leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 11:29 Antysemityzm. Jak jest z tym naprawde? Jezeli zdobedziecie zaufanie Francuza, Niemca ,Anglika czy Rosjanina to powie on wam , ze bardzo nie lubi Izraela i Zydow. Na poczatku XXI wieku podskorny antysemityzm europejski jest silny jak nigdy. Z powodu mody na poprawnosc polityczna to zjawisko jest "zamiatane pod dywan". Co nie zmienia faktu , ze antysemityzm w Europie istnieje i tlumiony moze wybuchnac jak ogien. NO i co filosemickie srodowiska robia w tej sytuacji? Zamiast zdiagnozowac zrodla antysemickiego problemu , semitofile staraja sie " zgladzic poslanca ktory przynosi zle wiesci". Bo jezeli ludzie dzwonia do niecenzurowanej anteny i maja zaufanie to powiedza co mysla. I w kazdym kraju Europy powiedza to samo " nie lubimy". No to czy problemem jest istnienie telefonow czy anteny? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 11:58 Dlaczego nazywasz ludzmi ktorzy nie maja chorej obsesji na punkcie Zydow filosemitami? Nie wiem jak Ty ale ja dziele ludzi na madrych i glupich, dobrych i zlych itd a nie na Zydow i chrzescijan. Moze zabrzmi to naiwnie w Twoich uszach, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 12:58 Zawisza, nic co mowisz nie brzmi zabawnie w moich uszach poniewaz szanuje twoja opinie. Moja opinia jest jaka jest - w sprawie zydowkiej jestem kompletnie ambiwalentny. Mnie sie osobiscie wydaje , ze ludzie zydowscy chca zeby sie po prostu od nich odwalic. Wiesz jechalem przez 4 godziny w przedziale polskiego pociagu gdzie caly czas dwoch facetow gadalo o zydach ( wcale nie antysemicko). Ale wiesz poczulem sie nieswojo. No bo jezeli ja bym jechal pociagiem w Peru i czterech Peruwianczykow nawijalo przez 4 godziny o Polakach to bym chyba z pociagu uciekl. NIc dziwnego , ze Zydzi sa tacy znerwicowani Odpowiedz Link Zgłoś
vondenbach Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:25 to żydzi jeżdzą polskimi pociągami? i co, nikt nie uciekł z przedziału ,i nie zażądał zwrotu biletów z powodu uciążliwych pasażerów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:32 vonden, jakos nic zlego mnie nie spotkalo w Peru. Tych dwoch nawijajacych przez 4 godziny o zydach to byli Slowianie, poznalem po ich kartoflowatych nosach Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:32 leonard3 napisał: Wiesz jechalem przez 4 godziny w przedziale polskiego > pociagu gdzie caly czas dwoch facetow gadalo o zydach ( wcale nie antysemicko). > Ale wiesz poczulem sie nieswojo. No bo jezeli ja bym jechal pociagiem w Peru > i czterech Peruwianczykow nawijalo przez 4 godziny o Polakach to bym chyba z > pociagu uciekl. NIc dziwnego , ze Zydzi sa tacy znerwicowani Jakby dobrze o Polakach mowili to ja osobiscie wcale bymm nie uciekla. Siedzialabym szczesliwa i sluchala dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:39 Ja Zawisza rozumuje inaczej. Jezeli dwoch Peruwianczykow marnuje 4 godziny zeby gadac o Polakach to znaczy, ze przed chwila urwali sie z domu wariatow. A z wariatami trzeba ostroznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 12:42 Powinienes uswiadomic sobie pewna rzecz. Mianowicie, ze dla wiekszosci ludzi na calym swiecie taki czy podobny problem w ogole nie istnieje. On nie jest tlumiony, ale zwyczajnie nie istnieje. Ludzie zwyczajnie nie nienawidza zydow. Ludzie chca pokoju, spokoju i rozwoju, a nie, w 21-ym wieku wojen religijnych albo przesladowan i dyskryminacji. Rzydzyk cofa Polske do sredniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:27 Loza, zycie w swiecie fantazji i poprawnosci politycznej nikomu na dobre nie wyszlo. CZy problem antysemityzmu nie istnieje w swiecie? NO a co powiesz o miliardzie muzulmanow, czy ten problem wsrod nich nie istnieje? A co powiesz o Europie i jej antyizraelskich ciagotach tak widocznych w zwiazku z wojnami na bliskim wschodzie? Co powiesz o ankiecie o ktorej dowiedzialem sie z GW, ze w Europejskim rankingu najmniej lubianych panstw Izrael zajmuje pierwsze miejsce. I to jest czubek gory lodowej. W tej sytuacji obsesja wobec radia modlitewnego z Torunia jest paranoiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:32 leonard3 napisał: > Loza, zycie w swiecie fantazji i poprawnosci politycznej nikomu na dobre nie > wyszlo. CZy problem antysemityzmu nie istnieje w swiecie? Istnieje, szczegolnie w Polsce, wsrod wyznawcow radia Maryja. To Rm jest problemem, a nie kims, kto na problemn wskazuje. > NO a co powiesz o miliardzie muzulmanow, czy ten problem wsrod nich nie > istnieje? > A co powiesz o Europie i jej antyizraelskich ciagotach tak widocznych w zwiazku > > z wojnami na bliskim wschodzie? > Co powiesz o ankiecie o ktorej dowiedzialem sie z GW, ze w Europejskim rankingu > > najmniej lubianych panstw Izrael zajmuje pierwsze miejsce. > I to jest czubek gory lodowej. > W tej sytuacji obsesja wobec radia modlitewnego z Torunia jest paranoiczna. No i co w zwiazku z tym radzi ostoja milosci, pokoju i oswiecenia- kosciol katolicki? Dalsze wzywanie do nienawisci? Nie. Za wszelka cene dialogi i ugody. A co robi Radio Maryja? Dolewa oliwy do ognia i wrzeszczy o jeszcze wiecej nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:36 Loza, moze mi zacytujesz jakiego biskupa albo papieza wzywajacego do nienawisci? A co do Radia Maryja to slucham choc nie tak czesto. Mozesz mi nie wierzyc ale ja osobiscie nie slyszalem nienawisci. CZy ja jestem gluchy? A moze to jakas inna radiostacja. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:52 leonard3 napisał: > Loza, moze mi zacytujesz jakiego biskupa albo papieza wzywajacego do nienawisci > ? Masz problemy z komunikacja werbalna? Napisalem, ze kosciol tego nie robi, a Radio Maryja wrecz przeciwnie. > A co do Radia Maryja to slucham choc nie tak czesto. Mozesz mi nie wierzyc > ale ja osobiscie nie slyszalem nienawisci. > CZy ja jestem gluchy? A moze to jakas inna radiostacja. Najwyrazniej sluchasz RM od niedawna i nieznane Ci sa tez powszechnie na swiecie cytowane, jako skrajnie antysemickie "kazania" ojca Rydzyka. Mozna znalez w sieci nagrania, na podstawie ktorych takie wlasnie oskarzenia sie wysuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:01 No to jezeli sie poprawil ,to co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:04 leonard3 napisał: > No to jezeli sie poprawil ,to co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Wspaniale. Poprawil sie, bo Watykan zagrzmial po wysluchani tresci przez niego gloszonych. Jego wyznawcy zas, z jeszcze wiekszym nasileniem pluja na swoich przeciwnikow, uzywajac, jako najwiekszej obelgi, slowa "Zyd". Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:37 loza_szydercza ma racje. Na Zachodzie nkt sie nie zastanawia kto Zyd, kto gej a kto marsjanin. Byle by placil podatki, pracowal i nie przeszkadzal sasiadom glosna muzyka. Mam oczywiscie na mysli normalnych ludxi a nie zakompleksionych nieudacznikow ktorzy dodaja sobie animuszu pogarda dla kazdego kto troche odstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:46 Zawisza, pospaceruj sobie po etnicnych enklawach Londynu, Paryza , Birmingham etc.etc. Bycie strusiem poprawnym politycznie nikomu nie wyszlo na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:53 Znam takie enklawy w Sztokholmie. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:59 Akurat Sztokcholmskiej nie znam, ale inne na pewno nie sa rajem tolerancji rasowej i religijnej Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:05 Ja nigdy nie bronilam enklaw etnicznych. Ludzie powinni sie mieszac, asymilowac poznawac wzajemnie a nie dusic we wlasnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:55 leonard3 napisał: > Bycie strusiem poprawnym politycznie nikomu nie wyszlo na zdrowie. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze przez otwarcie gloszona niechec do semitow, nienawisc rozpowszechnila sie do tego stopnia, ze miliony ludzi poszly za Hitlerem? On tez nie byl poprawny politycznie... i europa legla w gruzach. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:10 loza, to nie woz ciagnie konia tylko kon ciagnie woz. To dzieki takim naiwniakom jak ty holocaust moze sie powtorzyc. Bo Hitler mial taki sukces ze swym programem antysemickim i "krysztalowa noca bo te odczucia nagromadzily sie w Niemcach przez dziesiatki lat i cale pokolenia. On tylko podlozyl zapalke pod gaz szambiarski ktory zbieral sie pod powierzchnia. I sytuacja jest podobna teraz. Juz na tym forum sa setki glupcow , ktorzy odprawiaja medialne i cenzorske gusla spychajac antysemicki smrod pod dywan. A wtedy wystarczy tylko zapalka. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:24 zawisza60 napisała: > loza_szydercza ma racje. Na Zachodzie nkt sie nie zastanawia kto Zyd, kto gej a > > kto marsjanin. Byle by placil podatki, pracowal i nie przeszkadzal sasiadom > glosna muzyka. Mam oczywiscie na mysli normalnych ludxi a nie zakompleksionych > nieudacznikow ktorzy dodaja sobie animuszu pogarda dla kazdego kto troche > odstaje. Bravo! To bardzo prawdziwe i madre stwierdzenie. W Londynie jest to samo - badz sobie kim chcesz, ale rob swoje, podatki plac, smieci segreguj i nie griluj na balkonie a masz szacunek spoleczny = nikt sie nie czepia i nikt cie palcami nie wytyka. Czemu w Polsce tak nie moze byc, no czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:34 Smilkiness, ale zalewasz. Mieszkalem w Colchester. Uchdozilismy za Niemcow bo nasz woz mial niemieckia rejestracje i rozmawialismy z zona po Niemiecku. Pierwszej nocy urwano niemieckie tablice rejestracyjne, drugiej nocy wybito szyby w samochodzie i namalowano swastyki a 3 nocy probowano rozniecic ogien na progu domu. Dluzej nie czekalismy i przenieslismy sie do kwater oficerskich w amerykanskiej bazie. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:40 leonard3 napisał: > Smilkiness, ale zalewasz. Mieszkalem w Colchester. Uchdozilismy za Niemcow > bo nasz woz mial niemieckia rejestracje i rozmawialismy z zona po Niemiecku. > Pierwszej nocy urwano niemieckie tablice rejestracyjne, drugiej nocy wybito > szyby w samochodzie i namalowano swastyki a 3 nocy probowano rozniecic ogien > na progu domu. Dluzej nie czekalismy i przenieslismy sie do kwater > oficerskich w amerykanskiej bazie. Nie spodzięwałem się że było cię stać zamieszkać na zamku w Colchester. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:46 Po pierwsze, moj nick to "smilkyness". Po drugie, az mi sie wierzyc nie chce w Twoja dramatyczna opowiesc. Lecz kto wie, jestes jednostka unikatowa, wiec nie mam pojecia co zes Ty tam wyczynial w tym Colchester, razem z zona zreszta, ze takie incydenty mialy miejsce. Sadzac z Twoich postow na tym forum nie wykluczam sytuacji, ze paszcze otworzyles i wyraziles naokolo swoje chore poglady i ten zew nienawisci spowodowal rewanz. Kto to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:42 Nie wiem, smilkyness, moze to nasze kompleksy. Zawsze to przyjemnie sie dowartosciowac stwierdzeniem: Zycie mi sie co prawda nie udalo, na dobry samochod mnie nie stac, powodzenia u kobiet nie mam, ale za to mam biala skore i jestem Polak rzymski katolik! Ale wyjdziemy z tego! Zobaczysz! :) Pozdrawiam! Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:55 Hehehe, no, mam i ja nadzieje, ze kiedys wyjdziemy. Oby. Leosiowi tymczasem, jakby co, to zawsze mozna dopomoc w tym wychodzeniu, jakas kuracja na przyklad, moze elekrowstrzasy? Albo psychotropy. Silne. Moze sie kiedys chlopak ocknie, otrzasnie i powącha rzeczywistosc... PS. Dobre Swieta mialas zawisza60, mam nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 12:42 Najlepiej gdyby całkowicie zanikły. Odpowiedz Link Zgłoś
vondenbach moce Wyborczej słabną 09.04.07, 13:21 a czy to wina ojca Rydzyka, że nie ma konkurencji :), ale zawsze jest jeszcze rozwiązanie Michnik z Urbanem może założyć własną telewizję :) a program będzie ten sam co zawsze, polskie mordy w Pawlokomie, Goralenvolk, Generalne Gubernatorstwo jako polskie państwo, ... wyd. red. Smoleński prowadzący red. Czech Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:18 Radyjko Rydza jest nieco przereklamowane. Sluchacze mu powoli schodza a publicznosc sie kurczy w sposob naturalny. Smutno bedzie w ojczyznie, jak calkiem radyjko na pysk padnie. No bo jego jedyny plus to efekt komediowy. Smieszne sa jak diabli te ich cienkutkie zawodzenia, a zaspiewy, a poetyckie slownictwo dla ubogich, a brednie wygadywane ku uciesze moherowego plebsu. Pare razy z kumplami sluchalem to wylismy ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:23 smilenes, nasza publika to od Atlantyka do Pacyfika a otwieramy co miesiac nowy nadajnik. Wiec to co mowisz to pi*rdol*nie koteczka za pomoca mloteczka Goralu czy ci nie zal.....z zawisza bym sie kochal Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:29 leonard3 napisał: > smilenes, nasza publika to od Atlantyka do Pacyfika a otwieramy co miesiac nowy > > nadajnik. Wiec to co mowisz to pi*rdol*nie koteczka za pomoca mloteczka > Goralu czy ci nie zal.....z zawisza bym sie kochal Kochany leosiu, przestan mi tu wyuczone haselka cytowac, ale sam z siebie cos raz napisz. Z móżdżku poprosze. Radyjko jest na wykonczeniu. Wystrczy spojrzec na badania socjologiczne i przyjrzec sie kto glownie radyjka owego slucha. Grupa przodujaca to ludzie z wykształceniem podstawowym ze wsi i miasteczek, w przedziale wiekowym od 65 do powyzej 80tki. To teraz pomysl logicznie przez chwilke leosiu, jesli umiesz, a wniosek sam Ci sie nasunie, ze publika radyjka kurczy sie z dnia na dzien. Co mi zreszta smutku przysparza, gdzyz jak pisalem, radyjko smiechu i rozrywki dostarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:41 Smilkeness, A ja wiem cos czego ty ani ignoranckie badanka socjologiczne OBOPu nie wiedza. Te kochane przekaziki pocztowe z kochanymi zlotoweczkami od naszych sluchaczkow kochanych. I liczba prekazikow i sumeczki na nich ciagle rosnie. I wszystko wydajemy na nowe przekazniczki zeby miec nowe przekaziczki. Istne perpetum mobile. No wreszcie atolkom ktos musi dupeczke skopac. Prawdeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:50 Kochasiu, naprawde watpie. Urwie sie wam niedlugo nadsyłana kaska (bo wierze ze sa idioci ktorzy tak pieniadze w bloto wyrzucaja, dla Rydza na luksusy), babulenki-sluchaczki i dziadkowie-weterani, oj urwie. Zanim to sie jednak stanie i radyjko zniknie z eteru, nagram sobie pare audycji i zachowam dla potomnosci, coby troche kabaretu dac moim dzieciom kiedys do posluchania Niech tez maja rozrywke. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:53 Witamy cie smilky w rodzinie RM. Nie zapomnij o przekazuniu( minimum 100 zl) bo planujemy nadajniczek w Bagdadzie, dka naszych zolnierzykow a nastepny w Kabulku dla Talibkow. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:58 Hehehehe, widzisz Leosiu, Ty masz nawet poczucie humoru, co za niespodzianka, jak milo to skonstatowac ;-) Datku nie dam, wybacz, ale gdyby pieniazki szly na Twoje osobiste leczenie, to bylbym sklonny, nie powiem, dolozyc cos nie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
radionaryja Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:22 smilkyness, ty pisesz takie przerózne dziwoctwa, że ty chyba musi być nidokstałcona i pełna niwiedzy o Ojcu albo co. Ty pisesz, że my co słuchamy Radyjo Maryja to my się kurcymy. No to ja ci powim, że my z całej wsi były z wicieckom u Ojca i tera to my sie nie kurcymy tylko nam bzuchy rosno. I ty nie musi sobie nagrywoć nijakich taśm z mowomi Ojca bo one bedom rozdowane za darmo w wszyńkich skołach. Tak mister Gaytrych obicał Ojcu. A ty tesz ni martw sie o to, ze Ojcu zabraknie piniendzy. Bo Ojciec kazał primierowi zrobić specjolny podatek na Radyjo, a jak nie zrobi to na zbity pisk do samba. A jak zrobi to perfumeryja. A jak ty pisesz, że Radyjo to ukryty antysemism to Ojciec sie bardzo rozeźlił i powiedziol, ze my w radyju to my nicego nie ukrywomy. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:55 smilkyness napisała: > Kochasiu, naprawde watpie. > Urwie sie wam niedlugo nadsyłana kaska (bo wierze ze sa idioci ktorzy tak > pieniadze w bloto wyrzucaja, dla Rydza na luksusy), babulenki-sluchaczki i > dziadkowie-weterani, oj urwie. > > Zanim to sie jednak stanie i radyjko zniknie z eteru, nagram sobie pare audycji > > i zachowam dla potomnosci, coby troche kabaretu dac moim dzieciom kiedys do > posluchania Niech tez maja rozrywke. A co! Liczba zwolenników z 2.5 mln zmniejszyła się do 1.5 mln. Moherowe berety wymierają a nowi widzą lepiej, dlatego Rydzyk mo co raz to większe trudności finansowe. A gdy zmieni się rząd i będzie musiał zapłacić podatki zaległe to będzie musiał ogłosić "plajte". Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:03 Panie Prezydencie , forse mamy i mozemy sfinansowac Panu prezydentowi kampanie prezydencka w zamian za nadajniki regionalne i czestotliwosci programu 3 TVP. T.R. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:07 leonard3 napisał: > Panie Prezydencie , forse mamy i mozemy sfinansowac Panu prezydentowi > kampanie prezydencka w zamian za nadajniki regionalne i czestotliwosci > programu 3 TVP. > T.R. Ja nie żebrze jak rydzyk sam się finansuje Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:08 Pan Prezydent to raczej wkrotce zajety bedzie przygotowywaniem swojej obrony w zwiazku z rychlym postawieniem go przez Trybunalem Stanu, wiec zostaw leosiu nieboraka w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:12 smilkyness napisała: > Pan Prezydent to raczej wkrotce zajety bedzie przygotowywaniem swojej obrony w > zwiazku z rychlym postawieniem go przez Trybunalem Stanu, wiec zostaw leosiu > nieboraka w spokoju nie martw się Leosia znam ja z Angli, nie wiem tylko czy on mnie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:56 ???? Slucham??? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 18:48 Z tym pytaniem zwracam sie do forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 18:51 hatteras napisała: > Z tym pytaniem zwracam sie do forum GW. na ten pomysł nie wpadłem gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:10 lopata,azbest,maska na ryja wszystko przy dzwiekach radia Maryja Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra Leos za dolca na godzine tyra! Leosia zywot calkiem spier.....y a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:45 18261826www napisał: > lopata,azbest,maska na ryja > wszystko przy dzwiekach radia Maryja > Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra > Leos za dolca na godzine tyra! > Leosia zywot calkiem spier.....y > a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!! Hahahahahaahahha. Dobre. Bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:51 18261826www napisał: > lopata,azbest,maska na ryja > wszystko przy dzwiekach radia Maryja > Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra > Leos za dolca na godzine tyra! > Leosia zywot calkiem spier.....y > a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!! brawo Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:57 Alez chlopcy, troche mojej nieobecnosci i tyle komplementow pod moim adresem. Zawsze o was mowilem -nie ma nic lepszego jak kochany jak kochany i dobrze znajomy WROG. Na przyjacielu to sie mozecie zawiesc - na wrogu nigdy. Juz gorszy byc nie moze. Ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:00 leonard3 napisał: > Alez chlopcy, troche mojej nieobecnosci i tyle komplementow pod moim adresem. > Zawsze o was mowilem -nie ma nic lepszego jak kochany jak kochany i dobrze > znajomy WROG. Na przyjacielu to sie mozecie zawiesc - na wrogu nigdy. > Juz gorszy byc nie moze. Ha,ha,ha,ha,ha Najlepszy to z lustracjuj się Odpowiedz Link Zgłoś
radionaryja Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:07 Ojciec mówi, że asbest jest gorszy, bo wyrządza fizyczne szkody na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:11 Radiowy, my tu w RM azbestu nie mamy bo rozglosnia miesci sie w namiocie. Prad tez mamy wlasny. 30 staruszek pedaluje bez przerwy napedzajac pradnice. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: radiomaryja 09.04.07, 20:31 radionaryja napisał: > Ojciec mówi, że asbest jest gorszy, bo wyrządza fizyczne szkody > na zdrowiu. Tobie juz szkody nie wyrzadzi, bo nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
radionaryja Re: radiomaryja 09.04.07, 20:50 wet3 napisał: > Tobie juz szkody nie wyrzadzi, bo nie moze. Ja wiem, Ojciec mi to powiedział. Ojciec mówi, że słuchanie Radia Maryja wzmacnia duszę, a mocna dusza wzmacnia ciało. I rozum. Czego ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:09 Prezio, juz sie zlustrowalismy sie dzisiaj rano z zona przed lustrem w lazience. Tyl przecietmy, ale z przodu te 48 cm i odpowiednio dobrana zona , jest z czego byc dumnym Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:18 Alez 1826..., o jakim dolarze mowimy. My tu wszyscy w RM wolontariusze oplacani bezposrednio przez Pana Boga. Co do masonow to pic na wode. To mala klika kumoterska. Podobno zeby sie rozpoznac kazdy ma wytatuowanego tulipana na prawym poldupku. No i maja tajne haslo "Do mnie cioty wdowy" Co do Zydow nie jestem pewien. Czy oni naprawde istnieja czy to jedna z tych plotek ? Odpowiedz Link Zgłoś
diasporak Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:26 leonard3 napisał: > Co do Zydow nie jestem pewien. Czy oni naprawde istnieja > czy to jedna z tych plotek ? Co ty sobie leonard3 głupie żarty robisz. Czy ty nie wiesz, że my mamy swoich wszędzie. I to nie tylko na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzisk Re: Osłabły moce Radia Maryja 10.04.07, 18:34 Oczywiście Leonardo musiał jak zwykle dodać trochę hardkorowych poglądów do dyskusjii, lae taka już rola Evil Geniusa... Odpowiedz Link Zgłoś