ez-aw 08.06.09, 12:55 Chciałabym mieć taką fryzurę, jak kobieta na okładce. Co o tym myślicie? Te co mnie widziały, mogą dodatkowo powiedzieć czy będzie do mnie pasować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 12:57 ja cie co prawda nie widziałam ale napisze tylko ze mnie sie ta fryzura absolutnie nie podoba... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 12:58 ja myslę, że tej fryzurze bedziesz musiała poświęcić duzo czasu, żeby tak ją ułożyć, a i pewnie nie będzie takiego "amerykańskiego" wyglądu miała. Ale w sumie to podoba mi się. Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 12:58 ja ciebie nie widziałam to nie wiem Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 13:01 Pasuje do Ciebie. A chce Ci się układać włosy przed każdym wyjściem?? Ja nie mogę mieć fryzury którą trzeba układać bo moje włosy żyją własnym życiem. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 13:02 Ja coś podobnego już nosiłam i dobrze się czułam. Jeśli chodzi o układanie to i tak na co dzień mam spięte - dziecko wyrywa. A na wyjście mogę poświęcić trochę czasu na układanie Odpowiedz Link
bernimy Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 13:03 A mi się fryzurka podoba, tylko chyba wymaga sporo zachodu, bo inaczej te końcówki chyba pójdą w dół. Cię nie widziałam Odpowiedz Link
agik82 Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 14:21 podoba mi się, zresztą mam coś podobnego na łbie, ale trochę się trzeba pobawić z ułożeniem Odpowiedz Link
kama_msz Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 14:36 mi też się wydaje, że będzie ci w takiej ładnie. a kolor też chcesz zmienić? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 15:08 Kolor zostawiam ciemny, może rozjaśnię na jasny brąz Nie widzę siebie jako blondynki Odpowiedz Link
kama_msz Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 15:10 ja ciebie też nie widzę jako blondynki;P chyba, że kilka pasemek ciemno - blond dla rozjaśnienia całości. Odpowiedz Link
deodyma Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 14:46 fryzurka super sama mialam podobna, tyle tylko, ze na glowie szopa mi sie zrobila, poniewaz kudly mi sie kreca Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zmiana fryzury 08.06.09, 15:10 ja cie wiedziałąm i myślę że będzie co dobrze - ale faktycznie fryzura wygląda na taką co trochę trzeba nad nią posiedzieć, żby ułożyć. Ale jak co to nie przeszkadza... Odpowiedz Link