczyński (jako prokurator generalny) mówił kiedyś. że jest ono jednym z dwóch najbardziej bulwersujących jakie prowadził ale nie dane mu było ich dokończyć bo go "układ" odwołał... Po prostu - Guzowaty wróci do koryta z publiczym żarciem od którego odstawił go Miller. Guzowaty uznał to za zamach na siebie i swoją rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Jestes za lagodny.. 24.03.07, 14:14 Knur wie przynajmniej czego chce a czerwona holota nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell Gudzowaty: a co byś chciał Józek? znó kase? 24.03.07, 14:05 fiskalną? ]:O)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Józek szukał poparcia Moskwy a dostał kopa w dupę 24.03.07, 14:09 Moskwa pipiera destabilizację Polski. Radio Maryja, LPR i PiS to dziś jej pupilki. Fotygizacja i macierewizacja to zniknięcie Polski jako podmitu relacji międzynarodowych. Polska smuta2007 służy Putinowi i jego polityce. Ośmieszająca się sama skrajnym fundamentalizmem religijnym i paranoicznymi akcjami Polska jest w coraz większej izolacji i o to Putinowi chodzi. Taśm będzie coraz więcej. Teraz wezmę sią zapewne za Kalisza. Ciężko jest kopać się z koniem czego Józek I SLD nie kumają. Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wro 24.03.07, 14:13 Rozmawiac o kims w prywatnym gronie i pod warunkiem, ze to nie wycieknie na zewnatrz...pewnie wiele osob tak robi, ale w polityce trzeba byc ostroznym. Poza tym niewinne ploteczki to co innego niz obrzucanie przyjaciol blotem najwyzszej klasy lepkosci...pan Oleksy powinien oddalic sie w milczeniu nad Bug i rozpoczac dluga pokute... Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Tasmy Ungiera ! 24.03.07, 14:16 RP donosi AFERA Z TAŚMAMI Gudzowaty nagrał też Ungiera Jak dowiedziała się "Rz", Józef Oleksy nie był jedynym, którego po kryjomu nagrał Aleksander Gudzowaty. Kolejnym mógł być Marek Ungier, były minister w kancelarii Aleksandra Kwaśniewskiego. W trakcie rozmów miały paść stwierdzenia o korupcji w otoczeniu byłego prezydenta. Ungier - podobnie jak Oleksy - nie wiedział, że był nagrywany. - Jeżeli takie taśmy zostaną upublicznione, to wtedy będę mógł się do nich odnieść - ucina. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz będą upublicznione ale nie teraz... 24.03.07, 14:19 Pojawią się gdy PIS-owi zacznie spadać w sondażach. Czyli za kilka miesięcy. Po prostu stosują starą zasadę; skoro nie mogą dać narodowi pracy i chleba to dadzą nam przynajmniej igrzyska... Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: będą upublicznione ale nie teraz... 24.03.07, 14:24 Nawet odejsc z twarza bidula nie potrafi. Inna rzecz , ze te nagrania prywatnych rozmow , to zwykle ku... o . Odpowiedz Link Zgłoś
nocny007 O rany, panie Oleksy! 24.03.07, 14:25 Proszę nie wmawiać ludziom, że to normalne mówić źle o kolegach za ich plecami, bo ja nie mam takich doświadczeń i odmawiam zgody na przechodzenie do porządku dziennego nad hipokryzją. Ostracyzm to sprawiedliwa kara za dwulicowość. Bardzo dobrze się stało, że panów rozmowa wyszła na jaw. Nie jestem zwolennikiem podsłuchów, ale cieszę się, że dostaliśmy pretekst, żeby dowiedzieć się więcej o ludziach z kręgu władzy, czy to byłej, czy obecnej, czy przyszłej. W końcu władza to służba publiczna. Nie życzę sobie, żeby moim sprawom służyli ludzie mali i podli. Precz z filistrami! Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:29 ...ale u przyjaciela,czy serdecznego znajomego też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:34 Gudzowaty wkupuje się w łaski PiSu i organów ścigania. Ciekawe ile machlojek robionych z SLD ma na sumieniu? Chyba tak i boi się żeby CBA nie wzięło sie za niego. A więc taśmy za bezpieczeństwo. Nie wiem jak inni mogą prowadzić z takim czyms interesy. No chyba, że są to interesy szemrane. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 14:38 zdradzil, Guzdowaty! on winien. Kazdy moze krasc - to nie jest zle, ZLO, mowic o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 14:45 > Kazdy moze krasc - to nie jest zle, ZLO, mowic o tym. ale kto kradł? To łap go jeśli masz dowody i do ciupy. Niech kibluje skoro na to zasłużył. A Ty chyba nie mówisz o tych taśmach, co? Chyba nie możesz być aż tak naiwna by wierzyć w jakąkolwiek wartość dowodową nagrań Guzowatego. By wierzyć, że zanim nastąpił "wyciek" z prokuratury to ta przenicowała każde słowo z tych nagrań, każdy przecinek i uznano widocznie, że przy ich pomocy ugryźć się nikogo nie da. A skoro tak to ujawniając te taśmy przynajmniej kogoś można obsikać... Podoba ci się jak jeden świaniak na drugiego się wyrzyguje, prawda? I nie będziesz oczywiście zdziwiona gdy i na ciebie w swoim czasie przyjdzie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 15:01 Ehh, dalej nie mogę przetrawić takiego tłumaczenia - kiedy światło dzienne ujrzały taśmy Renatki dostawaliście orgazmu przekrzykując się odnośnie ich wartości, a teraz stając przed identyczną sytuacją jak tamta twierdzicie, że to nieprawda, etc. Narzekacie na moherów, ale z mojego punktu widzenia nie różnicie się od nich niczym prócz orientacji politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Przyjaciel Lewicy 24.03.07, 15:11 może Twoje wątpliwości zmiękczy trochę fakt, że to PIS właśnie idąc po władzę obiecywał nam podnoszenie standardów prowadzenia polityki; moralność, etyka i uczciwość to były - i są dalej (o ironio) najważniejszymi ich punktami którymi mydlą oczy społeczeństwu... I dlatego ujawnienie taśm Renatki było takie bulwersujące bo okazało się, że pisowcy to takie same świnie jak ich poprzednicy.... Taśmy Guzowatego natomiast co obnażają? Poza tym oczywiście, że środowisko SLD to świniak wzajemnie się ze sobą żrące. A zwróć uwagę jeszcze na reakcję jednych i drugich na ujawnione draństwa; ci pierwsi krzyczeli o zamachu stanu a ci drudzy mówią tylko o pijanej świni... Która reakcja ci się bardziej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Wielkanocna spowiedz Józki przed sld - hehehehehe 24.03.07, 14:51 Józek - co się tak płaszczysz ? Pocałuj towarzyszy jeszcze w d... . Ty jestes to samo wart co oni, czyli g.... Sam sobie to g....zaparzyłeś . Wcale cie nie załuje. Wrecz przeciwnie. A towarzyszom z sld/pd mówię- osikajcie go , tak jak on was osikał - ciepłym moczem/siurami/ Odpowiedz Link Zgłoś
angaw49 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:53 Jozek, krotko mowiac: dales d..py i jestes facet bez jaj. I lepiej: "Zamilcz wasc i wstydu oszczedz". Przede wszystkim sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Oleksy o Gudzowatym: Przecież nie byłem u wroga 24.03.07, 14:57 Spie..j wreszcie Olinie i przestan swinic, klamac, wykrecac sie. Patrze na to, jakby ktos sral na ekranie telewizora. Prawica jest oczywiscie gorsza, ale za SLD grosza dac nie warto. Czemu ktos z nich nie da mu publicznie po mordzie i nie wykopie z sali? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy_poland Jak na spowiedzi? 24.03.07, 15:01 Szedłem do Gudzowatego nie jak do wroga, ale jak do osoby bliskiej lewicy a więc bliskiej osoby nikt nie okłamuje tylko mówi prawdę, szczerą prawdę co w rodzinie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo NOWE TASMY 24.03.07, 15:07 Tak sie dowiedzialem dzis o godzinie 22 w telewizji TRWAM nowe tasmy. Czesc pierwsza to tasmy ze szpitala MSW z oddzialu ginokologii gdzie bywaja zony politykow. Na pierwszy obraz poszla poslanka BEGER. Nagrania zostaly zrobione w technice HD. Drug czesc to tasmy z Urologii gdzie byly robione bezplatne badania na prostate. Jaja jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś