Dodaj do ulubionych

Osłabły moce Radia Maryja

• leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 11:29
      Antysemityzm. Jak jest z tym naprawde?
      Jezeli zdobedziecie zaufanie Francuza, Niemca ,Anglika czy Rosjanina to
      powie on wam , ze bardzo nie lubi Izraela i Zydow. Na poczatku XXI wieku
      podskorny antysemityzm europejski jest silny jak nigdy.
      Z powodu mody na poprawnosc polityczna to zjawisko jest "zamiatane pod dywan".
      Co nie zmienia faktu , ze antysemityzm w Europie istnieje i tlumiony moze
      wybuchnac jak ogien. NO i co filosemickie srodowiska robia w tej sytuacji?
      Zamiast zdiagnozowac zrodla antysemickiego problemu , semitofile staraja
      sie " zgladzic poslanca ktory przynosi zle wiesci".
      Bo jezeli ludzie dzwonia do niecenzurowanej anteny i maja zaufanie
      to powiedza co mysla. I w kazdym kraju Europy powiedza to samo " nie lubimy".
      No to czy problemem jest istnienie telefonow czy anteny?
      • zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 11:58
        Dlaczego nazywasz ludzmi ktorzy nie maja chorej obsesji na punkcie Zydow
        filosemitami? Nie wiem jak Ty ale ja dziele ludzi na madrych i glupich, dobrych
        i zlych itd a nie na Zydow i chrzescijan. Moze zabrzmi to naiwnie w Twoich
        uszach, ale taka jest prawda.
        • leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 12:58
          Zawisza, nic co mowisz nie brzmi zabawnie w moich uszach poniewaz szanuje twoja
          opinie. Moja opinia jest jaka jest - w sprawie zydowkiej jestem kompletnie
          ambiwalentny. Mnie sie osobiscie wydaje , ze ludzie zydowscy chca zeby sie po
          prostu od nich odwalic. Wiesz jechalem przez 4 godziny w przedziale polskiego
          pociagu gdzie caly czas dwoch facetow gadalo o zydach ( wcale nie antysemicko).
          Ale wiesz poczulem sie nieswojo. No bo jezeli ja bym jechal pociagiem w Peru
          i czterech Peruwianczykow nawijalo przez 4 godziny o Polakach to bym chyba z
          pociagu uciekl. NIc dziwnego , ze Zydzi sa tacy znerwicowani
          • vondenbach Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:25
            to żydzi jeżdzą polskimi pociągami? i co, nikt nie uciekł z przedziału ,i nie
            zażądał zwrotu biletów z powodu uciążliwych pasażerów ??
            • leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:32
              vonden, jakos nic zlego mnie nie spotkalo w Peru.
              Tych dwoch nawijajacych przez 4 godziny o zydach to byli Slowianie, poznalem
              po ich kartoflowatych nosach
          • zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:32

leonard3 napisał:

Wiesz jechalem przez 4 godziny w przedziale polskiego
            > pociagu gdzie caly czas dwoch facetow gadalo o zydach ( wcale nie
            antysemicko).
            > Ale wiesz poczulem sie nieswojo. No bo jezeli ja bym jechal pociagiem w Peru
            > i czterech Peruwianczykow nawijalo przez 4 godziny o Polakach to bym chyba z
            > pociagu uciekl. NIc dziwnego , ze Zydzi sa tacy znerwicowani

Jakby dobrze o Polakach mowili to ja osobiscie wcale bymm nie uciekla.
            Siedzialabym szczesliwa i sluchala dalej!
            • leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 13:39
              Ja Zawisza rozumuje inaczej. Jezeli dwoch Peruwianczykow marnuje 4 godziny
              zeby gadac o Polakach to znaczy, ze przed chwila urwali sie z domu wariatow.
              A z wariatami trzeba ostroznie.
      • loza_szydercza Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 12:42
        Powinienes uswiadomic sobie pewna rzecz. Mianowicie, ze dla wiekszosci ludzi na
        calym swiecie taki czy podobny problem w ogole nie istnieje. On nie jest
        tlumiony, ale zwyczajnie nie istnieje. Ludzie zwyczajnie nie nienawidza zydow.
        Ludzie chca pokoju, spokoju i rozwoju, a nie, w 21-ym wieku wojen religijnych
        albo przesladowan i dyskryminacji.
        Rzydzyk cofa Polske do sredniowiecza.
        • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:27
          Loza, zycie w swiecie fantazji i poprawnosci politycznej nikomu na dobre nie
          wyszlo. CZy problem antysemityzmu nie istnieje w swiecie?
          NO a co powiesz o miliardzie muzulmanow, czy ten problem wsrod nich nie
          istnieje?
          A co powiesz o Europie i jej antyizraelskich ciagotach tak widocznych w zwiazku
          z wojnami na bliskim wschodzie?
          Co powiesz o ankiecie o ktorej dowiedzialem sie z GW, ze w Europejskim rankingu
          najmniej lubianych panstw Izrael zajmuje pierwsze miejsce.
          I to jest czubek gory lodowej.
          W tej sytuacji obsesja wobec radia modlitewnego z Torunia jest paranoiczna.
          • loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:32
            leonard3 napisał:

> Loza, zycie w swiecie fantazji i poprawnosci politycznej nikomu na dobre nie
            > wyszlo. CZy problem antysemityzmu nie istnieje w swiecie?

Istnieje, szczegolnie w Polsce, wsrod wyznawcow radia Maryja. To Rm jest
            problemem, a nie kims, kto na problemn wskazuje.

> NO a co powiesz o miliardzie muzulmanow, czy ten problem wsrod nich nie
            > istnieje?
            > A co powiesz o Europie i jej antyizraelskich ciagotach tak widocznych w zwiazku
            >
            > z wojnami na bliskim wschodzie?
            > Co powiesz o ankiecie o ktorej dowiedzialem sie z GW, ze w Europejskim rankingu
            >
            > najmniej lubianych panstw Izrael zajmuje pierwsze miejsce.
            > I to jest czubek gory lodowej.
            > W tej sytuacji obsesja wobec radia modlitewnego z Torunia jest paranoiczna.

No i co w zwiazku z tym radzi ostoja milosci, pokoju i oswiecenia- kosciol
            katolicki? Dalsze wzywanie do nienawisci? Nie. Za wszelka cene dialogi i ugody.
            A co robi Radio Maryja? Dolewa oliwy do ognia i wrzeszczy o jeszcze wiecej
            nienawisci.
            • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:36
              Loza, moze mi zacytujesz jakiego biskupa albo papieza wzywajacego do nienawisci?
              A co do Radia Maryja to slucham choc nie tak czesto. Mozesz mi nie wierzyc
              ale ja osobiscie nie slyszalem nienawisci.
              CZy ja jestem gluchy? A moze to jakas inna radiostacja.
              • loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:52
                leonard3 napisał:

> Loza, moze mi zacytujesz jakiego biskupa albo papieza wzywajacego do nienawisci
                > ?

Masz problemy z komunikacja werbalna? Napisalem, ze kosciol tego nie robi, a
                Radio Maryja wrecz przeciwnie.

> A co do Radia Maryja to slucham choc nie tak czesto. Mozesz mi nie wierzyc
                > ale ja osobiscie nie slyszalem nienawisci.
                > CZy ja jestem gluchy? A moze to jakas inna radiostacja.

Najwyrazniej sluchasz RM od niedawna i nieznane Ci sa tez powszechnie na swiecie
                cytowane, jako skrajnie antysemickie "kazania" ojca Rydzyka. Mozna znalez w
                sieci nagrania, na podstawie ktorych takie wlasnie oskarzenia sie wysuwa.
                • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:01
                  No to jezeli sie poprawil ,to co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.
                  • loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:04
                    leonard3 napisał:

> No to jezeli sie poprawil ,to co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.

Wspaniale. Poprawil sie, bo Watykan zagrzmial po wysluchani tresci przez niego
                    gloszonych.
                    Jego wyznawcy zas, z jeszcze wiekszym nasileniem pluja na swoich przeciwnikow,
                    uzywajac, jako najwiekszej obelgi, slowa "Zyd".
            • zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:37
              loza_szydercza ma racje. Na Zachodzie nkt sie nie zastanawia kto Zyd, kto gej a
              kto marsjanin. Byle by placil podatki, pracowal i nie przeszkadzal sasiadom
              glosna muzyka. Mam oczywiscie na mysli normalnych ludxi a nie zakompleksionych
              nieudacznikow ktorzy dodaja sobie animuszu pogarda dla kazdego kto troche
              odstaje.
              • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:46
                Zawisza, pospaceruj sobie po etnicnych enklawach Londynu, Paryza , Birmingham
                etc.etc.
                Bycie strusiem poprawnym politycznie nikomu nie wyszlo na zdrowie.
                • zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:53
                  Znam takie enklawy w Sztokholmie. I co z tego?
                  • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:59
                    Akurat Sztokcholmskiej nie znam, ale inne na pewno nie sa rajem tolerancji
                    rasowej i religijnej
                    • zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:05
                      Ja nigdy nie bronilam enklaw etnicznych. Ludzie powinni sie mieszac, asymilowac
                      poznawac wzajemnie a nie dusic we wlasnym sosie.
                • loza_szydercza Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 13:55
                  leonard3 napisał:

> Bycie strusiem poprawnym politycznie nikomu nie wyszlo na zdrowie.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
                  Czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze przez otwarcie gloszona niechec do semitow,
                  nienawisc rozpowszechnila sie do tego stopnia, ze miliony ludzi poszly za
                  Hitlerem? On tez nie byl poprawny politycznie... i europa legla w gruzach.
                  • leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:10
                    loza, to nie woz ciagnie konia tylko kon ciagnie woz.
                    To dzieki takim naiwniakom jak ty holocaust moze sie powtorzyc.
                    Bo Hitler mial taki sukces ze swym programem antysemickim i "krysztalowa
                    noca bo te odczucia nagromadzily sie w Niemcach przez dziesiatki lat i cale
                    pokolenia.
                    On tylko podlozyl zapalke pod gaz szambiarski ktory zbieral sie pod
                    powierzchnia. I sytuacja jest podobna teraz. Juz na tym forum sa setki
                    glupcow , ktorzy odprawiaja medialne i cenzorske gusla spychajac antysemicki
                    smrod pod dywan. A wtedy wystarczy tylko zapalka.
              • smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:24
                zawisza60 napisała:

> loza_szydercza ma racje. Na Zachodzie nkt sie nie zastanawia kto Zyd, kto gej
                a
                >
                > kto marsjanin. Byle by placil podatki, pracowal i nie przeszkadzal sasiadom
                > glosna muzyka. Mam oczywiscie na mysli normalnych ludxi a nie
                zakompleksionych
                > nieudacznikow ktorzy dodaja sobie animuszu pogarda dla kazdego kto troche
                > odstaje.

Bravo! To bardzo prawdziwe i madre stwierdzenie.

W Londynie jest to samo - badz sobie kim chcesz, ale rob swoje, podatki plac,
                smieci segreguj i nie griluj na balkonie a masz szacunek spoleczny = nikt sie
                nie czepia i nikt cie palcami nie wytyka.
                Czemu w Polsce tak nie moze byc, no czemu?

• leonard3 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:34
                  Smilkiness, ale zalewasz. Mieszkalem w Colchester. Uchdozilismy za Niemcow
                  bo nasz woz mial niemieckia rejestracje i rozmawialismy z zona po Niemiecku.
                  Pierwszej nocy urwano niemieckie tablice rejestracyjne, drugiej nocy wybito
                  szyby w samochodzie i namalowano swastyki a 3 nocy probowano rozniecic ogien
                  na progu domu. Dluzej nie czekalismy i przenieslismy sie do kwater
                  oficerskich w amerykanskiej bazie.
                  • prezydent_10rp Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:40
                    leonard3 napisał:

> Smilkiness, ale zalewasz. Mieszkalem w Colchester. Uchdozilismy za Niemcow
                    > bo nasz woz mial niemieckia rejestracje i rozmawialismy z zona po Niemiecku.
                    > Pierwszej nocy urwano niemieckie tablice rejestracyjne, drugiej nocy wybito
                    > szyby w samochodzie i namalowano swastyki a 3 nocy probowano rozniecic ogien
                    > na progu domu. Dluzej nie czekalismy i przenieslismy sie do kwater
                    > oficerskich w amerykanskiej bazie.

Nie spodzięwałem się że było cię stać zamieszkać na zamku w Colchester.
                  • smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:46
                    Po pierwsze, moj nick to "smilkyness".

Po drugie, az mi sie wierzyc nie chce w Twoja dramatyczna opowiesc.
                    Lecz kto wie, jestes jednostka unikatowa, wiec nie mam pojecia co zes Ty tam
                    wyczynial w tym Colchester, razem z zona zreszta, ze takie incydenty mialy
                    miejsce.
                    Sadzac z Twoich postow na tym forum nie wykluczam sytuacji, ze paszcze
                    otworzyles i wyraziles naokolo swoje chore poglady i ten zew nienawisci
                    spowodowal rewanz. Kto to wie...
                • zawisza60 Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:42
                  Nie wiem, smilkyness, moze to nasze kompleksy. Zawsze to przyjemnie sie
                  dowartosciowac stwierdzeniem: Zycie mi sie co prawda nie udalo, na dobry
                  samochod mnie nie stac, powodzenia u kobiet nie mam, ale za to mam biala skore
                  i jestem Polak rzymski katolik!
                  Ale wyjdziemy z tego! Zobaczysz! :)
                  Pozdrawiam!

Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
                  Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem
                  przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem
                  przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem
                  przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller
                  • smilkyness Re: Tlumiony antysemityzm? 09.04.07, 14:55
                    Hehehe, no, mam i ja nadzieje, ze kiedys wyjdziemy.
                    Oby.
                    Leosiowi tymczasem, jakby co, to zawsze mozna dopomoc w tym wychodzeniu, jakas
                    kuracja na przyklad, moze elekrowstrzasy? Albo psychotropy. Silne.
                    Moze sie kiedys chlopak ocknie, otrzasnie i powącha rzeczywistosc...

PS. Dobre Swieta mialas zawisza60, mam nadzieje?
    • prezydent_10rp Re: Osłabły moce Radia Maryja 09.04.07, 12:42
      Najlepiej gdyby całkowicie zanikły.
      • vondenbach moce Wyborczej słabną 09.04.07, 13:21
        a czy to wina ojca Rydzyka, że nie ma konkurencji :), ale zawsze jest jeszcze
        rozwiązanie Michnik z Urbanem może założyć własną telewizję :) a program będzie
        ten sam co zawsze, polskie mordy w Pawlokomie, Goralenvolk, Generalne
        Gubernatorstwo jako polskie państwo, ... wyd. red. Smoleński prowadzący red.
        Czech
    • smilkyness Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:18
      Radyjko Rydza jest nieco przereklamowane.
      Sluchacze mu powoli schodza a publicznosc sie kurczy w sposob naturalny.
      Smutno bedzie w ojczyznie, jak calkiem radyjko na pysk padnie.
      No bo jego jedyny plus to efekt komediowy.
      Smieszne sa jak diabli te ich cienkutkie zawodzenia, a zaspiewy, a poetyckie
      slownictwo dla ubogich, a brednie wygadywane ku uciesze moherowego plebsu.
      Pare razy z kumplami sluchalem to wylismy ze smiechu.
      • leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:23
        smilenes, nasza publika to od Atlantyka do Pacyfika a otwieramy co miesiac nowy
        nadajnik. Wiec to co mowisz to pi*rdol*nie koteczka za pomoca mloteczka
        Goralu czy ci nie zal.....z zawisza bym sie kochal
        • smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:29
          leonard3 napisał:

> smilenes, nasza publika to od Atlantyka do Pacyfika a otwieramy co miesiac
          nowy
          >
          > nadajnik. Wiec to co mowisz to pi*rdol*nie koteczka za pomoca mloteczka
          > Goralu czy ci nie zal.....z zawisza bym sie kochal

Kochany leosiu,
          przestan mi tu wyuczone haselka cytowac, ale sam z siebie cos raz napisz. Z
          móżdżku poprosze.
          Radyjko jest na wykonczeniu. Wystrczy spojrzec na badania socjologiczne i
          przyjrzec sie kto glownie radyjka owego slucha. Grupa przodujaca to ludzie z
          wykształceniem podstawowym ze wsi i miasteczek, w przedziale wiekowym od 65 do
          powyzej 80tki.
          To teraz pomysl logicznie przez chwilke leosiu, jesli umiesz, a wniosek sam Ci
          sie nasunie, ze publika radyjka kurczy sie z dnia na dzien.

Co mi zreszta smutku przysparza, gdzyz jak pisalem, radyjko smiechu i rozrywki
          dostarcza.
          • leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:41
            Smilkeness, A ja wiem cos czego ty ani ignoranckie badanka socjologiczne
            OBOPu nie wiedza. Te kochane przekaziki pocztowe z kochanymi zlotoweczkami od
            naszych sluchaczkow kochanych. I liczba prekazikow i sumeczki na nich ciagle
            rosnie. I wszystko wydajemy na nowe przekazniczki zeby miec nowe przekaziczki.
            Istne perpetum mobile. No wreszcie atolkom ktos musi dupeczke skopac.
            Prawdeczka?
            • smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:50
              Kochasiu, naprawde watpie.
              Urwie sie wam niedlugo nadsyłana kaska (bo wierze ze sa idioci ktorzy tak
              pieniadze w bloto wyrzucaja, dla Rydza na luksusy), babulenki-sluchaczki i
              dziadkowie-weterani, oj urwie.

Zanim to sie jednak stanie i radyjko zniknie z eteru, nagram sobie pare audycji
              i zachowam dla potomnosci, coby troche kabaretu dac moim dzieciom kiedys do
              posluchania Niech tez maja rozrywke. A co!
              • leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:53
                Witamy cie smilky w rodzinie RM. Nie zapomnij o przekazuniu( minimum 100 zl)
                bo planujemy nadajniczek w Bagdadzie, dka naszych zolnierzykow a nastepny w
                Kabulku dla Talibkow.
                • smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:58
                  Hehehehe, widzisz Leosiu, Ty masz nawet poczucie humoru, co za niespodzianka,
                  jak milo to skonstatowac ;-)

Datku nie dam, wybacz, ale gdyby pieniazki szly na Twoje osobiste leczenie, to
                  bylbym sklonny, nie powiem, dolozyc cos nie cos.

• radionaryja Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:22
                    smilkyness, ty pisesz takie przerózne dziwoctwa, że ty chyba musi
                    być nidokstałcona i pełna niwiedzy o Ojcu albo co. Ty pisesz, że my
                    co słuchamy Radyjo Maryja to my się kurcymy. No to ja ci powim,
                    że my z całej wsi były z wicieckom u Ojca i tera to my sie nie kurcymy
                    tylko nam bzuchy rosno. I ty nie musi sobie nagrywoć nijakich taśm z
                    mowomi Ojca bo one bedom rozdowane za darmo w wszyńkich skołach.
                    Tak mister Gaytrych obicał Ojcu. A ty tesz ni martw sie o to, ze Ojcu
                    zabraknie piniendzy. Bo Ojciec kazał primierowi zrobić specjolny podatek
                    na Radyjo, a jak nie zrobi to na zbity pisk do samba. A jak zrobi to
                    perfumeryja. A jak ty pisesz, że Radyjo to ukryty antysemism to Ojciec sie
                    bardzo rozeźlił i powiedziol, ze my w radyju to my nicego nie ukrywomy.
              • prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:55
                smilkyness napisała:

> Kochasiu, naprawde watpie.
                > Urwie sie wam niedlugo nadsyłana kaska (bo wierze ze sa idioci ktorzy tak
                > pieniadze w bloto wyrzucaja, dla Rydza na luksusy), babulenki-sluchaczki i
                > dziadkowie-weterani, oj urwie.
                >
                > Zanim to sie jednak stanie i radyjko zniknie z eteru, nagram sobie pare
                audycji
                >
                > i zachowam dla potomnosci, coby troche kabaretu dac moim dzieciom kiedys do
                > posluchania Niech tez maja rozrywke. A co!

Liczba zwolenników z 2.5 mln zmniejszyła się do 1.5 mln.
                Moherowe berety wymierają a nowi widzą lepiej, dlatego Rydzyk mo co raz to
                większe trudności finansowe. A gdy zmieni się rząd i będzie musiał zapłacić
                podatki zaległe to będzie musiał ogłosić "plajte".
                • leonard3 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:03
                  Panie Prezydencie , forse mamy i mozemy sfinansowac Panu prezydentowi
                  kampanie prezydencka w zamian za nadajniki regionalne i czestotliwosci
                  programu 3 TVP.
                  T.R.
                  • prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:07
                    leonard3 napisał:

> Panie Prezydencie , forse mamy i mozemy sfinansowac Panu prezydentowi
                    > kampanie prezydencka w zamian za nadajniki regionalne i czestotliwosci
                    > programu 3 TVP.
                    > T.R.

Ja nie żebrze jak rydzyk sam się finansuje
                  • smilkyness Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:08
                    Pan Prezydent to raczej wkrotce zajety bedzie przygotowywaniem swojej obrony w
                    zwiazku z rychlym postawieniem go przez Trybunalem Stanu, wiec zostaw leosiu
                    nieboraka w spokoju
                    • prezydent_10rp Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 15:12
                      smilkyness napisała:

> Pan Prezydent to raczej wkrotce zajety bedzie przygotowywaniem swojej obrony
                      w
                      > zwiazku z rychlym postawieniem go przez Trybunalem Stanu, wiec zostaw leosiu
                      > nieboraka w spokoju

nie martw się Leosia znam ja z Angli, nie wiem tylko czy on mnie kojarzy
        • zawisza60 Re: Radyjko owe jest przereklamowane ale komiczne 09.04.07, 14:56
          ???? Slucham???
          • hatteras Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 18:48
            Z tym pytaniem zwracam sie do forum GW.
            • prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 18:51
              hatteras napisała:

> Z tym pytaniem zwracam sie do forum GW.

na ten pomysł nie wpadłem gratulacje!
              • 18261826www Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:10
                lopata,azbest,maska na ryja
                wszystko przy dzwiekach radia Maryja
                Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra
                Leos za dolca na godzine tyra!
                Leosia zywot calkiem spier.....y
                a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!!
                • smilkyness Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:45
                  18261826www napisał:

> lopata,azbest,maska na ryja
                  > wszystko przy dzwiekach radia Maryja
                  > Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra
                  > Leos za dolca na godzine tyra!
                  > Leosia zywot calkiem spier.....y
                  > a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!!

Hahahahahaahahha. Dobre. Bardzo dobre.
                • prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:51
                  18261826www napisał:

> lopata,azbest,maska na ryja
                  > wszystko przy dzwiekach radia Maryja
                  > Ojdyr, ojdyr, ojdyra ,dyra
                  > Leos za dolca na godzine tyra!
                  > Leosia zywot calkiem spier.....y
                  > a kto sie przyczynil? ZYDY I MASONY!!!!

brawo
                  • leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 19:57
                    Alez chlopcy, troche mojej nieobecnosci i tyle komplementow pod moim adresem.
                    Zawsze o was mowilem -nie ma nic lepszego jak kochany jak kochany i dobrze
                    znajomy WROG. Na przyjacielu to sie mozecie zawiesc - na wrogu nigdy.
                    Juz gorszy byc nie moze. Ha,ha,ha,ha,ha
                    • prezydent_10rp Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:00
                      leonard3 napisał:

> Alez chlopcy, troche mojej nieobecnosci i tyle komplementow pod moim adresem.
                      > Zawsze o was mowilem -nie ma nic lepszego jak kochany jak kochany i dobrze
                      > znajomy WROG. Na przyjacielu to sie mozecie zawiesc - na wrogu nigdy.
                      > Juz gorszy byc nie moze. Ha,ha,ha,ha,ha

Najlepszy to z lustracjuj się
                      • radionaryja Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:07
                        Ojciec mówi, że asbest jest gorszy, bo wyrządza fizyczne szkody
                        na zdrowiu.
                        • leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:11
                          Radiowy, my tu w RM azbestu nie mamy bo rozglosnia miesci sie w namiocie.
                          Prad tez mamy wlasny. 30 staruszek pedaluje bez przerwy napedzajac pradnice.
                        • wet3 Re: radiomaryja 09.04.07, 20:31
                          radionaryja napisał:

> Ojciec mówi, że asbest jest gorszy, bo wyrządza fizyczne szkody
                          > na zdrowiu.

Tobie juz szkody nie wyrzadzi, bo nie moze.
                          • radionaryja Re: radiomaryja 09.04.07, 20:50
                            wet3 napisał:

> Tobie juz szkody nie wyrzadzi, bo nie moze.

Ja wiem, Ojciec mi to powiedział. Ojciec mówi, że słuchanie Radia Maryja
                            wzmacnia duszę, a mocna dusza wzmacnia ciało. I rozum. Czego ci życzę.
                      • leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:09
                        Prezio, juz sie zlustrowalismy sie dzisiaj rano z zona przed lustrem
                        w lazience. Tyl przecietmy, ale z przodu te 48 cm i odpowiednio dobrana
                        zona , jest z czego byc dumnym
                • leonard3 Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:18
                  Alez 1826..., o jakim dolarze mowimy. My tu wszyscy w RM wolontariusze oplacani
                  bezposrednio przez Pana Boga. Co do masonow to pic na wode. To mala klika
                  kumoterska. Podobno zeby sie rozpoznac kazdy ma wytatuowanego tulipana
                  na prawym poldupku. No i maja tajne haslo "Do mnie cioty wdowy"
                  Co do Zydow nie jestem pewien. Czy oni naprawde istnieja czy to jedna z tych
                  plotek ?
                  • diasporak Re: Co gorsze dla Leosia: azbest czy Radyjo? 09.04.07, 20:26
                    leonard3 napisał:

> Co do Zydow nie jestem pewien. Czy oni naprawde istnieja
                    > czy to jedna z tych plotek ?

Co ty sobie leonard3 głupie żarty robisz. Czy ty nie wiesz, że
                    my mamy swoich wszędzie. I to nie tylko na ziemi.
    • ludzisk Re: Osłabły moce Radia Maryja 10.04.07, 18:34
      Oczywiście Leonardo musiał jak zwykle dodać trochę hardkorowych poglądów do
      dyskusjii, lae taka już rola Evil Geniusa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka